Új privát üzeneted érkezett!

Szilva, félreérthetően írtam, szóval, ha véletlenül vizesedni kezdenél a terhesség utolsó heteiben, akkor állítólag vissza kell fogni a folyadék fogyasztást! Ez volt hugomnak is! Szegény 40 fokban ihatot kb napi egy litert! ( de abban mindennek benne kellett lennie)
kata05

Sziasztok!

Katica,neked "ismeretlenül,de még halkan,annál nagyobb szeretettel gratulálok!

Én vagyok,de még mindig nem babaproject.Munkahalyi problémák,és léleklgyógyítás.Minden nap olvasok,és szemmel tartalak benneteket.

pusssssssz
vedresandi

robcsi: örülök, hogy előkerültél. gyere gyakrabban!

klarissza: holnap újabb teszt? :wink:

snufi: mennek a drukkok++++++

andi: várunk vissza!

kati
katica30

Robcsi és Andi: örültem Nektek, gyertek gyakrabban! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Klara, mizu? Nagyon drukkolok!

Snufi, 3 tüsző is elég lesz ám az ikrekhez:-))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Katica! Jipppiájjjjééééé!

Szezsó! Neked pedig duplába raktam... :x

Klarissza! Akkor most mi van? :lol: Terhes vagy, és kész!

Helló Enci! Ha Surmi nem jelentkezik az anyagért, akkor átveheted az övét. (Egy hetet még várnék Rá)Amúgy kb fél évente szoktunk nagy tételben rendelni, így 136 Ft egy db LH teszt.

Fanny! Neked is szívesen!

Kata! Snufi!Mindenkiét postáztam. Szombat délelőtt.

Pipi! A vitaminok nem a HPV-t gyógyítják, hanem helyreállítják a szervet működését, és az leküzdi a kórságot.
Én ezt szedem: www.drlenkei.hu, de ez is ugyanolyan összetételű: www.vitaminkirály.hu. Mindkettőből a napi vitamincsomagot ajánlom!

Kép
zölddisznó

Coca! Ma érkezett meg a csomag :) nagyon örültem, már azt hittem elveszett :lol: köszi még 1x!

Snufi:jó szurkálást holnapra! Szombatig tuti nagyot nőnek még a tüszők! :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! ...hu! :lol:

Kép
zölddisznó

Szezso: Nektek meg: Kép :wink:

snufi

Jó reggelt!

Egy kicsit témábavágok, jó? :lol:
Furcsamód még nem volt pé-m :shock: A cicik iszonyatosan fájnak, égnek, ilyen erősen még sosem tették :oops: Hőm ugyanannyi, mint tegnap...
LH tesztem ma reggel majdnem pozitív..Vagy ez már pozitív? :roll: (baloldalt a kontrollcsík van..)
Kép

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Szezso,LH tesztelni délután kell,nem reggeli elsőből.
http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml
vedresandi

Andi! Tudom hogy nem reggeli elsőből kell, így reggeli harmadikból csináltam :wink: (ha egy napon belül szeretném látni a változást, reggel is csinálnom kell, meg este is...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Helló!

Szezso, mennyi az u.annyi hő? Nem lehet, hogy mástól van 2 csíkod? Na jó, persze nem bebeszélni akarom, csak minden lehet, tudod! :wink:
Amúgy ez még nem pozitív, a tesztcsíknak kell erősebbnek lennie, vagy egyforma erősnek a két csíknak, és kissé elszíneződhet, akkor +.

Andi, olyan szép színes a vonalzód! :)
athiz

Sziasztok!

Szezso!
Én nem értek ehez! :oops:
Úgy hogy inkább csak drukkolok ,hogy sikeres spontán hónap legyen! :wink: :D

Andi!
Jó téged megint látni!Remélem megoldódnak hamar a gondok!

Klara!
Mi a helyzet??????

Kép
Kép
ancsa81

Lányok!
Micsoda kétcsíkos dömping van :)
Kétcsíkos zápor! Alá állok! Nincs ernyőm! Jöhet minden :D

Ancsa!
17 órára megyünk, és izgulok, de ne kérdezd miért, mert nem tudom :)

Andi!
Kitartás, rendbe jön minden ;)
sonjus

azt nem is meséltem, hogy vagy egy hete pé-s szúrkálódásom van, de hogy mi a bánattól? :shock:
sonjus

Sonja!
Érthető az izgalom! :D
Ma még jössz majd a hírekkel????

Kép
Kép
ancsa81

Athiz: reggel épp azt mondtam Apának, hogy ha nem tudnám, hogy a 12. ciklusnapon vagyok és rendesen mensiztem, simán azt hinném, hogy babás vagyok :-D Reggel még hányingerem is volt, de valószínű, hogy csak a garbó szorította a nyakamat :-D
A tegnap esti LH jóval halványabb volt, talán ma este elcsípem az LH csúcsot és pozitív lesz :-D
Tegnap tettem fel görbét :oops:

Ancsa: köszi :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hú, Sonjus, én is izgulnék :wink: tiszta nyirkos lenne a tenyerem... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mindenbizonnyal tettél, bocsi, de emlékezni képtelen vagyok, és hogy visszanézzek, még jobban! 8)
Akkor drukk, és meglátjuk! :wink:
athiz

Athiz! Az előző oldalon egyetlen hőgörbe van, na, az az enyém :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ancsa!
Talán későn este tudok jönni, de az első konzin nem sok minden történik! Nem? Vagy lehet, hogy mostanság összeszedett csoda leletim miatt mégis mondanak valamit!
Mondjuk jöjjön vissza májusban, júniusban, júliusban vagy augusztusban, ha már nincs HPV-je és méhszájsebe :)
sonjus

lehet ezért érzem, hogy szúrka-piszkál valami odalent?

"...sárgatesttömlők kialakulása - tünetei: enyhe alhasi fájdalom..."

szerintem, ma úgyis lesz UH-aztán meglátjuk!
Akkor mégis lesz miről mesélnem :)

Így visszaolvasva, nem vagyok valami pozitív :? bár érdekes, hogy néha "előjön" bennem egy kép!
Ne nevessetek ki, de azt látom, ahogy a mi pöttömünk megágyaz magának odabent :) szépen betakarózik, elrendezgeti a párnáját, a fejére húzza a takarót... :D
sonjus

Sok minden biztos nem,de megbeszélitek hogy hogyan tovább,mik a lehetőségek!Meg én kiváncsi vagyok hogy mit mond majd a tanár úr erre a vírusra!

Kép
Kép
ancsa81

Szezso, meglestem, hááát, fogalmam sincs, de elég magas a hőd egy esetleges babóhoz. :D

Sonjus, okosabb leszel ma, az tuti. Nagyon drukkolok, hogy kellemes meglepi érjen! :wink:
athiz

ok Ancsa akkor majd jövök és mesélek :)
sonjus

Helló!

Sonjus: gyere majd a hírekkel mindenképp!!!

Szezso: szerintem este már + lesz! ++++++++++++

Klara: :?:

snufi

Klara???Ne csigázz minket!

Andi, jó látni, hiányollak!
Írj, hogy mi van veled,privi is jó.

Sonjus, várunk a hírekkel!

Szezso+++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Gutten morgen! :lol:

Szezso! Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakulsz? :roll:

Snufi! A szombati inszem az jóóóóó! Utána tudsz sokat pihenni! :lol:

Sonjus! Azért bizti lesz sok izgalmas dolog, amit majd írsz nekünk! :lol:

Klarissza???

Szilva! Siess a mai UH eredményekkel! :lol: Drukkolok!

Katica! Jobban vagy már? Alakulsz? :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok,

köszi Coca!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

ennyi zebrás tesztet csajok :lol:

Tesó nagyon fogok rád gondolni szombaton!

ölelek mindenkit!
Vendég

Hello
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Mindegyik nem lehet rossz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Klarissza! Ez nagyon pozitív!!! :shock: Azt hiszem ezt hívják "csodának" :lol: Gratulálok hozzá!

Boni: hogy vagytok?

Babim: Te jól??

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike és még aki tud angolul :-D
http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klara: ez bizony +!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Szia Tesó!!!!!!!!

snufi

Azért azt be kell vallanom, hogy nem azonnal lesz pozitív hanem csak úgy 2-3 perc múlva nem tudom akkor még leolvasható-e az eredmény?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

23,24,25. cn még ezt akartam írni :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klara: 2-3 perc után belefér! Nem kicsit, nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Klarisssszaaaaa hurrrrrrrrrrrráááááááááááááááá :D
sonjus

láttam délelőtt egy kéményseprőt, tudtam, hogy valami jó fog történni :)
sonjus

Köszi! Ez jól esett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Coca: megkaptam a csomagot, köszönöm! Holnap utalok inkább, mert ki tudja mikor szörpözünk....

snufi

Sziasztok!

kata: sajnos már most vizesedek :evil: De most még rengeteget kell innom doki utasítására, csak a sót, cukrot, szénhidrátot kell visszafognom :?

andi: örülök, hogy benéztél :D

snufi: ma színházba mentek? Ha igen, jó szórakozást, jó tüszőrepesztést :wink: :D ++++++++++++++++

klarissza: :D :D :D ++++++++++++++++++++

Nem rég jöttünk meg a genetikáról meg a dokitól. Minden rendben van, a kissrác veséje helyre jött. Mind a ketten egyformán és koruknak megfelelően fejlődnek. Az uh-os alig tudta őket megmérni, állandóan ficánkoltak. Mondjuk tegnap reggel óta állandóan mozgásban voltak, mostanra teljesen kiütötték magukat :lol:

bettike: nagyon rendes volt a doki, sok kérdésem volt, sokat beszélgettünk :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Klarissza egyenlőre halkan de :lol: :lol: :lol:

köszi kicsit jobban , nemsokára indulunk haza . A holnapi nap lesz még nehéz.
már annyira várom a 2 hét múlva 11- én lévő Uh-t. annyira szeretném már látni az én drágámat, talán az megnyugtatna kicsit.
Afp-t túléltem, kértem toxoplazma vizsgálatot is.

lehet hogy holnap reggel elmegyek az otthoni nödokihoz, akinél kezdtem, úgyis mondta nézzek fel hozzá egyszer, talán meg is kukkolom. csak nem akarom olyan sokat zargatni a drágám, hátha árt. :oops: bár már 1 hónapja voltunk.

na most jó sok lettem.
Vendég

szilva örülök, hogy minden rendben van .
Vendég

boni: hidd el, hogy nem árt, főleg, hogy már egy hónapja voltatok. Volt mikor nekem hetente, kéthetente kellett mennem.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

a következő meg úgy is két hét múlva lesz

Szilvi

szilvaqueen

Jaj de jó, hogy jó lett az eredmény Szilva!
Valahogy most jó passzban van a doki, biztos ő is tavaszodik!

Boni neked mikorra lesz meg?

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?