Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok, vagyok, de idáig nemigen jutok.
Január óta apa szinte minden nap későn jön haza, hétvégén is dolgozik és marha fárasztó egész nap, egész héten minden nap estig Katával. :(
Még jó, hogy hétvégén 1-2 napot anyukáméknál alszik, így legalább este kicsit fellélegezhetek, akkor pakolászok, teszek-veszek, amit nem lehet Kata mellett, meg filmet nézünk, pihenünk.
Egyébként msn-en bent szoktam lenni. A csütörtöki parti is jó lehetett, de én lefekszem 9-kor, nem megy tovább :( Max. kis tévé.
Remélem ez a melós időszak márc. végén befejeződik és apa vigyáz délután Katára és akkor tudok gépezni jobban :D

Amúgy ide beszoktam nézni a képeket szeretem ÁM nézegetni :lol: :D

Kata délután alszik, én is vele. Alig várom ezeket az alvásokat. Ma pl. nagyon későn 5-7-ig aludtunk, de muszáj volt, mert apa 10 fele jön haza. Hoz nekem mekiburgert meg shake-et :oops:

Zsuzsi!
Írtad, hogy lánykád nem hízott, magasságra nőtt? Én nem is mérem Katát, de jó nehéz…Tanácsadóban mit mondtak, mivel próbálkozz?
Kata is mondja hami és odateszi a cumisüveget a plüssökhöz. Babát nem szereti…még.

True!
Kata is imádta a tésztát pörivel, de legutóbb kétszer nem nagyon kellett neki. Szétdobál mindent, ledob a földre, tapsikol és örül, hogy a keze tiszta maszatos, arca is, haja is. Volt, hogy elvettem kaját és később megette. Már nem érdekel, ha nem akar enni, mert nem panaszkodhatom azért, mert tápszer, joghurt, túrókrém, puding, tejbegríz... azért mindent eszik, meg ugye burgonyaszírom, nasik azok mennek ám :D
Levike egy tünemény a sérójával.

Beusa!
Készül a takaró ám, már tul.képpen kész csak a virágokat kell rávarrni. Egy hétvége alatt megvolt. Kiszabás rávarrás. Takaró beszegés- teszek fel képet. Ha megyek hétvégén anyához akkor vasárnap már lesz kép :D :D

Ribizli!

Sok kismamával vagy körülvéve, ez jelent vmit :wink:
Én találkoztam 2 kismamával magam mellé ültettem őket és "elkaptam" :D
És lett a kis Kata. (nem akartam viccet csinálni a dologból, de nekem ez kellemes emlék) és utána úgy szilvesztereztünk, hogy mki kismama volt, de mi még nem tudtuk. Cuki a kislányod, hajcsattot elviseli?

Linda!

Vagyogatok …. Nagyon édesek a képek Lauráról. Jó cuccokat túrtál..nálunk drágább és nem is volt. Múlt pénteken voltam 2 turiba, de semmi. Magamnak sem kaptam semmit. Jól állsz a fogyival ez jó hír.
Kata a zebrán ugrál, körbeforog, teljesen rendeltetésszerűen használja, naponta többször. Örülök, hogy megvettük. Csak a zenét utálom hallgatni ami szól :D
Mindent játszunk: fakockázunk, várat építünk, playmobil,duplo,fisher price little people emberkékkel, állatokkal játszunk. Formabedobó is alakul. Könyveket olvasunk. Rajzolunk, zenehallgatás. Minden nap ezeket. Ha meglátja a csigabigát akkor mutatja hogy kijön a csigabiga szarva a házából és mondja hozzá, de csak annyit érteni KI. :D A könyvekben is csigát meg katicát keres, imádja őket.
Minden nap megyünk levegőre, de nem minden nap sétálunk. Változó. Most, hogy itt a jó idő egyre gyakoribb lesz a séta.

Jubi!
Kata szerintem nincs 80cm, vagy max. annyi, de 86-os ruhák hirtelen jók lettek amik 4 hete hosszúak voltak. Nagyon változó van 80,86,86-os ruhája.

Timi!
Nekem is van egy döbrögim, de nem ekkora a pocija :D :D Sokat eszik Dóri?

Bettus!
Gyöngyfűzés: sok kis állatot fűztem anno és Kata nagyon szeret velük játszani. Csecséknek hívja őket és szokta kérni őket, de csak felügyelettel játszhat velük, meg mindig megszámolom megvan-e az összes (23 db) Akartam neki egy nagy katicabogarat fűzni, de nem kaptam szép kerek gyöngyöt.
Távhő: ennyi sajnos, duplája lett. Ha kemény lett volna a tél, akár 50ezret is elérhette volna…durva. Kiborító az biztos…

Amúgy felkelés után vacsiztunk, nemsokára fürcsi. Aztán vonulunk a kisszobába.
Nagy előrelépés, hogy Kata végre tud kint is sétálni velem, sokat fejlődött 2 hét alatt. Igaz a babakocsiba visszatenni hisztivel megy, de majd ez is alakul. Az a baj, szót nem fogad még, a vakvilágba meg nem szaladgálhat.
Fűre már nem megy ha figyelmeztetem, sajnos nálunk mhol kutyakaki van, nagyon durva.

Holnap megyünk átmeneti cipőt venni, remélem kapunk. A téli mér meleg és kinövőfélben.

Volt vki mostanság gyerekkel a campona tropicariumba? Szeretnék a közeljővőben elmenni.

Na mellékelek két képet :)

Kép Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!

Ha szeretnétek ti is játszani a képeitekkel.
http://www.photofun.od.ua/

Kép Robika
Kép Nagyfiaim.

Jo éjt!
Vendég

Sziasztok!

Nem pörögtök!

Kijött a 12. fogunk is. Ez mai kép. Probálgatja a cuccaimat. Nem igazán férfias dolog.
Kép Róbert

Sziasztok
Vendég

Sziasztok, csak egy gyorsra... ma rosszalkodtam (porszívózni kellett volna :o )
Nem, nem hagyja benne, csak ha elfelejti, akkor akár egy óráig is benne lehet... de aztán ha rájön a bolondóra, kiszedi, de csak a jobb oldalán (?)

A Copfos:
Kép
Kép
Kép

KépKép
rizibizi

Sziasztok, holnapig lehet beváltani az egyik 50%-os kupont a DM-ben- csak szólok, nehogy elfelejtsétek! :wink:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

True!
Én már beváltottam, természetesen egy óriás csomag pelenkára. És szombat reggel megyek beváltani a következőt, ugyanerre...akkor már március lesz.

Riz!
Nagy szemek + pisze orr + csókos száj = Veronika :D Jazinak olyan keskeny a szája, hogy gyakorlatilag nincs is felső ajka...

Edi!
Utólag is boldog névnapot!! Kata, mint mindig, nagyon csini :D

Timi!
Ez még nem a szakdolim, az a megbocsátásról fog szólni. Ez még csak egy "sima" dolgozat. Szerintem vannak benne érdekes részek, majd ollózok belőle.

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi: a másikat csak sminkcuccra lehet beváltani! Én egy Loreál spirált fogok venni , mert vettem már, de most láttam a reklámban, hogy az ilyen clean, és azért nem lesznek tőle olyan pilláim, mint Penelope Cruznak :wink: úgyhogy most majd beruházok arra az intenzívre is :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Riz: Hanninak ugyanilyen frizkója volt ennyi idősen, csak nem szőkében :wink: Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

True!
Nézd meg mégegyszer a Dm-es kuponokat! Volt rajta egy 50%-os február 29-ig érvényes, van egy másik 50%-os (bármire), ami márc.31-ig érvényes, és van egy harmadik, amivel sminkterméket lehet vásárolni féláron márc.20. és ápr.16. között.

Ja, és kiderült, hogy a GYES munkaviszonynak számít, szóval lehet üdülési csekket igényelnünk!!

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Bocs, hogy betolakodok hozzátok, de lenne egy nagy kérésem.
Kislányom szeptembertől Dunaharasztin fog oviba járni. S a közeljövőben el kell döntenem, melyik oviba menjen. De sajnos nem tudok egyikről sem semmit, ezért szeretnék róluk infót gyüjteni.
Kérlek benneteket, aki a Dunaharaszti óvodákat ismeri (Mese Óvoda és Hétszínvirág Óvoda) írjon nekem az e-mail címemre. neras@freemail.hu

Segítségeteket előre is köszönöm.

Erika
akiren

True: csatlakozom Jubihoz, három bon volt.....
de milyen rendi vagy, hogy figyelmeztettél minket a határidőről...

Most jöttem a fodrásztól :P :D jól esett

Mindenkinek köszi a dicséretet, lánykámról. Nem én érdemem, az Úr adta ilyennek :D :D Meg szája sem olyan ám. Anyjának -nekem is kiscsókos volt, de ezt inkább hátránynak éltem meg.... csúfoltak. Vagy egy-két tatter mondta csak, hogy de szép kis csókos száj... :o :roll: :roll: de normál férfinép nem :D :D :D

Mindenkinek jó hétvégét!!!!

zi-család

KépKép
rizibizi

True: Hanna csodaszép kislány volt, ahogy elnézem. De még most is az!!!!!

-csak ennyi, mert ez lemaradt :)
rizibizi

Sziastzok

Most belémhoztátok az ideget, mert én már kidobtam azt a papírt.. az a helyzet, hogy amikor szétnyitottam, én is úgy láttam, hogy 3 bón, viszont mikor kivágtam az elsőt, akkor láttam, hogy középen nem bón volt, hanem csak szöveg, és alul volt a 2. bón, lehet, hogy elnéztem?? Na akkor ezt elcsesztem.

Riz: lehet, hogy normális férfiak nem mondják, de hidd el nekem, imádják a csókos szájat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Új frizuról képet kérünk!

Jubi: gyed is munkaviszony?

Sziastzok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

sZIASZTOK Lányok!

Bon téma: Valóban 3 volt benne. Az első 50%-os kedvezmény bármilyen termékre. A másodikat 03.01-03.31 lehet beváltani és szintén 50%-os kedvezmény jár bármely termékre. A harmadik is 50%-os csak az sminktermékre 03.20-04.16 a beváltás idő. Ezért holnap már megyek is pelust venni a DM-be. Ja! És azt el is felejtettem írni, h pont ennek keretében megyünk Sopronba egy hosszú hétvégére május 30-jún1 -ig. Akkor legalább ott megünnepeljük a 6. házassági évfordulónkat :lol:

Gyes téma: Mivel nem biztos, h visszavesznek szeptembertől ezért ha mármilyen más munkahelyre elmegyek dolgozni, akkor az független a munkahelyemtől. Viszont a 3. év letelte után köteles visszavenni 1 hónapra. Nekem most nagyon pad helyzet ez, mert most váltak meg 5 embertől és gyakorlatilag a végkielégítés ők ugyan megkapják, de én majd csak akkor amikor Dóri betölti a 3. évet. Nyilván ki nem akarok lépni mivel 15 éve lesz jövőre, h itt vagyok a cégnél. Amit szeretnék kérdezni, h akkor én Dóri 2. évétől-3.évéig ha dolgozom valahol és utána elmegyek szülni, akkor vajon mihez viszonyítják újból a Tgyást, GYedet, Gyest? Bocsi ha körülményes voltam :oops: Mivel most én elég jól kapok. Szeretnék nyilván újból ennyit kapni.

Riz, True!

Jó nektek, h a lányok így hagyják a gumit a hajukban. Irigy vagyok.
Ma fürdés előtt beletettem egy gumit a hajába, mert most már azért hátul hosszabb egy picit és már szedte is ki

:cry:

Jók legyetek :wink:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

pad helyzet=patthelyzet :lol:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziastzok lefotózná nekem valaki ezt a bónt?? Nem tudom elhinni, hogy ennyire balek vagyok. Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Hello!

Durva volt a vihar nem? Nálunk akkora jég darabkák estek, még sosem láttam ilyet. Elvoltunk Győrben, de az autópálya le volt zárva, mert egy kamion a nagy széltől leesett a hídról...
Katának vettem egy hello kittys pamutsapkát. Szerettem volna átmeneti kabit, de 6-7ezerért nem fogok. Van vékony, vastag pufi mellénye, kardigánja meg farmer kabátja, szerintem az elég lesz nyárig.
Vettünk Neki cipőt, örültem sikerült az első helyen, mályvás, lila színű ilyet szerettem volna.
Kata anyáéknál alszik, mi filmet fogunk nézni, meg vettünk egy nagy adag kínait nemsokára hamizzuk :D :D

Ribizli!

Kislányod kunkori haja Katáéra emlékeztet :D Nagyon édes. :wink: Van nálatok a családban göndör, hullámos hajú?

Judit!

Jók a képek, majd megnézem a linket.

Jubi!
Köszi a köszöntést, de Edit vagyok :) :wink:
Ritkán van mostanság Kata ruhában, mert kaja közben sokszor disznólkodik és át kell öltöztetni. Harisnya vagy nadrág + body vagy pulóver van rajta. Nem szeret pár napja öltözködni :(

Olyan kihalt most a topik, kifáradtatok az msn partiban? :D :lol:
Jővő héten én is jövök. Nekem csak Bettus, Linda, Riz és Timi van felvéve, többiek címét nem tudom. :(
Enyém, ha felvesztek :D astax@freemail.hu

True!
Fotóztam Neked a bónt! Na megtaláltad?
Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Szia Edi!

Csak igy mondod, hogy vettél a lánynak cipőt. Egy csomo felkiállto jelet tehettél volna utána, nagyon ügyi vagy! Hol és mennyiért?

Szia
Vendég

Sziasztok lányok!

A fiam simán átaludta a vihart! A kutyám ugy remegett, hogy a kezembe kellett tartanom amig el nem mult a vihar. Befolyott az ablakon a viz. Idén lessz ablakcsere.

Többiek, virágok a kerben? Még jo hogy csak fűmagott szortam, és nem ültettem.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Ildi,én már csütörtökön mondtam hogy 3 a bón,egyet be is váltottam én is,hajfestékre....remélem megtalálod és hasznát tudod még venni :? :wink:
Ahogy írtad,én sem tudok kint a kertben tevékenykedni,Laurára muszáj odafigyelni,állandóan a lépcsőn menne,de ott ugyebár fogni kell,nem unja meg még 20.-ik után sem :roll: Csak akkor lehet melózni ha alszik,ha fent van sem találja fel mindig magát,ő még a tvt sem bambulja.

Timi,1x már Edi leírta ezt a gyeses témát,nemtudom hányadik oldalon...
Laura is simán hagyja a gumit a hajában,most én is két kis cofit csináltam hátra,cuki.Dórit meg szoktasd hozzá,mond hogy nem szabad kivenni,türelem :wink:
Hova mennél melózni ha vissza nem lehet?Mit szeretnél dolgozni?
(Majd írj a szőrről,ha voltál)

Edi,igen gyere csütörtökön,várunk!Én azért "pangok" mert egész héten egyedül vagyunk Lauval,apja csak péntekenként jár haza Győrből,így a hétvégét a családdal töltöm.Nemsokára megyünk Kehidára,fürcsizni,jönnek a szüleim is,tök jó lesz :D

Ma tartom a második víznapomat,tegnap ettem 2 palacsintát a gyümi napon :oops: :lol: de ma nem fogok ma enni.Nem sokára indulunk fürcsizni,imádom ezeket a pihis hétvégeket.
Nálunk nem volt olyan nagy a vihar kb 15 perc alatt el is húzott.
Laura nagyon sokat matat a szájában,apja szerint tök ferdén fog kinőni a foga,úgy látja.Remélem húsvétig kibújik,mindjárt itt lesz az is, nem leszünk itthon,nagybátyámékhoz megyünk B.almádiba aki népjóléti nagykövet,utazgat ide oda,írtó jó fej,vicces,amúgy a kéttannyelvű gimi igazgatója,bejárta az egész világot,mindenhol volt,nagyszarűen adja vissza az utazásai alatt történt eseményeket,imádom mikor mesél,sok érdekességet hallottam már tőle pl:a japánok azért hajlonganak 28x egymá sután köszönéskor,mert azzal fejezik ki a tiszteletüket.Nagyon várom már a találkozást,egyik évben mi hívjuk el őket családostól unokatesóstól nagy dínom-dánomra máskor meg ők.Nagyszerűen főz,igazi kuriozum,a tvben lévő mesterszakácsok is tanulhatnának tőle :lol:
Na megyek,megfőtt a vasárnapi húsleves,amiből nem eszem,annyira nem vagyok leveses,Launak üveges kaját viszek,meg kukót.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

sziasztok,
Mi is itt vagyunk, bár kissé megviselten. A viharban leszakadt a kéményünk és a cserepek, bádog egy része is megrongálódott. Minna épp szopizott mert pont a du-i alvásában ébresztette fel. Egyszercsak hallom azt az iszonyatos robajt...elég gáz volt, itt a környékben többen sokkal rosszabbul jártak.

True,
Hanna is édes kis cukorfalat volt:-)
Fürdővíz ivás-kisérlet nálunk is van....
Elég kalandos, de most jól jött... Elkapta a hányós hasmenős vírust és szopin kívül semmit nem akart elfogadni. Úgyhogy szépen fertőtlenítettem a fürdős dolgait amikből mindig inni akar, raktam bele babavizet és úgy ivott a hűtőfürdőkkor :)
Amúgy nagy szerencsénk volt, barátnőm lánya kórházba is került emiatt a vírus miatt. Hallom a híradók is tele vannak a kórházi babákkal :(

Edi,
hihetetlen hogy még tudsz aludni du. és este is olyan korán. Mondjuk én mindig bírtam 6 órákkal is, de most azért nem egyszerű. Labor vagy ilyesmin voltál? Vagy csak nekem szokatlan az ilyen nagy alvásigény? Bár lehet, hogy csak irigykedem :D

Jubi,
üdülési csekket hogy lehet igényelni? Gyed alatt is lehet?

Timi,
ez a GYES-GYed dolog tényleg annyira bonyolult.
Mit akarsz dolgozni? Oda akkor nem is tudsz visszamenni ősszel?

True, Végül kezdesz dolgozni?

Melódia,
mi a helyzet munka ügyben? Kisfiad hogy viseli most?

Sziasztok, nemtem főzni
B

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok!

Judit!
Felvettelek msn-re :wink:
Nagy szerencsénk volt a cipővel, 22-es cipő kellett, ezt az egyet próbáltuk és jó lett. Siesta és 9970Ft volt. :?

Beusa!
Jó a vérképem :) Mindig is szerettem aludni, csak nem mindig volt rá alkalom, most csináltam rá, vhogy így álltunk be, ha Kata alszik akkor teszek veszek kicsit, utána pihi. Este meg 9 után próbálok ágyba feküdni, tévézni szeretnék, de nem mindig jön ám össze. Főleg mostanság Kata nem akar elaludni csak 10 felé.

Linda!
Jó fürcsit. Nem teszel a kiruccanásról fel fotót? :wink:
Milyen hely ahova mentek, nem ismerem.

E.

Kép
Kép
edi78

Sziastzok

Apa és Marci focimeccsen, kicsik alszanak, engem meg megint vár a vasalni-teregetnivaló :? Soha nem érek a végére...

Edi: ezer köszönet a fotóért, én valamit nagyon elcsesztem, na mindegy, amikor kivágtam, úgy láttam, hogy csak kettő, a maradékot kidobtam :x én hülye, na mindegy ekkora marha vagyok sajnos.

Huha halljátok-e nálunk nem volt ekkora vihar, kis zuhé, meg szél az volt, de az se volt nagyon vészes, 1-2 cserepet elvitt, de remélem, apa megcsinálja gyorsan.

Beusa: még nem tudni semmit melóhelyről, pályázatot beadtam, de akinek a helyére mennék, júliusban fog elköltözni, úgyhogy még semmi hír nincs a dologról, még ki sem írtak rá pályázatot, de ahogy hallottam, elég sok jelentkező van :?

Tegnap este bálban voltunk képzeljétek, el is felejtettem írni, hogy megyünk. Már rég megvolt az időpont, csak nekem a március 1 olyan távolinak tűnt, csütörtökön ugrott be, hogy ez most lesz :shock: Nem volt semmi rucim, így vettem egy felsőt, báli rucim mondjuk van(a menyecskeruhám) de előtte informálódtam, és kiderült, hogy azért nem az operabál lesz hihi, a legtöbb nő naciban volt, kicsit elegánsan és kész. Sajnos, a zene hihetetlenül gáz volt, úgyhogy szinte egész este üldögéltünk, megittam majdnem egy egész üveg bort :!: és röhögtünk egy csomót a férjem kollegáival. Ennyi volt az este, de azért jó volt kimozdulni, élveztem.

Jajj képzeljétek, mi történt tegnap!!! Levi megtanult árulkodni :lol: :lol: EGyszer a Hanna azt mondta: APAAAA, A LEVI PISZKÁÁÁÁL!! Erre Levi: APAAAA, A HANNA EE-EEE-EEEEE. (Ugyanazzal a hangsúllyal). Este pedig mikor a mama meggyömöszölte, kicsit zokon vette, és jött hozzám siránkozva: Ana, a mama eeee-eeee-eeee. Mire jók a nagytesók????

Pusz sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Beusa!
Sajnálom, ami történt a házatokkal. :cry: Mi megúsztuk a vihart annyival, hogy elrepültek a lábtörlőink. Idén nyáron készülünk kerti lakot építeni, hát szerintem nagyon stabilra kell csinálni, hiszen berendezkedhetünk erre a szélsőséges időjárásra.

üdülési csekk: nem tudom, hogy gyed alatt is lehet-e igényelni. Nézzétek meg a honlapukon! Beusa ti sajnos nem pályázhattok, min. három gyerkőc kell hozzá.

Én nem tudom mi van velem, annyira fáradékony vagyok....lehet, hogy ez már a tavaszi fáradtság.
Cipőt én is készülök venni Jazinak, bár ahogy elnézem az időjárást, jövő héten még hordhatja a magasszárút. Pedig én már mennék ki kertészkedni. El kellene ültetnek a barkafüzet, és a kapa is vonz :D

Kép
Kép
Kép
juborka

True!
Nézd meg a www.udulesicsekk.hu -t, vagy kérdezd meg az ügyfélszolgálaton a gyed-et. Szerintem belefér, mert nincs havi brutto 100 rugó.
Én a héten elküldöm az igénylést, aztán majd meglátjuk. Tavaly nem kaptunk, hátha most összejön. Annyira örülök, mert nem rég szól az Apukám, hogy kap a munkahelyétől 38 ezer forintnyi üdülési csekket, és nekünk szeretné adni. Utánanéztem, és elméletileg csak úgy lehet felhasználni, ha jelen van az, akinek a nevére szól. Így hát jön velünk Papa elményfürdőzni és a Nyíregyházi vadasparkba is. Legalább ő is kikapcsolódik egy picit :D
Képzeljétek, annyi ruhája van Jazinak, hogy már nem tudom hova tenni. Az egyik kedves ismerősünk folyamatosan adja, amit a lánya kinőtt. De mivel ő már 7 éves, ezért bőven el vagyunk látva még az ovis évekre is. Ráadásul mivel rengeteg ruhája van a kislánynak, ezért nincsenek elhasználva. Ez nekünk nagyon nagy segítség.

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Húúhúú,micsoda fürcsi napunk volt tegnap az uszodába!Laura itthon még nem kaksizott......gondolhatjátok....ott a kis gyerekpancsimedencébe jött rá,ugyan volt rajta uszó pelus,de elég sok kijött melette :oops: :roll: :lol: húzkodta a gatyeszt(ja amúgy már kb 2 hete jelzi ha bekakil)de én későn vettem észre,gyorsan felkaptam ,betekertem a türibe,szoltam a többi anyukának hogy vigyék ki a gyerekeket,aztán elrohantam,gyerekestől,kakástól(a lábam is olyan lett :lol: )az úszómesteri pulthoz és jeleztem a kaka kiszívárgást.A medencét leeresztették,kitakarították,kb egy óra múlva lehetett visszamenni(ez nagyon kis pancsimedence,kb 10 nm-en,gyerektérdik érő víz)
Gondolom nem ez volt az első ilyen alkalom,nem izgattam magam :lol: Nagyon kellemesen telt a hátralévő idő.
Mikor hazaértünk nagyon fáradt voltam,én is húnytam egyett Lauval,ja és a víznapot is kibírtam,ami tegnap volt,és még most sem vagyok éhes :roll:

Edi,nem semmi Kata lábmérete,Laué 20-as :lol: Majd később gondoltam neki cípőt venni,most még ő is magas szárú bőrcípőben jár,sajna még nincs olyan igazi tavasz mint múlt héten :cry:
Kehidán voltunk ,ez egy termálvízű uszoda(van száloda része is)gyakran átmegyünk,20 km-re van Keszthelytől,3 órás jegyet veszünk(gyereknek nem kell)ami 1700 ft,van sodró medence,jakuzzi,pezsgőfürdő,vizsugaras masszázs,csúszda ,gyerekpancsi....Képeket most nem készítettem,de majd próbálok keresni.

Ildi,néha kell egy kis kikapcs,örülök hogy jól érezted magad egy üveg borral és a barátokkal :lol:

LInda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok lányok!

Bukfencezik a fiam! Nektek?
Kép Indulás
Kép Repülés
Kép Érkezés

Sziasztok
Vendég

Szeva Csajok!

Majd jövök és írok is,de most csak képek (az se sok,mert folyton át kell méreteznem és úgy utálok vele szöszmötölni...) megvolt anyóslátogatás,nem is volt olyan veszélyes,leszámítva a túrós süti evést...na majd részletesen...a szomszédomat lefejeztem,a mai vérengzés megvolt. Majd részletesen megírom,de most lustulat. Képek itt: Hajcsat nem viseli,csak a szekrényben kotrás elvette a figyelmét kedvencem az olvasós kép,a könyv alatt van a gyermek.
Magyarázat: fürdés a "mindenhovájön" babával,érdemes a pocit megfigyelni,szerintem elmérték a gyereket,mert elég kerek :)
puszi Kép Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Halihó,
most csak ennyi:-) :lol:

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
> és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
> valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
> tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
> kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
> szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
> annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.
> Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
> mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
> megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
> - Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
> gyerek, az a WC?

:lol: :lol:

Beusa
Kép
beusa

Beusa,de tök jó :lol:

Judit,a fiad is tök jó,Lau csak fél bukfencet vet :wink:

Zsuzs,klasszak a képek,végre feltetted őket,olyan éccsi a csattal Réka :wink: kiváncsian várom az élménybeszámolót.Tali ügyben is intézkedtél?

Ildi,odaát van a bécsi diéta,nem én hanem valaki más leírta :wink:

na megyek,már vagy egy órája is el akartam menni,de Ildivel trécseltünk s utána meg itt ragadtam :roll: :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Santos!

Nekünk is ilyen babánk van és imádja puszilgatni, ölelgetni, lecipálni róla a ruhát, stb.....Múltkor bekellett tennem a fürdőkádba és együtt fürödtek. Ma megetette, megitatta. Szóval ez most a nagy kedvenc. Szeretem a babát felöltöztetni, mert utána egy csomó időre lefoglalja, h levegye róla a ruhát :lol: Nos! Mutatom a babát.
[KÉP]

Judit!

De ügyi a kisfiad :lol: Dóri még hála nem csinál ilyeneket, mert akkor bizti lekötne egész nap. Így is amikor mosogatok kint, akkor nem szeretem amikor nem látom, mert mindig azon parázok, h az ágyra felmászott és ott áll rajta. Amúgy szereti ezt csinálni.

Linda!

Ez nagyon gáz lehetett :lol: De hát ilyen szarok a pancsipelusok. Ezt már tapasztaltam én is amikor a Kolpingban voltunk. A szerencse az volt, nem jött ki kaki, de amikor magamhoz öleltem......, gondolom a többit nem kell ecsetelenem. Ja! És akkor még volt anyatej :lol: Dórika is még csiziben jár. Majd én is szeretnék neki egy kis tavaszi cipőcskét. Melózni nincs is kedvem más helyre ha ide nem vesznek vissza. Lánykoromtól itt vagyok. Tök szar. Remélem azért nem lehetetlen, bár amikor januárban megkérdeztem a főnőkséget, akkor nem mondtak kategórikus NEMET! Még azért reménykedem. Tudod: a remény hal meg......!

Jubi!

Az valóban nagyszerű, h elvagy látva ruhákkal. Nekem sem kellett vennem sokáig, mert a keresztlányomtól megmaradt egy csomó és a barátnőm kislányától is. De azért nyilván én is veszegettem neki és most is amikor voltunk bőrzén Bettussal.

True!

A kikapolcsódás kell is nagyon. Nekünk van moziutalványunk, amit márc 15-ig lehet beváltani. Még karira kaptuk és már alig várom, h elmenjünk. Még passz, h mit fogunk megnézni. Majd beszámolok.

Edit!

Jó nagy lába van Katának. Bár Dórinak 21-es, de most mértem le bőrze előtt és bizony 15cm mértem. De szerintem ez cipőfüggő és márkafüggő. Ez olyan, mint a H&M ruhák. Csalókák. Majd fotót kérünk. Szóval te is ha teheted tentizel Katával? Akkor olyan vagy, mint én. Én is mindig alszom amikor Dóri. Alig várom, h alhassak. Mi lesz velem amikor dolgozni kell, vagy amikor lesz tesó? A gond, h este éjfélnél előbb nem tudok ágyba kerülni. Dóri kel 6:30-kor és gyakorlatilag indul a nap kifulladásig. Szóval a Tropicárium nem egy nagy szám. Ami lekötötte a Dórit az azok az állatok amik meg-megmozdultak. De sűrűn volt ez: OHHHHHHHHH!

Beusa!

Ez katasztrófa amit ez a vihar művelt. Anyukámék házsorában kidőlt egy olyan hatalmas fa, h az egyik autóra ráesett. Elég szőrnyű látvány volt az autó amivé átalakult. Ez a természeti katasztrófa nagyon veszélyes. Igen, szerettem volna visszamenni a munkahelyemre, de szerintem kár a gőzért. Szóval az van, h most jelen pillanatban 5 embertől vált meg a cég, mert a tevékenységi köre márciustól lecsökkent és nem kell ennyi ember. Így nagy valószínűséggel nem fog menni Dóri bölcsibe, mert új munkahelyre nem szeretnék menni, mivel jövőre úgyis szeretnék neki tesót. Akkor inkább akkor keresek jó munkahelyet amikor már a 2 gyerek után mennék vissza dolgozni. Jövőre meg a végkielégítést úgyis megkapom. Pont 15 év lesz. Pedig szerettem volna azért is visszamenni, h egy picit dolgozhassak, és nem utolsó sorban a pénz sem lett volna mindegy.

Voltunk szombaton szülinapi partyn. A barátnőm kisfia volt 3 éves. Dóri olyan fegyelmezetten viselkedett, h büszke voltam rá. Vasárnap meg Bettussal voltunk bababőrzén. Jól bevásároltam tavaszra.
[KÉP] Szülinapi partyra készülődve

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Helló Mindenki!

Gyalázatos volt a vihar,sajnálom azokat,akiknél kárt tett,durva,hogy ezt nem lehet kikerülni...felénk nem volt annyira veszélyes,de azért paráztam picit.

Imádom szeretem az anyósom,de két nap elég,kicsit nehéz megértenie,hogy ami '79 ben nagyon bevált az nem biztos,hogy 2008 ban is ugyan úgy működik,de jókislány voltam,nem őrjöngtem,ráhagytam a dolgokat,nem lett semmi,de a túrós sütit nem kellett volna (eredmény másnap 4 kaka,de nem hasmenős-talán haladunk!) ha eddig kitartottam,akkor nem most kellene vergődni,na itt emeltem fel a hangom kissé,de egyébként jó volt...apa bulizott,így a színét sem láttuk,anyós meg is marta érte,de sebaj,most jófiú lesz pár napig :)

A szomszédot azért kellett megrendszabályozni,mert fúr,bejelentés nélkül,váratlanul,alvásidőben és már hónapok óta...Na most :vagy nincs ideje feltenni a lambériát,vagy rengeteg felfúrható polcot vett,vagy csak szimplán ez a hobbija,hogy fúr fúr fúr és fúr,nem is nyit ajtót a gyerekkel a kezében kopogtató felbőszült Santos anyunak,így az nagymonológját a bezárt ajtónak mondja el,majd távozik...emberünk még két lyukat fúr és kávézik,de a mi délutáni alvásunknak lőttek...(valamint elhordott mindennek bennünket,mert lehallatszik még a beszélgetés is...na ez a panel másik nagy hátránya...)

Timi!
Nagyon csinos Dóri a party-ruhában,én nem merek Rékára ilyeneket adni mert féltem,hogy összemázolja keni szöszözi,szóval lehet,hogy titkon fiút akartam és lett egy fiús kislányom,vagy,most vágyom titkon fiúra ki tudja :)
A munkahely váltás nehéz valóban,szerintem jó döntés,ha nem is mégy vissza addig míg a kistesó nem jön,ilyen helyzetben én is ezt tenném. A "mindenhová jön" babánk ugyan így néz ki,meg lehet itatni cumival és pisil,Réka pedig röhög (ma nagy gyerekpszichológus voltam és a babát a wc felett pisiltettük, eredménye: Réka röhögve dobálja a wc-be a babát...

Beusa!
Fúúúú én a kicsi vihartól is betojtam,nemhogy az,ami felétek lehetett...
a wc-s írás frankó,ezért írtam le Timinek a wc-s sztorit,ugyi az asszociáció...

Jubi!
Jó is az ilyen ruhaforrás,már nekem is dőlt ki a szekrényből a rengeteg minden,így egy barátnőm kapta,akinek 8 hós a kisbabája,nagy volt az öröm,de úgy égett a fejem,mert ők egy csomó új szép dolgot hoztak cserébe én meg a használt cuccomat tukmáltam rájuk. :oops:

Edi!
Szomszédnak vége.
Nehezen kapok én is cipőt Rékának,mert széles a lába (amúgy a téli cipője 21 -es) még nem nőtte ugyan ki a mostanit,de 21-es tavaszit tervezek venni neki.
Szerintem egyébként rosszul mérték le Koboldgyereklányt,mert itthon 84 cm volt és mint a fenti képeken látszik van ott pocó,szóval el van az mérve,nem tudom mit huhognak itt nekem,de mifelénk ilyen aggódósak a védőnők,bár egyiknek sincs gyereke....

True!
Mármeg megint diértára készülsz,nem megy nekem ma is bedörgöltem egy perecet meg egy fánkot meg egy túrós batyut,ugyanis nálunk jártak a barátaink,annyi mindent hoztak közte vagy 100 péksütit,gyümölcsöt,Rékának játékot,ruhácskát,nagy csomag pelenkát,nagyon durva,én meg adtam nekik egy zsák használt gyerekholmit (nekem jó biznisz,de ég a fejem,hogy vehettem volna a kisbabának legalább egy sípoló izét,de nem a sóher Santosék erre sem voltak képesek...na ez van...

Linda!
A talira semmit nem intéztem,mert senki semmi konkrétat nem mondott,nekem úgy tűnt,hogy még nem fix ez az egész,a mikor és hol tekintetében,de ha nem lép senki ez ügyben,akkor fogok hamarosan,de nem szívesen dőlnék a saját kardomba, ami a hely bérlését illeti,mert ha csak 2-3 family jön el,az már tök nem éri meg.
Irígy vagyok a pancsizásotokra,nekünk itt a kád,vagy az újpesti uszi,na meg a pólus uszi,ott van babaúszás,de tök drága nem szívesen viszem a kölköt,tehát marad az itthoni fetrengés. (Foggal mi a helyzet? A képen nagyon úgy tűnt hogy az már kinnt van holnapra...)

Bocsi akinek nem írtam,de mára ennyi,itt van egykét pikcsör
megyek kv stb... Kép Kép Kép Kép

Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziókák

Kicsit rég voltam bocsi :oops:

Santos: édes a kisfiús kislányod :D Jó a kis hurkás kabija.

Jubi: Üdülési csekkről akartam neked írni, hogy valóban elvileg nem átruházható, de tavaly tudatosan kérvényeztem anyósom nevére aki meg is kapta, de esze ágába se volt kimozdulni otthonról, így természetesen mi használtuk fel, csak előtte megkérdeztem a szállást hogy elfogadják-e, kb. 80%-ban a válasz: Igen volt. Persze az csak jó ha jön a papa is, csak írtam, hogy azért ez nem veszik manapság annyira komolyan. Amúgy mi meg most hétvégén megyünk nyíregyházára, kivi vagyok én is a fürdőre. :wink:

Mostanában kb. 2-3 napja olyan jó csönd van, nincs az a nagy hiszti, sírás mindenért. Ezt már nagyon vártam ám!

Nem néztétek a vacsoracsatát, Beja asszonyt lehúzták. Kivi leszek a többiek mit főznek hamár olyan nagy az arcuk :?

Na én is mentem pihizni mivel majdnem 2 volt mire elaludt és még nagyban durmol azaz horkol :roll:

Bettus

Kép
bettus79

http://www.babanet.hu/faq/pszicho/fejlodessz.php

Olvasgassatok a szobatisztaságról, ha érdekel.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Timi!
Gyes/Gyed: kérdezzed meg a szakbarbárt. Idelinkelem:
http://www.csaladinet.hu/index.php?modu ... aq&id=1760
Kiváncsi vagyok mit válaszol. Úgy látom átalakult az index oldal, olvassad el a szakértő bemutatkozását, meg esetleg vissza lehet olvasgatni, hátha van olyan válasz ami téged érint. Eddig bármennyit lehetett kérdezni és egy napon belül válaszolt, most meg olyat olvastam alul, hogy a kérdések száma túllépte napi limitet. :shock:
(egyébként ha Dóri 3 éves kora előtt szülsz, akkor a juttatások alapja a mkori minimálbér 2x-e, ez Tgyásban olyan 9xxxx nettó és max gyedet kapnál --- ez TUTI)
Én is szeretnék moziba menni. :D Én azért szeretnék elmenni tropicáriumba a közeljővőben, nem tudom mikor apa tegnap mondta valszeg áprilisban is sok meló lesz, hétköznap, hétvégén :( vmikor csak összejön.
Nagyon csinos Dóri, tök komoly a képen.

True!
Nem fájt a fejed a bortól? :wink: Kicsit félek ettől a szobatisztaságtól, hogy fog menni. Nem sok kedvem van takarítani :lol: Kata tegnap is mondta kaki és fel akart mászni, hogy tisztába tegyem, de nem volt kaki. Utána meg elvonult az előszobába a tejjel, kiabált és bekakilt. Apa vesz neki bilit, próbáljuk ki, de nem fogom erőltetni, csak ismerkedünk a dolgokkal :D

Jubi!
Nem gondoltál arra, hogy eladd Jazi ruháit? Vagy továbbadd valaki ismerősnek?

Linda!
Nem semmi lehetett a kaki ügy Laurával :wink: Jó nagy adagot kakilt akkor nem?
Jó nektek, hogy ilyen közel van ilyen szuper hely.
Fogyikúrával jól haladsz? :)

Judit!
Nálunk nincs még bukfenc :wink: Valakitől látta a fiad vagy magától rájött?

Zsuzsi!
Nagyon édes Réka baba, nem tűnik vékonynak, elmértek vmit szerintem is. Majd fog enni. Most eszik? Hogy áll a kajákhoz? Kiflit szereti?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Örömömet szeretném veletek is megosztani. Múlt héten végig anyás érzéseim voltak :oops: Aztán nem is jött meg. Aztán biztosra is éreztem :oops: Aztán szombat reggel tesztet csináltam :oops: Aztán ma voltam dokinál :lol: :lol: :lol: Szóval, babát várok! :lol: :lol: :lol: Még egészen ici-pici, még csak zsákos-frodo, mert csak a szikzsákja látszik, a kisembrio még nem :D de jövő héten mehetek vissza kontrollra... akkor már valószínű több lesz.

Eddig jól voltam... csak fáradtság volt, amit ti is éreztek...valahol fentebb írtátok. Tegnap kicsit ráhagytam apára.... elutaztam kocsival + busszal... eléggé leszívott az út... este nem is éltem :o Apáék jól megvoltak, csak velem forgott a világ itthon, mikor becsuktam a szemem :o aztán kis pihenéssel mehetett az esti szertartások sorozata :D Reggel meg már olyan hányingerem volt hajnalban... uhhh :o Veronikával csak a bűzt nem bírtam... de ez durva volt. Teljes mértékű rókatámadás :( ok nélkül.

Szóval így vagyunk most. Megyek is aludni.... mert muszáj, amíg lehet :roll:

sziasztok

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Rizibizi!
Kép Elsőként

Edi!
A lányom 4éve táncol és Robika őt utánozza. Az egykezes cigánykerékre még várni kell. :lol:

Most kitalálta, hogy tud mindent elérni. Ha nem zárom az ajtot lassan megsétáltatja magát. :lol:
Kép
Kép
Kép Még jo hogy befelé nyilik!

Sziasztok
Vendég

sziasztok

Na írok egy pár sort, mostanában olyan zsúfolt minden...

Épp most dumcsiztam pár sort a friss kismamával :lol: :lol:

Edi: szerintem nem jól tudod, az csak akkor van, ha nincs munkaviszonyod, mert nekem az aktuális fizum szerint számították Levinél a tgyást és a gyedet.
A bortól nem igazán fájt a fejem, én is csodálkoztam rajta :lol: :lol:

Judit: Levi régen tudott bukfizni az ágyon, de mióta nem engedem fetrengeni az ágyon, mert mindig feláll, azóta nem próbáltuk... Szőnyegen nem akaródzik neki :lol: :lol:

Bettus: ezt a vacsoracsatát jól elszalasztottam, mindig hétfőn van? Mostanában semmiféle tv-t nem nézek, már a jóban-rosszban-t sem, mióta felcserélték az aktívval.

Ja, a szobatisztaságról annyit, hogy elolvasgattam, elég okos és tapasztalt csaj, aki válaszolgatott, és arra jöttem rá, hogy igen, jelezni, hogy kell pisi vagy kaki, lehet, hogy korán megtanulják, viszont vissza is kell tartani, és ki is kell engedni, mikor odaérünk WC, bili, valószínűleg az én gyerekeimnél ez nem működött még. De ő is a biztos szobatisztaságot 3 éves korra mondja, úgyhogy még ráérünk :wink: Nyáron majd meztelenkedünk, ha nem sikerül, rászokni, akkor nem.

Santos: Rékababa édi-bédi, huncutka, és mondanom sem kell, ugyanilyen hajcsatjai voltak régen Hannának :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt a helyet, ahova menni akarunk, bérelni kell??? Miért nem megyünk el egy sima erdőbe vagy tudomisén??? Ott is lehet mindent csinálni. Mert tudod, ha valakinek valami közbejön, akkor borult a mutatvány...

Ja, csajok abbahagytam 90 napos diétát ünnepélyesen!!! Nem azért, mert nem tudok kitartani, így is pontosan 3 héttel tovább tartottam ki, mint kellett volna - ma reggel 1 kilóval többet mutatott a mérleg, annak ellenére, hogy tegnap tényleg csak gyümölcsöt ettem!!!! Nem stresszelem magam ezzel. A gyümireggelit megtartom, és heti 1 gyüminapot be fogok iktatni, hogy az eddigieket megtartsam, ha pedig lement a mensim, megcsinálom a 2 hetes bécsi diétát, és a heti gyüminapot tartani fogom.

Timi: Dóri szerintem 2 évesnek néz ki simán...

Jubi: mi is rengeteg rucit kapunk, pont tegnap kaptunk egy nagy zsákkal Levinek, tele csomó nacival, meg kétrészes pamut cuccokkal. Sok van benne játszós is, de nem baj, mert mostanában párszor át kell öltöztetni, főleg, ha udvaron vagyunk. Most cipő kellene neki, van egy 21-es Nike-ja, azt még ráfeszítem, de inkább 22-es kell neki. Na persze nem 9000-ért, annyit én nem tudok rááldozni, ráadásul lehet, hogy őszre kinövi, a tavasz meg - ki tudja, lehet 2 hét lesz, általában így szokott lenni.

Képzeljétek, tegnap este, mikor köszöntem el a kicsiktől, tente-baba, szép álmokat, aludjatok jól, jóéjt! Erre Levi: JÓJÉ!! Erre jól meggyúrtam :lol: :lol: :lol:

Na mentem pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

RIZ!

Gratulálok! Én megmondtam! :lol: :lol:

True!

Már sokan mondták, h nagyobbnak tűnik Dóri. Milyen ez a bécsi diéta? Nekem véget ért a 45 nap. MOST 45 napig délig gyümi és VÉGE!!!! Nálam olyan hatalmas változás nincsen, csak annyi, h jók lettek immel-ámmal a nacik rám. De a felsőim mind a cicim miatt kicsik lettek rám. Szobatisztaságba csak beleolvastam és Én majd nyáron szeretném.

Judit!

Dórit nem érdekli, h az ajtó befelé nyílik.Fogja és kinyitotta múltkor. Nekem meg megállt a szívem! Úgyhogy azóta zárva van. Melletünk a lépcső(még jó, h nem sétált le......)

Edit!

Kösz, majd írok Nekik. De olyan kesze-kusza az egész. A legjobb az lenne ha visszavennének egy picikét dolgozni.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Ribizli!
Szívből gratulálok! :wink: Mikor mész jővő héten vissza dokihoz?

True!
Jól tudom a Gyes dolgot :), mert a szakbarbárt kérdeztem meg. Ő mondta ha vki Gyes GYedbe szül akkor ez van. Persze ha vkinek nincs meg a minimálbér kétszerese bruttóban akkor persze kevesebb a lóvé. Hiába van munkaviszony, nincs 180 nap bérezett nap. De írtam Timinek kérdezze meg, ő a szakértő, annyi eset van. :)

E.

Kép
Kép
edi78

na csövi,

itt vagyok csak tegnap volt a Lost 3-ik évadjának 3 befejező része,nagyon izgi volt,utána meg ment a körtelefon minden érinttetnek,hogy akkor most mi van? :roll: :lol:
Nálunk tök hidegen fúj a szél,de azért sétáltunk egy keveset.
Laura nagyon anyás:utálja ha mosogatok:olyankor odajön és belekapaszkodik a lábamba és nyünnyög,utálja ha budin vagyok:kivülről veri az ajtót míg ki nem jövök,utálja ha itt ülök a gép előtt:nyújtja a kezét hogy vegyem fel,de fél percig sem bírja és menni akkar utána meg megint fel... :roll: utálja ha a fotelben ülök,utálja ha olvasok,bárhova lépek,jön utánap,elég nagy itt lent a kéró de állandóan a nyomomban van :roll: imádja ha a földön ülök ő meg az ölemben könyvet nézegetünk,vagy építünk,vagy éppen a sátorba játszunk állatkertest.Nem is panaszként írom,mert igazándiból nincs is más dolgom mint hogy neveljem és foglakozzam vele,de mégis néha...olyan izé tudok lenni ,ilyenkor meg bűntudim van....most lehet a foga miatt ennyire nyanyás,olyan mintha a bal felső kicsit kibújt volna,de még nem az igazi a fém kanál már koccant,ha odanyúlók érzem hogy "csipkés" a vége.Remélem azért majd lesz olyan időszak is amikor önállóbb lesz egy kicsit.Ti miket játszatok együtt,a játékokon kívül?Laura imádja a feledatokat,ti szoktatok valami jót kitalálni?Várom az ötleteket :wink:

Rizi kismamának nagy gratula :P kivi leszek milyen lesz ez a terhességed!Hát csak pihenj mikor tudsz :wink:

Ildi,hajrá fogyi :wink: Lau semmit nem mond,édi lehet l
Levi hagja.Csináltam képet magamról,holnap feldobom a partitájmra :lol:

Santos,ismét jó volt az irományod. :wink: Réka,cuki, :lol:
Tali,szóval azt ki kell bérelni?Akkor tegyük fel a nagy kérdést mindenkinek:MÁJUSBAN BENNE LENNÉTEK EGY TALIBAN DUNAÚJVÁROSBAN?
Lau foga :hát,olyan mintha kinnt lenne,majd megint megpróbálom lefotózni.Lau legújjab remekei:konyhakövön fetrengés szép fehér puliban,és hátra felé menés röhögve :roll:
Réka az uccsó képen egy szekrényben álldogál? :lol:

Edi,fogyi megy,meg mellette a torna is,muszáj,már öreg a testem nem olyan rugallams mint egy 20 évesé,lehet ha vége én is megcsinálom a két hetes bécsit,az tök jó volt,minusz 5 kiló :wink:

Timi,nagyon aranyos Dóri,igazi kislány :wink: és a séró is jól áll neki.
Szerintem az lenne a legjobb ha belehúznátok.... :lol: aztán majd ráérsz utána is melózni....miket turiztatok?Fótózd le őket.

Judit,Robikának is tök jó,mert sokat tanulhata testvérektől.Laura is szereti a kilincset babrálni.Ő, jó evő?Milyen egy napotok,mindenkire van időd?

ma kalácsot sütöttem,fini lett.nyami.-nyami

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Linda!
Mi az a két hetes bécsi? :shock: drasztikus?
E.

Kép
Kép
edi78

mindig kidob babanet,már nem is tudom miért...ez a 4. levelem

ZI NAGYON NAGYON NAGY GRATULA,
ÍRTAM ILDINEK,HOGY VAN EGY FURA SZERINTEM EL FOGOM "KAPNI" ÉRZÉSEM, ÁLMOMBAN IKREIM LETTEK,EZ IS MIATTAD VAN,TE MONDTAD,HOGY MÉG VERONIKA ELŐTT IKREKET SZERETTÉL VOLNA...
gyors leszek Linda! a hely bérlős, három családért nem éri meg,egy csónakház is van rajta,céges bulikat nyomatnak ott nyáron...
Ildi!
az Ocean and Earth az Astoria és a Ferenciek tere metrómegálló közt van,ott olcsóbban lehet deszkás cipőket venni, a Zone pedig Budán a Villányi úton van a Feneketlen tóhoz közel,a pincében tök jó a turi,én ott vettem nagyon állat DC cuccokat...

Judit!
Nagyon ügyi ez a Robigyerek,Réka is nyitogat,de még nem jött rá,hogy fel kell állni valamire,hogy elérje szerencsére....

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Elküldtem,mert féltem hogy megint elszáll
Linda,
még valamit akartam,de nem jut eszembe...ja de szekrényben van a kölök,mert oda bújik,és behordja az összes kedvencét,most csak a babáját ugyan,de ott ül és be kell csukjam rá az ajtót,ha meg kinyitom így néz,szóval kopogni szoktam és megkérdem,hogy Itt lakik bizonyos Réka kisasszony? akkor kinyitja vagy én kinyitom és így néz,mint a képen...

na megyek,elegem van a gépelésból mára...
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

ja igen: Edi,
nem eszünk kiflit,mert tejes,de 11én megyünk gasztróra és akkor remélem,jót mondanak. Evés rendben,egyelőre nem akarom elkiabálni,de szerintem a fogjövés volt az oka...mégiscsak. na pá

Zsuzs

Kép

Kép
santos

na idemásolom,a kéthetest:

1.nap
R: 2db kockasajt, 5dkg párizsi, 2dl tej
E: 1db zsömle, 1 db virsli
V: 2db pirítós, 1db banán

2.nap
R: 3db Abonett, 5dkg trappista, 3dl tea
E: 20 dkg hal, saláta
V: 1 zsömle, 1 kefír, 1 főtt tojás

3. nap
R: 2 tükörtojás, 2 pirítós 1 paradicsom
E: 20 dkg főtt zöldség, 5dkg trappista
V: 5dkg pulykamellsonka, 1 alma, 3dl tea

4.nap
R: 2 főtt tojás, 2 pirítós, 2dl tej
E: 20 dkg párolt csirkemell, 1 adag gyorsrizs
V: 2 alma

5.nap
R: 2 kockasajt, 2 szelet gépsonka, 3dl tea
E: 3tojásból rántotta, 1 paradicsom
V: 1 zsömle, 1 kefír, 1 alma

6.nap
R: 1 főtt tojás, 5dkg párizsi, 2 pirítós
E: 22dkg főtt marhahús, krumplisali
V: 3dl tej, 1 alma

7.nap
R: 2 virsli, 1 zsömle, 1 paprika
E: 1 tányér húsleves, 20dkg csirkemell roston, zöldségköret
V: bármelyik az előzőből

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Edi!
A kinőtt ruhákat kétfelé csoportosítom. Amit kaptunk, azt tovább ajándékozom, azt a néhányat pedig, amit vettem eladom a tesz-veszen.

Riz!
ÉN IS VELED ÖRÜLÖK!!!

Linda!
Játékötleteim: hot wheels autópályán kisautókat/üveggolyókat versenyeztetünk, kifestőzünk, építőkockázunk, újságokat nézegetünk.

Bécsi diéta: én már kétszer megcsináltam a fiúk után, ki lehet bírni, de ha nincs nagy súlyfelesleged, akkor nem olyan látványos a változás. Mondjuk ez minden diétával így van…Most látom, amit Linda bírt. Az én bécsim teljesen más
:shock:

Kép
Kép
Kép
juborka

RIZ: NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!! Gondolom a család is odavolt:)
Kép

:)
Én is csináltam már ilyen bécsi diétát ami tényleg más mint Jubinak, csak én nem tudtam hogy ez bécsi :lol:
Persze ismét esküvő előtt, engem az valahogy ösztönöz, na akkor lement kb. 3 kiló, nem nagy szám, de simán vissza is kúszott. :roll:

Judit: nálunk még nem jött rá a nyitogatásra, viszont az ablak nagyon érdekli, és a nagyszobába az ágyról már próbálkozna a párkányra mászni, ha hagynám. Hát arra nem tudom mit teszek majd :roll:

Tru: A vacsicsata a héten van h-p. 16:25-től. Ma is fikáztak, jobban mint eddig a két csajt Beját meg Somát. Na mind1 azért érdekes műsör ez. :)

Tegnap apuci hozatott a lánynak egy Skoda Roomster kinézetű kisautót németből. Még nagy neki, de nagyon odavolt érte. Kormánya forgatható, dudál meg berreg-kerreg stb. Még jó hogy igyé volt, amúgy biztos nem fizettem volna érte :D
És akkor a járgány:

Kép Kép

Kép
bettus79

Riz, nagy gratula nektek:-)
Vigyázzatok kis embrióra:-)

Bettus, kocsi szuper,

Többet majd holnap - vagy ma,
sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok!

Jajj,de ég a fejem :oops: Ezer éve nem voltam erre... :oops:
De lelkileg veletek vagyok,igaz már ritkán tudok olvasni is! :?
Most is csak éppen címszavakaban....

Riz!
Nagy-nagy GRATULA a kis jövevényhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A májusi tali nekünk OKÉ,ha Dunaújvárosban lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hú,rengeteg minden történt velünk!!
A lényeg,Pistike nem szalmonellás,ha mindenki úgy akarja,jövő héten kezdjük a bölcsi beszoktatást!
fatinak torokgyuszija van,remélem Pisti nem kapja el,mert akkor tolódik megint minden!
Jövő héten megyünk oltásra is,mert nekünk az is tolódott!

Én meg melóhelyet keresek ismételten,mert mostmár nem fogjuk tudni a bölcsit is megoldani,így 12 órázva!Apa melóhelyén is zúgolódnak,hogy sokat hiányzik,így lépnem kell! Bébiszitter bevállt,aranyos fősulis csajszi,még egy párszor bizti igénybe kell vennünk!
Anyósék már 2. hónapja le se szarják a fejünket,az unokák felé se néznek! :twisted: No comment!
Apa suliba jár,így is bonyolódott a dolog,de megoldjuk!
Szóval zajlik az élet felénk!

Próbálok jövögetni,de nem ígérek semmit!

Pistike hisztizsák,úgyhogy mennem kell!

Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?