Sziasztok!
Vagyok, vagyok, de idáig nemigen jutok.
Január óta apa szinte minden nap későn jön haza, hétvégén is dolgozik és marha fárasztó egész nap, egész héten minden nap estig Katával.
Még jó, hogy hétvégén 1-2 napot anyukáméknál alszik, így legalább este kicsit fellélegezhetek, akkor pakolászok, teszek-veszek, amit nem lehet Kata mellett, meg filmet nézünk, pihenünk.
Egyébként msn-en bent szoktam lenni. A csütörtöki parti is jó lehetett, de én lefekszem 9-kor, nem megy tovább
Max. kis tévé.
Remélem ez a melós időszak márc. végén befejeződik és apa vigyáz délután Katára és akkor tudok gépezni jobban
Amúgy ide beszoktam nézni a képeket szeretem ÁM nézegetni
Kata délután alszik, én is vele. Alig várom ezeket az alvásokat. Ma pl. nagyon későn 5-7-ig aludtunk, de muszáj volt, mert apa 10 fele jön haza. Hoz nekem mekiburgert meg shake-et
Zsuzsi!
Írtad, hogy lánykád nem hízott, magasságra nőtt? Én nem is mérem Katát, de jó nehéz…Tanácsadóban mit mondtak, mivel próbálkozz?
Kata is mondja hami és odateszi a cumisüveget a plüssökhöz. Babát nem szereti…még.
True!
Kata is imádta a tésztát pörivel, de legutóbb kétszer nem nagyon kellett neki. Szétdobál mindent, ledob a földre, tapsikol és örül, hogy a keze tiszta maszatos, arca is, haja is. Volt, hogy elvettem kaját és később megette. Már nem érdekel, ha nem akar enni, mert nem panaszkodhatom azért, mert tápszer, joghurt, túrókrém, puding, tejbegríz... azért mindent eszik, meg ugye burgonyaszírom, nasik azok mennek ám
Levike egy tünemény a sérójával.
Beusa!
Készül a takaró ám, már tul.képpen kész csak a virágokat kell rávarrni. Egy hétvége alatt megvolt. Kiszabás rávarrás. Takaró beszegés- teszek fel képet. Ha megyek hétvégén anyához akkor vasárnap már lesz kép
Ribizli!
Sok kismamával vagy körülvéve, ez jelent vmit
Én találkoztam 2 kismamával magam mellé ültettem őket és "elkaptam"
És lett a kis Kata. (nem akartam viccet csinálni a dologból, de nekem ez kellemes emlék) és utána úgy szilvesztereztünk, hogy mki kismama volt, de mi még nem tudtuk. Cuki a kislányod, hajcsattot elviseli?
Linda!
Vagyogatok …. Nagyon édesek a képek Lauráról. Jó cuccokat túrtál..nálunk drágább és nem is volt. Múlt pénteken voltam 2 turiba, de semmi. Magamnak sem kaptam semmit. Jól állsz a fogyival ez jó hír.
Kata a zebrán ugrál, körbeforog, teljesen rendeltetésszerűen használja, naponta többször. Örülök, hogy megvettük. Csak a zenét utálom hallgatni ami szól
Mindent játszunk: fakockázunk, várat építünk, playmobil,duplo,fisher price little people emberkékkel, állatokkal játszunk. Formabedobó is alakul. Könyveket olvasunk. Rajzolunk, zenehallgatás. Minden nap ezeket. Ha meglátja a csigabigát akkor mutatja hogy kijön a csigabiga szarva a házából és mondja hozzá, de csak annyit érteni KI.
A könyvekben is csigát meg katicát keres, imádja őket.
Minden nap megyünk levegőre, de nem minden nap sétálunk. Változó. Most, hogy itt a jó idő egyre gyakoribb lesz a séta.
Jubi!
Kata szerintem nincs 80cm, vagy max. annyi, de 86-os ruhák hirtelen jók lettek amik 4 hete hosszúak voltak. Nagyon változó van 80,86,86-os ruhája.
Timi!
Nekem is van egy döbrögim, de nem ekkora a pocija
Sokat eszik Dóri?
Bettus!
Gyöngyfűzés: sok kis állatot fűztem anno és Kata nagyon szeret velük játszani. Csecséknek hívja őket és szokta kérni őket, de csak felügyelettel játszhat velük, meg mindig megszámolom megvan-e az összes (23 db) Akartam neki egy nagy katicabogarat fűzni, de nem kaptam szép kerek gyöngyöt.
Távhő: ennyi sajnos, duplája lett. Ha kemény lett volna a tél, akár 50ezret is elérhette volna…durva. Kiborító az biztos…
Amúgy felkelés után vacsiztunk, nemsokára fürcsi. Aztán vonulunk a kisszobába.
Nagy előrelépés, hogy Kata végre tud kint is sétálni velem, sokat fejlődött 2 hét alatt. Igaz a babakocsiba visszatenni hisztivel megy, de majd ez is alakul. Az a baj, szót nem fogad még, a vakvilágba meg nem szaladgálhat.
Fűre már nem megy ha figyelmeztetem, sajnos nálunk mhol kutyakaki van, nagyon durva.
Holnap megyünk átmeneti cipőt venni, remélem kapunk. A téli mér meleg és kinövőfélben.
Volt vki mostanság gyerekkel a campona tropicariumba? Szeretnék a közeljővőben elmenni.
Na mellékelek két képet
Edit