Új privát üzeneted érkezett!

Igen,ahogy Kia mondja ide akartam,hogy rakj fel képet! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kia a piac ugye elég nagy,melyik részén és merre találkozzunk! 12:45 körül szerintem ott leszünk! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi akkor a piacnál...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A 15 emeletes felőlin?
úgyis arra megyünk

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na megyek
nézem a pelust...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

íme: :) Kép

Kép
fiora

Fiora ez nem semmi pocak! :lol:

Kia na most melyikre gondolsz? Azt tudom,hogy az ez oldali piac,mivel itt is vannak 15 emeletes házak! És akkor az a bejárati rész,ami nem az OTP,hanem a 15 emeletes házak felé esik??? :wink: Milyen színű a babakocsitok? :P

Én már ebédeltem,Gabika felkelt,most őt etettem meg! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

indulunk :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Várlak Titeket!

Többieknek beszámoló:
Fanni alig hizott valamit, 6700 gramm (egy hónapja 6450 volt). Doki szerint nem gáz, mert lemozogja, akkor lenne gond, ha nem hizott volna semmit sem. Más minden rendben volt. Beszéltünk a kajálásról is, hogy Fanni keveseket eszik, most másik sorrendet próbálunk ki.
7-kor anyatej
fél 12: ebéd, főzelék
16 óra: pép+gyümi
fürdés előtt ebédről maradt főzelék
lefekvés előtt anyatej
Hátha ha kevesebbszer adok neki, többet fog enni egyszerre... :shock:

Trécsi: sajnálom hogy nem jössz :( Anyós :evil:

Fiora: nem semmi pocid van :lol:

Majd jövök a képes beszámolóval a taliról :lol:

horvviki

Megvolt a tali :lol: Fanni kicsit nyügi volt, már fáradt volt, miután elmentek a lányok, azonnal bealudt. Képek később lesznek, mert lemerült a fényképező, most töltön van az aksija.

Többiek? Trécsi hogy alakult a délutánod?
Nika mizu?
Fiora?

Helga nem irtad, hogy mikor jössz vissza... :shock:

horvviki

Elfelejtettem irni, hogy Levi Manó gyönyörű baba :lol: És tényleg lehet vele már beszélgetni :lol:

Gabika meg nagyon rendesen viselkedett, ő egyáltalán nem volt nyügi és nagyon szófogadó kisfiú :lol: Egyébként tisztára Boszira hasonlilt :lol:

Na majd jövök képekkel is, Boszi is csinált, majd azokat is várom! :wink:

horvviki

Na akkor pár kép :lol:
Kép Kép Kép Kép

horvviki

Sziasztok! :wink:

Viki nagyon jól éreztük magunkat,köszike a meghívást! :P Jó volt ez a kis kikapcsolódás! Gabika utána már nem aludt el,de itthon is nagyon jól viselkedett! :wink:

Kia Levi baba nagyon szép,azok a kék szemek! :lol:

Én is csináltam jó pár képet és videókat is,mindjárt teszek is fel párat! :P

Gabika naplójába tehetek be képeket lányok? :)

Gabikát nagyon lenyűgőzte a zenélő könyv és játszóasztal! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

És akkor pár kép :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi! Nagyon jó képek lettek! Nyugodtan tegyél be képet a blogba :lol:

horvviki

Sziasztok!

Fiora
Tényleg szép a pocak!

Köszi Levi nevében is...
Fanni és Gabika nagyon aranyos...

Viki
Megláttam magam a képen :lol:
Köszi a meghívást!

A zenélő könyv nekem is tetszett. :wink:

Levi hazáig aludt, aztán nagy sírás volt...
Evett ismét, de előtte kivettem a nagy csomagot, amit nekem csinált :lol:
Apa hazaért :P nem kellett 8-ig lennie.
Levi pedig alszik... nagyon fáradt volt.

Apa most elment a Metro-ba, én megcsináltam a fasírtot - megyek sütöm lassan.

Várom a többi képet is...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nem is tudtam hogy videóztál is! Tök jók lettek azok is :lol:

horvviki

Lekéstem...

Jók a képek!
:wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Azt én sem tudtam, hogy videóztál is :shock: :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hehe,cseles voltam! :lol:

Nika?Helga?Trécsi?Fiora?

Mi már fürdötük,vacsizott is,és már szerintem alszik is,mert nagy a csend! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Az éjszakánk jól telt, már egyáltalán nem kér enni éjjel, max. inni. Viszont most meg az evéssel küzdünk. Alig eszik... Most reggel is, épphogy cicizett valamennyit, aztán nem kellett neki több. Csináltam tejpépet, hátha azt jobban kéri, de egy kanállal sem evett belőle, tolta el a kezemet. :( Legközelebb délben ebédelnénk, nem tudom mi lesz :shock:

Délután megyünk párom keresztanyjához, mert szülinapja volt. Ott lesz anyós is, csak este jövünk haza.

Még mindenki alszik?

Fiora akartam már kérdezni, hogy most hány napod is van még hátra??? (mivel megállta a vonalzód...)

horvviki

Sziasztok!Jó reggelt!

Nagyon jók lettek a képek meg a videók a taliról!Sajnálom h nem voltunk ott:(
Irigykedem picit h Fanni meg Gabika milyen jól eltudnak már játszani..

Leviről jó lett volna egy-két közeli..h mit szólt az eseményekhez:)de majd leközelebb!

Fiora jó nagy pocid van!))Nagyon helyes kismama vagy!

Helga jól elutazott!:)
Nikát se láttam igazán..

Említetted a tegnapom..Viki
Na igen,anyós megérkezett..Bement Milánhoz,ott visított neki ,ő meg csak röhögve nézte h hogy kínlódik..
Nem tudtam rászóljak e..
Aztán felpattant és mondta h ennek a gyereknek kell a levegő és leviszi.
Én meg mondtam,h nekem is kel a levegő! :twisted:
Elvégre miatta ne mentem sehova!
Ugyh nem engedtem h egyedül vigye!hihi
Amugy se tudta volna lecipelni a lépcsőn.
A részletekbe most nem megyek bele,de ..annyira szőke nő!...(már bocs)

Este volt még egy menetem Armanddal,de aztán én győztem!
Amugy említettem neki azt a helyet ahova elakarom vinni.Tiltakozik!
Ugyh más módszerhez kell folyamodnom.

A mai napommég nem tudom h alakul,mert 5kor keltem ma is és MÁÁR iszonyú álmos vagyok.
Viszont vágyom egy kis napfényre is!
trécsi

Sziasztok! :wink:

Mi is már fent vagyunk 7:40 óta. Gabika pocija már teli van,most a kiságyában játszik éppen.

Trécsi akkor lerendezted a mamát,helyes! :lol:

Nika nagyon el vagy tűnve!
Helga szerencsésen megérkeztél?
Fiora mi újság? Hogy telnek a napjaid így a vége fele?
Kia jó volt az éjszaka?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na 100 szónak is 1 a vége-Hajvágás elmaradt.
Mert lementünk,utána meg átment a szomszédba,aztán mikor Milán elaludt.leült internetezni..Én meg nem fogok könyörögni!
Boszi!amugy nem jár fodrászhoz,engem kér meg mindig..
Fodrásznak tanultam eredetileg,csak nincs meg a szakvizsgám..de ez egy nagyon hosszú történet!

Örülök Viki h ilyen jól megy az átállás Nálatok,az evés miatt meg ne aggodj!Enni fog ugyis ha éhes lesz..
Milánnál is ezt tapasztalom most,h reggel nagyon unszolva issza atápszert,este is csak megszokásból kortyolgatja..

Ja tegnap beesett reggel a védőnő,elég rég volt már..Bevallottam neki h gyümizünk már,nem igazán díjjazta..A többiről még nem is tud..Azt mondta h max.egyszer kapjon a többi maradjon tápszer.
de én rossz kislány vagyok és ragaszkodom az elveimhez.
Ettől függetlenül megjegyezte h nagyon egybe van agyerek és majd kicsattan az egészségtől láthatóan.
trécsi

Ah, Trécsi, Gabika meg Fanni nem játszott egymással :lol: Csak egymás mellett álltak és az asztallal játszottak. Szinte észre sem vették egymást :lol: Ugye, Boszi? Néha megbámulták egymást, de még nem igazán tudtak mit kezdeni a másikkal... :lol:
Levi Manó meg csendesen figyelgetett, úgy mint Milán múltkor. Azért néha-néha közbeszólt ő is! :lol:

Trécsi: ne mérgelődj az anyós miatt... nem éri meg... szerintem mindenkinek van valami baja az anyósával :?
Armand: sejtettem, hogy nem fog neki tetszeni az ötleted. És most mi lenne az új módszer?

Fanni már vissza is aludt, de elég nyügin indult a nap. Nem evett, nyüglődik, 2x bekakilt reggel (nála ez már nem normális...), ráadásul a kaki szine is érdekes volt, tiszta vörös :shock: Remélem csak a tegnapi kajától, ami sárgarépás volt... És ezerrel rágja a kezét, biztos fáj az inyje szegénynek. Bizom benne, hogy a nap folytatása azért jobb lesz.

horvviki

Muszáj volt Boszi,mert igy is kikészít!
trécsi

Trécsi! Fodrász vagy? Jaj, ha nagyon szépen megkérlek, jövő héten nem vágnád le a hajamat itt nálunk??? Egyszerűen nem jutok el fodrászhoz, meg igazából csak a végéből kéne levágni, ami töredezik, meg hogy valami emberi fejem legyen, mire megyek dolgozni 10-én. de ha nincs kedved, semmi gond!

Kaja: szerintem több, mint 5 hónaposan ehet már mindent Milán. Mi 5 és fél hónaposan kaptunk a dokinénitől is zöld útat a kajálásban!

horvviki

Megcsinálom nagyon szívesen Viki!Megdumáljuk mikor jó és összehozzuk!
Viccse,de egyedül hajszárítóm nincs,mert anyunál hagytam..én nem használtam/használok.

Pedig most eldöntöttem minap h picit megint növeszteni kezdek,mert nagyon nem tetszem már magamnak :?
trécsi

A dokinénivel még meg se mertem osztani az evési szokásainkat.A védőnő is intett tőle...h csak a gyümut valljam be..
De miért?!nem teszek rosszat én ugy gondolom és látom..
trécsi

Jaj, Trécsi nagyon szépen köszönöm. hajszárítónk van, de megfelelő ollónk az nincs... Akkor jövő héten nekem bármikor jó lesz, majd hozzád alkalmazkodom, csak végre legyen már normáis fejem.

Egyébként meg, szerintem neked jól áll a rövid tüsi haj. Valahogy most el se tudlak képzelni hosszú hajjal. Esetleg régi fénykép, hogy megkuksizzuk hogy áll neked??? :lol: :lol: :lol:

Szerintem lassan bevallhatod a Nagy Erzsinek az evést, mert Fanni már vagy egy hónapja a tudtával eszik mindent.

horvviki

sziasztok vagyok csak szarakodik a net mivel nem tudtuk kifizetni időben csökkentették a sebességet így nem nagyon ültem elé de ma apa dolgozik és holnap kifizetjük remélem visszagyorsítják mert igy úgy érzem magam mint az őskorban :):):):):)

Fiora: szép nagy pocid van :):):) nekem sem volt kicsike:) igaz 4150g-os babám lett a végén :):):):)

Jók lettek a képek a taliról :):):):):)

Gege meg tagnap reggelre belázasodott:( még sosem volt lázas de nem pánikoltunk kapott lázcsillapítót meg reggel levittem dokinénihez mandulla gyulladása van:( kapott gyógyszert azóta nem lázas jókedvű még étvágya is van bár tegnap egész nap cicin lógott meg nem evett csak tápit a szilárdat nem fogadta el biztos fájt neki a kis torka :(

Trécsi : anyós nem semmi de jól tetted hogy a sarkadra álltál ne is hagyd magad főleg hogy így elrontotta a délutánodat miközben tök jó kis taliról maradtál le. tegnap én is összekaptam anyóssal. mikor megtudta hogy Gege beteg egyből jött le hogy a kis unokáját sajnálja:) na apa csinált gerzemürzét ez egy babapiskótás gyümölcsös tejfölös valami én nem kóstóltam de szedret tett bele mikor anyós megkóstólta akart adni Gegének mert hogy megkívánta címszóval én meg mondtam neki hogy nem
erre mondja hogy a ygerek megkívánta adjunk neki én meg mondom neki hogy nem erre csak akarta tovább adni a gyereknek igy rá kellet csapnom a kezére hogy értse már meg hogy magos gyümi és hogy nem szeretnék még adni ilyen gyümit a ygereknek különben sem lehet másfél éves koruk előtt vagyis nem ajánlott na ő meg beverte a durcát én meg mondtam neki hogy bocsika de nem lehete még iyleneket adni különben meg gege le szarta hogy mit eszik mert ha kell neki valami akkor igen csak tud hisztizni érte most meg elment játzott stb anyó akarta erőltetni:):):):):):)) na mindegy azért megbékélt mert GAbi is mellém állt hogy még semmi ilyen gyümit nem kapott és van egy táblázatami nem ajánlja

na jó sok lettem majd jövök de nem ígérem hogy még ma :):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika: sok sok gyógypuszi Gegének!
Anyós: mondom hogy mindegyikkel van valami gond :lol:

horvviki

Sziasztok!

Én egy órája ébredtem..
Most várom Levit.

Éjjel csoda történt :shock:
22-05-ig aludt :lol: és úgy fél 6-tól ... még most is. :P
...rászóltam - ébredezik.
Megyek...
Majd jövök..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Trécsi igen Vikit tudom erősíteni én is. Ennyi idősen még nem tudnak igazán eljátszani a másikkal,de majd később... :wink: Simán átmásztak,nekimentek a másiknak! :lol: :lol: :lol: De nagyon cukik voltak! :P

Trécsi én is kivi lennék rád hosszabb hajjal,de szerintem is ez a tüsi frizu nagyon jó választás! :wink:

Nika nem semmi erőszakos volt akkor a kedves mama,de jó,hogy apa is kiállt melletted! :P Jó,hogy a mamáknak kényeztetni kell az unokát,de nem ilyen áron szerintem.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gegének jobbulást! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nika csatlakozok az elöttem szólókhoz és Nagy nagy puszit küldök Gegének és jobbulást kívánok!!!

Ugy látom az anyósok tényleg ilyenek..Kár h az emberem nem volt itthon,bár tök mindegy mert ugy se áll mellém:(

3.-án megyünk tanácsadásra ha szóba hozzá,megmondom,ha nem akkor titok marad :lol:

Viki!Nagyon szívesen!Ollóm meg egyéb minden van!Bedobom akocsiba és kész..

Beakarom jelenteni Armandot fogszabira,ha kapunk időpontot utána egyeztetünk!Jó igy Viki?
10.-én kezdesz?

Nektek nincs olyan érzésetek,h senkinek nincs ideje Rátok?!
Én ezzel küszködöm...
Felhívom anyám,épp nem ér rá..Felhívom tesóm,idegrogyin veszi fel.. :?
Biztos azért van,mert én túl ráérek itt egyedül...
trécsi

Nagyon hosszú hajú sose voltam,se mindjárt rakok fel képet!

Azért köszönöm a dícséreteket! :oops:
A fodrásznál is agyon dícsérnek h milyen jól áll,meg ritka ha vkinek ilyen jó meg stb.
De vhogy én most összevesztem a hajammal:)
trécsi

Boszi,Te pályát tévesztettél! :lol:
trécsi

Boszi: nagyon jó lett a videó :D Én is beraktam a blogba, ha nem baj. Mi még sose videóztunk a fényképezőgéppel, pedig lehet. Most kérem meg apát, hogy mutassa meg, hogy kell... :shock:

Igen, 10-én kezdek, szóval addig kéne levágni, de mindegy, hogy mikor. Amikor neked jó.

Most hivtak minket márc. 15-ére bogrács partira :lol: Tavaly is voltunk, akkor már elég jó idő volt, és nagyon jól éreztem magam. Akkor már 4. hónapban voltam... :lol:

horvviki

Kép pocakosan)
trécsi

Kép egy régi kép(csak a frizu miatt)
trécsi

Kép Milán zord arccal:))
trécsi

Viki nem probléma,addig 20szor levágom a hajad:))
trécsi

Huuuúú én is imádom az ilyenek!bár én inkább grillezni szeretek!Tavaly szülinapomon volt egy nagy buli!Csomo képem van!Szuper volt,csak kár h nem mulatozhattam:)kb 7 hónapos voltam...
trécsi

Trécsi: csak ekkora hosszra gondoltál? Én azt hittem hosszabbra. Még ez is rövid :lol: De ez is jól áll. Én ilyen vállig érő hajjal nem tudnálak elképzelni. Nekem a kerek fejem miatt hülyén állna az ilyen rövid haj, bár ha még sokáig hullik a hajam, akkor nem lesz egy szál se...

Min lepődött meg ennyire Milán??? :lol:

horvviki

15.ére mi farsanolunk:)csak még mindig nem tudom mi leszek :?
trécsi

ÁÁÁ akkorát nem akarok!Nekem se áll jól.

Nem tudom mi volt a meglepődés tárgya,nem én csináltam ezt:)
trécsi

Őrület mi van ma!Milán kemény 10 percet bírt aludni :shock:
trécsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?