Új privát üzeneted érkezett!

húú lányok, lemaradtam kicsit, jól belehúztatok, amíg dolgoztam:))

Szóval Katica, mi az Erdősor elején lakunk, másfél éve költöztünk Csepelre:)

sniky
 
 


Megyek tornázni.
További jó csevejt nektek!!
Pusssz

KépKép
columbine
 
 


További szép napot mindenkinek! megyek vendégeskedni:)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 

 
 

Hahó!

Na én is csak kamillázok, és próbálom utolérni a bandát :D . Pedig csak pár órára kellett eltűnnöm!

Katica! Üdv köztünk, és nagy gratula a babához!

Hát csajok, alvás ügyben én nem tudok segíteni. Mindig jó alvó voltam, az a tipikus bárhol, bármikor. És hason csak nagyon ritkán aludtam, úgyhogy ezzel sincs gond. De sztem is igaza van Csengének, hogy ha most még párnákkal húzzátok is egy darabig a hasonfekvést, később biztos nem fog már menni. Próbáljatok átszokni,szépen lassan. Talán segíthet a meditáció is ilyen téren vagy az agykontroll: beszéljétek be magatoknak, hogy milyen kényelmes is háton aludni.Egy idő után csak elhiszi a test is, amit az agy diktál...

panna1
 
 


Niki, Te melyik nőgyógyászhoz jársz? Meg vagy elégedve vele?

További szép napot mindenkinek, kellemes pihenést! Én lassan megyek haza! :D

Sziasztok!

k.a.t.i.c.a
 
 


Mecsi! Te is nagyon helyesen gömbölyödsz! Én komolyan mondom, hogy napról-napra nagyobbnak érzem a pocóm. Na majd a fotókon utólag visszanézem magam.

Lei! Tök jó, hogy iylen szimpatikusan álltak a főnökeid a babához. Gondolom azért nagy kő esett le a szívedről a pozitív fogadtatás után.

Én is most voltam a beruházónál, akitől a munkám 80%-át kapom. Neki már múltkor elmondtam a babát, ő is örömmel gratulált. Mondjuk már fél éve azt kérdezgeti, mikor szülök :D
Most is tök aranyos volt, kérdezte hogy vagyok, meg hogy alakulnak a magános dolgaink (költözés, házépítés, stb.) Bírom ezt a pasit. olyan 1,90 körüli, 120 kilóval. :)

Most nekem is jól bele kell húzni munkailag, úgyhogy biztos ritkábban jelentkezek majd, de azért próbálom követni a dolgokat.

Olyan szép idő van, megint lenne kedvem sétálni egy nagyot. DE vár a munka, úgyhogy maradok. De ti ha tudtok, menjetek!!!

panna1
 
 


Katica,

Magándokihoz járok a Medicoverbe a nyugatinál, Dr. Artner Attilához, tünemény, cukipofa pasas, nagyon meg vagyok vele elégedve. Csepelen a Fejérvári dokinál voltam, ő is nagyon jó fej szerintem. :) te kihez jársz?

sniky
 
 


Sziasztok!

Egész nap nem hagyott a rendszer fellépni, pedig be voltam jelentkezve. Nem jelent meg az az ablak, ahová írni lehet. Furcsa.
Találtam egy olyan szép képsorozatot a terhesség hónapjairól és a szülés utáni napokról: http://www.stern.de/wissenschaft/mensch/611782.html?

Jó éjt, megyek, mert hulla fáradt vagyok. Egyébként szintén hason alvó, de már az elsö terhesség alatt kitanultam, hogy hogyan lehet oldalt is aludni a szoptatós párna áldott hatásával. Már most is elöbányásztam. Nekem bejött, csak ajánlani tudom.

Barbi
Vendég
 


Sziasztok! Frissítettem a táblát, betettem Ritát és Katicát is. Winona te nem szeretnél benne lenni?

Képzeljétek, vasárnap körbefutottam a Margitszigetet. Annyira jól esett és olyan büszke is voltam magamra, meg a kicsire is, hogy ilyen hősiesen helytálltunk. Asszem amíg bírok kimegyek még egyszer-kétszer. Én nem hason alszom, hanem oldalt, de így is nagyon rosszul, leginkább éberen. Nem tudom mi lehet az oka. Mindenki nagyon csinos kismama, gratulálok csajok!

Kép

szuszu
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, 29 éves vagyok és két kudarc (1 méhen kivüli terhesség, egy üres petezsákos terhesség) után a párommal most várjuk az első babánkat. Augusztus 2- re vagyok kiírva. Már túl vagyok az AFP és a vércukor vizsgálaton is.
bende
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bende, üdv. köztünk örülök, hogy csatlakoztál :lol:

Lanyané, édi a kiskutyád :lol: :lol: majd én is rakok fel egy képet ha lesz időm. Drukkolok, hogy legyen egy lányod is bármi megtörténhet és az a tuti hamár kint vannak. :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Az én Pockom mozgását már több, mint két hete érzem. Először, olyan volt mintha egy hal úszott volna át a hasamon, azóta viszont egyre erősödik. Tegnap a védőnő meg akartan hallgatni a szívhangot, de valahogy úgy feküdt, hogy nem lehetett rendesen hallani. Zaklatta a picit, Ő meg ide oda vándorolt, a gép elől menekülve. Hol itt- hol ott púposodott ki a pocakom.
bende
 
 


Ti aztán termeltek :D Alig birtalak visszaolvasni benneteket :D
Nekem még nincs akkora nagy pocim mint nektek, de azért engednem kellett mindkét oldalt 1-1 gombot a nacimból tegnap :D
Én is jó alvó voltam, amig nem volt gyerekem... Most is jó alvó vagyok, ha mamázik Zalán. Az én kicsi fiam minden éjjel felébred egyszer-kétszer-háromszor.... Különben a szopipárnát én is csak ajánlani tudom, szoptatásnál, altatásnál is bevált.

MÁV-osok!
Tesóm a Máv-ba járt gyógytornára, és én is oda szeretnék. Viszont elfelejtettem papirt kérni a dokimtól, hogy tornázhatok. Mehetek anélkül is?
És pontosan mikor van?

Babakocsiban csak ajánlani tudom a Peg Perego-t. Nekem Venezia van, de a Pliko jobban néz ki, csak amikor mi vettük, még csak ezt lehetett vizszintesre dönteni. Ez a Venezia szerintem nagyon nagy, még most is szokott benne aludni Zalán, és elfér benne. És egyáltalán nem nehéz. Volt idő, amikor a 2 hós gyerekkel az egyik kezemben, a másikban az összecsukott babakocsival felsétáltam a harmadikra :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

Bende! Szerintem nem kudarc, ezt kellett végigélnetek, és megtanulnotok, hogy most egy egészséges kisbabátok legyen.

A munkahelyem teljesen korrekt volt, a közvetlen főnökömnek a 9 héten elmondtam, a 12-en meg az egész főosztálynak... nagyon kedvesek, állandóan kérdezik, hogy hogyan vagyunk, kérek-e valamit. A munkát is átszervezték, tegnap le is adtam az utolsó nagy munkámat és már csak napi dolgokkal kell foglalkoznom, meg segítek, meg persze okítom majd az új kollégát, aki várhatóan áprilistól jön. Mindenhová elengednek. A kollégáim nagyon fiatalok, és többnyira pasik, ők meg aztán fantasztikusak.... nagyon érdekes, amikor megtudták az épületben is a hírt, az anyák baromi segítőkészek és kedvesek, és mondták, hogy fiygeljek, mert aki még nem szült az féltékeny lehet, függetlenül attól, hogy még nem akar. És basszus, lehet, hogy igazuk volt...

Vidám, napsütéses napot!

K
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek! Bende, üdv köztünk, remélem a mostani terhességeddel már minden 100%-ig rendben lesz :-)

Rólam is elkészült végre az első pocakfotó, de úgy érzem le vagyok maradva a többiekhez képest... Bár nem is lett valami jó a kép... Kép 16+4

yuyu79
 
 


Egyébként az utóbbi napokban azon parázok, hogy nem nagyon nő a hasam, meg a mocorgást sem érzem még, és hátha valami gond van. Ja és még kb 2 hét az uh-ig.. Nyugtassatok meg lécci ;-) Amúgy nincs semmi tünetem, ami valami rosszra utalna, csak hát a negatív gondolatok :-(

yuyu79
 
 


Beleki!

Köszönöm, de én akkor kudarcként éltem meg és rettentően féltem, hogy ezúttal ne történjen semmi. Talán most kezdünk egy kicsit megnyugodni.

Látom itt már mindenki a babakocsival van elfoglalva. Nálunk lényeges kérdés, mert be kell férnie a liftbe is, a lakás is kicsi és az erkélyen nem akarom tárolni. Próbálok tanulni az ismerőseim hibáiból is. A barátnőmnek Peg Perego plikoja van, nem szereti, én sem szeretem benne toni a gyerkőcét. Amíg a merevfalú mózes van rajta, addig nagyon jó, de sajnos azt nagyon hamar kinőtte a babója. Rátette a sportrészt és mivel esernyőre csukható, gödrös úton, pont a gyerek háta mögött nyaklik meg. Az átfordítható tólókart is hiányoltam, mert nem egyszer szélben toltam, hegynek felfelé és bár nem én feküdtem benne, de éreztem, hogy belekap a tetejébe. Nálunk a Teutonia Mistral S lett a befutó.

Lanyané!

Ikrek babakocsihoz nézd meg a Hartan és a Teutonia márkákat is.
bende
 
 


yuyu79!

Enyém mocorog és ma reggel megint találkoztam a rókával. Akkor minden rendben? :D
bende
 
 


Akkor biztos minden rendben ;-) A héten én is hánytam már, de az azt hiszem valami kajától volt...

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Olyan jó volt visszaolvasni. :)
Üdv az újaknak, jó hogy ilyen sokan lettünk!

A szopipárnás tapasztalatok engem is érdekelnének, mert ha jó, akkor beruházok egyre.

Tudom, hogy szabira kellene mennem, de sajnos most nem lehet. Az az ember szívna miattam itt benn, aki nagyon sokat segített akkor amikor elkezdtem itt dolgozni, és aki amúgy is minden nap 2-3 órát túlórázik és közben egyedül nevel egy kisfiút. Vele nem akarok kiszúrni. + most jönnek be a civil szervezetek pályázatai, tehát a következő két hét rémálom lesz!
Ha minden igaz, márc. 15.-i hétvégén el tudunk menni egy péntektől-keddig tartó kis pihire, ha elengednek, ma derül ki. Az már nagyon kéne, mert kb 1 hete minden reggel olyan rossz kedvvel ébredek fel, annyira ki vagyok már purcanva.

Látom páran megírtátok hogy meddig akartok még dolgozni. Nálam ez nagy gondot okoz. Szívem szerint elmennék én is májusban, de nem tudom mitévő legyek. :?: :?:
Itt a munkakihagyás, bármilyen indokkal is jár (vizsgálat, betegség, szabi, ...) főbenjáró bűnnek számít és nem nagyon tolerálják. Még megkérdezni is tiszta kín. Nekem meg nincs olyan vatsag bőr a képemen, hogy lefütyüljem a rosszalló pillantásokat. :oops:

Na, de sebaj Tóbiás, ha összejön a hétvége, már boldog leszek!

Barbi, nagyon tetszett a képsorozat!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!! Illetve jó napot!! :)

Bende, szia!! Gratulálok!! Biztosan nem lesz gond vele, csak a jóra gondolj mindig!!

Niki, én Dr. Kerényihez járok itt Csepelen, nagyon meg vagyok vele elégedve. :)

Yuyu, szerintem nem kell aggódnod, én ugyan még kisebb vagyok Nálad, de nekem például még szinte egyáltalán nem is látszik. Biztosan nincs gond!! :)

k.a.t.i.c.a
 
 


Köszi Katica, én is remélem :-)

yuyu79
 
 


jja, és a legjobb dolgot nem is írtam. :oops: :oops:
Tegnap végre 3 lemondás után eljutottam a védőnéninkhez. Már nyugdíjas, a kolléganőm 26 éves fiát is ő kísérte figyelemmel. Sokan azt mondják, túl érzelmes és ez a munkája rovására megy....hát én ezt eddig nem tapasztaltam, bár tény, hogy egyszer szegény elfelejtett, de nem győz bocsánatot kérni.
Mindent felír, mindent megvizsgál, kikérdez.
Nagyon vicces mert kb 30 éve csinálja ugyanezt ugyanott és egy kis autót sem képes az önkori adni neki, így egy totál leharcolt, teljesen rozsdás csepel bringával közlekedik minden anyukájához, ha nem mi megyünk hozzá. Amíg bírok, mindig megyek majd, mert nagyon sajnálom szegényt és nagyon rendi.
Na és a lényeg: elővett egy írtó régi, kb 10-15 éves walkmann nagyságú ultrahang készüléket, aminek a feje akkora mint egy 10 forintos és azzal kereste a baba szívhangját. Azt mondta hogy jól csak a 18-20. héten lehet hallani de próba szerencse. Vagy 5 percig kergették egymást Prücsökkel, aztán rászóltam a babára hogy most már ne úszkáljon, mert meg akarok nyugodni afelől hogy minden rendben odabenn: és meg is lett, szép tisztán lehetettt hallani. :lol: Nagyon jó élmény volt, mivel a mocorgást még én sem nagyon érzem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


megjöttem a védőnőtől 30 perc volt,vérnyomi,súj,pisiellenörzés majd ha nincs kérdésem mehetek :shock: szrintetek ez igy normális :?: na mindegy megdicsért hogy csak két kilót híztam 5hét alatt :D

lanyané
 
 


Apróka!

Én is hasonló készülékkel találkoztam tegnap, de az én Pockom sztrájkolt és nem engedte hallgatózni. Én a 18. hetemet taposom, de érzem, hogy úszkál, ezért valamennyire nyugodt vagyok.
bende
 
 


Bende!

A Teutoniát én is néztem, csak a 120E ft. kicsit sok. Pedig nagyon jól néz ki!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Apróka!

Nem a poppetnél kell megvenni, hnem a visegrádi utcai Mária bababoltban. Igaz nem tudsz színt választani, de csak 74 ezer. Így már barátibb. Van benne egy textilmózes és szériatartozék az esővédő is.
bende
 
 


Lanyané!
Nálam a védőnő nem is csinált pisiellenőrzést, de sztem ez teljes körű "kiszolgálás" .
Elvileg nem is tud többet csinálni, csak sokmindenre válaszol, ha vannak kérdéseid.

Bende!

Engem nagyon megnyugtatott, hogy hallhattam. Pont úgy járok védőnőhöz, hogy két kórházi UH között és tűkön ülök mindig, hogy minden ok-e a pocakomban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


A védőnő nálam tegnap súlyt mért, vércukorszintet, vérnyomást ,,pisiellenőrzés,, is volt és hallgatott volna szívhangot. Azóta kicsit parázok, hogy nem találta, de mivel mocorog igyekszem megnyugodni. Mivel kezemben az AFP lelet, remélem holnap csinál a doki egy ultrahangot.
bende
 
 


csenge:most néztem a pocakképed, hát nekem is pont akkora.....azért ez nem semmi...h. már ekkora nem? :) akkor biztos jó nagy pocink lesz..valakinek a 16 hétben ekkora.....oké ez mindenkinek más, tudom.

Kép
winona
 
 


Sziasztok:)

Bende, üdv közöttünk és gratulálok a babához, biztos minden rendben lesz, csak pozitívan!

yuyu, ez rád is vonatkozik, hogy megnyugtassalak, ugyanabban a cipőben járunk! Én sem érzem még a mozgását és holnaphoz két hétre megyek csak a dokimhoz, de nem aggódom és te se tedd!!!!

Biztos minden rendben van, ne izgulj, teljesen normális, ha csak a 20. hét körül kezdjük el érezni a mozgását! Szóval fel a fejjel és semmi negatív gondolat.

Az időt is sikerült megint elintéznem, hogy jókedvünk lehessen:))

Apróka,

szerintem egyáltalán nem önzés, ha nem dolgozod végig a babavárás alatti időszakot, kíváncsi lennék a helyedben a rosszalló pillantásos többiek mit csinálnának. Semmi nem számít most csak Te és a baba, hiszen ez az egyik legszebb időszak az életünkben, ezt nyugodtan és boldogságban kell tölteni. Ne foglalkozz másokkal, csak magatokkal! ;)

sniky
 
 


Bende!

A Visegrádi utcairól is azt hallottam eddig hogy nem olcsób, de így már megérné.
Most néztem a BAby Outlet-et ott is viccesek az árkülönbségek. Graco babakocsi, ami 104.000 a poppetnél, itt 60.000. Lehet, hogy visszamaradt áru a Brendonból, és már látszik hogy tologatták, de ha nincs nagy baja, még így is megéri.
Majd azért mielőtt beszerezném, tutira megyek bababörzére is, hátha ráakadok valami hiper-szuper kocsira.

Ti már meg is vettétek? Mert hogy múlt időben írtad a befutót?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Apróka!

Igen. A párom minden ellenkezésem ellenére megvette, mert nmár csak 2-3 darab volt belőle és nem azt mondták ilyen olcsón már biztosan nem lesz többször. Nincs összerakva, jól be van csomagolva, legtöbbször eszembe sem jut, hogy ott van a szekrény tetején. Nem sztárolom a visegrádi utcai bababoltot, de néztünk ott egy hordozót is- adapterrel 26 ezerért és ugyanaz a brendon honlapján 45 ezer. Jó, hogy van internet. Kiböngészed, hogy miből milyet szeretnél, beütöd és kidobja, hogy hol mennyiért kapod meg. Kevesebbet kell rohangálni és mivel én nem vagyok bp-i, csak oda megyek el, ahol tényleg meg akarok venni valamit.
bende
 
 


Niky, köszi a jóidőt! Lehet hogy kicsit kiszököm, most úgyis 100%-ra hoztam magam, amíg nem jutok be a nagyfőnökhöz, nem tudok haladni. Így babaoldalakkal szórakoztatom magam.
Egyre jobban hajlok arra, hogy keressek egy bútorkészítőt, mert a készbútorok ára nagyon dúrva és ha nem szükséges, nem utazgatnék vecsésre sem, bár ott nagyon vonzóak az árak.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Igen, a net tényleg előny, bár én az elmúlt napokban annyi mindent láttam, hogy már teljesen meg vagyok zakkanva. Hol, mit, mennyiért, és persze, hogy még mennyi minden hiányzik....és közben egyhelyben növesztem a popóm, ahelyett hogy rohangásznék mindenféle után.
A várakozás amúgy sem az erősségem, és a türelmetlenség minden tünetét produkálom, ha kell valami, de még nincs. Szóval amíg nincsenek bútorok, pelenkázó, kiságy, babakocsi,stb. addig tuti tűkön fogok ülni. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Érdekes engem nem zavar, hogy még nem vettünk semmit. (kivéve egy dolgot) Sőt nálunk ki kell festetni a két szobát, szőnyegpadlóztatni kell, de mindezt csak akkor, ha vége a fűtésszezonnak, mert a radiátorok is ki lesznek cserélve. Szerencsések vagyunk, mert ágyat- pelenkázót kapunk, kisruhákból is válogathatunk majd...Aztán lehet, hogy egyszer nálam is elindul a vezérhangya és akkor nem állok le, addig míg nincs a helyén minden.
bende
 
 


Jó reggelt lányok!

Húúú hát nekem az alvással nincs gondom, azon kívűl hogy 3szor pisiszünetre kelek, abban a pózban ébredek amiben lefeküdtem. :)

Üdv Bende! Gratula a bébihez. Szerintem minden rendben lesz csak pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra!!!

Yuyu szerintem nem a méret a lényeg:) nekem azért tűnik a hasam olyan nagynak mert egyfolytába fel vagyok puffadva. Ha lenyomom a hasam felső részét akkor csak egy kis sárgadinnye nagyságot érzek.

Apróka : Ne legyen lelkifurid vagy bármi eljönni a melóból, ha már nem birod. Én napi 12órát dolgoztam, álló munka tűsarku cipőbe, cigifüstbe és egy percig se gondolkodtam hogy mi legyen. Pedig hát a pénz nagy úr igy gatyaszíjszoritos a hónap de hát a bébi és az egészsége fontosabb mindennél! Főleg hogy az első. Nem muszály előre bejelenteni hogy elmész. A segítséged meg foglya érteni hogy muszály elmenned ha érző szivü ember.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Nálam sem volt kérdés, hogy munka, vagy pihi. Közel 300km-t vezettem majdnem minden nap. Már döntöttünk a táppénz mellett, mikor, utolsó munkanapom, mikor oldalról belém jött egy másik autó. Onnantól kezdve meg sem fordult a fejemben, hogy dolgozzak.
bende
 
 


Én még nem érzek semmit a pocakban hogy mozogna ott valaki:( Azt mondták a vidéki rokonok addig semmit nem vehetek amig nem érzem hogy megmozdult.

Ja amúgy nekem is volt ilyen selytelmes álmom, de még az elején. Nevekről beszéltünk aznap a párommal és amikor lefeküdtünk villany leó én tovább elmélkedtem a fejemben a neveken és a Liza névre megjelent egy babaarc előttem. A párom azóta lányként kezeli a pocimat. DE mostanába meg olyan fiús hangulatom van.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


yuyu: pont azt néztem, hogy kb. ekkora az én pocakom is, mint a tieéd, és még én sem érzek semmit belülről. Én is szoktam agyalni, hogy biztosan minden rendben van-e odabent, de hát miért ne lenne??? Nyugi, érezd magad jól, akkor neki is jó :) Az első babásoknál tényleg a 20. hét körülre mondják az első mozgás érzékelést. Szóval még van időnk.
lei
 
 


panna: hát igen, megint egy nagy kő legurult a lelkemről, most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy a melóban is elintéztem már a bejelentést. :lol: Egyébként úgy alapból sokkal kiegyensúylozottabb és nyugisabb vagyok, mint az előző terhességnél és ez jó érzés most, hogy nem aggódom annyit.

bende: üdv itt, sajnálom, ami veletek történt anno, de most nyugodj meg, hogy minden rendben lesz!!!
lei
 
 


Szia Lei!

Köszönöm. Most már nagyon bizakodunk.

Apróka!

Le a munkával! Bűntudat nélkül. Másnak sincsen bűntudata, ha Te dolgozol helyette többet!
bende
 
 


Apróka! Meg másoknak is.

Mondjuk nem tudom, hogy nálatok milyenek a bútor árak, de nekem a bátyám bútorasztalos és mi is gondoltunk rá, hogy ő csinálja a bútorokat, mert kicsi a helyünk is meg egyébként is, ha lehet, akkor legyen egyedi. DEEE

Felmérte az anyagköltséget és 2* annyiba kerül csak az anyag, mint amit készen megveszünk. Mi nagyon szsertjük az IKEA-t és ott megvettük a rácsos ágyat 8000 Ftért, a bútort most fogjuk, a kétajtós gardrób 17000 az egy ajtós 12000 és a 3 fiókos komód 12000, úgyan nem tömör fa, de ha arra gondolok, hogy hozzávágja a kisautóját,... akkor mindegy.
Csak a pelenkázót készíti, mert az a komódon lesz.

Mi fehér bútort néztünk, mert és nagyon szeretek kreatívoskodni (üvegfestés, dekupázs technika, ... )és azzal angyon szépen tudom dísziteni és mindig lehet variálni. Meg az egyik csoporttársam falfestő és ő festi majd a szobája menyezetét, égboltra (még nem fix).

K.
Vendég
 


Azt a komódot vettétek ami 1méter magas és 3fiókos? hogy csinál rá pelenkázót? megtudod kérdezni tőle mennyiért csinálna rá?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


én annyi mindent érzek a hasam környékén, csak a babót nem. A gyomrom és a beleim külön életet élnek és nincsenek is velem beszélőviszonyban, szóval sztem direkt csinálják a fesztivált hogy még véletlenül se tűnjön fel, ha a baba mozogna. :evil:

Hát igen, nagy szerencse ha az ember kap dolgokat. Nálunk pedig nagy a család, rengeteg a gyerkőc, de vagy már mindent feléltek, elhasználtak, vagy még nekik is kell. Így marad a kutatás.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Beleki, én is IKEA-n töröm fejem, de ha esetleg meglenne viszonylag elfogadható áron asztalossal, akkor én a tömörfára szavaznék.
Van IKEA komódom, sztem pont a 3 fiókos, de száműztem a garázsba, mert a fiók alja folyamatosan leesik, a cucc egyel lejjebb, vagy a komód belsejébe hátra landol, ahonna ki sem lehet bányásznyi csavarozás nélkül.
Szóval nem voltunk túl jóban azzal a szegény bútorral. De az árakat tekintve tényleg ez a legjobb.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


lányok, ha ajánlhatok céget,szuperek!!
nagyon szépen és jó áron dolgoznak.
www.butorkeszites.com

Kép
winona
 
 


szerintem a pelenkázót mi is a komódra fogjuk rakni, nekünk is van asztalos ismerősünk, majd egyeztetek vele. Mondjuk nekünk majdnem kinden bútorunk IKEÁ-s a lakásban, de a bébi bútorokat még nem néztük meg úgy igazán. Na majd most!! :lol:
lei
 
 


[quote="winona"]l írta:winonaányok, ha ajánlhatok céget,szuperek!!
nagyon szépen és jó áron dolgoznak.
www.butorkeszites.com



de ezek nem készítenek gyerekszoba bútort, ha jól látom a honlapjukon, hanem csak iroda és konyhabútort....
lei
 
 


lei: bármit megcsinálnak, egyedi bútort is kérésre.
Nekünk most akváriumtartó szekrényt csináltak, és supi!!!
kérjél ajánlatot, aztán meglátod.lehet emilben is.

Kép
winona
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?