Új privát üzeneted érkezett!

Lanyané!

Neked aztán nagy pocakod van. És olyan szép gömbölyű. Most irigykedem. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


yuyu,apróka én is alig vártam aztán pikk pakk ekkora lett :shock: hát látjátok a másik képet az két és fél hete készült ez meg ma reggel.köszi a bókokat,puszi érte :oops: mostmár igazi kismamának érzem magam olyan jó,legyen már csütörtök menni akarok uh.ra. hiszti :D

lanyané
 
 


nekem még kb 2 hét van az uh-ig... meg kell várnom az AFP eredményét :-(

yuyu79
 
 

 
 

Sziasztok!

Kicsit nehezen tértem magamhoz, tegnap megint késői fekvés volt, mert Csabi egyik barátja nálunk aludt, ma ment vissza USA-ba, és ugye Bp-ről indul a gép. Most indult el innen.

Zsófi! nagyon szép a pocid, és már szerintem is látszik. Persze Lanyané 2babás pocóját nem közelíti! :lol:
Lanyané! A te pocakod egyenesen gyönyörű! Tényleg hihetetlen, hogy 2 hét alatt ennyit nőtt! BÁr én is kezdem úgy érezni, hogy napról napra nagyobbodik az én kis pocim...
De képzeljétek, mégsem megyek csütörtökön UH-ra :cry: (pedig már úgy be vagyok sózva!), mert a párom csak akkor tud elszabadulni egész napra, és le kell mennünk Pécsre albérletet nézni. SZóval másik időpontot kértem, így majd csak jövő hét kedden leskelődünk befelé! De addig hogy fogom kibírni?! :roll:

Azt hiszem szerdán beugrok a vérvételes eredményekért, hogy legalább azt már lássam. Mondjuk az AFP miatt már legalább nem aggódok, mert ugye az integrált eredménye már megvan. De azért kíváncsi vagyok, hogy ez a vérvétel miket mond rólam...

panna1
 
 


Sziasztok, szép napocskás napot mindenkinek!!

Lanyané, ezt nevezem már pocaknak :) szépen növögetnek a kispasik :) és most már csak egy kicsit kell várni az UH-ra!! tarts ki :)

Gabi, neked is kitartás, gondolok rád sokat, és küldöm a sok ++++++ energiát, hogy rendben legyen a babó. Mikor mész a vizsgálatra?

Beleki, név ügyeben érdemes leülni és végignézni az összeset, én tegnap néztem a lány neveket és egy halom olyan volt, amiről még életemben nem hallottam, de nagyon szép. Hátha találtok olyat amit eddig nem is vettetek számításba.

Zsófi, édi a pocakod, mindenki olyan csini kismama, muris lesz, ha egyszer elmegyünk együtt valahova :)

KépKép
columbine
 
 


Fontos kérdés:
Szokott-e olyan görcsölős hasfájásotok lenni, de nem baba tájékán, hanem kifejezetten fenn a gyomorban, a gyomorszáj környékén??
A szombati éjszakázós epebarátkozásom óta olyan gyomorgörcseim vannak , hogy kétfelé áll a fülem. :cry:
Én hülye meg bejárok dolgozni, mert most van a civil szervezetek pályázatainak leadási két hete és ilyenkor sajnos benn kell lenni.
Szóval keresem sorstársaimat hogy megnyugodjak afelől, ez tök normális.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Apróka!

Nekem nem szokott lenni ilyen görcs, amit írsz! De szerintem nem is szokványos, pláne ha fáj is! Szerintem mindenképpen beszélj dokival. Lehet, hogy csak a baba fekszik úgy, hogy rugdossa a gyomrodat (bár nem vagyok benne biztos, hogy már ennyire nagyokat rúg), de nehogy valami probléma legyen (epekő vagy ilyesmi). Szerintem jobb minél hamarabb a végére járni!

panna1
 
 


Apróka, lehet hogy a stressz miatt fáj a gyomrod, lehet gyomorfekély, szerintem is nézesd meg mindenképpen!! Ha lent fáj néha, az ok, de fönt az biztosan nem a baba műve, valami más oka lehet.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok:)))

Zsófi, nagyon szép vagy, egy percig se legyen semmi negatív érzésed magaddal kapcsolatban, igazi dögös kismami vagy és nagyon szép a pocid is!

Lanyané, tényleg nem semmi mennyit nőttél két hét alatt:) és még tőlem kérdezik, hogy ikreket várok-e, akkora a pocim:) A tiedet meg sem közelíti.

Tényleg nagyon érdekes lesz, ha összehozzuk vmikor azt a találkát:)))

Apróka, szerintem is menj el dokihoz, de az a gyanum, hogy a stressz is okozhatja... jobbulást kívánok neked!

sniky
 
 


Columbine, jövő hét szerdán megyek.

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Jaj ma megint olyan szép idő van én meg átalszom mindig a fél napot :lol:
Pocakfotók szuperek és nagyon szépek vagytok!
Lanyané nem nehéz már a pocid súlya?
Talán lassan sikerül felrakni már végre nekem is egy képet ha más nem Lei felrakja, mert sehogy se sikerül beillesztenem ide. A nevemhez se engednek felrakni kisképet hogy már végre ne csak egy név legyek.

Apróka nekem akkor fájt fölül igy a gyomrom mikor tiszta stressz voltam, vagy valami kaja nem volt jó a gyomromnak amit ettem. Elvileg a húsleves nyugtató hatású is lehet a gyomornak. Lehet már a tudat is rossz hatással van a gyomrodra hogy múltkor neked estek. Ez nagyon mély nyomot tud hagyni ilyenkor meg főleg.

"Régen" irtam hogy napi 4-5alkalommal néze a budi aljára. Csoda történt! Most olyan vagyok mint egy dózer és tudok enni rendesen és meg is marad. Bár eléggé meg kell válogatnom amit eszek de legalább eszek. hétvégén fel is jött 1kg.[/b][/i][/u]

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Talán most sikerült felrakni a képem?!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Mecsi, grat sikerült a kép, nagyon édi a pocid :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Mecsi, grat sikerült a kép, nagyon édi a pocid :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


lassacskán mindenki szépen kikerekedik :) én nagyon büszke vagyok a pocakomra, és most már tényleg mindenki észreveszi :) és igazából engem nagyon megnyugtat, mert azt jelenti, hogy Lili babám jól van és gyarapszik.

Gabi, nagyon sokat gondolok rád, azóta, hogy nálunk is ilyen felfordulást okozott az a hülye AFP, tudom, hogy miről van szó. Ha bármiben... tudod.

Csenge, ma akkor nem tudsz tornára jönni? Valakinek nincs kedve, na meg ideje? Tök jó lenne.

Van valakinek trükkje a hason alvásra? Nagyon szenvedek, én csak úgy tudok aludni és már minden félét próbáltam, de sehogy se jön össze. Így meg a fél éjszakát ébren töltöm :(

KépKép
columbine
 
 


Columbine, hát a hasonalvás nekem is nagyon hiányzik én is csak úgy tudok igazán aludni. De nekem a féloldalas-hasonfekvés még megy. :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Hát ha nagyon muszáj, én is fekszem úgy, de érzem, hogy nem jó már a lánykának :( ma elvileg kapok egy szopi párnát, reménykedem, hogy azzal sikerül valahogy kikísérleteznem a megfelelő pózt. Olyan nyűgös tudok lenni, ha nem pihenem ki magam, szörnyű :(

KépKép
columbine
 
 


Columbine!

valahogy át kellene szoknod, mert most még párnázva megoldható lenne, de pár hét/hónap és akkor már tutira nem.
Szóval addig is vannak trükkök 3-4 párnával amolyan kis lyukat csinálni, amiben a pocakod van.
Én is garantáltan mindig azon az oldalamon ébredek éjszaka és reggel, amelyiken nem kéne, pedig soha nem úgy alszom el.

Én is a stresszre gondolok, főleg, hogy mindig is kicsit görcsölős voltam, de eddig még másfajta pocakfájással jött ki rajtam ez teljesen új.

Mecsi, neked is mekkora pocakod van. Gratulálok hozzá!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


mecsi, nagyon helyes kis pocid van;)

Ági,

én is nagy hason alvós vagyok, de az utóbbi időben már csak félig tudok a hasamra fordulni. Én a takarót szoktam magam alá gyömöszölni, úgy viszonlag puhába ágyazódik bele a pocak, próbáld ki, hátha.... vagy párnával is körülbástyázhatod magad!

egyébként én is összevissza alszom mostanában:( rengeteget forgolódok és sokat vagyok ébren!

sniky
 
 


mecsi, nagyon helyes kis pocid van;)

Ági,

én is nagy hason alvós vagyok, de az utóbbi időben már csak félig tudok a hasamra fordulni. Én a takarót szoktam magam alá gyömöszölni, úgy viszonlag puhába ágyazódik bele a pocak, próbáld ki, hátha.... vagy párnával is körülbástyázhatod magad!

egyébként én is összevissza alszom mostanában:( rengeteget forgolódok és sokat vagyok ébren!

sniky
 
 


Niki, ezek szerint, nem csak engem súlyt a rossz alvás átok :( nagyon sajnállak, én szörnyen érzem magam miatta. Este 9 kor beájulok és éjjel 1-2 körül felkelek, fent vagyok 4-5 ig, és ha akkor visszaalszom, szörnyen rosszakat álmodok :( látom magamon, hogy kezdek sárkány lenni a fáradság miatt, pedig híres vagyok a toleranciámról, de most elvitték az álommanók azt is :(
Apróka, gyors segély a gyomrodra, ha beszerzel egy kis savlekötőt, van már olyan cukorka is. Ha az segít, biztos lehetsz benne, hogy az ideg miatt van. Én régebben sokat szívtam ezzel, még a tejecske is segített, mert az is a savat köti le. Remélem neked is segít.

KépKép
columbine
 
 


Columbine!

Mi is egész hétvégén bújtuk a utónévtárat... ez a kettő a legszebb az Ádámhoz... már egészen megszoktam és tetszik. :)

Én is hason aludtam, de már vagy 1 hónapja nem tudok, én féloldalt próbálok, párnával a másik lábam alatt. Voltunk pénteken a Brendonba szoptatós párnát akartunk venni, azt egészen jól lehet használni.
Vendég
 


Ági, sajnos ugyanazon megyek keresztül majdnem minden éjszaka, bár én még csak-csak tolerálom, de nem tudom, hogy meddig. Állandóan tudnék aludni, vaylószínű amiatt, hogy éjszaka nem nagyon megy. Viszont bosszankodás helyett ki szoktam azt az időt használni meditálásra és a picit kezelem (kapja az áldásos pránanadi energiát, nap, mint nap)

ha már úgysem könnyű aludni, legalább hasznosan teljen az ébren töltött idő.

Na meg a munkába járást is útálom már, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de már egyre jobban várom a táppénzes időszakot májustól!

sniky
 
 


Sziasztok!

Üdvözlök minden kismamát és kisbabát!! :)
Csak mos találtam meg ezt a topikot. Szeretnék én is csatlakozni Hozzátok. :)
14 hetes és 5 napos picurka van a pocakomban. :) És rettentő jól érezzük magunkat mindketten ebben a szép állapotban. Remélem Ti is hasonlóképpen vagytok!

Legyen nagyon szép napotok!

k.a.t.i.c.a
 
 


Szia Katica!

Üdv közöttünk és gratulálok a picurhoz:)
Most nézem, hogy földim vagy:))) merre laktok Csepelen?

sniky
 
 


Szia sniky!

Köszönöm. :)
Igen, földik vagyunk, mi a Szent István utcában lakunk. És Ti?

Valamiért nem jelenik meg a vonalzóm. :( Ti hogyan jelenítettétek meg?

k.a.t.i.c.a
 
 


Juj de örülök hogy én nem vagyok egy hasonalvós tipus. Én csak az oldalamon tudok aludni de még igy is gyűröm a takarót ahova csak tudom mert estére mindig nagyobb a hasam, mint egy pöffeteg gombának és nehéz megtalálni az alvós pózt. Talán a hasonalvósoknak az egyetlen póz ami most még elviselhető a félig oldalt hason póz.

Columbine ti hova jártok tornázni? Az ilyen kismamatornákra bármikor belehet csatlakozni? Lassan már összeszedem az erőmet aztán én is mennék már nagyon mozogni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Szia Katica!Gratulálok a pocaklakóhoz, Isten hozott!

Beleki, még egy ötlet esetleg az iwiwen ha rákeresel az Ádám vezetéknevűekre, talán jobban kijön, ha valami jól hangzik. Ötletadónak esetleg jó lehet.

Niki, tarts ki, május mindjárt itt van :)

Talán Lei ha erre jár mond majd valami okosat az alvásra nekünk, olyan jó ötletei szoktak lenni.

KépKép
columbine
 
 


üdv közöttünk katica!

amit kaptál kódot emailba másold be a profilodhoz a neved alá. elvileg meg kell hogy jelenítse

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Niki május már mindjárt itt van kitartás! Hidd el nem olyan jó itthon lenni legalább is nekem nem az, a második hónaptól itthon vagyok. Mondjuk aludni jó, látszik is mindig csak déltől csatlakozom :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Köszönöm mecsi, remélem sikerül, az előbb próbálkoztam már így, de biztosan valamit rosszul csináltam.

k.a.t.i.c.a
 
 


Katica, üdv köztünk már 3-an vagyunk Csepeliek :lol: :roll: Ez jó :lol:

Niki, már én is nagyon unom a munkát, én is várom már a május végét mert én addig szándékozok dolgozni, de ha picimmel minden rendben lesz, lehet hogy hamarabb itthon maradok. :lol: :lol:

Én nem tudom elképzelni, hogy unatkoznék otthon, ugyebár ott a kis-nagylányom :lol: és a ici pici kutyusunk 8) Sissy-ke 8) , nagyon imádni való és imád sétálni, tehát lenne dolgom. :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


:) igen, 3-an vagyunk. :)

Nah, végre sikerült, rossz linket hoztam be. :) :oops:

k.a.t.i.c.a
 
 


halihó
columbi és minden csak hason alvós sorstárs!a hosszúra kinyújtható szopipárnával tudok csak aludni szo szo aludni én is kilenc körül k.o. és hatkor már ki is kelek az ágyból,de éjszaka 4szer pisi meg ivás :oops: és minden alkalommal a visszaalvás 20percig tart :oops:
szia katica üdv köztünk :!:
mecsi csini vagy!nekem is egyik napról a másikra múlt el a hányás,most meg valamiért csokizok pedig nem voltam az :oops: pedíg vigyáznom kell mert 154cm vagyok és ikrekkel több a súj nemhogy mégy ha meghízok szétmehet a lábam,viszér meg minden.
gabi nyugi minden rendben lesz! :wink:
apróka tessék vigyázni magatokra,abba kéne a munkát hagyni!!!!!nyugalom kéne!!!amúgy nekem sokszor fáj mindenhol,a doki azt mondta a vérzés és a menstruációs fájdalom,görcs a para de akkor irány a doki.
főzök egy kis laza tavaszi leveskét,spenótot egybefasírozottal :D mostmár elég éhes is vagyok :oops:
ja be kell vallanom valamit,ma elmentem szoliba :oops: 5percre,de vittem egy zselés párnát amit a mélyhűtőbe kell tenni és jól lehül és a szoliba hűtögettem a tarkóm a lehült kezemmel a pocim :oops: bevallom olyan jól esett egy kis fényterápia,színterápia :oops:

lanyané
 
 


Katica Sikerült!

Na jó Gabi azért persze nem rossz itthon, mert nyugis és stresszmentes az élet és a magam ura vagyok. Csak én azért vagyok ilyen negativ mert az első 3hónap csak hányással és fekvéssel telt el és inkább mentem volna dolgozni mint hogy itthon döglődjek.

De hát lányok ami igaz az igaz ennél jobb nincs. Sőt itt ez a szép idő is!

A szolizás az nem ártalmas a babának?

ma én is levest meg spenótot főztem :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Szia Lanyané!

Én úgy tudom megengedett a szoli, legalábbis nekem megengedték. Állítólag az a lényeg, hogy ne égjen meg a bőröd, amúgy nem árt a babának, mert a D vitamin szükségletet például csak napfény vagy szoli által lehet pótolni. Remélem igaz is, és nem mondok Neked butaságot, de nekem ezt mondták. :)

k.a.t.i.c.a
 
 


Ági, sajnos enm tudok menni, mert nincs aki vigyázzon a fiamra.
Én is félik hason, félig az oldalamon alszom, de kezdek rászokni az oldalon alvásra, nektek is ezt ajánlom, mert nemsokára egyáltalán nem fogtok tudni hason aludni, még párnával sem. Mert a pici olyan határozottan fog tiltakozni ellene, hogy nem hagy majd titeket :lol:

Üdv Katica közöttünk!

Apróka, nézesd meg magad egy dokival és a legjobb lenne ha ki is íratnád magad egy időre. Akár a stresztől van, akár emésztőszervi probléma (epe, savtúltengés, akármi) a pihenés mindenképpen jót tesz!
Vendég
 


Lányok én azt olvastam valahol (bár már nem tudom, hogy hol) hogy nem ártalamas a szoli, de tudjátok biztos ami biztos :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Hát ezek szerint a rossz alvás is tipikus tünet. Bosszantó, miért nem lehet a terhességnek sok sok kellemes tünete? Én úgy bírnám, ha mondjuk fogynánk a csokievéstől és bármit tennénk, csak jobban éreznénk magunkat? Ezt a részét a jóisten, nagyon ügyetlenül intézte :)

Én ma paradicsomos káposztát csináltam, sült oldalassal. A kiscsajszim nagy paradicsom imádó, napi egy kilót simán lenyomok, annyira kívánom :)

KépKép
columbine
 
 


sziasztok!

columbine: én is hasonalvós vagyok és szenvdek most nagyon. Oldalt fekszem le, de van, hogy beforudlok hasra véletlenül. Olyankor érzem is, hogy már nem kényelmes, mert nyom a hasam meg a melleim. Szóval marad az oldalt vag háton alvás, ami nem igazi alvá, inkább csak próbálkozás. Na meg az éjjeli 3-4x pisilés engem is kikészít. :cry: elvileg a szopipárnát ajánlották nekem is, de még nem vettem meg. De lehet, hogy nem ártana beruházni rá és kipróbálni, hátha segít. Szóval túl nagy okosságot én sem tudok erre mondani, sajnos ez az alvással küszködés azt hiszem a végéig így lesz.

sophie: Bejelentkeztem Dr.Rafthoz a Fehárvári úti rendelőbe, kíváncsi leszek milyen ember!!! :roll:

meg ma elmondtam a hírt a főnököknek itt bent a melóban. Jól fogadták, örültek neki. Én júniusig fogok dolgozni szerintem, nem maradok otthon. Az max pár hétig jó, utána biztos, hogy unatkozni kezdenék. Ez inkább akkor jó, ha van már gyerkőc,mert akkor biztos jó, hogy végre van szabadidőd. De így....

Ja, és üdv az újaknak és drukk az UH-soknak! :!:
lei
 
 


columbi tegnap paradicsomos húsgombócot csináltam rosszullétig ettem magam,de ha most ideraknál a paris kápidból egy kis husival úgy benyomnám :D :D :D nyami,én töménytelen paradicsom,paradicsomos kaját,és paradicsomlét kívánok és fogyasztok lehet tényleg van egy lányom :oops: :oops: :oops:

lanyané
 
 


Szia Lei! Bíztam benne, hogy te majd tudsz okosat, de akkor marad a szopis párnás kísérletem, ha ma megkapom, holnap elmesélem, hogy tudtam e használni. Anyu kolléganője olyan kedves volt, felajánlotta nekem az övét, mert már nem használja! Nagyon kíváncsi vagyok!
Örülök, hogy a főnököd jól fogadta, gondolom, jó, hogy túl vagy a bejelentésen.

KépKép
columbine
 
 


gabi nekem is van kiskutyám,mafika mindjárt megmutatom :D én lombiktól már csak itthon dolgozok,de úgy döntöttem április 1 .-től befejeztem elég meló a takarítás főzőcskézés is,most az a dolgunk hoyg pihenjünk szagény apa meg kétszer annyit dolgozhat,kérdeztem tőle mit szólna ha neki kéne kihordani,erre ő szerinte szép a terhesség
,mondtam én is azt hidtem eddíg....fogalmazzunk úgy nagyon szép és csodálatos dolog hogy kisbabáink lesznek,de nagy fárdtság ez az egész,vagy csak nekem jutott ki mindenből :lol: :D

lanyané
 
 


Hát jó lenne, ha egy lány egy fiú... az lenne csak az igazán nagy ajándék :) most már én is nagyon kíváncsi vagyok ám!!! egy kicsit kell erősíteni a lányos oldalt, mert egyenlőre talán csak én vagyok akinek tuti. Tényleg, az kiderült, hogy egy vagy kétpetéjűek? Mert ha kettő, akkor még lehet lány is az egyik. :) De jó lenne :) megy nektek a drukk drukk. Lilinek kellenek a kisbarátnők :)

KépKép
columbine
 
 


Kép

lanyané
 
 


tuti kétpetéjű mert a lombiknál ugye két megtermékenyített csöppséget helyeztek vissza és meg is maradtak a kincseim úgyhogy lehet lánka az egyik tökre azt érzem,ha meg tényleg tökösök akkor ne haragudjanak imádom fütyisen is őket :D
ő pedig a szaros butabi malacka mafikutyám

lanyané
 
 


columbine: majd meséld el a párnás tapasztalatokat és akkor lehet én is vezsek egyet a jövő héten. Hát igen, most tök megnyugodtam, hogy a melóban is már tisztázott a helyzet.
lei
 
 


lei!

mikorra???

sophie27
 
 


sophie: március 5. szerda, reggel 9 óra. Miért?
lei
 
 


Ahogy így olvasgatom miket írtok, azt hiszem nagyon szerencsés vagyok. :) Se rosszullét, se kívánósság, se rossz alvás, nálam minden happy. :) Na jó, néha fölkelek éjjel pisilni 1x, de ennyi. :) Nem kívánom a csokit, sem semmilyen nasit, csak a normális ételeket, csak azt, amit eddig is bármikor megettem. :) Mondjuk ez lehet, hogy változik majd a hetek múlásával, de remélem nem. :)

k.a.t.i.c.a
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?