Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Betsy: nagyon édesek a képek!! Bence szép kis husi:) Nem semmi, hogy 49 kg vagy...És hozzá hány cm? Én pont tegnap méreckedtem és még az a fránya 4 kg mindig rajtam van, most vagyok 59 kg... Majd lemegy, ezen már tényleg nem izgatom magamat...

Christell: ne parázz előre..Minden a legnagyobb rendben lesz! :D

Rólunk: eléggé mozgalmas heteim vannak, ezért is elnézést, hogy ennyire ritkán jövök...Szerencsére a "betegsége" elmúlt, nem tudom mi lehetett. Férjem is teljesen oké...Végül most hétfőn kaptuk meg a 3. hós oltást, sajnos ennyire el kellett tolni...A baj ráadásul az volt, hogy előtte kezdett el sírni és mikor meglátta a doktornénit, akkor már nem volt megállj....Szóval mi végigsírtuk az egészet, pedig Alexi nagyon nem egy "beszari" baba :D :D Hétfőn voltunk 6120 gr...Szép husi ő is, de korántsem olyan mint Betsyié...Alexi nagyon hosszú lett inkább...Ne kérdezzétek, hogy hány cm...Sose tudom lemérni rendesen, de a lényeg, hogy már 68-as ruhákat hordunk...

Tejecske még van szerencsére, csak lusti korszakot él a Drágám, azaz addig vagyok jó még ömlik a tej, utána jöhet a lefejt cumisüvegből...Aztán meg dolgozzak én... Viszont a cumisüveget nem mindig fogadja el és kicsit ezáltal megnehezíti a dolgomat....

Most megint mennem kell, hív a Manócska:

Puszi mindenkinek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


SIRKICI: Nem baj, ha nem dönthető teljesen a babakocsi, akkor is nagyon szép, és nagyon jó áron vettétek. :lol: Szerintem meg teljesen mások a fiúk, pont összehasonlítottam tegnap Peti ennyi idős képeivel Bence képeit, teljesen mások. Igen, Peti tojás fejű, Bence kerek :)
CHRISTELL: Hasonló méretei voltak Bencének ennyi idősen, így szerintem, ha ilyen ütemben növöget Klárika, és kibírja bent végig, akkor 3,5kg felett lesz mindenképp :) Van még ideje megfordulni!
HENI: Örülök, hogy jól vagytok. 170cm vagyok. Tényleg nagyon husis Bence, nem tehetek róla, hogy ennyit eszik. Napi 5-6 szor eszik, már nem mérem, mennyit, de amikor mértem, 150-250ml között mutatott a mérleg. :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Még mindeig egyben.

Betsy,

Gyönyörű szép Bence baba, és olyan kis mosolygós.
Szép kis husis baba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bazsinál nekem is volt magzatvízvétel, mert őt is túlhordtam egy héttel. Tudom, hogy kellemetlen és nem mindig segít.
Majd holnap beszélek a dokival, ha indítani kell, akkor mivel csinálja.

Chris,

Gratulálok a méretekhez, szép nagy babócád lesz, ha végig bent marad. :lol: :lol: :lol:
És tényleg bőven van ideje a 36. hétig befordulni. Sőt van olyan baba, aki később fordul be, bár ez ritka, mert akkorra már elég nagy a forgolódáshoz.

Heni,

Örülök, hogy most már minden rendben van nálatok. Képeket is tehetnél fel. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

BETSY!!! Egy kicsit megkésve, de Sok boldog névnapot kívánunk utólag! Szépen gyarapodik Bence is, biztos jó kis tejcid van! Fejed még? Vagy használsz vmit, amitől több van? Kap már mást is, vagy csak szopik? Én olyan 45kg körül vagyok, lóg rajtam minden ruha, bezzeg a kisfiam meg kis hurkás. Néha rám is furcsán néznek, hogy az enyém-e. Ja, de én csak 156cm vagyok.

Megkaptuk mi is a 4 hónapos oltást, 6480gramm Martinka, de a hosszát most nem mérték. Martinka is napi 6x eszik. Átfordult a hátáról a hasára kb két hete, ma pedig addig tornázott, amíg visszafelé is sikerült neki. És úgy örült neki, nevetett!
Vendég
 


Sirki: 100%-ban a miénk sem dönthető, nem baj!

Chris: A méretek tökéletesek, mi is ekkorák voltunk a 32-33. hét táján. Sztem nem lesz kis súlyú ez a Klári baba...Hát beszélgessetek el vele, hogy forduljon be szépen. Ideje még van ám!

Bambi: Mi újság felétek?

Betsy: Helyesek a srácok nagyon, Peti egész nagyfiú már...Hogy melyik fiú kire hasonlít, hát meg nem mondom, az iwiw-es képek elbizonytalanítanak.

Heni: fotó?
jaimee1
 
 


Chris,
van még ideje befordulni, bár engem már meg fog egy kicsit rémiteni, ha a 32 hetes uh-n nem lesz befordulva a babócám, de nem akarlak ijesztgetni. Szép nagy baba lesz szerintem is, ha igy folytassa. Az a lényeg, hogy emigy minden rendben van vele!
Ha kész lesz a kiságy ugye raksz fel képet?

Betsy,
ránézésre nem hasonlitanak a fiúk, de ha jobban megnézem akkor a szemük szine és az orruk szerintem egyforma. :lol:
:shock: 170 cm-re vagy 49 kg? Te mázlista!

Jaimee,
akkor úgy nézem nem sok kocsi dönthető teljesen 180 fokba...
Mi ez az új vonalzó? Úgy hirtelen mikor ránéztem meglepődtem, hogy 21 days until Testing. Először azt hittem, hogy már dolgoztok a kistesón! :wink: :lol:
sirkici
 
 


Ismét itt!

Most tényleg visszaolvastam, csak éppen annyi infót láttam, hogy totál elfelejtettem kinek mit akartam írni!! Úgy látszik az agyamra ment a szoptatás:)

Betsy: én lemaradtam :oops: Boldog névnapot kívánok!! Nem semmi, hogy ennyire vékony vagy....Hogy csináltad??

Omni: nagyon édes Dóri baba...Sajnálom a kaki dolgot....Nálunk minden nap van, viszont zöldes most megint a kötelező óta... :? Ezek a kaki gondok.... Tegyél még képeket....!

Jaimee: Te is jó hamar leadtad a feles kilókat... Tejecskével hogy állsz? Mennyit eszik a babóca??

Chrissy: látom, a súlyod neked is cérnába ment át!! Martinkáról újabb fotók esetleg?

Judy: továbbra is kitartást!!

Christell: persze, hogy minden rendben!!

Na, ennyi volt megint a kimenőm..

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Tényleg Jaimee, mi ez a vonalzó???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Heni: Fogalmam sincs, mennyit eszik, egycicizünk még, abból jóllakik. A mérleg még itt van, de már csak egy hétig...Fura lesz, mert most minden másnap mérjük. Jelenleg: 5280 g. (kaka után :D )

Ja, a vonalzó? megjött Piri 19 napja és várom, hogy elmenjen. Pöttyezek mostanság... :? :?
Ha letelik a 40 nap, vagy rosszabbul leszek, doki. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.03 15:50-kor.
jaimee1
 
 


Sziasztok,

Megjöttem a kórházból.

NST-t kétszer kellett megcsinálni, mert az első nagyon lapos volt, és Barbika sem akart mozogni. Utána ittam egy kakaót, meg fel kellett mennem a 3. emeletre meg vissza, és ujra megcsinálták. Az már nagyon szép lett és kiscsaj is mocorgott rendesen.

Méhszájam sajna még mindig masszívan zárt, megpróbálkozott az orvos a magzatvíz megtekintésével, de sajna semmit nem látott.
Most az van, hogy hétfőn is és szerdán is megpróbálkozik a magzatvíznézéssel, de ha még akkor is teljesen zárt lesz, akkor szerdán bemutat a fő-fő dokinak, és megbeszélik, hogy mi legyen, de ha még mindig ilyen zárt leszek, akkor 90% a császár.
Azért én várom a görcsöket, de mivel az első gyerekemet túlhordtam 1 héttel így bennem van ez a hajlam azóta is, és ugye uccsó szülés óta eltelt 7 év, így hasonló a dolog az elsőhöz.

Császáros csajok.
Nagyon fáj a heg miután elmegy az epidurál hatása????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


CHRISSYY: Köszi :) Minden szopi után kifejem, amit benne hagy Bence, ha esetleg éjszaka egy etetést átalszik, akkor is kifejem. Nem eszik Bence csak anyatejet, se víz, se tea, majd csak 6 hónapos kora után kezdem el a hozzátáplálást. Nem szedek semmi tejserkentőt, szerintem nem lehet túl zsíros a tejem, de mivel Bence csak heti 2-3-szor kakil, így felhasználja azt, amit megeszik :) Nagyon ügyes Martin, hogy már forog. Hason mióta tudja tartani a fejét?
HENI: Köszi :) Nem csináltam semmi különöset, napi 5-6-szor eszek, jó sok édességet is, ilyen géneket örököltem, bármennyit ehetek, nem tudok hízni, 12 éves korom óta 50kg körül vagyok. Végül hogy döntöttetek a rota elleni oltást beadatjátok?
JUDY: Nekem nem fájt most egyáltalán a heg, az elsőre már nem nagyon emlékszem. Viszont a felkelésnél lesz nagyon rossz, de az is csak pár napig. Nyugi, nem lesz császár. Apát nem támadtad le? ;) Amikor Bazsit túlhortad, magától indult meg? Akkor is ilyen volt a méhszáj? Gyorsan tágultál?
JAIMEE: 40 naposak a ciklusaid, és közben pecsételsz? Jól értem? Ez azóta van, mióta szülés után megjött?

Mindenkinek kellemes hétvégét! Puszi a gyerköcöknek és a pocaklakóknak is :)
Vendég
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam Barbika miatt,de látom még nagyon jól érzi magát az anyucija hasában :)
Judy, én mindkettőt 6 nappal túlhordtam,lehet most is ez vár rám :? .
Csak nálunk a kiírás másnapján be kell feküdni a kórházba :( .Na ezt nem akarom.

Jaimee

Köszi kérdésed,de őszintén rosszul, nagyon. Bence megint hazahozott az oviból valami vírust,köhögés,orrfolyás,magas láz.Most én is elkaptam,lázas szerencsére nem vagyok,de ez a köhögés kikészít,gyakran hányok tőle :( .
Hátfájás meg attól van,hogy Gergő nyomja az epémet, ami pang.Már nagyon várom, hogy megszülessen,mert szenvedek,az első kettővel szinte semmi bajom nem volt,most triplán előjön minden.
Az nem túl jó,hogy 19 napja pöttyözöl...

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok!

Judy: őszintén? Nekem nem lett volna baj a fájdalom...Ahogy a Betsy is írta, a felkelés nagyon kellemetlen, de utána napról napra könnyebb lesz...Azt az egy hibát ne kövesd el, amit én csináltam, hogy friss sebbel rohangáltam a baba után, mert jófejek voltak a csecsemősök :? Így begyulladt a sebem és az viszont marhára fáj...Tehát volt 1 piszok rossz hónapom sok fájdalommal és antibiotikummal...

De neked nem lesz császár!!! Szugeráld a babád!! :lol:

Betsy: milyen nagyon szerencsés vagy az alkatoddal!! :!: Igen, végül beadattam, mert összeszedtük valahonnan ezt a gyomor vírust, emiatt ment a hasa és 3 hétig zöld volt a széklete...Ez annyira megijesztett (mert k.b 30ml-eket evett), hogy inkább beadattam..Viszont emiatt most megint zöldes a kakija....De azt mondják, hogy egy teljes hét kell az ürülésig.. Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miként kapta el a vírust, mert alig vittem pár helyre, anyatejes...stb...Állítólag még a levegőben is megtalálható...

De jó neked, hogy nem kell a tej miatt aggódnod...Oké, hogy nekem van, de most már eléggé necces a szitu...Kell kezdenem a hozzátáplálást, mert szépen megnőtt az étvágya Kincsemnek, annyi meg már nincsen....


Jaimee: nem semmi ez a piri...Nekem decemberben volt 1 hét pöttyözés, azóta csak az érzés + a tejcsökkenés maradt meg mensi idejére...Kíváncsi vagyok mikor fog ténylegesen megjönni...

Bambi: húú, nem jó hírek!! Gyógyulj gyorsan!! Bencének is ugyanezt kívánom!! Most már mindjárt vége a télnek és jön a várva várt tavasz....

Mindenkinek szép szombat estét:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Ui.: annyira furcsa, hogy így telik az idő....Nem Jaimee??? Még csak most volt a HSG... :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Bambi: Szegénykém....Pedig van még egy pár hét hátra...Hát kitartás neked! Jobbulást a náthából. :wink:

Judy: Drukk, hogy minden rendben legyen. Nem bizti még az a császár.

Heni: Hát igen...Tavaly március 2-án volt a HSG. Pont mostanában gondoltam vissza azokra a hetekre, a bebabásodásos ciklusomra...Egyszerre nagyon távoli az egész és mégis mintha most lett volna. :shock: :shock: :shock:

Tejről: Hááát, meglátjuk meddig lesz, én sem vagyok tejcsarnok, de igyekszünk. :D
jaimee1
 
 


Gyabi: HOgy vagy, mizu feléd? Írjál rólatok valamit!

Barbi: ??????
jaimee1
 
 


Jaimee,
nem semmik a ciklusaid, jól összekuszálódhatott a terhességtől! És hát igen, mintha most lett volna a HSG, igy nézve gyorsan telik az idő!

Judy,
nem lesz császár, gondolj erre! Ha az elsőt is túlhordtad, akkor most is szépen meg fog indulni magától az a szülés! Csak pozitivan! Kitartás!

Betsy,
szerencséd van az alkatoddal kapcsolatban!

Bambika,
szegény te, már megint beteg lett Bence, meg te is elkapod tőle, még jó, hogy nincs lázad! Gyógyulj meg gyorsan!
sirkici
 
 


Sziasztok,

Megjöttem a kórházból, szívhang rendben volt ma.
Holnap megint lesz vizsgálat is és magzatvízvizsgálat, ha hozzáfér.
Kiváncsi vagyok nagyon.

Pont az én orvosom volt ügyeletben, kicsit beszélgettünk és egy kicsit meg is nyugodtam. Nagyon ari, most örülök igazán, hogy ilyen orvosom van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igazából most már az a lényeg, hogy mindketten egészségesen túllegyünk a szülésen.

Lányok,

Köszönöm az együttérzést, drukkokat és tanácsokat. Aranyosak vagytok nagyon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kicsit ritkátbban leszek mostanában, mivel szétkaptuk a házat, festés-vezetékelés-parkettázás-belső ajtó scere, meg ilyenek... :cry:

Nagyon sok a munka, egyszerre 2-3 mester van itt, azokat kell körbeugrálni, minden hülyeségért elmenni a boltba.
A lábam és a hasam estére mindig nagyon fáj, de egyébként minden oké.

Betsy: a babakocsi a www.arzuhanas.com oldalon van, Haberkorn típus azthiszem.

Judy: kitartást Neked!!! :lol:

Bambi: remélem hamar kihevered ezeket a vírusokat!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy! Nálunk napi 2-3x van kaki. Ügyeskedik a drága, mikor olyanja van. Már régóta tartja hason a fejét, de időben nem emlékszem, talán pár hetes lehetett. Bő egy hónapos kora óta csak hason alszik. Viszont mikor hazajöttünk a kórházból, 3 naposan átfordította a fejét hason, de 1 hetesen tartotta picit.
Vendég
 


Jó reggelt,

Gyors leszek és bocs ha most nem reagálok senkinek.

Most értem haza a kórházból.

Reggel már nagyobb mennyiségű és véres kocsonyás anyag jött ki belőlem. Nagyon örültem és mentem is a kórházba.
Hidegzuhany.....
Méhszáj még mindig 2100-as masszívan zárt. Magzatvízet sajna megint nem tudtak nézni. NST-t megint 2x csináltak, mert kislányom aludt. Amugy a 2. jó lett.
Volt UH is.
Adataok

Koponyafekvésű
BPD 97 mm
FOD 113 mm
AD 109 mm
FL 74 mm
Becsült súly 4010 g
Placenta: mellső falon III-as fokozatban érett, meszes gócokkal
Magzatvíz Átlagos
FHR 144/min

Amugy a koponya a bemenetre illeszkedik, mégsem nyomja annyira a méhszájat, hogy az táguljon.

Délután 1-re vissza kell mennem a kórházba bemutatásra. Az Orosz
főorvos is megvizsgál és eldönti, hogy mi legyen. Valszeg marad a császár holnap vagy csütörtökön. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy
drukkolunk!!!!! nekem is ekkora volt Máté 97 BPD. és 3900 grammal született. nekem nem illeszkedett be rendesen a feje, ezért lett császár. (meg fájások sem voltak, csak elfolyt a magzatvíz. aztán infúzióra beindult, de az meg Máténak nem tetszett, baromi gyorsan kezdett verni a szíve, így leállították és jött a császár.) majd figyelem a híreket rólad. most már hamarosan meglesz a lányotok!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


JUDY: Drukkolok, hogy magától kibújjon Barbi! Várom majd a híreket!
Vendég
 


Judy: Drukkkkkk!
jaimee1
 
 


Köszi lányok a drukkokat,

Most már nem bánom a császárt a meszes méhlepény és a méretek alapján.

Már nincs helye szegénynek odabent, inkább a karomban van már a helye. :lol: :lol: :lol: :lol:

Délután még megírom mi lett a döntés, aztán Betsy-n keresztül üzenni fogok, ha megszülettünk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.03 15:51-kor.
jaimee1
 
 


Csajok,

Csak egy gyors bekukk.

fél 4 körül indulok szülni, 2111-es a méhszáj, magzatvíz nem épp tiszta, burkot repesztenek, aztán meglátják hogy fogok tágulni.

Ha nem megy császár, ha igen hüvelyi szülés.
Drukkoljatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Juj, gondolok rátok egész nap! Várjuk a híreket!! :D
jaimee1
 
 


Judy: nagyon drukkolunk, ügyesek legyetek!!!!!!!!!!!!Kívánom, hogy hamarosan ehhez hasonló talpakat puszilgass!!!!

Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Judy,
nagyon-nagyon drukkolok!
sirkici
 
 


Judy! Itt is :) Nagyon sokat gondolok rád/rátok! Drukkolok!!!
Vendég
 


Judy! Nagyon-nagyon szorítunk! Ügyesek legyetek!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Betsy: - ciklusról. Nem, az történt, hogy ahogy a gyermekágyi vérzés elmaradt, rá 5 napra meg is jött. És azóta, azaz 23 napja abba sem maradt. :? Még várok, aztán ha így maradok, akkor doki. Csak vonakodok elmenni, mert szerintem a vérzés és a szopi valahogy összefügg.

Judy: Nincs hír...az jó hír? Szülsz javában?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.03 15:51-kor.
jaimee1
 
 


[quote="[size=200]JUDY[/size] sms-ben"] írta:[size=200]JUDY[/size] sms-ben2008. febr.25-én 21.19-kor császármetszéssel megérkeztem végre. Súlyom 3850gr és 58cm-es nagylány vagyok. Anya és apa nagyon boldogok. Puszi. Király BARBARA
Vendég
 


Hűű, ezt jól kiizgultuk :lol:

Judy, hatalmas nagy gratula Nektek a gyönyörű kislányotokhoz!!!
Vendég
 


Judy: Nagyon sok szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget és soksoksok tejcsit kívánunk! Jaimee+Réka baba
:D :D :D
jaimee1
 
 


JUDY kislánya BARBARA:

Kép Kép
Kép
Vendég
 


JUDY! Itt is Hatalmas Gratula nektek! Sok erőt, egészséget, boldogságot, mielőbbi felépülést és rengeteg tejcit kívánunk! Chrissyy és Martinka
Vendég
 


Judy

Gratulálok a nagylányhoz! Szép nagy baba!

KépKépKép
bambika
 
 


Judy,
Szívből gratulálok Nektek!
vedresandi
 
 


Judy,
HATALMAS GRATULA A KISLÁNYOTOKHOZ! SOK BOLDOGSGÁOT, FŐKÉNT EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KIVÁNOK! SZÉP NAGY BABA LETT!
sirkici
 
 


Judy: gratulálok Barbikához, nagyon szép kislány!!!!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok! Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!
Judy gratulálok a pici lányhoz!
Remélem mindenki jól van.Az én babóm sokat mocorog,éjjel nehezen alszom és még 2és fél hónap van hátra.Továbbra is irígykedem a már babázókra de mindig elmondjuk a picurnak h csak akkor jöjjön ki ha itt az idő.Szal nagyon várjuk de majd májusban jöjjön.
Amúgy megvolt a vércukor mérés elvileg minden jó de gyakran leszek rosszul sztem leesik a vércukrom.Remélem a hátralévő idő hamar lemegy mert így utólag hamar eltelt ez a 7hónap. :D
Vendég
 


Gitka: Szia! :D Hol tartotok az előkészületekben? Sokat mocorog? :D Hú és még mennyit fog! :D
Hát igen, mire észbekapsz, mehetsz NST-re. :shock: :D
jaimee1
 
 



JUDY-MAMI: HATALMAS GRATULÁ A BARBIKÁHOZ!!! SOK-SOK TEJCSIT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Nagyon szép kislány!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Kép
sirkici
 
 


Bocsi, az előbb lemaradt a lényeg, de már akkora a kép, hogy úgy néz ki nemtudok akkorát egyben kimásolni! :twisted:

Kép
sirkici
 
 


Barbi,
hol vagy elveszve??? Kérünk képet Domonkosról a tábliba is, meg egyébként is, nem is láttuk még a kis lurkót!

Akkor felteszem a kismamás táblát is:

Kép

Chris,
te vagy a következő! El tudod ezt hinni? Hogy rohan az idő!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk.

Grtaulálunk Judynak! Sok boldogságot, örömet, és jó egészséget kívánunk!

Sirkici!
Igen, én vagyok a következő. El sem hiszem. Nincs időm sem felfogni.

Tegnap megjött a kiságyunk! :lol: Még nem szereltük össze, sajnos nem volt még időnk átrendezni a szobát. Jövő héten remélem összejön, és akkor majd teszek fel képeket.

Most is sajnos rohannom kell. Itt van a villanyszerelő a háznál, apósom, férjem vésik a falat, felfalazzák az ablakokat, szóval kijavítják, amit a kőművesünk itt hagyott. Nekik kell főznöm. Egész héten ezt csinálom. Kicsit fáradt vagyok, de valamit valamiért. Remélhetőleg jövő héten vakolunk. Ezért még a babaruhákat sem volt időm kimosni, még nem is tudok készülődni nagyon a babavárásra. :oops: :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Hú Lányok!
Most látom csak a vonalzómat... 50 nap alatt vagyunk! Félelmetes!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?