Új privát üzeneted érkezett!

:oops: :oops: :oops:

Kép
bettike
Eger

Klara!!!!!!!!!Hurrrrrrrrááááááááááááá!Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike: lehet, hogy érzi a tavaszt :lol: Többször el is mondta, hogy napozgassak, sétálgassak ebben a nagyon szép napos időben ... Szerencsére már nagyon szép tavaszias idő van. Stb :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Klara, ez aztán a 2 csík! Nagyon gratulálok!!!

Szilva, örülök h elmúlt a veseprobléma!

Boni, érdekes ez a toxopl dolog, nekem mindig volt kutyám a telkünkön macsek és még nem estem át rajta! :shock:

Porsika, mióta megláttam a mamakutyát bele vagyok szerelmesedve. De van egy rakoncátlan, féltékeny 4 éves németjuhászom, és párom nem nagyon szeretne még egyet ő mellé, félünk h bántaná!

Coca, megérkezett a csomag csak az írányítószám rossz volt és a 16. kerben keringet. Köszönöm mégegyszer és jelez vissza ha tudsz h biztosan megérkezett a pénz! Bár nálam a számlatörténetben jelen van!

Volt vkinek olyan hogy a méhszáj felől időnként belehasított a hüvelyébe? Ez olyan 2 hete van de naponta 1-2x csinálja, mi a fene lehet?
kata05

Nekem is ezt mondta! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni, olyan jó, hogy végre picit többet tudtál írni. Igaz nem nekem, de örülök!

Szilva, biztosan jól eljátszanak odabenn a kislurkók! :lol:

Klarissza, nagyon gratulálok! Ez most hivatalos HCG teszt volt?

Képzeljétek, tegnap már egyedül felállt a hálós járókában Endi! Márpedig az nem könnyű! :)
athiz

athiz: Felállt Endi? Ez nagyon jó hír és tényleg erő kell ahhoz, hogy ott fel tudjon kapaszkodni. :D :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

kata: úgy néz ki, hogy mindkettőnk veséje helyreállt :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilav, ez jó! :D

Athiz, Endinek grat! Telik az idő....
kata05

Sziasztok!

Na szépen elszállt az egész kisregény amit a törpével a kezemben bepötyögtem :(

Szóval röviden.

Athiz, gratula a felálláshoz és köszi a privit. Amikor a csajok jól viselkednek és is nagyon szeretnék 1 kisfiút. Apának már mondta, hogy neki semmi vesztenivalója nincs, mert ha esetleg lány lenne, akkor csak 1 csajjal több imádná :P De amikor egész nap csak a nyűglődés megy akkor azt mondom, na nekem aztán nem kell több :)

Enyim gyerek több, mint 2 hete ácsorog, úgyhogy már nincs 1 nyugodt pillanatom se. Még mindig csak szopizik, nem hajlandó semmit se megkóstolni. Ennek ellenére szépen hízik, szóval elég neki. Coca szülői kézikönyvét szorgosan olvasgassátok, mert 100 %-ig igaz.

Bettike tegnap a nagy rohanásban nem is gratuláltam neked. Fogadd szívből jövő jókívánságaimat!

Snufi, remélem most fog hozzátok is beköltözni a kis pocilakó!

Klarissza :lol:

Rohanok, mert elfogyott a türelem.

Kép
Kép
robcsi03

Köszi csajszik, én is örülök Endi produkciójának. :lol:

Robcsi, ismerős, én is, mire nekiállnék írni, fix, hogy vmelyik kölökkel foglalkozni kell sürgősen.
Amúgy már régóta áll Endi, csak most tette meg először egyedül, hogy felállt.
Tegnap én is úgy voltam, hogy ha még egy gyerek lenne, meghalnék. Endinek olyan rosszkedve volt tegnap, egész nap csak nyifogott, semmi nem volt jó neki. :?
athiz

Klarissza! Tutikirály! ..... a a a a a aaaaaa jó teszt, az jó teszt! :wink:

Snufi! HAS-náld egészséggel! :lol: :wink:
Az árát ahogy gondolod, de tényleg ráér!

Szilva! Nem is az ivást kell ám csökkenteni, hanem a sót TELJESEN kizárni (mármint az utánsózást, nem ami a kajákban amúgy is van), mert az "tartja benn"-ed a vizet. Szerintem inni KELL!
Puszi a manóknak!

Boni! UH-zni akár naponta is lehet, semmi problámát nem okoz. A babátok nem is érzi, max akkor, ha fél óránál tovább nézik, mert akkor pár tized fokkal felmelegedhet a magzatvíz - kb annyira, mint nyáron a 35 °C-ban.

Kata! Lehet, hogy elbénáztam, de azért pontosítsuk. Priviben írd meg a tutit, nehogy majd a kinőtt babacuccokat is rossz helyre postázzam! :wink: :lol:

Athiz! Jupííííííí! Puszi ügyes Endi macidnak!

Robcsi! Nektek is gratula!

Kép
zölddisznó

coca: én is így gondolom, mármint, hogy vedelek mint a gödény, csak az a jó megszokott só :? Én majd nem mindig utána sóztam a kajákat, de már leálltam vele :D 1-2 hünapja tiszta vagyok :lol:
Átadom a puszit nekik :D
Akkor most ti újra akciózhattok? Lombik mikor lesz? (Híg az agyam :oops: )

uh:
Nekem a múltkor 45 percig uh-ozták őket (4d uh), már a végén lehetett látni, hogy nagyon elegük van és nekem sem esett már jól. Érezni lehetett, hogy meleg :?

Szilvi

szilvaqueen

értettem, holnap megyek kukucskára

toxoplasma: barátnőmim se estek át rajta, pedig macskatartók

athiz szijja :lol:

nem tok mindenkienk külön írni, majd pótolom.puszi
Vendég

Hazaértem!
Tündérien kedves volt mindenki!
A mostani ciklusnál már kezdhetem a vérvételeket, de meg kell várni a 3 hónap múlva esedékes újabb rák és HPV szűrés eredményét, valamint a méhszájseb fagyasztást, utána a kötelező 1 hónap regenerálódást, hogy indulhasson az inszemes hónap. Ha jól összeadom, ez nem most lesz :D Szűrésre valamikor április közepén megyek, mire megjön a lelet stb stb stb
Azt mondta a Tanár úr, hogy mindenképpen foglalkozni kell a méhszájsebbel! Amennyiben magas kockázatú lesz a HPV megint (de nem lesz ;) ) akkor eü kaparás (ettől konkrétan a hideg futkos a mindenemen) és sebfagyasztás, vagy vágás vagy mi a bánat lesz (hurkolást mondott talán :? ) ha meg úgy lesz, ahogy gondolom, hogy minden okés lesz, akkor sima fagyasztás és indul a mandula :)

Bocsi, hogy most csak magamról írtam, de csak benéztem és már megyek is mert éhen halok!

pussssz mindenkinek
sonjus

Sonja!
Akkor tessék gyorsan rendbe jönni!!!!!!! :wink:
Megnyugodtál kicsit?

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Mutiznék egy érdekességet: de szerintem ez a 26. napi izé akkora baromság mint állat. Csak azt nem értem hogy miért nem veszi el a vonalat, hisz összevissza a görbe :shock: :shock: Kép

hajni...
Budaörs

sziasztok!

snufi: drukk+++++

szezso: hajrá apára! :wink:

klarissza: gratulálok :lol:

szilva: örülök, hogy minden oké.

athiz: gratulálok endi babának!

robcsi: nektek is gratulálok!

sonjus: hajrá!

rólam: ma a tesóméknál voltam egész délután, petikéztem. :wink:
holnap kaáli, vérvétel és uh.

jó éjt!

kati
katica30

Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen soká irok, de most van időm ma.

Zölddiszno!
Hány db van feleslegbe Lh-d? (ami a Surmié)?
Kellene nekem is.
Köszike
encike 2

ITT VAGYOK :!: ITT VAGYOK :D

ZÖLDI: Kell az LH, EL NE ADDDDDD

Problémák voltak a családban, nem volt ídöm netre menni.
De most már vagyok( bár sajna a problémáim is maradtak :cry: )

CÍMEMET ELKÜLDÖM PRIVIBEN

pusz mindenkinek :D :!:
surmi
kockasfulunyul

Surmi!
Bocsi, ha tolakodonak veszel, de nem akartam! Bocsika!!!!

Zölddiszno!
Nekem tudsz küldeni 10 db LH-t?
encike 2

Sziasztok!

Szuper volt a színház (a Madáchban voltunk és a "Volt egyszer egy csapat"-ot néztük meg). Szurit végül előadás után a kocsiban adta be a Zuram. :lol: :lol: :lol:

Tesókám: kukucsképet kérünk majd!

Sonjus: akkor hajrá! :wink:

Szezso: apára fel!

Klarissza: +++++++++++++++++++++++++++++

Robcsi: :D

Athiz: gratu kicsi fiadnak!

Jó éjt! *

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Surmi! Jó, hogy megvagy! ...küldöm.

Enci! Mint már írtam, nekem sosincs tartalék, mindig csak annyit renelünk, amennyi kell. Már nincs felesleg!

Kép
zölddisznó

...ja, és Encike! www.vitani.hu - itt szerzem be az "anyagot".

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Sonjus csak pozitívan!

Tesó ez a Snufiú :wink: :wink:

Szép és vidám napot nektek.

nem tom itt adnak e kukucsképet :roll:
Vendég

Boni! Eredményes kukkantást!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szezso, tegnap írni szerettem volna, h szerintem + volt az az lh teszt tegnap.

Klarissza, ma is teszteltél?

Katica, drukk a mai vvételhez!!!

Hajni, sajnos én anovusnak látom a görbéd!!

Sonjus, el fog tűni a hpv!! Nyárra babás leszel!

Tegnap senki nem válaszolt a problémámra, így felteszem mégegyszer: Volt vkinek olyan hogy a méhszáj felől időnként belehasított a hüvelyébe? Ez olyan 2 hete van de naponta 1-2x csinálja, mi a fene lehet?
És a nekem még ilyen nem volt-ot is válasznak veszem! :wink:
kata05

Talizni, lenne kedvetek jövőhéten?
kata05

sziasztok.

kata nem tudom hogy ugyanaz e de nekem idonkent olyan mintha a huvelyem egy pontjat aramutes erne,egy pillanat az egesz.mivel nem fordul elo surun igy nem foglalkozom vele,nem hiszem hogy ezzel segitettem neked csak gondoltam leirom.

encike,az oldal kozepe fele van egy ilyen arulos honlap ahol tudsz teszteket rendelni,huncutka arulja.

tobbieknek drukkhegyek figyelek am:)

(szezso az en tesztem is hasonlo volt tegnap de nekem meg egy hetnek kellene lennie ovuig,most nem vagyok ettol nagyon boldog)

Kép
monyo83

Reggelt! Végre péntek! :lol:

Kata! :oops: Én olvastam, de olyan bunkó vagyok, hogy még azt sem írtam, hogy nem tudok segíteni! :oops: Bocsika! :oops:

Boni! Jó, hogy többet látlak! Azért gyerek ha tudsz kukucskálás után! :lol:

Katica! Remélem elsőre megszúrnak és oks lesz minden! Jobban vagy már egyébként? :roll:
Már itthon vannak tesódék? Rég? Hogy vannak?

Hajni! Katának jó szeme van a görbékhez! Legalábbis úgy rémlik, hogy amit nálam látott anno, az úgy is volt! :)

Snufi! Akkor sikeresen halmoztátok az élvezeteket! Holnap mikorra mentek?

Szezso! Újabb lh teszt? Hmmm?

Sonjus! Úgy lesz, ahogy gondolod! :lol: :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Snufi: a kocsiban szúratatok ? :-D ez jó! :-D

Kati: Petike már teljesen rendben van?

Kata: nekem még nem volt ilyen fájdalmam…Ha nem múlik, azért mutasd meg dokinak, hátha valmi kisebb gyulladás okozza…
Végül én is pozitívnak vettem az LH tesztemet, este kb. ugyanolyan volt.
Aztán majd kiderül tényleg lesz-e pé... :roll: tegnap nem volt, az tuti, mert a hőm 1 tizedet csökkent (36,6-ra).

Monyó: az LH teszt is tévedhet. Én nem aggódnék a helyedben…Mikor mész UH-ra?

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike, nem vagy bunkó, csak elkerülte a figyelemed, velem is elő szokott fordulni, azért tettem fel újra a kérdést. Köszi a választ!

Monyó, igen olyan mint amit írsz!!

Coca, képzeld jobban megnéztem a borítékot és rájöttem h te nem írtál irányítószámot, erre a postán ráírták h 1162. Elment a levél a sashalmi postára ott időzött keddig a levelem( mire rájöttek hogy olyan utca 165 nincsen 16 kerben),így kedden Sashalmon újra feladták a levelet a postára! Így érkezett meg csütörtökön!
Amúgy a babaholmikat a 1154-es írányítószámra szeretném majd kapni! :lol: :lol: :wink: :wink:

Ezen felbuzdúlva h van lh tesztem, ki is próbáltam! Ésss majdnem +, csak kár h nem érek vele semmit! :( :( De jó szórakozni! :lol:
Ésss nagyon úgy nézz ki h ,májusra kérek időpontot a Kaáli intézetbe és júliusban szeretnénk már inszemet is!!

Na jó eldugulok!!
kata05

szezso,hetfon megyek UH ra.erzem a petefeszkeim a teszt alapjan a parom azt mondta nem huzom ki addig,meglatjuk.egyuttvagyunk aztan lesz ami lesz.
ez a tegnapi tesztem.
Kép

bettike nem emlekszem hogy gratulaltam e a szivhanghoz.hat most megteszem.Gratulalok.

Kép
monyo83

Szezso, mikor + az lh teszt utánna 36 órán belül reped meg a tüsző. Így még nem is emelkedhetett meg a hős!

Monyó, nekem ugyanilyen volt a tegnapim! :D Este felteszem! (remélem kiváncsial vagytok rá)
kata05

Szebb napot (nálunk borult az idő :evil: )!

snufi: szóval a kocsiban megszúrt snufiú ? :wink: :D

kata: én is olvastam, de nem tudtam rá reagálni, én még nem éreztem ilyet. De szerintem is, ha többször előfordul, akkor megmutathatnád a dokinak :wink:

Szilvi

szilvaqueen

kata: naná, hogy kíváncsiak vagyunk rá :D

Szilvi

szilvaqueen

kata en kivancsi vagyok ra :lol:

Kép
monyo83

sziasztok!

kata: nem tudom. nekem nem volt ilyenem még.

boni: drukk+++++

lányok: köszi az érdeklődést. még jan 10 körül hazajöttek a tesómék. jól van petike, szépen növöget. nagyon drága, imádom :wink: gyógyszereket kell szednie, de a dokik azt mondják, hogy szépen gyógyul.

rólam: túl vagyok a vérvételen, kivételesen egy szúrásból megúsztam. :lol: majd fél 11-re kell visszamennem uhra.

kati
katica30

Kata: LH teszt jöhet :-D Úgyis nagyon lepangott a topik ebben a témában, kicsit dobjuk fel :-D
Holnap felteszem a hőgörbém is! :wink:
Ja, és nagyon örülök, hogy inszemezni fogtok nemsokára!!

Monyó: igen, ez kétségkívül elég erős csík…Ma is csinálsz?

Szilva: itt is felhős az idő :-(

Kati: az egy szúrás az jóóóóóóóó :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ha rendeltek Lh-t gondoltok rám is? KELLENE!!!

A vitán csak nagy kiszerelést lehet rendelni? Darabja mennyi?
Biztos irtátok, de nem olvastam vissza.
Köszike
encike 2

Helló!

Kata: ez nekem is ismeretlen volt, azért nem írtam... Lh tesztet várjuk! És hajrá Kaáli és hajrá inszem!

Szezso: tök igazad van, dobjuk fel a topicot!

Monyó: hajrá, Apára fel! :wink:

Kati: :wink:

Bettike: 10kor lesz az inszem.

A mnyh.-m 10 mmes volt. Az jó, ugye?

snufi

Enci: nekem 136 Ft/db rémlik...

snufi

Jó reggelt!

Kata csíkom ma egy leheletnyivel erősebb mint a tegnapi, de ha az első naphoz nézem határozottan erős :wink: A nyilalással kapcsolatban eddig azt hittem, hogy csak nekem van örülök, hogy nem! Én azt gondolom, hogy ilyenkor a méhszáj nyilik vagy zárul vagy mit tudom én, de amikor terhes voltam még többször előfordult mint általában és nem egy pillanat volt, hanem 2-3 percig is eltartott.

Katica végre nem szúrkáltak agyon!

Mindenkinek köszönöm a gratukat egyenlőre nem élem bele magam a dologba, majd meglátjuk mit hoz a jövő!

HIHI Kata és Monyó egyszerre fog teherbeesni, de izgi!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Lányok!
Remélem mindenki vette Bettike elírását!!! :)

"Boni! Jó, hogy többet látlak! Azért gyerek ha tudsz kukucskálás után!"

Katica!
Éljen éljen, az egyszeri szúrás :) Uh-után jelentezz, hogy mit láttak odabent :) Milyen jó lenne egy otthoni UH :) az ember csak bekukkant, körülnéz :) Bár én nem tudnám, hogy mit látok :lol:

Zöldi!
Én még nem kaptam meg a csomagot :(
Azt szeretném még tőled megkérdezni, ha bekapkodtam 60 db 400-as E-vitamint (persze nem egyszerrre :D ) kell-e utána szünet, ha igen, mennyi?

Valamint véleményeket szeretnék kapni AloeVera-First irrigálással kapcsolatban! Ki, mikor, mennyit, miért? (PIÉRT) :)
sonjus

Snufi az tökéletes!

Robcsi és Athiz számomra szinte hihetetlen, hogy ezek a mai gyerkőcök milyen gyorsan felnőnek és állnak! Enyim gyermekeim nagyon sokára álltak fel (8hónap) és későn indultak el egyedül 13 és 13,5 hónaposan. Érdekes az, hogy a nagyobbik nem is mászott! csak tudnám mit csinált!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni.

snufi

Sonjus úgy lesz ahogy te akarod!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Snufi: 10 mm az tökéletes! :wink: nagyon jó és nagyon igaz, amit bemásoltál, könnyet csalt a szemembe…

SzezsoKép
KépKép
szezso

Klara+++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi már lassan túl vagy az inszemen nagyon szorítok, pihi, pihi!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?