Új privát üzeneted érkezett!

hello csajok!
péntek este óta nem müxik a net nálunk, tisztára elvonási tüneteim voltak! még szerencse, hogy Uram hazahozta a gépét, neki meg a kártyájáról tudok garázdálkodni! Most már értem, a 2 hétre távozott csajok mit érezhettek net nélkül, bár nekik jó figyelemelvonó volt a gyönyörű tenger :D

Szóval... Állati mennyi csodálatos képet tettetek fel! lehet, hogy nem emltem mindegyiket, de megpróbálom

Melcsi
nagyon helyesek és jófejek a gyerekek! szembehasalós a kedvencem!

Kátya
nagyon édes a két kiscsaj!

Zsú
Borka+Apa nagyon jóóók!

Wish
a kis iszákosod

Anikó
irígykedem piszkosul! álomszép lehetett!

Kiamóki
asszem te babód szopisztrájkol, ugyi? hogy álltok?

Pompi
Sinlac-ot én sem adok, mert Zalán hízása sem lassul, 865o g a 72 cm-hez, tök hurka :)

Mi nagyon jól! Végre másfél-két órát levegőzünk szombat óta, nagyon élvezzük mindketten.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hú lányok! Hihetetlen ezaz idő! Kétnapja az egész délutánt az arborétumban töltjük! :D Ma 1 óra séta után még nem ébredtek fel, úgyhogy végig nyúltam egy napsütötte padon és vagy félórát relaxáltam, isteni volt! :D Utánna kijött még apa és bohóckodtunk a játszótéren! :D A lakás meg káosz :), de nem érdekel.

Bár (bocs, nem tudom ki irta), én sem vagyok egy tisztaság mániás, de amióta csúsznak másznak, én is napi kétszer kell felmossak.

Wish!

Nagyon ügyes Balázs, hogy így iszik! Nálunk is a lányok ügyesek pohárbol is, de nem önállóak, a csőrösnél sem jöttek még rá, hogy hogy kell egyedül használni, de ebből legalább nem dől az innivaló.
A víz nálunk sem megy, csak pár korty, a gyümölcsléből viszont nagyon sokat meg tudnak inni.

A polifoamot én ennél a cégnél vettem. Sajnos nem internetes cég, el kell menni a boltba. Előtte érdemes írni, vagy telefonálni nekik.
Ami nekem van az 45x45 cm-is. Nagyon szeretem, nem szedik apró darabokra, bár néha egy-egy kockát sikerül kioperálniuk, meg le rágtak egy szélső fület... :)

ja a cég linkje:
http://www.polifoam.com/

Aniko!

Fantasztikus helyen voltatok! Nagyon szépek a képek! :)

Anda!

Nem adok nekik bogyósat, csak bosszankodtam rajta, hogy én mindig csak bogyósat találok fagyasztva, pedig barackra vadászom.

Pompi!
Szívesen.

Kata!

A cipő témán sokáig morfondíroztam én is, csak akkor épp tanultál.
Végül bentre és ha jobb idő lesz én kint is fogom használni, emellett döntöttem. Már rendeltem is tőlük.
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok

Később meg ezt fogom venni nekik.
http://x113.dataglobe.eu/artmusic/supi/

Boldog Szülinapot Bálintnak!

Kép

Emma! 8) :wink:

katyerina
 
 


Sziasztok! :)
Kicsit hanyagolom a netet, és Ti teleírjátok a topicot! :shock:

Hajni! :) Emma! :)
Úgy tűnik, a szopisztrájk helyzet javul. 5 napig teljes csőd volt, de ma már szopizott reggel, délután és este (plusz hajnalban 2x).
ÉS ma megint evett sütőtököt. :o Itt ajánlgattátok a Kecskeméti-t, azt adtam neki, és alig maradt valami az üveg alján. :shock:
Szóval, rendeződni látszik a kajálásunk. :)

Anikó! :)
De szép helyen jártatok! Ti aztán nagy világjárók vagytok! :)

Kép Kép
kismokus
 
 

 
 

Wish! :)

Tudom, hogy sima, minta nélküli polifoamot kerestél, de ezt éppen most találtam. Felteszem a linket, hátha érdelek Téged, vagy valaki mást. Ennek is jó nagyok a mintái, és jó sok darabja van.

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=255

Kép Kép
kismokus
 
 


hello csajok!
nem volt napok óta netünk.

Fiús mamik! Van két gymboree romperem 3T méret, ez a fiúknak most jó lenne, de mivel szobatiszták nem túl nyerő. Teljesen új, 1szer sem volt rajtuk hosszúujjú.
Ha valakit érdekelne, akkor lefotózom és küldök képet meg mérek is.
Tényelg tök szépek, úgy sajnálom, hogy mi egyáltalán nem tudjuk hordani.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


nahát... ez a sok net-nélküli csajszi! :roll: Mi amikor költöztünk, és pár napig nem volt, be kellett menjek egy netcaféba, nem bírtam ki! 8)

Képzeljétek, az én nagyon-nagyon jó alvó kisfiam, napok óta felkel hajnalban, egész pontosan arra, hogy hasra akar fordulni az ágyában. Már kicseréltük az ágyát is Norináéval, mert az egy kicsit nagyobb, de még így is... (azóta meg Norina alszik jól! Mi lehet ez... valami Feng Shui?) Ma 3-kor kelt, persze a tesót is felordította. Én csak csodálkozom, mikor írjátok, hogy még hajnalban szopiznak X-szer... nem bírnám!

KépKép
pompomlány
 
 


Katyerina! Köszi a linkeket, szuper!

Kismókus! Remélem rendeződik a szopi...

Pompi! Enyém gyerek is szopik újabban hajnalban, szerintem nagyon szomjas. De nem bánom, pedig így 4 órát alszom csak, utána nem nagyon tudok már visszaaludni.

dkata
 
 


Sziasztok,

Orsi,
Az új házidokink megint felvetette a kuki-kérdést Máténál. Sőt, ami nem nagyon tetsztett nekem, jól hátra is húzta neki, szerintem majdnem vérzett. Felírt Ftorocort kenőcsöt, ami szteroid, és max 5 napig lehet kenni, de ő persze ezt nem említette, még jó hogy elolvastam a papírját. Emlékszem hogy erről már leveleztünk korábban és neked volt valami jó kis kuki-doki címed. Nem tudnád nekem megírni, akár priviben is, nem akarom hogy Mátét feleslegesen 'kínozzák'.

Ma kapom az első Gonal-t.... A párom fogja beadni, régen mindig bementem az intézetbe beadatni...remélem fogjuk bírni....mondjuk már a Suprefacttól is tiszta lila a hasam...

Asszem a múltkor Hajni kérdezte hogy hagytuk abba a szopit. Végül is nagyon enyhe 'erőszakkal'. Nekünk az utolsó szopi a hajnali volt és egyszer csak Máté kezdte elfelejteni...Illetve persze csináltam egy cumisüvegben 1 dl tápszert és próbáltam azt felajánlani. Először csak kétnaponta fogadta el, aztán háromnaponta szopizott egyszer, és a második 3 nap után mikor megint a cicit követelte félálmában, közöltem vele hogy cici nincs csak tejci. Utána néha még eszébe jutott, de már nem 'engedtem' többet.
A mai napig min. 5 deci tejet iszik, abból 1,5 deci biotej, a többi a Nestle Junior Milk-je. Persze a doki ezzel is lehülyézett hogy a pénzem az ablakon dobom ki, miért nem adok neki rendes tejet igy kétévesen.... Mindegy, a régi doki meg azt mondta akár 6 éves koráig is ihatná ezt. A mi tervünk a 2 éves szülinap...kiszámoltam és a biotej sem olcsóbb semmivel, a rendes tejektől meg a hasmenés óta félek, de gondolom előbb utóbb kipróbáljuk azt is. Máté egyébként mindig azt mondja hogy 'biotejet' kér.

Ő sem egy zabagép, látom többen aggódnak hogy nem eszik a gyerek...Máté tavaly -13-14 hósan szinte semmit nem volt hajlandó megenni a tejen/joghurton kívül, pedig előtte mindenevő volt.
Aztán egyszer csak újra elkezdett enni, igaz azóta is elég korlátozott az ízlése. A tészta /hús/sajtos pogácsa/joghurt minden mennyiségben megy, a többi néha -néha. Zöldség csak a húslevesben, gyümölcs most csak banán.....mégse hal éhen :)))

Cumi témában mi is csehül állunk. Máté minél nagyobb, annál többet cumizna. Nem tudom mikor fog leszokni, szerintem egyhamar nem, sajna.

Wish,

Máté a mai napig eszi(enné) a homokot, a szalvétát és egyéb nyalánkságokat :):)

Ja, homeos dokihoz is megyünk , hátha az alvásra van valami varázsszere :):):)

Szuperek a képek minden babáról !! :):)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Rolunk is nehany kep
sielésen
Kép
vacsit készítünk
Kép
szerelés közben
Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kismókus,
Nekünk pont ilyen szivacsunk van, szerintem jó, nincsenek lenyelhető darabjai. Bár a szélső füleket Balu is rágcsála, de szerencsére még nem tudta megenni. :lol:

Hajni,
még régebben kérdezted, hogy kanalazzuk-e a tejpépet. igen, én sűrűre keverem és néha teszek hozzá gyümit is.

Csajok, nem írtátok, hogy mivel és mennyivel kezdtétek a tejtermék bevezetését. :?: :?: :?: :?:

Balázs mostnéban nem akar elaludni egyedül, ott kell állni felette és simogatni, míg el nem alszik, pedig régen tök simán elaludt. volt valakinek ilyen, ez is átmenti lehet? Remélem, igen! Most hajnalban fél órán keresztül altattuk.

Kép
bandika
 
 


Kriszta,
Nagyon helyes a kisfickó! A szánkó saját vagy bérelhető?

Kép
bandika
 
 


Kriszta!
Akkor drukk hegyek mennek neked a projekthez. :) Mikor mész uh-ra először.
Gyönyörű a kisfiad. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


bandika írta:Csajok, nem írtátok, hogy mivel és mennyivel kezdtétek a tejtermék bevezetését. :?: :?: :?: :?:

9-10 hsan, joghurt + túró voltak nálam elsőkörös
mennyiség: kanálnyi először, aztán több

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Bandika!
Szinén 9 hósan adtam natur joghurtot és kefirt és túrót. Először főzelékbe a joghurtot és kefirt habarásna ha úgy ment akkor naturon gyümivel keverve túró szintén.

Tejet egyszer kétszer mr főzelékbe tettem amihez kell zöldborsó meg feles tejből tejberizst, grízt a héten adtam nekik. Nem lett bajuk. De úgy hogy tessék igyál egy pohár tejet most azt gondolom hogy másfél éves korukig várok. Aztán meglátjuk.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Csajok!
Picit uszom.... 8) de majd csak beérem magam! :?
Kérdeznék én is,hol tudnám feltenni azokat a dolgokat amiket szeretnék eladni?
Babakocsi,utazoágy,légzésfigyelö stb.....!
Mert a multkor a babavároba irtam az isofixem ami origi dobozban van és senki megsem penditette :cry: (pedig vannak ott bugaboos csajok és a maxi-cosihoz kocsiba csak az jo és nekem már nem kell)!Na mindegy,szoval hol lehet ezeket árulni?Sajnos nem vagyok járatos ebben és lila gözöm sincs hogy csináljam,vagy is hova tegyem fel!

Visszaolvasok és még teszek képeket is!! :D

Kriszta!
Mindenem csuriba!!!!!!

Kata!
Nagyon boldog szülinapot kivánok (kicsit megkésve :oops: )!
Kép

Petyaanya!
A kislánykádnak nagyon boldog születésnapot kivánok!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Zsebi,
Köszi a választ! :D

Katyerina,
Te mennyi jó linket találsz mindig! :D Melyik arborétumba jártok? Az írásodból úgy veszem ki, hogy közel van hozzátok, tök jó nektek!

Kismóki,
Naon jó, hogy újra van szopi! :D Nálunk is jobb a helyzet! Nappal még mindig nincs ugyan, de van este, reggel, és éjszaka. :D

Orsi,
A 3T az mekkora? A gymboree az milyen? (bocs, ha csak nekem nem világos… :oops: )

Pompi,
Szegény Bencsinek lehet, hogy rossz helyen van az ágya! Szerintem hívjátok fel Gyurcsók urat, és az majd jól megnézi a bűvös pálcájával a tv-n keresztül! :lol: :lol: :lol:

Kata,
Képek?

Kriszta,
Úgy belelkesültem a kezdéseden, hogy én is felhívtam ma a Kaálit! :D Még a doktornővel is beszéltem, hogy kitaláljuk, hogy lenne jó. Aztán abban egyeztünk meg, hogy a májusi ciklusom 3. napján bemegyek egy csapolásra, aztán kismegbeszélünk, majd egyeztetünk egy kezdést! :D :D :D Drukk a babóhoz!
Én kérdeztem a szopit, de akkor nem volt gáz. Sajnálom a kukiját. :( Nem jön föl magától? Ha vmi jó orvost találsz, majd közzéteheted itt, biztos ami biztos alapon… :?
A Nestlé junior milk miben különbözik a rendes tejtől?
Jók a képek, helyes kiskölyköd van! :D

Bandika,
Köszi a választ! :D Ettől a péptől elvileg nem kel fel éjszaka? Drukk, hogy ismét jól tentizzen! :roll:

Képzeljétek, egy barátomék most várják a második babájukat. Az első második inszemre jött össze Krizsánál. A mostani spontán. Az afp-je olyan rossz lett, hogy azt hitték, elírás. Az istenhegyin újra megcsinálták, és bebizonyosodott, hogy tényleg annyi. Azonnal összeszaladtak az orvosok, mentek Hajdú dr.-nőhöz, aki szintén azt mondta, hogy ő még soha életében nem találkozott ennyire magas afp-vel. A gyerek elvileg egészséges. Az afp MoM-ja 19!!! (ami ugye 0,8 és 2,5 MoM között normális ) Mennyire gáz ez az afp, nem?! :twisted:

Ma 3. napja nincs adás a tv-inkben, kész vagyok! :evil:
20140901102739
 
 


Anikó,
boldog 10. hót Ágolyónak! :D Én sem vagyok járatos az eladásban, de a hugom most mondta a teszveszt meg a vaterát, hogy ott minden elmegy. Csak egy fotó kell róla, és kész is! :D (állítólag... :roll: )
20140901102739
 
 


Lafi!
Nagyon kis gyönyörü a kicsike!
Milyen volt a tali?

Anda!
De jo lehetett egy ilyen spontán buli!!
Kell is az ilyen!!!
Én a tápszert 3 éves korig adtam Marcinak mert borzalmas evö volt!És abban azért volt minden és az legalább megitta! :?

Zsuzsi!
Nekünk is van FP telefonunk de olyan halk hogy borzalom!!

Napszemcsi!
Milyen a babajoghurt és a babadesszert amit te adsz a gyerekeknek?Én is kerestem de nem találtam,mert Ágoston még nyammog kaja után és adnék neki ilyen desszertet!
Brutál jok a vizalatti képek! :D

Pompi!
Columboné,alul van az üzim alján az email cimem de ide irom: simaaniko24@invitel.hu
Hogy vagytok?Nátha?
Hova akartálmenni tornázni?Edzöterembe?
Én anno a Táltosokat hivtam ki hol megy vizér és hol van Hartmann!
Lehet ilyen van a dologba nálatok is?!Ezt a picik jobban megérzik!

Hajni!
Én mindig a Dunakeszi Corába járok bevásárolni!
Még nem taliztunk! :D
Viszont a Tescokba jobb mirelit dolgok vannak,én a Polusba beugrom néha és azért ott joval nagyobb a választék mint a Corába fagyasztottbol!
Köszönjük a köszöntést!Nektek meg boldog 9-iket!
Örülök,hogy rendezödik a szopi!!!Nálunk sajnos nem lesz több a tej,pedig még adom neki a cickokat!
Egyébként javitanám az igen nagyképü napi kaja rendünket!Nem 3 kor kel egyszer az éjjszaka hanem 23x! :evil:

Orsi!
Ágoston az elsö kiflit nem engedte el azzal aludt,és egész nap szorongatta! :roll: :lol:

Wish!
Nagyon jo kép!
Édes kis pocakos Balázs!!

Petyaanya!
Gratulálok a kis elindulonak!!!
Képet majd kérünk!!!

Emma!
Reméljük hamar megoldodik a net nálatok!
Kajával hogy álltok?
Miket eszik Zalán?

Katyus!
Nagyon jok ezek a kiscipök!!!

Kismoki!
Nagyon örülök,hogy rendezödik a szopi!!!

Kriszta!
Ha valami brutál jo varázsszert ad a doki add meg a nevét feltétlenül!
Én is aludnék kegalább 4 orát egybe egyszer!
Jok a képek nagyon!!A szánko brutál!!!A kis cumistád meg zabálnivalo!

Bandika!
Nálunk a simán alvás nem ment sosem! :evil:
Nem tudok nyilatkozni! :?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó

a mi FP telefonunk hangos.
teszvesz.hu-n tudnád szerintem jó esélyekkel eladni.
regisztrálnod kell, de a jelszót és felhasználói nevet postán küldik ki.

Bandika

én akkor se altatom Olivért, ha nem alszik simán. Ott hagyom a kiságyban és adok valami játékot neki, de sose altatom. aztán el is szokott álmosodni és magától elalszik. van pár tuti játék, pl. a Fischer Price vetítő. nyugtató zenéje van és a plafonra vetít.

Kép
zsuzsi73
 
 


Anikó! :)
Ismétlem az előttem szólókat:
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu
Mindkettőn van baba-mama rész, oda kellene feltenni.

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok!

Anikó,
hirdethetsz még a babaszoba.hu-n,és a babazo.hu-n is.

Kedden voltunk szemészeten,magándokinál.Fiúknak szerencsére nem kell szemüveg!

Sajnos most nincs időm többet írni!

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok Lányok! :P
Szeretnék csatlakozni hozzátok! Eddig a babavárósba írogattam, de időnként átkuksiztam ide is!
Rólunk röviden annyit, hogy 1 hetes, 4 napos Zsombi baba (majd a vonalzómat javítom). A kórházban minden nap próbáltam szoptatni, de mivel egyik bimbim sem tökéletes (ezt is amoda írtam), így nem sikerült szoptatni. Miután haza értünk elkezdtem fejni, és most már van annyi tejem, hogy egyáltalán nem kell táp. A szopizással folyamatosan próbálkozom, bár körülöttem mindenki azt hajtja, hogy biztos nem fog sikerülni, mert megszokta a cumit! :( Én azért úgy vagyok, hátha...!
Nem tudom, volt vkinek hasonló tapasztalata?

Szeretném megkérdezni, hogy a tejtermékek visszafogását mennyire kell komolyan venni? A tejet egyébként sem szeretem, jughurtot vissza fogtam, de a sajt, sajtkrém, puding :lol: illetve a tejből készült ételek, mint pl. palacsinta, akkor azt is nagyon mértékkel?

Kép

Kép
donika
 
 


hello, csajok!

na lyól lefoglaltatok itt az eladás-weblapokkal, elkezdtem én is böngészni! :?

zsuzsi,
mostanában kezdem én is hagyni sírni őket - majd elalszanak-alapon.. és amúgy tényleg elalszanak előbb-utóbb.
Láttam a tesz-vesz-en egy Fisher Price vetítőt vagy mit, 600 Ft felett volt, ilyen van neked is? Nagyon tecc...! 8) (kicsit drága ugyan)

anikó,
bocs az e-mail-ért! :oops: :oops: :oops: valahogy még soha nem használtam!
És neked megállapítottak valamit a Táltosok? és átrendezted a szobát?
Hát igen, egy edzőterembe kéne lejutnom, mert ha magam kezdenék neki tornázni, abba is hagynám, amint úgy érezném, hogy megerőltető! :roll: Na, nem is azért, de tudod én a koreografált órákat szeretem, ahhoz meg kell a hely. Mégsem ugrálhatok itt az emeleten! Épp elég szegény alattunk lakónak, mikor a gyerkőcök dobognak páros lábbal...

Képzeljétek, tegnap megvolt az első közös fürdőkarikás csobbanásunk! Nagyon élvezték!

KépKép
pompomlány
 
 


Szia, Donika!

Örömmel üdv itt és szeretettel gratulálunk Zsombihoz! :D
Csak így tovább a fejéssel, én úgy látom, sikerülni fog, ahogy itt sokaknak sikerült, de majd biztos megírják! Ne hallgass a vészmadarakra! Én is végig úgy éreztem, mintha ellenem drukkolnának, sőt meg sem értették, hogy nem tudok állandóan vendégeket fogadni, mikor szoptatni és fejni kell. A kívülállók azt hiszik, hogy mindenkinek csak úgy ömlik magától! :evil:
Tejtermékek: én úgy tudom, hogy csak a tejet kell visszafogni (max. napi egy pohár), a többi mehet nyugodtan.

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok,szép napot mindenkinek.
Új Prince Oliver,Cactus Clone,Disney gyermekruhákat árulok.Nézz be,hátha valami megtetszik.
Köszönöm.

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=5905028
Vendég
 


Donika! Gratula itt is! Ha Te akarod a szopit, sikerülni fog! Nekem mindkét mellbimbóm befelé forduló, és a második gyereket szoptatom, soha nem kaptak tápot! Ossze kell fogni a mellbimbót amennyire tudod és mélyen a szájába tenni, az elején alá kell fogni és tartani a mellet. Remélem értelmesen leírtam... Én minden alkalommal mellre tenném, utána fejnék. Cumisüveg: ha lehet kerüld, ha muszáj, kislyukú, de jobb a kifelé hajló pohár vagy a kiskanál!(Bár én Ádámot 24 órákra magára kellett hagyjam (anyával), mikor Debrecenbe jártam vizsgázni, akkor a lefejt tejet cumiból kapta, mégis szopott!) Tejfogyasztás: napi fél liter, tejtermékek korláttam pl. max 2 joghurt/nap.

Nam tudom, ki kérdezte, de nekem Ádám bőven elmúlt 3 éves, amikor még a reggeli kakaó-esti tej megvolt. És a mai napig reggelente az esetek 90%-ában kakaót iszik! :lol:

Megyek iskolába, Bálint már most ki van borulva, végigordította a délelőttöt, tuti hogy érzi, hogy elmegyek. :cry:

Petyaanya! Boldog szülinapot Eszterkének, kérek szépen képet és beszámolót!

dkata
 
 



Szia Donika!

Gratulálok a kisfiadhoz!
Próbáld ki az Avent bimbóvédőt,azzal én is tudtam szoptatani!
Ha cumissüveg,akkor is Avent,mert az hasonlít a legjobban a bimbóhoz.Először az 1-es kell,ezen 1 lyuk van.
Sok sikert!

Andi
Kép
aanda
 
 


Donika

Gratulálok Zsombor babához és üdv. közöttünk.

Pompi

http://www.jatsszvelem.hu/index.php?param=2&lap=94

lap közepén: Fisher Price projektoros zenélõ micimackó
Olivért mindig megnyugtatja.
Ő amúgy soha nem szokott sírni, ha alvásról van szó, csak nem akr aludni, de akkor is ott van a kiságyban, és el van a játékokkal.

Kata

én 30 éves koromig ittam minden reggel kakaót :D :D :D
akkor tértem át a danon actimel-re.

Kép
zsuzsi73
 
 


Kata :)
Balázs olyan 75 centi lehet és 9 kiló körül van. Jövő héten megyünk méreckedni és akkor majd megírom pontosan.

Zsuzsi :)
Hátulról most is vékony Balázs, csak ha ül,akkor van elölről a pocija. Pufasztott riszt szerintem lehet neki adni, ha elkezdted a hozzátápit, a rizs az elsők között van, amit ehet, szerintem mindegy hogy pufasztott vagy sem.

Hajni :)
A csacsit a vaterán vettem használtan. Régebben lehetett kapni a Kikában, de már évek óta nincs és csak használtan lehet kifogni. Keresgetni kell, mert nem sokszor tesznek fel. Balázs imád rajta lovagolni.
Napirend miatt ne aggódj, ha téged nem zavar, akkor incs baj. Megjegyzem, ha zavarna, akkor már tuti lenne napirendje :D

Katyerina :)
Köszi a linket a polifoamról. Majd he lesz egy rosszidős nap elmegyünk venni.

Kismókus :)
Nked is kösz a linket :) Nekünk hasonló van csak nem betűs, hanem számos, nem sok darabos ugyan, de ezt ismindig szétszedi, azért szeretnék olyat, ami egy darabból van.

Anikó :)
Majd nézlek téged is Corában :)

Kriszta :)
Nagyon aranyos Máté :) Drukkolok nekten nagyon :)

Donika :)
Gratulálok Zsomborhoz :)
Szoptatás kérdésben az a lényeg szerintem, hogy ne hagyd magad. Amíg úgy érzed, hogy te próbálkozni akarsz és csinálod, addig csináld, viszontha mégsem megy, akkor ne keseredj el. Egyrészt itt van Zsebi, az anyatej istennő, aki már több mint egyéve fejt tejet ad a gyerkeknek szóval működik ez is, másrészt gyönyörű tápszret evő babák is vannak a topikban. Szóval a megfogadadhatatlan jó tanácsom, hogy ne görcsölj rajta :D

Én teljesen lefáradtam ma, a délelöttünket jól elszúrták. Épp letttem a kiságyba az alvó gyereket, mikor elkezdtek fúrni alattunk :( Persze felriadt, sírt és tök álmos volt, de ki tud fúró mellett aludni? Szóval levittem sétálni, hogy majd a babakocsiban alszik, de egy órát toltam, mire elaludt végre, addig sirdogált csak szegénykém. De legalább nekem nincs már kilóméterh iányom :D Ebéd után lementünk megint sétálni + játszóterezni, mire jöttünk fel úgy kidőlt, hogy elaludt miközben vetkőzettem :lol:

wish
 
 


Csak beugrottam rossz hírt hozni:

ROTA JÁRVÁNY VAN!!!!!

Már a rádió is bemondta, és most volt itt a gyerekorvosunk is, aki megerősítette. Meg a hugomék vidéki dokinője is, ahol a kórházuk már teljesen tele van infuzióra kötött kis betegekkel. Úgyhogy óvatosan a közösségbe vitellel!

Később jövök....
20140901102739
 
 


Köszönjük a szülinapi köszöntéseket! :)
Eszter 9430 g, 75 cm. Megint végigüvöltötte a méreckedést. :? :oops: A szülinapot vasárnap fogjuk megünnepelni, majd utána teszek képet. A sminkjét ma már elkészítette: asztal szélébe beütötte a homlokát, pont a szemöldöke fölött. Szép lila. :roll:

Kép
petyaanya
 
 


Köszi csajok a sok jo ötletet!
Akkor megprobálom öket!!

Zsuzsi!
Én már arra is gondoltam hogy a mienk talán hibás! :?
Alig lehet hallani hogy ha be van kapcsolva!

Donika!
Gratulálok a kis Zsombihoz!!
Sajnos a bimbok nem birják a kikébzést és az elején ilyen fájdalmas de 1-2 hét megedzödnek és nem fog fájni!Nekem is véres sebes volt mindkettö!Tedd sürün cicire hogy a szoporeflex megmaradjon és ha szépen szopizik akkor elhagyhatjátok a cumit!
Amilyen ügyesen meghoztad a tejcit igy ez is sikerülni fog!!Ügyes csaj vagy!Ha még sem az sem baj,csak ne görcsölj rajta,te mindent megteszel és tettél akár hogy is lesz!!
A tej a laktoz miatt nem jo mert nehezen emésztik a picik és hasfájást okoz!De a pali szerintem nyugodtan mehet viszont a tejtermékekre kicsit figyelj oda!!!

Anda!
De szuper!!!
Örülök,hogy nem kell a hempály! :D

Wish!
Téged is figyellek!!

Pompikám!
Én még a régibe hivtam öket és ott mindent át kellett rendezni ide még nem hivtam de Ágoston éjjszakái miatt lehet megprobálom!


Akkor egy pár szo a nyaralásrol!
Szoval nagyon szép meleg tavaszi idö volt tulnyomo részben de voltak kicsit melegebb napok is.Nagyon sokat kirándultunk és sétáltunk amikor csak tehettük!
Rengeteg látnivalo van már Tenerifén és a gyerekekre alapozodik minden! :D
Voltunk a Jungle parkban,Loro parkban,Aqua parkba...szoval sok helyen és Marcikám nagyon élvezte!
Sokat voltunk a tengerparton ahol Ágoston minden csikket összeszedett! :? De élvezte a vizet!
A szállodánk szuper volt kaja is brutál volt nagyon és tele volt játszotérrel medencével és gyerekprogramok voltak minden zeg zugba! :D

a tengerben áztattuk a kis csülköket! :lol:
Kép

Marcikám nagyon bátran rohangált a vizbe!
Kép
Kép

Ők is a szállodában voltak!
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Hajni!
De aki megkapta az oltást annak nem gáz nem?? :?: :?:
Hu a francba!!! :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Donika!
Gratulálok Zsomborhoz. Kitartást a szopihoz. Biztos sikerülni fog. :) Szerintem ha kapott cumisüvegből attól még rászokhat a cicire én először midig rátenném aztán kapna üvegből ha ne boldogult. Egészen biztos vagyok bele fog jönni. :) Te pedig elszánt vagy tej van szóval baj nem lehet. De legrosszabb esetben fejned kell.

Anikó!
Nagyon szép helyen voltatok. Tök jók a képek is.Marci már milyen nagyfiú.

Hajni!
Hát nem jó ez a rota az tuti. De reméljük hamar lecseng és kevés baba lesz már beteg.

Wish!
Ismerős ez a nem alvás téma.... nekünk is prá napig baj volt viszont kiderült az oka (sajnos nálunk nem a fúró) beteg már egy napja 39 fok felett van a lzása :( va voltunk laborban is de semmi.... holnap megint viszem a doki nénihez vagy jön még ne tudom

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Helyreállt a rend :lol: :lol: :lol:
Kicsit nehéz ennyi lemaradás után ragálni....

Donikának gratulálok! Nagyon ügyes vagy, hogy anyatejcsis a kis drága Zsomborod! Ne hagyd magad lehangolni, nagyon jól csinálsz mindent!

Zalán ma életében először aludt csak 2x napközben. Ráadásul 2x 1óra 15 percet :) Hú, így milyen egyszerű lenne. Nagyon remélem, hogy rááll! Kicsit végletes a kispasi, nap 80%ban mosolyog-kacag, aztán sír egy olyat, hogy hajjaj. NEm unatkozom mellette :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsebi :)
Balázs is belázasodott délután, fürdetésnál 38,4 volt. De mi 99%, hogy a szomszédból kaptuk el az aktuális ovis hányós-fosós vírust Szerintem ez nem rota, mert nem durva hasmenés volt, és nem hénytak sokat, meg 3 nap alatt túl voltak rajta. Egyelőre csak láza van, de 2x elég hígat kakilt. Most kapott egy kúpot, remélem az leviszi a lázát.
Nektek viszont ha csak lázas, akkor lehet, hogy 3 napos lázatok van. Az jár magas lázzal. 2-4 nap és elmúlik a láz, és kiütéses lesz a bőre és kész.
Jobbulást mindenesetre!

Anikó :)
Nagyon jó lehetett Tenerifén :) Ágoston hogy bírta repülőzést?

Emma :)
A végletek nálunk is megvannak. Balázs akkor kezd el dühöngeni és hisztizni, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja. Olyankor olyan kis méregzsák, hogy majd felrobban. De ha sikerül elterelni ilyenkor a figyelmét, akor 1 másodperc múlva megint nevetgél.
De azért látni, hogy fejlődőképes, régebben pl hisztizett azon, hogy nem engedtem megrágni a könyveket, most már meg sem próbálja rágni őket, sőt önállóaan lapozgatja percekig. Vicces, hogy a felnöttkönyveket is imádja lapozni, amiben egy fia kép sincs. Pergeti a lapokat a kis kezével és közben veszettül összpontosít :D Viszont egyáltalán nem érdekli, ha próbálok rajzokat mutogatni neki a könyvben. Pedig már úúúúúúgy mesélnék neki :D

wish
 
 


Sziasztok!

Minden Szülinaposnak Nagyon Boldog Szülinapot!

Petyaanya
nagyon édes Eszter! Neki is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!

Megtudná mondani valaki hogy mi van akkor ha a 4 hónapos csöppségem esetleg nem fogadja el a pótlást? Mert már kevés a tejcsi (hiába a tea + a homeos bogyi), és már volt a tápira próbálkozás korábban de nem fogadta el, illetve 1x kipróbáltam - és az anyatejet sem itta meg üvegből - sem pohárból - sem kanálból :shock: , tehát most amikor már tényleg nagy szükség lesz a tápira és nem fogadja el akkor szerintetek mit lehetlesz tenni majd?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lányok! :P
Köszönöm a fogadtatást! Álmodni sem mertem volna, hogy ennyi biztatást fogok kani, köszönöm szépen, sokat lendített a dolgon!!!!!!!!!!!!:P
Kitartóan fogok próbálkozni az biztos!!

Kata!
Ezek szerint van remény, én is úgy próbálom, ahogy leírtad, de nem akarja nagyra tátani a száját. :oops:

Aanda!
A kórházban az Avent kiemelővel is próbáltam, azzal olyan jól ment, legalábbis azt gondoltam, volt úgy, h 1 órán keresztül próbáltam, és szívta is, aztán, amikor vissza vittem a csecsemősökhöz, a mérleg nem mutatott semmi eredményt! :(
donika
 
 


Zsuzsi,
Nekünk is alig hallani azt a telefont… :roll:

Andi,
Hurrá! :lol: No szemüveg! :lol:

Donika,
Biztos ügyesen csinálod, és ha akarsz, akkor fogsz is tudni szoptatni! :D Nekem csak akkor volt bimbeszem, ha fáztam. :lol: Én is aggódtam, de Olivér megoldotta. :D Tedd sűrűn mellre! Most már nagyon vannak bimbeszeim!!! :lol:

Pompi,
Én csak vicceltem gyurcsókkal meg a botokkal… :oops: (inkább nem írom le, mekkora terror ez az egész - mert még engem is megkeresnek… :twisted: )

Kata,
Levizsgáztál? Bálint hogy bírta nélküled?

Wish,
Gyógyulást Balázsnak! :( Szerintem a mi fiaink hasonlóak lehetnek, ugyanis az enyém is üvölt, ha nem az van, amit ő akar. Úgy tud üvölteni, hogy összeszorul a gyomrom is tőle! :shock: Még nála is működik hál’, hogy elterelem vmivel a figyelmét, akkor teli szájjal vigyorog! :D A napirenddel kapcsolatban igazad lehet… :roll:

Anikó,
A tesómék gyerekorvosa azt mondta, hogy sokféle rota van, és nem tudni, hogy ez most melyik törzs. :( Hát nem tudom, mindenesetre jobb félni…. :(
A jungle- meg a loro park nekünk is megvolt! :D A loroban nem gyengén lejártuk anno a lábunkat! :lol: Ágoston már csippent? Nagyon ügyes! Olyan jó látni a képeket, én is nagyon visszamennék! Megértem, miért jártok oda…. :wink:

Zsebi,
Csak nem mindketten betegek? :( Hú, de rossz lehet, jobbulást nekik!

Emma,
Újra van net? Naon jóóóó! :D Nekünk meg úrja van tv, hurrrráááá! :D

Erika,
Fecskendővel megpróbálhatod átmenetileg!
20140901102739
 
 


Donika :)
Nem tudom mondták-e neked ezeket, inkább leírom :)
Szopi elött érintsd meg a mellbimbóddal az alsó ajkát, arr automatikusan eltátja a száját. Ha esetleg mégsem tátja ki eléggé , akkor várd meg amíg elkezd sírni, akkor nagyra tátja majd.
Amikor pedig a melledet a szájába rakod, akkor ne te mozdulj felé, hanem az ő fejét mozgasd a cici felé. Magyarul amikor tátva a szája, akkor a kezeddel egy gyors és határozott mozdulattal odatolod a fejét. A barátnőm konkrétan azt mondta, hogy amikor neki megmuatták korházban, hogy hogyan kell ezt csinálni, akkor azt hitte, hogy gyerek tarkóján fog kijönni a melle. :) Szóval tényleg nagyon határozottan kell :)

Hajni :)
Nem bántásból írtam a napirendet! Szerintem mindeki úgy él, ahogy neki kényelmes, ha neked így jó, akkor jó és kész! :) Nekem is jó lenne napirend nélkül is, de Balázs elég stabilan beállt a hat órás kelésre és a napi 2x alvásra és ez eléggé beütemezte a napot is, mostmeg már megszoktam, hogy mi hogy van :) Bár néha ebéd után ülök egy kicst bambán, hogy na most mit csináljunk... ja, most jön a séta!
Mondjuk hónapokba telt, mire rájöttem, hogy felettünk lakó hatkor kel és a wc lehúzásra ébred a gyerekem :( és már nem alszik olyankor vissza. Szóval inkább a szomszéd alakította ki a napirendünket :twisted: Bár mostanában töbnyire fél hétig durmol Balázs. Lehet, hogy új állása van a szomszédnak és késöbb is ráér kelni :lol:

A kedvenc kishisztim az, amikor elindul valamiért, de útközben kitalálja, hogy messze van, úgyhogy hasravágja magát és belezokog a padlóba :D És ezt képes úgy is előadni, hogy hozzám indul és 10 centire tőlem veti magát hasra. Szegénykémet, ilyankormindig kinevetem, de csak halkan, hogy sérüéjön az egoja nagyon :D Ilyankor mindig mondom neki, hogy ne hisztizz, állj fel szépen és akkor felveszlek. Erre rámnéz, megteszi nyafogva a maradék 10 centit, felkapaszkodik állásba a lábamon és nyújtja a kis kezét, hogy akkor vegyél fel. Zabálnivaló :)

wish
 
 


Nnnna már megint elfelejtettem. De most!

Petyaanya :)
Nagyon boldog születésnapot Eszternek!

Kép

wish
 
 


Köszönöm a tejes válaszokat! :D :D

Donika,
Gratulálok Zsomborhoz és nagyon sok boldogságot!
Nekem ua. Volt a problémám a szopival, mint Neked. Egyszerűen nem tudtam a szájába gyömöszkölni a cicimet az első napokban, de még a csecsemősök se. Eléggé ki voltam bukva, így a korházban csak a lefejt tejcsit tudtam odaadni a folyós cuclival, mert a miénket elfeljtettem behozatni, mire lett tejem.:? Aztán itthon a férjem bátorításásra mindig erőltettük a cicit is (csak bimbóvédővel volt hajlandó bekapni), de kb. 4 hetes koráig max. 10-20 grammot szopizott vagy semmit. Aztán ahogy megerősödött már egyre többet és mikor már sikerült néha 70-80 is, akkor elhagytuk a cumisüveget és 2 hónaposan a bimbóvédőt is! Azóta már nagy szopibajnok a Drága! :) Szóval sztem siekrülni fog Nektek is, kitartás!!!!:)

Zsuzsi,
Balázs sajnos sír vagy inkább ordít. :( Ha ott vagyok vele és simogatom, akkor minden oké, de kb 15-20percbe telik mire elalszik. Jó, ez annyira nem gáz, csak eddig nem így volt, nappal elaludt magától éjjel meg csak a cumit kellett odaadni és visszaaludt. Lehet, hogy a foga miatt van, egyébként is nyűgibb mostanában.

Andi,
Tök jó, hogy nem kell kínlódnotok a szemüveggel!

Zsebi, Wish,
Jobbulást a fiúknak!

Wish,
Részvétem a korán (szé)kelő szomszéd miatt! :evil:

Petyaanya,
Boldog szülinapot Eszternek!!!

Képzeljétek ma felállt Balázsom! Eddig csak rajtam tudott feltáposzkodni, ha melette feküdtem, de most felhúzta magát a kanapénál.

Kép
bandika
 
 


Petyaanya!
Eszterkének nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánok.

Wish!
Nekünk is volt puha a kakija kétszer de még az ügyeletet is megjártuk eset nem bírtuk semmivel levinni a lázát és inni sem ivott. Kapott kataflan cseppet piros a torka nagyon úgyhogy most kezd javulni de még nagyon bágyatd. :(

Hajni!
Eszti szerencsére nem beteg bár elkaphatja mert fertöző hát remélem nem fogja.

Bandika!
Gratulálok Balázsnak nagyon nagyon nagyon ügyes. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


bandika,
gratula Balázsnak!!

hajni,
én is vicceltem, de mindig van, aki hisz benne - és tudod mit? aki hisz benne, azoknál ált.ban működik! :)

Na most örülök mégis, h beadattuk a Rotát, annak ellenére, h a dokinőnk nagyképűsködött, h szerinte felesleges volt. Utálom már, h mindig van valami járvány (influenza vagy más). Mikor vihetem így játszóházba őket? Délelőttönként már olyan nyügik, h muszáj vagyok v.mit kitalálni! (Most pl. bemásztak mindketten a szám.gépes asztal alá!) :lol:

anikó,
nagyon szép helyen voltatok.Köszönjük a képeket! Te, ne hari, majd a férjemmel küldetem a vidijót (mert persze, én nemtom, hogy...), bocsi. :oops:

wish,
micsoda szép ébredése van szegény Balázsnak! 8)

Tegnap vettünk napernyőt 3 E-ért a Minimanóban. Mindig mire föltettem, cudarul elkezdett fújni a szél. Bencsi meg hősiesen fogta, h el ne vigye... :D

KépKép
pompomlány
 
 


Wish
na ezt el is hiszem. Zalán is annyira éberen alszik reggel, hogy ahogy elkezdünk mocorogni, rögtön jelez- pedig külön szobában van. Huh a kishisztiken mosolyogtam. Nálunk ez úgy néz ki, hogy kinéz magának vmit, de nem tud érte menni, egyre hangosabban elégedetlenkedik. Én meg nem akarok mindent odaadni neki, mert akkor tényleg sosem indul el....

Bandika
Felállt? azta' de ügyes! Nem is tudtam, hogy te is bimbóvédővel kezdtél... én is... 1 hónap után hagytuk abba... sztem az elején marha nagy segítség

Hajni
Mannyi ideig voltatok tv nélkül?

Pompi
Bencsi a napernyővel :D

Napirend: én alig várom, hogy stabil legyen az alvásidő! Akkor tudnék vmit tervezni! De szerintem nagyon jó úton haludunk! A 9es alvás f 10re tolta, így van esélyünk hogy utána 2ig fent van, és akkor 3 utánig alszik, amivel már kibírja estig. Nekem nagy megkönnyebbülés, hogy nem totális káosz uralkodik. Persze nem bánom, ha 1x 1x lesz ez majd másképp vmi program miatt, de ha sima hétköznapunk van, legyen csak 2 nagy alvása... ős is sokkal jobbkedvű meg én is :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Még egy : TEJ-téma: én nem vagyok híve a napi tejezésnek! Mi tesómmal tök rosszul bontjuk a tejcit, mindig fájt a hasunk a reggeli kakaó után, gyorsan el is hagytuk, és tea lett. Sztem 2-3 éves korig tápszercsi inkább, aztán meg néha tej, de nem kötelező napi szintem, inkább a tejtermékek mennek nálunk nagyon - rengeteg sajt, joghurt, túró.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Anikó,
szuperek a képek!

Zsebi,Wish,
jobbulást a fiúknak!

Erika,
sajnos nincs ötletem,sajnálom!

Bandika,
gratulálok a felálláshoz!

Petyaanya,
boldog szülinapot kívánok!

szemészet:ez a dokinő is 2-es dioptriát mért az Arnikának,de erre nem kell szemüveg,mert 3-asig normális!Kicsiknél ez nem az a dioptria,ami felnőtteknél!!!!!!!!Jó,mi?Azért fél év múlva vissza kell menni kontrollra.És nem is kancsalok,csak széles az orrnyergük!

Márknak már a 4.-ik rágófoga jön,úgyhogy keveset alszik,hisztis és kifosik a pelusból.Mindig mire kiteregetek és visszaolvasok,már fel is kel,ezért alig van időm.Most itt ül mellettem,az Arni meg alszik!

Tegnap végre sikerült találnom egy tuti apartmant Siófokon,mindent lebeszéltem a hapsival,és rákérdeztem azért,hogy ugye földszint?Hát neeeeem!Úgyhogy keresgélhetek megint!

Pusssz!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda!

De jó, hogy nem kell már a szemüveg! :D
Hogy vannak a rosszcsontok? Képek?

Anikó!

Nagyon vagány Marci a tengerben! Fantasztikus lehetett! :D

Donika!
Gratulálok! Szerintem nagyon ügyes vagy!

Hajni!

köszi, de link ügyben Orsi tud nagyon jókat. Bár én is igyekszem, főleg magyar linkeket találni, így egyszerűbb rendelnem.
Bár most van egy amerikai cipő linkem amibe belevagyok szerelmesedve... valahogy megoldom a rendelést onnan is.

tényleg nem tudja valaki, ha USA-ból rendelek ruhanemüt, cipőt, azt levámolják?

Az Arborétum meg itt van 10 percre tőlünk. Gödöllő. Tényleg csak kisétálok:)
Kép kb ezt látom az ablakomból.

és ide megyünk sétizni, meg játszani.
Kép

Szopi-tej meg nálunk nem lett semmi baj, pedig elég sok tejet és tejterméket ittam-ettem.
Nekem azt mondta a csecsemős, hogy próbálgatni kell, mi az ami nem jön be és azt kell elhagyni.
Most hogy már eszik a fújós zöldségeket én már eszem babgulyást is.

katyerina
 
 


Anda!
És nem is kancsalok,csak széles az orrnyergük!


A múltkor rákérdeztem a dokimnál, hogy nem kancsal-e Maja. Megnézte és ugyanezt mondta, majd hozzá tette, ha nagyon aggódom, akkor vigyem el szemészetre majd jól felirnak neki szemüveget. :)
Akkor nálatok kb ez az eset jött be! :) De tényleg jó, hogy nem kell ezzel bajlódnotok!

A siófokot meg sajnálom! Remélem összejön valami tuti hely!

katyerina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: