Sziasztok lányok!
Már fent vagyunk mi is rég óta,de tettem-vettem,nemsokára meg vasalnom kellene!
Gabika este 20-reggel 8:15ig aludt egyhuzamban!
Én 7:45kor keltem fel.
Hajammal kapcsolatban én is a hosszú szeretem,nem vállnék meg tőle szívesen,és ez a szín is tetszik,nem áll messze az eredetimtől,ami gesztibarna!
Trécsi hova jársz körmöshöz? És mennyibe kerül?Mennyire tartós? Sokszor gondoltam rá,hogy megcsináltatnám,most meg jön a húsvét szép akarok lenni. Fodrászhoz lennt megyek és kozmetikushoz,de a körmöst megnézném itt is.
Régi ruháim nekem se olyanok,mint voltak még. Rám-rám jönnek,de nem kényelmessek annyira. Remélem nyárra a régi formámban leszek majd újra! Mert hát enni nem eszek sokat,de már nem mozog az ember annyit mint előtte,és ez is nagyon sokat számít szerintem!
Trécsi nagyon jó ötletet adtál,köszike!
Ha nem is most szülinapjára,de majd lesz a névnapja meg minden,úgyhogy lehet beruházunk!
Ti hogyhogy olyan sok fűtést füzettek???
Nekünk még nem volt több 22.000nél eddig. Nem kaptatok állami támogatást?
Múltkor is 1,5 héttel később tudtam feladni,mint kellett volna,mert hirtelen rengeteg kiadás lett.
Viki nagyon rendes anyukád van!
És nektek is nagyon jó,hogy ilyen közel lakik,és számíthatok rá! Így lehet én is visszamennék melozni előbb,ha még tudnék...
Jut eszembe a mamáddal mi a helyzet? Sikerült otthont találnotok?
Mamám jól van,sok látogatója van nagyon. 7végén is 12 vendég lesz anyuéknál majd!
Anyu csak sokszor a szomszéd nénire akad ki,hogy havi 60.000at kap,és ezért napi 2 órát van csak ott. Mama meg nem szeret egyedül lenni!
Jó neki is van lakása meg minden,de,ha elvállata akkor.....?
Meg hát szerintem nem is kap kevesset,hiába mondja anyunak,hogy Siófokon 100.000/hó-tól kezdődnek az árak!