Új privát üzeneted érkezett!

Franyó,

az újpesti Megatoys Götz részében vettük a rucit,még mielőtt Petrus megszületett....Hát hallod-e majdnem nem volt rajta egyszer sem.Még szerencse,hogy a vénasszonyok nyara jó meleg és most másodszorra rá tudtam adni (még mindig nem nőtt bele). Kép

Leszterrel kapcsolatban szeretnék én is tippelni.Nekem is kettő ötletem van. Kép Majd és is csak a végén árulom el,mikor már lehullt a lepel a titokról. Kép
Leszter,
mikor árulod el? Meddig lehet,még tippelni?

Beu,
töltöttem fel képeket...még feldolgozás alatt vannak...remélem sikerülni fog...és meg is jelennek egyszer. Kép Köszi az infót.

É+P
Évi24
 
 


Franyó! A másik meg olyan, hogy a nem rohangászós project után jól el lehet benne férni a nem rohangászós eredményével.Kép

Évi! Nekünk is vannak ilyen ruhák. Ma például egy olyan nyárit adtam rá, amibe most nőtt bele.
Minjárt nézem a képeket. Én továbbra sem tudok feltölteni a Dunakeszis albumba..

Viszont! Ta-ta-ta-tam! Megengedte, hogy feltöltsem, a múltkori tali képeit (Feneketlen tó)!!!

Heppi! Ejnye! Tegnapra kellett volna időzíteni a pesti utat, és jönni a talira. Vásárlás jó. Kép Még akkor is, ha sokat költöttetek.

Befejeztem a hozzátáplálást. Semmit nem eszik meg. Gyümölcs nem, ma sütőtökpróba, azt sem. Azt hittem, nem lesz Lőrinccel gond, erre tessék. Mondjuk, mi a fenéért hittem, mikor majdnem mindenkinek gondja van. Eddig csak nem nagyon tátotta a száját, de most már összeszorítja, gondosan ügyelve arra, hogy véletlenül se nyissa ki, és még a fejét is elfordítja. Ha valahogy belecsempészem, lenyeli, de ez nagyon ritkán sikerül. Eddig legalább a gyümölcslevet megitta, de most már azt sem. Azt hiszem, egy hétre pihentetem a témát. Szerdán mérlegelés, ha megint sokat hízott, szerintem még várhatunk vele.

Az éjszakánk rettenetes volt, egyfolytában ébren volt, nyöszörgött, fészkelődött, köztünk se volt jó, sehogy se volt jó. A foga? Vagy tegnap túlpörgött? Vagy a korai lefekvés zavarta meg? Na, meg pukizott is nagyokat, vonaglott a kezemben, lehet a hasával volt baj. És rettenetesen büdöset kakilt ma kétszer is. Először azt hittem, hogy a más kaja miatt, de attól a kis baracktól, almától lehet ilyen gyilkos illatú? Tapasztalat? Vagy valami gond van a pociban?

Teszek föl egy tegnapi uszis képet, olyan jó!

Áááá, most ez sem sikerül Majd később.

Beu és a zombianyacsináló Lőrinc, aki bezzeg most alszikKép
beu
 
 


Sziasztok!
Sajnos a talira nem jutottunk el Kép, bar elindultunk... Kincso rettenetesen elkezdett sirni az autoban, semmivel sem lehetett megvigasztalni, vegul megalltunk, szopizott egy kicsit, ugy tunt, hogy megnyugszik, visszatettuk a hordozoba es ujra elindultunk, de szinte rogton elkezdett zokogni, es ha kivettem sem hagyta abba. Vegul visszafordultunk, itthon aztan nagy nehezen megnyugodott, de egesz este nyugos volt, setalni is csak hordozokendoben lehetett vinni. Fogalmam sincs, hogy mi baj volt. Ugy le voltam torve tegnap, azert nem is irtam. Miutan megneztem a kepeket, olyan rosszul esett, hogy lemaradtunk, olyan vidam latvany volt a sok gyerek egyutt Kép Remelem legkozelebb ott leszunk. Most mar jobb a kedvem, mert vettunk mi is egy etetoszeket, egy Peg Perego Prima Pappa-t hasznaltan, 15 penzert, nagyon jo allapotban van. Most szarad a teraszon, majd keszitek fenykepet rola.
Pussz,
Kiszuny
kiszuny
 
 

 
 

Beu,
Sajna vege a max. enyhen savanykas illatu anyatejes kakis idoszaknak. Nem akarlak elkeseriteni, de mostantol ez mar igy lesz, sot!!!

Mi ez a nagy titkolozas LEszter korul???

Mikinek szerda ota kiuteses a nyaka. Es nem javul. Vagy odafolyt valami kaja, es ejszakara ugy maradt, vagy bukott, es az utotte ki, vagy esetleg etelallergia (ezzel semmi tapasztalatom, hogy nezhet ki)?

Apukam megerkezett, szoval matol mar annyi idom sincs, mint eddig. Dani mar le is vagott a tiszteletere egy oriasi hisztit, es ez mar csak igy lesz. Ha minden jol megy szerdan este, vagy csutortokon megyek haza Mikivel kettecsken egy kis halidejre!

Talis kepeket alkalmasint megkukkantom!
30 fok volt egesz nap, meg igy este 6-kor is iszonyat meleg van!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi! Ételallergia elvileg olyan mint a csalán. Tudod, nagy vörös összefüggő kiütés, aminek helyenként van közepe. De lehet egyben vörös is. És ált. egyéb emésztési tünetekkel is jár - pl. hígabb széklet, emésztetlenebb, más állagú, más szagú. viszket is? Szegény Miki!
A meleg sem használ neki. (:
Beu, én is leálltam a hozzátápival. Bár szárított kiflit továbbra is kap, míg mi eszünk. Sőt ma a pizza szélét nyalogatta nagy boldogan. De nincs itthon banán, alma, stb. Orsi meg belázasodott, így a beszerzés elnapolva. Szerintem ráérünk még. Mint PAtó Pál úr.
Na megyek, mert a lázas-hányós gyerekkel egy ágyban alszom ma, és úgy érzem nehéz éjszaka vár rám. Különösen, ha azt tekintem, hogy mindenem fáj, és furcsán kóvályog a gyomrom. Jobb is, hogy nem mentünk el tegnap, így Ti megússzátok.

gyengélkedő sofka
sofka
 
 


Sofka, Beu Kép
eszerint én örvendjek, hogy gyermekem egy bébiételes üveg gyümölcspürét eszik meg egy nap, noha ma főzeléket (brokkolis krumpli) csak 30 millit? Nade Nektek gigászi bébijeitek vannak, az enyim meg egy Törpilla!!!

Leszter Kép
juj, juj, izgulok!!! Szeretem a titkokat!!!

Sofka Kép
gyengélkedés Kép Ma én sem vagyok jól! Tökpont a gyomrom! Jajjaj! Kép HAmari gyógyulát Neked!

Kiszuny Kép
szegény, szegény Kincsőke KépKépKép Majd legközelebb eljöttök, sose búsulj! Lehet, hogy melege volt a kis tündérnek.

Majd még jövök ám, cask most hülyefilmet nézek.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


sziasztok!

1.babák nagyon édesek!

2.kicsit eltüntem. tegnap parndorfban voltunk, és nemanyóséknál. sikerült ott aludni, bár nem terveztem...
jelentem, szilárd felruházva, remélem januárig kihúzzuk a szerzeményekkel. a Mexx-ből kapott 2 gatyót, és 2 pulcsit, a Kids-ből pedig polot, harisnyát.
Ma még a Brendonba is beugrottunk, (3 órára, mert apa nem jött..., az eladók már olyanokat kérdezgettek, "- felébredtél?"...stb. ezzel azt akarom mondani, hogy 3 óra alatt, már az összes eladóval szembetalálkoztam, és mindig friss helyzetjelentést adtakKép) és onnan is kapott 2 kantáros gatyót.
Az eggyik:
itt egy játékbabakocsiba raktuk bele, nagyon vicces:
Kép

Kangi
Ezt Szili ezt a "hajas" a gyönyörúséges Julcsinak küldi:
Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Kangi
hajas képet Szili a gyönyörűséges Julcsinak küldi.Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Kangi
Ezt a hajas képet Szili a gyönyörűséges Julcsinak küldi.Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi: anno BÁlintnak is volt ilyen a nyaka, kaptunk rá vicket vackot, nem használt, végül a liszteszsák módszer vált be. Azaz naponta sokszor nagyon alaposan behintőporoztuk. (neki szerintem a mindenféle nedvek folytak a nyakába és ott a tokák közé befulladt (fülledt))

Sofka: én a keresztelőn legjobban a használható dolgoknak örültem, első gyereknél ruhaneműnek pl., most meg Ancsinál a fogyóeszközöknek, azaz a pelusoknak. (Ikrek keresztmamáiktól kapott ékszereiket sose tudták viselni, lévén elvitte a betörő, másfél éves korukban..., azóta sem vagyok hive ennek, hisz a néhány hónapos gyerek úgyse használja, inkább kerek 10 évesre, vagy majd ballagásra, elsőáldozásra meg egyéb hasonlókra adnék én ilyesmit, akkor már értékeli is a gyerek)

Ma beszabadultunk egy tescoba, vettem 350-ért hosszúujjú kombikat. Igaz, csak kevés méretben volt, de volt pont megfelelő.Igy most már van neki most jó (74) is, nem csak a kinyúlott öröklöttjei. Meg a tesco saját pelusa (nem a nylonos gazdaságos, hanem a másik a textilhatású) is le van árazva 2000-re, ami pl. maxinál 33 ft/db -ra jön ki. Csak én még eddig ezt nem próbáltam, igy csak egy csomaggal vettem.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Zsuzsi!
Tudom, hogy kaki változik, csak eddig attól a kevés gyümitől nem sok változás volt. Ma meg rettenet lett hirtelen. a második is, de a harmadik már nem volt büdi, csak ronda zöld. Ezért gondolom, hogy valami nem volt teljesen okés a pociban.


Myssnia! Szilárd a babakocsiban Kép A hajas sem rossz. Jól bevásároltatok!

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Mi is élünk, de az én Zsombim elromlott tali óta Kép Nagyon nyügi, csak kézben jó neki... Szandi viszont azóta is a nagyokról beszél, jó, hogy Urszila és Magdi hoztátok a nagy gyerkőcöket isKép

Fényképezőgép valahol vándorúton, naná, hogy a képek még benne, de megpróbálom megnézni a többiekétKép (majd máskor, mert a vízszintjelző megint bekapcsolt ZsombibanKép)

Beu
Boldog félévességet LőrincnekKép

Puszi MindenkinekKép
Toffi + nyügi Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Minden Zsófinak boldog névnapot. Kép

Kaska!
Piros haj. Kép

Sofka!
De jó, hogy visszajöttél. Kép

Mókuska!
Poloskák Kép

Lányok!
Zsuzsi mostanában angyalt játszik. Este 8-9 körül elalszik és egész éjszaka csak 1x csatlakozik,majd reggel fél6 körül ébred és nap közben is van 3-4 hosszabb alvása. Kép Úgy látszik, hogy követi a tesóit éjszakai alvásban, bár a nagyobbak 3 hónaposan már este 10-től reggel6-ig tankolás nélkül aludtak, de az egyszeri szopi még belefér. Kép

Képek nagyon tetszenek, babák mind gyönyörűek. Kép

Na ezt elküldöm és olvasok tovább.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Az én Mikim is beleharapott Zsuzsi lábujjába (teljesen saját ötletként), jó ideig látszott a foga nyoma és legkissebbemet alig tudtam megnyugtatni. Úgy látszik, ezek a középsők már csak ilyenek.
Csokimázas Gyuri Kép

Tegnap du. após elvitte a két nagyobbat, tiszta felüdülés igy 1 gyerekesen. Kép Képzeljétek, amíg én fejtem és olvastalak Titeket, apa teljesen kitakarított, nekem csak a felmosás maradt.Már zuhanyoztam, hajatmostam, most megyünk anyósékhoz ott bográcsozunk, így főznöm sem kell. KépKépKép

Na már nemsokára utolérlek Titeket az olvasással, de most megyünk.

Puszi
Magdi az elkényeztetett
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!
Eddig nem volt netem, nem tudtam jönniKép. Most csak gyorsan beugrok, közben fő az ebéd.
Tali szupi volt, kár hogy hamar el kellett jönnünk. Majd a képeket is felteszem.
Vendégeket túléltük.
Megyek visszaolvasni.

Maci_2
maci_2
 
 


Urszila,
Gratula a forgáshozKép

Nadine,
Meglepi csomag a nagyinakKép

Gombóc,
Kár hogy nem tudtatok jönni. Jó nyaralást!Kép

Pildi,
Ügyes Ancsi, hamarosan le sem veheted róla a szemed, úgy fog kavarniKép

Dé,
Jó hogy szentabékeKép
Szerintem 12 hetesen ez normálisKép

Momo,
VesemedencetágulatKép, de jó hogy egyébként problémamentesKép Drukk, hogy fertőzés ne legyen!

PsAndi,
Előfordul stagnálás. Ha a hurkái megvannak és jókedvű, akkor nem lehet gondKép

Heppi,
Drukk, hogy legyen egy kis miniszabidKép

Magdi,
Köszi (névnap)!Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Eddig nem sok időm volt visszaolvasni, de megpróbálom behoznia lemaradást.

Magdi: akkor most Neked ma nagyon jó sorod vanKépírigy -írigyKépNálatok a pici külön szobában van a nagyobbakkal?Boldog három hónaposságot Zsuzsinak!

Toffi: nyűgi ZsombiKép.


Beu: boldog félévességet Lőrincnek , igaz kicsit megkésveKép.
Bízom benne, mielőbb megszokja az új ízeket!Most semmit nem hajlandó megkóstolni?Én is tartok majd tőle, mi lesz ha nem fogja megenni majd Robó. De lehet ha kicsit később prüóbáljátok meg, menni fogKép
Myssnia: Szilárd hajas képe nagyon édiKépBoldog héthónaposságot kívánunk nekiKép.

Sofka: örülök, hogy látlakKép, jobbulást kívánok Nektek!!Remélem mielőbb átvészelitek.Kis fogacskához is gratula!

Zsuzsi: remélem Miki nyakacskája már szebb, bízom benne, hogy nem allergia lesz.Aztán pihizzéll is egy kicsit!

Kiszuny: biztosan szép etetőszéket vetettek, várjuk a képret rólaKépKincső remélem már megnyugodott!

Heppi: biztosan klassz etetőszéjket vetettek, és fel is avattátok már?Kép

Évi: Petra nagyon édes , és milyen nagy márKép

Zsófi: szépen fejlődik Bence, Te már sárgarépát adsz neki? Hogyan?nagyon ügyi kisfiúKép

Leszter: Petra nagyon szép, és várjuk ám a híreket a nagy titokrólKép

Most sajna csak ennyire futotta az időmből de hamarosan viszaolvasok ám még.A talis képeket még nem néztem meg, de nagyon kíváncs vagyok rá. Remélem ha Robó kicsit nagyobb lesz mi is el tudunk majd menni a sok gyönyörű babóca és szülei közéKép
Robikám tegnapelég nyűgike volt, de már néha néha egy halvűny mosolyt azért elereszetKépSzépen fejlődik, tegnap vette észre a kis kezét is , hogy az is van neki, na meg a kis nyelvével is magyaráz.Szép idő van, ha ilyen lesz holnap is apa beígérte, hogy felmegyünk kirándulni egyett a Mátrába.Biztosan jót fog tenni a levegő változás. A másik meg az, hogy mióta félidős terhes vagyok, azóta nem voltam én sem sehol, mert a méhszáj miatt feküdnöm kellett.
A minap egyedül mentem fel vásárolgatni egy két dolgot Robónak, és soha nem gondoltam volna, hogy ennyire érdekes egyedül kiruccani ennyi idő utánKép
Mindenkienk szép napot kívánk.minden baba gyönyörű és elnézést azoktól akikhez nem tudtam szóLlni időhiányom miatt....
be fogom pótolni!
Azt még leírom, hogy megkaptuk a két hós oltáűst, elég jól bírta , pici sírás volt, de szerencsére láz nem jelentkezett. meddig lehet láza amúgy az oltás után? Ti amúgy a Menjugate(ha jól írtam le )oltás beadatátok a picinek és mikortól, Tudom, hogy volt róla már szó, de nem találom ....
Nekünk a doki ajánlotta, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Anita+Robó(aki éppen apával nyűgösködik...)
anita77
 
 


Hali LÁnyok,

A talis képeken sárgára irigykedtem magam... Egy kisebb hiányosságot szeretnék csak megjegyezni, néhány képnél nincs felirat. Így én, aki még csak netről ismer benneteket, alig tudom (vagy egyáltalán nem) beazonosítni a szereplőket. De csak megjegyzés, már az is tök jó, hogy vannak fotók. És télleg nagyn irigy vagyok. Na, majd eccer én is megtanulok normálisan vezetni, hogy Pesten is merjek, és akkor talán egy talira mi is eljutunk.

Gyengélkedő Sofkának jobbulást, Orsinak dettó, Marcinak gratula a fogacskához, és legyen jókisfiú, amíg anya totál rendbe nem jön.

Kiszuny,
A taliról lemaradás miatt Kép Szegény Kincső, vajon mi baja lehetett??? De azóta remélem, már minden okés!

Missnia,
Szili cukorfalat Kép

Beu,
Sajnos bevásárlóutat nem tudtuk péntekre időzíteni, mert apa dolgozik, és most ő volt a kisfőnök is. Szóval sehogy sem tudott szabadulni délután fél6 előtt. Mire hazaér, már elmúlik fél8. Evvan...

Magunkról most nem tudok mit írni, mert eddig még csak éppenhogy felébredtünk meg ettünk. Ennyi... Nálunk a vasárnap az pihi, kupi és Tv.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Anita,
Oltás után ha 24 órával nem jelentkezik láz, akkor már minden rendben, ha 24 óra elteltével jön a láz, akkor az nem az oltás miatt van, hanem vmi más kórság okozza. Menjugate oltást az én dokim 1 éves kor után ajánlja, de azt is csak akkor, ha fertőzésveszély van. Ha pl a gyerek nem jár oviba, bölcsibe stb, és tesók sincsenek, akkor 1 éves kor után adja csak be. Nálunk ez van, máshol meg más a szokás.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Myssnia,
Szili a babakocsiban!!! Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Heppi,
Szóval a sütőtök a kedvencKépKép

Mókuska,
Roni is élvezi, ha felültetem a kocsibanKép

Ari,
Talis képekKép Kár, hogy mi már nem voltunk ott a csoportképnél és a babahalomnál.

Sofka,
Gratula a fogacskához!Kép
Jobbulást!

Elli,
Sajnos nem maradhattunk sokáig, így aztán alig tudtam beszélni egy-két szót veletek (olyan jó sokan voltunkKép). De Kevint megcsodáltam, sőt képet is csináltam rólatok.Kép De most már tuti megismerlek az utcán is!

Leszter,
Jobbulást a párodnak!
Gratula a forgáshozKép
KépekKép

Zsuzsófi,
Jó hogy jelentkeztél. Nagyon ügyes már Bence.Kép
Képeket nem tudtam megnézniKép

Beu,
Gratula a fél évhezKép
Hozzátápit azért nem adod fel végleg, ugye?Kép

Évi,
KépekKép

Kiszuny,
Éppen szomorkodni készültem, hogy nem találkoztunk, de látom mégsem tudtatok elmenni. Majd legközelebb!
Gratula a jó vételhez (etetőszék).

Zsuzsi,
Nem lehet, hogy a melegtől lett kiütéses MIki nyaka? Ronin is rögtön kijött, ahogy melegebb lett (a nyakán és a könyökhajlatában).

Kangi,
Jobban vagy (gyomrod)?

Myssnia,
KépekKép

Magdi,
De jó, hogy éjszakai angyalkád vanKép

Anita,
Láz az oltást követő napon még lehet.
Robó nagyon ügyi és édes lehetKép
Roninak kértük a Menjugate oltást. Az elsőt 2 héttel a 2 hós után a 2.-at 2 héttel a 3 hós után, a 3.-at 4 héttel a 4 hós után kapta (így az 5 hós 2 hetet csúszott).

Képeket majd később felteszem a tárra, most mennem kell.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Maci!
Azt gondoltam, így nő fel. Legalább nem fog hamburgerért megy csokiért nyafogni.Kép

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat!Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok,

beugrottam egy picitKép.

Franyó,
örülök, hogy nyugtatólag hatunkKép. Én is nagyon tudok örülni a játszón a fogatlan, töpörtyű bébiknekKép.

Myssnia,
nahát, mi is tegnap voltunk kintKép, igaz Parndorfban már nem volt időnk megállni visszafelé, így csak Bécsben vásárolgattunk. Szintén felruházva mindkét srác, reményeim szerint tavaszig. Malacka pedig megkapta az első síszerkót, roppant büszke ráKép.

Én pedig arra vagyok roppant büszke, hogy HusztiAnnaSarolta önállóan JÁR!KépKépKép

pusz, még jövök, de ki kell végeznem fél tonna vasalnivalótKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
Gratulalok Huszti Anna Saroltanak az onallo jarashoz!

En meg osszeszorult szivvel kutatok a szekrenyben meg rejtozo kismamaruhak utan. Fajo szivvel, de megvalok toluk! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok Lányok,
csak röviden: továbbra is trágyamód vagyok, ráadásul Julcsi negyed 6-tól többé-kevésbé ébren volt, és olyan nyügi módon, hogy 3/4 10-kor átvittem a nagyon kedves szomszéd nénihez, ugyan pesztrálná már egy félórát, míg kiteregetek és elmosogatok, mert két nyűgös csaj nem fér meg egy lakásban Kép
Nagyon aranyosan vállalta, így legalább volt egy fél órám, amíg senki sem ordított KépKépKép
Anyuéknál már rendben volt, de a petrezselymes krumplipempőt úgy kellett beleadagolni, és félek, hogy megint pocifájós, olyan nehezen alszik el, még most is zenélget Kép
Nagyon elegem van már ebből a hasfájásból Kép
Szal bocs, hogy alig jövök és akkor is csak magammal foglalkozom, de legalább tudjátok, hogy élek Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Ja, és okos könyvben olvastam, hogy másfél éves korig 15-18 óra a napi alvásigény, ebből kb 12-t alszik éjszaka, 3-6-ot nappal.
AHHHAHHHAHAHAHAHHAAAAA KépKépKép
Kangi
kangi
 
 


Kangicsek! Ez megnyugtat! Már hogy élsz. Szegény pocifájós Julcsi.Lőrinc is nyügi, ha ez megnyugtat. Kép Gondolom nemKép

Zulu! Gratulálok!!!!!!

Anita! Lőrinc már az oltások másnapján jól volt. De átalában be sem nagyon lázasodott. Kivéve a 3 hósat. Menjugatét most kezdjük szerdán.

Heppi! Jó sokáig aludtatok. Irigy-irigy. Fotókat majd feliratozom.

Magdi! Apa micsoda házias, de jó!

Toffi! Nyügi ZsombiKép Úgy megcsodáltam a talin, hogy milyen nagyfiús lett!

Sofka! Jobbulást nektek!

Beu
beu
 
 


Beu,
Biztos, hogy akarod azt a Menjugat-ot?

Dani gyerekem beteg lesz. Mas nem hianyzott!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

En is csatlakozom a nyugi babak anyukajanak taborahoz. Bori ma enni sem akart rendesen 3 szivas a cicibol fejet elfordit cicit tepi majd amikor rajon hogy nincs semmi a szajaban ordit. Cici visszatuszkol musor kezdodik elolrol. Pedig ehes volt. Alig aludt valamit egesz nap. Faj a hatam egy bordakozi izom osszeugrott vagy mit csinalt, egy mely levegovetel is nagy mozgasnak szamit csak pihegek.
Most elaludt Bori de alig evett valamit.

Zsuzsi mi baja Daninak? Jobbulast!

Zulu gratula a jarashoz!

Zsuzsofi Nagyon ugyes a kisfiad. Nagyitej sincs mar?

Myssnia, az a frizura ... Kép

Kangi azon ne versenyezzunk ki kevesbe fotogen, ugyis en nyerek!! Kép

Megyek raveszem apat egy hatmaszirra.

Ari
ari
 
 


sziasztok!
olyan álmos vagyok, hogy erőm sincs leírni, mi volt a mai nap...


Zulu
Gratula Husztiannasaroltának!!!
Bécsben hol vásároltatok? Én csak a Dohnalt ismerem, de ott nagyon jó dolgok voltak. Pl a babakocsit is onnan vettem.

Zsuzsi
Drukk Daninak! Sipirc betegség!

Kangi
CSatlakozom egy együtt ha-ha-zásra alvástémában.

Ari
Teljes csend és ingerszegény környezetben is nyügizik szopi közben? Vagy csak ma volt rossz napja? Hess nyügi! Kép
Egy hátmasszír nekem is nagggyon jól jönne.

Beu
Menjugat-ét mi sem kértünk.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sehol senki? Kép

Jóéjt!
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Zsuzsi, Myssnia!
Na, most elbizonytalanítottatok. Miért ne kérjem az oltást?

Zsuzsi! Jobbulást Daninak!

Ari! Meg neked is! Remélem, azért fog aludni Bori. Lőrinc épp az előbb sírt fel, de visszaaludt egy kis hátsimi után.

Beu
beu
 
 


Beu,
Van egy oltasos topik, azt hiszem Felelem az oltasok... (nemtom tovabb), talan mellekhatasaitol.
Akiknek a velemenyere adok, pl. PIldi, Snoopy sem oltatjak a gyerekeiket ellene, de en is azon a velemenyen vagyok, hogy felesleges.
1. Altalaban nem az a tipus uti fel fejet, ami ellen oltanak.
2. "Elaltatja" a gyanut, merthogy "az nem lehet, be lett oltva ellene".
3. Az oltas mindenkepp gyengiti az immunrendszert, betegsegtuneteket produkal, mellekhatasai vannak, ES lehet, hogy nem is eleg hatekony, tehat tortenetesen attol meg elkaphatod a betegseget, ami ellen beoltottak!

Kutakodj egy kicsit a neten, pro es kontra, biztos talalsz megfelelo anyagot. Persze lehet, hogy nem magyarul, de vannak jo oldalak.

Myssnia,
Nem tudom miert, en is iszonyu faradtnak erzem magam ma. Lehet, hogy mindjart itt az osz, es ez volt az utolso nyari napunk? Ma 27-31 fok volt napkozben, de reggel a 10 fokban majd megfagytam. Ez a homersekletingadozas sem tesz tul jot.
Daninak valoszinuleg betett. Na meg a Papa fagyija. Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom a mai nyűgös babák mamái közé. Ancsi már hajnalban tudatta, hogy valami nem oké, és ez kitartott estig.

Huszti Anna Saroltának gratula!!!!

Menjugate: meg lettem győzve a főoldalról található cikkek segitségével, hogy nem fogom oltatni egyelőre a leányzót.

Alvásigény: gyerkőccel el kéne olvastatni azt a könyvet!!! MÉghogy nappal 3-6 óra, örülök ha másfélnél több összejön, az éjjeliről ne is beszéljünk. Az a baj ezekkel a könyvekkel, hogy az átlagos csecsemőről szólnak, viszont átlagos csecsemő nem létezik.

Ancsi ma is haladt előre is pár centit. Aztán meg hisztizett... Ha igy folytatja, előbb mászik, minthogy rendre hasrafordulna és minthogy tudna hátrafordulni. Lehetne parázni a dyslexia miatt, ha nem tudnám, hogy emiatt felesleges. (elvileg ha valamilyen klasszikus nagymozgást kihagy a baba, pl, nem mászik, hanem egyből áll-jár, olyankor szokták riogatni az embert, hogy figyelni kell, mert a dysesek között több az ilyen. Nagyfiam szinte egyáltalán nem mászott, most meg kitűnő tanuló, szóval én már nem parázok.)

Sziasztok:
ILdi

Ildi
pildi
 
 


Nnnna. Apasas végre ide engedettKép.
Köszönjük szépen a gratokat Mac nevében, remélhetőleg csak reggel lesz alkalmam átadni a kisasszonynakKép.

Zsuzsófi,
haliKép. Nagyon ügyes ez a Bence srác!Kép

Beu,
nemnarisárga hipp meccset látom lejátszottátok FranyóvalKép.

Leszter,
Petra gyönyörűKép! Alvás miatt ne aggódj, vannak ilyen időszakok. (Macó is hírhedten jó alvó volt, de mostanság igencsak repedezik a festék a glóriáján!Kép)
Tippem nekem is van a titokraKép.

Myssnia,
Szilárd nagyon édes a képeken!Kép Mintha a babakocsit vállban kinőtte volna kisséKép.

Kangi,
nem lehetne az okos könyvet kiolvastatni a leányzóval? Hátha magába szállna egy kicsitKép.
Kitartás, maradék energiamorzsáimat teleportálom, jó?

Zsuzsi,
Neked is kitartás, Daninak jobbulást!Kép Meg drukkolok, hogy a betegség ne menjen körbe az összes skacon, mert az már tényleg nagyon büntiKép. Te szoktál valami immunerősítő homeocuccot adni így ősszel-télen? Meg kellne látogatnom egy homeós dokit, Mac alkati szeréért.

Ari,
hátadKép. Cicitépés ügyben csatlakozom Myssniához, lehet, hogy egy kis sötétkamra beválnaKép. Vagy az is lehet, hogy meg fog jönni? Netán újabb albérlőKép?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Mi is élünk még, csak rendkívül zsufi hétvégénk volt. És Julkám újabban megszámlálhatatlanul sokszor szopizik éjjel, így elég korán beájulok.

Menjugatet mi be fogjuk kapni okt.ben, lévén a 2 iskolás tesó+számtalan iskolás babacsodáló.

ElliKép Kösz a dícséretetKép Három gyerekre az idő nem 3x1, hanem csak 2,5, ui a 2 nagy foglalkozik néha a kicsivelKép így születik pl a sütiKép

BeuKép a 4-es oldalon egyes képeknél az jelenik meg, hogy Resize, és nem lehet kijelölni! Pedig meg szeretném rendelni papíron pl a 4-es képünket. Vajon miért? Tali után jutott eszembe, hogy Lőrinc pont fél éves, meg sem ünnepeltükKép Boldog félévességet a nagyfiúnakKép

SofkaKép gratula a fogacskáhozKép betegségKép nemtaliKép

KiszunyKép kár, hogy nem jutottatok elKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak nem tudtam jönni a hétvégén. EGy csomót kirándultunk, olllyan jó volt KépKép
Tegnap a Városligetben, ma a JÁnos hegyen voltunk.

Talis képeket még nem láttam, de most vagy holnap tutira megnézem! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy nem lehettünk ott.

Zulu
járáshoz gratula!! Kép

Beu
kicsit utólag, de 8 napon túl félévességhez gratula! Kép

Magdi
jó hétvégéd volt Kép

Leszter
mikor hull le a lepel? (nekem is van tippem) Kép

Na megyek aludni
jó éjszakát

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Manó!
Én magam is bérszámfejtő és TB ügyintéző vagyok és furcsállom Áfonya állítását, mert én nem tudok változásról(Miki születése óta nem dolgozom) és a kollégáim sem szóltak, pedig minig rákérdezek, hogy van-e valami változás, nehogy lemaradjak ezalatt a pár év alatt.

Áfonya!
Én sem "mezei"TB-s vagyok, mert 5-600ember (óvoda, iskola, bölcsi) munkabérét és TB ellátását számfejtettem. A kollégáim most is ezt teszik és a TB folyamatosan ellenőrzi a munkánkat.

Anita!
Nem, Zsuzsi még a mi szobánkban van. Majd akkor szándékozom átköltöztetni a gyerekszobába, amikor már teljesen átalussza az éjszakát, mert így a nagyobbak nem tudnák magukat kipihenni, bár a kiscsaj csak 1x kel fel éjszaka cicizni.Kép
Zsuzsi köszöni a köszöntést (3 hós) Kép

Éljeeeen! Utolértelek Titeket, most már naprakész vagyok. Kép Ezétr már megyek is aludni. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Magdi,
utolso szo joganKép: Sajna mast nem tudok mondani, nekem ezt mondtak, enyemet igy is szamoljak. Es meg rajtam kivul nagyon sok emberet. Es nagyon soknak nem igy, ezt is tudom. Patthelyzet.

-Afonya

ui: nem akartalak megbantani a "mezei" szoval, nem Rad mondtam es nem pejorativan ertettem.
Névtelen
 


Jó reggelt Mindenkinek,

Maci2,
Igen, úgy tűnik a s.tök bejön neki, bár tegnap tök+alma+barack annyira azért már nem csúszott, csupán egy fél üveggel, aztán még 130g táp. De legalább eszik Kép

Kangi,
Szomszéd jósága megható Kép Neked viszont jobbulást!

Ari,
Szegény te, nem irigyellek. Viszont ma reggel az én lányom is alig evett vmit. Sajnos én még látom is, hiszen tápis, és egy órás szünettel alig evett 120g-ot (nagy jóindulattal). Most meg itt nyüszög a hátam mögött az ágyában, és sehogy sem jó neki. Ugye, ez nem azt jelenti, hogy mostantól reggeltől fog pörögni, mert a 7órás evés után még olyan jó volt visszabújni, és 9-ig pihizni Kép
Hátmaszi (már ha sikerült apát rávenni) irigy-irigy

Beu,
Én már írtam neked a Menjugate-ről. A dokim szerint csak a vakcinagyártóknak van benne üzlet, mert ez pénzes. Szóval, ha a híradó nem arról prédikál, hogy hol és hányan kapták el, akkor nincs mitől tartani. Ha viszont van esélye a fertőzésnek, úgyis szólni fog tanácsadáson, hogy talán érdemes lenne. Szerintem azért beszéld meg vele is.

Pildi,
Már eccer írtam itt (talán Ellinek?), hogy az én unokahúgom (ma már 2.ált.isk.) 8 hónapos koráig még csak nem is forgolódott. 10 hónaposan felállt, rá két hétre kapaszkodva járt. Ekkor jött rá, hogy 4képláb is tud haladni. Ma meg már menni sem tud, csak szaladni, és szintén kitűnő tanuló, szaval, tornázik, színjáccóskodik. Szóval minden oké nála. De ott (Záhony) soha nem paráztatták a sógornőmet, hogy vmi nem normális a gyereknél - persze második babánál kevesebbet aggódik a "rutinos" anyuka is Kép

Leszter,
Ez nem igazság!!! Nekem totál nincs tippem - bár én nem is ismerlek annyira titeket. Tessék elárulni, hogy mi a titok, mert eddig azt hittem gyomorfekély gyanúm van, de csak a kíváncsiság furdall Kép

Áfonya-Magdi,
A Metrós kérdésre másnap egy SzCsM-es vki válaszolt, és nagyjából ugyanazt "mondta" el, mint már fentebb is írtam. Tehát most már csak az a kérdés, hogy Áfonya azelőtt mennyit keresett egy hónapban. Mert ha az magasabb, mint brutt 100e, akkor vmi nemokés. Ha viszont alacsonyabb, akkor minden tiszta, hiszen azután számolják a második gyerek után is. Én spec megbízom a mi bérszámfejtőnkben, mert tudom, hogy nem tudnak átvágni, mert multi cég lévén, évente többször is jön az APEH meg a TB ellenőrizni, hogy minden rendben van-e.

Gyerek még mindig pörög, nem úgy tűnik, mint aki aludni akarna. Jaj, olyan tanácstalan vagyok, mert nálunk vhogy sehogysem fér bele a napba 5 kajálás. Vagyis belefér, de egy kajálásra nem eszik annyi tápit, mint "kellene". Most hogy már ebédre "szilárd" kaját kap, még így sem eszik meg tápiból evésenként 160g-ot, pedig már egy hónapja 200g-ot kellene ennie. Súlya rendben, különösebben nem nyűgös, szépen fejlődik a mozgása, dumál, vigyorog - szal elvileg nincs okom aggodalomra, de mégis! Ja, és mostanában ugye 7-kor ébred (1.hami), 10-kor 2.hami, du 1-2 óra körül 3.hami, este 6 körül 4. hami, majd 8 körül bealszik. Olyan 9-fél10 körül ébresztem, fürdés hami, de ilyenkor belealszik az üvegbe, szóval reggel és este alig eszik vmit. Az alvásigénye is hirtelen csökkent le, de az azért nem zavar, mert a földön a játékaival órákig is elvan, lehet mellette mást csinálni (enni, zuhanyozni, mosni-teregetni stb). Most akkor mit csináljak??? Egyen akkor amikor ő akar, és annyit amennyit ő akar? Mert a dokim azt mondta, ha néhanapján kihagy egy-egy evést, az nem gond, de ha már naponta csak 3x hajlandó enni, akkor az már nem okés. És én úgy látom, effelé haladunk. Viszont minden evés előtt tisztába teszem, és látom, hogy mind az 5x van pisis pelus is. Szal tudom én, hogy amíg van napi 4-5 pisis pelus, addig elegendő neki a mennyiség, meg azzal is tisztában vagyok, hogy vannak időszakok, amikor nem kíván annyit enni. Tehát a nagy könyv szerint minden rendben, de azért mondjatok már vmit ti is, plííííízzzz.

Előre is köszi mindenkinek:
heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok,

Pihent vagyok!!!KépKépKép
Néhány hete még el se tudtam volna képzelni, hogy álmaim netovábbja lesz ez az éjszaka: 8kor fekvés, fél 12kor szopi, fél 2kor ébredés, de csak egy kis tea, és negyed 6kor ébredt legközelebb!!! És fél7-től fél 8-ig még szunyáltunk egyet. Szóval most nagyon örvendezek, végre egy kicsit pihentnek érzem magam.Kép

Na, megpróbálok én is leülni végre és behozni valamit a lemaradásomból.

Sofka,
Ugye jobban vagy már? Én is jobbulást kívánok!

Myssnia
Szilárd továbbra is haláli pofa!Kép

Magdi,
Bár ma volt egy "klassz" éjszakám, azért irigyelhetlek, ugyeKép?
Engem apa múlt héten 2x10 perc gyermekfelügyelettel "kényeztetett", de akkor is ott voltam karnyújtásnyira a szolifülkében.Kép (Beu meg Réka majd nagyot néznek pénteken az usziban, milyen trópusi színem lett így szeptemberreKép)

Zulu
Gratula az Önállóan Helyet Változtató Lánynak!!!Kép

Kangi
Részvétem a nyügi miattKép. A talin olyan jól elvolt pedig...Kép

Frisseségem örömére megyek vasalni, aztán a délelőtti szunya (csak Kevin alszikKép) után benézünk a Tescoba, a babacuccok akciósak, asszem még ma.
Holnap meg 3 hós szuri...jajjj!!!
tsók
Elli

Ja, és pusza mindenkinek, aki képeket csinált és rakott fel, mind szuperek!!Kép
ellimami
 
 


Sziasztok!

Ilyet még nem pipáltam. Tegnapra Marcipán is belázasodott. Nem arról volt szó, hogy anyatejes babák nem kapjál el a ragyákat?
Kangi, Ti hogy vagytok? Én reggel végül megmértem a saját lázam, (nem szoktam, mert ha nem tudok adatokat, jobban bírom), és 39 vót. Na erre benyakaltam a lányok láz és fájdalomcsillapítójából. Nem a reklám helye, de egy óra alatt csodát tett!!! (Nurophen) A végtagfájdalom, a láz mind eltűnt. Csak a fejem van tele hangyával. MArci viszont ma reggel már jókedvűen ébredt, és Orsi is "jobban vagyok, mint gondoltam" - mondta már tegnap este. Kata és apa még tartják a frontot.
Mindenkinek a legjobbakat, járkáló Hölgynek szép új kiscipőt!
koválygó sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Megint ittKép
Egy csomó mindent nem értek, pl. Leszter titkát, ezt a tb-s dolgot, mindegy.

Magdi
Gratula a 3 hónapos Zsuzsinak!Kép
Elkényzetetett MagdiKép

Apropó. Zsombi ma 5 hónapos, le is viszem egy mérésre (szuri csak a jövő héten esedékes), kilyukad az oldalam KépKép

Menjugate: én is rágódok rajta, az úszás miatt. Állítólag egy évben 4-5 gyerek betegszik meg (akik nincsenek oltva), ált. óvodáskorúak és ált. gyenge immunrendszerűek. Persze biztosan vannak kivételek, ezért nem vagyok én sem biztos a dolgomban.

Kiszuny
Kár, hogy nem jöttetek a taliraKép

Sofka
Gratula a fogacskához és jobbulástKép

Kangi
Formás TörpillaKép Nem is kicsi!

Myssnia
Szili tündériKépKép
JátékbabakocsiKép

Beu
Elképzeltem Lőrincet hozzátápi nélkülKépKépKépKép
Köszi a nagyfiús Zsombi nevében, Lőrinc is édes kispasiKép

Zulu
Gratula HusztiAnnaSaroltának a járáshozKép
Most már a két gyerek háromfelé megy?

Kangi
JobbulástKépKép

Zsuzsi
Jobbulást DaninakKép

Ildi
Gratula a mászáshozKép

Heppi
Szerintem semmi gond nincs Orsival (Szandi soha nem evett annyit és annyiszor, amit a könyvek szerint kellett volna, de szép nagyra nőtt ő isKép)

Ari
Képek nagyon jókKépKép Laptopoló Bori is szupiKépKép

Megtaláltam Leszter említett titkát!Kép Még jobban lyukad az oldalam, de tippem nekem is vanKép

Megyek, lejárt a mosógép, utána meg folytatom a kardit, aztán ha Zsombi felébred, elhúzunk mázsálniKép

Szép napotKép
PusziKép
Toffi + alvó Zsombi
toffifee
 
 


heppi,
tobbszorose volt a fizum /szerencsere/ es allami ceg, kincstar ala tartozik, szinten szoros ellenorzes alatt. Es nekem "okes" igy.Kép De tenyleg nem akarok tobbet errol irni, mert ezeken kivul mar semmi ujat nem tudok mondani.

-Afonya
Névtelen
 


Menjugate-ra azt mondta dokinénink, hogy esetleg azért érdemes beadatni, mert vannak a világnak fertőzött területei. Pl. Angliában is gyakori, vagy Afrikában. Na és ha a kölök egyszer odavetődik, már védett. Meg az egész életre szól, nem kell ismételni és korszerű oltóanyag. Fel is írta a hármat, de majd elosztjuk a srácok között.
sofka
sofka
 
 


Zulu! Gratula járóSaroltához! Kép

Zsuzsi! Jobbulást Daninak!

Ari! Barátnőm babája ugyanezt csinálta tegnap. Szegények már nagyon kivoltak. Bordaközi izom Kép , jobbulást!

Myssnia! Képek Kép

Heppi! Ne aggódj, ha a gyerek vidám, ahogy mondod, nem lehet baj. A papír szerinti mennyiség meg egy átlag, és ha jól olvastalak, nem eszik annál sokkal kevesebbet. Persze gondolom csak egy szaki véleménye nyugtat meg igazán, úgyhogy szerintem kérdezd meg a dokit, ő biztosan meg fog nyugtatni. Az anyukák már csak ilyenek Kép (én is! Kép Kép ).

Lezter! Tippem nekem is van, lassan fogadásokat köthetnénk a többiekkel, feltéve, ha nem uarra tippelünk mindannyian. Kép Pusza Petrának!

Lányok! Végre kirándultunk egyet hármasban Apájával! Olyan jó volt! Elmentünk a martonvásári kastélyparkba, vittünk egy pakróczot, innivalót, rágcsát. Sétáltunk egy nagyot, leheveredtünk a tóparton, szedtünk terméseket.... Egy pörgős hét után végre két óra totálpihi. Virág kétszer szopizott és végig vigyorgott meg dumált. (Szabadégalattiszopi nagyon kellemes volt.) Az a jó, hogy nagy a terület és alig találkoztunk másokkal. Semmi zsufi. Na jó, jól eldicsekedtem, most megyek, mert a tegnapi havajozás miatt viszont összegyűlt egy kis meló, de kit érdekel! Kép

Pusszantás a gyönyörű gyerkőcöknek!

Dé és dumagépVirág
dé_
 
 


Sofka! Most olvasom csak, jobbulást! Az anyatejesek nem nem kapják el a kórságokat, hanem hamarabb túlteszik magukat, főleg ha az anya uazzal fertőződött, mert így a tejcsivel anyától kapja egyben az ellenag-ot is, amit az anya szervezete termel. (Hát ez ugyan így nem vmi tudományos, remélem nem köveznek meg érte.) Kép

dé_
 
 


Sziasztok!
Most nehany kepet rakok csak fel, mert nyugi van.
Meg csak annyit, hogy
heppi, ne izgulj a kaja miatt, az en lanyom eleteben nem evett meg 200-at egyszerre. Ha vidam, mozgekony baba, akkor nincs gond Kép
Kép

Kép

Kép

Pussz,
Kiszuny + nyu"giKincso
kiszuny
 
 


Hali Lányok,

persze, hogy most ébredt fel a drágom, aki fél10 óta szunyált.

szal, köszi a megnyugtatásokat mindenkinek

Kiszuny,
Orsinak és Kincsőnek egyforma kanala van Kép csak mi a zöldet használjuk - már a s.tök be is fogta Kép

Gyerek még pizsiben, gyorsan tisztába teszem, átöltöztetem "normális" ruciba, és kaja. remélem, már jó éhes!!!

puszi: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Azt mondjak, mar nem sok van hatra a nyarbol, ugyhogy ma ha minden jol megy, kimegyunk grillezni az erdo szelere!
Most pacoltam be a husikat, meg nyarsat is gyartottam!

Apam nagy segitseg: boltbol kifele jovet en pakkolom be a cuccokat meg a kolykoket az autoba, o addig elmegy ragyujtani.

Miki ma mar haromszor kakilt, annak ellenere, hogy igyekszem olyan kajakat adni neki, ami inkabb fog! Tok jo, itt a DM-ben van pelenkazo, es ki is van teve pelenka, torlokendo, kezfertotlenito, egyebek! Most hasznaltuk ki eloszor a lehetoseget!

Az en gyerekem sem olvassa a szakirodalmat, o sem alszik masfel oranal tobbet napkozben.

Megyek pakolaszni, mert ha valami itthon marad, az gaz (pl. szen, vagy a so!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?