Kimike! Ne engedd apósodnak, hogy húzogassa a kezét Milánnak, valóban ahogy irod ezzel meg még szorongást is okoz és persze egy gyerek meg meg akar felelni.
Gab!!!Mit dugtál Meske orrába?
Aludt?
Viera! szegény kicsi Nonó, szivszaggató ez az egész, már a hócipőd teli lehet gondolom ezzel az egésszel. Tarts ki!!!
Nancsa! Zoló nagyon édes!!És ahogy öleli a kiscsajt,haláli!
Na, a bilizős bagázs meg, cukker nagyon!!!!
Látom ez a böli sem a legmodernebb. Elszomoritó, hogy mennyire nincs pénz az ilyesmire.
Ez fekete-fehér kockakő valszeg még ami időnkben lett letéve.
Gab! Én értem amit irsz!!!
De hol a határ a normális, és a túlzás között? Mitől függ, hogy elalváshoz szopja –e az ujját vagy 6 évesen a bringán is?
Mondom: én most csak nézek ki a fejemből, mert eddig nem csinálta Beni, most meg állandóan. Ma is mutogatta a fogát, még nem szúrta át egyik metsző sem, de ömlik a nyála-még szerencse, hogy nem ébred éjjel.
Annak örültem, hogy ma du. majdnem bealudt a babakocsiban és ott sem(utcán, játszón stb. nem, de itthon ma már az etetőszékben is. Ma fél délelőtt nyers répát rágcsált-úgy látom az segit neki.
Juca!!! De jóóó, Blani a mai napig klaffog, pont ahogy irod, meg szoktuk lesni apával, olyan édes.
És Beni is, elalszik ujjal, aztán kiveszi és cicizik álmában. Néha bent álluk a sötét gyerekszobában kézen fogva és hallgatjuk éjjeli koncertjüket, mindketten hangosan ciciznek álmukban. Annyira édesek ám!!!!.
A tyúkszart meg ne is emlegesd!
Egyszer anyukám kijött utánam az udvarra és tiszta csoki volt a szám. Körbeszaladt anyuci, hogy ki a csuda adott nekem csokit, mikor senki sincs a közelben, mire 10 perc után rájött(közelről azért szaglottam), hogy felnyaltam az összes fosos tyúkszart az udvaron. Azóta ezen röhög az egész család.
Nekem a szenyák gilisztákat dobtak a hátamba az oviban!!!azóta nem komálom a gyűrűsférgeket!!!!
Preni! Ne hidd, hogy könnyebb lenne a leszokás. Nálunk most extra cicizés megy extra ujszopással. Ma délután bedugásra készen tartotta az ujját a cicin, hogy ha lecuppan, becuppanthassa!!!
Háát kiváncsian várom a köv. heteket, mi lesz, mert valami van az tuti, ma az apjánál is sirt, csak én kellettem, és 8:45 kor már aludt reggel és délben kelt fel, szóval a napi 1 alvás is borult, látom rajta hogy van valami, remélem nem buddog benne valami, mert kedden mennénk a 18 hós oltásra. Remélem tényleg csak a foga, vagy valami
1,5 éves szeparációs szorongás? De van ilyen? Én 8 hósról tudok!
Preni!!Tök jó a 4-es esküvő!!Nekünk is olyan volt, +szülők meg Blani is ott volt!!!!!!
Nekem nagyon bejött!!!!
Szökőnapon nem semmi, legalább nem felejti el 4 évig a férj az évfordulót!!!!! Legalábbis van alibije, ha elfelejti.
Viera! Bakker! Az a gáz, hogy a tüdőgyuszi, szövődmény!!!!!
Hogy a csudába nem számolt ezzel a gyerekdoki?????
Én is váltanék!Azurad mit mond?
Az injekcióban én is jobban biznék, sokkal gyorsabb és tökéletesebb a felszivódása!!!!!
Jó pár hét kell mire normaflóral rendbe teszed a gyomrát, bélrendszerét!!!!!
A gyógyszerek mellékhatásaként is hányhat!!!!Sőőőőt!!!!!
Ó Gab!!!Hosszú lesz ez a 3 hét, ---Neked!!!Ő élvezni fogja.
Mindig annak nehezebb aki marad. Neki ott lesz a kihvás, az élmények, a társaság stb.
Ex! Hát ,Blani inkább poénból csinálta, vagy kiváncsiságból, de tutira veszem, hogy volt benne érzelem is-kis féltékenység-ezért mentem bele. 1 percvolt az egész, röhögtünk, de jól esett neki nagyon!!!!
Ex, Gab és könyvelők!
Ki vagyok akadva! A múltkor itt sápitoztam, hogy nem igényelhetem vissza a lakáshitel kedvezményét, mert nem vontak a GYED-ből annyi adóelőleget, erre most megcsináltuk és kiderült, hogy annyira nem vontak, hogy még én tartozom 118 ezerrel!!!Az életbiztositási kedvezménnyel is még 95 ezret nekem kell befizetnem!!!!
HOGYAN LEHETSÉGES EZ, HOGYAN TEHETI MEG A MEP EZT A KISMAMÁKKAL????
Havi 4 ezerrel kevesebb nem vág meg annyira mint most a 78 ezer GYED-emből 95 ezer befizetnivaló, csak azért mert ők nem vontak le eleget. Most mit csináljak?????