Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!
Már megint pörgős volt az elmúlt 2 napom, csak most nem pozitívan; hanem negatívan..
Az építkezésen megint kulimász van- most éppen az ajtók behelyezésével- nekem kellett kirohangálnom szegény Somival, akit ott még nem tudok egy fél másodpercre sem egyedül hagyni, hiszen egyenlőre mindenhol veszélyforrás... csak idegeskedés 1000rel...
Nekem is rossz lett az afp-m; bár próbálok emiatt nem izgulni, mert végülis sejtettük, hogy nekem sem lett időben levéve; és ezt a vasárnapi uh is megerősítette; hiszen a babó kisebb jóval, mint a menszeszhez mért kor... (aszerint ugye már 17+1 napos lennék) az 4d-s uh szerint meg 15+6 vagyok csak ma még. De így lehet, hogy nekem is kontroll vér stb.
Szóval igyekszem nem izgulni; így viszont a 4markeres tesztre is bejelentkeztem.
Ha összejön mellékelek csillagpocakról képeket; nagyon cuki volt vasárnap; csak hagyja, hogy izguljunk még egy kicsit a neme miatt, ami nekem nagyon nehéz, mert minden nap többször is eszembe jut...
Egyébként nagyon meg voltam elégedve a Genesis-szel minden szempontból; nekem jobban tetszett, mint a Praxis anno....
TALI: Gondoltam elkezdhetnénk a dolgot valahol; arra gondoltam, hogy szívesen táblázatba szedem, hogy kinek mikor jó; (Szuszu- megtennéd, hogy átküldöd, mert akkor a neveket nem kéne beirogatnom újra.
) Én kigondoltam 3 időpontot; de jöhet még 5let; és akkor mindenki nyilatkozzon majd róla, hogy melyik lenne jó neki..; ha ez így megfelel Nektek...
Első körben bedobott dátumok: márc.29 szombat; ápr.5 szombat; ápr. 6 vasárnap...
Vélemények??!
Este jövök újra; most meg megpróbálok képet berakni..