Új privát üzeneted érkezett!

Haj :)

Szilbee, elképzelhető :oops: Kb. 6 éve kaptam ezt a feladványt, ennyi maradt meg belőle :mrgreen:

Judit, jók a horgolt sapik :D

Kata, írtam már a Tabános falfirkát; nem emlékszem a szövegre (tán 2 szóból állt...az egyik a Mosonyi volt), csak arra, hogy egy kiszőrösödött rumbuszt is tartalmazott a firka.
A Judit rejtvényét meg itt néztem meg :)

Erika...ehehehehe...nem rossz :) Csak akárhogy számoltam, a szövegbe helyettesítve nem jött ki az "igazság"...nade a pojénért mindent :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ah-ah-ah-aaah-aaaaaah....első vagyok az ódalon :D

Dorka, énis kérek mélte! :) wampir@citromail.hu

Kati, ez a fülbevaló nagyon csini! Hm, lehet engedek a csábításnak, és megkínzatom egy kicsit a lányom...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin! Én se vok ám biztos benne... :oops:
szilbee
 
 

 
 

Olga! Még ha nem is javul látványosan, legalább szakadozik... :roll: Szegény, gondolom nem ige tud tőle aludni, ugye? :(
Én tudok bőrgyógyászt, de ő nagyon drága... :roll: Mosonyi asszonypajtása...

Niki! Tényleg nagyon szép a fülbevaló! :D 8)
szilbee
 
 


Csak gyorsan, Olga, neked:
Én is Mosonyinét, alias Bálint Zsuzsannát ajánlom, csütörtökön 3-tól, vagy fél 4-től rendel, a Szapáry út 20. alatt, a fsz-en. Háát, Szilbeenek igaza van, nem occsó, asszem 5.000 egy vizsgálat, de pl. ha egészségpénztár tagok vagytok, ad számlát!

BalwinJudit, küldöm!
Ditke, estére írok!

Most eltűztem!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szevasz!

Olga!
Ááááh....Nimi nem akar rágni... :evil: sztem meg sem fog tanulni....próbálkozok ezzel-azzal....ha majd megyen neki veszek virslit...
Ha Balázs köhög akkor már csak múlóban van....! :wink:

Timi!
Ezt a tököset is leírod?...sátorról még nem tudok....

Pici Apró Csajszi Aranyos!!!!!!!!!

egyéb most nincs :roll:

fanna3
 
 


Fülbevaló: hát Szonjánál én már a kórházban átszúrattam. Trixinek 6 hós korában gondoltam meg. Védőnő csinálta meg a doki de Trixi bent sírt én meg kint. Állítólag ,,csak" azért mert , hogy le kellett fogni. Mondjuk hagyományos módon szúrták. Most már bizti lövetném.

Fanna!
Merre sétáltok ebben a szép időben?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


JUDIT! SZERINTEM VALAMIT ELSZÁMOLTÁL, MERT ÉN MINDEGYIK EGYENLETBE BEHELYETTESÍTETTEM, ÉS KIJÖTT JÓL AZ EREDMÉNY. +/- ELŐJEL MIATT NEM JÖHETETT KI NEKED, TALÁN?

(-3/4 + 6)x 5= (-3/4 + 24/4)x5=21/4 x5=105/4 =26,25

[(-3/4 + 21)+6]=(-3/4 + 84/4)+ 24/4=81/4 + 24/4=105/4 =26,25
NEVEDD KÖTEKEDÉSNEK KÉRLEK, NEM AZÉRT ÍRTAM, DE ITT SZÁMOLOK EGY IDEJE, ÉS NEKEM TÉNYLEG KIJÖTT, A SZÖVEGBE HELYETTESÍTVE IS. REMÉLEM AZÉRT NINCS HARI. DE GONDOLTAM, HA MÁR DOLGOZTAM VELE, AKKOR LEÍRTAM IDE IS.

JÓ ÉJT

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika, köszi, azóta rájöttem, hogy elnéztem egy előjelet, csak nem tudtam jönni :D -0,75+6 az nekem 6,75 volt elsőre :oops: :mrgreen: Bocs, hogy megszámoltattalak :oops:

Bakker, kezdek betaknyosodni :? Magam miatt lesz..om, de Bogyóm még nem volt beteg, őt nagggyon féltem :( Későbbi (sokadik) betegségek során gondolom icipicit rutinosabb leszek...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bőrdokis infókat, Mosonyinét akkor holnap meglátogatjuk. Oda nem kell bejelentkezni előre?

Most meg megyünk én háziorvosomhoz, meg leadjuk babóval a kismamabérletes papírt a Polg.hivba, aztán nem tom. Tegnap nem főztem, nagyon gyenge voltam.

Babó csúnyán köhög, de szerencsére elég jól alszik, háromszor voltam nála éjszaka. Nekem borzasztóan folyik az orrom.

Szolkatám! Múltkor már leírtad, meg én is átírtam a naptáramba, hogy hol is van a Nefagos játszi? (Közben eltünt az asztali naptáram!) :oops: Csakmert ha veletek mennénk, akkor apa koxsijából ki kell venni a gyerekülést, ami nekem nagy mutatvány lenne ki-és beszerelni. Mrg lehet Nóri és Lilcsi is sétálni szoktak oda nem? Vagy autóznak? De jó lenne látni őket is! Valamikor összel futottunk össze.

Na megjött babó.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kép

Olga! Nem kell! Nekem múltkor 4000 Ft volt a vizsgálat és a receptfelírás, de az már nagyon régen volt!
Szerintem próbáld ki az Aspirin + C-t. Én is azt iszom most, mert betaknyáltam, mint Levente... :roll:
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Tegnap megvolt első NST-nk :D
10-től 1-ig ültünk Apával folyosón... Kicsit nehezen, de tűrt...Meg is lepett Lencsilánykánk, mert odakinn alig mozgolódott, na mondom, tuti, h. ha sorra is kerülök, ismétlés lesz... Erre ahogy bementem, beindult, és végigakciózta az egészet, én meg persze, ahogy kell elsőre bénázni, alig tudtam követni a szívhangját... Megdolgoztatta anyját... :)
Amúgy doki szerint ügyes babó, mikor vittem megmutatni papírt, azt mondta, neki tetszik... :) Jövő héten uh is lesz, úgy várom!
Na még vissza kell olvasnom...

donkoaniko
 
 


Szió!

Anikó!
milyen jó ezt hallani...csupa boldogság :D visszahozod az emlékeimet! Élvezzétek még kettesben ezt a pár napot a pároddal!

Kati!
Láttam hg írtad ti délelőtt játszóztok...hát nekem ez sajnos sehogy nem fér bele....mi csak ebéd után szoktunk. 7kor kelés, reggeli...aztán nekem pici szabadidő, KV, pakolászás, aztán csinálom az ebédet, Nimi 11-től alszik és már el is ment a délelőtt...no meg sokszor pizsiben szántok 10-ig :D
Többnyire minden nap megyünk bevásárolni,plusz,spar meg a DM- a főbb uticélok....nektek?

fanna3
 
 


Szép reggelt Mindenkinek! Remélem nem fog esni az eső! :roll:

Fanna: én szinte minden nap 10-ig pizsiben nyomom. Sőt Bence is.Még arra is lusta vagyok, hogy felöltözzek :roll: A bevásárlással mi is úgy vagyunk ... minden nap szinte, az is egy program legalább. Be szoktatok sétálni a belvárosba?

Olga: Kaán Károly út végén van a játszótér, az erdőben, az úttól balra. Az ülés miatt ne aggódj, ha apa használja az autót, tegye ki, én majd beszerelem, ha nem használja, akkor meg majd ott átszerelem. Nagyon ügyes vagyok ám ilyenekben :wink: Ja, Lilcsiékkel is taliztunk már ott kétszer :lol: Meg kell velük beszélni, jöjjenek ki :lol: Ja, szerintem autóval jöttek. (holnap délelőtt ph, péntek, szombat suli, úgyhogy tényleg szerintem a jövőhét lesz)

Erika: nagyon tetszett a feladványod :lol: Csak sajnos időm nem volt gondolkodni rajta, pedig szeretem az ilyen fejtörőket.
szolkata
 
 


Anikó: :roll: sajna, ez a kórházi helyzet..., de a dél környéke jobb... Ügyes volt Babó!
szolkata
 
 


Sziasztok!

olga!
Jó az aspirin +C amit Szilbee írt, mi is azt szoktuk nyomatni, és használ!
Jaj szegény Babó, ezzel a köhögéssel. Grétiék is most vannak oda a "fényképezésen". Misi itthon hagyta a telijét, szóval nem tudom, mikorra ér haza, elmondtuk neki milyen lesz, de azért ott a sötét teremben, nem tom....

Leti műsorozott este, nagyon sokat felsírt, aztán Dentinoxszal végigkentem az ínyét, és elmaradt. Kitörhetne már az a fog!!

Judit!
Megértem az aggodalmadat, sztem minden anyuka így van az első betegségnél, mikor azt sem tudom mit kellene adni neki, meg egyáltalán hogyan reagál le egy náthát...(vagy akár láz, orrfolyás...) hát ezt is meg kell tanulni.

Anikó!
Húúú nincs már sok hátra! Apának gratula a kitartáshoz. (ők kevésbé türelmesek!)Meghozza a gyümölcsét 1-2 hét!

Szami! nagyon el vagy veszve!
azt a tönkölyös receptet is please!
Mivel én nem tudok kenyér nélkül lenni, így nagyon erősen gondolkodom most már, hoyg tényleg elővezsem azt az izét. majd lehet jövőhéten leülök vele szemben, aztán elolvasom, hoyg, hoyg is kellene. Misi még a húsleveshez is kenyeret eszik, nem beszélve a milánóiról, szóval mindig kell, hoyg legyen itthon...

Ildiről!
Valami komoly házvevő, sé nektek valami kilátásban?

Betty?

Fanna!
A mi délelőttjeink is menő rohanás, mire feleszmélek, már dél van....pedig mi 9-kor kelünk, ovis napokon 8-kor, de mire hazaérünk, felágyazok, reggeli, már 10 óra tuti elmúlt....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja a ki kérdezte a sapi ára 1500 pénz, és nem nyúlik, inkább mintha ment volna összébb egy kicsit. copfról nem tudok sajna beszámolni....
a topik:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=268716
én innen rendeltem

van egy másik csaj is aki csinálja, neki mintha szebb fonalai lennének, van benne melírozott is, lehet onnan is rendelek, árban mintában egy és uaz.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Balázsnak jobbulást, meg Neked is Olga! Várjuk a híreket a tesódról...szorítunk nagyon!

Balwin, Neked is jobbulást, remélhetőleg Annalucus nem kapja el...hát igen, Zsófi se volt még beteg, én is nagyon féltem.

Anikó, kitartást az nst-khez!Nemsokára babáztok! :D

Dorka, délután/este válaszolok!

Na szép napot!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jóestét :mrgreen:

A délelőtt nálunk is fullos; pizsiben intézem az itthoni dolgokat, addig Annaluci is pizsiben szórakoztatja magát :) Ilyenkor még jól elvan egyedül.

Csöpög az orrom, és már szép borvirágos is lett :? Mucin még nincs nyoma...nem merem puszilgatni, tüsszenteni is alig...hjajdejólenne, ha megúszná! Ráér még betegeskedni.

Olga, továbbra is jobbulást nektek! Szorítok a húgodéknak!

Anikó, sztem is élvezzétek ki az édeskettest :D Meg a pocakosságot :) Nekem mostanában kezd hiányozni...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit,

esetleg vegyél Cebiont, ez C vitamin a babáknak, 6 cseppet adok én is Szabinak naponta így télen, és lekopogom, dec.ben volt egy kis orrfolyi, más nem...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


nah, pár szó még, mer elfeledem:

Judit, a csajok sapija nagyon szép, már tavaly én is megcsodáltam! Remélem nem mutat ki semmi rosszat a röntgen!
A mi éjjelünk is f@sz@ volt.... :(
Szabi hirtelen annyi fogat növeszt, valamelyik minidg bántja...

Ditke, oksa, majd megnézem!

Olga, jobbulást akkor! Tegnap láthattalak benneteket a Baross úti 2 szintes üzletsornál, a vasútnál?
Balázs épp a lépcsőt környékezte meg, ahogy láttam....

Szilbee, majd írok neked is! levente hogy van? ÉS Dávid?
Láttam a képeket, nagyon tutik! Dávis is abban a kék kabátban, cumival olyan szép!

Anikó, igen-igen! Nagyon ügyes a babótok, és tényleg próbáljátok szép, kettesben töltött programokkal örömtelibbé tenni az utolsó heteket!

Nálunk a de. pörgés, Szabi igen aktív ilyenkor, de szerencsére megszerette a járókát, így van időm a lakással, vasalnivalóval foglalkozni... meg babanetezni.... :oops:
Meg sokat mászkálunk a lakásban, Szabi nagyon szereti a konyhában a kukát, meg a fürdőben a szárítót... :roll:
Ezek nagyon vonzók a számára, én meg igyekszem résen lenni...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Nekünk is remek volt az éjszakánk. Kata megint belázasodott. Leszámított 38,2 volt Neki. Én is a fogára fogom vagy a tegnapelőtti oltásra mert egyébként semmi baja. Megyek dokinénihez vizeletes zacsiért, remélem nincs semmi baj.

Dorkát sem viszem már a héten, ugyanis jövő héten ismét megkísérlünk elmenni telelni. Hátha sikerülne.

Szilbee: Nem én tettem fel a fülbevalós képet, hanem Kati. Bár nekünk is hasonló volt, amíg el nem hagytam.

Én is jó sokáig pizsiben nyomom délelőtt, de a gyerekeket fel szoktam öltöztetni.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


[color=indigo]Sziasztok!

A délelőttünkbe nekünk is csak egy kis Plus-os vásárlással egybekötött séta, játszótér fér. Én már feladtam a napközbeni főzést (mármint amikor Szonja ébren van) egyszerűen kivitelezhetetlen számomra. Perceket tudok csak erre-arra fordítani. Maximum berakok egy adagot mosni, teregetek (4 részletben).

Fanna!

Délután meg mán lusta vagyok arra menni mert 4 kor jön Trixi a suliból, valószínű ezért nem taláékoztunk még. Na de itt a tavasz (remélem) és akkor már Trixinek is lesz kedve egy kis játszóhoz.
Egyébként itt a gyaloghídon szoktam bekoslatni a városba, max 15 perc alatt ott vagyunk. A Dm-et én is gyakran célba veszem.
[/color]

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Jól vannak húgomék!!! :D

Egy élő baba, 7 mm, kb. 6 hetes!!! Úgyhogy nagy most (is) az öröm!!!
Köszöni szépen nektek is a szurkolást!

Szilvi! Mért várattál meg ezzel az aszpirin+c-vel? Már három hete döglödök! Azt lehet szopi mellett is? Nagyon köszönöm a tippet. Ma voltam dokinál, kaptam antibogyót, ugyanaz az összetevője, mint amit babó is kap.

Dorkám! Minket láthattál! És miért nem rúgtál bokán vagy valami?
:shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Jól vannak húgomék!!! :D

Egy élő baba, 7 mm, kb. 6 hetes!!! Úgyhogy nagy most (is) az öröm!!!
Köszöni szépen nektek is a szurkolást!

Szilvi! Mért várattál meg ezzel az aszpirin+c-vel? Már három hete döglödök! Azt lehet szopi mellett is? Nagyon köszönöm a tippet. Ma voltam dokinál, kaptam antibogyót, ugyanaz az összetevője, mint amit babó is kap.

Dorkám! Minket láthattál! És miért nem rúgtál bokán vagy valami?
:shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Bocsi, szarakodott a babanet... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Ez nagyon jó hír!!!!
Hát vagy a doki bénázott, vagy az uh! van egy harmadik eset is, mely szerint a babó iylen huncut már most... atya ég mi lesz vele később???? :wink:

Hát Grétinek sajnos arcüreggyulladása van. melegítés napi 4-5 x 5 perc meg valami extra erős orrspray valamilyen fluimucil, meg sinupret más nem, aztán 10 nap múlva megint fénykép....
Ügyesen melegíti az arcát, remélem nem lesz gond.
kérdés: levegőzni azért lehet vele menni, igaz? Gondolok, itt arra, hoyg fújdogál a szél....

Leti az apjával éppen a fülészeten, délelőtt nem rendelt, én hiába hurcoltam fel szegényt. a dokinénihez is benéztünk, kapott brulamycin-t de nem a szemébe, ahnem az orrába kell csöppenteni napi 3 cseppet. na ennyi. hát hogy mi a tavalyi évben és eddig mennyit költöttünk gyógyszerre, és még midnig taknyosak vagyunk, egyszerűen hihetetlen! Már nagyon várom a jó időt, remélem kikevergőzünk addigra....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga!

Húúúúú de jó! Szívből örülök! Problémamentes babavárást kívánok!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ó Judit!

Most olvasom a rossz híreket! :cry: Sajnálom! Mielőbbi javulást kívánok! Kitartást!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Olga! De jó! :mrgreen:
Én amellett szedem, igen!

Niki! Bocsesz! :oops:

Judit! Én úgy tudom lehet levegőzni vele! Sós-kamillás inhalálást próbáltad már? már ha Gréti egyáltalán vevő rá! :roll: Jobbulást!
szilbee
 
 


Szió!

Olga!
Szívből örülünk!!!! picit meg is pityogtam.... :roll:


Kati!
Oké.....akkor már majd későn is setétedik....

Dorka!!!
Mán mióta akarom itt kérdezni hg beszéltek hg babáknak c vitamin......de mondom hogy és milyen adagban....Köszi szépen! Esetleg ha még írnál...ez sima c vitamin?....Ezt nekünk miért nem mondta/ajánlotta eddig senki?...Főleg télen!!! :twisted: köszke

Judit!
Sztem akkor már elkapta volna hisz csak egy a légtér és kezet sem mosol 3 percenként.....szal nem lesz ott gond! Egyébként az első betegségtől énis nagy parázok!!!!!

fanna3
 
 


Olga, gratulálok én is a tesódnak!!! De szupi!!!Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen továbbra is!

Judit, sajnálom...szegény csajszik...jobbulást!

Niki, Katusnak is jobbulást, remélem, el tudtok azért menni telelni, ami már tavasz lesz inkább jövő héten. Oda mentek, ahova múltkor is akartatok?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Olga, dejóe! :lol: Akkor ennek örömére nyáron kérünk egy pocakos képet :wink: Októberre van kiírva? :roll:
Nah, ne fogd a babanyetre, valld be, a nagy izgalomban nyomtá kéccer :P

Judit...nálatok nagyon jól érzik magukot a bacik :? Gyógypuszák a lányoknak! :( Juteszembe, ez a horgolt sapi volt Leti buksiján, amikor Ildinél volt a tali, nem?... Úgy rémlik mejjegyeztem, milyen kis hasznos :mrgreen:

Fanna, prüszkölni még csak ma kezdtem el...háde remélem, megússza a kicsike... szellőztettem jobban :)

Dorka, köszi, asszem beszerzem :) Én is benyomtam tegnap óta 1500g-ot...

Este nem lészek, majd tán hónap. Páh :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Betegeknek hatalmas gyógypuszit küldünk és sok-sok vitamin a gyógyuláshoz:
Kép

Olga, örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok, reméljük innentől kezdve eseménytelenebb lesz a terhessége :lol:

Anna, TÖNKÖLYÖS :shock: , nem tökös :lol: :lol: :lol: Judit, ugyanaz a receptje, mint a sima zsömlének azon az oldalon, csak a 40 dkg fehérlisztből 10 dkg - ot kicseréltem tönkölylisztre. Ettől ugyan kissé szürkébb és súlyosabb, tömörebb lett, de nem volt rossz.

Máté ma szerepelt az iskolai Ki mit tud?-on. A minden egér szereti a sajtot c. darabot adták elő az osztályukkal, abban ő Alsó - és Felső Egérházi Albínó Albin. Utána pedig még gitárral is indult: a Kiskece lányom és a Szántottam gyöpöt című remekműveket adta elő. Náluk pénteken lesz a farsang.

Vasárnaptól keddig mi is megyünk apával kettesben a megszokott helyünkre, Kisbérre kicsit pihizni.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szép estét,


először is sok-sok gyógycupp a betegségeskedőknek!

Olga, ez nagyon jó hír!!!! Én is nyugodt, problémamentes babavárást kívánok!
Én anyukámmal voltam, cask elsuhantunk, robogtunk a városba, de legközelebb nem úszod meg! :)

Anna, a Cebion adagolása: 1 éves korig napi 6-8 csepp, kisgyermekeknek 10 csepp. Kicsit rossz az íze, de gyümivel, teával nálunk lecsúszik!

Szami, nagyon tehetséges gyermekeid vannak!
De jó, mentek pihizni!!!! :) Tessék majd beszámolni, milyen volt! GYerkőcökre ki vigyáz majd?

Niki, nektek is jó phenést, remélem eljuttok! Katának gyros gyógyulást!

Judit, Grétike is gyógyuljon meg mielőbb!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Timi!
.......háttttakkor félrolvastam.... :oops: :D
Namármost: mán akartam kérdezni hg azokat a szép tavaszi díszeket nem itt a piaccal szemben a hobbiboltban vetted?....ott vannak a kirakatban hasonló dolgok....
És......vmi új fehérnemű..... :shock: :?: :wink:

Máténak nincs lámpaláza?....milyen ügyes!!!!! Ki nálatok színész a családban?...

fanna3
 
 


Sziasztok!

Ma leszek először egyedül éjjelre a két csajszival. Kicsit izgulok, elég félős vagyok.

Balwin Judit: Jobbulást Neked! Annalucusnak pedig szurkolok, hogy ne kapja el. Én is adom Katának a Cebioont, bár én eddig 10 cseppet adtam. Gondolom, nem lesz baja tőle. Dorkának pedig a Actival Kid-et meg kéthetente Echinacia bogyókat.

Judit: Szegény Gréti! Jobbulást Neki! Dorka is sok puszit küld Neki. Akkor holnap nem is jöttök?

Olga: De jó! Nagyon örülök. Jó egészséget Nekik!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Judit: Most láttam a privit. Akkor holnap talizunk.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Anna, korábban írtam, hogy Cegléden vettem őket a Szuterén boltban (akkor betettem a linkjét is, most nincs igazán időm keresgetni). Beszéltem a varrónővel, azt mondta, nagyon dilemmázik az anyagon, mert nem akar olyat sem, ami orkán, de az erősebb vászonból meg csak mintásat látott. Úgyhogy még mindig nem tudja, hogy is legyen. A szivacs már megvan az aljába.

Se a párom, se én nem szeretünk szerepelni, eddig Máté se akart, most nagyon örültem neki, hogy megpróbálta.

Mátééktól senki nem jutott tovább matekból, még az a kisfiú se, akinek 100 pontja lett a 125-ből... :shock: Most ne kövezzetek meg azért, amit mondok, de elkezdtem azon agyalni (tudom, nem kéne), hogy lehet, hogy mégsem olyan okos a fiam, mint amilyennek gondoltam?! :oops: Kicsit elbizonytalanodtam... Most hogy legyen tovább? Biztassam, hogy igen, okos vagy, csak ezt elrontottad - de akkor nem ok nélküli lesz-e a nagy mellénye?? Vagy vegyek vissza a dicséretekből, hogy ezzel sarkalljam - és éreztessem, hogy ne legyen olyan nagy a mellénye? Komolyan nem tudom...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Niki!

Kép

Veled vagyunk, nem vagy egyedül! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Timi!
Akkor az sirály....mert én arra emlékszem hg mondtad hg ha vkit érdekel szívesen megadod hg hol vetted őket....és nem emlékszem hg írtad.....de ha te mondod akkor biztos,....figyelmetlenül olvastam...hagggyad nem fontos...mostanában nem járok arra felé... :roll:

A másik témába nem merek beleszólni.....

fanna3
 
 


Éppen könyvet rendelek, ide-oda ugrálok közben :? Anna, ha mondod, mi kell, szívesen megveszem, bár ha veletek szemben is vannak ilyenek, az sokkal egyszerűbbé teszi a dolgot.

Ha a másik téma Máté, akkor írj nyugodtan, nem harapom le a fejed, megígérem... legfeljebb rosszul esik, de ez benne van ebben a témában, ezt tudomásul vettem, amikor felvetettem. :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami!
Na akkor.

Én egyszer azt olvastam, hogy dícsérni kell, de csak olyan dolgokban, ami már az ő korosztályában dicséretnek számít, mondjuk nem azért, mert magától kiment pisilni. szóval érted.

szerintem egy verseny, már magában kihívás, és dícséretes, hoyg egyáltalán részt vett rajta. szóval nem kell továbbra sem fukarkodni, sé jár érte a buksisimogatás. De azt is, hogy tudnia kell, hoyg vannak nála jobbak is, és talán ez lesz a húzóerő, ez sarkallja arra, hoyg ő is jobb legyen.

Niki!
veled vagyunk, majd gondolok Rád! veled alszanak a lányok? Én Grétit ideparancsoltam, persze nyarvogott, hogy nem akar, de nem engedtem neki. A hálóajtót is bezártam, pedig nem szoktam, meg a spájzét is, onnan megyünk a padlásra, ja meg az ajtó elé gördítettem a babakocsit, ha bejön valaki, felbukjon benne :oops:
aztán mondta Misi, hoyg a riasztót be lehet állítani, hoyg sípoljon, ha az ajtó nyitódik...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szami! Mit rendelsz?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Akkor vagyunk egy páran! Mi is hármasban vagyunk a csajokkal. :cry: Annyira de annyira utálom!!!!!!!! Férjecském szogálatban van. Kitartást!

BBJudit!

Ezek a praktikák! Nekem is van néhány! :D Mármint betörésvédelem szempontjából.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


He-he, én a széket húztam oda, amikor a férjem nem volt itthon, arra tettem egy nagy lavort, bele meg műanyag játékokat, hogy ha leverik, jól zörögjön :lol: :lol: :lol:

Judit, nagyon egy hullámhosszon vagyunk megint. :oops: :lol: Köszönöm.

A múltkor nem írtam Neked, de a férjem azt mondta, ő nem szeretne szerepelni, azért "vágtam le" a fejét a fényképen :oops: :lol:

A Bookline-on az Osirisnek ma éjfélig 30 %-os akciója van és alapkönyveket (versek összes) rendelgettem, meg a Szerelem a kolera idejént néztem ki, az is akciós.

Anna, nem lesz új fehérnemű, nincs rá keret, holnap lesz a párom szülinapja, a 43, inkább arra költöm. :lol:

Lassan meg megyek, mert jön a H. doki, s bevállaltam a férjem helyett egy táblázatot, amihez az anyagot a film alatt gyűjtöm ki 3 másik füzetből :?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita
 
 


Szió!


Nálunk ilyenek miért nincsenek soha?.....Bezzeg az az ócska cirkuszt kiabálva reklámozzák az egész városban....(nagyon cirkuszellenes vok...)

Betörésvédelem: gyerekkád az ajtó elé...ill. mellette van a spejz-ajtó...azt meg kinyit... :shock: így legfeljebb megvacsizik mielőtt bejön.... :roll:

fanna3
 
 


Jó reggelt,

mindenki megvan??? :) Ugye nem járt sehol betörő, még vacsizni sem??
Kis betegek??? Judit?

Szamóca, érdekes kérdés, amit felvetettél Mátéval kapcsolatban, de még én sem merek tanácsot adni. Judit véleménye nekem is szimpi!
Apa mit kap szülinapjára?
ÉS lehet elsikkadtál felette, már kérdeztem, de Jázmin szülinapjára készültök? Milyen tortát kap a drága? Tudom, hogy sokmndent nem ehet, te sütsz majd neki?

De jó ez az Év Szülésznője díj. Eddig csak az év védőnőjéről hallottam. Sztetek az kapja, akire a legtöbb szavazat érkezik, vagy az indoklások alapján döntenek?

Most oylan kevesen írtatok, éjjeli műszak, merre vagytok? Jaimee, Kata?
És a többiek? Katlina, Szilbee, Virág (mamija?), Ildi, Évi, Betti, Márti, Erika, Anikó, és mindenki!

Egy hüle kérdés: ha van cumirögzítő pánt, nincs valami olyan, amivel a cumisüveget lehet rögzíteni, hogy a gyerek ne vágja ki a kocsiból 5 mp-ként?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt!

Hát éjjel nem nagyon volt időm félni, mert Katához kellett kelnem félóránként. Egyébként én is Dorkával aludtam a hitvesi ágyban, Kata pedig a saját szobájában.

Aranyosak vagytok a betörésvédelemmel.

Szami: Szerintem bíztasd és dícsérd Mátét minél többet, az biztos hogy sokat többet használ, mintha szidnád (bár tudom, hogy azt nem akarod). A gyerek olyannak hiszi és látja magát, amilyen megerősítést kap. Persze, azért nem kell, hogy a legjobbnak higgye magát (mégha az is). Egészséges önbizalma legyen és kapjon elegendő bíztatást a kibontakozáshoz.
Szerintem Te nagyon jól csinálod.

Dorka: Cumisüveg rögzitő. :D Még nem hallottam róla.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?