Új privát üzeneted érkezett!

málna2162

Sziasztok :D

Anikó
Hát igen, ebben is két sort felcseréltem és aztán már nem engedett javítani a gép, pedig elvileg kéne neki. :? De a fickó mellettem nagyon gyors volt, előbb nyomott azt fél szemmel láttam, úgyhogy ha nem is rontom el, akkor is ő lett volna a befutó. :? A ma estit figyeld, ott 1 mp lesz köztem és a bejutó fickó között. :evil: Na, ezért voltam tényleg mérges. :evil:

Manó, Vera
Összesen 5 adásban volt lehetőségem, a ma esti lesz a 3., úgyhogy még hétfőn és kedden is nézhettek. :oops: 8) És sajna nem jutottam be főjátékosnak, de majd legközelebb! 8) :D

Málna
Köszi! :D A Tavaszi szélnél is bekevertem magam, összecseréltem 2 sort. :evil: :evil: :evil:
Inhalálás: a Salvus víz már ott kacsingat és Anyósom hozott egy inhaláló készüléket, szóval minden készen áll.

Képzeljétek ma voltam a gégészeten és sajna a rekedtségem azért nem múlik, mert lett egy kis csomó a hangszálamon, ami igaz, hogy nagyon pici, de elől van és ezért nem zár rendesen a hangszálam. Most 2 hét némaság (már amennyire 2 gyerek mellett lehet :roll: ) és ha nem szívódik fel, akkor műtét, ami igaz, hogy csak pár perc, de altatásban csinálják. :cry: Kicsit be vagyok tojva, a család nyugtat, nem tudom mi lesz. :cry: Szorítsatok!!!

Most megyek, kicsit pihizek, míg a leányzó alszik.

Ja, Gergőnek elvileg jövő héten itthon kellett volna maradnia, de a családom megkérdezte a dokit, nem mehetne-e, hisz nem fertőz, jól is van és ha itthon őrjít engem, akkor nem igazán tudok szótlanul létezni. Folytatnunk kell mindent, fülmelegítés stb, de mehet!

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Jobbulást minden betegnek. Remélem nem lincseltek meg csak lekopogom h milyen szerencsések vagyunk, Veronika idén télen csak kétszer volt beteg, egyszer októberben aztán meg december elején. Kopp-kopp. Mindketten szedünk vitamint és amióta itt emlegettétek az Oscillo-t mert féltem h hazahozza nekem az influenzát.

Vera,
Ez a nemalvás Míránál összefügg Bálinttal?

Málna,
Drukk a porozáshoz:)

Bocs mennem kell, lánykám hazaért az oviból.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Málna,igen most is eszi, itt a link!Mindent megtalálsz benne. Egyébként Kőbányán vannak a Liget utcában .Asszem csak ott lehet váésárolni!De mondta anyós, hogy van külön gyerekeknek is, asszem annak flavon kids a neve ilyesmi.Nemtom nézegesd meg :)

http://www.flavonmax.hu/

Orsi,hétfőn - kedden ott a helyem a tv közelében!Valahogy megoldom majd, de látni akarlak :)
Hangszálad, ez naggyon durva!Szegénykém, azért bízzunk benne, hogy nem kell műteni! :?
Gergőcinek is jobbulásta fülére!
manóci

Jó reggelt!

Orsi:úgy sajnálom!!! Remélem nem lesz műtét! :? Gergőnek is jobbulást!
Én csak a bemutatkozást láttam tegnap, a kérdéseket már nem. De most is jól néztél ki! :lol:

Manó:Nálunk az van, hogy Bence velem alszik. :oops: És ő pörög-forog egész éjjel. Boxol, rugdos,vagy kaparássza a kezemet.Megőőőrülök! :evil: Mert ezt szinte folyamatosan. (Legalábbis nekem úgy tűnik.)
Kitartást a szoktatáshoz!

Málna:köszi az infot! :)

Vera:Míra haja??? Nem csodálom,hogy nem viszed,ezt a hányós-fosós vírust én is kihagynám! :?

Egcsi:hol vagy ma reggel? Hiányzol a kávémhoz. :wink: Na jó,még csak most megyek reggelizni,még van egy kis időd! :lol: (Vagy Ti most alszotok? ) :shock:

Na,ennyi jutott eszembe,puszi:Anikó
vakili

Manó, Anikó
Köszi a bíztatást, nagyon reménykedem, hogy eltűnik a csomó. Sokat írok beszéd helyett, kihasználom a hétvégét, de hét közben nem fogok tudni ilyen sokat hallgatni. Most is Karcsi próbál és a gyerekekkel csak muszáj beszélnem. Igaz Gergő nagyon kis édes, van hogy mutogatok neki, pl.ha valamit jól csinál a hüvelykujjamat feltartom és már ő is elkezdte csinálni. Majd megzabáltam! :D

Anikó
Ez az alvás elég gáz! :? :( Azért már elég nagy, hogy valamit kitaláljatok. Nem próbáltátok még külön altatni? Amúgy állítólag a Bach virágterápia nagyon jó ilyenekre, utánanézhetnél.

Bocsi lányok, most ennyi voltam, mennem kell fület melegíteni Gergőnek.

Puszi :D

Orsi

avocado

Anikó,
Gyönyörű a lakásotok :) Nagyon tetszett az a vitrin a kagylókkal. Hasonló jellegű dohányzóasztalt szeretnék már én is jó ideje, aminek üveg a teteje és kis fakkokban bele lehet tenni a kagylókat. Nagyon aranyos mondat volt tőled h az egyetlen kismami hamarosan szül. Én mostanában úgy érzem h nagyon messze van még. A méhösszehúzódások egyre gyakoribbak és kellemetlenebbek, egyre többet kellene pihennem de ez nem nagyon megy.

Orsi,
Mi az a Bach virágterápia? Jobbulást a hangszáladnak. Emlékszem anyum is szenvedett tőle, amikor még óvónéniként dolgozott, a gyerekek jól szórakoztak rajta h csak suttogni tudott és mutogatni.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi !
Kicsit de láttalak :) Csini voltál :) Hangszálad :( Drukkok mennek :)

Anikó!
Szerintem Egcsi apa hazaérkezett :)

Málna!
Köszi és jó pihenést :)

Kostyika!
Szerintem igen összefügg a kistesó érkezésével :( Ma is 5kor már mindakettő fent volt :( Pedig Míra nagyon jó alvó volt :(
A Bach virágterápiáról :) én is csak olvastam Róla de tuti jó lehet :)
http://www.bachvirag.hu/

szép napot :)

KépKép
viranka

Andi
Én sem tudok róla részleteket, de egy ismerősöm csinálja és nagyon esküszik rá! Cseppeket kevernek személyre szólóan, kicsit olyan lehet, mint a homeopátia. De lehet, hogy hülyeséget mondok. :oops:
Hangom: sajnos ez a ráerőltetésnek köszönhető. Tipikus énekes, pedagógus betegség és a rossz hangképzés miatt van, mert ha az ember kicsit rekedt és rosszul képzi a hangokat, akkor totál rá tud erőltetni. Utánaolvastam a neten és találtam egy könyvet, amit direkt ilyen szakmákban "beszélő" embereknek írtak, már meg is rendeltem :roll: , hogy többet ilyen bajom ha lehet, ne legyen!

Vera
Köszi! :oops: :D
Mostanában nekem is korábban kelnek, mint eddig. :?

Na, mennem kell.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:05-kor.
galagonya1

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:30-kor.
galagonya1

Jó reggelt!

Anikó,hát ez a lakás gyönyörű lett!Gratulálok, nagyon jó az ízlésetek, tényleg nagyon szép minden! :) Nekem azok a süllyesztett polcok tetszenek nagyon, és a színek!(a bútorunk nekünk is uez :wink: /ikea-lekskwvik/) :lol:

Orsi,holnap figyellek, remélem látlak is majd etetés közben :wink: Mutogatás, ha lehetne megtanítanálak jelelni, és megoldódna a nembeszélek :lol: probléma!De ilyen rövid idő alatt és ilyen távolságból ez lehetetlen!Inkább gyógyulj meg! :wink:

Andrea,fú, azt elhiszem, hogy attól a bugyiba kakától elkapott a hányinger!Én már azt sem bírtam amikor a biliből kellett köntögetni :oops: akkor vettük a létrás ülőkét!De pisiléshez már azt sem használjuk, mert Eszti mondja:"én már nagy vagyok, és tudok a nagy wc-be pisilni!"Tényleg tud :)
Hannával azért mentünk orvoshoz, mert benne volt/van/ a poakliban, hogy esetleg hormonálisan lehet vmi, hogy ilyen pici!Ez is leginkább azért mert se férj, se én nem vagyunk igazán azok pici emberek, és Hannus meg naggyon kicsi :) Aztán gyerekdokinéninkkel megbeszéltük, hogy nézen rá egy endocrinológus is.(már neurológián voltunk, ott minden ok. volt)És végülis szerencse nem lát semmi kórosat, azt mondta valószínű ez genetikai eredetű lesz.Mert azért mindkettőnk családjában voltak lemenő, felmenőbe pici emberek!De vettek vért a pajzsmirigyre, ami csak 10 nap múlva lesz meg! :)

Vera,nekem is Hannus már reggel 6:30 körül fel szokott kelni pár hete! :( Eszti alszik fél8-8-ig!Gondolom mert előbb világosodik, és talán azért!Mi lesz nyáron :evil: Remélem nem kelünk fel már 5-6 fele!

Éééés a nagy hír: Ma átaludtuk az éjszakát!!!!! :lol: :lol: Pedig most volt a 3.-ik nap, de tök jóóó örülök nagyon!Csak maradjon is így!!!

Dobok még egy képet Esztiről, itt nekem hastáncolt! :lol: /ezt kaptam tőle a szülimre tegnap/

Kép
manóci

Jó reggelt!
Túl egy nagyon sz@r éjszakán megint. :cry:

Andrea:köszi,de én nem tudom,hogy mit is keressek ezen az oldalon. :oops:
Ez a gatyába kaki elég gáz,még nem is hallottam ilyet. :? Jó,hogy túlvagytok rajta.
Akkor most mit is csináltatok tegnap,én nem értem? :oops:
Helyesírás:szerintem erre születni kell,megtanulni nagyon nehéz.Gerinek szerencséje van,Katának már nem annyira sajnos. :?

Orsi:drukk dovábbra is,hogy megúszd a műtétet! :) Édes lehet Gergő! Annyira érzik,ha gáz van,olyan arik tudnak lenni! :lol:
Bence hozzám van nőve,még azt sem engedi,hogy apa feküdjön mellé.Van,hogy éjszaka próbálunk cserélni,mert Őt nem zavarja a kaparászás,de ha észreveszi,ordít,és akkor senki nem tud aludni. :cry: Tudom,hogy elrontottuk sajnos. :oops:
Mivel melegíted Gergő fülét?

Egcsi:ha apa a ludas,akkor meg van bocsátva! :wink: Ezek szerint ma is nélküled kávézom. :D

Vera:neked is köszi.Még gondolkozom rajta,mert a budapesti segítő férfi,és valahogy nem szeretnék vele beszélni a problémáimról. :oops: Lehet,hogy hülyeség,de ilyen vagyok.
A kineziológus is szokott ilyeneket nézni,majd megkérdezem Őt.

Andi:Ezt csak MÁlnának írtam,nehogy megszülj mostanában!Azért még maradjatok egyben egy ideig! :wink: Pihenj sokat!Bár gondolom a lábad miatt kell is.Vizsgálatra mikor mész?
Dohányzóasztalt mi is akartunk,nagyon tetszik,csak nem fér el.Ez a szekrény viszont be van süllyesztve a fal síkjába,így nem vesz el helyet.

Na,azt hiszem ennyi volt,puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Manó:egyszerre írtunk! :lol:
Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED! :lol:
Nagyon csini a lányod! Enyém is szeret hastáncolni,van ilyen kendője.
Köszönöm a dícséretet Neked is.Először kicsit idegenkedtem ettől a bútortól,gyerekek szerint ez öregeknek való,de nagyon tetszik a mi lakásunkban.Most ilyen étkezőn is gondolkozunk,csak a tálalószekrénye nem elég nagy,nem férnének el a poharaink.
Átaludt éjszakához:GRATULAAAAA!Kapott egy nagy puszit a kicsi lány? :wink:

Puszi:Anikó
vakili

Manó!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

Kép

Ügyes Hannus :) Eszti meg nagyon ügyes kiscsaj :) Ma mindkettóő gyerekem 5 kor kelt :evil: Bálint szopizott azért 1* éjjel :) de ez már istenes,mégsem 1/2 4 :)

Anikó!
Utazzatok el kettesben :wink: mindjárt küldök püt neked :)

Andrea!
Igen javul Bálint bőre,de most fogzik s kicsit csúnyább megint :( most voltunk kontrollon,megint felírt azt a krémet amit használunk,de 2-3 hét múlva ismét mennünk kell,mert nem ezt a krémet gondolja véglegesnek.Azt is mondta szerencsére nem vagyunk elkésve :shock:
Az a geoakármicsoda jól hangzik :) gondolom este nem kellett senkit sem altatni :)

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:06-kor.
galagonya1

Csajok, nagyon aranyosak vagytok : Köszönöm szépen!! :)

Hannuskám kapott nagy, nagy puszikat!!

Ez a geocaching nagyon jó 5let!Nem is hallottam még róla, de nagyon tetszik, tök jó lehet!Olyasmi mint a tájfutás, csak kényelmesebb, és érdekesebb :lol: :P

Anikó, öreges????Hát sajna elég öreg is vagyok már, úgyhogy tetszhet :P :lol: :lol: A ti nevetekben nem nyilatkozom :P Nekem nagyon tetszik, és az étkező része is.Nekünk étkező asztal kéne majd ilyen új, székekkel mert a régi kicsi, és nem is ilyen antikolt!Egyszerre nem volt most annyi mani, hogy lecseréljünk mindent :evil: De a terv megvan :wink:

Vera, ekkora és ilyen szép tortám nem is volt még soha! :wink: köszi
manóci

Anikó :)
Sajnálom a kávédat, de néha olyan fáradt vagyok, hogy csak olvasni van energiám. :roll:
Nem tudnád Bencét saját ágyba szoktatni?

Vera :)
Apa szerdán este érkezik. :wink: Fáradt vagyok+összeszedtem valamit, mert tegnap dögrováson voltam. Éjszaka 2 takaró alatt vacogtam, kivonszoltam magam lázcsillapítóért a konyhába, azóta "csak" köhögök. :roll:

Andrea :)
A gyakorlatom már jobb, mert hol az egyik, hol a másik asszisztens hiányzik és Christi nem ér rá velem foglalkozni. :wink: Sőt, már asszisztálhattam is kicsit, tök jó volt. :D

Manó :)
Boldog Szülinapot!
Hastánci :D
Gratula az átalváshoz mi még 2X kelünk, jobb esetben. :roll:

Errefelé lóg az eső lába. :? Jövő hétre viszont már 2O fokokat mondanak, el fogom viselni. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Manóci

Köszi a linket, megnéztem.Hogy tudok vásárolni?Besétálok a boltba és vásárolok?vagy kell hozzá valami más?

Bolgod szülinapot utólag is!
(Lassan Én is egy évvel öreggebb leszek :( :D )

Orsi

Jobbulást, remélhetőleg megúszod a műtétet!

Galagonya Andrea :D

Nem vagy bunkó, ne hülyéskedj!!
Nagyon sokat vagyunk együtt.Hol velünk van , hol a hugomék viszik magukkal.Szerencsére jól van, legalábbis amikor együtt vagyunk akkor látom rajta, hogy nem agyal. :wink: De az esték egyedül otthon biztos rosszak. Dolgozik, elég sokat.Januártól fuzió volt náluk.Két bankot összevontak, így szinte mindennap este 9-10 ig bent van a bankban így eltereli a figyelmét.Már tervezi, hogy hova költözzön tavasszal, és a ház eladását is elindította már.Máté nagyon sokat segít neki, hogy ne hagyja el magát.Márciusban megy a kollégáival síelni, Ők a barátok a családtagok is rendszeresen hívják, jönnek hozzá, nem hagyják egyedül. Tudom, hogy az idő lassan gyógyít, de már nem lesz olyan mint régen.Egy új időszámítás kezdődött tavaly, és úgy látom jól veszi az akadályokat. :wink:

Sajnos Én voltam olyan hülye(vagy nem is tudom, hogy az voltam e), hogy megnéztem aput mielőtt elvitték...lehet, hogy nem kellett volna mert állandóan az a kép van előttem...Mostanában volt az első olyan éjszakám, hogy vele álmodtam és MOSOLYGOTT!!!Úgy látszik az Én agyam is kezd "helyre "állni.

Egcsi

Jobbulást!
Nálunk is jó idő volt a hétvégén :wink:

Viranka

Lehet, hogy a fogzás váltja ki nála, hogy megint száraz a bőre.Lehet, hogy pszichés?!
Máténak napallergiája lett amikor elhagytuk a pelust. Legalább 3 hét eltetelt mire a kis agya is ráállt az új helyzetre.Utánna rögtön elmúltak a kiütések is.
Jobbulást neki.

Megyek dolgozgatok egy kicsit :wink: Ma jár le a próbaidőm :D
És milyen szépen süt a nap!!Imádom!!!

málna2162

Végigolvastam mindent, de ne haragudjatok most senkinek nem fogok írni semmit, elég ramatyul vagyok. :( Tegnap óta valami nem stimmel a gyomrommal, de nem tudom mi lehet. Se nem hánytam, se nem ment a hasam, csak émelygek és levert, gyenge vagyok. :? Amúgy már csak ez hiányzott! :evil:

Mégegyszer köszi a drukkokat, azért már ez a pár nap hangpihi is sokat segített, úgy érzem! Nagyon szugerálom magam, hogy elmúljon, tudjátok a pozitív gondolatok segítenek! :wink:

Puszi mindekinek :D

Orsi

avocado

Málna,Anyósom úgy vette, hogy bement, és mondták neki, ha már így idejött akkor felveszik tagnak, és úgy vásárolhat!Mert ez olyasmi mint pl. az Avon, vagy Oriflame, hogy van egy ember akin keresztül tudsz a termékekhez hozzájutni!
Köszi a köszöntést neked is :wink:

Orsi, Csak nem?? Kép /ma se láttalak!Nem voltunk még itthon :twisted: /
manóci

Egcsi!

jobbulást :) :)

s h. Bálint se maradjon ki a sorból elkezdet köhögni és rekedt a hangja :shock: :cry: annyit járok vele dokihoz,mint Mírával a 3 év alatt :cry:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nagy nehezen idejutok. :roll: És erre annyit írtok, hogy nem tudok mindent visszaolvasni. :roll:

Orsi: Sajnos én se látom a műsort és nem is fogom látni, mert 7-kor vagy vacsora, vagy edzésen vagyok. :roll: Nálunk meg nem megy a tévé vacsora közben. :wink: Csak Endre nézi meg a hiradót fél hétkor, addig én a gyerekekkel játszom a szobában, vagy diafilmezünk és utána kikapcsolja a tévét.
Jobbulást neked! Nekem meg erős fejfájásom van, gondolom a melegfronttól. :)

Apropó diafilm. A ti csemetéitek is szeretik? Miénk imádják, főleg Lili. Olyan élvezettel nézi, hogy elolvadok. :lol: majdnem minden este 7 filmet lejátszok nekik. Igyekszem én is élményekkel mesélni. :) Lili kedvence most az Öreg néne őzikéje, Első nap az óvodában, Az egér és oroszlán meg a Hüvelyk Matyi. Ezekkel kell mindig kezdenem. :) Kitti is nézi, de őt még nem tudja lekötni, így inkább játszik közben.
Amúgy jól vagyunk már. Lili újból oviban. Nagyon örült neki. Pénteken volt jazz baletton és valéahogy most először nagyon ügyes volt. Megcsinált mindent. Rém büszke vagyok rá. Tegnap meg ovis tornán voltunk, ott is megdicsérte a tornatanár, hogy mindent végigcsinált ügyesen. :lol: Olyan szép idők vannak, hogy megint egész nap kint vagyunk. Ezért se érek rá netezni...

Vera: Jobbulást Bálintkának. Sajnos ez benne van a pakliban, hogy a második gyerkőc betegesebb, mert elkap mindent. Nálunk is így van, volt. :)

Mano: Isten éltessen utólag is! :) Eszti nagyon édes! :) Én szerintem semmi baja Hannusnak növésben. Szomszédomban is lakik egy fiatal pár egy kislánnyal, aki 4 héttel fiatalabb a Kittinél és 10 cm-el kisebb!! Pedig mi nem vagyunk nagyok, átlagosak vagyunk és a kislány szülei se izgulnak miért olyan picike. Ilyen fajta. Később még behozhatja a lemaradását. :wink:

Na, ennyi voltam. Mennem kell. Megyek ma a Cora-ba tárgyalni a franciákkal. :roll:

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Szép napot :) :)

Rita!
Sajnos igen betegesebb :( de majd kinövi :) :)
diafilmet nem nézünk mert nincs diavetítőnk :( vagyis valahol lehet h. megvan a régi még ami a mgyerekkorunkban volt :) mesék azok megvannak szintén valahol :)bár Mírát ismerve biztosd élvezné :)

Málna!
kipihentétek magatokat?

Bálint majdnem 5 hósan 7800gr és 69 cm :) hízott kemény 20 dekát(de nőtt 3 cm-t) és reményeim szerint sőt biztos nem fogunk duplázni fél éves korunkra :) Bementünk dokihoz is sajna ez a rekedt hang meg taknyosság( 2-3 napja) hörghurut :( s azt mondta h. ilyen kicsiknél így szokott kezdődni a bárányhimlő :evil: remélem megússzuk most :roll:

pusza

KépKép
viranka

Vera, :( :( Jobbulást bálintnak!!
Ha megnyugtat mi még most 8 hónaposan se dupláztuk mega születési súlyt :lol: :lol: Csütörtökön megyünk a státuszmérésre, majd beszámolok :wink:

b]Rita,[/b]köszi szépen :) Igen mi is diázunk!nekünk a jézuska hozta mosta vetítőt, de a Tesz-veszről vettem, mert olyan eredeti lemezárugyárit szerettem volna!A mienk nem is tudja anyu hova lett :( ezért kellett venni!De Eszti is imádja, akár minden nap vetítőzne.Csak gyülytenünk kéne a filmeket nincs olyan sok, 8 db, és néha már uncsi hogy mindíg ugyanazokat vetítjük.Csak elég húzós ára van.Havonta szokott kapni 1-2-őt!Nálunk piroska és a Farkas fut, hamupipőke, Szeleburdi Rókarudi, és Böbebebe a papírkosárban :lol: :lol: :lol:

Na fölkelt Hannus úgyhogy megyünk ki :) Mi is sokat kint vagyunk, hogy ilyen klassz idő van!
manóci

Manó!

dehogy aggódom :) Sőt örülök neki :) ráérek én a 9 kilóját majd pár hónap múlva cipelni :)

Bálint kb. 4ig aludt kinta a bkocsiban :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Nem fogok sokat írni, mert eléggé magam alatt vagyok, és nem nagyon akarom itt a rosszkedvet nyomni. :?
Pedig kint isteni idő volt ma is, sokat kint voltunk Flórával, Gergőért is hamar mentem az oviba, hogy még játszóterezhessünk. Én meg magam alatt. :evil: :roll:

Manó
Nem, az tuti nem, csak a hormonjaim nincsenek igazán rendben, még nem állt be rendesen a mensim, sokára jön meg és sokáig tart. :? Úúúúútálom. :(

Rita
Diavetítést nálunk is Gergő szereti jobban, Flórát sem köti le igazán, ahhoz még nőnie kell kicsit. Nekünk is új fajta van, de vannak régi filmjeink. :)

Vera
Kint alvás :D
Azért gratula a méretekhez! :wink:

Na, mentem, remélem hamar sikerül kicsit összekaparnom magam, mert nagyon utálom, mikor ilyen vagyok. :roll: :?

Puszi :)

Orsi

avocado

Orsi!
+++++++++++++++++++ ne legyél magad alatt :wink: inkább írd ki ami bánt :) én most túl egy kisebb hullámvölgyön :)
Tényleg Flóra szopizik még?

pusz

KépKép
viranka

ÚÚúgy iígulok, képzeljétek Hanna hányt!Nagyon félek nehogy Rota legyen :cry: :cry:

Holnap pont megyünk méreckedni, legalább dokinéninek meg tudom mutatni! :(
manóci

Na, még akartam, csak automatice rányomtam az elküldre :oops:

Orsi,mi a baj???Írd le nyugodtan!Mensi :twisted: ne is mondd. Én is gyülölöm.Nekem is gondolom még a szopi miatt, össze-vissza jön, és mered kb. 6-7 napokig :cry:
manóci

Manó!
++++++++++++++++++++++++ csak nem lesz rota :( lehet h. csak sokat vett :roll:
A családban vkinek volt mostanság?

Változatosság kedvéért bÁLINT DU-RA BELÁZASDODOTT(bocs :oops: ) most is alszik :( qrvára elegem van már ebből a sok sz@rságból :(

Andrea,Anikó,Mese,Eszter,Timi,??????????????????
Egcsinek felmentése van :wink: :lol:
jó éjt :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Vera, Manó
Úgy látom Ti sem vagytok valami túl jó passzban! :(

Manó
Szegény Hannácska!:( Szurkolok, hogy ne az legyen!!!
Mensi: bárcsak 6-7 nap lenne!:roll: Volt még múlt év végén egy cisztám, aztán az felszívódott, azóta szó-szó, erre most megint 40 napra jött meg és holnap lesz 2 hete. :evil: A doki mondta, hogy hagyjam abba a gyógyszert, remélem így most elmúlik, ha nem, akkor megint irány az ultrahang és csak remélhetem, hogy nincs megint egy kedves kis cisztám.:roll:

Vera
Szegény kis Bálint!:( Jobbulást!
Totál megértelek, én szerintem pszichésen merültem ki ez alatt a tél alatt, annyit voltak betegek a gyerekek. Most meg én ezzel a hangszál dologgal, ráadásul a mensim is. :(

Szóval nem vagyok egy depis csajszi, de mostanában néha ellepnek a hullámok. :( tuti az is benne van, hogy most már 3,5 éve nem alszom rendesen, Flórácska este szopizik még (nagy ritkán nap közben is eszébe jut, de akkor csak olyan összebújás az egész) és éjszaka, ha felébred, ami legalább 1, de van, hogy több. Most jön 2 fogacskája, így inkább több és én meg merülök lefelé.
Ja, és még a jókedvem tetejébe tegnap sikerült olyan ügyesen tolatnom, hogy nekioldalaztam egy villanyoszlopnak :evil: és klasszul meghúztam a kocsit, kicsit be is horpadt, szóval ez volt a hab a tortán. :cry:

Csak amikor így "sírok" , akkor mindig pofon vágom magam 1x-2x, mert fogjam már be a szám, hisz egészségesek a gyerekeim, van egy csodás férjem, klassz életem, mi a fene bajom van? NÉztem most is a Naplót és amikor látok ilyen történeteket, akkor rájövök, hogy nekem nem szabad magam alatt lennem! És mégis, valahogy így vagyok. :roll: :cry: És ez olyan szar érzés belül, hogy nem is tudom igazán leírni. Olyan ambivalens érzés. :( Most elkezdtem szedni egy homeós bogyit, hátha helyrerak. :?

De legalább itt a tavasz és süt a nap!!!!! :wink: :D

Puszi :)

Orsi

avocado

Orsi

A homeós bogyótól nem válsz függővé, de úgy van ahogy írtad:ITT A TAVASZ!!!Hidd el ez majd segít feltöltődni!!

Azért mert valakinek rosszabb az élete stb., mint Neked, ezért Te nem lehetsz magad alatt :shock: Miért ?! Te is emberből vagy!!Véges, energiával, erővel, és ha lemerülsz,akkor lemerülsz.
Ezzel az érzéssel Én is megküzdöttem már, de elfogadta, úgy, hogy ez jutott.Ez van.Kinek jobb ,kinek rosszabb.Problémák mindenhol léteznek,akár melyik oldalon is állsz :wink:, csak a súlyuk az adott helyzetben mások.
(Hű na ezt jól megmondtam :D ,)

Kocsi :?

Na elmegyek alukálni,mert már leragad a szemem

Jó éjszakát!

málna2162

Hali!

Én itt, olvasgatm szorgalmasan mit írtok, de már megint fél1 :?

Meggyógyultunk, vége a takonykorszaknak megint gondolom egy rövid időre.. azért még messze a NYÁRRRR

Múlt héten lejárt a zöldkártyám, én meg itt autókázom.. megyek holnap intézni, púp a hátamra.

Orsi, ne mááá. Tudnám ajánlani a barátnős kávéházazást, vagy 1 új rucit :wink: vagy csak egy kis napocskát.. 8) vagy apával 1 mozit..
Mi január elején elbúcsúztunk Tündétől szopi ügyben. Nappal már nem kérte, csak este meg éjjel. Na ne mááá.. ÉN voltam a gaz- hogy dühöngött a csajszi!

Manó, Hanna :x nekem még egyik se csinált ilyet (hányás) és néha eszembe jut, milyen jó is h még nem volt benne részem. Jobbulást neki!

Vera, Bálintnak is! Beteg lett? Bárányh?? Mi a helyzet?

Rita, nekünk nincs vetítőnk, de meghoztad a kedvemet. Ha jól rémlik, azért nincs, mert 18 e Ft- ért láttam a játékboltban. Hmmm

Na lefordulok,
pusza
Mese
meske

Mese!
B. még nem lett barika :) csak hurutosan köhög ami b.himlő velejárójai s lehet.Várunk hétfőig ha nem lesz pettyes és addig köhög akkor AB.

Orsi!
tragikomédia :wink: igaza van Málnának :)

felfedeztem Robin pöttyöket bakker lehet h. ezért lázas, ő lett barányhimlős sőt biztos félmeztelül állt itt és tele van :) :) ezen már csak röhögni tudok :oops:

KépKép
viranka

Manó!
ugye éjszaka nem volt semmi baj Hannussal?

KépKép
viranka

Na, kicsit jobb kedvre derültem, főleg Vera tragikomédiájától. 8) :wink:

Málna, Vera
Igazatok van! Köszi! :wink: :D

Vera
Bálintkának jobbulást, Apádat meg akkor parancsold ágyba, ez felnőttként nem veszélytelen! :(

Mese
Mindegyik ötleted 10 pontos, már csak idő meg píííz kéne hozzá, de már úgyis régóta tervezgetem, hogy el kéne mennünk megint a kedvenc éttermünkbe Karcsival, még hozzácsapok 1 mozizást és tuti rendben leszek! :D
Szopi: hát én is elkezdtem komolyan gondolkodni az éjszakairól leszokásban, mert az már nagyon nem kéne. Ráadásul már elég nagy hozzá, hogy megértse, szóval lehet, hogy veszek 3 mély levegőt és belevágok. Küldenétek pár kitartás-pirulát? :roll: 8)

Most csak beugrottam, míg Flóra baba alszik kicsit én is "töltőre" rakom magam.

Puszi hegyek mindenkinek! :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hát nem ígérem,hogy mindenre reagálok,a felére sem emlékszem. :oops:

Orsikám:"Te is fiam,Brutus?" :shock: :wink: Eddig azt hittem,csak én vagyok ilyen.Ez az állandó depi,aztán meg nagyon szégyellem magam,mert valszeg jó dolgomban már nem tudom mit csináljak! :oops: Egészséges gyerekek,szupi férjecske,segítőkész nagymamák..... :shock: Mi volt tegnap a TV-ben az a megrázó sztori?Torkod hogy van?
Kitartás pirula postázva! :lol:
Azt a bogyót szeded,amit nekem is ajánlottál?
Autó: :cry: Mensi: :cry: Nekm mindig megjött szülés után 3 hónapra,de nem lett ilyen hosszú,és viszonylag rendszeres volt. :shock: Pedig szoptattam Bencét elég sokáig:

Vera:itt is jobbulást,és köszi a pü-t. :)
Aranyos vagy,hogy hiányoltál! :D
Én is nagyon szeretnék elutazni kettesben apával( pont jövő héten leszünk 20 évesek),de nem merném anyuékat megkérni,mert Bence biztos kiborulna nagyon. Még soha nem voltak nélkülünk egy éjszakát sem. :oops: Amikor én kórházban voltam,Attila azért velük volt.

Manó:mi van Hannával????? Most láttam a Híradóban a Rota járványt(vagyis nem járvány,csak sok beteg? )Ugye nem az????? :cry:
Kicsit én is aggódom Bence miatt,mert szerintem elég kicsi(92-es ruhákat hord még mindig),és a súlya is stagnál már régóta(14 kg).De a doki mindig nyugtat,én meg nem akarom erőltetni a kivizsgálást egyelőre.Hannánál csak vérvétel volt?
Te sem vagy öreges szerintem,(bár még nem találkoztunk élőben sajnos),de azt hiszem én vagyok a rangidős köztetek! :? :wink: Nemrég volt pont ilyen étkező akciósan azt hiszem 25.000,- asztal négy székkel.Ez nagyon jó ár!! Csak mondom a tálalószekrényt is cserélni kéne,az pedig nagyon kicsi ebben a színben. :twisted:

Mese:örülök,hogy meggyógyultatok!
Ezeket a gyógymódokat én is ismerem,az a baj,hogy a barátnőm (akivel jókat lelkizünk)napközben dolgozik,délután és hétvégén meg igényt tart rám a családom. :shock: Pedig már mondogatom Neki,hogy nagyon kéne taliznunk! :wink:
Hú,de mákos vagy,hogy még nem hánytak a gyerekeid!Ez az,amit én sem bírok,ez apa reszortja! :oops: Én melléjük rakom a taccsot. :?

Málna:olyan jó,hogy megint jössz közénk! :lol: Milyen volt a hétvégétek?
Örülök,hogy jobban vagytok apud miatt!Én is megnéztem apósomat,mielőtt elvitték,de nem álmodtam ezzel a képpel.Épp a napokban álmodtam Vele valami jót! :) Nekem egy barátom halt meg a szemem láttára 21 évesen,és a mai napig bánom,hogy nem mentem oda hozzá elbúcsúzni. :cry:

Egcsi:hogy sikerült apa útja? Fiúk mit szóltak hozzá?
Egyelőre nem tudom hogy fogjak hozzá a külön altatáshoz,úgy érzem,most nagyon megsínylené.Mondjuk így meg én fogom. :? :shock:

Rita:nekünk nincs diavetítőnk. :shock: Fejfájásod?

Andrea:hú,ez jól hangzik,jó kis program lehet! :wink: neked nem küldtem képeket? :shock:

Na,ennyire futotta,puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Köszi mindenkinek az aggódást, hanna már jobban van!Lightosan eszegetünk, de már nem hányt!Éjjel is egész jól aludt!

Viszont ma meg Eszti hányt du.És úgyanúúúúgy mint Hannánál.Egymás utánba vagy 5x! :cry: :cry: :cry:

ihatott viszont kólát :wink: Remélem éjszka ő se fog már!Ugyanis már az utolsónél szinte semmi se jött csak az inger volt csórinak!

Dokinéni mondta, hogy nem hiszi, hogy Rota, de vigyünk holnap egy pisit Hannusnak, mert abba azért lehet sokmindent látni.De ő még nem is tudja, hogy Esztinek is viszek, ha már megyünk :?

Anikó, :wink: nem biztos az, hányas évjárat vagy?? :lol: Ha lehet így publikusan :P
Szerintem ne izgulj Bence miatt, Eszti is 15 kg, és 110-es rucikat hord.Vagyis a gatya tuti 110-es, de polóból neki is van még 92-98-as! :) Mit szóljak majd én hannussal.szerintem ő 92-est fog hordni még 4 évesen is :lol: :lol: Sokáig elegek leszneka rucik :P
Az elég baráti ár, az étkező asztalra.De tuti a székekkel??? :roll: Akkor naggyon baráti.

Mese,diavetítő, igen annyi újonan! :twisted: Én is ezért inkább Tesz-veszeltem egyet!Azért ott se olcsó, de mégiscsaka fele.És legalább nem műanyag!Nekm az annyira nem jött be az újon :?

Mennem kell, Eszti megint hány
manóci

hali!

Manó :( én múlt hétfőn hánytam egymás után 5ször, a végén már csak a görcs volt, nem jött ki semmi. Borzasztó érzés volt, hátmég egy ilyen picinek. Azt mondta anyu influenza virus, 2 fajtája nyomul épp, egyik az enyém (ja, utána jött a hasmenés) a másik a lázas..
lehet h ezt kapták el?
Diavetítőt mennyiért vetted? 10? és a fém az jobb? még nem néztem meg tüzetesen.. ez jó ötlet, majd megpróbálom.

Ha már a méreteknél tartunk, Levi is kb 14 kg, 98as gatyót hord, és 98-104 es pólókat, de 92eseket is. Bevallom azt hittem már ugrunk a 104-110-es méretre, de még nagyok. A szekrényben foglalják a helyet.
Viszont Tünde nőtt, kg nem tudok, :oops: de megyünk jövő héten 18hós oltásra, majd akkor (tipp: 9 kg) viszont már néhány 86-os ruci jó rá. (na meg 74-es) Azt hittem sose nő már bele a 86-osba :wink:

ne kövezzetek meg, de mi minden héten 1szer elmehetünk kettesben bármit csinálni. Anyu ajánlotta fel, vacsiztat,fürdet, altat, régebben 9-ig, most már itt is alszik, mert nem jött be a 9. Volt h fél8-ra jött haza férj, úgy mg hova menjünk?? Nekünk szükségünk is van erre, feltöltődni nekem, neki meg visszakapni feleséget, h rá figyeljek teljesen :roll:
A törpék is már megszokták, és élvezik, ilyenkor este több mese van, tollasbál, koktél, stb.

Vera, a jó hírrel (B nem az) valahogy mindig jár rossz hír is (F az)
ez tényleg már kínkacaj

Orsi, Anikó,
NO DEPI LÉGY HEPI
ezt csak nektek csak most költöttem :roll:

puszi, kezdek fárasztóakat írni,
Mese
meske

Sziasztok! :)

Csak beköszönök. Apa hazaért, Berci nagyon örült neki, Bence is szélesen vigyorgott. Holnaptól apjuk hozza el őket a daycareből délután, be van tojva rendesen. :D
Betegeknek jobbulást! Én még mindig köhögök és folyik az orrom. :roll:
Berci 2O kg körül van és a magyar 11O-116-os ruhák jók rá. Pedig nem eszik sokat. 8)
Mentem fektetni, majd jövök! :wink:

Ja, Anikó miért gondolod, hogy most megviselné Bencét a különszoktatás? Nem lenne könnyű az biztos, de nem lehetne berakni a nagyfiaddal egy szobába, lehetne az a "nagyfiús szoba". :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Bocs, hogy betolakodok hozzátok, de lenne egy nagy kérésem.
Kislányom szeptembertől Dunaharasztin fog oviba járni. S a közeljövőben el kell döntenem, melyik oviba menjen. De sajnos nem tudok egyikről sem semmit, ezért szeretnék róluk infót gyüjteni.
Kérlek benneteket, aki a Dunaharaszti óvodákat ismeri (Mese Óvoda és Hétszínvirág Óvoda) írjon nekem az e-mail címemre. neras@freemail.hu

Segítségeteket előre is köszönöm.

Erika
akiren

Hi,

Az én lánykám kb 16 kg és 104-110-es ruhákat hord bár nálunk is van még 98-as is.

Meske,
Én csak irigykedem:) Anyukád egy tündér. Azt hiszem a mi kapcsolatunknak és az én lelkivilágomnak is jót tenne a kettesben töltött idő. Kár h egyik nagyszülő sem lakik velünk egy városban, bár talán anyum feljönne ha nem is minden héten, de havonta egyszer biztos. Már csak a lábam az akadály.

Ma voltam bent a cégemnél, összepakoltam az asztalomon mert hétfőtől már jön az utódom. Azért jó érzés volt h mennyire örültek nekem. Még március végéig tudok itthonról dolgozni, aztán Veronikáéknak úgyis tavaszi szünet lesz. Tegnap már közölte velem az óvónő h mivel már úgyis itthon vagyok, vigyem haza a gyereket ebéd után. Mondtam neki h sajnos nem tehetem mert még dolgozom márc végéig de láttam rajta h nem hisz nekem.

Vera,
Amikor Bálint megszületett akkor ti vittétek Mírát az oviba? Többen tanácsolták h állítólag azzal jobbat teszek Veronikának ha pár hétig ő is itthon maradhat.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt!

Andi:ez olyan szemétség! :evil: Nem mondhatod az óvónőnek,hogy feküdnöd kell? Hátha megengedi,hogy ott aludjon még egy darabig.Nem nagyon tudsz majd pihenni,ha ebéd után haza kell vinned! :? Nem értem egyébként ezeket az ovikat.Szerintem csak akkor kötelezhetnek erre,ha GYESEN,vagy GYEDEN vagy GYETEN vagy,nem? Betegállomány nem tartozik ide.Remélem nekünk nem szólnak majd.Ha én elhoznám Bencét,biztos nem aludna el itthon,ha mégis,akkor nem tudnám elhozni Katát,és nem tudnék tanulni Vele.Ha meg nem alszik,akkor nagyon bepörög,felborul a napja. :shock:
Munkahelyed: :)
Én nem hagynám otthon pár hétig Veronikát,legfeljebb pár napig,mert nehezebben szokna vissza.Nem értené,hogy utána miért kell menni megint.De ez csak az én véleményem.Ha még nem lenne ovis,akkor azt mondanám,hogy ne pont akkor kezdje el,de már szépen beszokott.

Mese:Te kis költő! :lol: Időnként nálunk is van ilyen,hogy anyu itt alszik,vagy mi náluk,hogy el tudjunk menni valahová,de nagyon ritkán.Látom,hogy nagyon fárasztó neki,apu meg nem szeret egyedül lenni otthon.Meg aztán kitörne a parasztgyalázat a gyerekeknél is,ha minden hétre szerveznénk valamit. Aztán az öcsémék is megsértődnének,hogy akkor hozzájuk is menjen!:shock: És dehogy kövezünk meg ezért,ez egy nagyon jó dolog,hogy nálatok működik!!!! Igenis szükség van a kettesben eltöltött időre,hogy jó legyen a kapcsolatotok!Valamit úgy szeretnék én is az évfordulónkra,de nem tudom mit! :shock:
Látom Levi se sokkal nagyobb,mint Bence,de azért mégis! :shock:

Egcsi:most nagyon csúnyát mondok,és biztos kiakadnak egy páran,de ha már rákérdeztél: :oops: Nem tudom Őket külön szobába rakni,mert a nagyok meg apával alszanak.Kiszorult hozzájuk,amikor Bence pici volt,mert egyszerűen nem tudott Tőle pihenni.Jelenlegi állapotában a lakásunk sem alkalmas arra,hogy külön tudjuk rakni Őket.Ezt most nem tudom jobban elmagyarázni,látni kéne,hogy megértsd.Meg ismerni Bencét. :?
Egyébként majd egyszer megpróbáljuk leválasztani az egyik szobát,de a megosztást még nem tudjuk.Jelenleg nagyon zavarná Bence Gerit,és szerintem túl nagy köztük a korkülönbség is!Geri lassan csajozik. :wink:
És Te hogy örültél apának? :wink: :lol: Fogait megcsinálták?
Jobbulást Neked!!
Mondom én,hogy pici Bence. :cry:

Manó:mi lett a lányokkal?????
Nem titok,37 éves vagyok. :cry: Bár néha többnek érzem. :oops:
Tuti,hogy a 4 székkel együtt volt annyi! :lol:
Lassan Bence is 4 éves lesz,és 92-eseket hord. :wink: Inkább az a bajom,hogy Ő nem volt pici,csak szerintem megállt a növése. :shock: :? A 98-as gatyó még kicsit nagy rá.

Na,megyek,Bence nem hagy élni: :evil:

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Csajok!

Én megőrülök!!!!! Bencének megint fáj a füle,issszonyú nyűgös.3 napot járt oviba. :evil: ELEGEM VAAAAAAAAAN!!!!!

A
vakili

Jelentem kedvem sokkal jobb, pedig tegnap már nem szedtem a bogyit! :D

Anikó
Fül: nekünk ugyanez volt Gergővel! :( Sokat melegítsd! Nincs fülmelegítő sapitok? Mert azzal nagyon könnyen sokszor lehet melegíteni. De azért vidd vissza majd a dokihoz is!
Bence méretei: szerintem ne aggódj rajta, hisz egyikőtök sem óriás! Az én Gergőm most 104-110-es ruhákat hord és 16-17 kg, de a súlya nagyon nem változik már jó ideje!
Bogyi: szerintem az. Amit az unokatesóm is szedett.
Megrázó sztori: nem "tegnap" volt, hanem vasárnap a Naplóban, a kompbalesetről. :cry:
Alvás :? :( De megértelek, azért a nagyokat sem lehet zavarni, nekik már suli van, aludniuk kell. Nem lehet könnyű! :(

Én 2 napja nem adok Flórácskának cicit éjjel és egész jól bírja. Persze van egy kis sírás, de egyáltalán nem vészes és cumival visszaalszik és ma reggel már fél 8-ig aludtunk, szóval talán van remény, hátha egyszer át is alussza az éjszakát!

Egcsi
Hurrá! :D Aranyos ez az izgulás, hogy el kell hoznia a gyerekeket! 8)
A múltkor Karcsi vitte ki a gyerekeket az udvarra, mi meg elmentünk Anyukámmal bevásárolni. Amikor megjöttem Karcsi szemrehányóan mondta, hogy igazán segíthettem volna felöltöztetni őket, mert így neki fél óra volt a két gyerek. Én meg lenyeltem magamban, hogy vajon én hányszor öltöztetem egy nap tök egyedül őket, és még sorolhatnám, amit egyedül csinálok, de inkább nem szóltam. :roll:
Berci méretei :D

Andi
Hát nem semmi az az óvónő! :evil: Annyira ki tudok akadni az ilyenen! Ha eddig ott tudott aludni az a gyerek, akkor mostantól miért nem? Az ilyen ember nem is pedagógus, hisz a gyereknek árt azzal, ha a megszokottból egyszer csak kibillenti. Ha eddig volt hely neki, akkor ezután miért nem lesz??? :evil:
Veronika és Gergő nagyon egy súlycsoport. :D

Mese
Versike 8) :D Köszi :D
Tiszta hülye vagy, miért köveznénk meg? Legalább neked jó! 8) :wink:

Na, most már mennem kell, ideje nekilátni az ebédnek. Nem mintha sok kedvem lenne hozzá. :roll: :oops:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi drága! :D
Jókedvednek örülök.Nem Te küldted ide a rosszat nekem? :wink:
Van ilyen fülmelegítőnk,bár nem sapi,csak fejpánt,de nem hagyja felrakni. :evil: Lámpázni szoktuk,de most kicsit belázasodott,így azt sem lehet. :cry: Nurofen után most jó kedve van,csak nem tudom meddig. :?
Flóra szopi:nálunk is akkor kezdte átaludni az éjszakákat Bence,amikor abbahagytuk a szopit. :lol:
Nálunk ma apa csinálja az ebédet,én Bencézek meg vasalok.Sajnos a mozi meg csavargás elmarad. :cry: Nagyok is el vannak kenődve,már nagyon várták.
Bogyót én is szedem elég gyakran. :oops: Mindig van valami.Tegnap egészségnap volt a suliban,megint magas vérnyomást mértek (160),úgyhogy mondták,hogy sürgősen menjek orvoshoz,mert ez a hirtelen nagy fogyásommal együtt nagyon gáz.Most pajzsmirigyre kéne vizsgálódni. :?
Azt hittem Gergő már nagyobb,nekem sokkal nagyobbnak tűnt. :D Akkor egy kicsit megnyugodtam.
Kompbalesetet nem láttam. :cry:
Megyek rendet rakok,Bence már nagyon jól van,szekálja Gerit,aztán visítás ezerrel. :evil:

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:46-kor.
galagonya1

Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk, már amennyire ebben a csúnya időben lehet lenni. Délelőtt bababörze volt Gödön, így egy csomó cuccot beszereztem a lányoknak. Utána ebédet csináltam. Fokhagymás sült hekk-et krumplipürével. Hmmm.. nagyon finom volt. Mi imádjuk a halat. :)

Anikó: köszi a képeket. Nagyon tetszettek. Gyönyörűen megcsináltátok, biztosan jól érzitek magatokat ott. :) Nálunk Lili velünk alszik. Már akkortól, hogy az esti mesét olvassuk. Egész éjszaka velünk alszik. :oops: Már megszoktuk a forgolódását és rugdosását. Nem is tudom mi lesz jövőre, ha Kitti is át akar jönni...
Köszi! Fejfájásomat elfújta a szél. :)

Vera: Nekünk is a régi diavetítőnk van. Még az a fém. Nagyon jó. van egy újonnan vett műanyag is, az nagyon rossz. :( Jobbulást Bálintnak. Nem könnyű ha állandóan beteg a gyerek.

Manó: Hannusnak jobbulást. Nálunk is sok ismerősnél van ez a Rota. :(

Orsi: Fel a fejjel. Lesz ez még jobb is! :)

Mese: Vedd meg a diavetitőt a teszveszen. Ott jó áron kaphatod a régi eredetiket.

Andi: Ez durva. :( A szomorú az, hogy az óvonéni megteheti, hogy bizonyos okokra hivatkozva, hazaküldi a gyereket. :( Remélem nálatok nem lesz ilyen. Nálunk Lili még nem járt oviba mikor született Kitti, de a sógornőm kisfia igen, és amikor megszületett a kistesója 3 hónapra kivette az oviból. Egyrész, mert a pár napos, hetes babával ne kelljen mászkálnia, másodszor, hogy a nagyobbik is lássa a kistesója mindennapjait. 3 hónap után nem volt semmi gond az újrakezdéssel. De szerintem hallgass az ösztöneidre. Te ismered legjobban Veronikát, hogy mennyire érzékeny az ilyesmire. Meg, hogy nem lesz-e nagyon féltékeny.

Andrea: Hogy érted azt, hogy büntetésben vannak a fiúk? Mármint az óvodában? Miért ott mit csinálnak ilyenkor velük?

Nálunk méretek: Lili 15 kg, 106 cm és 110-116-os rucikat hord. De van amiből még jó a 104-es. Kittike 11 kiló, 87 cm és 92-es rucikat hord. :)
Szerintem ezen a fórumon mindenki gyereke tökéletesen fejlődik. :)

na, mennem kell.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Hannus már jobban van, most Eszti hányt,de már ő is jobban :?

jöjjön már a tavasz :roll: :roll: Tököm tele ezzel az idővel.Most ez a nagy szél letépte majd a fél háztetőnkről a cserepet :( :( Apa most volt kint fotózni!Hétfőn első, hogy hívjuk a biztosítót!Mert persze nincs hétvégi ügyelet, vagy 0-24 :twisted: :twisted:

Mese,én a diavetítőt 7000-ért vettem, de teljesen jó állapotban.Még az eredeti dobozban volt, és ennyiért kaptam hozzá 4 filmet is ajiba :) zerintem nézz szét, érdemes :wink:

Andi, azért ez nem így megy, hogy óvonéni aszt mondja nem aludhat ott a gyerek mert otthon vagy holnaptól.Ilyen nincs!!!! :twisted: Főleg, hogy eddig ott aludt.Én hiába vagyok itthon, ha fölveszik Esztit,/amit nagyon remélek mostmár/ nekem tuti ott fog aludni!Az megint más, ha valaki el akarja hozni alvás előtt!

Orsi,örülök, hogy jobb a kedved :wink:
Apás sztori, nálunk DETTO szokott lenni!!!!Úgyhogy NO COMMENT!! :evil: Csak nekem nagy szám van, és morgok is az ilyen beszólásokért!!!!
Gratula az alváshoz cici nélkül!Mi is már úgy alszunk, este 8-reggel 5-ig :)

Anikó,hát nem irigyellek :( Ez nehéz helyzet, és azért a nagynak is kell a nyugalom!én a magam részéről abszolút nem akadok ki, és nem ítéllek el.Bár az tény, hogy anno elrontottátok, de ezt te is írtad a múltkor, hogy tisztában vagy vele. :( Ez van!Majd max nyáron, ha a nagyod esetleg elmegy táborozni, vagy ilyesmi megpróbálhattok egy saját ágyhoz szoktatást :wink:

Rita,az nagyon fini kaja lehetett :) én imádom a halat, de a többiek kevésbé :? Nálunk ma Brassói volt :)
Ha Kitti is mellétek kéredzkedik vesztek max egy nagyobb francia ágyat :lol: :lol: Mint a U2 énekese, Bonoék!Azt olvastam valamelyik újságban, hogy 3 gyereke van, és mind az 5-en együtt alszanak, egy jó nagy ágyban :wink: :P :P
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?