Új privát üzeneted érkezett!

Megérte várni!
köszönjük Feri!!!! És vidd el a Nikinek és Lillának szeretetünket!!!!
Annnyira gyönyörűűűű baba, hogy elámultam!
Egész nap Rá gondoltunk, de hogy ennyire szép lesz, nem gondoltuk volna....

Kép

Kép
kolyok28

Megragadtam anyuci kezét:

Kép
feri (mni)

Micsoda szemöldöke van....
tündéri....
najó, nem áradozom... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Picit elfáradtam - pihike:

Kép
feri (mni)

Még névtáblát is kaptam:

Kép
feri (mni)

Apukám kitolt a nagynénimhez fotózásra: :)

Kép
feri (mni)

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Feri, köszönjük!!!!!!

Érdemes volt újra bekukkantani!!!!!!!!!

Újra ráz a hideg és bőgök!!!!!!! olyan gyönyörű!!!!! Ezt a nagy hajat!!!!! És gyönyörű kislányt!!!!!! És ráncos talpacskát!!!!!!!!Istenem, ééééééén is!!!!!!!

Nagyon nagy gratula, add át mindannyiunk szeretetét Mninek!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Hát ezért érdemes volt visszajönni! :D

Ilyen egy igazi Apuka!!!!!

És most itt bőgök, mint a vadszamár. :cry: :lol:

Köszönjük Feri!!!

Gyönyörű!

Puszi a lányoknak!

Évi

KépKép
kvaszeva

FERIIIIIII! Te egy csúcs pasi vagy! Ez nagggyon-nagggyon megható volt. Főleg, hogy én úgy frissítettem, ahogy te töltötted, tisztára átéltem, mint egy némafilmet és végig rázott a hideg!!!!! :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Na röviden ennyi. Mára be kell érnetek ezzel a kis fotóriporttal, mert már egyszerűen nincs erőm többet irogatni. Holnap majd írok még egy kis élménybeszámolót, addig is legyetek jók!

(Na ki lesz a következő? :) )
feri (mni)

Jaj, és miylen gyönyörű göndör a haja!!!!! És az orra is milyen édes!!!! Ahhhhhhhhhhhhhh!!!!! Na, abbahagyom, mert ez már szörnyű... de köszönjük, Feri!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Feri!
Hát én sem találok szavakat! Gyönyörű nagy hajú kislány!
Ez a vágyam nem fog teljesülni. A nagy haj igen, a kislány nem. Szerintem az én kisfiam hasonló nagy hajú szép kisfiú lesz, úgyhogy egy udvarló már jelentkezett is. :D :D :D

Pati!
Köszi! Még élek, és ha holnap is így lesz beszerzem a SZEREKET. Addig marad a friss levegő. Szörnyű szar volt du. is az alvásom, a szám teljesen taplószáraz lett, mellesleg a tüdőmet is már nyomja a gyerkőc, néha szinte légszomjam van.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

hat eloszor is egy oriasi gratula Nikinek es Ferinek, Lilla baba egyszeruen tokeletes :) ! Hat azok a kormok, mint aki most jott a manikurostol es ez a frizu, na egy igazi kiscsaj :) ! olyan, de olyan szep :) !

Kiko! megy a drukk, lassan te is babazol :)

Eszter es Pati, hogy ti mennyi hulyeseget osszeirtok, kar hogy a rohogestol nem indul be a szules :? !

Kép Kép
rima

..... Feri,
köszönjük!
Azt hiszem, most egy rakat kismamát ríkattál meg....
kívánunk Neked szép álmokat, mint újdonsült apukának!!!

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Mni, Feri gratulálok Nektek és a legjobbakat kívánom!
Nagyon szép a kislányotok!

Kikó, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Vajon Livi elvan még a fájásaival?
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Hát érdemes volt még nem lefeküdni!
Alexát elaltattam, gondoltam, még frissítek egy utolsót!

Hát Feri, nem találok szavakat!
Sok-sok puszi Nikinek és Lillának! Még egyszer gratulálok Nektek!
Vendég

Csatlakozom a bőgő szamarokhoz... nagyon meg vagyok hatva... Feri! gyönyörű a babátok - és telistele van szeretettel kis képriportod!
Köszi! És tényleg további sok-sok boldog pillanatot nektek!!!!
linocs

Kép Kép

nem tudom mikor érkezik hír Kikóról, én lassan becsukom a laptopom.

Kép

Kép
kolyok28

Telik a babás albumunk! Olyan jó!
Kép
Vendég

szval Kikó +++++ hajrá

és mindenki aki este tervez szülni, csak ügyesen! :)

Kép

Kép
kolyok28

Még egyszer köszönünk mindent, és ne feledjétek: mi is hasonlóképp szorítunk ám mindenkinek! Hamarosan minden pocakból előbukkan majd az a gyönyörű kisbaba, aki most még bentlakik. :)

Kép

(egy a ráadás, de most már tényleg elteszem magam holnapra ;) )
feri (mni)

Óhhh!
Hát akkor érdemes volt visszajönnni még ma este.
Csodálatosak a képek Lilláról.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Feri, Mni!
Hát nem találok szavakat!
Először is gratulálok a kis Lillához. Gyönyörű kislány!
A képsorozatod pedig annyira megható volt, hogy szerintem az egész topikat meg ríadtad! Sok tejcit és egészséget kívánok nektek!

Kikó!
Megy a drukk!

Csajok!
Reggelre hány új babánk lesz?

Na megyek mert még dolgom van, jó éjt mindenkinak!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Feri, Mni!

Nagyon szép a kislányotok nagyon jó érzés volt nézni ezeket a képeket!!!
Sok tejcsit, és jó egészséget kívánunk Lilla babának!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt!!!

Feri!
Gyönyörű ez a pici lány! :D Gyönyörű!!! :D

Kölyök!
A táblázattal kapcsolatban egy helyesbítés. Erikának megszülettek az ikrei! :)

Pepike drága!
Mit csinálsz te ilyen korán??? Mars vissza az ágyba!!! :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Vajon született az éjszaka kisbaba??? :wink:

Lányok, ez nagyon jó. Még mindig csak február és a márciusi topikból már megszületett 4 kilány és 4 kisfiú! :D

... még 18 nap ...
Vendég

Szép jó reggelt!

Csak beköszönök. Mi még nem...
Alszom tovább.
linocs

Feri&Niki&Lillababa,
tiszta szívből gratula Nektek, kívánok nagyon-nagyon-nagyon sok örömet, boldog pillanatot!!!!!!!!

KépKép
kmanna

KIKO!!!!!

Mi újság??????????????????????????????????

Kép

KépKép
eszterxx

Mpatr: ha most lenne sebem, agyonütnélek, mert tutira szétrepedne a röhögéstől!!!!!!!!! Szóval mázlista vagy!Hihetetlen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszerxx: belőled sem kell kettő, az tuti!!!!!! Szóval: hülyeségből jelest adok a bizonyitványodba!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-fetrengek a röhögéstőőőőőől!!!!

kiszazsu: a hüyle, nagyon enyhe kifejezés!!!! Szerintem nyelvújítanunk kellene egy kicsit, hogy ezekre a csajokra megfelelő szót alkothassunk, mert nincs igazán rájuk illő szó gyönyörű magyar nyelvünkben.

Feri: köszke a képokat!!!! Mostmár személyesen is ismerhetjük Lillácskát is!!! Majd megmutatom a fiamnak is a csajokat, hogy legyen ideje gondolkodni, és ne kelljen 15 év múlva kapkodnia a fejét, hogy jaj, akkor melyiket is válassza.

Kép Kép Kép
fanetta

Pati!!!!

Te is jelentkezz légyszi, mert minden este beparáztatsz a gyogyiddal. Tudjuk, hogy ilyenkor idő, mig életre kelsz, de akkor is...

És Szilvánusznak már csak 1 napja van hátra :lol: vasárnap pedig meglátjuk, mire vált a vonalzója!

Kép

KépKép
eszterxx

De jó erre ébredni!!!!!!!!!!!!
Niki, Feri, csodálatos ez a kislány!!!
És könyönjük a képeket, fantasztikusak.
Tényleg olyan "hidegrázós-melegséges" ahogy Niki fogja Lillát :D :wink:

Éjjel volt 2 azaz kettő darab fájásom, olyan kis fincsi, derékszaggatós, lehúzós, aztán belealudtam, mint a mormota. :oops:
Banyek, mi lesz, ha átalszom az egészet és a gyerek meg benntmarad?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De úgy látom, a Linocs is átalussza.

Fanetta, te csak ne röhögjél, hanem szoptassál és szurkolj! Könnyű kiröhögni minket "onnan a túloldalról.." :roll:
Mi itt kínszenvedünk, ez meg röhög. :shock: Cúúúúúúúúúúúúúnya!!! :lol: :lol: :lol:

Ügynöknő, szép nap ez a mai, nyomás nyomni!!!

Kikóról izgatottan várjuk a híreket!!!!!!!!
Remélem, hogy csak az üzenet késik és nem ennyire hosszú szegénynek a szülés!!!!!!

És, kéééérem, Lehet, hogy ma születek?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja, kérek szépen drukkokat, de tényleg, mert este és reggel is csak fél gyógyit veszek be, kideríteni, elég-e a nyomim lent-tartásához és a mellékhatások csökkentéséhez.

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt!

Ma mindenki korán kelt?
Én is csak bekukkoltam Kép , van-e új hír, majd délután jövök.
Akinek drukk kell, megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Kikoról semmi hír még mindig????? :shock:

Tűkön ülök! :wink:

Ne felejtsünk el ma Monának is szurkolni, mert ma megy férjhez!!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nekik! :D

Eszter és Pati! Mivan? Méééé nem mentek mááááááááá a spermabankba??? :shock: :wink:
Du. egy körül indulunk vidékre, de előtte mindenképp mennék röhögni a Gellért-hegyre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pati! Neked alapból megy a sok ++++++++++++++++++.

Csókolom.

Évi

KépKép
kvaszeva

jó reggelt Csajok!
Kikóról semmi hír? +++++

Pati, megy a drukk, hogy a féladag ne üssön ki annyira de a vérnyomit vigye le.

Erika már ikrei benne vannak a táblázatban,csak a gramm meg a szinezés maradt le. De majd pótolom valahogy.

KiszaZsu köszi a privit, figyelni fogok rá, amit írtál. Nem figyeltem, hogy Niki azt a részét már nem rakja fel, merthogy a táblázatban ők is benne voltak... bocsi :?
micsoda felelősségteljes munka...

jaj lányok, csatlakozom az elefánttalpúakhoz... :shock: tegnap tök büszke voltam magamra, hogy 3szori fel-le a mosókonyhában, majd pakoltam a lakásban, végül porszívtam. és milyen jól bírtam! Erre este a férjem megjegyzi, hogy jéééé, Neked meg hol a bokacsontod, ilyen lapos :shock: :shock: levettem a zoknim és két elefánttappancsot láttam a lábaim helyén. Azt hittem reggelre lejjebb megy, de nem... :roll: :roll:

ma megyünk a kórházba a szülésznőkkel beszélgetni :lol:

Monácska +++++ Kívánom,hogy életed egyik legszebb napja legyen a mai! És képeket, képeket akarunk :lol:

mindenki aki fél a 29dikei dátumtól, megy a drukk,hogy a kölök még bent maradjon, akinek meg már kipottyanna hajrá!

Kép

Kép
kolyok28

Szép volt a termés, én nem is tudom, elég korán elaludtam és most keltem fel! Úgyhogy Milán Robival startolt oviba. Alig látok, tiszta nyomi vagyok.

Először is: Most megint az én hülye elképzeléseim, de ugye meséltem, hogy én hajas babáról álmodtam anno és az volt az első kérdésem, hogy ugye van haja??? Szóval LILLA BÉBI gyönyörű és az újszülött Milán csajszi megfelelője 8) Ugyanilyen fekete volt, kár, hogy már világos lett. Nagyon várom Mni szüléstörténetét, mikor jöhetnek haza?

Másodszor: az ungabungára vágyó 39 heteseknek. Nem valami jó élmény visszaemlékezni, de az ex....szóval Milán is született :wink:

Kikóról semmi hír, pedig direkt nem kapcsoltam ki a telefonom, mondtam, ha éjjel jön a bébi, akkor éjjel írjon, azt mondta fog mindenképpen. Na most végigizgulhatjuk a napot! Egyenlőre nem merem hívni, de ha estig nem ír, írok neki én.

Kvaszévi: köszönöm a levelet, aranyos vagy. Majd írok, de most sajna mennem kell.
Vendég

Jó reggelt!

Niki, Feri Lilla baba!
Gratulálok nektek! Kívánok minden jót és szépet, alakuljon az együttöltött éveitek úgy, ahogy Ti szeretnétek!!!!

Nagyon szépek a képek! Mekkora haja van a babának! Nagyon szép!!!!!!!

Mi elég ramatyul vagyunk. Én alig aludtam, Ádi belázasodott reggelre, így megyünk a dokihoz.

Jók legyetek! Megy a drukk mindenkinek, akinek szükséges!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Niki, Feri,
gratulálok Lilla babához, gyönyörű és mennyi haja van! :D

Dany,
Joseph nagyon cuki így beöltöztetve is! :)

Pété,
tegnap este voltam nst-n és Dóri majdnem az egészet végigaludta. Sokszori keltegetésre produkálta csak magát, pedig a kórházba, meg hazamenet is fent volt. Nem szeretik a gyerekek, ha megrendelésre kell mozogniuk...

Cicuka,
köszi, hogy leírtad a szüléstörténeted. Aranyos Kristóf! :)

Évi,
drukkolok, hogy ne nagyon szökkenjen fel a vérnyomid!!!
Örülök, hogy van dokid! :)

Tündérmanó,
ügyi vagy, hogy ilyen szép falfestményeket tudsz kreálni! :)

Beus,
én iszom a málnalevél teát, egy bögréhez (ami nálam kb. 2,5 dl) egy teáskanálnyi teát adagolok.
Drukkolok, hogy kedden le tudd adni a szakdolidat!

Zsu,
örülök, hogy végre eljutottál a dokihoz, meg ctg-re!!! :)

Pati,
megy a drukk, hogy a fél gyogyi is elég legyen a vérnyomi csökkentéshez!!!

Éjjel alig bírtam aludni, minden fordulásnál fent voltam, és utána nem tudtam visszaaludni. Sétálgattam a lakásban, nézelődtem, aztán csak visszaaludtam valahogy... :(

Kikóval mi lehet???

Melinda

Kép
melinda80

Nahát Feri,

ez a kisbaba egyszerűen tündéri, belekönynezik az embera látványába. Remélem mind a ketten tudtak picit pihenni az éjjel, na meg persze te is.

KépKép
bnesz.eva

Beus,
az lemaradt, hogy napi 3 bögre málnalevél teát iszom.

Melinda

Kép
melinda80

Mpatr: sajna elkéstél!! A mellékatások már egy jó ideje észlelhetőek rajtad!! Hmmmm, csak tudnám melyik fejét fogja vakargatni a dokid, aki ezt felírta!

kvaszeva: Én is, én is!!! Én is benevezek a gellérthegyi röhögőtúrára!!! Sőt: ha beindul a turistaszezon, idegenvezetést is vállalok!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="mpatr"]B írta:mpatranyek, mi lesz, ha átalszom az egészet és a gyerek meg benntmarad?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De úgy látom, a Linocs is átalussza.

Most ébredtem újból. Ezen már én is gondolkodtam: mi van, ha a gyerek már rég kijött volna, csak azanyja hülye mormota, és átalussza az összes próbálkozását...
linocs

[quote="fanetta"][ írta:fanettab]Mpatr: sajna elkéstél!! A mellékatások már egy jó ideje észlelhetőek rajtad!! Hmmmm, csak tudnám melyik fejét fogja vakargatni a dokid, aki ezt felírta!

kvaszeva: Én is, én is!!! Én is benevezek a gellérthegyi röhögőtúrára!!! Sőt: ha beindul a turistaszezon, idegenvezetést is vállalok!!!!!!

Ez kééééész. :shock:
még egy dinka :shock: .
Tényleg fertőz a hülyeség a topikban :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

És akkor a drukkok:

Kiko: sok-sok drukk a gyermek születéséhez!!!

Pati: legyen elég a fél bogyó!!!

Mona: legyen gyönyörű a napotok, és legyen minden úgy, ahogy mára elterveztétek!!!

Extradrukk: aki ma akar szülni, az szüljön ma! Aki márciusi babót szeretne, az meg még szorítsa össze ;)
linocs

Linocs: na ugye :wink:

Aki kellően perverz 9 hónapos terhesen a kék hírek nézéséhez, az nyugodtan higgyen a szemének, ha engem lát benne, a következő "Miújságtiegybenvagytokmégmáraszittemrégnem" telefonálót ugyanis lelövöm :twisted: de előtte még jól meg is kínzom :twisted: :twisted:

Kép
Kép

mpatr

[quote="linocs"] írta:linocsAki márciusi babót szeretne, az meg még szorítsa össze ;)

Ezt nem korábban köllött volna? :roll: :oops:

Kép
Kép

mpatr

ÁÁÁÁ, el kell mennem dokihoz, most hívott a bérszámfejtő a tgyás miatt. A mai programoknak lőttek.

Remélem, Ildivel nincs semmi baj, aggódom.
Vendég

Én is aggódom Kikóért. ugye tegnap kicsit 6 után mentek 5perces fájásokkal a kórházba. Reméljük csak
a) csak elfelejtett smst küldeni a nagy izgalomban
b) kicsit hosszúra sikerült vajúdás után bealudt...
nem gondolok tovább
tuti minden rendben van Velük +++++

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Megszületett Kikó babája, reggel 6 óra 42 perckor.
3500 grammal és 53 cm-el. Mind a ketten jól vannak!

Kikó!
Gratulálok a kis Zalánhoz. Sok tejcsit és egészséget kívánok
!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jaj, de jóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éppen Jim-mel beszéltem telcsin közben, hogy mi a manó lehet már vele.

KIKÓ, GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÁRUNK A KÉPEKKEL ÉS A SZÜLÉSTÖRTÉNETTEL!!!

Kép

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?