Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
aki már szült vagy a vége felé van, volt olyan, hogy magasabb lett a vérnyomása????utánaolvastam az ödémának és mindenhol ijesztő cikkeket találtam, hogy ez toxémiára utalhat meg vmi másik durva betegségre is (gestosis?)... :oops:

Kép
fendike
 
 


Fanni,

Kiderült, miért nem ment a bankkártyás fizetés? Nekem egyből sikerült. Kíváncsi vagyok, neked küldenek-e minden színből és hogy mikor kapod meg! Szettben rendelted igaz?

Köszi az infót a dokinőről. Igazából azért kérdeztem, mert még nem tudtunk dönteni, hová menjünk 4D-re. Egyrészt szeretném, ha látná az ikreket Hajdú drnő, Kovács doki is őt ajánlotta, másrészről olyan sok jót írtatok a Genesisről.

Az uh felvételhez nem tudok hozzászólni. Eddig ez még nem merült fel bennem, de most már engem is érdekel. Hogy neked milyen jó kérédseid vannak! :D

Kisfóka,

Használsz a gobelinhez olyan hímzőkeretet? Érdemes azt beszrezni? Én csak 15x15-ös képeket készülök gyártani. Ahhoz lehet, hogy túlzás egy olyan keret? Az a baj, hogy picit mát összegyűrtem az a nyagot :D Annyira sokat szorongatom :oops:

Kép
viri8
 
 


Viri!
Én nem használok hímző keretet, mert szerintem nem szükséges! Én csináltam nagyobbat is a tigris és a némó az 20x20-as, nekem is összegyűrődik, de ha kész, akkor kicsit gőz felé tartva ki lehet egyenesíteni! :D

Fanni!
Aranyos a maci, amit rendeltél! :D Ha kell segítség, szólj nyugodtan! :wink: Tegnap mondta a szomszéd asszonyom, hogy kiságy ügyben érdemes még a Kikába is elnézni, mert ott is jó áron vannak! :P

Fendike!
Én ebben nem tudok segíteni! Talán Orsi! :roll:

Betöltöttük a 25.hetet! Tök jó, én már ennek is örülök!
Jön ma a védőnő.

Kép
Kép
kisfóka
 
 

 
 

Kisfóka!

Gratulálok a 25. héthez :D . A vonalzódon a teknőc "sebesen" közelít a cél felé :lol:

Hozzánk ma jönnek a burkolók, új fürdőszoba szekrényt készíttetünk. Jó napom lesz!!!
Holnap pedig a az asztalos az előszobafalunkat hozza :D Igyekszünk, hogy minden kész legyen, amit beterveztünk, júniusra :D

Kép
viri8
 
 


Viri!
Akkor nem unatkozol majd te sem!
Nálunk is lesz még mit csinálni. Áprilisban, de lehet még március végén a konyhában ki akarunk csempézni, szobafestét, fürdőkád festés! Unatkozni nem fogunk, az tuti!

Holnap megyek a vércukor terhelésre, és teljesen parázok, hogy ki fog belőlem jönni a löttyi, amit inni kell! Remélem nem, nem szeretném ismételtetni és remélem minden rendben lesz! :? UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUutálom a vérvételt!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka,

nekem a dokim azt javasolta, hogy a cukormérés előtti este készítsek el egy fél liter vizet 3 citrom kifacsart levével és rakjam be éjsszakára a hűtőbe. Állítólag, ha ebbe kevered bele azt a szörnyű malter szerű anayagot :? , ( már én is kiváltottam), akkor nem is olyan szörnyű a koktél :D

Kép
viri8
 
 


Viri!
Igen, nekem is ezt mondták, hogy előző este készítsem el, citrommal és akkor nem lesz szörnyű, hát nagyon bízom benne, hogy bennem marad! én amúgyi s édesen szeretem a limonádét is, majd azt gondolom, azt iszom és akkor megmarad! :D

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Helló korán kelők :P

Nálunk is még csomó dolog van a babák érkezéséig. Légkondi... lesz egy fedett teraszunk -terasz most is van, csak a befedés hiányzik, ez Apa dilije...- kell egy szerszámos ház, mert a garázst már telepakoltuk, valamint az egész emeletet, élén a babaszobával ki kell festeni, ill. a fiúk szobája tapétázva lesz.
Jó lenne már belőle valamit elkezdeni, de a festés az utolsó lesz, a többi pedig időjárás függő... és azért még február van...

Kisfóka :P
Igen, klassz, hogy megvan a 25. hét :D De gratut csak a 30. héten kapsz :lol:
Meglátom majd, bizti jól jön a segítség. Előbb ránézek, elájulok és jövök segítséget kérni 8)

Viri :P
Eddig senki nem tudod meggyőző választ adni az UH-s kérdésemre... Na sebaj, majd kiderül :)
Nem derült ki, miért nem tudtam úgy fizetni, de végül neten, átutalással fizettem, s az jobb is, mert kártyaszámot amúgy sem túl jó megadni... vagy legalábbis én fázom tőle...
Rámám nekem sincs, én is gondolkodtam, rendeljek-e, de őszintén szólva sokalltam az árát és ráadásul nagyobb ráma van csak ott, mint a méret, amit rendeltem...
Neked mennyi idő alatt érkezett meg? 2 hét körül?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!
Azért ne ájulj el a gobelin láttán, jó? :D
Oké, megvárom még a 30. hetet a gratulációval! :D
Akkor ti sem fogtok unatkozni a babák érkezéséig, lesz mit csinálni és alakítani! Én ezért nem értem, amikor megkérdezi tőlem valaki, hogy nem szaktam unatkozni itthon? Hát nem, van mit csinálni, állandóan pakolni!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy nem jöttem tegnap. Megvolt az NST ami sajnos nem volt jó és be akart fektetni Orvosom . Volt UH is ahol Krisztián méretei nem változtak de a Flow jó volt. Így csináltunk egy terheléses NST-t és az egy kicsit jobb lett igy máég tegnap hazaengedett végül is. Holnap mennem kell ujra.

Petitpois:
Igen nagyon fini volt és örülök hogy elmentünk. Krisztián meg már pakolhatna odabent öszze és bujhatna kifelé. Csinatos pocid van.

Kisfóka:
Nyugi minden rendben van. Nem szabad minden pici dolgon parázni. Bár tudom könnyü mondani. / Most én is parázok/ Gratula a 25.héthez. Drukk a holnapi vérvételhez. A cukros lötyihez vigyél citromlét. Ugy iható.

Lafi:
Köszi. Hát én is ugy gondoltam hogy szoptatás alatt azért már csak nem kell olyan szigoruan diétázni hiszen akkor hogy lesz tejem ?

Fendike:
Hát egy kicsit izgulok de nem a szüléstől hanem hogy Krisztiánnal ne legyen gond. Remélem holnap jobb lesz az NST és megnyugodhatok. Keményedéseim ugyan ugy megvannak de nem fáj semmim. Pedig már nagyon szeretnék babázni. Mióta abbahagytam a Magnéziumot azóta emelkedett a vérnyomásom és most már ott tartok hogy minden nap nyom a fejem

Fanni:
Beszélj a fiukkal hogy egyezzenek meg. Örülök hogy az UH-n minden rendben. Aranyosak a fiuk a fotón.

Donika:
Már nincs lelkiismeret furdalásom . Megható volt a történeted még a szemem is könybe lábadt.Ha odakerülök majd írok.

Viri:
Már én is visszaszámolok. Akkor lesz munkád és nem fogsz unatkozni. De azért vigyázz magadra

Véda:
Örülök hogy Lila már meggyógyult. Édes lehet ahogy várja Csabikát.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Kisfóka :P
Igyekeztem látszólag könnyebbet választani... szerinted sikerült?
Nálam azért eddig volt nap, hogy uncsiztam, de szerintem nagyjából innentől indul be a gépezet, hiszen napról napra biztosabb maga a terhesség is és jön a tavasz, végre kiteheti az ember a lábát otthonról :D

Viri :P
Nincs kedved újraélesztős tanfolyamra jönni? Én feliratkoztam árpilis 5-ére. Szombati nap, f10-től kezdődik és 5 órán át tart.
Az nekem a 24. hetem már ugyan, de azért remélem, elég mobil leszek még. Apát nem viszem, mert ő tisztában van a dolgokkal, viszont főleg én leszek itthon a gyerekekkel... Mit szólsz?

Lassan megyek bevásárolni, csak megbeszélem magammal, hogy megéri felöltözni 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nyuszikám :D
Talán a mai az utolsó jelentkezésed babázás előtt?
Szépséges szülést kívánok Neked és nagyon várunk a fotókkal, élménybeszámolóval!
Csipi fog írni Rólatok?
Nemsokára új kis élettel gazdagodik a topik, de jóóóóó :D
Puszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Viri :D Fanni :D Kisfóka :D
Én vagyok - úgy látszik - a sok rossz élménytől parás, de SEMMi rosszat nem mondott, sőt!!! Foglalkoztató füzetekkel kapcsolatban kérdezett, hogy mi érdekelne engem, stb. meg hogy neki van 3 gyerkőce és maradtak ilyen füzetei és az én Lillámra gondolt, hogy szívesen odaadná nekünk, mert folyton feladatlapokat akar tölteni. Imádja. Szóval csupa pozitív :wink:

Iskola: Lilla most járja másodjára a nagycsoportot, mert novemberben lett 6 éves, így "évnyertes", és maradhatott még oviban 1 évet. Idén már majdnem 7 lesz, amikor suliba megy, és nagyon-nagyon várja. Az óvónők szerint teljesen iskolaérett (98%-os lett a isk.érettségi vizsgálat eredménye), és már szociálisan is egyre jobban veszi az akadályokat. Neki büntetés lenne, ha harmadjára is nagycsoportos lenne.

Fanni :D
Kistesó a nagy korkülönbség miatt talán nem viseli meg majd annyira, mint egy 2-3-4 évest. de biztos nehéz lesz az eleje. Erre lélekben már felkészültem. Direkt trenírozom magam, hogy mit mondok majd, ha vissza karja vitetni a KH-ba, stb. Persze egyelőre inkább készül: azt mondja "Mikor bújhat már elő a pasasom?" Ja, és Irígy Hónaljmirigyet hallgattat Csabival, mert szerinte ők tesók, és neki biztos ugyanaz tetszik, mint neki :oops: Képzeljétek el a szitut :lol:

Nyuszi :D
Nagyon-nagyon izgi, hogy ilyen közel jársz!!!
Szorítok, a mielőbbi találkozáshoz Krisztiánnal+++++++++++++++++

Véda
Vendég
 


Fanni!
Megnéztem, a macit, amit rendeltél.Szerintem nem lesz nehéz! Boldogulni fogsz vele! :D

Nyuszi!
Akkor holnapra drukkok és ha bennt fognak, akkor pedig ezer drukk! Nemsokára babázol! :P

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Hali lanyok,


Fendike,
a magas vernyomas csak akkor veszelyes ha vizesedessel es vizeletben feherjevel tarsul.Nekem is magasabb volt a multkor a dokinal plusz en meg ugye erosen vizesedek is megis azt mondta a doki hogy ezen ne izguljak..EN most merem otthon minden nap de eddig ok...Kitartas mar nincs sok hatra..

Nyuszi,

remelme Krisztian most amr eldontotte hogy jobb lesz nkei itt kint es hamarosan jelentkezik :lol: Varunk a holnapi hirekkel++++

Kisfoka,
drukk a cukorvizsgalthoz holnapra,ugyes leszel es megiszod mindet :lol: ,itt nem szabad meg citromot sem beletenni,azert ugy biztos elviselhetobb+++

Veda,
edes lehet Lilla ahogy Csabikahoz beszel :lol: En is ennyi idos voltam mint o mikor szuletett hugom es soha nem voltam feltekeny,hatha o sem lesz az... :lol:

Gombocskerol nem tudtok valamit?Ki fog hiradozni?Mar regen nem jelentkezett es ugye most ok vannak Nyuszival soron.....

Jucmuc.
ti jol vagytok?Mar reg nem hallottunk rolatok sem....

Ma reggelre iszonyatos torokfajasra ebredtem,alig birok nyelni,ha nem javul napkozben akkor delutan hazamegyek..Ugy erzem magam mint akit osszevertek... :?

Kép
petitpois
 
 


Petitpois,
köszi, én is azzal nyugtatom magam, hogy csekkolták a vizeletet is és teljesen rendben volt, no fehérje, tehát akkor nagy baj nem lehet.. :roll:
viszont fáj a fejem és hányingerem van, ami szintén nem biztos, hogy jót jelent?!?!?!??
vérnyomim alapvetően nem magas, csak magamhoz képest emelkedett, gondolom amíg nincs 140/90 felett, addig nem nagy a veszély, legalábbis remélem
olyan hülye vagyok, teljesen be tudom paráztatni magam :(
torkod gyorsan kösd be és próbálj picit pihizni!!!

Gömböcske????
tényleg rég jelentkezett, lehet, hogy már bébi van??? :roll:

Nyuszi,
Krisztián jól érzi magát, úgy látszik még nem akar kibújni
lehet, hogy HOLNAP a nagy nap!!!
dokid nem akarja megindítani???

Kép
fendike
 
 


Kisfóka,

feltétlenül jelentkezz holnap és meséld el, milyen volt a cukorlötyi! Engem is mindenki elrémít tőle, de nem lehet az olyan szörnyű, ha ilyen sokan végigcsinálták előttünk...Igaz lányok?

Fanni,

én ezen az uh dolgon annyit gondolkodta....szerintem attól függ, hogy a képen mit látunk, hogy hogyan fordítja az uh fejét, azt az optikát :shock: De nem biztos, csak agyalok....

Bankártyás fizetés. Van egy bankkártyám, amiről csak neten fizeteek és csak annyit utalok rá, amennyi az aktuálisan rendelt áru értéke. Én is rettegek a visszaélések miatt....

A gobelin egy hét alatt ért ide. Most voltam vásárolgatni és vettem egy újat is :lol: Igaz a vuk még nincs 100%-osan készen, de kell az utánpótlás! Egy elefántocskát vettem. Cérnákkal együtt csak 1500 Ft volt. A Ritmusban van egy rövidárus, ott szereztem be.

Kép
viri8
 
 


Nyuszi!

Nagyon izgalmas! Mindent összepakoltál? Krisztiánnal beszélgess el, hogy ő is csomagoljon :lol:
Szorítok, hogy minden ok legyen a szüléskor. Kicsi vajúdás... és bújhat is elő Krisztián :D

Véda,

Te aztán tényleg anyatigris vagy :lol: Már a forgatókönyv is összeállt, hogyan véded meg Lillát? Na , de a lényeg, hogy csuda ügyes a kicsi lány! Azért elég lesz neked Lilla iskolában, kistesó érkezőben......Lesz feladatod bőven!

Petitpois,

hűha, tessék gyorsan hazamenni és pihenni! Persze én könnyen beszélek itthonról......Vigyázz magatokra! Én a mézes teára esküszöm ( naponta kb 1 litert is lenyelek :D )

Kép
viri8
 
 


Fanni,

visszaolvasva elég értelmetlen, amit írtam az uh képről :lol: Úgy látszik hatással vannak rám a burkolók!!!!

Ne tudjátok meg mekkora kosz van itthon, remélem lelépnek hamarosan, hogy tudjak takarítani :evil:

Kép
viri8
 
 


Halika!

Nyuszika!Küld el a számodat,és híradózok ha van valami.
Nagyon szorítok neked,hamarosan ott lesz a várva várt pici fiad a kezedben.

Kép
csiperke
 
 


Petipois,
Jobbulást! Nekem is fáj a torkom.

Donika,
Kép???

Nyuszi,
Mennek neked a drukkok, már bármikor itt lehet a nagy pillanat :wink:

Fendike,
Erről nem tudok semmit :roll: nekem nem lett magasabb a végén.

Kisfóka,
Gratula a 25. héthez :D Már csak 15 van hátra, vagy kevesebb :wink: Cukroterhelésről én jót nem tudok mondani, szerintem borzalmas, majdnem kihánytam :? de sokan azt mondják, hogy nem gáz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Lányok!
Köszönöm mindenkinek!

Fanni! :)
Sztem mindenki fél valamilyen szinten a szüléstől, nem is a fájdalom, legalábbis én nem attól tartottam, hanem, hogy a kis picúrral minden rendben legyen!

Kisfóka!
Köszi, ma már jobban vagyok, minden nap bioptron lámpával lámpázom magam, nagyon jó rá! Nem túl szép a vágás helye, de szetem még sokat fog halványodni! :wink:

Fendike! :D
Kérdezz nyugodtan! Szóval pénteken engedtek ki, aznap jött anyukám, és ma ment el, nagyon nagy segítség volt, minden nap főzött, tudtam pihenni. Holnaptól a férjem lesz itthon 1 hetet, háát ő biztos nem lesz akkora segítség, de azért jó, hogy itthon lesz! :D Utána talán anyósom, de őt nem tom, milyen formában? A szülőszobán végig ott volt a párom, nekem erőt adott, mondjuk az ásványvizemet ő itta meg! :lol: Aztán, mikor betoltak a műtőbe, őt is átöltöztették, de nem jöhetett be, hanem a műtő előtt várakozott. Egyáltalán nem volt gáz, h nem a saját dokim volt, én ezt a dokit is ismertem, és tudtam, hogy 1 szinten vannak!

Az ígért képek, ugyanis tegnap nagyon nyűgösvolt Zsomborka, semmi sem tetszett neki :? :

Kép

A kesztyű senkit ne tévesszen meg, továbbra is a férfias színeket szeretjük, de kimarta magát!!! :D

Kép

már itthon

Kép

Kép

Kép
donika
 
 


Donika :)
gyönyörű Zsombi!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandus!
Nagyon szépen fejlődik Dóra baba, továbbra is gyönyörű, hanyas rugikat hord? Voltatok már sétálni, szereti a levegőt? Párod otthon volt veletek?

Nyuszi!
Húha, nekem is így kezdődött, nem volt jó az NST!!!! :lol: :lol:

Fendike!
Na igen a haza jövetel. Nagyon fura volt, sírtam, és néha még most is sirdogálok! Úgy imádtam terhesnek lenni, akárki mondta, hogy jó lesz már szülni, mindig azt válaszoltam, van még időm! Ahogy beléptem az ajtón mindent láttam magam előtt, ahogy szétdobáltam a pizsimet....., meg minden, és, hogy anyaként jöttem haza. Az életünk teljesen megváltozott, már a kh-ban is, volt úgy, hogy délbe jutott eszembe, nem mostam még fogat!! :lol: :lol: Ő a legeslegfontosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Véda! :D
Örülök, hogy minden rendben, ügyes kislányod van, biztos én is aggódtam volna!

Kép

Kép
donika
 
 


Orsi!
Köszönöm! :D

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,

Zsombika egyszeruen gyonyoru.Es milyen kis aproka :lol: HOgy megy a szopizas?


Pandus,
Dorika mar olyan nagylanyos ahogy oldalt fekve alszik..Es meg mindig kis kerekarcu latszik hogy ahogy irtad meg a fulen is tej jon :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Donika :P
Igen. Meg az ismeretlentől is félünk :roll:

Mennyi szép baba :D
Zsombi nagyon édes, Dórika továbbra is habcsókosan gyönyörű :D Látom, becsúszott egy sárga ruci :lol:

Véda :P
Na látod, hogy nem is volt semmi baj! De ahogy írtam is, az hogy "beszéljünk majd" és egyéb válfajai mindig bizalmatlanná teszik az embert...
Képzelem, ahogy Lilla Irigy hónalj mirigyet hallgat és beszél a tesóhoz :D Aranyos lehet. Ha iskola érett, akkor persze hajrá... végülis addigra már nagyjából 3 hónapos lesz Csabi is, talán kicsit több idő jut Lillára is.

Nekem Anyósom vett valami felhúzható zenélő plüssfigurát -még nincs nálam-, hogy tegyem a hasamhoz és ha kijönnek a srácok, majd megnyugtatja őket. Kíváncsi leszek...

Kisfóka :P
Remélem, tényleg boldogulok vele. Már vissza is jeleztek, hogy feladták!

Petitpois :P
Jobb lett a torkod?

Viri :P
Értem, amit az UH-ról írtál, ezt írta az ikres topikon is egy lány. Így most végképp nem tudom, melyik melyik oldalon van, csak a megérzésemre hagyatkozhatom. (Arra, amelyik szerint úgy éreztem, 2 lány van a hasamban :lol: )

Ha bejön ez a gobelinezés, majd elnézek a Ritmusba, csak a lezárás miatt nekem körülményes odajutni...

Igen, a bankkártyával én is így terveztem. Van is egy ilyen kártyám, csak semmire sem jó, mert nem dombornyomott :lol: Majd le kell cseréljem...

Áll még a lakás?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Pandus és Donika! Nagyon szép pici babáitok vannak! Húúúúúúúú, de írigy vagyok! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Fanni,
Be bizony, sőt vettem neki egy zöldet is :wink: Tényleg megnyugtatja, mert felismerik azt a zenét. Nekünk van egy csirkénk amit mindig a pocakomhoz tettünk, és most megnyugtatja ha felhúzzuk neki.

Donika,
Persze már 1,5 hetesen mentünk vele sétálni. Nagyon szereti, olyankor rögtön belaszik. 56-os rugikat használunk még. Párom most vette ki az 5 napját, holnap megy intézni a családit stb. Nagyon édes a kisfiad :wink: Szopi megy? Hány óránként eszik? Éjszakák milyenek?

Kata,
Köszönjük :D
Vendég
 


Donika!
Zsombor, gyönyörűűűűűűűűűűűűű! A bioptron jó a hegre, az tuti! Biztos, hogy halványodni is fog! :wink:

Pandus!
Dóri nagyon édes kiscsaj! A 2. kép nagyon tetszik, gondolom, mentetek sétálni! :wink:

Fanni!
Tuti menni fog, akkor a héten meg is kapod!

Én bekevertem a lötyimet, belefacsartunk 1 egész citromot, a férjem megkóstolta és azt mondta, nem olyan rossz! Hát kíváncsi leszek rá! Kiírtam a hűtőre, cukros lötyi, nehogy itthon hadjam! :lol: :shock:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


donika írta:Nem túl szép a vágás helye, de szetem még sokat fog halványodni! :wink:

nagyon friss még a sebed, sokáig piros lesz majd rózsaszín. Én épp minap néztem, hogy mostanra lett bőrszínű a hegem, és Lili már 8 hónapos! Még eltart egy darabig.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!
Köszönöm a dicséreteket! :P

Petitpois, Pandus! :D
Szopi nálunk nincs! :( Nem tudott enni egyik cicimből sem, a mellbimbóm nem vmi jó! :? Így aztán fejek, mint az őrült! :lol: Van tejem most már bőven, ma már egyáltalán nem kapott tápszert, elég jól beindult!!!! Én a More Milk kapszulát szedem, nekem bejött! Tegnap ráraktam cicire, na szopizott egy keveset, nem csoda, fojt a tej :lol: , próbálgatom rászoktatni cicire, hátha..., de ha nem, akkor marad a fejés, lényeg, h anyatejet kapjon! :D

Orsi! :D Nekem barnás színű a vágás helye, és fel van picit púposodva, az természetes? Le fog lappadni? a hasam is folyamatosan lappad.

Kép

Kép
donika
 
 


donika írta:Orsi! :D Nekem barnás színű a vágás helye, és fel van picit púposodva, az természetes? Le fog lappadni? a hasam is folyamatosan lappad.

igen, majd síkba kerül a heg... de aztán utána bőrtől függően alakul, van akinél megvastagszik, ha keloidképződésre hajlamos a bőre.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Donika,

Olyan nagyon aranyos pici bab Zsombi! Már most igazi pasis arca van :lol:
Nagyon furcsa érzés lehet pocakkal elmenni a kórházba és egy kis csodával visszatérni. Eddig ebbe bele se gondoltam... :o Mialatt olvastam majdnem én is elsírtam magam. (csak dolgoznak ezek a hormonok)

Panda,

Jó, hogy ilyen gyakran teszel fel képet Dórikáról! Szerintem napról napra "kerekebb" :lol:

Petitpois,

Hogy van a torkod?

Kép
viri8
 
 


Sziasztok!

Röviden a lényeg: szombaton megszületett a kisfiunk, Péter! 3400 gr 53 cm és tényleg gyönyörű! Természetes úton született, majd még írok, csak most lassan fürdetjük.

Minden jót Nektek!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Gömbi!

Hatalmas gratula!!!!!!!!Ez aztán a jó hír!Nagyon jó egészséget kívánok nektek és sok-sok tejcsit! :lol:


Na Nyuszi, most már tényleg rajtad a sor! :lol:

Kép
viri8
 
 


Gömböcske gratulálok!Petinek boldog, egészséges életet, tejcigazdag babakort kívánok!
Vendég
 


Gömböcske :P
Gratulálok!!! Egészséget és sok örömöt, tejecskét kívánok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Donika,
Mi a baj a bimbivel? Amúgy tényleg az a lényeg, hogy anyatejt kapjon!

Gömböcske,
Hatalmas gratula nektek :D Várjuk a képeket és a beszámolót :wink:
Vendég
 


sziasztok!

Nyuszika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a helyzet?
Apa!Ha tudsz valamit,akkor jelezz nekünk!!!!!!!!!!!!!!!


Panda!Milyen kis ari a babád!Hogy telnek napjaitok?

Orsi!Köszönöm a segítséget.

Gömböcske!hatalmas gratula a picurhoz.

Donika!Tényleg az a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni! :lol: :lol: :lol:

Viri! :lol: :lol: :lol:


Lafi!Könnyekkel hogy álltok? :lol:

Szép napot mindenkinek.

Kép
csiperke
 
 


Donika !Zsombi édes tündérmackó!nekem sok műtéti mély hegem van és mindegyiket aloe vera tubusos zselével kentem és gyönyörűek lettek alíg észrevehetőek.
Gömböcske Gratulálok péterkéhez ügyesek vagytok sok tejcsit és boldogságot!!!!
Pandus Dorkát egyszerűen megzabálnám,kis habcsók tényleg :D :D :D örülök hoyg jól vagytok!

Ma voltunk genetikai uh.-n mindkét babuci egyforma nagyságú,szép egézséges szervekkel,minden okes és azt mondja a genetikus hát ez bizony két CSAJSZI :shock: :shock: :shock: :shock: majdnem leestem az ágyról,mondom 13hetesen 2 fiút mondtak(röhög egy nagyot és közli ő olyan korán inkább nem mond semmit)majd átnézi őket mégegyszer és mondja az egyik tuti a másik meg nagyon :D :shock: na most össze vagyok kutyulódva rendesen,az a lényeg jól vannak ,de szerintem a vége egy fiú egy lány lesz :D

lanyané
 
 


Lanyané,
Gratulálok a két csajszihoz :wink: Szerintem nagyon jó lányos anyukának lenni :wink: :lol:

Csiperke,
Reggel 7 körül ébredünk. Akkor szopizik 1et. 9-10 körül megint szopi, utána alszik kb. 3 órát. Utána megint szopi és vagy ébren vagy vagy megint alszik. Ez így megy estig :D fél8-kor fürcsi utána szopi, és legkésöbb 9-kor alszik. Éjszaka kb. háromszor ébred fel szopizni.
Vendég
 


köszi Pandus én lányos párti vagyok,de most el merjem hinni :shock: :?: :D kész vagyok fujtatok mint egy kompresszor alig kapok levegőt,örülök nagyon,de most egy kukiért drukkolok és akkor ideális minden :D

lanyané
 
 


Lanyané,
Én inkább ezt hinném el mint a 13 hetest, az szerintem nagyon korai kijelentés volt... Másik fórumon szintén ikres lombikos anyucinak 13 hetesen két fiút mondtak, és két lánya született :wink:
Vendég
 


Pandus!
A bimbimmel az a gond, hogy az egyik teljesen befelé van fordulva, abbó bimbóvédővel tudnék szoptatni, de ahhoz még erősödnie kell, hogy teljesen jól lakjon, mert dupla munka, ezt mondták a kórházban! A másik meg picit nagy az ő szájához képest, de most már abból tudna, azzal próbálkozom! :wink:
Már én is nagyon várom, hogy menjünk levegőzni, vasárnap elkezdhetjük a védőnő szerint. Nálunk is 3, 3.5, max 4 óránként (az nagyon ritka) eszik. Napközben sokat van fent, így nem sok mindent tudok csinálni mellette.

Gömböcske!
GRATULÁLOK, nagyon jó egészséget, és sok tejcsikét kívánok!!!! :D

Lanyané!
Mi a neve annak a zselének? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a végén mégis milyen neműek lesznek, de tényleg az a legfontosabb, hogy mind a kettő egészséges! :D

Fendike!
Szoba hogy áll?

Kép

Kép
donika
 
 


sziasztok!

gömbi: gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

táblák:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép


kati
katica30
 
 


Gömböcske!!
GRATULÁLOK, éreztem, hogy itt már baba van!!! :D
Ha van kis időd, mesélj majd!!

Donika,
nagyon aranyos Zsombi, néztem hogy nem sok a súlya, de ránézésre pont jó, max. nem olyan husis a legelején
hát igen, megértem hogy nagyon furi hazamenni utána és tényleg minden megváltozik...
annyira kiváncsi vagyok, hogy lesz nálunk is :roll:
szoba 90%ban kész, még dekorálni kell, de nem merem a férjemre bízni :D , úgyhogy jövő héten majd teszek képet, addigra feltetetem a dolgokat...
bioptron jó ötlet, van nekünk is, ha kelleni fog használom majd

Orsi,
emlékszem, hogy neked is elég alacsony volt a HCT-d, azzal már megbarátkoztam, hogy 0.30, szedem a vasat
de szted a limfocita és a trombocita értékekkel lehet vmt kezdeni???
rohadt alacsonyak és azokról nem is beszélt a doki!!!
kedden rákérdezek mindenképp, de addigis hátha
gondoltam szedek 2gravidát/nap, hátha segít.. :roll:

Nyuszi???

Kép
fendike
 
 


Gombocske,

hatalmas gtaula nektek,es nagyon jo egeszseget es sok tejcsit kivanok a kis csaladnak! :lol: :lol:

Nyuszi,
hajra te vagy soron :lol:

Donika,
tenyleg az a lenyeg hogy van tejed,ugyes vagy nagyon.En is more milket hozattam otthonrol remelem bevalik majd nekem is :lol: :lol:
Nekem is volt anno egy csunya muteti hegem es nekem a doki egy szilikonos tapaszt irt fel de mar nem tudom a nevet a lenyeg hogy olyan mint a sebtapasz csak atlatszo es gyonyoruen visszahuzta a heget,ami nekem kulonosen csunya volt...Esetleg a korhazban ismerik ezt.....

Lanyane,
gratula a ket kislanyhoz,azert a 13 heti tippeles szerintem is korai volt... :lol:

Kisfoka,
azota mar tul is vagy a cukorvizsgalaton ugye?Bizti rendben minden..

Fanni,Viri,
koszi az erdeklodest ,de nagyon rosszul vagyok egy percet ne m aludtam az ejjel mar nem birok nyelni.Itton maradtam es kettore megyek a dokihoz,remelem tud segiteni mert nagyon rossz..Raadasul a ferjem elutazott igy most tok egyedul vagyok ,meg a kozertbe sincs erom elvanszorogni..Azert ilyenkor olyan jo lenne ha az anyu itt lakna a szomszedban. :cry: Na de nem szomorkodom,ez van...

Kép
petitpois
 
 


Gömböcske :P
Gratulálok, sok tejcsit és egészséget kívánok Nektek!

Nyuszi :P
Remélem minden rendben van veletek!

Donika :P
Meg fog oldódni a szopizás, biztos, hogy sikerülni fog!

Én megjöttem a vérszívásról! A teljes vérkép és a cukorterhelés délután készen is van, kíváncsi vagyok az eredményekre! A lötyit meginni nem is volt olyan rossz, mert inkább citrom íze volt!
Amin meglepődtem, hogy pisilni is a lötyi ívás+2 óra múlva kellett! :shock: A vizeletből is nézik a cukorterhelést?

Megyek ebédelek, mert hazaértem csak egy almát ettem még. Kicsi meg már rugdos :D Gondolom nincs tápja szegénynek, de most kap fincsi halacskát! :D

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Petitpois,
te szegény, az nagyon rossz, doki majd segít, sztem ad gyógyszit!
én is újra náthás vagyok, kb. 5ször a terhesség alatt, és a torkom is érzem, nem nem fáj nagyon, hihetetlen, hogy nem lehet kigyógyulni teljesen ebből a felsőlégúti nyavalyából.. :oops:

Kép
fendike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: