Új privát üzeneted érkezett!

tessza a 10 .napon már mutatja ha baba, igaz a vasárnapi csak 9. nap, de hétfőn már 10. nap. az októberi terhességemet is a 10. napon már mutatta.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

tessza egyébként nem csak kiváncsiságból tesztelek, hanem mert a vetélés miatt a dokim is azt mondta hogy minél előbb teszteljek, mert ha terhes vagyok akkor minél előbb el kell kezdenem az utrogesztánt. Mivel uh-on olyan korán még nem látni semmit. Max a vastagabb nyálkahártyát.

Kép

gabi1

Értem. Viszont valamit lehet, hogy keverek. Mintha úgy rémlene, hogy vannak akik már pé után elkezdik szedni???
tessza76

tessza hát ez változó igen, van aki már akkor elkezdi nekem nem kellett. előző terhességnél is csak a teszt után kezdtem el.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi tuti a hőd nem probléma ha ugrál vagy egyenes a lényeg, hogy magasabb legyen mint alapesetben! Szerintem hőd király!

Tessza te valóban áll.orvoshoz jársz. Lényeg ahogy én kivettem minden eredmény jó, a closti rajtad is fog segíteni!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ja és Tessza a progipótlásról: lehet, hogy nekem is kellene, de mivel doki nem mondta (írta fel) most ráhagyom magam egy homeos szerre.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza köszi, te hogy vagy? vannak már tüneteid? érzel már valamit? dokihoz mikor mész?

Kép

gabi1

Még nem élem bele magam a dologba, majd ha még két hét múlva semm jön meg akkor elmegyek dokihoz.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vanda, szoritok, h vegre osszejojjon nektek!

Csinaltam tesztet es negativ :) :)...a 40.napon. Szomoru, de ez van.
Azt hiszem elkezdem inni a cickateat, hatha megjon, h aztan megnezethessem a prolaktinszintemet. Azt csak a menszi alatt lehet megnezetni?
Egyebkent merges vagyok, mert olyan feluletesek az orvosok! legalabbis nalunk fele...
basa31

bocsika, ezt akartam a negativ tesztre :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
basa31

Basa :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Gabi. Még mindig jó a görbéd. Én várnék még a teszttel. De te tudod neked mikor mutatja ki. Drukk a szép zebrás teszthez!

Tessza: te is jó sokat látogatod a dokikat. Tök jó, hogy minden doki rámondja, hogy hormonális probléma és közbe jók a hormoneredményeid. Hát nem tudom mitől lehet akkor ez a maszatolás. Azt nem is merem írni, hogy menj el megint másik dokihoz.

Basa: sajnálom a nega tesztet :cry: :cry: :cry: Igen nekem is az a tapasztalatom, ha nem magánba mész dokihoz, akkor le se tojnak a szakrendelésen. Mondjuk én ugyanahhoz a dokihoz járok a szakrendelésre, de ott mindig olyan félvállról vesz, pedig már ismer engem és tudja nem egyszer megyek a magánba. De néha muszáj a kórházba menni hozzá, mert ugye a vért ott veszik le és ha már ott vagyok akkor már megnéz uhuval is, de olyan flegma az egész.

Kép Kép
kisvirág_30

Szióka Mindenkinek!
Légyszike aki tud adjon meg nekem egy jó nőgyógyász elérhetőségét Pécsett,Szegeden vagy Pesten!
Annyi rosszat olvastam már Elek dokiról,hogy kezdem érezni,hogy időpocsékolás! Bromocriptint szedek ,állítólag sárgatest elégtelenségem van,amit a hőgörbémből megállapított,és késői ovulációm! Én pedig mint Ti is minél elöbb babaásodni szeretnék!
Nagyon köszi a segítséget,pusz mindenkinek!
misszike

Monyo 28. naposak a ciklusaim. Azért mentem a 9. napon, mert az péntek volt és jött a hétvége. Szerintem hétfőn se lett volna késő. Mindegy, most várom a csodát.

Basa, sajna.
timejka

Sziasztok!
Misszike: az az Elek dr., aki a Házipatikán ír? Nekem van Bp.-en egy jó orvosom, igaz eléggé drága. 11 ezer Ft egy sima vizsgálat.
Basa: :cry:
Monyo: szerintem is jó ötelet a táblázat.

Kép
németh

Sziasztok

Ma 37,2 volt a hőm. Eddig jó, csak lenne már holnap vagy hétfő.

Ma zöldbabfőzelék lesz a menü sült oldalassal.

Szép hétvégét nektek.

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Hat igen... :) Az egeszben foleg az idegesit, hogy a melleim feszulnek es mar 2 hete fajnak! A nem menszis gorcsszeru erzes mar par napja elmult... remelem nincs tul nagy bajom :roll:

Jo hetveget mindenkinek! Es mennek a drukkok!!
basa31

Misszike! Elekről csak rosszat hallottam. www.mensmentis.hu itt csak szuper és hozzáértő orvosokat találsz(Pest)magán, nagyon jó, én december óta járok ide 200km-ről!Amit csak lehet ott csináltatok.(mondjuk én pcos vagyok, de ha neked csak nőgyógyász kell, azok is mind nagyon jók!)Nézd meg! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Kép

Kép
monyo83

Monyo én a próbálkozást a vetéléstől írjam? Vagy amikor elkezdtük?

Név: Gabi
Mióta:
2007. 07 vagy a vetélés után 2008.02.
2x1 clostylbegit
teszt 03.02.

A cn az mit jelent?

Kép

gabi1

ja már rájöttem. a CN az 27

Kép

gabi1

oke beirtalak.

varom a tobbiek adatait is.

Kép
monyo83

Szia Zazzy!
Köszi a tippet,Elek dokihoz én is majdnem 200km-ről járok(Baja),tehát Pest nem akadály.Utolsó alkalommal megyek el hozzá,ha nincs eredmény felkeresek mást,amit ajánlottál!
Nagyon köszi a segítséget! Misszike
misszike

Misszike!Isten őrizz, hogy beleszóljak, de muszáj még egyszer visszamenned hozzá???Én nem ismerem, de ennek a dokinak akkora híre van itt a babaneten és az nlc-n is, hogy csak na.Sokan szó szerint ámokfutásnak tartják, amit művel.Pcosokkal meg pláne!
Ha új dokit keresel, úgyis szinte elölről kezditek majd(persze az eddigi tapasztalatok alapján), én nem húznám az időt a helyedben egy köztudottan hozzá-nem-értő dokival!Fontold meg! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Kép

Kép
monyo83

Sziasztok!

Gabi mit mutatott a teszt? Nagyon izgulok.

Monyo az adatok:
Tessza
2006.01
28
1*1 clostilbegyt
Teszt: 03.10

Egyébként hogy különbözteted meg, az UH-t a Teszttől?

Eddig nálam szerencsére nem jelentkezett a barnázás. Ami nagyon jó hír, vagy hosszú ciklusom lesz.
tessza76

Sziasztok!

Megjott es nem volt elotte barnazas... A tegnap ittam cickafarkteat, ma is..remelem nem lesznek gorcseim.

Tessza, drukk, h ne egy nagyon hosszu ciklus legyen, mint nekem!

Gabi, teszt eredmenye???

Vanda, igyal palastfuteat a beagyazodashoz...

Monyo, nekem mar van egy fiam, de azert leirom az adatokat:
Basa
2007.julius
1 cn
1 ho szunet,2*1 clostyl
basa31

sziasztok

Hőm ma 37,1. Teszt, hát ha akarom látom ha akarom nem, tehát ezt inkább veszem negatívnak mint pozitivnak. Dehát ma még csak a 9. dpo-n vagyok, holnap majd meglátjuk mi lesz

basa sajnálom a menszit, de így legalább most már akkor neked is indul a következő próbálkozás. Nem szeretem a maratoni ciklusokat, az ember olyan bizonytalan ilyenkor.

Tessza megy a drukk neked is.

Kép

gabi1

Gabi, azt jelenti, hogy halvanyan, de ott van a masodik csik?? Ez szuper!!! :) Meglatod par nap mulva erosodni fog! Amugy van valami tunet is?
basa31

hát annyira halvány, hogy ha páromnak mutatnám ő azt mondaná, hogy nincs ott semmi, ezért mondom azt hogy inkább negatív, és majd holnap kiderül, vagy 2 nap mulva.
Talán annyi hogy fárdtabb vagyok, és este 9-kor bedőlök az ágyba.

Kép

gabi1

Gabi, amikor a fiammal lettem terhes akkor nekem is a parom azt mondta, h csak odakepzelem :) Aztan masnap reggel ugyanolyan halvany volt, de kb.5 nap mulva mar erossebb ;)
basa31

hát remélem nálam is ez lesz. Végül is pénteken kellene nem megjönnie. holnap leszek a 10. dpo-n. az előző terhességet akkor már mutatta.

Kép

gabi1

Ertem. Mindenkeppen szurkolok neked! A beagyazodas hormonvaltozassal jar egyutt es emiatt vagy faradt. Pihenj amennyit csak birsz! ;)
basa31

Sziasztok csajok!
Ti szedtek v,milyen vitamint v.folsavat?Melyik folsavat érdemes venni?Már én is barnázok 2 napja úgyhogy tuti megfog jönni,sajna!Ha megjön kezdem szedni a clostit a 3.naptól 3szor 1kell 5napig!Ez lesz az első clostis hónapom,de már amúgy 2hónapja próbálkozunk!A kislányom is clostival jött össze 6hónap szedés után.
Monyó:engem is beírhatsz!

Kép

Kép
syl100

Gabi: ha ott van egy halvány csík, akkor az erősödni fog! Szerintem még nagyon az elején vagy, azért nem erős.
Monyo: az adatok:
Mióta: 2007 június
Ez az első closty-s hónap
Cn: 18

Kép
németh

Gabi, meg fog erősödni a csík!

Basa, sajnálom, de legalább kezdődhet az új ciklus.

Sly, én 3 mg-os folsavat szedek, napi egyet. Sok véleményt olvastam már róla. Van aki szerint ez sok, van aki szerint nem lehet túladagolni, de én hiszek abban, ha gyártanak 3mg-os kiszerelésűt, akkor már csak nem mérgező ez az adag.
tessza76

Kép

Kép
monyo83

Monyó!

Ma mész uhura, ugye? Sok, szép nagy tüszőket kívánok neked! :wink:

Gabi!

Nagyon drukkolok neked, hogy erősödjön az a csík! :wink:
Vendég

groland most probaltam hivni az aszisztenst,foglalt :twisted: remelem kapok idopontot.

nalad mi a helyzet?

Kép
monyo83

Én holnap megyek kukucsra, remélem lesz mit! A hőm egyszer felment, oszt vissza, gondolom még nem repedt meg.... Mondjuk nálunk szinte mindegy, lekésni nem fogjuk! :oops: Csak jó lenne látni, hogy reagálok a clostire! :roll:

Láttam a szombati tesztedet a hőmérősben. Csináltál tegnap is? Jó lenne, ha kapnál időpontot! Lehet, hogy holnp már késő lenne! :roll:
Vendég

groland a tegnapi tesztem mar halvanyabb lett.
hat most lemaradni mi sem fogunk,ki vagyunk purcanva mind a ketten.
csutortoktol minden nap nyomjuk az ipart :lol: nalunk ez nagy szo a heti 1-2 alkalomhoz kepest.
a dokihoz en is csak azert mennek mert kivi vagyok hany tuszom van,de tuti hogy 2to bizti van hisz minket felol feszulok :roll:

van egy sanda gyanum hogy az aszisztens felretette a kagylot :twisted: na sebaj igy mas se tud idopontot kerni :twisted: :lol:

Kép
monyo83

na megvan az idopontom,17:45

Kép
monyo83

Sziasztok

Kicsit szomorkás vagyok mert a teszt teljesen negatív.:( A hőm 37,2

monyo megy a drukk neked, meg a többieknek is.

Kép

gabi1

gabi nem kell szomorkodni,10dpon vagy ugye?meg siman lehet pozitiv.drukkolok.

mi ma bent alszunk anyoseknel,hat izgi lesz ha akciozni kell :oops: egyik szobaban anyosek,a masikban a nagymama,erre kivancsi leszek :roll:

Kép
monyo83

Gabi, a hőd még fent van, addig van remény! A teszthez meg talán még mindig korán van.

Monyo, szurkolok estére. A ciklusnapom ma 29, nem 39.

Grönland, neked is szorítok az UH-hoz.
tessza76

Köszi lányok, tudom igazatok van. Majd ráérek akkor szomorkodni ha megjön.

Kép

gabi1

tessza bocsi :oops:

Kép
monyo83

na most vissz aolvastam a blogomat, és ott leírtam hogy mikor lett pozitiv a tesztem, szóval nem a 10.dpo-n hanem a 11. dpo-n. Úgy hogy nem is kesergek mert holnap még simán lehet pozitiv.

Kép

gabi1

Kép
gabi lapteto

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?