Új privát üzeneted érkezett!

Mona :)

Jobban vagy?
Vendég
 


Haga :)
Nekünk 10 percre volt a klínika, de még így is paráztam, mert attól féltem, hogy majd nem tudom, hogy már menni kell. Hát majdnem igazam lett, mert ugye délután kettőkor vettem észre a magzatvíz szivárgást és csak félt tízkor mentem be a kórházba, mert közben nem jött semmi, így nem voltam biztos a dologban. A dokim előtte két nappal azt mondta, hogy majd észre fogom venni, mert úgy jön, hogy zutty. Hát nem úgy jött.

Tüncsi :)
Ficikének boldog másfeles szülinapot!!! A sikongatás, kiabálás nálunk is megy. Általában üzletben, utcán, hogy jó sokan hallják. A nekem mindig az kell, ami nálad van, szintén játszik. Az ételt is kinézi a számból. Szerintem a tatárbifszteket is megenné. Tök mindegy mit adok neki, betermeli. Nem tudom kire ütött, én iszonyat finnyás voltam gyerekként. (Ez valahogy teljesen megváltozott.)

Kismok :)
Sajnálom ezt a szopi mizériát. Biztosan nagyon felőrölhet. Doki mit mond? Ha amúgy feljődik a picúr, ne izgulj annyira. Érdekes, Marci nagyon jó étvágyú, mégis kis súlyú. Most kb 7 kiló és 70 centi lehet.

Nelli :)
Remélem Brigi meggyógyul. Sajnálom, hogy böködni kell.

Kép
Kép
tiza
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a bíztatást. Tegnap voltuk dokinál, azt mondta a garat alapján valami titokban lezajló vírusfertőzés lehet a dologban. Csakhát én mondtam neki, hogy ez az apró részletekben való evés már nem új keletű, csak 1 hétig még rosszabb volt. Célozgattam neki a refluxra, így azt mondta, holnap ha nem javul, ír egy gasztrós beutalót. Mert tudjátok mindig írtam, hogy nem a cicivel van baja Sárának, hanem vhogy az evéssel, mert nagyon sír közben sokszor.
Bár ma egész jó volt, minden kajálásunk belefért 3/4 órába, ami már rekord. Na, mindegy, ha nem találnak semmit, annak örülünk majd igazán, de legalább kizárjuk ezt a dolgot is.

Nelli :)
nagyon remélem, nálatok is vége lesz hamarosan Brigi betegségmizériájának. Rátok férne már egy kis nyugalom. EGyébként hihetetlen mozgékony és ügyi a kislány!

Timi :)
nektek is gratula az első nagy tornamutatványhoz! :)

Tüncsi :)
Rékának boldog másfeles szülinapot! Te meg már lassan kezdesz pocakosodni, mi? Tök jó lesz majd kismaminak lenni egy ekkora manó mellett meglátod! :D

Tiza :)
igen, én is ezzel nyugtatom magam, hiszen amikor nem eszik éppen nagyon kis mosolygós tud lenni Sára. Csak hát miért ordít evés közben...? :roll: Marci tündéri fiú!

Haga :)
nagyon sokat gondolok rád! Ne félj semmitől, a természet tudja a dolgát. Egyébként én sem jöttem rá a fájásokból, hogy ez már a szülés lesz és mi 70 km-t utaztunk a kórházig. Ennek eredménye viszont, hogy össz 1 órát voltam a szülőszobán. Apa meg tényleg sokat tud segíteni. :wink:

Szilva :)
jaj, olyan sokat nőtt Boldi a legutóbbi képek óta. És olyan nagyfiús már. Azért ennek a munkának is van egy kis előnye: picit kizökkent a mókuskerékből és annál nagyobb örömmel mégy haza a pöttömhöz, nem? :D

Tündi :)
atyaég 21 vizsga! Hogy, egy félévben?
Nagyon helyesek a fiaid és az öcskös már olyan hatalmas! :D
Szeret oviba járni a nagyfiú?

Rakok nektek sztárfotót Hugiról:
Kép nagy játszás

Kép mini Lisa :))

KM

Kép
Kép
kismok
 
 

 
 

Sziasztok Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika
 
 


Kismok :)

Tüneményes Sára baba :)
Gyönyörűűűű :lol:
Az evéshez sajna nem tudok hozzászólni, de remélem mielőbb fény derül a bibire!



Mi még egyben mindig...
Ma nagyon hülyén kezdődött a napom, tiszta ideges voltam, semmihez nem volt türelmem. Most már picit jobb. Nem tudom mi volt a bajom pontosan...
Néha olyan enyhe mensis tüneteket érzek, ami nem görcs, csak olyan fortyogás féle, mint mielőtt megjön. Hajnalban volt 3 erősebbecske görcs is. Hát nem tudom miez...
Eddig csak feszült, keményedett ott lent, de most meg pár napja ezek a furcsa érzetek vannak...
Olvastam olyat, hogy van aki nemis érez semmi fájást, amolyan rejtett vajúdásnak mondják... Már azon parázok, hogy esetleg nálam is ilyesmi lehet... De akkor honnan tudjam mikor kell indulni??? :roll:
Vendég
 


Haga :)
Nyugi, rá fogsz jönni!
Vagy elmegy a magzatvíz, vagy szabályosabb időközönként jönnek a fájások, amik erősebbek, mint a menzigörcs. Amikor kb. 10 percenként érzel fájásokat, akkor próbáld mérni, mikor jönnek, és ha rendszeresebben, akkor indulás.
A depi már előrejelez valamit, még az is lehet, hogy ma már babázni fogsz :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :)

Köszi a tanácsot :)

Még annyit kérdeznék....
Mindig azt olvastam, hogy a görcsök erősödnek. De azt nem értem, hogy egy fájáson belül lesz egyre erősebb, vagy pedig az egymást követő fájások lesznek erősebbek...
Na, remélem érthető :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, de majd egyszer :oops:
Sajnos mi kórházban kötöttünk ki Krisivel, kapott egy kis tüdőgyuszit. Nem is gondoltam volna, mert azért vittük be, nehogy kiszáradjon. Ez van. De most már jobban vagyunk. Most azon parázok, mert ma már többször bukott, hogy nehogy összeszedjünk valamit a kórházban.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Szép Napot Mindenkinek :D
gyors bekukk mert hétfőn vizsga és alig van időm tanulni :shock: szóval tegnap voltunk dokibácsinál este, sajna képet nem kaptunk most, és minden rendben van, 11 mm-esek vagyunk és mozogtunk meg minden....szóval nagy élmény volt! :D

hétfőn levizsgázom aztán jövök rendesen....

mindenkinek millió puszi...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Kismok :)
Micsoda hajzuhatag. Gyönyörű a lányod.

Boboka :)
Jaj, szegény Krisi. Remélem már jobban van. Gondolom jól megijedtél.

Babcsika :)
De jó, de jó!!!!! Ugye milyen klassz érzés? Végre. Megy a drukk a vizsgához.

Haga :)
Én a mensihez hasonló görcs napján már a kórházban voltam, de nekem nem is volt időm parázni, olyan gyorsan történt minden. Tiszta szülési tűneteid vannak, csak egy kicsit elhúzódik. Szerintem észere fogod venni, hogy változnak a fájások. Ugyan én császárral szültem, de a fájásokat ugye végig éreztem és azok egyre erősebbek és gyakrabban jönnek.

Kép
Kép
tiza
 
 


Kismok :P

Cuki a hugi nagyon! Kíváncsi vagyok mi lesz reflux ügyben.
Kitartás!

Boboka :P

Ezerrel jobbulást Krisinek!!!! Miért vittétek be? Hasmenése volt, láza?
Te hogy vagy?

Babcsi :P

Hát nagyon örülök neked! Ez is olyan szép időszak!!! Vizsga után gyere ám gyakran.

Haga :P

Nekem össze nem keverhető fájdalom volt, de rapid... Meg fogod érezni biztosan. Sajna még egy nősem ébredt arra álmából, hogy megszült... :lol: :lol: :lol: :wink:

Tüncsi :P

Jól vagy, mi a helyzet kismami?

Lenkuci meggyógyult, hurrrá, lassan apa is :wink:
Szombattól megyünk egy hétre síelni,kicsit eltünök majd.

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Tüncsi :)
Időnként punkban nyomja Bódi :P
Igen borostyán lánc van Boldi nyakában. Nem tudom, hogy segít-e a fogzásnál, de minden esetre eddig nem igazán volt nyűgös a fogacskái miatt, pedig már a két alsó szépen kint van. Egyébként pedig helyettesítettem a kolleganőmet most az utóbbi hetekben. Egyenlőre szerintem nekem jobban hiányzott a kisfiam, mint fordítva. Nagyon jól el van a pesztrákkal :) Most úgy tűnik, hogy júniustól fogok visszamenni heti 2x 8 órában. Szerintem ezt majd ki lehet bírni. Jaj nagyon aranyos lehetett Réka a kutyussal :P

Kismok :)
Van abban igazság amit mondassz. Kicsit máshol is jár az eszem, találkozom olyan emberekkel akikkel nem "csak" a gyerekekről esik szó. Szóval én sem bánom, hogy néha-néha dolgozom. És tényleg örömmel, feltöltődve megyek haza. Eszméletlen tekintete van Sárának :P REmélem megoldódik ez az evésprobléma.

Boboka :)
Óóóóóóóóó de sajnálom :( Ugye a tüdőgyusziból már teljesen kigyógyultatok?

Babcsi :)
Szuper, hogy minden rendben megy :P

Haga :)
Ne izgulj, gondolj arra, hogy hamarosan Te is átélheted ezt a csodát! Drukkolok, hogy ne kelljen már sokáig várni, és, hogy persze minden rendben legyen majd!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi :)
Én is bevállalok néha munkát és ez a feltöltődés bizony megvan. Pl tegnap reggel 7-kor mentem el és 3-ra értem haza, de Marci nagyon jól elvolt anyósommal és nekem is jólesett kizökkenni. Most egyre több ilyet vállalok és akkor talán nem gyagyulok be itthon. Bármennyire is jó babázni, én néha fásultnak érzem magam. Szerencsére most már jön a tavasz, az kicsit feldob.

Kép
Kép
tiza
 
 


Haga :)
Az egyre szabályosabb időközönként jövő fájások egyre erősebbek. De ha ennyire parázol, inkább indulj el akkor, amikor még ritkán, de azért rendszeresen jönnek a fájások, így nem késel le semmit :lol: Amúgy sem :lol: Az első baba azért annyira gyorsan nem jön általában.

Babcsi :)
Gratula az izgőmozgó kis 11 mm-esedhez :lol:

Boboka :)
Szegény Ti, bizti ijesztő lehetett :( Gyors jobbulást neki!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok :D

Még most sincs időm visszaolvasni :oops:

Szóval, nem volt olyan vészes, mint ahogyan hangzott. Csütörtökön kellett menni szemészetre és vérvételre. Reggel kicsit köhögött, és megbeszéltük Ricsivel, hogy ha már úgyis Tarjánban vagyunk, elvisszük a gyerekorvoshoz is. Megvizsgálta, mondta ő is, hogy nem vészes, írt gyógyszereket, és hazajöttünk. Pénteken már tök jól volt. Szombat este egyszer csak nem akart enni, csak 30 ml-ket. Végül is vasárnap csak azért vittük be, nehogy kiszáradjon. Az ügyeleten is megvizsgálták, és azt mondták nem vészes, de menjünk fel a gyerekosztályra, majd ott eldöntik mi legyen. A doki ott is megvizsgálta, ő is azt mondta, hogy nem vészes, és nem is tartaná bent, de mivel koraszülött, azt javasolta, hogy megfigyelésre maradjunk bent. Kértek röntgent és vérvételt, és végül is ezek alapján derült ki, hogy kisebb fokú tüdőgyuszija volt. Még aznap este elkezdték az antibiotikumos kezelést, és másnap már jól voltunk, rendesen evett, jókedvű volt meg minden. Csak azért kellett bent maradnunk 8 napig, mert a CRP érték magas volt, és nehezen ment le neki. Tegnap óta meg elég sokat hány szegénykém, szerintem a kórházban szedtünk össze valamit, mert mielőtt hazajöttünk, elkapta a gyerekeket valami hasmenéses hányásos dolog, de szerencsére a jobbik fajtából. Remélem hamar túlleszünk mi is rajta. Ma már sokkal jobb volt a helyzet. Hát nem egyszerű napok vannak mögöttünk, de amint tudok, jövök!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Tiza :)
Örömmel olvasom, hogy neked is sikerül egy kicsit kimozdulni néha-néha! Emlékszem Te paráztál is régebben, hogy hogy fogod bírni otthon. Egyébként meg én is valahogy újjászülettem a héten ettől a korai tavasztól :P

Boboka :)
Az egészben az volt a szerencsétek (szerintem), hogy nem volt időtök megijedni! Jobbulást Kriseknek :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Haga :)
?????
Csak nem???

Boboka :)
Jobbulást a picurnak!

Ma Brigi ivott pohárból pár korty kifacsart narancs levet :lol: Minek nem tud örülni az ember. Hol vagyunk még a hozzátápitól.

Már ki tud mászni az erkélyre, ahova a múltkori képsorozatban csak próbált.

És van néhány friss kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :)

Milyen szép "kis" család vagytok :P




Még egyben...
Vendég
 


Mennyire igaz, hogy a szülés előtti napokon kevesebbet mocorog a baba???
Mert Albertka mint a motolla, pörög egész nap :)
Viszont ma néha csikargat a hasam :?

Holnap még szeretnék eljutni a dokihoz, és megbeszélni vele, hogy hagy feküdjek be a kórházba...


A tegnapi vihar megbontotta a ház tetőcserepét, potyogtak is le szépen... Holnap reggel még azt is be kell jelenteni :roll:

És még holnap szeretnék vásárolgatni is :P
Vendég
 


Nelli, milyen ügyi Brigi :D. Nagyon szépek vagytok.
Nekünk még nincs is olyan családi képünk, hogy mind 3-an rajta lennénk :oops:

Haga, sokat gondolok rád :wink: . Csak nyugi. Miért akarsz befeküdni?

Kép
mona76
 
 


Mona :)
Köszi :lol:
Nekünk sincs még olyan, ahol mind az 5-en :lol:

Haga :)
Kitartás, már nemsokára magadhoz ölelheted a babót!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Még mindig egyben :)

Ma a doki annyit mondott, hogy még 1 hétig biztos nem szülök meg :roll: :shock:
Na, majd kiderül :lol:
Vendég
 


Haga :)
Pedig már azt hittem bent vagy. Na, arra azért ne adj, amit a doki mond. Nekem csütörtökön azt mondta, hogy még 2 hétig biztos semmi, aztán vasárnap megszületett Marci. Ezzel nem megrémíteni akartalak. Szerintem jobb minél hamarabb.

Nelli :)
Jók a családi fotók. Nekünk sincs közös kép.

Boboka :)
Remélem Krisi már jól van. Így nem tűnt olyan rémísztőnek, de azért még olyan kicsi, hogy tüdőgyuszija legyen.

Képzeljétek! Tüncsi bekerült a klínikára a hematómája miatt. Holnap megyek meglátogatni. Reméli, hogy a hétvégére már hazaengedik. Szurkoljatok neki!

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :)
Tüncsinek sok-sok ölelést küldünk és persze rengeteg drukkot!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Tüncsinek sok-sok energiát, ölelést, és siessen haza. Szorítok neki, hogy gyorsan minden rendben legyen.

Kép
mona76
 
 


Tüncsinek írtam sms-t a drukkjainkal!

Fél perc múlva hívott!!!!
A hematómája vérzik, de a baba alatt van és ez jó.
Kórházban van, figyelik, de minden rendben a babával, dobog a pici szíve!!!!!! Legalább egy hétig bent lesz. Ő Pécsett, apa Ficikével Debrecenben. Nem lehet könnyű..... A héten még uh-zák, ha van valami, ír.
--------------------------------------------------------------------------------
Vendég
 


sziasztok!

Tündi!
Millio ölelés neked és nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!
gondolok rád!!!!!!
Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haga!
ne izgulj nemsokára már te is babázhatsz és rmélem minél hamarabb!!!

további szép estét!
tündi23
 
 


Nelli
Nagyon helyes család vagytok!

Haga
kitartás az utolsó napokhoz!

Tüncsike
Nagyon szorítunk! Biztos rendben lesz minden veletek!

Mi jól vagyunk. Teszek fel képet. Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


gTünde!!!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! ++++++++
Kitartás!! Öcsike már most jó nagy figyelmet kér magának!! Hiába, ilyenek ezek a pasik :wink:
++++++++++++++

Gyugyi :lol:
Köszi a híreket!! Gratula a fogyáshoz :wink: hogy csinálod??

Emma :D
Zalán nagyon cuki baba, szerintem Rád hasonlít :wink:

Nelli :D
Tényleg szép család vagytok :wink: Azért fáradtkás arcod sok mindent elárul :? de a három királylányért megéri :)

Szilva :D
Boldi is jó nagy fiú már!! Örülök, hogy jól érzed magad a bőrödben :wink:

Tiza :D
Neked sem árt a kimozdulás, az tuti :wink: , s ha ez még hoz is a konyhára az külön jó, nem?

Haga :D
Kiartás!!! Szerintem nem vártok egy hetet, de ez csak megérzés :roll: Élvezz minden pillanatot, s tényleg intézz el mindent, amit előre el lehet intézni :wink:

Babcsi :D
Túl a vizsgákon?? Gyere, mesélj, hogy érzed magad??

Tündi :D
A te vizsgáid?? Vége már, vagy van még hátra? Bocsi, ha írtad már, nem volt sok időm visszaolvasni..

Boboka :D
Örülök, hogy Krisivel semmi komoly. :wink:

Mi megjártuk Magyarországot, Marci nagyon jól viselte a repülőt (tudja, hogy nincs más lehetősége a Drágának, meg kell szoknia :? ). Most már hivatalosan is magyar állampolgár, van útlevele :lol: . Apu egész jól volt még otthon voltunk, de anyu és a párom kidőltek (valami vírus)...áprilisban megyünk újra, ha minden jól alakul.
Marci 6440 gramm, s nagyokat nevet, élvezi magát nézni a tükörben, s annyira imádom (őket), hogy elmondani nem lehet. Kristóf már simán felveszi, járkál vele, megnyugtatja, nagyon jó dolog, hogy van egy nagy és egy kicsi :wink:

Bocs, ha egy kicsit össze-vissza voltam, de rohanok is tovább...

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Tüncsi :D
nagy-nagy ölelés neked! És kitartás, minden rendben lesz. Sógornőmnek is volt és szépen elmúlt a 10. hét körül, ma meg már egy 5 kilós fiúcska boldog "tulajdonosa". :D

Emma :D
nagyon ügyi Zalán baba!

Haga :D
szorítok neked nagyon. Annyit gondolok rád és naponta többször is megnézem a bnetet, h van-e hír rólad. :D

Boboka :D
Krisivel minden ok már, ugye? Képet mikor kapunk?

Mi ma voltunk Sárával uh-n és a jó hír az, hogy nem reflux okozza a szopigondokat. A rossz meg az, hogy szorosan záródik a nyelőcső gyormor feletti része, így az nem tudja olyan gyorsan elnyelni a tejcit, ahogy folyik. Ezért kell neki mindig abbahagyni az evést és ezért tud csak pici adagokat enni egyszerre. :? Szóval eben-guba...
Ez csak kinőhető, kezelni nem lehet. Azt mondta a dokinéni, 1 éves korára elmúlik... Csak addig én megőszülök az állandó etetéstől + hogy nem tudok sehová elmenni... Na, mindegy, azért túléljük...
Gondolom... :roll: :lol:

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Tüncsi :)
Sokat gondolok rád, várunk vissza mielőbb a babával :)

Szilvi :)
Nem semmi, hogy Marci ilyen ügyesen haza- és visszarepült! Ügyes kisfiú!

Lányok!
Szeretném áprilisban meglepni a férjemet születésnapjára azzal, hogy elviszem Őket wellnesselni valahova. Van valami 5letetek, hogy hova menjünk ahol Boldi is jól érzi majd magát?

Haga :)
Hogy vagy ma?????????????????????

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi,
Alsópáhok.
Ruhán és pelenkán kívül csak Boldit kell vinni :lol: :lol: :lol:

Gyerekkaják és előke, bébiőr, játszóház és ha kell felügyelet, sorolhatnám, minden ami csak kellhet!
Ha konkrét kérdésed van írj privit, tavaly az én szülinapom is meglepi volt :D

Olvasok én is, de nem jöttem, megbetegedett mindhárom gyerek. Ovisvírus, átrohant mindegyiken, de a héten itthon vannak, még 39.8 fokos lázat is mértem :roll:

Kismok,
azért az jó a rosszban, hogy választ kaptál a kérdésedre. Ha egy évig húzzátok is ezt a pici adagos evést tudod, hogy mi okozza és elfogadni is talán könnyebb. Tarts ki, gyönyörű a lányka!!!!!!!!!!!


HAga,
azt már néhányszor megfigyeltem, hogy akinek olyan nagyon tutira "hamarszülést" mondtak még rá is húzott, vagy végig kihordta. Tarts ki, én úgy sajnálom, hogy nekem a doki "elfelejtett szólni", hogy 36 hetesen szülök. Szörnyű volt az első hét amikor kikapták mellőlem Ágnest és másik épületbe kellett átjárni hozzá a koraszülött osztályra...

Szilvi,
örülök, hogy jó volt itthon. Isten hozta az új magyar fiúcskát!

Próbálok pótolni is majd, de most szaladok :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Tüncsi :D

Nagyon drukkolok Neked! Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tüncsi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Amica :)
Megnéztem magamnak Alsópáhokot. Nagyon szimpatikus hely.
Télen egy medence működik?

Emma :)
Zalán édes kisfiúcska! Már mászik?

Kép
Kép
szilva069
 
 


Amica :)
Megnéztem magamnak Alsópáhokot. Nagyon szimpatikus hely.
Télen egy medence működik?

Emma :)
Zalán édes kisfiúcska! Már mászik?

Kép
Kép
szilva069
 
 


Télen is van három medence amibe beviheted Boldit is és egy termál amibe nem.
Pancsoló, egy gyerekmedence és egy élménymedence amibe lazán bevihető a kölyök, még bébiúszás is van kétnaponta talán reggelente :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Szilva
nem, nem mászik, csak próbálkozik a négykézlábra állással.
Ami még jó: Hunguest Hotel Pelion (Tapolca), Hotel Kapitány (Sümeg)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tüncsi :)
Sok pozitív energiát küldök én is! Mind veled vagyunk! Nem lehet most könnyű Neked, de minden rendben lesz! Puszi.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Emma :)
A négykézlábból következik a mászás. Szerintem hamarosan már Te is szaladgálhatsz Zalán után :P Neked is köszi a tippet. Úgy emléxem ti is voltatok valahol már Zalánnal ugye?

Amica :)
Ez a 3 medence jól hangzik.

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tüncsiről nincsenek új hírek???



Mi még egyben... de lehet, hogy ma még lesz valami :roll:
Néha "csikar" a hasam... :oops: meg olyan érdekes.
Vendég
 


Haga :)
Voltam Tüncsinél tegnapelőtt. Jól van. Lehet, hogy ma hazamehet, csak még kért egy uh-t. Hú, nagyon izgi.

Kép
Kép
tiza
 
 


ezt beragasztom a babanaploba

Beney Zsuzsa :
Hogyan vártalak


Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget –
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.



Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret –
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.



Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget –
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.
Vendég
 


Bocsi lányok, hogy ilyen ritkán, de nálunk zajlik az élet. Ha lesz egy kis időm, ígérem visszaolvasok.

Tüncsi :D

Pihizz sokat, és minden rendben lesz! Sajnos elég gyakori a hematóma, de ha vigyázol magadra, hamar felszívódik! Azért küldök babatapikat:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk most végigsöpört az egész családon a kórházban összeszedett hányás-hasmenés, de szerencsére mindenki túlélte, de nem volt kellemes. Én tuti hogy nem viszem be többet oda Krisit, csak ha már tényleg nagyon muszáj!
Most megint rohannom kell, megyek uh-ra.

Haga :D

Remélem mire visszaérek, te már túlleszel a nehezén! Nagyon izgulok értetek!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Haga?

Kép
mona76
 
 


Még itthon :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a drukkokat!! Aranyosak vagytok!

Tegnap hazaengedtek. Már csütörtökön is jöhettem volna, de kértem egy UH-t és emiatt csúszott a dolog 1 napot. Haematoma még megvan, de kisebb lett, és az UH alapján mintha kezdene szövetesedni, vagy mi. Baba jól van, szépen növöget. Már 2 cm-es a CRL. Tegnap még volt kicsi barna, de csak amikor kitöröltem pisi után. Doki azt mondta, nem gond, mert a barna nem friss vér.
A sztori röviden: Múlt szombaton a húgoméknál voltunk. Nem is csináltam semmi extrát, ültem, és éreztem, hogy jön vmi belőlem. Na, rögtön szívrohamot kaptam. Irány a WC, látom friss vér. Gyorsan lezuhiztam, aztán Apával felmentünk a klinikára. Még jó, hogy a húgomék kb. 5 percre laknak. Amíg mentünk, semmi nem volt. Megvizsgáltak és megint elkezdtem vérezni. Na, mondom, ennek annyi. De az UH-n megvolt a baba és a szíve is vert. Rögtön befektettek. Nagyon nem tudnak ezzel mit csinálni. Feküdni kellett, meg No-spa-t kaptam. Még másnap is véreztem kicsit, de aztán szépen elmúlt. Most vigyázok, hogy ne emelgessek, ne erőltessem meg magam. Szerintem múltkor is az volt a baj, hogy nem pihentem, meg Rékát emelgettem. Röviden ennyi. :D

Majd még megpróbálok jönni és írni. Pussz!
gtünde
 
 


Tünde, örülök hogy minden rendben, nagyon vigyázz magatokra!

Kép
mona76
 
 


Tüncsi :)

Sokat gondoltam Rátok, örülök, hogy minden rendben van :)
Nagyon vigyi Magatokra, és pihenj, amennyit csak tudsz.
Vendég
 


Tündi :)
Én is nagyon örülök, hogy Neked és babának sincs semmi baja! Biztos megijedtél, de most már vigyázz magadra, és pihenj, amennyit tudsz!

Brigi gügyögése is elindult a fejlődés útján: az eddigi ááááááááááá és eeeeeeeeeeeeee mellett megjelentek a gágágágá és dádádádádá "szavak" is :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?