Új privát üzeneted érkezett!

edoci!
Ez félelmetes 17x :shock: :shock: :roll: ez azt jelenti,hogy kiveszik Máté orrmanduláját ugye??

Kép
Kép
a.ibici

Lányok: Köszönöm szépen a drukkokat. Remélem, hogy jövő hétfőn vagy kedden legkésőbb meglesz :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az igért kép a tesztekről: Kép

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukott meg mindent! :D Én tényleg nem höméröztem meg semmi! De tényleg nem reménykedem most aztán igazán semmiben! A barnázás már elmult ahoz képest, hogy most kéne csak igazán beindulnia!!! :roll: :wink: De van helyette olyan sárgás zöldes folyás és a hasikám még mindig fáj ugy görcs szerüen, de nem mindig csak ugy néha rájön!!!! :roll: Ezt ugy nem tudom minek tekinthetném! Amugy ha netán tesztelésre kerülne a sor akkor csakis kizárolag minimum 1 hetes késés után fogok!! 8) Asszem!!!! :wink: Persze , ha kibirom addig! De egyébként kéne érezni valamit??? Mert valaki azt mondja, hogy azt tutira tudja a nő, hogy Ő most Babás és márpedig Ő mind a 3 gyermekénél tudta, hogy pontosan terhes! Ti hogy vagytok- voltatok ezzel???? :roll:

Zsuzska! Szoritok a holnapi vérvételhez!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Én Petinél a világon semmit nem éreztem, mikor teszteltem ( a 38. napon) , akkor már azért, mert szétrobbantak a melleim, és ez eléggé érezhető jel volt :wink: Esztinél viszont már kb 1 héttel a fogamzás után 99%-ban biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, valahogy éreztem, igaz nem volt minden sima ügy vele, de éreztem és valóban a mensi előtt 2 nappal már + lett a teszt! :D Szóval erre sem lehet adni! :wink: mennek a drukkok +++++++++++++++++++

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Nócika én csak a harmadik terhességemet éreztem. Most pl a negyediknél azt mondtam hogy én tuti nem vagyok terhes mert semmit nem érzek, aztán a teszt még is pozitiv lett a peteérés utáni 10. napon. Máskérdés hogy sajnos nem maradt itt velünk.

Most vegyes érzéseim vannak. És hát néha azt érzem hogy sikerült, tegnap pl megvoltam győződve róla.

Tegnap este egyenes bedöltem az ágyba mert olyan álmos voltam. Azt éreztem hogy ha ne fekszem le akkor tuti elájulok. 9-kor már aludtam.

Ma reggel 37,1 volt a hőm. Megint fájdogál a hasam.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 43200_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ibici
Igen,májusra kaptunk időpontot,remélem azzal megszűnik a probléma! :wink: Jók a kéek a tesztről!Drukk! :wink:

Nócika
Én Mátéval nem is sejtettem hogy babás vagyok,mert semmi tünetem nem volt és nem is gondoltam hogy első próbálkozásra összejön.Miután nem jött meg 2 nap múlva csináltam tesztet és + lett. :wink:

Gabi
Nagyon jó a hőd! :wink: Csak így tovább! :wink: Házzal hogy álltok?Kell még szaladgálni?

edoci

edoci köszi, most egy kicsit nyugisabb, ma apa ment a tüzépre, egyeztetni a padlólapot, csempét, meg parkettát.
Most tették le a padlófűtést, hétfőn jön rá az aljzat beton. Az emeleten már jövőhéten kezdik a vakolást. Elvileg március végén kezdik a festést, burkolást.

Kép

gabi1

Gabi
Akkor már nagyon jól álltok! :D Biztos szép lesz!A házat sikerült eladni? (ezt elfelejtettem az előbb megkérdezni) :oops:

edoci

sajnos még nem sikerült:( vannak érdeklődők, de nem szólnak vissza. Az a baj hogy erre felé rengeteg az ikerház, ami 18-20 millió, és inkább azt veszik meg mert arra a szocpolt is feltudják venni, illetve a hitel is kedvezőbb egy új házra. És ezért a 26 milliót soknak találják, azt nem veszik figyelemben hogy itt sok extra van. Meg ezen nem sok mindent kell csinálni.
Meg hát azok az ikerházak minősége, hát én tuti nem venném meg.

Kép

gabi1

lányok merre vagytok?

Kép

gabi1

Sziasztok!
Vera!
Mi a baj az útmutatóval?

nócika!
A Vikivel én sem éreztem eleinte semmit.Én gyógyszerszedés után fél évre estem vele teherbe.Az égvilágon semmi nem volt azon kívül,hogy 1 hetet késett,akkor csináltam 1 tesztet és pozitív volt.Aztán a 6.-7.héttől beindultak a tünetek nehézlett volna akkor már nemészre venni a kisdrágát :wink: :lol: :lol:

Gabi!
Biztos gyönyörű lesz a ház.Mikor tesztelsz?

edoci!
Csak megszűnnek a tünetek.Szegény Máté az kemény lesz neki. :(

Többiek?
dodó,Magi,Kata,Betti,Borsika még mindíg....,Tessék jönni!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Voltam meló után piacon,megláttam az epret és mondtam nekem kell vennem belőle :lol: :lol: Nagyon szeretem.A Vikivel amikor terhes voltam töménytelen mennyiségben megtudtam enni.Holnap jön a Viki bútora már úgy várom.Nem sokára megyek az oviba,mert ma is megyünk RSG-re.Este jövök majd teszt eredménnyel.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Vagyok! Délelőtt suli volt.... aztán meg elrepült a nap :) mivel jó idő volt, igy a kedvem is jó volt nagyon.... takarítottam, mosogattam, meg felraktam a levest estére. Tárkonyos csirkeragu leves lesz! Másodiknak van még kelkáposzta főzelék!
De először ha Ati időben hazaér, akkor elemgyünk sétálni még a városba!

Pé után lévőknek megy a drukk a + tesztekhez :lol: !

Kata!
Hogy vagy?

Magika?

d.dodó

Sziasztok!

Hát lányok én még mindig ugy érzem, hogy nem vagyok babás! :cry: :cry: Bár ahogy ti is mondjátok ilyenkor meg pláne hogy elsö lenne nekünk így nem valoszinü, hogy észre venném!!! :roll: De azért köszi, hogy megosztottátok velem ezt a kérést!

Holnap megyek vendéglátos kiállitásra és ez egyben szakács verseny is! :wink: Már alig várom!!! Még sose voltam ilyenen! Ha lenne mivel képet készitsek akkor tennék fel nektek is képet, hogy lássátok mi volt ott! De azért majd írok rola! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
A tegnapi tesztem már nega lett.Szerintetek melyik nap volt az ovum a teszt szerint?Én a 15.-re gondolok.Szegény apa összeszedett valami hányós,hasmenéses vírust.Egész éjszaka beteg volt.Már jobban van.Ki,mit főz ma?Én csinálok egy csirkemell ragu levest,kacsacombot sütök,pároltkáposztával,krumplival.Megyek is végzem a dolgom mert 10-től hozhatják a Viki bútorát is.Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Ki,hogy van ma?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici szerintem a 15. nap volt + a teszted akkor azt jelenti hogy másnap volt ovud. Nagyon drukkolok neked.

Nálunk zöldbabfőzelék lesz az már készen van, és sült pulyka comb.

Nekm ma 37,2 volt a hőm. Holnap reggel és hétfőn reggel megejtek egy tesztet.

Éjszaka olyan hülyeségeket álmodtam, mamával és apuval. Mind ketten meghaltak. Bizonyos időközönként szoktam velük álmodni, akkor tudom hogy ki kell mennem a temetőbe. Úgyhogy jövőhéten kimegyek.

Puszi.

Kép

gabi1

Sziasztok!!

Gabi!
Ez a hő nagyon jó! Megy a drukk!

ibici!
Neked is megy a drukk!

Én ma nem ebédet főzök, hanem estére vagy koradélutánra :) mert későn keltnk, igy 11-kor reggeliztünk csak! De van tegnapról tárkonyos csirkeragu leves, meg lesz rizs, és csirkemellszelet ananásszal egy szelet sonkával és egy szelet sajttal sütve! :)

Többiek merre vagytok? És hogy vagytok?

d.dodó

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki csoda szépek a gyerekek. Mindegyik nagyon jó. Írigykedem, én is szeretnék ilyen falatka babát.

Kép

gabi1

Szisztok!

Viki! Nagyon édesek a képek!!! :D :D :D Föleg azon a képen hatodtam meg mikor egy ágyban feküdt a két gyerköc!!! :D :D :P Azon nagyon édikék!!!!

Gabi!!Nagyon megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma voltam a vendéglátos kiruccanáson amit egybe kötöttem az utazás kiállítással!! Nagyon szupi volt minden, de olyan szinten, hogy ki is nésztük a Párizsi utunkat!! :P :P Ki néztük a széllodát már csak a repülöt kell hozzá egyeztetni, mert az utazás idöpontját mármint hogy mikor szeretnénk menni azt már eldöntöttük! Már alig várom a nyarat, mert juniusban valszeg Badacsony, juliusban Párizs és agusztusban pedig Görög ország Vraszna!! :D :D :D Remélem nem jön közbe semmi és tudunk menni!!!!! :wink: Max a baba miatt mondanék le bármiről!! Amugy most is nagyon fáj a pocim, ugyhogy mostmár tutira tudom, hogy meg fog jönni Mikike!! :cry: :cry: :cry: Én amugy ma fasirt golyocskákat gyártottam tört krumplival meg tejfölös ubi salival meg csináltam egy kis bolognai spagettit! :P :P :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Én nyári + júniusi topikos vagyok, de szoktalak olvasni titeket, ha időm engedi.

Nóci - most miattad ragadtam billentyűzetet, mert kérdezted hogy lehet-e érezni az 1. terhességet. Nekem ugyan ez a 2. (az első sajna vetélés volt a 7. héten) de én mind2-t frankón éreztem! Első pillanattól kezdve elég nyugtalanul aludtam és sokszor felébredtem hajnalban (ez azóta csak rosszabb lett :( ), és ami fura volt hogy folyton nyújtózkodnom kellett, és szabályosan remegtek az izmaim közben, a hasam is. :lol: Ez foglamam sincs mitől volt, de tényleg nagyon jellemző volt! Aztán napközben előfordult hogy csak úgy megszédültem egy-egy pillanatra, aztán hirtelen jobban lettem. A mellfeszülés nálam csak később jött, a legelején inkább csak picit érzékenyebb volt a mellbimbóm.
Persze ez mindenkinél más, csak azért írtam le, hogy ilyen is van! :D

Viki - gyönyörűek a gyerekeid!!!!!!!!!! Gratulálok hozzájuk!! :D :D

Remélem nem haragszotok a bepofátlankodásért! :wink:

Üdv: Vera
Vendég

Szisztok!
Anyosoméknál vagyunk és ritkábban tudok jönni :oops:

Viki!Nagyon jók a képek!Ahoz képest,hogy fiú és lány tesók annyira hasonlítanak egymásra tök édik :lol: :lol: Éjszakák?

Ibica!Hát én nem értek az Lh teszthez de remélem nemsokára belépsz a novemberi topikba :wink: :lol:

Nócika!Én Zsófit megéreztem,hogy megfogant hülyén hangzik de tényleg :oops: A mostani babót annyira szerettem volna és most teljesen úgy éreztem nem sikerült megint aztán pár nap és a kezembe volt a +teszt.De nekem gyanus lett,hogy megszédültem pont mint Weránál de féltem tesztet csinálni :oops: 2-3napot várj ha késik és reggeli pisiből ha terhes vagy jeleznie kell még ha halványan is :wink:

Wera!Én meg titeket szoktam olvasni :oops: :lol: Gratulálok Lili babához nagyon szép kiscsaj :lol: :lol: És sok boldogságot nektek látom jövöhét szombaton lesz a nagy nap :wink: :lol: Nekem pont így volt csak mi március 4-én házasodtunk :lol:

Gabi!Drukolok neked++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

nem tudok visszaolvasni, csak azert jelentkezek, h megmondjam, nincs semmi gond. zsolti elrontotta az otthoni gepet, igy nincs netem :cry: ugyhogy mig haza nem megyunk (marc 12) , nem jelentkezek. de mindenkinek drukkolok es nekem sem art, mert meg nem volt Uh. Amugy minden rendben van :wink:
puszi,

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni
Várjuk hogy minél hamarabb tudjál jelentkezni,örülök hogy minden rendben van. :D

Nócika
++++++++++++++++++azért drukkolok!

Viki
Nagyon jók a képek!Mint mindig! :lol: Szépen nő Esztike! :D

Gabi
:?: :?: :?: Na mi újság?

Ibici
Milyen lett Viki szobája?Kérünk majd képeket!

Lego
:?:

Magi
Nagyon el vagy tűnve! :shock:

Kata
Rosszullétek?Hogy bírod?

edoci

Szisztok!!

Wera! Köszönöm, hogy leírtad, hogy te mit éreztél és egyáltalán nem pofátlankodtál be!!!! Nagyon nagy gratula a babához és nagyon sok boldogságot az esküvödhöz!! :D :D :D :D :D :D Puszi nektek és vigyázzatok magatokra!!

Edoci! Neked is köszi az "azért" drukkot de ma szinte mást nem is birtam eddig csinálni m9int nem csak aludni! Nem rég kelltem!! :wink:

Bangham! Szia örülünk, hogy azért adtál hírt magadról ugy hogy nagyon drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen!! Írj,, ha haza jöttetek! Pusza :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci - köszönöm a jókívánságokat, aranyos vagy! :D Drukkolok nektek nagyon, hogy hamar sikerüljön összehozni a csöppséget! :wink: Puszkó
Vendég

Sziasztok!

Nóci!
Megy a drukk++++++++++De jó nektek,hogy már így elterveztétek a nyarat.Minden hónapra jut egy kis pihi ez szupi!!Júliusba mi is megyünk 1 hetet Horvátországba,tervezzük bécset 1-2 hónap múlva majd meglátjuk összejön-e.

Wera!
Gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok az esküvőhöz :D :D

Móni!
Jó,hogy jöttél,már hiányoltunk!Örülök,hogy minden rendben van.Ha tudsz gyere minnél hamarabb,várunk :wink: :wink:

Kata!
Meddeig lesztek anyósék?

edóci!
Te hol tartasz a ciklusban?Olyan rossz,hogy nincs vonalzód :( Nem tudjuk mikor kell szorítani leginkább nektek :wink: :wink:

Zsuzska!
Meg volt a vérvétel?Helyzet jelentést kérünk!!

Vera!
Csináltál josló tesztet?Hogy vagy?

Viki!
Gyönyörűek a gyerekek.Igaz a kisfiadról már egypárszor megállapítottam,hogy sajnálom a csajokat,ha felnő :lol: :lol: De Esztinél sem lesz más a helyzet :wink: :wink: Te meg majd kapkodhatod a buksidat :lol: :lol: Igen,igen egyreinkább hasonlít rád Eszti!!!!!!!!!!!!

Gabi!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++Hogy vagy??Te mikor csinálsz jóstesztet?

Többiek merre vagytok?????????????

Kép
Kép
a.ibici

A képek Viki szobájáról: Kép Kép

Kép
Kép
a.ibici

Vera!
Ez mit jelent most?Légyszives lefordítani,mert nem értem :shock: :shock: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

Csak nem egy újabb PÉ?????????????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Akkor minden képp kapdel apát :D :lol: Hajrá,kine hagyd!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

Vagyok en is, csak elvagyok havazva.
Meg itt az utolso napokban nagyon sok a tennivalo.

Meg ez a het van es vege.
De a heten is minden nap kell mennem valahova. :cry: :(

Gabi!
A hod tokeletes. Megy a drukk ezerrel.

Vera!
En nem vagyok meggyozodve, hogy neked + a teszted.
Nekem mindig ilyen halvanyka csik volt rajta az egesz ciklus alatt es akkor volt +, amikor a tesztcsik erosebb volt a kontrol csiknal.
De azert nagyon drukkolok. ++++++++++++++++++++++++++

Dodo!
Nagyon jok a pocis kepek.
:lol: :lol: :lol:

Ibici!
Szupi lett a szoba.
Mi is fenyoben es bukkben nyomulunk.
En is ilyen agyat neztem ki ZOlinak, de vegul megis vas agy lett, mert a mienk is az.

Wera!
Udv kozottunk.

Nocika!
Zolit en ugy ereztem meg, hogy szilveszter utan harom nap olyan fura erzesem volt, szilveszterkor keszult Zoli.
De utana nem volt semmi kulonbseg es megis + lett a teszt es lett ZOli.

MOst meg csak onnan ereztem hogy valami lesz, mert megszunk nekem is a barna. Amugy nem ereztem semmit.

Mikor tesztelsz?

Edoci!
VAgyok am, csak az utobbi ido eleg zuros volt.

Viki!
A kepek tovabbra is szuperek.
Irigy vagyok kicsit, hogy a gyerekek milyen jol megvannak.
Nalunk tegnap Zoli a kadba odajott hozzam es megolelte a pocakom. Majd elmondta a kistesonak a husveti locsoloverset, amit mar ket hete tanitok neki, majd olelt ezerrel, hogy szeretlek kisteso es mar nagy a pocak ideje kibujni.
Anya nyomj erosen, hogy kijojjon, mert ha nem nyomod bentmarad. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata!
Hogy vagy?

Betti???

Zsuzska!
?????

Moni!
Varunk, hogy jelentkezz.
Amugy hogy vagy???

REmelem nem hagytam ki senkit.

Nalam eleg zuros volt az ejjel.
Ket oran keresztul ugy gorcsolt a hasam, hogy azt hittem megyunk szulni, de vegul abba maradt.
De egesz reggelig meg most is kemenyedek ezerrel.
Igy Zolit elviszem oviba es jovok haza pihenni.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is. Engem letaglózott a náthám. Már pénteken haza jöttem a suliból. Aztán este lefeküdtem aludni és gyakorlatilag vasárnap fél tízig alukáltam. Csak enni és inni keltem fel. De sem lázam, sem hőemelkedésem nincs :roll: Ki érti ezt? Na szóval jobban vagyok, már készülődök dódozni.

Voltam vérvételen csütörtökön. Majd vissza kell mennem 19-én a 21. napomon és majd összehasonlítják az eredményeimet. Aztán megyünk megint konzultációra vissza a dokihoz, hogy hogyan tovább.

Harivera: Két ovu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Érdekes lehet :wink: Hát mindent bele.... dupla élvezet :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki: Gyerkőcök nagyon édesek :lol: :lol: :lol: :lol:

Wera: Üdv néked :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Magi
Végre hogy előkerültél! :lol: Pihizzél sokat!

Ibici
Nagyon szép lett Viki szobája! :D
Régen volt fent vonalzóm,de gondoltam szerencsésebb leszek ha leveszem. :oops: Hát ez nem jött be.Úgyhogy lehet majd visszarakom. :roll: De ebben a hónapban nem kell tovább izgulni,mert 4 nap késéssel megjött ma reggel. :cry: :cry: :cry: Most tiszta depi vagyok. :cry: :cry: :cry:

edoci

Zsusza
Jobbulást neked!

edoci

Vera: A fene se tud eligazodni ezeken a teszteken..... most vagy tehres vagy szerintem, vagy tényleg van PÉ-d ..... megint
:roll: :roll: :roll: :roll: passz

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

edoci sajnálom a menszit.

Nekem ma negatív lett a tesztem.
A hőm meg ilyen

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 02400_.png

Kép

gabi1

Edoci: Köszike, most már megmaradok :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Edoci!Tök bunkó vagyok meg sem kérdeztem,hogy van Máté??????Most légzésfigyelöt használtok?Sajnálom a mensit :cry:

Ibica!Nagyon klassz lett Viki szobája :lol: Ti panelba vagy kertesbe laktok?Annyiszor kérdeztem mikor mész dokihoz????Tesék elmenni mert tök jó lenne ha együtt várnánk a babákat kicsi eltéréssal :wink: :wink:

Gabi!Nagyon drukkolok++++Lehet korai volt a teszt :roll:

Magika!Te aztán komolyan veszed a jövö heti szülést :lol: :lol: Tesék pihenni!!!!!Dokidnak is mondtad,hogy jövöhéten szülsz? :lol: Remélem tényleg minden úgy lesz ahogy szeretnéd :wink:

Vera!Iker lányoknak nem örülnél? :wink: Na csak vicceltem.Te aztán tudsz nekünk extra dolgokat mutatni :lol: Bocs én nagyon lököt vagyok de megoldodott mitől van ez?

Hát Csajok én ma megint egész délelöt hánykolodtam Két napja nem vettem de este magneb6-ot ennyit jelentene Anyukámat meg is kértem délután vigye már el sétálni Zsófit mert egyszerüen hirtelen rámtör az utcán csak nem hányhatok a gyerek elött Na nem panaszkodom :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Vera!
Szerintem PE.
Nekem is teljesen eros volt reggel is, szoval PE.
Tessek most elkapni apat, hogy honapra, ha nega lesz mar csak kislanyok legyenek. :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Gyogyulgass.

Edoci!
Sajnalom! Azert megy a drukk a kovetkezo honapra.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Hod szuper!
A teszt meg korai, lehet majd csak ket nap mulva lesz halvany.

Kata!
Penteken lesz UH es ha a kisteso van 2800 g az uh szerint, akkor jovohet szerdan papa mgb6.
Ha meg nem szedem tuti meg fogok szulni legkesobb 15-en, de lehet korabban. :lol: Addigra tuti lesz 3000 g.

Dobok nektek egy par pocis kepet.
Most csinaltam oket.

Kép

Magi
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?