Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok ismét!

Levi alszik.. a játszószőnyegen :P
Még horkol is :lol:

Nika
Jobbulást Gegének!!!

Viki
Remélem Fanninak tényleg csak a répától olyan színű :roll:

Boszi
Jó lett a videó MIX!! :wink:
Kettesben néztük Levivel. Mozdulatlanul figyelt, néha felhízta a szemöldökét... Biztos emléxik rá :lol:

Trécsi
Sajnálom, hogy az anyóssal nincs minden rendben.
Én 2 nap múlva látom az enyémet - vele csak az a gond, hogy nagyon pörög, síet.. e miatt Apa néha beszól neki :?
A képen jó a hajad! ...gyorsan megnő ekkorára.
Milán nagyon meglepődött :lol:

Szóvala az éjszakánk nagyon jó volt :)
Jó elfáradt tegnap...

Ma menni kellene a postára és a Sík cukrászdába (Apa 16-án szülinapos :lol: )- legalább fárasztom Manót.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Apa szólt, hogy Levi érdekes pózban alszik...Elment melózni, amikor felkeltem így találtam:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szioka! :wink:

Örülök,hogy tetszik a videó! :P Imádok ilyeneket csinálni.
Most éppen Gabika első 6 hónapját tervezem elkészíteni,csak még a legjobb képeket és videókat akarom összeválogatni! :lol:

Kia Levi nagyon édi,ahogy alszik. Gabika is csinált ilyeneket ám,majd lesz kereszbe alvás,hogy a lába-keze is ki fog logni! :P

Közös séta vmikor lányok??? :P

Helga jelentkezzél,ha tudsz! :wink:

Trécsi szerintem is nagyon szupi ez a haj is neked! :wink: Színben maradsz vörös,vagy azon is szeretnél változtatni.
Én úgy vagyok vele,hogy a hajszínemen és hosszúságon nem szeretnék változtatni. Ennél rövidebbet nem szeretnék,pedig volt ám! Teszek is fel képet! :lol:

Kép
2000 május,mikor Gabival összejöttünk
Kép
1999 kari
Kép
ballagási tablóképem :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi ez a csend délután? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mi most értünk haza a vendégségből. Fanni nagyon jól viselkedett, pedig kimaradt a délutáni alvása. Csak a kocsiban aludt egy fél órát. Délután már többet is evett.

Boszi én nálad inkább a hosszú hajra szavazok, Trécsinél pedig a rövidre :wink:

Kia! Fogod még érdekesebb pózban is találni Levi Manót :wink:

Többiek? Fiora? Nika? Trécsi?
Helga biztos még anyukájánál van.

horvviki

Jó reggelt!

Mi már ébren :lol: Az éjszakáink kezdenek jók lenni, most se panaszkodhatom, csak egy órakor volt ivás, aztán 7-ig aludtunk.

Ma takaritanom kell, meg vasalnom :?

horvviki

Sziasztok!

Szia Viki,Fanni:)

Én is már 6 óta talpon..2 kávé,mosás a gépben,elmosogatva,feltakarítva,hús elő olvad,lezuhizva:)
11re megyek körmöshöz.

Tegnap délután elmentem a gyerekekkel fagyizni,olyan jól esett kicsit...Csak kár h a napsütésről lemaradtam..
trécsi

Boszi én is ahosszúra szavazok,szerintem jobban áll!..magánvélemény)

Örülök h Fanni egyre jobban szokja az éjszakát..Mindenkinek jobb igy!

Ma jön anyukám és elviszi hétvégére Armandot.Apjuk szombaton is melózik,ugyh lelépek én is vhova..
Kutyaúristen h nem maradok megint itthon magaunkba!:)

Tegnap mondtam az embernek h holtra elegem van a főzésből,próbáljuk ki h rendelünk egy hétig kaját.
Kicsit húzta aszáját,de ugy látom meggyőzhető lesz! :wink:
trécsi

Jó reggelt Trécsi!
Én sem főzök minden nap. Van hogy anyu főz nekünk, és hozok át, van hogy mi is hozzuk a kaját (rokonom egy iskolában vezeti a kajáldát és onnan szoktuk hozni ingyen :lol: ) De ha visszamentem dolgozni, akkor már egyáltalán nem fogok főzni. Anyu átvállalta :lol:
Ma még itthon van apa, de hétvégén sajna dolgozik. Mi egyik nap a dédipapához megyünk, vasárnap meg lesz babanetes topic találkozó :lol:

És megfűztem apát, hogy menjünk el jövő hét elején venni nekem egy-két dolgot, mert nem fogytam vissza a ruhatáramba, és most hogy már dolgozni fogok, nem csak melegitő kell :?

horvviki

Sajna én mindennap főzők és ebből van elegem..Mert másnap már nem eszik meg a tegnapit..

Nagyon rendes anyud h ennyi mindent átvállal Tőled!Fannira vigyáz,főz...stb.

Kell is egy kis lélekfeltöltődés:)nekem az a vásárlás..Na meg nem utolsósorban csinin kell menni dolgozni..
Érdekes mi,h áttud alakulni az ember ha otthon van..:/

Ezért járok szorgalmasan körmöshöz meg fodrászhoz:))legalább vmi megmaradjon belőlem..
Na nem mintha eddig csak ott ültem volna:D de azért mégis más...

Többiek alszanak?
trécsi

Látom nagyon készül a lelked a munkára:)

Jobban fogod Magad Te is érezni ám,ebben biztos vagyok!
Kicsit én is vágyakozom ujra menni,de nekem nincs kire hagyni..Bölcsi meg még messze van.(ha megy)
trécsi

Loptam az ötleted Viki:)bár nálam nem olyan szupi a "nappali",mint Nálatok..de megoldottam aproblémát:)

Pár napja így csinálom,leraktam 3 takarót,olyan plüsst..és azon virgonckodik Milán..Neki is jobb,mert szabad tere van,nincs bezárva a kiságyba,meg nekem is jobb mert nem kell félnem h leesik az ágyról.

Csak mikor bemegyek elég furi helyeken találom:))tegnap majdnem bement az ágy alá:)))
trécsi

Anyósóm oviba dolgozik és nagyon panaszkodik az ottani kajákra..Nektek nincs gondokot vele?

Képzeld!
Meséltem az első talinkon h jártam más babás fórumra és írtak h mi van velem..
Szépen fogalmazava jeleztem h nem annyira jött be ez a távírogatás..
Mire ma írtak,h jó rendben,kiraktak!
Szép!
trécsi

Minap majd ledobtam a hajam:)kijött az emelt fűtésszámla!
32E ft!Megáll az eszem!Mire emelték a duplájára??!!
trécsi

Boszi!Az jutottt eszembe..

Szoktam járni a Kreatív boltba és most van egy új dolog!Transzferfóliának hívják..Ami annyi jelent h számítógépről kinyomtatsz képet v bármit és a ezt afóliát rárakhatod bármire..Poló,kispárna,akármi..
Mosható meg minden..
Szülinapi ajándékötletnek gondoltam Gabikának..

Mit gondolsz?És nem egy drága dolog..

www.kreativhobbi.hu
trécsi

Most sikerült elaltatnom Fannit, most halkan neki kéne állnom mosogatni, vasalni, felmosni stb...

Fűtésszámla: én is teljesen kivagyok tőle, nekünk is 32ezer! :(

Közben nézem a Csak csajokat. Látjátok a táncos gyerekeket? Hát a kissráctól eldobom magam :lol: Meg kell zabálni, hogy mozgatja a fenekét... :lol:

Trécsi: jó, hogy leraktad a nappaliban a pokrócot. Majd figyeld meg, Milán milyen hamar ráfog jönni dolgokra, ha ilyen nagy tere van! :wink:

Na ráveszem magam, rendbe rakom a lakást, most egy ideig nem jövök, csak ha kész leszek :?

horvviki

Néztem én is!13 évesek voltak!Döbbenet!Nagyon ügyik!Komolyan!!

JÓl szólsz Viki!:))Milán kúszik,de leginkább hátrafele:))meg próbálkozik már a mászással is,csak kicsúszik as lába:))

Na megyek készülődni:)
Ha megjöttünk benézek!
trécsi

Sziasztok lányok! :wink:

Már fent vagyunk mi is rég óta,de tettem-vettem,nemsokára meg vasalnom kellene! :wink: Gabika este 20-reggel 8:15ig aludt egyhuzamban! :P Én 7:45kor keltem fel.
Hajammal kapcsolatban én is a hosszú szeretem,nem vállnék meg tőle szívesen,és ez a szín is tetszik,nem áll messze az eredetimtől,ami gesztibarna! :wink:

Trécsi hova jársz körmöshöz? És mennyibe kerül?Mennyire tartós? Sokszor gondoltam rá,hogy megcsináltatnám,most meg jön a húsvét szép akarok lenni. Fodrászhoz lennt megyek és kozmetikushoz,de a körmöst megnézném itt is. :wink:
Régi ruháim nekem se olyanok,mint voltak még. Rám-rám jönnek,de nem kényelmessek annyira. Remélem nyárra a régi formámban leszek majd újra! Mert hát enni nem eszek sokat,de már nem mozog az ember annyit mint előtte,és ez is nagyon sokat számít szerintem! :wink:
Trécsi nagyon jó ötletet adtál,köszike! :P
Ha nem is most szülinapjára,de majd lesz a névnapja meg minden,úgyhogy lehet beruházunk! :wink:

Ti hogyhogy olyan sok fűtést füzettek??? :shock: Nekünk még nem volt több 22.000nél eddig. Nem kaptatok állami támogatást?
Múltkor is 1,5 héttel később tudtam feladni,mint kellett volna,mert hirtelen rengeteg kiadás lett.

Viki nagyon rendes anyukád van! :wink: És nektek is nagyon jó,hogy ilyen közel lakik,és számíthatok rá! Így lehet én is visszamennék melozni előbb,ha még tudnék...
Jut eszembe a mamáddal mi a helyzet? Sikerült otthont találnotok?

Mamám jól van,sok látogatója van nagyon. 7végén is 12 vendég lesz anyuéknál majd! :P Anyu csak sokszor a szomszéd nénire akad ki,hogy havi 60.000at kap,és ezért napi 2 órát van csak ott. Mama meg nem szeret egyedül lenni! :roll: Jó neki is van lakása meg minden,de,ha elvállata akkor.....?
Meg hát szerintem nem is kap kevesset,hiába mondja anyunak,hogy Siófokon 100.000/hó-tól kezdődnek az árak! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga még mindig pihengetsz lent?
Kia?
Nika?
Fiora még egyben? Hány napod van vissza?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi milyen kedvessek voltak a másik topkius anyukák,hogy kiraktak! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Főzés:

Én sem főzök minden nap. Tegnap is annyit készítettem,hogy legyen mára is bőven. :wink:
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én sokszor már nem tudok mit kitalálni,hogy mi legyen az ebéd.

Ajánlom ezt,ha rendelni szeretnétek:
http://www.mesterszakacs.hu

Tegnap volt bedobva hozzánk,és majd ki is próbáljuk,mert egy menü nagyon jó áron van! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi!
Állami támogatás nem jár nekünk. Nekem magas a bruttóm, meg apának is... Nem is tudom mi alapján jár... :shock:

Igen, köszi a kérdésed Boszi, anyuék találtak otthont a mamának, de képzeljétek várólistán van, kb. 2 évet kell várni. Addig viszont maradhat a régi helyén, és anyu ennek örül :lol:

Mennem kell orditás van :? Éhes már...

Ja, vasalni már nem jutott időm, majd a délutáni alvás során... a többi hál Isten kész lett

horvviki

Mi is csak azért kapjuk meg az állami támogatást,mert apa hiába keres jól,de csak 6 órára van bejelentve. :wink:

Vasalásig én sem jutottam el.
Most néztem ki az ablakon. Milyen rossz idő van! Esett is?! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

na csak odáig jutottam hogy elpolvastalak titeket de felébredt a kis tkös majd jövök scsak nagyon lassú anet szerintem csak jövő szerda csütörtök mire vissza tudju gyorsítani igy ritkán jövök :9

nika70
Salgótarján

Voltunk lent sétálni és boltban és Dmben is! :wink: Ma nincs vmi jó idő az elmúlt napokhoz képest.
Képzeljétek a MATCH-ban vettem 2 gesztenyepürét,gondoltam,jó lesz,ha van itthon mert vagy megcsinálom habbal vagy pedig sütök vmit belőle majd. :P Ezen kivül nem sok mindent vettem,ezért is furcsáltam,hogy több,mint 4000-et fizettem,és átnéztem a blokkot. Még milyen jó,hogy megnéztem,mert a gesztenyepürének db-ja 749 ft volt! :shock: Csak ez a drága fajta volt,de ára nem volt sehol se kiírva,nem gondoltam,hogy 200Ftnál több lesz,pláne nem,hogy ennyi lesz! :shock: Szóltam a péztárosnak,hogy én akkor ezt mégsem kérném,mert ennyiért nagyon sok! :roll: Nagyon rendes volt,és visszaadta a manit! :wink:
Ez már rablás egy gesztenyepüréért szerintem! :twisted:
Hazafele még bementünk a PROFI-ba,mert gesztenyepüré mégsem maradhat el.Érdekes ott 179Ft-ért kaptam 1 dbot! :wink:
Egy idősebb néni állt mögöttem a sorban,akinek nagyon tetszett Gabika! :) Intett neki,és Gabika visszaintett,kiköpte a cumit,bedobta a csábos mosolyát és megmutatta,hogy tapsolni is tud! :lol: Szóval nagyon édes volt,mindenkit elvarázsolt!

El is aludt már,én pihizek. Most teregettem ki,aztán vasalás,meg még ezt-azt csinálok,mert persze mindig találok vmi elfoglaltságot!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak átfutottam... majd írok.

Ha van időtök szavaztok ránk a baba.rooom-on?
Kösziiii

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Délután apa levitte Fannit sétálni, így volt időm, és kivasaltam mindent :lol: Kész lettem mindennel...

Most már én is megnézem, mi ez a baba.room... eddig még nem volt rá időm...

horvviki

Szép estét lányok! :P

Kép

Gabikát megfürdettem,vacsizott,már ágyban van,játszik! :lol:
Apjuk még nincs itthon,nemsokára majd csak hazaér!
Délután 17ig aludt Gabika,utána meg játszottunk sokat.
Kivasaltam én is sok ruhát,meg sütöttem sütit is! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!Jó reggelt!)

Hiába,a megszoká..korán kidobott az ágy és már vissza se tudtam aludni:/
pedig hogy elterveztem h szombaton alszok majd!nem jött össze:(

Boszi szivesen az ötletet!és még nagyon sok dolog van ott..én pl karira mkinek csináltam vmit:)Apukámnak decopage-oltam egy faliórát.tesómnak az irodába egy ceruzatartót fából,képeket stb.

Lehet rendelni is 1800ft felett kihozzák,de amugy a bolt maga a túloldalon van!A Rossmanntól még kicsit balrább:))

Körmös!
Én nagyon megvagyok vele elégedve!Amióta egyszer jártam nála ,azóta csak oda járok,közel van és egyben van minden..Szoli,köröm,fodrász,kozmetikus..
Az utcákkal hadilábon állok:)de itt velünk szembe van.Asszem Bolgár u.-nak hivják.
A profival szembelévő ház,rögtön a sarkon!
Ha gondolod küldöm a számát privibe.
Árak:sima tipp zselé:3E
francia tipp zselé:3700
töltés:2700.
Most emelt árat,eddig 200al olcsóbb volt minden.
Én kb.3-4 hetente járok tölteni,soha nem volt semmi baja(tehát tartós)
Precíz és gyors!Csak ajánlani tudom!

Még szerencse h lehet kapni a Smatchba gesztipürét :x
Ez rablás már!!!Nem a Rózsadombon vannak azért!
Gabika biztos nagyon ari volt és tuti h mkit letud venni alábáról!)
trécsi

Fűtés!Mi sem kapunk semmilyen támogatást,azt se tudom h kellene intézni..Mi kell hozzá?

Nika a nettel jártam már én is igy..Egyrészt örültem h nem kapcsolták ki,de nagyon idegesítőan letudják lassítani :twisted:

Azért várunk mihamarabb!!

Tegnap anyukám elvitte Armandot..Apjuk dolgozik ma is..ugyh szokás szerint ma is egyedül vagyunk :evil:
annyira utálom ezt már!
Apukámnak szóltam h jöjjön el értünk,ugyh megoldottam megint az életem..Megyek Milánnal én is.. :lol:
Begolyózok már itt!
trécsi

trécsi ne si mond itt anyázok mire behoz egy oldalt de ez van majd szerdán kifizetjük a hátralékot ha jön a gyes és akkor majd visszagyorsitják mert ha nem akkor azasztalra csapok :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

halihó, most jöttem haza, mert a szüleimnél voltam pár napot. Voltunk CTG-n, UH-n és laboron is. Reggel 8-kor kezdtük és fél 1-r emár végeztünk is :x . A labororn 2 órát vártam, hogy ért vegyenek. Az UH rendben van, azt mondták nagy a baba. Megkérdezte a csaj, hogy mennyit híztam :oops: . Bár szerintem igazából nem tól sokat (most tartok kb. 11 kg-nál). A CTG is tökéletes, remélem a labor is jó lesz. A doki kicsit megijesztett, azt mondta ha indul a szülés csak szépen nyugodtan menjek be a kórházba :shock: . Még 3 hetem van, remélem azt már kivárja a kiscsaj....

Kép
fiora

Sziasztok!

Nekünk nagyon jó éjszakánk volt, 10-ig aludtunk Fannival :lol: (Mondjuk 6-7-ig fent volt, de utána visszaaludt). Apa nálunk is dolgozik, mi átjöttünk anyuékhoz, majd délután megyünk a nagymamámhoz is.

Jó szar idő van :?

Műkörmöm csak egyszer volt, nem tudtam még a nadrágomat se begombolni tőle :oops: Na meg én sokat gépelek, és zavart benne... Egyébként nagyon tetszik, csak nekem túl macerásnak tűnik...

Nika: ilyenről még nem is hallottam, hogy lelassitják a netet... én azt hittem, egyből kikapcsolják ha nem fizetjük :shock:

Fiora: az UH-n sokat tudnak tévedni a baba méreteivel kapcsolatosan. Hallottam már olyat, hogy valakit 4 kg-os babával "ijesztgettek", aztán alig volt 3 kiló! Neked nem mondtak kilót?
A 11 kg hizás abszolút nem sok. Én közel 20 kilót hiztam :oops: 82 kilóval mentem szülni, de 3 nap múlva már csak 70 voltam :lol:
3 hét az már semmi :lol: Én egy nappal a kiirt időpont előtt szültem, de ha jól emlékszem Kia talán túlhordta egy-két napot... :shock: Nemsokára Te is babázhatsz! :lol:

Ez a szél nagyon idegesít! :twisted:

Ja, Fanni állandóan felfújja az arcát mostanában és fújja ki a levegőt, közben persze nyál is jön vele... :lol:
Kép Kép

horvviki

Sziasztok! :wink:

Kép

Idő?! Hát elég durva! :evil: Az előbb akkorát villámlott,hogy a frászt hozta rám. Szakadt az eső,majd pedig hó! :shock: Jól kezdődik a március! :roll:
Na most is dörög-villámlik,és esik! :roll:

Nálunk apa most szabadhétvégés,kedden megy majd csak dolgozni.
Ma nem főztem semmit,pizzáztunk. Délelőtt készítettem madártejet,nehogy kevés legyen a tegnapi sütike! :lol:

Fiora nekem is nagyobbnak látták,mint 3kg jóval,aztán 2970el szültem 1 nappal a kiírt időpont után. :) Meglett volna aznap is,csak rajta volt a köldökzsínor és elég lassan tágultam. 3 hét az már nem sok! :lol: 11 kg nagyon jó szerintem,én 12öt szedtem fel,és még 4-5 rajtam van,de dolgozom a lemenetelükön. :P

Viki nagyon cuki Fanni a felfújos képen! :wink:

Trécsi akkor szerintem hétfőn meg is nézzük a boltot,ha nem jön semmi közbe! :roll: Apának is nagyon tetszett az ötlet!
Nem tudod,hogy jó kis párnát huzattal hol lehetne venni nem túl drágán,amire tudnék vasalni? :wink:

Ja a támogatáshoz mindenkinek küldött az ÁLLAMKINCSTÁR papírt. Azt kellett visszaküldeni,és levélben értesítettek,hogy megkapod,vagy sem. :wink:

Helga
mikor jöttök haza?
Kia mit csináltok ma?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hú, képzeljétek apuéknál a szél benyomta az erkélyajtót :shock: Nem úgy, hogy kinyilt, hanem a keretet... pont arról fújt a szél... apu elétolta az ülőgarniturát és a tesómmal együtt nekifeküdtek, úgy tartották... most már visszarakták, de hétfőn ki kell hivni valakit, mert igy nem maradhat. Úgy megijedtünk...

horvviki

Huuu Viki ez nem semmi! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most jöttünk haza. Ti voltatok lent? Láttátok mennyi fa kidőlt??? :shock: Főleg a Hímző utcában meg ott a Boglár környékén. Még egy villanyoszlop is kidőlt ott az örzött parkoló sarkánál... Nem semmi vihar volt. Ja, és a Szentendrei útnál is egy hatalmas fa rádőlt a Plusra, az Auchan után. Még jó, hogy nem az útra dőlt.

Trécsi milyen volt a napod a szüleidnél?
Helga? Még mindig lent anyukádnál?
Fiora? Hogy viselted a nagy szelet?
Többiek? Nika, Kia, Boszi mit csináltatok ma?

Holnap lesz a nagy 2007. augusztusi topik találkozónk itt a Csiki-Begében. Hát kiváncsi leszek, hogy sikerül... majd beszámolok. 13-kor kezdődik.

horvviki

Viki hát nem semmi akkor mi történt lent. Mi nem voltunk lennt.
Most hallottam a Tvben,hogy 140km-es szél volt ma! :shock:
Mi pihentünk délután,DVD-t néztünk,meg Gabikával játszottunk! :P
Ettünk sütit és madártejet! :lol:
Gabikát most rakom le aludni!
Viki várom majd a babatalis beszámolót,és,ha lesznek képek akkor azt is majd! :wink:

Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki: a széllel nem volt gondom, mert itthon voltunk. Bár azért ijesztő volt, mert a házunk előtt kidőlt egy fa. Épp ma néztük, hog milyen szép lesz, mert már rügyezett. :cry: Sajnáljuk nagyon. Szerintetek fognak helyette ültetni? Vagy mi ültethetünk?

Kép
fiora

Látom ma is nagy pangás van!

Fiora nem hallottam még olyanró,hogy mindenki ültethe fát. :roll: Talán telepítenek majd újat helyette....

Hát ma délelőtt is nagyon pocsék idő volt! Éjjel jó sokszor felkeltem a nagy szélre! :twisted:
Hát csajok vettem KNORR vadas alapot a mai ebédhez,de nagyon sz.............r! :? Be se sűrösödik,még kis lisztel sem! :? Elég érdekes! Eddig mindig csak mirelitet vettem,de most csak ilyen volt sajna! :oops:
Én egyedül vagyok nem rég óta. Apjuk elment anyósékkal a nagyszülök sírjához a temetőbe!

Nika remélem hamar visszagyorítják majd a netet! :wink:
Trécsi hogy tellik a 7vége? Mit csináltok?
Kia?
Helga
már itthon vagy még Szegeden?
Viki te már biztos a babatalin vagy,nagyon várom a beszámolót! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na csajok nálunk is volt nagy szél de fákat nem tépett ki hála égnek.Hó sem volt.

Fiora: én 13 kg.t híztam amit szülés után már le is adtam igaz én 115 kg-val mentem szülni mert hát nem vagyok kis darab :):):):)) azóta is 95-100 között vagyok szóval ami feleslegem volt azt már le is adtam de nekem még van vagy 30 kg feleslegem :):):):) ja és a 37. héten Gegére is azt mondták hogy 4300 g aztán 3 hét múéva 4150 -el született szóval nem pontos ne aggódj :)

Viki : nem semmi ami apukádéknál volt még jó hogy nem az egész erkélyajtó dőlt be:)

Mi most jöttünk haza anyóstól a szokásos vasárnapi ebédről :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megjöttünk a taliból. Nagyon elfáradtunk, Fanni már egy órája alszik, egyből bealudt, ahogy hazaértünk. A tali szuper volt, 10 baba jött el anyukástól, egy-két apa is, és volt tesó is. A babák édesek voltak, mind 6 hónapos, de hihetetlen, milyen méretbeli különbségek voltak. Fanni kis manó volt köztük :) Fanni szokás szerint annyira nem figyelt más babákra, inkább egyedül játszott, meg rajtam lógott... 3 órát voltunk ott, teljesen jól birta, egyáltalán nem volt nyügi.

A bébikuckó is egész jó hely, jó sok játék volt, és a hintát is élvezte. Van egy kis sátor is, tele labdával, na az nagyon bejött neki :lol:

Pár kép a taliról (főleg Fanniról)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Jó reggelt!

Pocsék volt az éjszakánk :? Fanni óránként ébredt inni... ráadásul nyüszögött is, biztos fájt a foga. Most hulla vagyok, remélem 9 körül vissza alszik... Apa itthon van, ő kelt fel Fannival 7-kor én csak most. Megállapította, hogy nagyon rossz Fanni :) Kérdeztem tőle, hogy mit játszottak??? Azt mondja olyat, hogy "nem szabad Fanni... nem Fanni...." :lol:

Délre jön egy kolleganőm ma. Megbeszéljük a dolgokat, hogy képben legyek jövő hétfőre.

Trécsi: tudod már hogy mikor jönnél hajat vágni? :lol:

Többiek? még alszotok?

horvviki

Sziasztok!Jó reggelt!)

Elég sűrű volt a hétvégém..Ha kicsit kiszellőzik az agyam ,leírom az eseményeket..

Viki!Ma tanácsadásra megyünk,holnap Armanddal fogdokihoz.De a szerda vagy csütörtök nekem jó..
Válassz egy napot!)
trécsi

Nagyon jók ezek a képek!Csak kicsit elszomorít h mindenki 6 hónaposan ül,ahogy látom..Mi is lassan ,lassan tölthük,de még eldőlünk:(
Na jó nem szabad siettetni,tudom..
Ettől függetlenül hihetetlen milyen okos ez a kis törpe!)
Megismeri a kajáját a tálját..)darabokra törte az állványt,amin lógtak a kütyük és még el is szégyelte magát:))annyira aranyos volt!Gyorsan hasrafordult és eldugta a pofiját!És mikor mondtam neki h milyen csúnya dolog volt ez,igy széttörni..A fejére húzta a takarót!)))
Kár h nincs kamerám:(látni kellett volna!
trécsi

Nekem leszámítva h vizes pelenkával a fejemne aludtam,az iszonyatos fejfájás miatt..Kivételesen egyszer se kelt fel Milán..De elötte pár napon keresztül velem is ezt csináéta:(szinte óránként nyüszögött..ivott,aludt,ivott,aludt..
De gáz volt!reggelre mosott kaki szindróma voltam:(

Igy is napok óta fáj fejem.Tegnap megfejtettem az okát..Megmértük,hát leesik a vérnyomásos..Ez a gond:(

Örülök h azért mki átvészelte ezt a vihart.Borzasztó volt ez a szél!

Nika ne idegeld Magad,ez bárhol előfordulhat.Pár nap és rendbejöttök!
Babaprojecttel hogy álltok?
trécsi

Fiora!Fakérdéssel kapcsolatban..,bár közterület,de szerintem még díjjaznák is ha Magatok megcsinálnátok..
Szerintem ez remek dolog!

Apropó és gyárilag vagyok ekkor ezek szerint:))mert csak 6,5kg-t híztam Milánnal,Armanddal 12kg..De aztán jött a feketeleves!:8én amíg otthon voltam akkor híztam meg!Mjad 40kg-t!

Aztán hol ledobok 26-okat-hol vissza,aztán megint le egy 10 és és így tovább:((
A Jo-jo..tudjátok:))
trécsi

Boszi Nálatok,mindig idilli a hangulat és picit irigykedem is)

Tegnap én se főztem,pizzarendelés volt:)

Na megpróbálom összeszedni magam..
Szóval szombaton eljött értem/értünk Apukám.Armandot már pénteken elvitte Anyukám a tesómékhoz.Sok gyerek lakik ott és nagyon jól elvan velük..

Meg látogattam Őket én is Milánnal:)háát azt kell mondjam sajnos,h Armand ott ,mintha kilenne cserélve!
És arra a következtetésre jutottam,h 1000% h az itthoni légkör az oka annak,h ilyen most:(
NAgyon sokat beszélgettem a szüleimmel,meg sokat gondolkoztam..
Igazából mkinek ez a véleménye.
Armanddal nem szeretik egymást a párommal és ez mindenre kihat.
Arról nem beszélve h köztünk se idilli a viszony.:(

Na ezek feldolgozása után,vasárnap beszélgetést kezdeményeztem a párommal.aki szokás szerint csak leordítja a hajam:(
El is rohant gyorsan az anyukájához.
Mire visszajött,átgondolta és most normálisnak tünik,de meddig??
trécsi

Még nem jutottam teljesen avégére ,de kezdetnek jó volt.
Kiöntöttem neki a dolgokat,amiket érzek..

Hogy nem vagyok boldog és ugy élünk mint az albérlők egymás mellett és h senki mást nem szeret csak a Milánt!
Meg jó lenne ha leszakadna már picit az anyjáról és a saját családjával törödne.
No meg h cseppet sem érezteti h szeretne,kívánna,akármi!
Nem érzem magam nőnek mellette!
Nem mondja már h szeret!
Mindent felezünk,mint egy idegennel!

ÉS H ÉN EZT MÁR NEM BÍROM TOVÁBB!!!NEM AKAROK IGY TOVÁBB ÉLNI!!!

Már csak az maradt ki,hogyha ezen nem változtat,én megyek!!!

De ugy látom,vmi hatása volt azért.
Elvitt vásárolni!!!És Milánnal mentünk!!Nem passzoltuk le mint máskor!Na pesrsze neki vásároltunk,nem nekem:(na de ilyen is kell.

És a hab a tortán!!!Kinyitotta a kocsiajtót nekem!
Meg is jegyeztem h mi van beteg vagy?!
Mire Ő.:-Nem,én tudok rendes is lenni,csak jól álcázom!)
trécsi

Ja és reggel betakart mielött elment..
Na ennyit rólunk..

Viki az az erkélyes dolog elég ijesztő volt!
Nálink az ablak szarakszik:(én is eléggé féltem az éjjel.

Huúú,Milán ébredt!Majd jövök!
trécsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?