Új privát üzeneted érkezett!

laptetoooo:)

Kép
monyo83

Monyo, mióta ezt tapasztalom, voltam már jónéhányszor orvosnál, nem is egynél, és eddig egy sem mondta azt, hogy méhszáj sebem lenne. Az utolsó doki, erre azt mondta, hogy hormonhiány miatt van, és felírta a clostit, de más nem (progi-pótlót).
tessza76

tessza pedig lehet ez is a sikertelenseg oka,ha keves a progid es nem kapsz potlast akkor a babanem marad meg semmikepp.
a closty az jo nincs vele gond csak lehet kellene pe utanra egy kis progitamogatas.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Már jó rég nem írtam Nektek, de azért igyekeztem olvasni.
Nincs semmi velem, voltam megint dokinál. És most már nem értek semmit. Ebben a ciklusban kezdtem ugye a clostyt. Most visszamentem félidőben, látott jó nagy tüszőt. Meg 7 mm méhnyálkahártyát. De a hőm szerint nem is volt pé-m, vagy legalábbis nagyon borzasztó a görbém. Azt mondta, ha megint megjön, menjek megint félidőben. Na de szerintetek nem furcsa, hogy csak egyszer néz meg? Meg mi van ha nem akkor van pé-m, amikor neki a magánrendelése? Nem kellene többet uhuzni? Vagy vérvételre elküldenie? Ti mit gondoltok?

Kép
németh

nemeth nem lehet hogy ma van ped?

az en dokim megnezi egyszer aztan ha kicsi behiv ket nap mulva akkor is megmerjuk ha eleg nagy kapom a tuszorepit ha nem akkor ket nap mulva ismet UH.Ha nagyon paras vagyok akkor el lehet menni utanna hogy megnezze megrepedt-e.

Kép
monyo83

Sziasztok

Ma nagyon fáj a fejem, és megint iszonyat álmos vagyok. A hőm ma 37,1 volt, tegnapihoz képest egy tizedet esett, de az lehet beágyazódásos esés is.

Ti hogy vagytok?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 56800_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi nekem is nagyon faj a fejem reggel ota :roll:

Kép
monyo83

Na mi van csajok babásodtok? Már jó lenne.

Az én dokim se szokott behívni sűrűn. kb. 10-12 napon megnézi a tüszőt, utána várjuk a csodát.

Nekem még nem jött meg. És semmim sem fáj, se cici, se poci. Még egy napot várok, ha nem lesz semmi, megint tesztelek.
timejka

klarisszaaa ide is ide is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Kinga, engem a doki 11. napon nézett, és nem látott semmit, de nekem is azt mondta, hogy következő ciklusba jöjjek újra. Viszont neked az tök jó hír, hogy van egy szép nagy tüsződ, és a 7mm nyálkahártya sem túl vékony.

Monyo, ha netán lesz egy pozitív teszt a kezemben megyek is a dokihoz, rákérdezek a progi-pótlásra. Egyébként magán rendelésre jársz?

Gabi nagyon drukkolok!
tessza76

tesza igen maganrendelesre.

Kép
monyo83

Hello!

Sajna ide már nincs időm átmásolni a dolgot, mert megyek haza és még mindig nincs net otthon :twisted:
hőmérőzés topikban ha valakit érdekel
puszi

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza atmasolom neked.

Kép
monyo83

klarissza gyonyoruseges pozitiv tesztjei.
Kép

gratulalok!!!!!!!

Kép
monyo83

Ez most terhességi teszt?
timejka

klarissza óriási gratula:)

Remélem jövőhéten követlek én, aztán monyó és a többiek:) És találkozunk a novemberi topikban:)

Kép

gabi1

Én is akarok egy pozitiv tesztet.
Gratulálok klarissza!! Vigyázz magadra.
timejka

Monyo, koszike :) en is nagyon szurkolok nektek! ;)

Klarissza, gratulalok! de szeretnek holnap reggel en is pozitivat tesztelni! nem szamit, ha halvany is csak legyen! :) (a ferjem erre azt mondana, h oke, majd festek meg egy csikot ;) )

Vanda, mi'zujs van veled?
basa31

Klarissza!

Aztaa! :shock: Nagyon nagy gratula! :wink: Meg sem kérdem, hogy csináltátok! 8)

Csajok!

Én nem érzek semmit! Igaz még nagyon az elején vagyok, de spontán hónapban szoktam már ilyenkor érezni szurkát, most meg semmit! Hát remélem azért egy tüszőcském lesz! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Basa: szupi, hogy még semmi. Reméljük tényleg a baba miatt és nem egy maratoni ciklus miatt. Drukkk!

Tessza: szerintem menj el vele dokihoz! Ha együttlétkor is van akkor lehet méhszájseb is. Nekem az volt és nekem is volt maszat akció után.

Kinga: engem a 10. napon nézett meg uhuval a doki, és annyi. Vérvételen is egyszer voltam a 2 hónap alatt.

Gabi: egész szép a hőd még mindig.

Timejka: drukkkk neked!

Klarissza: hurááááááááá! Ez igen! Grat hegyek!

Szerintetek egy 17-es progi szint mire elég? Elég egy baba megtapadásához?

Kép Kép
kisvirág_30

Koszi Viri! Most mar nagy a gyanum, h magas a prolaktinszintem... a termeszetgyogyasz mondta es a tuneteket olvasva magamra ismerek :((

Tessza, a baranazassal kapcsolatban a babafalva.hu-n (verzesi rendellenessegek)is lehet olvasni. idezek:
Menstruáció előtti és utáni pecsételő vérzés: megelőzően akár 8-10 nappal vagy a menstruáció után több napig tartó kevés, barnás jellegű, pecsételő vérzés észlelhető.

Menstruáció előtti vérezgetés oka: korai ösztrogén vagy sárgatest hormon szint esés, elégtelen működésű sárgatest.

Menstruáció utáni pecsételés oka: elhúzódó lelökődés, elégtelen regeneráció, kis hányadban méhnyálkahártya gyulladás.

Ovulációs (közti) vérzés: az ovuláció időpontja körül jelentkező fél, egy napig tartó kevéske vérzés.

Oka: relatív ösztrogén hiány.
basa31

sziasztok!

basa, köszi az érdeklődést.
17. napon vagyok, és reménykedem....

hétfőn reggel a 14.napon megkaptam a choragon tüszőrepesztő szurit, 24 mm-es domináns tüszőre és 10 mm-es méhnyálkahártyára.
együtt voltunk a 13. 14. és a 15. napon.

holnap kezdem az utrogestan kúpot.

szóval amit lehetett megtettünk, most már a babócán múlik a dolog.:)
k.vanda

Szia Vanda!
Én utrogestan gyógyszert szedtem most. Jobb a kúp? Én is szenvedek a babával, nem akar jönni. A tüszőrepesztő szurit ha kérem a dokitól, akkor is beadja szerinted? Lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, beszélek. annyira el vagyok már kenődve, azért vagyok néha hülye. Az tüszőm fele akkora volt mi a tied, 3 tüszőm volt, a mnyh-m meg siralmas, 3,9 mm. Mit akarok én ilyen mny-val babát?
Szurkolok, hogy a babóca a pocidba legyen.
timejka

nem mindenkinek van szüksége tüszőrepesztő szurira, sőt valószínű ,hogy nekem most magától is megrepedt volna ez a nagy tüsző,de így pontosan tudtuk,hogy mikor kell együtt lennünk.(ez egy nagy előnye a tüszőrepesztőnek)

dokim szerint jobb a kúp, de sokan szedik tablettába is....

15mm-es tüsző méret alatt nem adják be a repesztő szurit, mert sajnos felesleges.14.napon legalább 15mm-es tüsző szükséges.(általában)

clostil nemkívánatos mellékhatása sajnos, hogy vékonyítja a mnyh-, orvosom szerint a sikeres beágyazódáshoz legalább 6 mm-es mnyh. szükséges.
egyébként naponta nőhet 1.5 mm-et, tehát lényeges,hogy hányadik napon nézték Neked?
k.vanda

Vanda tök jó választ adtál. Az én dokim azt mondta, hogy a clostil nem vékonyítja. Nem akartam vitázni vele. 9. ciklusnapon voltam clostil szedése után. 12-14 mm volt a tüszőm. Akkor elvileg ovura nőhetett. Most megint akar velem clostil szedetni, de én nem nagyon szeretnék a mnyh miatt.
timejka

Vanda: ezek azért jó hírek. Ragacsot küldök, hogy a baba megtapadjon! ;) Engem kicsit feszéjezett, hogy a tüszőrepi után kötelező együtt lét volt.

Timejka: nem akarok a dokiddal vitázni, de az én dokim pont azt mondta, hogy vékonyítja. Sajna nálam be is bizonyosodott. De most, hogy nem clostizok újra helyreállt. Igaz iszom a palástfű teát. Lehet az is segített.

Kép Kép
kisvirág_30

szia vanda :lol: akkor erted mikor kell szoritani?ket het?

timejka nem olyan rosszak ezek az eredmenyek hidd el.ha elmentel volna 12napon is akkor most nyugodtabb lennel mert latnad hogy szepek a tuszok jo a nyalkahartya.
hany napos egyebkent a ciklusod hogy ilyen koran kellet mened?

Kép
monyo83

Én se akarok vitázni a dokimmal, de fogok. Én is arra gondoltam, hogy closti viszlát, és iszom a palástfű teát. A málnalevél teával kell kezdeni ugye? Peteérés után a palástfű?
Egyébként pár hónapja elmentem dokihoz, véletlenül pont a 12. ciklusnapon voltam. Gyógyszert semmit nem szedtem. Azt mondta a doki, hogy ilyen szép nagy tüszőt még nem látott. Azt nem tudom, hogymekkora volt, mert a papírt nem találom. Akkor mi a szarnak kell szednem a clostilt?Clostilt abbahagytad és a mnyh rendbe jött a teától?
timejka

Nekem a múlt hónapban a 10. napon 7 mm-t mért. Most, hogy nem szedtem a clostit és ittam a teát szintén a 10. napon 13 mm-t mért. Szerintem van a teába valami ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Vanda "kis" különbség van a két méret között. Nem fogom szedni, teát iszom. Mondjuk ittam teát már.
timejka

6 mm :) Igyad csak a teát. Szerintem nem fog ártani. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Szép estét mindenkinek!

Nekem kicsit szomorkás, mert megjött a mensim. Pedig annyira reménykedtem!

Klarissza,
gratulálok!!!!!!!

Timejka,
mikor nekem a doki a clostyt javasolta, és megkérdeztem, hogy minek, amikor van peteérésem, akkor azt mondta, hogy így lehet irányítani a peteérést, UH-val követni és terminálni az együttlétet. A hátrányokról viszont nem beszéltünk.

Elza
elza74

Milyen teát is isztok pontosan? Hátha nekem is segítene.

Elza
elza74

Én a palástfű teát iszom. Elvileg a méhnyálka hártya felépülését segíti és így a baba beágyazódását.

Kép Kép
kisvirág_30

Még annyit, hogy
Babanet Társalgó » Fogamzás » Peteérést, beágyazódást segitő gyógynövények: Csibe32 Elküldve: 2007 November 06 Kedd - 8:25
Itt írta le Csibe, hogy milyen teák, gyógynövények mire jók.

Kép Kép
kisvirág_30

Én most csak a málnalevélteát ittam, úgy volt hogy iszo a palástfüvet is, de annyira nem ízlett, hogy nem bírtam meginni. Így az kimaradt.

Kép

gabi1

Kisvirág,
Nagyon köszönöm! Néztem a görbédet, nagyon szépen elidult felfelé :D

Elza
elza74

Szia Monyo83!
Engem Baján keserítettek el,hogy mindkét petefészkem Pco-s! Aztán kerestem dokit,nem nyugodtam bele,hogy vagy lehet babám,vagy sem.Semmi Pco tünetem nincs is,csupán 2 hónapig nem volt vérzésem.A stressz miatt,üzletvezető voltam,a cég megszünőben,csajoknak nem mondhatsz semmit,telefon percenként csörög stb...(ahogy eljöttem onnan,mint,ha kicseréltek volna!)De Elek doki,a vérzésem a tabitól amit kiírt első hónapban megjött! Mértem a hőmérsékletemet,cakkos volt,de van peteérésem,csak csak az ovulációm késői,és a sárgatestem kevés! Kicsit elkeseredem mikor a nevét hallom.Nekem bejött amit eddig adott,olvastam,hogy másoknak is lett nála babája! Mi a baj vele?
Köszike a válaszodat!
misszike

Szia Monyo83!
Kimaradt az elöbb,hogy volt barnás köztivérzésem,amit tényleg okozhat a sárgatest elégtelenség! Baján akarták vágni a petefészkeimet,hogy legyen vérzésem! Ettől Elek doki is jobb! Nem?
misszike

miszike en leirom a sajat velemenyem aztan mindenki ugy gondolja ahogy akarja.
Elek rol eddig nem sok jot hallottam,a pcosok csak Mekk Eleknek hivjak(ha egyrol beszelunk,de gondolom igen)neki a maniaja a tulelo tuszo szindroma.
ha a petefeszked cisztasak akkor PCO-s vagy,ha tarsul melle inzulinproblema akkor az mar PCOS vagyis az mar szindroma ahol a cisztak nem szivodnak fel.
Ezzel nincs is semmi baj csak a kezeletlen PCO vagy PCOS komoly hatranyt jelenthet a babasodasban illetve magas a veteles kockazata.
Figyi en nem akalak teged befolyasolni,csak arra kerlek nezz be a PCOsok topikjaba itt van a lap kozepe fele,tedd fel a kerdeseidet meglatod kapsz valaszokat es megerted miert irom ezt amit irok.
Ott kerdezhetsz a dokirol is,ott olvastam a dokidrol a dolgokat(mar ha tenyleg o az az ELek.

Kép
monyo83

Sziasztok

Én tegnap este olyan álmos voltam hogy azt hittem ha nem fekszem le nyomban akkor beájulok az ágyba. Így már 9-kor aludtam, nem is ébredtem egyszer sem.

A hőm ma 37,1 volt. Az nem baj ha a tegnapihoz képest nem ment feljeb?

Kicsit variáltam a hőmet a peteérés után mert nem odarakta a csíkot amikor volt a peteérés.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 43200_.png

Kép

gabi1

gabi jo ez a gorbe:)mikor tesztelsz?

Kép
monyo83

monyo vasárnap megpróbálom, az a 9. nap, meg hétfőn szerintem.

Fáj megint a hams, lehet hogy beágyazódástól? olyan enyhe menszi szerű.

Kép

gabi1

remeljuk a beagytol faj:)

azon gondolkodom csinalhatnak egy tablazatot hogy ki hol tart mint mas topikokban,en szivesen vezetem(itt vezettem mar egyet regen)persze ha ti is uugy akarjatok.

Kép
monyo83

Szia Monyo83!
Döntöttem,mivel minél elöbb babásodni szeretnék! Megvárom a következő vérzésem,utánna dokit váltok! Csak kihez menjek? Senki más ilyen szakit nem ismerek.Budapest nem gáz,ha ott valaki tudna ajánlani nekem egy jó dokit.Ahogy feljártam eddig a cél érdekében ezután is megoldom,csak doki kellene!
Tudsz ebben esetleg Te segíteni,vagy bárki más?
Nagyon hálás lennék!
Tényleg!
Köszike,pusz!
misszike

monyo ok én benne vagyok

Kép

gabi1

misszike a pco-s topikban a lanyok tenyleg profik es jol ismerik ki a megbizhato doki es ki az akit el kell kerulni.kerdezd meg toluk ok tudnak segiteni,en nem hisz nem vagyok magyarorszagi :oops:

Kép
monyo83

Sziasztok!

A táblázat szerintem is jó ötlet, de remélem mire elkészül egy csomóan már a várandósság adatait adhatjuk bele. Milyen adat szerepeljen benne?

Gabi, egyébként milyen hosszúak a ciklusaid?

Viri: 2006 decembere óta van ez a problémám. 2007. januárjában, júniusában, szeptemberében, 2008 januárjában voltam vele dokinál. Ez alatt három különböző dokit érts.
1. vizsgálatkor az 1. doki azt mondta, valószinűleg hormonális probléma, tehát vagy felír fogi-gátlót, vagy vállaljunk gyereket. Mivel mondtam, hogy rajta vagyunk az ügyön, ennyibe hagyta.
2 vizsgálat 2. doki: elküldött hormon vizsgálatra, megnézett UH-val, talált egy feltételezhetően endos-csomót, majd a hormon eredmény alapján azt mondta, egyenlőre nem lát problémát, vizsgáltassuk ki páromat.
3. vizsgálat, újra 1. doki: mielőtt elkezdenének engem vizsgálni, nézessük meg páromat. Szervi elváltozást nem lát. Az együttlét alatti problémára azt mondta, valószinűleg az intenzitással függ össze. Erre kategórikusan tudom állítani, nem így van!!!!
4. vizsgálat, 3. doki: diagnózis hormonális probléma, csináltatott vérvételt is, és felírta a clostit.
Csak fóbia, hogy úgy tűnik nekem, mintha folyamatosan nődokihoz járnék? A második hormon eredmény meg van, és összevetettem az irodalmi adatokkal, igazából nincs is problémás eredmény benne. Szóval egy kicsit tanácstalan vagyok.
tessza76

Tessza, hát olyan 31 és 34 között, ez most 34 lesz, mert a 19. napon volt a peteérés.

Kép

gabi1

Nem lesz korai a hétvégi teszt?
tessza76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?