Új privát üzeneted érkezett!

Viki mondhatom én a csajszinak,de,ha vmit elhatároz...... :roll:
Múltkor a szokásos védönői vizsgálatra se ment el,mondván nem volt kedve,és már volt 4x,és az elég! :roll:

Gabika is fel szokott állni,de,ha elfárad,akkor kidől. :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika 7:30kor ébredt,és már el is aludt! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: Fanni 7-kor ébredt, 8:30-kor elaludt és az előbb felébredt. Nem csodálom, mert tegnap is egész nap fúrtak a házban valahol, és ma is már egy órája :evil: Apa sem tud aludni tőle...

horvviki

Sziasztok ujra!)

Viki,kevésbé a kötelező olvasmány aggaszt,inkább maga a kijelentése:(
mert ugy gondolom,h (bekell vallani),ha egy gyerek ilyet mond,akkor már nagyon nem érzi jól magát..szerintem.
Kérdeztem én is,h hova menne és csak anniyt mondott h minegy,csak innen el!
Azt hiszem ez sokat elárul.

Reggel nézelődtem erre arra és talátam egy helyet,ahol mindenféle ilyen problémát segítenek orvosolni..
A lista:
Azoknak a gyerekeknek és szüleikenek kínálok megoldást akiknek:

Tanulási problémái, nehézségei vannak, rosszak a jegyeik, buktak, izgulnak .
Motiválatlanok, útálnak tanulni, nem tudják mit várhatnak és akarnak az életben.
Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia okoz komoly kihívást.
Stressz, szorongás és tünetei (fejfájás, hasmenés, görcsök stb).
Hiperaktivitást, figyelemzavart, hiper-kinetikus magatartászavart (ADHD) állapítottak meg.
Agresszívak, kezelhetetlenek, ellenségesek társaikkal, szüleikkel, tanáraikkal.
Szoronganak, túlságosan visszahúzódóak, félénkek, bátortalanok vagy érzelmileg labilisak.
Válás, trauma, gyász, erőszak, családi ügyek feldolgozása.
Negatív életszemlélet .
"Problémás" tehetségek boldogulása, tehetséggondozás.
Felvételi előkészítő, izgalom, stressz legyőzése.
Ezeknek a gyerekeknek is szükségük van arra, hogy vidámak és kiegyensúlyozottak legyenek. Az életben ne az akadályok állítsák meg, hanem a lehetőségeket keressék.

Azt hiszem,bejelentkezek!Csak Milánt kell megoldani még..

Mit gondoltok erről?
www.gyerekgond.hu
trécsi

Milán is nemrég aludt el:)és 8kor kelt..

Viki én az alváskérdést ugy oldottam meg,h nálunk bevált szokás h ivás közbe alszik el.Neki ez a nyugtató.Ha nagyon fáradt,ugyanugy elalszik a kiságyba mint Bosziéknál.

Én ettől óvakodtam h ringatni kelljen,Armand példájából tanulva.
Nagyon fárasztó és nehéz már ekkora korban..
Megértelek.
Ha megengedsz egy ötletet..Amikor altatni akarod feküdj le mellé és simogasd vagy cumi...és ha elaludt berakod az ágyába..
Ugy olvastam bár h akkor tud jól aludni egy baba,ha ugyanabba a közegbe ébred,mint mikor elaludt..Tehát h ugyanazok a tárgyak ,dolgok vegyék körül.Ez állítólag biztonságérzetet nyújt.
trécsi

Helga köszönöm a köszöntést!)

Na ezt várnám én is,amit Te etszel a pároddal..Dícséred,bátorítod!(vezetéssel kapcsolatban)..Én inkább nem ülök mellé,mert mindenbe beleszól és csak ordibálni tud..
Az ajándékkal kapcsolatos mondatod nem igazán értettem..
Nem mennék most is bele a részletekbe,de az uj autóhoz gyakorlatilag semmi köze.Se anyagilag,se másképp.
Saját szerzemény.

Amúgy köszöntés azóta se volt,pedig péntekre ígérte.Na mindegy,már ugyis lemondtam róla.
trécsi

Boszi a barátnődnak csak annyit üzennék,illetve nem ijesztgetem..csak megjegyezheted neki..

Az én egyik rokonom ugy járt szegény..H várta a babyt,már az utolsó időkben volt,ment az Uh.ra és mivel sokan voltak eljött,nem várta meg.És ez volt a legnagyobb hiba!Ugyanis ott még észrevették volna,h rávolt tekeredve a nyakára a k.zsinór..De sajnos már nem volt életben,mikor ez kiderül ...És halott magzatot kellett megszülnie!
Ennél szörnyűbb nincs!Úgy megszülni egy babát h már tudod h nem él!

Ez egy elrettentő példa volt arra,h igy játszon csak a vizsgálatokkal..
trécsi

Lányok ha nem haragszotok meg,én most nem mennék a talira.Annyi gondom van és senkit nem akarnék ezzel terhelni..Nem ezért vannak a talik és félő h nem lennék túl jó társaság.

Majd bepótólom!
Bocsi..
trécsi

Gabikának gratulálunk a 3.fogacskához!

Mi ugy hivjuk Milánnál,h nyuszi foga lesz:))
trécsi

Sziasztok!

Trécsi, Helga láttalak Titeket a babaszobában.
Szavaztam rátok!
(szavazni úgy tudsz, ha a csillagokra kattintassz)

Remélem már jobb a napotok!

Trécsi
Az tényleg elgondolkodtató, hogy Armand költözni akar :(
Azért nincs is kedve tanulni...
Jelentkezz be, talán kitalálnak valami jó megoldást.
Remélem megoldódik a helyzetetek.

Boszi
Gabika nagyon ügyesen tapsol :P
Aranyos a videón :wink:
A barátnőd pedig tényleg várhatna még legalább 4-5 hetet..
Milyen anya lesz ő???
Az a gyerekfeldobós kép :shock:

Viki
Nekünk néha elalszik magától.
Este is úgy volt.
Látom, hogy álmos, berakom a kiságyba - cumi, simizem a fejét 1-2 percig, megnyugszik és elalszik pár perc múlva.
Holnap tali? - nekem is jó.
Apa reggel megy 8-ra és csak este 8 -ra jön haza (talán, mert ez berendelés, ha lesz valami gond - akkor maradnak még :cry: ).
Manót egyedül fogom fürdetni :shock:

Most le kellene menni a postára ha felkelt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Trécsi nagyon sajnálom,ami a babával történt... :cry:
Gabikának is rajta volt a köldökzsinór a nyakán... :oops:
És azt is ,hogy nem jössz a talira! :(
Szerintem nem rossz,amit írtál,ahova el akarsz menni Armanddal. Nagyon nehéz most neked,átérzem,és csak bátorítani tudlak! :wink:
Az autóhoz sok sikert,és majd kérünk képet róla a büszke tulajdonossal! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nem értem..a gabikának szóló sort kiairtam emelni és nem ugy adta be.. :shock:
trécsi

Trécsi! Tessék jönni a talira!!!!!! Majd mi felviditunk! :lol:

Kia! Aztán tényleg gyere ám :wink:
Még Helga válaszára várok, de akkor reggel még egyeztetünk! Úgyis korán kelek, fél 10-kor indulunk le a dokihoz.

Trécsi! Én még mindig várnék a szakemberrel, de Te tudod, hogy tényleg ennyire durva-e már a helyzet. Armandnak már mondtad, hogy hova szeretnéd vinni? Ő mit szól hozzá? Mert ugye ekkora gyereket akarata ellenére már nem lehet vinni. Lehet még jobban dacos lenne, nem? És mit mond a párod ezzel kapcsolatosan?

Kia!
Nem akarlak elkeseriteni de Fanni 2-3 hónapos korában tündér volt alvás szempontjából! :) Elaludt magától, végig aludta az éjszakát... Úgy 4 hónapos korában romlottak el a dolgok... :(

Az előbb hivott az egyik barátnőm, hogy egy hete késik neki... Már szeptember óta próbálkoznak. Délután vesz tesztet, aztán felhiv, hogy van-e baba... :lol: Én már izgulok helyette is :lol:

horvviki

Helga
Te jössz a talira?
Ha igen, akkor mehetnénk együtt :wink:
Pl. tali a Csobánkán, vagy itt a két lakás között??

Viki
Drukk a barátnődnek!

Az én bnőm április 1-re van kiírva, ma "beszéltünk" MSN-en. A baba 3 kiló felett van már, a feje is lassan 10 centis (átmérő) - a gép szerint 37 hetes :shock:
Szép nagy lány lesz :shock:
Lehet, hogy pár napon belül szül... :lol:

Levivel beszélgettünk, most egy kicsit játszik a szőnyegén, aztán posta...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boszi: Gabika nagyon aranyosan tapsizik:)
Barátnőd némiképp felelőtlen arra nem is gondol hogy a babának pont ez a 8 hét kell hogy teljesen kifejlődjön a tüdeje stb? beteg gyereket akar szülni? nem normális mert ha előbb szülne az nem lenne annira gáz mintha most szülne állítólag ez a legkritikusabb idő a babának ha megszületik nem százas a csaj

Trécsi szerintem is vidd el ártani nemfog ártani ha szakemberrel beszéltek. a talira meg menj el szerintem is sokkal jobb ha te is kiadod magadból és meg tudod beszélni egy kivülálló társasággal:)

Nekem meg mensi nem igazán mensi szóval szerintem jövő héten csinálok mégegy tesztet mert ki tudja lehet mégis baba van a dologban :)

Viki barinőnek gratula lehet tényleg babás :)

nika70
Salgótarján

Képzeljétek, közben a barátnőm megcsinálta a tesztet, és TERHES :lol: :lol: :lol:

horvviki

Hali,

bocs, hogy így eltüntem, de ha a férjem elviszi a laptopot nem tudok netezni :( . Közben apóséknál is voltunk és a férjem szülinapját is ünnepeltük.
Voltam a védőnőnél, sokkal aranyosabb mint az előző volt. Nagyon türelemes volt és sok infót mondott. Gyermekorvos ügyben nem jutottam elörébb, mert ő csak azt ajánlhatja akihez tartozom. Megyeri doktornőhöz tartozunk. A védőnő azt mondta nézzem meg és ha nem tetszik még mindig válthatok.

Kép
fiora

most látom, hogy a vonalzüm nem számol :?

Kép
fiora

Sziasztok!

Vegre elaludt Aron!!!!! A delelotti alvasa kimaradt... igy mar nagyon idoszeru volt, hogy elaludjon a kisbetyar. Voltunk ismet jatszoterezni. Imad hintazni :)
Holnapi tali: megint attol fugg, hogy eppen mikor, hogyan alszik.... szivesen megyunk, de nem 100%!

Trecsi,
Szegeny kisfiad!!! Egyre jobban latszik, hogy boldogtalan :( Valoszinuleg erdemes lesz szakemberhez fordulnotok. A parodnak es neki is kozelebb kellene egymashoz kerulnie.
Az autora visszaterve, en azt hittem, hogy az auto ajandek lesz majd Neked. De ezek szerint teljesen felreertettem a dolgot. Sajnalom, hogy csak veszekszik, ha vezetsz, ez szornyu erzes lehet, es total elbizonytalanit :(

Boszi, a baratnod nem normalis! Nemhiaba 40 het a terhesseg es nem 32!
Trecsi, szornyu lehetett az ismerosodnek azt a szornyuseget atelni! :cry: Biztos, hogy a CTG-vel lattak volna a problemat? Nem ugy van, hogy flowmetriat kell vegezni, es akkor latszik, ha gond van a koldokzsinorral??? Nalunk ilyet nem csinaltak....

Fiora,
Ki a vedonod???

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Fiora
Boldog szülinapot a férjednek - így utólag.
Akkor Ti nagyon közel laktok, ha Ti is Megyeri E-hez tartoztok.
Dokinak jó, ne ítélj elsőre, ha meglátod (pl néha zsíros a haja...) :roll:
A védőnőd Laskóiné?

Nika
DRUKKOLOK!!!

Viki
Gratula a barátnődnek!

Helga
Levi is össze-vissza alszik...
Tegnap déltől, ma pedig 1 után aludt el...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia,
Akkor szerintem csereljunk telcsiszamot, majd holnap elvalik, mikor is alszanak ezek a babak, es akkor talizhatunk elotte.
Megy a privi

KépKépKépKép
thelga

Vissza is :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Viki
Milyen időpontra gondoltál a talival kapcsolatban?
Többiek?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szioka!

Sétiztünk egy jót meg minden,be is vásároltunk,nézelődtünk a piacon! :P

Tényleg Viki hány órára gondoltál a talival kapcsolatban? Ebéd után nekünk jó,csak akkor majd jelezz még! :wink:
A barátnődnek gratula! :lol:

Én barinőm,most 32 hetes kismama,és a 36. héten akar már szülni,ezért fognak akkortól sokat sexelni! :roll: Szerintem egy baba jöjjön,mikor akar! Az tény,hogy az utolsó héten már mondta a doki,hogy nyugodtan lehet sex nekem is,és volt is,de Gabika pontosan jött! :wink:

Gabika alszik természetesen! :lol: Apjuk 15:30-16 körül ér majd haza.
Ma lazultam,nem főztem,hanem rendeltem ebédet,mert sok dolgom volt,mostam és takarítottam! :P

Helga sajnálnám,ha te sem jönnél,de majd akkor még kiderül.... :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Megjöttünk a sétából. Sajnos a piacon sem kaptunk szandált, 18-as méretben csak egy fajta volt, de az nagyon gagyinak tűnt, ráadásul nem is volt sokkal olcsóbb, mint a Siesta, 6000 Ft lett volna. Viszont nagyon jó függönyöket láttunk, 35ezer Ft lenne (varrással együtt) a nappaliba a függöny+sötétő és ha holnap megrendeljük, akkor péntekre kész is lenne! Fanni szobájába meg 10ezer lenne a sötétő, sajnos ott sincs még... Most este még eldöntjük apával, hogy mi legyen.

Tali: úgy alakul a holnapi nap, hogy 10-kor végzünk kb. a dokinéninél, utána átjön a most már terhes barátnőm, mert dumcsizni szeretne, hogy mi is vár most rá :lol: De ő kb. délig-fél egyig marad, aztán megy dolgozni. Utána nekünk bármikor jó, igazodunk hozzátok. Szerintem itt találkozzunk nálunk, mert igy már nekem nem lesz időm előtte lemenni Fannival, majd tali után megyünk le.
Boszi azt hiszem ide talál, Helga már volt itt, de Kia, hogy ha egyedül jössz, ide találsz? Vagy segitsek? De remélem Helgával együtt jöttök :lol: És Trécsit is várom!!!

Fiora: hogy birod még? Én már utsó időkben nem szerettem védőnőhöz járni, mindig a nagy semmiről kellett beszélgetni:shock:

horvviki

A védőnőm Malek Éva, és kifejezetten jó volt vele beszélgetni, mert az előző védőnőm kb. 5-10 perc alatt lerendezett mindig. (és az is zavart, hogy bagószaga volt :oops: )
Mai napot kicsit nehezem viselem, sehogy se jó. Se fekve, se ülve, állva meg pláne nem.

Kép
fiora

Fiora: ismerős a problémád :lol: De hidd el vissza fogod még sírni és nem is fogsz rá emlékezni, hogy mennyit "szenvedtél" :lol:

horvviki

Reklamáltam a DM-nél, hogy nem kaptam kuponfüzetet, ezt a választ kaptam :twisted: :twisted: :twisted:

"Kedves Viktória,

A címük pontosan szerepel adatbázisunkban.
A postai kézbesítésért a dm kft nem tud felelősséget vállalni.
Ez a küldeményünk egyszeri kiküldés volt, pótlásuk sajnos nem megoldható."

horvviki

Fanni születése óta nekem összesen 3-szor jött meg eddig. Egyszer Fanni 2 hónapos korában, aztán most 3 hete, és most ma megint De most nagyon görcsöl a hasam, pedig nekem előtte sose volt ezzel semmi bajom. Mi lehet? Úgy görcsöl, hogy menni alig birok...

horvviki

Szioka! :wink:

Akkor holnap 13 óra fele! :wink: Viki küld már el nekem is priviben a pontos cimet,mert a házszám és emelet ajtót nem tudom! :lol:
Én sem kaptam kuponfüzetet,de még nem jutott eszembe reklamálni. :oops:

Ja és múltkori ELMŰS akcióm igaz lett,misszerint a számlának meg kellett volna már rég jönnie,ma beszéltem velük,mert ma volt a fizetési határidő. 2 hét még ideér a másik csekk. :roll: Nem tudom mi tart addig? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Oké
13 után
Helga?
Trécsi?

Majd reggel még felnézek...
megyek, mert Levi éhes :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Utazunk Szegedre!!!!! Ugy orulok neki! Annyira hianyzik mar az anyukam! Vonattal megyunk kettesben Aronnal, es apa beleegyezett! O nem jon velunk, dolgozik. Legalabb kipiheni magat, szegeny az ejszakazasok utan nem is tud rendesen pihenni, orokke a nyakan vagyunk. Egy csomo dolog van igy a keresztelo elott, azert is megyunk haza! Viszont ez azt jelenti, hogy a mai talira nem tudunk elmenni :( de gondolom, megertitek!!

Erezzetek jol magatokat!! Majd Szegedrol bejelentkezem!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Gyorsan mert indulunk.

13 óra nekünk jó. Boszi ment a cim.
Kia jössz? Trécsi?

Ha hazajöttünk jövök.

horvviki

Sziasztok!

Csak beugrottam szólni,h sajna nem tudok menni..az anyósóm keresztül húzta a számításaim.Ugyanis tegnap felhívott h jön ma és vágjam már le a haját :evil:

De kész csoda h szólt!

Apropó,Viki most én is pont azzal küzdök,min Te:(
Összevisszaság van e téren.
Elkéne mennem dokihoz.a múlkor 1 után ujra és 2 hétig..Mostmeh olyannyira gáz,h alig bírok 1 órát..

Szétmegy a fejem is!5kor keltem...
Takarítok,mosok..és asszem bebújok Milán mellé még kicsit.

Ne haragudjatok h nem megyek..Ígérem bepótólom!

Sajnálom h nem találtál szandit Fanninak.
Függönnyel kapcsolatban,mi nyáron vettük,varratuk a Baumaxba.
Bár sötétítőnk nics,mert reluxa van,de az egész került 10000-be.
Érdememes lenne meg ott is megnéznetek!Nagyon szépek vannak!
Én kicsit sokallom a 35-öt.
trécsi

Helga Neketek jjó utazást kívánok!Nagyon vigyázzatok Magatokra!
Biztos jól fog esni egy kis kikapcsolódás..

Fiora kitartás!Nemsokára megláthatod a pocaklakód..

Magunkról most nem írok,mert televan az agyam ezzel igy is..
De köszönök mindent és h aggódtok értünk..
trécsi

Sziasztok!

Fiora
Kitartás!
Én szerettem a végét is (emlékeztek?)... tök jó pocakosnak lenni. :lol:

Viki
Remélem a görcsök elmúltak már.
Én azt remélem, hogy nem fog már görcsölni... mert a terhesség előtt volt elég görcs :?

A Dm-nél "kedvesek" :?

Milyen volt a tali a dokinénivel?

Biztos odatalálok... az utcát tudom, hogy hol van.... :wink: Jó messze :lol:

Dél körül megyünk a postára, aztán a talira.
Csak 3+3 leszünk?

Helga
Jó utat nektek!
Ide hétvégén ismét jönnek a nagyik :P

Trécsi :(
Sajnálom, hogy Te sem jössz.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

....remélem nem fog esni....
Jönnek a felhők :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok! :wink:

Helga nagyon jó utat kívánok nektek,és majd jelentkezz! Meddig maradtok lent?

Trécsi nagyon sajnálom,hogy anyós miatt nem tudsz jönni! :evil: Más nem tudja levágni a haját,vagy te szoktad?

Viki mi volt a dokinál?

Nika? Fiora?

Kia akkor jössz ma a talira?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi és jobbulást nektek a kellemetlen napokhoz! :wink:
Viki jobban vagy már,görcsök?

Én mióta szültem megsem érzem,csak tudom,hogy van,és Gabika 4 hónapos kóra óta rendszeres nekem! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kia de jó,hogy jössz! :wink
Én is remélem eső nem lesz,mert felhők azok vannak tény! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi, Kia: köszi, kitartok :D
A tegnapi nap volt egy kicsit nyűgüsebb, szegény anyuval is elég harapós voltam, pedig azért van itt, hogy óvjon a széltől is.
Holnap megyünk UH-ra, laborra meg az első CTG-re. Remélem minden rendben lesz.

Kép
fiora

Fiora
Drukk a holnapi naphoz!
Majd számolj be.

...már itt a vége... jön az utsó labor, UH :lol: na és az első CTG....
Nagyon jó hallani, ahogy dobog a kicsi szíve. :wink:
Apa is mindig bejött :P

Boszi
Megyünk...
Te honnan is mész?

Levi most aludt el...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Megjöttünk a dokitól, de később mesélek, mert itt van már barinőm. Fél egyig marad, utána nekünk jó. Szóval gyertek 13 órára.
Nagyon várlak titeket! :lol: Még fél egy fele benézek ide, van-e változás.
Apa itthon lesz, de majd dvd-zik. :lol:

horvviki

Kia én itt lakom a Juhász Gyula utcában,ha szeretnék talizhatok itt vhol,és akkor együtt mennénk. Gabika általábban 12kor eszik,s utána megyünk majd le,így 13ra pont odaérünk! :wink:

Itt a számom,ha gondolod: 30/579-4954

bézs-bordó babakocsink van :lol:

Fiora majd számolj be mindenről,és,ha kapsz képet és tudsz feltenni,akkor azt is várjuk! :lol: Pocis képed nincs? :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi, oké..
12 után indulunk...
De hol is talizzunk :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

felraktam egy friss pocis képet :)

Kép
fiora

Kia nem tudom neked hol is lenne jó? Piac,Dm?
A számod elmentettem! :P

Ja és hozok fényképezőt! :lol: Babataliról kellenek képek! :P

Fiora nem semmi pocid van,de nem tudsz nagyobb képet feltenni?! 600x600as lehet max,és INFRAWIEY progival tudod könnyen átméretezni,ha nagy nagyon! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fiora
Szép nagy a pocak!

Ti milyen utcán laktok?

Boszi
Jó a piac... fél 1 után?

Levi most eszik...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

boszi: próbáltam nagyobbat felrakni, de mindig azt írta ki, hogy max. 6 KB lehet és ez pont annyi :?

Kép
fiora

Fiora
Biztos ide gondolta, ahová írsz...

(Melléklet feltöltése)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: