Új privát üzeneted érkezett!

Viri
De irigyellek, hogy ennyit tudtok sétálni Kendével. Emlékszem én is sokat sétáltam az unokaöcsikkel és hugival. Még télen a minusz fokokban is, mert keresztfiam csak séta közben tudott elaludni egy időben.
Már nagyon várom hogy én is így csavaroghassak a gyerkőcökkel.

Ditta
Nem semmi a hőd. Ha nem vagy babás akkor ez már hőemelkedés, nem? Szóval babásnak kell lenned. Mikor akarsz tesztelni?

Kép
Kép
nati80

Nati: Kende nagyon imád kint lenni. Akár boltba megyünk, akár a játszóra, akár csak mászkálunk imádja. Már rég nem babakocsizunk. Szépen gyalogol vagy motorozik. :) Annyira szeretem, hogy már ilyen nagy és lehet vele bárhová menni. :) Na majd ha jön a tesó, akkor nem tudom mi lesz, de ez még odébb van nem agyalok rajta. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Nati
Látod, mondtam én hogy tesztelj. Nem rakod fel a tesztet? Persze csak ha akarod, de inkább apával foglalkozz! Szerintem meg jó a teszt a hődhöz. Nekem is akkor szokott + lenni, mikor a hőm lent van. Másnap meg -, mikor a hő elkezd felfelé menni. Na, akkor van ovu. Legalábbis én így gondolom.
Ma is csináltam tesztet, már látszik a 2. csík. Még nem +, de már elég jól látszik. Talán majd holnap már + lesz. Az lesz a 14.napom, az pont jó lenne.

Holka
Sajnos az msn még nekem sem jó. Nem tudom mi lehet. 2 napja nem tudom használni. Bár nem hinném, hogy az én gépembe van a hiba, mert tegnap Andynál sem volt jó.
Andyval esténként szoktunk msn-en beszélgetni, de már 2 napja nem tudunk. Hiányzik. :oops:

Ditta
Szerintem nagyon jó a hőd, meg hogy most 37,7. Ez már hőemelkedés. De nem vagy beteg, ugye? Szerintem inkább babás vagy.
:lol:

Kép
p__lilla

sziasztok!
megjöttünk, voltunk anyósnál, meg férjem keresztlányainál. elfáradtam. de szedtem ibolyát, mindjárt olvasok vissza,.

Lilla, 20.dik próbálkozásra bent vagyok az msnbe!!!!

Kép
andyfekete

Jó reggelt!

Megint nem tudtam tovább ágyban maradni.........

Nati, Lilla :)
Szerencsére semmi bajom, hetekkel ezelőtt küszködtem a torokfájással, köhögéssel, de azóta semmi......
Mai hőjelentés:
Kép

Lehet, hogy holnap tesztelek....de annyira félek tőle....Nem akarok csalódni!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt!

Ditta
Nagyon babás görbe, egyre csak feljebb megy a hőd. Szrintem ne félj a teszteléstől, bátran csinálj egy érzékenyet. Szerintem már éppen elég idő eltelt ovu óta.

Mai hőm 36.5, vagyis 0,2 fokot ugrott fel. De mivel most is érzem a szurkát szerintem még nem volt ovum. talán ma este.
Rohanok dolgozóba!!! Délután jövök!

Gyönyörű időnk van és jó a kedvem!!!

Kép
Kép
nati80

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ditta:
szuper a hőd!!! :wink: :wink:

lányok Huninak mintha még nőtt volna az a púp :shock: :shock:
Nagyon várom már a holnapot, lássuk mit mond a doki :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta
Jól látom? A 23. cn-on volt egy kis vérzésed? Akkor ágyazódhatott be a baba. Szerintem nyugodtan tesztelj egy zebrásat.

Nati
Szerintem ma van ovud. Ma már nega lesz az LH teszted és a mai napra fogja a vonalat is behúzni.

Én viszont nem tudom mi van velem. Tegnap is nega volt a tesztem, de már elég jó látszott a csík, mára meg felment a hőm 36,8-ra. Majdnem elájultam, mikor megláttam a lázmérőn. Most akkor mi van? Én már nem értek semmit. Minden olyant produkálok, ami nem normális.

Márti
Sajnálom, hogy Huninak nőtt a púpja. Írd ám meg, mit mond a doki.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Ditta: szerintem is bátran csinálj holnap reggel egy tesztet. Tuti + lesz ;) Drukk hegyek!!!

Márti: reméljük nem nő tovább az a púp. Holnap mindenképp írj mit mondott a doki.

Nati: szerintem ma hajnalban volt az ovud. Ma már nega lesz a teszted.

Lilla: szerintem neked is ma reggel volt az ovud a hőd alapján. Tuti jól mérted? Én ha nem tetszik a hő akkor megmérem még egyszer. És ha már jól látszódott tegnap a csík akkor miért gondoltad, hogy negatív? Én mikor már erősebben látszik azt már +-nak veszem nehogy lemaradjak. Max a köv. nap még +-abb lesz. Azért ma apázz egy kicsit!!!! ;) Drukkok nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
2x is megmértem, azt hittem káprázik a szemem. :lol: 2x is 36,8 volt. Ma feltétlenül apázok. A csík azért annyira jól nem látszódott. Sokkal halványabb volt, mint a kontroll csík. De lehet szar a teszt. Csak 100 Ft volt. Más teszten lehet + lett volna.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert diliház......

Lilla :)
Igen, jól látod, 23. cn-on volt egy kis vérzés, de épp csak annyi, hogy a wc-papíron látszott. Másnap már semmi....
Ma már megvettem a tesztet, de nem bizakodom, mert fájdogál a hasam.... :?

D.

Kép

Kép
ditta76

jó reggelt!

mennyi jó görbét látok ma! én mindenkinek babásodást kívánok, nagyon szépen alakítatok csajok, és úgy nézem mindenki jókor volt apával!

Márti írd ám meg mit mondott a doki, remélem lassan a gyógyszer hatni fog. szegénykém, nem fáj neki a púp?

Ditta!

tesztelj mindenképpen!
én már a 28.napon teszteltem. látod szerintem nyugodtan tezstelj egyet, tényleg valami érzékenyet!!!!!

kisvirág!
szerintem a ferti jó helyre rakta az ovudat. aznap 2szer szexeltetek, hát jól bebiztosítottad magad. drukk ezerrel.

Ditta tesztelj ám!

Én megvagyok, megint elfeküdtem a derekamat, ma elvagyok, mosok, főzök- vagyis szilvásgombócot kért az uram.
na megyek beteszema mosnivalót

Kép
andyfekete

ditta

nekem sokat fája derekam, hasam, mindenem, a petefészkem is, és babaás vagyok!
amúgy hány napos szokott lenni a ciklusod!

Kép
andyfekete

Lilla: nekem olyan a + teszt, hogy kicsit vékonyabb, mint a controll csík és az erőssége is halványabb. De nekem a nega teszt úgy néz ki, hogy csak nagyítóval lehet látni a T csíkot.

Ditta: szerintem babó helyezkedik és azért fájdogálsz. Én Kendével vagy 2 hétig úgy éreztem, hogy mindjárt megjön. Szóval tuti baba! ;) Más tünet van?

Kép Kép
kisvirág_30

? a végén, bocs

Kép
andyfekete

kisvirág!
én is úgy éreztem, emlékeztek milyen fájdalmaim voltak, még algopirint is kellett bevennem.
én már csinálnám a tesztet.

Kép
andyfekete

Csajok kivagyok a dokimtól. 3 hete csináltak egy hormon vizsgálatot. Minden féle hormont néztek. Azt mondták 2 hét múlva megvan a lelet. Múlt kedden azért mentem a magánrendelésre, hogy megbeszéljük az eredményeket. Erre nem volt nála a lelet, mert az asszisztens nem adta oda neki. Pedig hétfőn külön felhívtam az asszisztenst, hogy keddre legyen a dokinál. Meg is ígérte, de persze nem volt a dokinál. :evil:
Most meg hétfő óta kergetem a dokit telcsin, hogy mi az eredményem. Ma nagy nehezen elértem és csak annyit mond. Oké az eredmény. 17 a progim. A többi adatot nem mondta meg. Én meg nem tudok beutazni Pestre a leletért :evil: Közbe eszembe jutott, hogy az egyik ismerősöm ott dolgozik a kórházba, és megkértem menjen el a leletért. Remélem odaadják neki. Igaz telcsin azt ígérte az asszisztens odaadja neki. Szóval kész vagyok.

Kép Kép
kisvirág_30

Andy: rosszullétek elmúltak már?

Kép Kép
kisvirág_30

szia Viri!

csak kiadják az eredméynedet, és a lényeg hogy jó.
én is mindig mérgelődök, hogy hová tudják ennyire elkeverni a papírokat. a múltkor én is a laboreredményemet akartam megtudni a kórházban, össze vissza kapcsolagattak 3 -4 percig, aztán bedühödtem és letettem.
na mindegy.
rosszullét este megvan, de nagyon enyhe, reggel ha kikelek megvan, de reggeli után rágcsálással ewlviselhetető.
szerintem ez vagy megmarad ez a minimális, vagy jövő hétre elmúlik. már holnap betöltöm a 14.hetet, kezdem a 15.hetet. papírforma szerint ennek már a végén kellene lennie.
szeretnék menni 10én dolgozni.
bár táppénzen is kb annyit kapok fizit mintha dolgoznék, na de mindegy, van az embernek kötelessége, és nem akarok kiszúrni egy osztállyal.....

Kép
andyfekete

Andy: amióta összevonták a kórházakat itt egy vacak leletre minimum 1 hetet kell várni. Ha komolyabb akkor 2-3 hét. A citológia meg egy hónap is. Éljen a magyar egészségügy. :twisted:
Annak viszont örülök, hogy már múlóban a rosszullét. Csak elhagy már ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Lilla, Viri
Szerintem még nem volt ovum, mert hasogat az oldalam, bár délelőtt mikor wc-re mentem mintha rózsaszínes valami lett volna a vizben. Bocsi a leírásért. :oops:
Nem tudom vegyek e tesztet még, elég drága. Tegnapi olyan erős volt, hogy csuda! vastagabb és sötétebb volt a teszcsík mint a kontrollcsík. A lényeg, hogy most próbálunk minél többet együtt lenni, élvezni és utána meg várni.

Andy
Lassan csak el fog múlni a rosszulléted. Én mondtam neked, hogy az egyik barátnőm a 16. hétig nagyon szarul volt utána is csak enyhült neki, de teljesen nem múlt el.

Ditta
Ne félj a teszeléstől. Milyet vettél?

Viri
Elég dühítő az eü mostanában. Bár nekem semmi gondom nem volt. Levették a vért és másnap már volt eredmény. Sőt! Aznap délután!

Márti
Holnap viszed Hunit másik dokihoz?

Kép
Kép
nati80

Ovu után is érezhetem ennyire az oldalamat? Attól nem félek hogy nem kaptuk el, csak most is fáj mindenem. Már a cicim is nagyon. Feszül, szurkál, érzékeny.
Na eldugulok.

Kép
Kép
nati80

Nati
Szerintem ma van, volt, vagy lesz ovud. Még mindenképp kapd el apát.

Ditta
A vérzés tutira a beágyazódás volt. Ott a baba a pocakodban. Csak tesztelj nyugodtan. Legyen már újabb kismamink!

Kép
p__lilla

Nati:
nem megyünk más dokihoz, hanem ugyanahhoz, aki megvizsgálta tegnap de azt mondta, hogy látni akarja már 2 nap mulva is, hogy megnyugodjon, nincs komolyabb baj... :shock:
Nagyon rendesek voltak, de nem tudom mennyire értenek a dolgukhoy...Mindket doki nagyon fiatal még :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Voltam már vásárolni is és nem vettem ovutesztet. Gondoltam elég már a költekezésből, hiszen elkaptuk/elkapjuk az ovut és pont van egy terhestesztem amit el tudok használni majd.
Megyek megfőzöm az ebéd második felét. Paradicsomlevest főzök, meg francia rakott burgonyát. Levest már megettük. Mostanában annyira rá vagyok kattanva a paradicsomlevesre, hogy nem is hiszem el.

Nem tud valaki valami jófajta zöldséglevest?

Kép
Kép
nati80

Nati:
még tart a 90 napos fogyokura?
Szoktál csinálni fokhagymás zöldséglevest?Olyan mint a sima zöldségleves csak teszel bele fokhagymát is és a végén felengeded joghurtos eresztékkel Én szoktam beletenni galuskát is. Nagyon szeretik a fiuk...Lehet ennek van valami neve, de nem tudom :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Jól hangzik a leves, majd kipróbálom. Sajnos a diétát nem tudjuk tartani, de azért én próbálok odafigyelni mit, mivel és mikor eszünk.
Mivel minden ruhámat kihíztam kénytelen vagyok egy kicsit fogyózni tavaszig, mert nem férek bele semmibe. :cry:
Na de úgyis kerekedni fog a hasam nemsokára!!!

Kép
Kép
nati80

Csajok!
Az előbb csináltam ovutesztet. + lett. Mondjuk a tesztcsík nem olyan erős, mint a kontroll, de nekem még sosem volt olyan. De már majdnem. Most akkor mi van? A hőm meg fent. Akkor mégsem volt még ovum, csak játszadozik velem?

Kép
p__lilla

Lilla
Szerintem holnap is + lesz a teszt és holnapra leesik majd a hőd is. Nekem is így volt most, mert kedden amit csináltam gyenge volt, de közel volt a pozitívhoz és korábban is csináltam délután mint kellett volna. Szóval, napokban hajrá!!!!

Kép
Kép
nati80

Hol vagytok?
Magdolnam? Odri????? Nyuszi? Manocska? Jenny?

NAAAAAA LÁNYOK!!!! kezdenek néhányan hanyagolni minket. :x :cry: :cry: :cry: :?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok

Képzeljétek ma kaptam egy ingyen 4D-t
Egy kis használati utasítás a képhez: megvan mind2 lába a Pöttömnek épségben csak az egyiket felhúzta ígí az uh képen nem látszik annyira.... a kukija viszont annál jobban!!!!

Kép
holka

Holka

Alig tudtam kibogarászni, hol is van az a kuki, de megvan! Hány centis? Mármint a fiad. :lol:

Kép
Kép
nati80

CRL: 7 cm + a keze,lába hossza kb 3-3 centi!!
Ma hazafelé összebírtam volna fogdosni a világ összes madárkáját!!! :lol: :lol:
És a hematoma újabb másfél centivel kisebb!!! :lol: mindjárt elfogy :lol:
holka

Lilla,Nati
ma lesz ám programotok este :lol:

Andy
aranyos vagy, hogy ilyen lelkiismeretes vagy!! Anyum ugyanilyen a diákjaival.

Ditta
jaj de jó,hogy fenn maradt a hőd :lol:

Viri
ez tényleg bosszantó,remélem ismerőstől megkapod az eredményeket :evil:

Huninak drukk.hogy javuljon a nyirokcsomó-pukli!!!
holka

Nati: jól tetted, hogy nem vettél már tesztet. Akciózzatok ezerrel és tojd le az LH tesztet. A ciklus végén úgyis csinálsz egy + terhes teszet ;)
Én az ovu után is érzem az oldalam. Tegnap is éreztem, pedig nekem tuti lecsengett az ovum.

Holka: csuda szép a fiad! És nagyon jó, hogy a hema is kisebb. Legközelebb ott se lesz.

Többiek merre vagytok? Magdolnam, Muffin, Manó, Odri, Jenny, Csucsu, Mágnes, Erika, Babett, Nyuszi mi van veletek?

Kép Kép
kisvirág_30

Jajj Jennyt tudom hol van Kép

Jennykém: nagyon sok erőt küldök neked!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Végre itt! LAssan azt sem tudom, hogy fiú vagyok e vagy lány... :roll: Nem is jutottam géphez. 3napja csak rohangászok! Kora reggel útnak indulok, aztán 9után érek haza... :shock: Tegnap nagyon kikészültem.... reggel 7:20-kor a pajzsmirigyes dokihoz mentem, utána rongyolás pestre a nődoki+uh-ra és 16:30kor végeztem, azt hittem beleőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nyűgi lettem és ráadásul 1szer ettem. Még mindig lánynak látták!!! :lol: Gyönyörű nagy husi baba. Az uh-os szerint rendkívűl kifinomult mozgása van, nagyon megfontolt határozott személy! Imádom! Azt mondták, minden rendben van.

Ma meg fősuli-munkahely-anyós-vásárlás-autóm eladása és most értem haza. A mai nap nagyon felbosszantott, de említésre se méltó.

Jenny, nagyon sajnálom! :cry:
Nem is tűntem el!
Holka, csini pasi! Én is akarok 4d-t ingyen!
Ditta, Nati, Lilla+++++++++++++++++++++++
Márti, biztos semmi komoly a kispasinak!
magdolnam

Magdolnam: ugye nekem is jut abból a sok ++++ ból?

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!

megjöttem, vigyáztam nővérem két huncut lányára, jók voltak. a kisebbiknek kicsit más a hangja, be van rekedve, de nagyon édes.
elfáradtam. ráadásul sokat kellett emelgetnem a picit, 2 és fél éves. ugye nem ártott meg?
meg állandóan az ölemben ült. és nyomta a hasam, a picurkámat. ugye nem lesz semmi baja?

Holka!
gyönyörű a bébid. akkor a tied nagyobb volt mint az enyém, mert nekem csak 6,1 centi volt 12 hét 4naposan, és nekem nincs ilyen szép képem. de én nem látom a kukiját. ha én is elmennék ennyi idősen már lehetne látni? jaj de jó lenne tudni
én mindenképpen akarom tudni.
nálunk nincs kisfiú a családban, mindenki azt szeretne.
Férjemnek van egy nővére, két leánygyermekkel. mi 3an vagyun k csajok testvérek, a hugomnak van egy lánya, a nővéremnek 2 lánya.
mndenki azt mondja hogy mivel sokat hánytam és rosszul voltam, tuti lányom lesz. anyós szerint meg fiam, mert az édestől hánytam....
na mi lesz a babonákból?
majd a 18.hetin megtudom 4-5 hét múlva. az még egy hónap

Kép
andyfekete

Holka
De jó ez a sztárfotó. Látom a kis kukacát. :lol: De jó, hogy ilyen sokszor meg tudod nézni a babád.

Magdolnam
Mozgalmas napod lehetett. Sikerült eladni az autód? Mikor lesz meg az új?

Viri, meg mindenki
Sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jenny
Veled vagyunk. Hamar túl leszel rajta, de azért ne hagyj ám itt minket.

Kép
p__lilla

Jenny!
sokat gondolok, gondolunk rád. nagyon remélem hogy jól bánnak veled a kórházban!
annyiszor eszembe jutsz!!!!!!

Kép
andyfekete

Bocsánat!!!!!!!!!!!!!!! Kihagytalak, hát persze, van itt a tarsolyomban még +++++++++++++++++++++++ :D
Kende babával mivan? Rég tettél fel róla képet!

Andy, de jó hogy már egyre kevesebbszer vagy rosszul!
magdolnam

igen eladtam az én kis drágámat! Nagyon hiányzik máiis :oops: Hát már meg kellett volna érkezni! Holnap felhívom a kereskedést, hogy mi van :roll:
magdolnam

magdolnam!
holnap kezded a 20.hetet! én meg már a 15! holka meg már a 14et!
köszike, hát tudod nekem milyen jó! igaz egész nap érzem a savanyú ízt a számban, és már tudok néha délelőtt is fogat mosni, hogy nem vagyok rosszul tőle.
olvastam hogy ilyenkor hamar romlnak a fogak, és nagyon aggódtam, mert én mindig csak délután 3 felé tudtam napi 1szer fogat mosni.....
majd mostmár csak jobb lesz
lehet tényleg elmúlik.
jövő héten még pihenek, aztán beszélek a házidokival és 10én megpróbálok dolgozni menni.

Holka!
te nem vagy rosszul? hányinger? hányás? nem is írtad_? vagy csak én voltam ilyen nyavajgós ebben a topikban
de remélem megbocsátatok nekem

Kép
andyfekete

Jenny
én is gondolok rád! Nekem tavaly megkönnyebbülést jelentett már a műtét...kicsit olyan mintha legalább a méhem tiszta lappal indulhatna. Persze a lelkirész gyötrelem...Sok erőt kívánok!!!
holka

Magdolnam: köszi a +++ at :) :) Jól fog jönni. :)
Kende zsivány mint mindig. Élvezi a szép időt. Alig akar hazajönni, ha kint vagyunk. Most meg épp a vacsimat akarja megenni, míg én itt pötyögök :)
Dobok fel egy tegnapi képet. Apa cipőjében:
Kép

Itt meg az új cuccában, amit hétfőn vettem neki :)
Kép

Kép Kép
kisvirág_30

köszi a kukis dicséreteket!!

Andy
én jól vagyok rosszullét nincs, csak olyan furi az étvágyam sokszor annyira ennék valamit de nem tudom meghatározni,hogy mit... :roll:
de mostmár pik-pak neked se lesz semmi rosszulléted :D

Viri
a jövő hét a te heted lesz :D
holka

De tüneményes Kende,de jó,hogy tettél fel képet!!!
holka

:lol: halálos kishapsi! Nagyon nagy nőcsábász lesz belőle!
magdolnam

Holka: köszi :) Te is rég tettél fel képet Heni babáról. Nem teszel fel?

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?