Új privát üzeneted érkezett!

Na indulunk. Szoritsatok, hogy ne legyen semmi komolyabb...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na indulunk. Szoritsatok, hogy ne legyen semmi komolyabb...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Húh de sokat írtatok. Nem győztem visszaolvasni :) És irtó lassú a bnet. :evil:

Andy: köszi, hogy feltetted a görbéd. Én most úgy gondolom az ovut húzza be a ferti. Mert elvileg a + teszt után 24-48 óra múlva van ovu. Neked 48 órával tette odébb a + után.
Sajnálom, hogy nem jutottak tovább a gyerekek a versenyen. :( :(

Mágnes: apudnak jobbulást! Elég bíztató amit írtál. Szorítok nektek!

Jenny: drukk hegyek mennek!!!!

Márti: jobbulást Huninak. Majd írj mit mondott a doki, de tuti semmi komoly.

Magdolnam: Szupi, hogy a tiéd lesz a kocsi. Kívánom, hogy minden legyen úgy ahogy most megálmodtad! Én azt mondanám, hogy péd 14. nap lehetett, de az ovud csak 16-17. napon.

Nati: szerintem tegnap vagy ma volt/van ovud. Meg azt hámoztam ki nagy okosan, hogy a ferti a + teszt után 24-48 órára rá teszi be a vonalat. Ha neked fent marad holnap is a hőd szerintem hétfőre vagy mára fogja betenni a vonalat. Szerintem tutin elkaptátok.
Szupik a kocsik. Én is a szürkét választanám. Nekem csak annyiban nem lenne praktikus a 3 kerekű, mert nálunk a legtöbb lépcsőnél úgy van megoldva a babakocsi lejáró, hogy a két szélén van lebetonozva és közte meg lépcső. Nem egybe van egy széles rész. Érted hogy akarom mondani. Nem tudom nálatok ez hogy van. De a 3 kerekűvel élmény ilyenen lemenni. Az egyik barátnőm annyit szentségel miatta.

Holka: köszi, hogy te is megnézted a hőm. Kezdek megnyugodni, hogy azért talán elkaptuk. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
nagyon szép a hőd!!!! Szerintem is elcsíptétek petikét.
Remélem mi is el fogjuk kapni. Még most is érzem az oldalam, szóval szerintem még nem volt ovum. Biztos ami biztos nyomjuk naponta. Tutira megyünk. :wink:

Kép
Kép
nati80

Csináltam most is egy ovutesztet csak a kiváncsiságom miatt, de negatív lett. Tényleg nem értem, hogy most mi van. Lehet az egy amit +-nak hittem az is nega volt. De akkor mikor lesz ovum? Lehet hogy nem tud megrepedni? Mekkorára nő mielőtt megreped? 20mm-től meddig? Lehet nagyobbra nő?
Lehet megint elmegyek uh-ra.

Kép
Kép
nati80

Én még sose csináltam ovutesztet,nincs benne tapasztalatom.
Egy gyárilag hibás terhestesztet úgy szűrhetsz ki ha a 2 csík nem ugyanolyan vastag akkor rossz a teszt...
Amúgy spontán ciklus esetén 18-20mm-es az ovulatio előtti mérete a tüszőnek,de stimulált ciklus esetén nagyobb 23 +/-3mm
holka

Köszi Holka
Annyira jó, hogy te ezeket így vágod. Szerinted a mai hőm nem mérvadó? Nem 6-kor, hanem 8-kor mértem 4 órás alvás után. lehet nem kellene figyelembe vennem. Tudom várnom kellene holnapig, de olyan türelmetlen vagyok.
Most is fekszel? vagy már lazábban veszed?

Kép
Kép
nati80

Szerintem inkább higyjél az ovutesztnek mint a hődnek, főleg ha bulis éjszakád volt :D

Fekszem bizony :D . De mostmár kezdem picit unni.... :roll: biztos mert olyan csalogatóan jó idő van kinn. De másfél hét szigorú fekvés eredményezett másfél centi vérömleny kisebbedést. :D Szóval nem merem lazábban venni. Akarom,hogy teljesen eltűnjön mihamarabb!!!! Illetve annyi,hogy ma lehajtogattam a szárítóról a ruhákat ilyet se csináltam az elmúlt 2 hétben...
holka

Holka
Nem buliztam, páromat kisértem el egy munkába. 8 után tudta elkezdeni, de sajna nem tudtam neki segíteni, mert kicsi volt a hely és 3/4 2-kor fejezte be hajnalban. Nem volt egyszerű. Én is jól elfáradtam, de legalább együtt voltunk.

Kép
Kép
nati80

Na jóóó de akkor se aludtál éjszaka rendesen szóval ne vedd szigorúan figyelembe a mai hőd...
Mit csinál párod?
holka

Holka
privi ment

Kép
Kép
nati80

Mágnes!
hogy van az apukád? szorítok, és biztosan felépül. vigyázzatok rá nagyon.

Márti!
írd ám meg mi volt a dokinál, remélem semmi komoly, és csak nagy volt az ijedelem.

Nati!
hát lehet hogy a + tesztkor volt péd. mert megindult a hőd felfelé.

Holka!
ugye milyen rossz ilyen sokáig feküdni? én is nagyon untam már, de örülök hogy azért jobban vagy, és reméljük még egy hét és eltűnik a vérömleny és már csak a baba foglalja a ahelyet.

Viri
szerintem is a 13.napon volt péd és másnap ovud ahogy betette a gép, ahogy néztem aznap 2szer is volt action. akkor tuti a baby.

Kép
andyfekete

kértétek hogy tegyek fel képet a hasamról.
de nekem még csak picit dudorodik a méhem alig láccik, viszont a hasam mindig egyre nagyobb. lehet mert már nő a méhem és nyomja fel-kifelé.
vagy csak a sok viz fujja fel, pedig nem iszom szénsavasat semmit, csak mentes ásnyálvizet.
majd jövő héten teszek fel képet, ha lesz kedvem

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Igaz, senki sem hiányolt, de azért írok....
Kép

Vasárnap este jöttünk meg Erdélyből, nagyon jó volt kettesben a párommal....ki is használtuk! :wink: De azért a gyerkőcök hiányoztak!

Ma vagyok a 28. napon, egyenlőre várakozó állásponton.....Na ez a legrosszabb! Mutatom a görbét.......De nem bízom el magamat! Mindenesetre az bíztató, hogy a múlt hóban ezen a napon már csak 36,7 volt a hőm....most meg...
Kép

Andy :)
Örülök, hogy múlóban a rosszullét!!
És még visszamész dolgozni?

Holka :)
Látom, nálad is csupa jó hírek!!!!!!!! Mostmár csak növögetni kell a bébinek!

Lányok, mi van Jennyvel?? Hol olvastatok róla? UH-n nem volt minden rendben?

Mágnes :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és helyrejöjjön apukád!

Márti :)
Dokinál mi volt?

Nati :)
Én 2 hónapban használtam ovut, de csak felidegesítettem vele magamat, meg aztán hallom, hogy sokszor téves eredményt ad, és csak az idegeskedés marad. Én bíztam a hőben, meg a tojcsiban!
Remélem el is kaptuk....

Viri :)
Nektek is drukk!

Bocsi, ha valakit kihagytam, most mennem kell!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Nati
Naaagyjon jók a babakocsik! Én is már úgy nézegetném őket, de még ráérek. Csak a szívem szakadna meg.

Ditta
A görbéd jól néz ki. Remélem még így is marad 8 hónapig. Nagyon rossz várni, ez a legrosszabb, ciklus vége vagyis nemvége. Nem teszteltél? Mondjuk a ferti szerint a 11. dpon vagy. Még pár napod van, de remélem inkább 8 hónapod.

Andy
Hogy vagy ma? Jobb már? Sajnos nem jó az msn. Fogalmam sincs mi van. Nem enged belépni. Neked jó?

Kép
p__lilla

Jenny????

Andi:
Aput átvitték Szegedre, magához tért du., így szállítható lett. Azért vitték oda, mert műteni kell, azt mondja az orvos, hogy ez a jó, hogy lehet műteni, mert sok esetben műteni sem lehet. A műtéttel azért még várni kell, amíg stabil lesz az állapta. Közben azt is kiderítették, hogy cukros, amit én tudtam, csak a család nem, mert nem volt hajéandó kezeltetni. Na de most ezt is kezelik..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Voltam orvosnál, rossz hírt közölt, üres a petezsák, valószínűleg 1-2 hete halt el. Csütörtökön megyek a kórházba, 2-3 napig leszek bent. Sajnos jól éreztem. Nektek boldog babavárást, puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Óóóó Jenny! Nagyon sajnálom! Nem igaz, ez a hét a rossz híreké!
Kitartást nektek, és mielőbbi babásodást!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jenny
Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Remélem hamar túl leszel rajta és megint boldogan és babásan írsz.
De ugye nem hagysz itt minket?

Ditta
Én olvastalak egy másik oldalon, hogy visszajöttetek. Nagyon bíztató a görbéd szerintem is.

Lilla
Nekem jót tesz, hogy ezeket nézhetem. Ma neten babaruhákat, csörgőket nézegettem, hogy miket vennék ha kismami lennék már. De nemsokára veszek ilyen dolgokat is.

Mágnes
Apukád hamar jobban lesz. Papám is cukorbeteg lett az agyvérzés után és napi 5-7x kellett szurni. Már szerencsére csak 3-5x talán.

Hú annyira fáj az oldalam. Mintha beszorult volna a levegő. Ma történnie kell végre valaminek!!!

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt!

Kidobott az ágy, izgatott,milyen a hőm....leragadt 37,2-nél.... :)

Jenny!
Borzasztóan sajnálom!!!!!!!Ezt nem hiszem el! Hány hetes voltál? És érezted, hogy valami nem stimmel, vagy csak az UH-n derült ki?

Sokszor elgondolkozom, miért ilyen igazságtalan az élet......Nekünk, és még sokunknak itt a babaneten minden vágyunk a baba, és mindent bevetünk érte.....Mégis előfordulnak ilyen dolgok! De pl. az utcánkban lakik egy család, az 5. gyerekük 6 hónapos, szóval állandóan terhes a nő, de foga nincs, cigizik, szerintem iszik is.......Egy kis lyukban laknak, még olyan hely sincs, ahol normálisan összebújjanak....nemhogy vitaminok, meg hőgörbe...!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! és mégis!!!! :twisted:

Nati!
Drukk! Drukk! Most jönnek az izgis napok!!!!! Hajrá!

Na, megyek, kakaót főzök, mert hamarosan indulnunk kell!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt!

Kellene egy kis segítség. Ma leesett a hőm 36.3-ra. Akkor ma van peteérésem és este/éjszaka lesz ovum? Tuti holnapra felugrik a hőm. Tegnap nagyon-nagyon éreztem a szurkát az oldalamban. Ugye ma este kell akkor akciózni? Mert tegnap este elaludtam a reklám alatt és most keltem csak fel.
Tiszta ideg lettem reggel e miatt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Jajj Jenny, de rossz hir :lol: :lol: :lol: . Nagyon együttérzek veled.Küldök sok sok virtuális ölelést!!! Ilyenkor nincs mit mondani, mert ugyis az emberlánya nem oda figyel, hanem a fájdalmára :cry:
Kivánom neked, hogy mihamarabb ujra babás légy és akkor valamennyire enyhül a fájdalom...

Edit:
én hiányoltalak, csak olyan zizi vagyok elfelejtettem megirni.. :oops: :oops: :oops: Akartam kérdezni, hogy telt mifelénk, de az is kiment a fejemből :oops: :oops: :oops:

Na megjártuk a dokit tegnap, hát kész kálvária volt...Olyan mérges voltam, azthittem valakit megverek...
Lementünk a családorvoshoz, ő felküldött a korház gyerekrészlegének a fül-orr-gégészéhez.Mikor odaérünk közlik, hogy szabadságon van, csak valamikor márciusban jön... :shock: :shock: :shock: Én kérdem, és akkor senki sem helyettesiti??? Vonogatják a vállukat, hát nem... Esetleg probáljam meg a felnőttrészen... egy másik korházban...Elmentünk oda délután 4 től egész este 7:30-ig vártunk amig sorrakerültünk... :shock: ...Azt mondták, hogy nyirokcsomo duzzanata van, egy korábbi virusos fertőzésből maradt vissza, mert nem volt jol kikezelve... A családorvosnő gyenge antibiotikumot irt fel akkor, ami nem volt hatékony :shock: Nos azt mondtak, hogy nem játék, ha most nem jön helyre kemény antibiotikumos kezeléssel sem akkor ki kell vágni... Pont amre gyanakodtam.... :?
De remélem jol fog reagálni az antibiotikumra...Augmentint irt ki 10ml 2X naponta 10 napig :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:
ahogy kinéz, pont a 14 napon lesz pé-d ahogy a könyvekben :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny
Nagyon-nagyon sajnálom. :cry:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen történhet, hiszen vitamint is szedtél, meg minden. Próbáljon az vígasztalni, hogy biztos nem lett volna egészséges a baba, és jobb ha ilyen korán történt, mint később. Hidd el, pár hónap múlva újra babás leszel, könnyen megfogan majd a kicsi, és rendben lesz minden.

Nati
Most van a hőleesésed. Holnap emelkedni fog. Holnap lesz ovu! Apára fel ma is, holnap is. Azért ovutesztet lőjjél el délután.

Ditta
A hőd nagyon jó ma is.

Kép
p__lilla

Jenny: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Már a másik topicban is írtam. De kitartás és meglátod az élet hamarosan megáld egy babával.

Kép
csucsu05

Sziasztok Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok!

Drága Jenny! :cry:
Ez az amire nem tud az ember felkészülni... :( Nagyon átérzem min mész most keresztül!! Nagyon sajnálom,hogy életed első babavárását így kellett megélned :cry: :cry:
Amint testileg-lelkileg talpra állsz újra kell próbálkozni gyógyír a szomorúságotokra csak egy újabb baba lesz!!
Meglásd Jenny nyáron újra babás leszel,mert a műtét után általában mindenki gyorsabban teherbe esik!! Én is 3 hónap elteltével már vártam az újabb babát!!
holka

Nati
Próbálj meg ici-picit lazítani,bújjatok össze minden nap így nem vétitek el az ovut. És dőlj hátra, hess ideg, relax!!! Az is kell ahhoz,hogy a picur megfoganjon!!!

Ditta
Ez a 37,2 nagggyooon jól hangzik!!!!
Nincsenek gyönyörű tájképek az erdélyi útról amit fel tudnál tenni? Legalább lélekben kicsit ott járhatnék ha már az ágyat kell nyomjam….
Nem is tudtam,hogy csak kettesben mentetek azt hittem a gyerekekkel együtt voltatok. De így legalább te is tudtál pihizni és csak apára kellett koncentrálni!

Márti
Ez hihetetlen,hogy semmi helyettesítést nem oldanak meg!! Képzelem milyen „egyszerű” volt egy 3 évessel 3,5 órán keresztül múlatni az időt a váróban!!! Szegény Huni!! Reméljük az antibiotikum hatni fog!!!

Mágnes
Örülök,hogy apukád kicsit jobban van, drukk,hogy hamar stabilizálódjon az állapota!!

Van kiskönyvem!!!! :lol:
holka

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Holka, igazad van, stresszeléssel leállok és csak az együttlétek élvezetére koncentrálok. Jönni fog a baba/babák. :lol:

Ditta
Nem tennéd fel a görbéd? Nagyon jól hangzik ez a magas hő.

Márti
Nem semmi, hogy ennyi idő kellett ahhoz, hogy egy orvos megvizsgálja a fiad. Nem hiszem, hogy ki kellene venni azt a csomót, biztos használni fog a gyogyi.

Lilla
De ha holnap van ovum, akkor ma már nega lenne az ovuteszt. Tegnap tök nulla volt, ma se lehet sokkal erősebb.

Kép
Kép
nati80

Holka
Gratulálok a kiskönyvedhez!!! Már ennyi idő eltelt volna??? Repül az idő.

Olyan gyönyörű idő van, hogy még a tavaszi kabát is sok volt most. Annyira jó volt sétálni. Most meg írhatom benn a szakdogám. megyek ebédelni.

Kép
Kép
nati80

Nincs itt senki?
Megint pont velem van ez.
Tudom csak önmagam ismételgetem, de olyan mintha tűvel szurkálnának egy pontban a petefészkem környékén. Talán ott érzem. Nem úgy fáj mint tegnap.
Senki??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Én vagyok Nati :D
Épp most csináltam egy liter tejbegrízt...szerintem egész életemben nem ettem annyi tejbegrízt mint az elmúlt 2 hétben :roll: :lol: Nagyon rákattantam most :D
holka

Nyami, a tejbegrízt nagyon szeretem.

Nati
Szerintem ha holnap lesz ovud, akkor az ovutesztnek ma kell zebrásnak lennie. De nem tudom.Lehet, hogy a mai nap folyamán volt/van ovud, akkor viszont már tényleg késő.

Kép
p__lilla

De akkor tegnap miért volt nega. Én ezt nem értem.

Kép
p__lilla

Lilla
Tegnap előtt nem csináltam tesztet (én lüke), lehet az + lett volna és akkor tényleg ma van ovum, de ha holnapra megy fel a hőm (vagyis éjjel szabadul ki a petesejt), akkor is nega lenne most. Lehet rossz a minősége a tesztemnek, mert nehezen ment végig rajta a folyadék is. Nem tudom.

Tejbegríz!!! Szeretemmmmm...

Kép
Kép
nati80

Holka
Lehet te jól el tudnád nekem magyarázni ezt a hő, pé, ovu dolgot. Egy kicsit összekavarodtak bennem az infók.
Szóval: Mikor leesik a hőm akkor van pé, ami azt jelenti hogy a tüsző eléri a kívánt méretet és kész megrepedni. Utána napon mikor felugrik a hő akkor volt ovu, vagyis kiszabadul a petesejt. De mikor felugrik, akkor már megvolt a tüszőrepi.
?????????
Jól tudom? vagy nem?

Kép
Kép
nati80

A mensi elején sok kis tüsző kezd érni majd egy kiválik,ez lesz a dominans tüsző ami megérik szép nagyra. Az ovulatiót közvetlenül megelőzően ez a dominans tüsző ösztrogénsecretiója erősen fokozódik és ha ez magas öszt. koncentráció 48 óráig fennáll akkor az kiváltja az LH-csúcsot. Az LH-csúcs az ovulatio előtt 34-36 órával kezdődik és elég pontosan jelzi az ovud várható időpontját (az LH-csúcs legmagasabb az ovu elött 24 órával) .
És ez az LH-csúcs a progeszteronon keresztül emeli az ébredési hődet. A hőd az ovud időpontjában csökken majd emelkedik(tehát ha emelkedik akkor már megvolt a tüszőrepid).
holka

amúgy a hő csökkenése és utána az emelkedés pár óra alatt bekövetkezik
holka

jó magyartalanul fogalmaztam :oops: bocsi :oops:
szóval a hő csökkenés utáni emelkedés pár óra alatt bekövetkezik
holka

Holka
Akkor nekem megvolt az ovum? Elég alacsony volt a hőm ma, lást a görbém, de még mindig szurkál a hasam oldalt, szóval érzésre még nem volt meg.
Szóval ha nem hajnalban van ovum akkor lehet lekéssük? Most megmértem a hőm és 36.8. Kb ennyi szokott lenni napközben mindig. Tehát ha hajnalban van ovu, akkor előtte alacsony (de alszok, így nem mérem) és reggel mikor mérem már fenn van. Ugye?
Bocsi tiszta zizi vagyok már.
Lehet inkább az érzéseimre hagyatkozok és azt figyelem, vagyis a szurkálást az oldalamban. Egyre erősebb.

Azért tényleg köszi!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Jenny: ez borzasztó! Nem hiszem el. Annyira sajnálom. Kérlek ne keseredj el. Olyan fiatal vagy és nyáron már lesz megint babód hidd el! Kitartást és sok erőt neked!!!

Nati: drukk, hogy elkapjátok az ovut. Fú nagyon leesett a hőd. Lehet tényleg holnap reggel lesz az ovud. Hajrá apára!!! És kapcsolj ki egy kicsit. Sz…rd le a tesztet és a hőd. Apával foglalkozz!!! Tudod no görcsölés!

Holka: kitartást a fekvéshez. Már tuti nem kell sokáig ;) Heni hogy bírja? Grat a kiskönyvhöz. Én is akarok :)

Andy: igen pénteken és szombaton rám tört valami és kétszer is képes voltam ledönteni apát. Tuti akkor volt az ovum :) Kíváncsi leszek a végeredményre.

Ditta: örülök, hogy kellemesen telt a hétvégétek. Képek lesznek? A hőd meg gyönyörű Drukk, hogy legalább 8 hónapig fent legyen ;) A teszttel még várj pár napot.

Lilla: veletek mizu? Akció mikor indul? Látom a hőd még ingadozik. Jó lenne, ha holnap leesne egy kicsit jobban.

Márti: jópofák a dokik. Nincs a gyerekrészlegen helyettesítés. Nem semmik. Reméljük használ Huninak az antibio.

Kép Kép
kisvirág_30

A görbéd alapján úgy néz ki volt ovud mert lecsökkent a hőd csak ma már később nem érdemes nézni mert csak a felkelés elötti hő számít. Tényleg érdekes,hogy ovuteszt nem csinál semmit... :shock:
De nem késtétek le mert tegnap elaludtál de tegnapelőtt együtt voltatok ugye? A kiskatonák élnek 48 órát is. Legfeljebb csajszi lesz az a kisfiú... :D
+ ma este azért ne hagyjátok ki.
Tök kivancsi vagyok a holnapi hődre,elvileg szépen emelkednie kéne és úgy is maradnia!!!

Lilla
neked van mns-ed ugye? Az elébb akartam letölteni de nem megy... :(

Magdolnam
merre jársz ma?
holka

Köszi Lányok!
De akkor miért szurkál még mindig az oldalam? Nem a tüsző miatt? Mert ha nem akkor megbolondulok.
Utoljára kedd hajnalban voltunk együtt kb 3-4 között. Akkor értünk haza melóból. Nem hinném, hogy akkor ebből baba lenne. FIÚT AKAROK!!!!!

Kép
Kép
nati80

Na erre varrjatok gombot!!! + lett az ovutesztem, gondoltam megcsinálok még egyet és aztán vége. Szóval lenyugszom, még nem volt ovum. De 1-2 nap és lesz.

Kép
Kép
nati80

Ilyen erős még sose volt!!! Vastag erős csík és azonnal kijött.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nagyon nehéz ez a várakozás.........!!!!!
Kíváncsiságból most este is megmértem a hőt, bár tudom, ez nem mérvadó.........de 37,7 lett! :shock:
Remélem ez jót jelent! Ja, és amit még nem nagyon vizsgáltam, a méhszáj.......Ovukor simán elértem, és érezhető volta nyitottsága......most meg szinte nem találom, annyira fent van..Remélem ez is jót jelent!
Na de nem élem bele magam......Ha legalább volna egy kis émelygés, vagy valami....de csak a hasamat érzem néha-néha mensisen.......

Holka, Viri!
Most nem csináltunk túl sok képet, de a nyáriakból majd dobok fel....van egy pár kedvenc képem!

Nati!
Továbbra is hajrá!!!!!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szegény Nati ez tényleg zavaros :roll:
Nincs túl nagy összhangban a teszt és hőd.. :roll:
De nagyon szuper a + teszt!!!!! Higyjél neki és nyugi és ne a gép előtt legyél este hanem apával!!!! :lol:

Viri
Hencikém elég jól bírja,bár ha hazajönnak a sétából anyósommal már hallom,hogy mondja a lépcsőházban,hogy anya-anya és szalad be hozzám :D Olyan édes.
Kendével kihasználtátok a jó időt?
holka

Nati: na de jó. Legalább megnyugszol :) Mondtam én, hogy nyugi még nem ment el ez a vonat ;) Most akkor hajrá ezerrel ;)

Ditta: a hőd is szupi, meg a méhszáj is. Drukk hegyek mennek. Várjuk a képeket. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

De édi lehet Heni. Tuti hiányzik neki, hogy együtt menjetek mindenfelé. Mi elég sokat vagyunk most kint. Délelőtt és délután is kiviszem. Annyira jó idő van. Kende meg imád kint lenni. Ezért is vagyok egy kicsit kevesebbet itt.

Kép Kép
kisvirág_30

Köszi Lányok!

Megyek is főzök valami finomat és elcsábítom párocskámat. meg holnap is. És utána is. :wink:

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?