Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

NIKI, FERI: Gratulálok! Sok-sok tejcsit kívánok!
Várunk benneteket és a beszámolót, na és a képeket is!

Még mindig nem értem a visszaolvavsás végére! :(

Jim: mától neked is nagy pocakod van?

Holnap megyek 1. Nst-re utána fogdokihoz, mert nagyon fáj a fogam gyökere! nem merek így nekivágni a hétvégének!
Na megyek vissza fele olvasni, hogy behozzam a lemaradásomat!

Kép
enikoe182

Jé 1. lettem!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Bocs csajok!

Kép
enikoe182

Kép

Így már jobb
Vendég

Jim! Kérdezi a zuram, hogy jogerős határozatod van arról, hogy az exnek fizetnie kell??

Évi

KépKép
kvaszeva

Niki, Feri, szívből gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok a kis Lillával!

Kép
Vendég

NIKI/FERI! GRATULÁLOK A PICI LILLA BABÁHOZ!!!!LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK ÉS EGÉSZSÉGESEK, ÉS MÉG SOK MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
Minél több a baba, annál jobban elérzékenyülök (már majdnem bőgök), amikor olvasom, hogy megszületett egy újabb babuci...

Holnap megyek megmutatni magamat meg az NST-t a dokinak. Rettegek, hogy mit fog mondani... Pedig úgy szedem a magnéziumot, mint a kisangyal... :cry:

Kép
pété

kvaszévi:igen. szeptermbertől kellett volna minden hó 10-ig perkálnia.
Nem találom a mézeskalács receptedet. Ha van időd, el tudod nekem priviben küldeni?
Nekem ma meg lejjebb ment a hasam, még az ovónéni is észrevette :shock: egész nap csavarogtam, jól elfáradtam megint.
Írtam sms-t kikónak, egyenlőre nincs válasz :cry:
Vendég

Pété, miért félsz azt NSTs dokitól?

jó lenne tudni, mi van Kikóval....?

Kép

Kép
kolyok28

pété bizti azért fél, mert gyakran fájogat :wink: de az csak jóóóóóóó!
én meg már megint ennék vmit, de semmi kedvem megmozduli. Lehet, rendelek vmit :roll:
Vendég

Jim, dejó hogy irtál neki, mert mintha Mni beszélt volna vele a héten, de neki most ott egy kiscsaj akivel babázhat :lol:

Aranykavics, jobban vagy?

Kép

Kép
kolyok28

Nagy HÍr: Kikó hívott, 5 perces fájásai vannak, most mennek a kórházba!!!!!!!!! Azt mondta, ha megvan a baba, küld rögtön sms-t!!!
Egyszerre ráz a hideg, meg könnyek, meg minden :D Tisztára izgalomban vagyok!!!!!!!!!!!
Vendég

Még egy baba lesz! Szuper! :D Megy neki a drukk, hogy sikerüljön minden gond nélkül megszülnie. Reméljük a gericsérve nem kavar be. :? :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kikó, megy a drukk ++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, Norton most rakta be a buksikáját a startpozícióba, szinte látszik, ahogy kidomborítja a szeméremdombom felett és nem tudok előregörnyedni, mert érzem, hogy ott van és nyomom neki. Az uh-on még nem volt bent teljesen.

Ügynöknő hova tűnt????? :shock:

A soron következők legyenek szívesek nem eltűnni, mert azonnal szülési hírüket keltjük. :twisted: :twisted: :D

Nekem úúúúgy tetszik ez a lesz még egy babánk megfogalmazás! :wink:
Ezek szerint mennek a kölkeink a közösbe? :wink: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Niki és Feri!

Szívből kívánok Nektek nagyon sok boldogságot!
Isten hozta Lilla babát e földön! :D

Jók legyetek csajok!

Kölyök!
Csak reménykedni tudok, hogy ma alszom is valamit! Úgy néz ki még nem javulok. De FOGOK!
Ebből már csak kifelé vezethet az út! :wink:
Eldöntöttem, hogy mindent optimistán fogok szemlélni! :D

Ma óriási sétát tettünk a párommal.
Amikor még a magnéziumot ZABÁLTAM, hogy ne keményedjek, alig bírtam sétálni. Most meg provokálom a szervezetem és ugyan érzem a méhem, de nagyon enyhén. Az eddigiekhez képest szinte azt is mondhatnám, hogy semmi! :?
Hát ilyet! :lol: :lol: :lol:

Holnap azért nem szeretnék szülni! :lol: :lol: Bár elég izgi lenne 4 évente születésnapozni.

Micsoda kitolás a gyerekkel.
február 28án azt mondod, hogy Kisfiam, ma nem szülinapozunk, csak holnap. Március elsején pedig azt mondod: Sajnálom, tegnap volt a szülinapod! :shock:
Szegény gyerek! :lol: :lol:

Nem nem, én tutti nem szülök holnap!

Jó éjt Mindenkinek!!! :)
Vendég

Na csajok, azt hiszem rákapott a férjem is a babanetre. Olvasgatja amiket írogatok. Szóval ezentúl csak csínján fognak menni a dolgok! :roll: :roll:

Szilvánusz: Zsigáné Vörös Grazyna volt az ügyeletes szülésznő, akivel és szültem. Hát tényleg sikerült a jók közül egy nagyon jót kifognom most is. Nagyon aranyos, kedves, jó fej volt végig. Vida és ő profin összedolgoztak, szóval csúcsok voltak.

Szüléssztori: folyamatban van. Holnap szerintem elkészül.

Linocs!!!: pedig már a gatula szövegét fogalmaztam neked!! Na mindegy, elteszem későbbre! :lol: :lol:

Niki, Feri: Gratula!!!! És sok-sok tejcsét Lillácskának!!!!!

Nimike ügyi baba: eszik, alszik, 5-5 perceket nézelődik. Fanni nagyon édesen fogadtja: néha leül mellé ahogy a képen is, fogja egyik kezével az ő kis kezét, és a másik kezével játszik. Néha meg simogatja.

Kép Kép Kép
fanetta

[quote]N írta:ekem úúúúgy tetszik ez a lesz még egy babánk megfogalmazás!
Ezek szerint mennek a kölkeink a közösbe?

Naná! :lol: :lol: Hiszen végigizgultuk egymás terhességét, hogy a Te szavaiddal éljek-vizsgálgattuk egymás méhszáját, és magunkat ismerve a babák megszületése után is itt fogjuk paráztatni egymást ha kell, ha nem. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrNekem úúúúgy tetszik ez a lesz még egy babánk megfogalmazás! :wink:
Ezek szerint mennek a kölkeink a közösbe? :wink: :lol:

Akkor ki kéri Josephet egy éjszakára legalább?
Annyira jó lenne aludnom 2-3 órát egyben :oops:
Vendég

Kikónak drukk
Vendég

NIKI, FERI! sZÍVBŐL GRATULÁLOK, ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!!!!!

Várjuk ám a beszámolót!

Kikó!
Hajrá!++++++++

Pati!
Örülök, hogy jobb a kedved, és a méréseid is bíztatóak. Remélem holnap nekem is csak jót tudnak mondani. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mommy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ebben a pillanatban értem haza, és bizton állítom, hogy nincs most nálam boldogabb emberke az egész földtekén! Született egy gyönyörű kislányom, akivel az én imádnivaló feleségem ajándékozott meg engem!!! Mit is mondhatnék még...

Most keresek valami táplálékot, aztán majd jövök vissza képekkel és egyebekkel.

Mindenkinek nagyon köszi a sok-sok DRUKK-ot!!!

:D :) :lol:
feri (mni)

[quote="fanetta"]Z írta:fanettasigáné Vörös Grazyna volt az ügyeletes szülésznő, akivel és szültem. Hát tényleg sikerült a jók közül egy nagyon jót kifognom most is. Nagyon aranyos, kedves, jó fej volt végig.

Ne haragudjatok érte, de nekem annyira groteszkul bejön, ahogy Fanetta szülés közben kiabálja:
"Zsigánéééé Vörös Grrrrrazyna, segíííííííííííííííííííííííts!"

Nem semmi a neve :lol: :lol:
Ettől még biztosan tényleg rendi volt.
:oops:

Kép
Kép

mpatr

Feriiii!!!!
Nem éééér! Most akartam kikapcsolni a gépet erre...
:wink:
Táplálkozz gyorsan, mert kilyukad az oldalunk!!!!! :lol:

Kép
Kép

mpatr

Lehet, hogy lesz ma még egy baba?

Kép

Kikó, megy a drukk! +++++++
Vendég

Kikóóóóóó hajráá ++++++

Feri!!! dejó, hogy már itt! nagyon rendes tőled,hogy azonnal bekuksizol ide! Szegény, gondolom nem lehetett egyszerűű otthagyni a lányokat a kórházba! de
jó étvágyat és
után várjuk a képeket!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Feri, légyszi gyorsan egyél! Most én sem megyek még hajat mosni. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="mpatr"]F írta:mpatreriiii!!!!
Nem éééér! Most akartam kikapcsolni a gépet erre...
Táplálkozz gyorsan, mert kilyukad az oldalunk!!!!! :lol:

Egyetértek!
Akkor én is várok még! :lol:
Vendég

Eszterxx már nekem is gyanús, délelőtt vele izgultam érted, Pati, hiányoltunk mint a fene, most meg Ő tűnik el.... nem szép tőle!!!!!

PAti, ez mit jelent, szerinted este szülni fogtok?

Aranykavics, remélem ma este már sikerül aludni. ez a séta kettesben (hármasban :P ) tök jóóó :)

a február 29dike télleg különleges dátum, nem tudom eldönteni én örülnék-e neki, de engem ez a veszély nem fenyeget, amig a bordámat rugdossa és nem töltöttük be a 36ot.... :lol:

ja, kaptam Nikitől táblázatot, és már frissitettem is, de nem rakom fel, megvárom Kikót. :)

Kép

Kép
kolyok28

Szegény Ferinek milyen lehet már, kiesik kezéből a villa.... :lol: mert annyi türelmetlen kismama gondol egyszerre rá, hogy mit bír ilyenkor enni, amikoris nekünk kéne jelenteni... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök: attól még nem szülünk, hogy ott a buksija.
Pedig most már tényleg bármikor, és annyira jó lenne máááááááááááár!!! Megesz ez a gyógyszer addigra :? :?

Kép
Kép

mpatr

De 29-én NEM AKAROK SZÜLNI!!!!!
Az Ügynöknőé!

Kép
Kép

mpatr

Lányok, holnap reggelre hány kisbabával bővül a csapat???

Feri!
Azért csak komótosan egyél. Rágj meg jól minden falatot! :lol: :lol:

Főleg ha tejbegrizt csináltál magadnak! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="aranykavics"]F írta:aranykavicseri!
Azért csak komótosan egyél. Rágj meg jól minden falatot! :lol: :lol: Főleg ha tejbegrizt csináltál magadnak! :lol: :lol: :lol:

Az ő korában :lol: meglett családapaként :lol: :lol: :lol: mi mást?? :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Szerintem nem is enni, hanem INNI ment!
Vágülis ilyenkor az apucik azt szokták :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Feri, tényleg hamar gyere, mert egyrészt annyian kívántak már a nap folyamán Neked IS sok tejcit, másrészt pedig ha nem jössz, addigra annyi hülyeséget írogatunk össze, HOGY CSAK NA. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Ebben a pillanatban kaptam meg Kvaszévi sms-t, úgyhogy előbb reagálok, aztán olvasok tovább vissza...

Szóval sajna én még mindig egyben, csak elmentem délután kozmetikushoz, hogy minden szép legyen a szülésre és ne bozontos szemöldökben meg másban vigyorogjak a képeken, aztán a kozmetikus is megállapitotta, hogy szerinte szétesett a fejem és bármikor szülhetek.

Na, ezzel nem is lenne bajom, főleg, ha holnap bújna ki (29-én), de a céges kocsi még nálam volt, úgyhogy kozmetikus után berobogtam a céghez, leadtam az autót, mindenki megcsodált, hogy ekkora has a világon nincs, aztán apánál felvettem a kis Toyotámat...

Szóval elnézést az eltűnésért, de ennyit tenni kellett azért, hogy nyuigiban szülhessek holnap (avagy április közepén, de optimisták vagyunk inkább). Amúgy az égadta világon semmi jel nincs még. Holnap megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, mit mond, meddig szeretné még benn tartani a csöppséget :lol:

Na, indulok visszaolvasni!!!!

Köszi az aggódást, de ahogy elindul, úgyis azonnal irok egy nem szülőnek!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Niki & Feri!

Gratulálunk nektek és minden jót kívánunk na és persze Lillának sok-sok tejcsit!!!!!!!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Szemünk fénye - Lilla baba:

Kép

:D
feri (mni)

Eszterxx! Köszi, hogy jelentkeztél! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Kvaszéva, szólíthatunk Maminak???
Olyan profin begyűjtöd a csellengőket!!

Kép
Kép

mpatr

Feri! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ KISLÁNY!

Évi

KépKép
kvaszeva

Jajjjj
naggyon aranyos!!!!

Kép

Kép
kolyok28

De széééép ez a kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D
Niki hogy van?

Kép
Kép

mpatr

NAGYON SZÉP LILLA! FEKETE HAJA VAN?
MOSTMÁR REMÉLJÜK NIKINEK CSAK ÖRÖMKÖNNYEI VANNAK!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote]K írta:vaszéva, szólíthatunk Maminak???
Olyan profin begyűjtöd a csellengőket!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az a baj (vagy nem is annyira), hogy én tényleg Mindenkiért aggódom. :roll: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Esteleg Tyúkanyó is lehetsz :wink: a mami (Mommy) foglalt... :wink:
:lol: :lol:
De azért jól esik ám az aggódásod!!!!!! :)

Kép
Kép

mpatr

Feri, Mni, nagy-nagy gratula Lilla babához!!! Milyen gyönyörű!!! És én hogy zokogok!!!!!!!

Feri, mesélj, milyen volt apai szemmel az egész?????

Kiko, megy a drukk ezerrel, ahogy olvasgattam vissza, azon gondolkodtam, hogy hogy leszel s..gbe rúgva, ha csak bejelentkezel, aztán letűnsz. Egyetlen mentség egy gyerek... erre olvasom az 5 perces fájásokat!

Mommy, én bevállalnám Josephet, aludni úgysem tudok!!!!!!!

Pati, miközben zokogtam Mniéken, közben úgy elkezdtem röhögni valamelyik hozzászólásodon... de mivel terhes vagyok, ezért elfelejtettem :cry: .. újra visszaolvasok

Feri, még-még-még képeket, nem hisszük el, hogy csak ennyi van!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Feri, ne egyél már, meg telefonálgass a családnak!!! Irj nekünk hosszú beszámolót, küldj képeket, látod, mindenki itt ül és Benneteket vár!!!!!!!!!!!

Kvaszévi, tök meghatódtam!!! Nem ér, már tényleg mindenen bőgök. Vagy lehet, hogy nálam ez az előjel és nem a fájás, hasleszállás, stb?

Kép

KépKép
eszterxx

A középsuliban is Tyúkanyó voltam. :oops: :oops: :oops:
Egyszer egy farsangon Dallast adott elő az osztály, és amikor a szereposztásra került sor, akkor az én szerepem volt elsőre mindenki számára egyértelmű. Ellie nénit játszhattam el. :oops: :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ügynöknő, az 50 hetes vonalzón röhögtél, mert te is tudod, hogy a mienk kiírja majd. :?

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?