Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: szívesen!

Bettike! Gratulálok! Nagyon vigyázz rá!

Kép
zölddisznó

Zöldi én is megkaptam ! Holnap reggel fel is avatok 1et! Egész jófajtának tűnik. Köszönöm.
katica_75

bettike: csodálatos érzés, ugye? :D Mondott valamit a doki? Mikor kell legközelebb menned?

Én is regisztráltam. Akkor én most kit hívtam meg? :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Zöldi! Nagyon fogok rá vigyázni! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Miattad kukkakantottam most be gyorsan :)
Dejódejódejó, gratulálok :)

Coca!
Mivel rákérdezett a dokitól, a doki azonnal rávágta, hogy attól lehet, mára már van más sejtésünk :) Sajnos vegyszerek közelében dolgozik, és most nemrég váltottak beszállítót, így előfordulhat, hogy attól!

Egyébként a szuri után valóban simán hazaküldték :shock: .
Kérdeztem, hogy nem kell-e megfigyelésre maradni, de nem kellett. Mire hazaértünk, már mondta, hogy nagyon elálmosodott, lehet, hogy a szuritól, én meg majdnem egész éjjel azt lestem, hogy szuszog-e, mert féltem, hogy elkezd bedagadni a torka :oops:
sonjus

Bettike: :D :D :D :D :D :D :D Gratu!!!!!!!! Kép nincs? :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszönöm! És tényleg nem akarok nyálas lenni, de szívből kívánom mindenkinek! :lol:
Kép az megint nincs! :?

Kép
bettike
Eger

Katica! Nem tértél még a hétvégétől észhez! :oops: :roll:

Katica75! Melyik fajtát használod holnap? :roll:

Kép
bettike
Eger

Kép

snufi

sziasztok!

ancsa: de nagy fiad van! :wink:

snufi: drukkolok+++++

coca: én is megkaptam a csomagot. köszönöm. én úgy emlékszem, hogy 15-öt rendeltem tőled az egyikből, de csak 10-et kaptam :roll: vagy rosszul emlékszem? :roll:

bettike: gratulálok a szívveréshez! :lol:

sonjus: egyszer nekem is volt ilyen erős allergiás reakcióm. fél órát ott tartottak, és utána hazaküldtek, mondván, ha baj van, menjek vissza. szerencsére nem kellett visszamenni.

rólam: pénteken megyek prolaktin ellenőrzésre. holnap akartam menni vérvételre (altatáshoz kell), de vhogy felfáztam kicsit, így nem akartam menni. majd jövőhét hétfőn megyek.

kati
katica30

Kati!
Írtam, hogy valakinek véletlenül 5-tel kevesebb LH-t raktam. Ezek szerint TE vagy az. :oops: Bocsi, küldöm máris (csak nem akartam felbontogatni már a leragasztott borítékokat)

Surmi! Még mindig itt csücsül a 40 db LH-teszted. Se nevedet, se címedet nem tudom. Sajnálnék 5560.- Ft-ot kihajítani az ablakon -én nem használok LH-t. :cry:

...és még mindig van, akitől nem érkezett pénz :twisted:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Bettike, gratula a kis babádhoz! Nagyon vigyázzatok magatokra!!!! Legközelebb képet is szeretnénk!

Katica, téged jól megtalálnak a vírusok idén, szedsz vmilyen vitamint? Altatástól nem félsz?

Boni, gyere közénk egy kicsit, hiányzol ám!!

Lehet butaságot kérdezek, de a hpv az tényleg csak szexuális úton terjed, v pl strandon is el lehet kapni?
kata05

Kata! Csak szex, no para!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

MA megyek AFPre, utána megyünk vissza Zalába, mert apósom temetése Pénteken lesz...

Sokat beszélek babóhoz, vigyázunk rá, hiszen nagypapái sem szeretnék ha baja lenne.

Tesó ++++++

BEttike :lol:

Katám elsősorban szex, de alkohol, és dohányzás is okozhatja. ezt doki mondta amikor testvérmnek is kiderült...

köszönöm hogy hiányoltok. majd jövök!
Vendég

Bettike
hsg-et használtam és mondhatom tényleg nagggggyon nagggon jó fajta! :lol: :lol: :lol: :lol: kívánom hogy a többieknek is úgy debütáljon az első ahogy az enyém... :wink: Köszi Zöldi hogy belecsempészetd a zebrát tényleg! :lol: :lol:
katica_75

Katica75! Ez most komoly! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bővebben, előzmények? Én valahol lemaradtam! :oops:
(Zöldi egyébként tényleg jókat küld! Az első tesztelésem még az ő anyagából volt!) :lol:

Boni! Sok sok erőt még! És alig várom, hogy tudjál jönni! :wink:
Drukk az AFP-hez! :wink:

Snufi! Te mikor mész és jössz a hírekkel?

Katica! Jobbulást és drukk a jó vérvételhez! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Katica: nahát!!! :-D örülök Neked! :-D (megnéztem a másik topikban, nagyon szép a teszted :wink: )

Snufi: drukkolok a mai UH-hoz!

Bettike: dejó! :-D

Coca: képzeld, nekem sem jött még csomag :shock: kicsit aggódom, hogy megint túl kíváncsiak voltak a postán :roll:

Sonjus: nem semmi a párod sztorija…szegény…

Többieknek csóközön! :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso írásán felbuzdulva én is átnéztem! :lol: :lol: :lol:
Ez már igen! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Coca köszönöm én is megkaptam kicsit probléma van a tesztel vagy velem? Ugyanis pozitív ami ugye nem lehet, mert múlt hét pénteken volt csak tüszőnéző! Úgy látszik a tesztekben sem lehet már megbízni na mindegy!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Katica gratulálok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

sziasztok!

coca: ráér, nem kell rögtön a postára rohanni. mostanában úgy sem fogom használni.

kata: ez most nem vírus. de már jobban vagyok. altatástól kicsit félek, de most már tudom, hogy milyen.

boni: drukk az afp-hez!

katica: gratulálok, drukk tovább++++

kati
katica30

Sziasztok!

katica75: gratulálok :D

boni: az nagyon jó, hogy beszélsz hozzá, megérzi :) és drukk az AFP-hez.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Majd elfelejtettem, coca tesztjét használtam inszem után, tényleg nagyon jó anyag :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: tényleg? Húúú, de jó!!!!! :D

(((((((((((((((((Bonikám))))))))))))))))))))

Kata: szia! :D Te is hiányzol ám!

Katica: itt is gratu!

Szezso: mizu? Peteérsz?

16.30ra megyek dokihoz tüszőnézőbe.

snufi

snufi: majd gyere és mesélj, hogy mi volt. :D

Szilvi

szilvaqueen

Én ma 16-ra megyek fogdokihoz. ÁÁÁÁÁÁÁ :shock:

Szilvi

szilvaqueen

Én Gabytól kaptam meghívót!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi! Addig is sokat nő! :lol:
Látom a rendszer lassan körbe hív mindenkit! :lol:

Kép
bettike
Eger

snufi: drukk a mai uh-hoz! majd gyere mesélni!

szilva: hajrá fogdoki! bátor vagy!

kati
katica30

Halihó!

Klarissza: most komolyan + lett a HCG teszted??? :shock: Nem csinálsz még 1-et? Nekem még sosem lett pozitív ez a fajta teszt…Ja, másfajta sem…Sajnos..

Szilva: én holnap délután megyek (ismét) fogorvoshoz :-)…Veséd hogy van?

Én kaptam Gabytól is és Cocától is meghívót :-D

Snufi: nem tudom, peteérek-e vagy sem…Tegnap kellett volna, de a szokásos pé előtti tünetem (cicifájás napokon keresztül a tüszőrepedésig) csak ma jelentkezett :shock:
Emmeg a görbe, nem valami informatív...
Kép

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

táblák:

Kép

Kép

Kép

kati
katica30

Sziasztok!
Zölddiszno!
Olvastam, hogy tőled lehet rendelni LH-t. Jol értelmeztem?
Érdekelne engem is. Mennyibe kerül darabja és bármennyit lehet rendelni?
Köszike
encike 2

Coca!

Köszönöm, megkaptam az LH teszteket, gyors felindulásomban én is csináltam tegnap egy tesztet és totál pozitív lett, ami azért érdekes, mert 32. nap volt, így már lassan a mensesen is túl kéne lennem.
Mivel valahol a neten olvastam, hogy az LH teszt is (előre)jelezheti a terhességet ( valami egyező hormon keresztreakciójáról írtak) ma csináltam egy HCG tesztet, de sajna ez meg totál negatív, pedig olyan szívesen számoltam volna be arról, hogy meghoztad a szerencsémet.
Mindenestre mégegyszer köszönöm.
Üdv Éva

(Természetesen hétfőn átutaltam a pénzt.)
fanny01

Klarissza: +++++++++++++++++++++++ :D

Szezso: Apára fel! :wink:

snufi

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást, jól vagyunk, csak a netünk volt olyan mint a népmese. Hol volt, hol nem :cry: Ha meg éppen volt akkor tuti a csajok csináltak nekem vmi programot és azért nem tudtam jönni.

Mivel visszaolvasni esélyem sincs, ezért mindenkinek pussz és nagyon drukkolok nektek!

Kép
Kép
robcsi03

Jaj, bocsi, de csak gyorsan:

Klarissza, furi, de minden lehetséges! Holnap is tesztelj, és meglátjuk!++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Fanny, ha az LH pozitív, és nem az ovulációt mutatja, hanem, hogy terhes vagy, akkor ez egy előrejelző tesztnek minősül, ekkor még nem biztos, hogy a sima HCG teszt zebrásat mutat, pár nappal később viszont lehet. Szóval drukk neked is, 1-2 nap és kiderül! :wink: ++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Snufi ++++++++++++++++

Többieknek pusz
athiz

Katica75 hip-hip hurrá :)

Klarissza :shock: akkor most mi van?
sonjus

Akkor most mondok még valamit az LH tesztemen is két csík van, de az első csík nagyon halvány hihihi Coca mit adtál el nekem? :lol: :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hű, Katica75, gratula!

Klarissza, izgi a dolog!!!

Coca,én nem kaptam meg a csomagot ma sem, enyémet is postáztad? :(
kata05

Még azon is filóztam, hogy mi van akkor, ha spontán pé-m volt 11.napon és a closty is csinált nekem a 23. napra merthogy a 9.cn-en kellett elkezdenem a clostyt és akkor nem volt uh.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

szezso: köszi szépen, rengeteget iszok (mondjuk eddig is egész áldott nap vedeltem :D ), valószínű, hogy emiatt egy kicsit helyreállt a vesém :D

klarissza, fanny: +++++++++++++++++++++++++++ :D

Szilvi

szilvaqueen

Klarissza, IKREK a válaszom, ha a Closty is hatott! :lol:

Szilva, eljön az idő amikor meg nem ihatsz sokat!
kata05

Biztos hogy jók a tesztek!Már csak azért is mert az enyém csont nega(ami persze nem csoda :? )!
Úgy hogy Klara!Lennie kell ott valakinek!!!!! :wink: :D
DRUKK DRUKK DRUKK ...

Bettike!
Nagyon örülök hogy láttátok a piciteket!Gratulálok hozzá!Vigyázz nagyon magatokra!

Boni!
Drukk az AFP-hez!
Péntekre pedig nagyon sok erőt... :(

Kati!
Jobbulást!

Snufi!
Most már biztos szép nagyok a tüszőcskéid! :wink:
Tényleg mi van GAbyval?Rég jelentkezett

Sonja!
Mikor mentek holnap?

Kép
Kép
ancsa81

kata: mikor nem ihatok sokat?

Szilvi

szilvaqueen

Ügyes volt a fogorvosnéni, szépen visszatömte a lyukat :D

Szilvi

szilvaqueen

Egy koppintott mottó nektek:

"Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban"

:shock: :lol:
athiz

Ja, Zöldi, tetszett a szülőségre felkészítő "tanfolyam". :wink: :lol:
athiz

Sziasztok,

csak gyorsan kutyafuttában vagy lóhalálában :)
Huh, de kipihent vagyok ... :D

Na szóval Bettike gratula a szívdobogáshoz :)

AFP-hz drukkok mennek Bonika.

Ancsa, fel a fejjel. Nagyon szép a fiad. Lesz még jobb kedved hidd el.

és ZÖLDI!!! Milyen vitamint kell vagy lehet szedni HPV-re?
Tesómnak van HPV-je a rosszabbik fajtából (magas kockázatú) és p3-a is. Már volt eg műtétje de most márciuban lesz a második. Gondoltam nem ártana neki valami...

Mindenkinek mennek a drukkok a hajrák.

Puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Klarissza: szerintem is van ott Valaki! +++++++++++++++++++

Coca: én sem kaptam csomagot. :cry: Feladtad enyémet is? :shock:

No, voltam uh-on: 3 tüszőm van (a 4. szerintetek hova tünt???? :shock: :shock: :shock: :shock: ), nőttek ugyan, de nem eleget.... :( Ezért holnap este repesztünk (színházban :shock: :lol: ), és szombaton lesz az inszem (15. cn)

snufi

Köszönöm lányok. :lol:
Snufi!! Kisérteties a hasonlóság a stimunkban!!!! A vége is az lesz hidd el!!! Színházi repi??? :lol: neked aztán van stílusod!! :lol: :lol:
katica_75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?