Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Egyik barátnőm ajánlott egy pelenka nagykert. itt erzsébeten a Valéria utca 1-ben. Szerinte olcsóbbak a pelenkák, mint máshol és nemcsak pelenkát lehet kapni.

Az internetcíme: www.diaper.hu

Nézzétek meg, én még nem ismerem az árakat, nem tudom, hogy olcsóbbak-e.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!
Megvoltak a mai napi vizsgálataim is, minden oké, a baba szépen fejlődik. Sőt most még többet nyúltunk is, mint a heti átlag. Nagyon rendes volt az Ica za Uh-n, mert a pici pont felé fordította az arcát, és teljesen felnagyította. Teljesen kirajzolódott a kis pofikája, még az állánál a kis mélyedés is látszott. Arcra kis húsos, pocilag egy átlagos. De az a fő, hogy minden oké. Jövőhéten újból megyek. Már lassan hazajárok ide. De itt a lényeg: még mindig harántfekvésűek vagyunk. :(
Úgyhogy Évi nem vagy egyedül. Bár nekem még van pár hetem hátra, hogy beforduljon. Én tudom milyen a császár és a rendes szülés is, volt mindkettőben részem. Fel a fejjel! Nekem az első szülésem volt csaszi, a másik kettő pedig sima szülés. Most is fel vagyok készülve a császárra is. És gondolj bele, még mindig szerencsésebb helyzetben vagyunk most, mint nagyanyáink idejében szülnénk. Az a fő, hogy úgy gondolj az egészre, hogy minden a te és a baba érdekében van így. Ettől ugyanolyan jó anya leszel, bárhogyan is történjék.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

sziasztok:mizujs,hogy vagytok?voltatok kint sétálni ebben a szép időben??????
évi:én példáúl császárral szerettem volna szűlni,mert nagyon féltem a fájdalomtól6áriáztam is szülés közben/ :lol: de a dokim nem engedte a császárt mondván hamar meg fogok szűlni.igaza is let.első baba és 4 és fél óra alat megvolt.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Yusz
Meg tudod adni ennek a dokinak az sztk-s rendelési idejét?

Köszi
Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Évi!
Sajnálom, hogy nem sikerült a baba megfordítása, de Te aztán igazán megtettél mindent a természetes szülésért.
Mindenesetre én is csak azt tudom mondani, hogy fogadd el a császár lehetőségét, és ne foglalkozz azzal, hogy "mi lett volna ha...".
Én mikor megtudtam, hogy ikreket várok, plusz kiderült, hogy az A baba faros, onnantól kezdve már tudtam, hogy csak a császár jöhet szóba, hiszen mindenki ezt mondta nekem.
Őszintén szólva, először egy kicsit én is elkeseredtem, hogy nem fogom átélni a szülést, de aztán beláttam, hogy semmi más nem számít, csak az, hogy a babáim egészségesek legyenek, és rájuk nézve a lehető legkisebb kockázattal történjen a szülés.
Szerintem csak ők számítanak!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

adrának teljesen igaza van,mindegy,hogy hogyan zajlik le a szűlés csak a babák legyenek egészségesek :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sajna egész nap uton voltam, a fiamat furvaroztam felvételizni. Baromi fáradt vagyok.

Móni! Amit biztosan tudok hétfő 8-12 között a nőgyógyászaton, pénteken terhesrendelés és nőgyógyászat délután 14-19 között. Lehet, hogy hétközben is rendel, de akkor még nem voltam nála így ez bizonytalan.
A másik kettő időpont tuti.

Évi!

Képzeld bent voltam a szülészeten megismerkedni Ágikával. Tényleg csak jót lehet róla mondani, annyira aranyos volt, hogy hihetetlen. És annyira megnyugtatott, hogy szinte úgy éreztem szivesen megszülnék akár most.
Még a páromat is megnyugtatta, mert szegény meglátta a szülőágyat és elfehéredett...
Ágika viszont kezelésbe vette és elmagyarázta neki, hogy nagy szükség lesz rá, ugyhogy fel a fejjel.
Szóval nagyon szuper!

Kép
yusz

Zsuzsa. Tök jó ,hogy minden rendben . Biztos érdekes és nagy szerű látvány lehetett a babád . Ne izgulj még bőven van még időd a szülésig és bármi lehet , még meg fordulhat .

Évi . Remélem jó vagy . Én úgy gondolom , attól hogy császárral szülsz ugyan olyan jó Anya leszel . Az a lényeg a baba rendben legyen . Én végig abban a hitben éltem , hogy császár lesz aztán azt mondta a doki , sima .Kb. 16 órát szenvedtem , és a végére már nem volt erőm ,és nem tudtam élvezni és átérezni hogy rám rakták a kislányomat . Elmaradt az a nagyszerű érzés . Azóta is lelkiismeret furdalásom van emiatt . Utána hetekig nem tudtam ülni és állni mert úgy éreztem kiszakad minden . Remélem nálad minden jól alakul .

Judit. Hova felvételizik a fiad ? Drukkolok , hogy jól sikerüljön . Majd tájékoztass minket .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

jóreggelt lányok.menjetek ki a még szép és jóidőbe.
judit.megy a drukk a fiadnak++++++++++++++++++ :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello Lányok!

Mindenki jól van????

Zsuzsa!

Örülök, hogy minden okés!Már lassan vághatod a centit!!!!
Evisan után Te vagy a soros???? :lol:

Nitácska!

Mi tegnap 2,5 órát csavarogtunk ebben a gyönyörű időben!
Ma is húzunk nemsokára....

Ági!

Tegnap mire eszméltem...... :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kép

Itt fintorgok ezerrel....

Itt meg mélázok...
Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Köszi a bíztatásokat, tényleg nagyon aranyosak vagytok. :) :) Persze, tényleg csak az a lényeg, hogy egészségesen jöjjön ki a baba, ha már idáig minden rendben volt odabenn.

Mannogab!
Köszi a doki címét, elérhetőségét, szerintem felhívom, megkérdezem.

Dominika!
Én is pont így gondolom, hogy felvetem ezt az ötletet az orvosnak, (habár nekem nincs fogadott orvosom, ügyeletes fogja csinálni), hogy hadd induljon meg magától, a hormonok indítsák be a szülést, és aztán még van idejük eldönteni, hogy mit csináljanak velem. Úgysem két perc alatt esik ki a baba. :lol:

Tényleg gyönyörű idő van, ilyenkor kint lenni a legjobb. Van itt egy erdő Gyál mellett, tegnap kivittük oda a kutyát sétáltatni a férjemmel, jó messzire, aztán eszembe is jutott, hogy hülyék vagyunk, hogy ilyen messzire eljövünk, elfolyik itt nekem a magzatvíz, vagy megindulnak a fájások, aztán vagy egy negyed óra gyaloglás, mire házak közelébe érünk. :lol: :lol:
De olyan jó volt, végre ezerrel süt a nap, még az arcom is megégett egy kicsit. Annyira meleg is volt. Azért február végén ez nem semmi. :)

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Évi! Le a kalappal előtted, hogy ennyi mindent megtettél azért hogy természetes úton szülessen a picúr. És mivel tényleg mindent megtettél, ne keseredj el hogy nem sikerült a fordítás! Még történhetnek csodák!

Kerekes! Ugye megkaptad a privi üzidre a válaszom? Mert nekem csinál furcsaságokat a gép de azt hiszem ezt pont Neked nem kell magyarázni!

Domi (Krisz)! Olvaslak ám a másik fórumon ! Így előbb látom a képeket a picúrról is! :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

Melyiken? Az újszülöttesen? Tök jó csapat gyűlt ott össze, gyere oda is egy kicsit! Megy a barokodás ezerrel és Nadimo nagyon jókat írogat.

Évi!

Azt ugye tudod, hogyha elfolyik a magzatvíz, neked célszerű akkor elindulnod?
Barátnőm is faros volt, neki így kellett csinálnia......
De ne aggódj, ha elfolyik általában jönnek egyből a fájások.
Ma meg besűrűsödik, te magad fogod kérni a császárt.... :lol:

(én annyira "hős" voltam, hogy kértem EDA-t de nem kaptam, utána meg kérdezetm a szülésznőt, hogy nem lehetne császár? :oops: :oops: )

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Évi, látom elindítottál egy lavinát. :D Én is mind azt mondtam neked, hogy nem tragédia a csaszi. Nutella nagyon jól összefoglalta a gondolatokat ezzel kapcsolatban. Ettől még át- és megélhető a szülés, és lehet szép emlék! Lassan a karodban a kislányod, és ez kárpótol mindenért!
Lassan vele sétálhatsz majd! :D Azért a hosszú sétákat már ne nagyon tegyél, mert bármi lehet ebben a frontos időben. (Én beszélek, aznap még BKV-ztam...)
Egyébként nekem is magától indult be, elment a víz és fájások is jöttek.

Zsuzsa, nagyon jó lehetett látni a babát! Már neked sem sok van hátra! Ismerős ez a "hazajárok" érzés a 7. emeletre. :D
Vigyázz magatokra!

Mindenkinek szép napot!
Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Nnna. Én még a terminus túllépés első napjától felsétáltam a kórházba minden nap a ctg-re, konyhát festettem, rámoltam.
Gyerek meg sehol. :shock: :shock: :shock:

hasam meg akkor, hogy majd orra buktam.... :roll:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Hajni!
A kertészeti szki, élelmiszeripari szki, valamint informaitkai szki. ez a három hely, ahová felvételizik.
Az informatikaiba hétfőn megyünk, a másik kettő már megvolt.
Köszönöm a drukkolást, ránk fér.
Sajnos elég lusta gyerek és a tanulás nem a kedvenc időtöltése.

Közben annyira zajlik az élet, hogy teljesen ki vagyok fáradva. Szombaton lesz az esküvőnk, közben hírdetem a lakást eladásra, mert 3 gyerekkel már kicsi lesz.
Kertes házba mennénk a XVIII kerületbe, már megvan hová. Azt felújitani kell, kb ősz lesz mire beköltözhető.
Addig vagy anyóséknál vagy a szüleimnél leszünk. Közben a fiam ballag évvégén, jön a szülés a baba, szóval eléggé sűrű a program.

Remélem fogom bírni. De a szülést már nagyon várom.

Judit

Kép
yusz

Mazsuzs!
Sajnos nem kaptam meg a válaszodat. Én is már rá akartam kérdezni itt, hogy az enyém átment-e. Légyszi küldd át az üzidet a rendes email címemre. Itt lent is a nevemnél megtalálod közvetlenül. Azt biztos megkapom.

Ma egyébként nagyon rossz napom van, nem bírom a hidegfrontot! Nagyon szenvedünk már hajnal óta.

Evisan után még Judit (Téjé) jön dátum szerint, de csak 4 nappal előz meg. Húsvétkor és az utáni héten viszont tilos szülnöm! Nem lesz a doki 3 napig. De én mindig túlhordtam őket.

Most megyek vissza pihizni.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

[quote="dominika1"] írta:dominika1vi!
Mai szülés-mese
Volt egyszer egy kismama, akinek az volt a legnagyobb bűne, hogy szülni szeretett volna.
De nem hagyták, nem sikerült, nem tudott... nem tudni miért.
Volt már két gyermeke.
De Ő még mindig nem adta fel ezt az álmát, hogy gyereket szüljön, úgy, ahogyan azt Isten eltervezte, megalkotta.
Segítőket keresett, és kemény munkával talált is.
Mindenki bizakodott.
Minden szépen alakult.
De....
Egyszercsak...
Megtorpant.
Záporoztak a fejére az értetlen vádlások.
Sürgetés.
Még a segítők közül is átálltak néhányan a másik oldalra.
Kétségbeesetten ragaszkodott megélni az álmát, de bedarálta a babagyár...
Elfogyott az ereje utolsó cseppje is.
És megesett vele harmadszor is.
Sírva, zokogva...kiszolgáltatva, az "ellenség" kénye-kedvére.
Egy álom szertefoszlott.
Egy olyan álom, ami a leghétköznapibb csoda, amit asszony átélhet.
Egy ajándék örökre elveszett, amit mindenkinek szánt a Mindenható.
De megérkezett egy másik Csoda, egy kisleány az Úrtól, aki talán elhozza a vígasztalást.

Fel a fejjel!
Esetleg még egy ötlet......ha meg tudnád kérni a dokidat, hogy lehetőség szerint ne programozott császár legyen, hanem hagyjátok elindulni a természetes szülést, hagyjon egy kicsit vajúdni.
Hmmm? Szerinted?

Én mindkét gyerekemet természetes úton szültem, de mivel felvetődött a császármetszés gondolata (nagy volt a Domi) én teljesen a dokira bíztam mindent.
Nem érdekelt, hogy ki mit mond, csak az az egy, hogy Domival minden rendben legyen, hamár eddig ilyen szépen eljutottunk....és nagyon jól ráéreztél: tényleg ez a lényeg!

Üdv

Kriszta

csolla

Evisan!

Szerintem a természetes szülést napaság túldimenzionálják (ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani...!).
Mindenhonnan ez folyik a csapból is, hogy így meg úgy, a természetes szülés, sajnos ezért nem készül fel sok kismama a csaszi lehetőségére is, és ha úgy alakul tragédiaként éli meg, de mit is? Azt, hogy született egy egészséges babája, aki mondjuk 200 évvel ezelőtt akár bele is hallhatott volna a szülésbe?
Lehet, hogy közhely, de 15 év múlva a kutyát nem érdekli ,hogyan születtek, és semmiből nem maradsz ki, mert szenvedés az lesz, csak nem előtte, hanem utána...(tapasztalat). :lol:
Ha ez vígasztal, én sokall intenzívebben éltem át az ikres császárt, mint a sima szülést előtte, akkor úgy elfáradtam, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Ráadásul Ágit is elvitték, mert korábban jött, szóval nekem pedig az első együtt töltött óra maradt el(mindkétszer), plusz csak másnap reggel tudtam cicire tenni.
Ezért nem szabad "szülési terveket, elvárásokat támasztani" mert ilyenek csak a Kismamában vannak, a szülések jelentős hányada nem ilyen, sajnos :cry:
Bárcsak elhatározás kérdése lenne, te mindent megtettél, amit csak lehetett.

Szóval csak fel a fejjel, (csak halkan jegyzem meg, ha ennyire fontos neked a természetes szülés, keress egy olyan kóházat, ahol engedik elsőre a faros szülést)

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Micsoda gondolatok!!! Ez a mese szép. Persze, lehet, hogy ha beindul magától még én fogok könyörögni, hogy műtsenek meg. :lol: Nem tudom. De olyan kíváncsi vagyok már. Tök lassan telnek a napok, mindig azt várom, hogy mikor jönnek már a fájások, vagy valami, pedig a kiírt napig még két hetem van. Dehát Mesinek is 9 napja lett volna még a szülés napjáig, valaki meg túlhordja. Az Isten tudja ezt, hogy mi indítja be valójában a szülést.

Évi

Kép
evisan

Évi!

Tudom milyen türelmetlen vagy! :lol:
De ezek az utolsó percek a pihenésre és a jó kis barátnős dumcsikra! Használd ki!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika,
Hát igen. Akkor mindenki így van ezzel. :lol: Mármint a türelmetlenséggel. :lol:
Ja, állandóan dumálgatok valakivel mostanában. :lol:

Dóri,
Köszi!!! Ja, tényleg ezekről a szülési tervekről én is olvastam. Hülyeség!!! Én sem csináltam úgymond szülési tervet, ez valami új divat hóbort, de egyszerűen valamiért, nem tudom miért, úgy éreztem az első 7-8 hónapban, hogy természetesen fogok szülni. Valahogy eszembe sem jutott a császár. Ha valaki azt mondta volna kb. két-három hónappal ezelőtt, hogy engem császározni fognak, azt mondtam volna nagy könnyelműen: "Engem? Hülye vagy? Áááá, az kizárt!!!
Szóval nem tudom miért gondoltam így, csak egyszerűen 100%-ig meg voltam róla győződve, hogy ez nem így lesz.

Nnna. Jól túlbeszéljük már ezt a dolgot. :lol: :lol:

Évi

Kép
evisan

Sziasztok !

Judit . Nem semmi három helyre is felvételizik nem irigylem a fiadat , de Téged sem .Drukkolok hétfőre is . De addig lesz egy szép és fárasztó napod . Gondolok Rád . Ha tudsz képet feltölteni várjuk .
Az elkövetkező időszak jó be fog sűrűsödni ,de jobbnál jobb dolgok fognak Veletek történni . Izgi és fárasztó .

Kriszta . Nagyon drága a kislányod . :D . Nagyon szépen fejlődik , és gondolom kezd kinyílni a szeme a világra .

:shock:

Ma nekem se volt jó napom , délelőtt rám jött egy jó kis migrénes fejfájás . Tuti . :x

Szép estét Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Judit!

Drukk drukk Nektek!

Hajni!

:cry: :cry: Jobbulást!!!! Iszonyú a migrén, nem irigyellek érte.

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika:gyönyörű a kisbabyd :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mai szülés-mese
Volt egyszer egy kismama, akinek az volt a legnagyobb bűne, hogy szülni szeretett volna.
De nem hagyták, nem sikerült, nem tudott... nem tudni miért.
Volt már két gyermeke.
De Ő még mindig nem adta fel ezt az álmát, hogy gyereket szüljön, úgy, ahogyan azt Isten eltervezte, megalkotta.
Segítőket keresett, és kemény munkával talált is.
Mindenki bizakodott.
Minden szépen alakult.
De....
Egyszercsak...
Megtorpant.
Záporoztak a fejére az értetlen vádlások.
Sürgetés.
Még a segítők közül is átálltak néhányan a másik oldalra.
Kétségbeesetten ragaszkodott megélni az álmát, de bedarálta a babagyár...
Elfogyott az ereje utolsó cseppje is.
És megesett vele harmadszor is.
Sírva, zokogva...kiszolgáltatva, az "ellenség" kénye-kedvére.
Egy álom szertefoszlott.
Egy olyan álom, ami a leghétköznapibb csoda, amit asszony átélhet.
Egy ajándék örökre elveszett, amit mindenkinek szánt a Mindenható.
De megérkezett egy másik Csoda, egy kisleány az Úrtól, aki talán elhozza a vígasztalást.

csolla

csolla:szép ez a történet is :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

Helló Lányok!

Kerekes! Írtam e-mailt. Írd azt, hogy megkaptad, jó? :D
Remélem egy e-mait már tudok továbbítani ha a privik nem sikerülnek...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Kerekes!

Visszajött az e-mail hibaüzenettel. Az az igazság, hogy van pár olyan e-mail cím ahová egyszerűen nem tudok küldeni levelet (pl. a volt főnökömnek sem :) )már ezért kellett nyitnom külön freemailes címet...
Nem lehetne, hogy átküldöd privibed a tel.számod és utána majd én az enyém is megy a telódra?

Zsuzsi

Kép
mazsuzs

Hajni, Dominika !
Nagyon köszi a biztatást nagyon jól esik!

Ma nekem is elég rossz napom volt, éjjel sem sokat aludtam.
Volt egy kis hasgörcsöm amitől eléggé pebaráztam, nehogy elinduljon a szülés.
De szerencsére elmúlt és nem volt tartós.
Lehet, hogy a front hat így, vagy a fáradtság.

Remélem ma éjjel nyugi lesz.

Jó éjszakát mindenkinek, sziasztok!

Judit

Kép
yusz

Sziasztok!

A fronthatás "áldásos" tevéjkenységét mi is megérzetük. :( Hanna aludt kb. 2x20 percet egész nap, közte meg folyamatosan nyűgösködött. Remélem hamar tovább vonul!!
Ma csavarogni megyünk autóval, remélem nyugis napunk lesz!

Judit, sok-sok erőt kívánok! Nem semmi amik rád várnak még!

Évi, küldtem privit!

Mindenkinek szép és frontmentes napot!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Jó csavargást!!!!
:lol:

Nitácska!

Köszike! :lol:

Judit!

Remélem még neeeem!!!! Bár ilyenkor kicsit talán természetes is...esetleg magnézium szedése?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kriszta. Köszi a kedves szavaidat , tegnap reméltem ,hogy ma jobb napom lesz de nem úgy érzem . :? Remélem nektek jó napotok lesz .

Judit . Biztos ez a hülye front hat Rád . Pihenj sokat , persze ha van rá időd / esküvő / . Úgy emlékszem a magnézium jó a görcsökre . Milyen volt az éjszakád ? Remélem jó napod lesz .

Hexina . Szegény Hanna meg persze te is , szörnyű ez a front . Ma talán már elment és a szél sem fúj . Szép , nyugis napot kívánok Nektek . Jó csavargást .

Mindenkinek szép napot . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Lányok szedem a Magne B6-ot, ráadásul napi 3 x 2 írt a doki. Nem tudom mi lehetett, de szerencsére azóta nem fordult elő.
Biztos a front, vagy az idegeskedés, mert az kijut bőven. Szegény nagyimat is hétfőn vitte be a rohammentő az intenzívre, nem tudom kijön-e még onnan...
Szóval most nagyon figyelnem kell, hogy a babának ne legyen baja.

A húgom is mesélte, hogy a 8 hónapos lánya, napok óta nem alszik csak nyűgösködik.

Szép napot nektek és jó babázást!

Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

LÁTOM NEM CSAK ÉN VAGYOK EGYEDÜL AKIT BAROMIRA MEGVISELNEK A FRONTOK,LEGYEN AZ AKÁRMILYEN!!!
ÉN TEGNAP AZ UTOLSÓ KENETET IS FELADTAM MAGAMNAK, MERT AZT HITTEM HOGY NEM BÍROM TOVÁBB!!!SZÉDÜLTEM, HÁNYINGEREM VOLT, ÖMLÖTT RÓLAM A VÍZ STB!!!
A MIGRÉN NAGYON MAKACS SAJNOS, NEM EGY SIMA KIS FEJFÁJÁS AMIT EGY ALGOPIRYNNEL ESETLEG KIKEZELHETSZ!!!
MÁRA MÁR SEMMI BAJOM NINCSEN DE ÉN TEGNAP 19KOR MÁR ALUDTAM IS!!!
REMÉLEM A TÖBBI FEJFÁJÓS IS MÁR JOBBAN VAN MÁRA!!!
MA SZÉP NAPUNK LESZ UGY LÁTOM!!!
SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok,szép napot mindenkinek.
Új Prince Oliver,Cactus Clone,Disney gyermekruhákat árulok.Nézz be,hátha valami megtetszik.
Köszönöm.

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=5905028
Vendég

Mazsuzs!
Küldtem privit, remélem megkapod.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!
Mennyi mindent lehet itt tanúlni :wink: . Évi, olvastam a forditós történeted, nem is hallottam még ilyenről, de nagyon jó dolog hogy van rá lehetőség. És tényleg mindent megtettél a babádért. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a szülésnél is.
Mazsuzs, szerintem az én üzeneteimet sem kaptad meg, mert semmi válasz nem jött. Még múlt héten küldtem kettőt :roll:
Andi.

Kép
Kép
apcukk

ma mindenki kihasználta a jóidőt?mert hétvégére viharokat mond :? :? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hexina,
Köszi, olvastam a privit, már válaszoltam is rá kettőt is. :lol:
Remélem jól telt nektek ez a mai a kirándulás, és Hanna baba is egy kicsit kifáradt, és már jobban fog aludni.
Áááá, biztos mindenki ezt a frontot érzi, mert én is totál hülye vagyok ma. :( :(

Porsika,
Jaaaaj, de tündér, angyali külsejű ez az anyakutyus (még kiskorában)!!! :D Nagyon aranyosak lehetnek a kiskutyák, dehát gyerek mellett...??? Tényleg én is mindaddig, amíg nem lettem terhes, azt mondtam, hogy a kutya és a gyerek összeegyeztethető dolog, de mostmár teljesen megváltozott erről a véleményem. Van is kutyám, hihetetlen kutyamániás ember voltam, kutyaiskolába jártunk, és pont én hirdettem mindenkinek, hogy miért ne lehetne együtt kutya és gyerek. De most rájöttem, hogy tényleg nem szerencsés. És igaz, hogy van egy kerti kutyánk, és imádom, de egyre többször érzem már nyűgnek, és tudom, hogy szomorú, hogy ezt így érzem, így gondolom, dehát ez van. A gyerek fontosabb lett. Azért a világért sem válnék meg tőle, csakhát zavar, hogy nem tudok már úgy figyelni rá, annyit foglalkozni vele, nem tudunk eljárni minden nap sétálni, stb. És most azt mondom, hogy milyen szerencse, hogy nem vettem magamhoz még egy szobakutyát is, mert most nagyon nem hiányozna.
Bocs, hogy így gondolom, nem akartam, akarok ezzel senkit megsérteni.

Évi

Kép
evisan

Helló Lányok!

Kerekes! Átjött a privi üzid, megkaptam a számot majd megy az enyém is!

Apcukk! A te üzijeidet megkaptam a múlt héten és válaszoltam is rájuk, átmentek (?) mert elég kétesnek zünik ezek után!

Nitacska! Eltünt a kisfiad vonalzója! :)

Üdv

mazsuzs

Kép
mazsuzs

evisan:szerintem senkit nem bántasz meg.mindenkinek akinek van gyereke az tudja,hogy a gyerek a fontosabb nem pedig a kutya.nekem 2 nagy kutyám van és a gyerekemmel többet vagyok mint velük.régen én is naponta jó nagy sétákat tettem a kutyusokkal.mostmár nem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mazsuzs! Én nem kaptam tőled üzit. Valami hiba csúszott a rendszerbe :shock:
Andi.

Kép
Kép
apcukk

lányok tud valaki finom és hamar elkészűlő ételt csirkemellfiléből?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

Nitacska . Tudok de a pontos receptet nem tudok írni . A mellet felszeleteled és be pácolod ./olaj és fűszerek : só, bors , majoranna meg amit még szeretsz ./ A tejszínt tejföllel összekevered ,de a tejszín helyet rakhatsz egy kis tejet , lényeg ne legyen nagyon híg . Néha szoktam bele rakni sajtkémet bele rakni . A húsit belerakod tepsibe és rá öntöd a keveréket és be takarni alufóliával és be a sütőbe / 170-180 fokos sütő / A fóliát ha megpuhult a hús leveszem és megszórom reszelt sajttal és addig sütőm míg a z meg pírul . Szerintem nagyon finom a család is szerette amíg ehették .Ha valamit nem jól írtam le , vagy hiányosan kérdez nyugodtan.

Lányok , hogy telt a tegnapi napotok . A front hatott rátok még .

A kutyás témához inkább nem szólok hozzá , mert hosszú lenne .
Csak annyit a családban 14 kutya van .

:)
Vége a szép napoknak . :(

Nyugis napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

hasadi:nagyon jól hangzik ez az étel,ma meg is csinálom.köszike. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mazsuzs!

Megkaptam az SMS-t, elmentettelek. Köszi.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?