Új privát üzeneted érkezett!

Bea, igen ari Rozi baba :lol: Nálunk a nagyik öltöztetnék agyon. Én kantáros naci és kapucnis pulcsit (ok sapka) adok rá 15 felett. Lábzsák a babakocsiban. Ennyi volt Spanyolo.ban is és nme lett baj belőle. Kül sztem azért is fázott meg, mert én is túl öltöztettem múlt héten.
kpetro78
 
 


Nálunk most újra az a korszak van mint amikor felállt, de nem tudott leülni. Állandóan figyelnem kell és lehetőleg 1 méteren belül legyek. Úgy nekibátorodott a járásnak, hogy már a szoba másik végéből is utánam indul, de ma volt először, hogy oda is ért. Még meg is könnyeztem, először jött végig a szobán. De ennek a sikere, még olyan mint Katáéknál az alvás: ha stabil állásból indul el, ha nincs egy játék sem az útjába (ez a legritkább :lol: ), ha nem akar nagyon hamar utolérni, stb...
Olyan furi, hogy ha hátatfordítok és arrébbmegyek nekicsapódik valami a lábamnak, eddig csak felmászott, amolyan bordásfal- helyettes voltam. :lol:

Öltözködés: én ma miután végigcsináltuk az öltözős ramazurit lementem és kb. 10 fokkal melegebb volt mint ahogy fentről megítéltem, úgyhogy visszamentem és kezdtük előről. Bár meg kell mondjam megfordult a fejembe, hogy inkább nem megyünk sehová :oops:, de aztán nagyon jól elvolt. Megvolt az első fűevés is mert arcraesett :cry: , pedig fogtam a kezét. Ennyit a bénaságról .

Bea, Rozi csodaédes, abban a kis sapiban pedig be lehetne nevezni egy babafotópályázatra. Annyira csajszis! :lol:
Vendég
 


Vissza kellett olvasnom, mert elfelejtetem miket akartam írni.

Bea, nem beszéltél Te össze az urammal, mert Ő is szó szerint ezt mondta, hogy szerinte Ő még ugyancsak az átlagon felül teljesít a házimunkában, azzal, hogy hetente párszor elmosogat és 2-3 hetente porszívózik. :lol: . Remélem ezt Ő sem hitte el magáról, csak engem próbált megtéveszteni. :lol:

Rozi nagyon bátor kiscsaj, hogy a bohóc ölébe ment. Mi ezt kb 20 perc ismerkedés után tudtuk volna megcsinálni. Akkor nem csak a porszívótól nem fél :wink: .

És még mindig Bea, a Ti b.kocsitokban nincs szíj? Mert ha bekötöd, nem tud benne felállni, felülni. Legalábbis a miénk ilyen és Nektek is Bergon van.
Vendég
 

 
 

Utolsó: én nappal szoktam evés után fogkefézni, meg ő magának :lol: és este a pelus mert akkor az egész száját áttörlöm (próbálom). Néha megharap, de oldalt dugom az ujjam ahol nincs foga. :roll:

Mostmár én is kezdek majd sajtot joghurtot adni, jó tudni, hogy ez kiváltja a húst.
Vendég
 


Kata, hm, hát azért az meglehetősen költséges mulatság lenne 2-3 kg körtét elpostázni, nem? :roll: inkább tényleg hozd el személyesen! :D addig kibírjuk körte nélkül :wink: (különben a férjem pesten dolgozik, még az is lehet h őt is meg tudom fűzni...)

igen, az allergia az oka h nem adok sajtot és joghurtot. elsődlegesen tej-, tejtermék a probléma, meg a tojgli. és ezekkel még csak anyatejen keresztül találkozott, mégis. :roll:
igazából viszont nem értem h a ti orvosotok miért javasol Marcinak már ilyen korán tejtermékeket :shock: :shock: én úgy tudom h 8-10 hós kor előtt nemigen szokták adni, sőt a mostani nézetek szerint úgy tudom h egy éves kor előtt nem tartják szerencsésnek - különösen akkor, ha volt a családban BÁRMILYEN allergia (márpedig manapság melyik családban nincs?! :roll: :cry: :evil: ).

Hajni, sirályok itt vannak a városban a Csónakázó tónál. (azt nem tudom h miért csónakázó, mert csónakot még nem láttam rajta :lol: )

járjuk a helyi "tavakat" - 5 percre a házunktól van egy kis liget, akkor kocsival 10 percre a csóni (az idézőjel annak szól h ezek a tatabányaiak mesterséges pocsolyák valójában), tatán az öreg, meg a cseke tó, ma meg elmentünk majkra (ott van a kertünk, ahova benneteket is hívlak) és ott is van egy nagy horgásztó. így már azt is tudom h esernyős babakocsival gyalog 15 perc alatt le lehet sétálni a tóhoz a kertünkből és fel lehet menni a kamalduli szerzetesrendi kolostorhoz is. szép séta. van egy bányászati múzeum is picit tovább - ezt én is most fedeztem fel :oops:

nagy ötlet ez a miskolci kocsonya fesztivál sztem! ez nem túl régi találmány, ha jól tudom, ugye?
sztem ebben az átmeneti időben a legnehezebb felöltözni nekünk is, hát még a gyereket ruházni!! amikor elbújik a nap v árnyékba érsz, hűvös van, ha kilépsz a napra, szinte strand időnek tűnik, de nagyon becsapós. én ma pont ezért vittem magunkkal vékony sapit-vastag sapit, kapucnis kardit-meleg kabátot és igény, ill időjárás szerint cserélgettem. mert ha feltámadt a szél, azért nem ártott a vastagabb sapi, késő du-ra, amikor már ment le a nap, akkor meg elkélt a kabát.
Vendég
 


Doo, ez tök jó, hogy az ember a gyerekkel újra felfedezi kis városát. Gyula pl. fürdőváros hatalmas és szép stranddal, de évek nem voltam. Ezután biztos menni fogunk és el fogunk menni csónakázni is amit 16 éves koromban tettem meg utoljára :lol: .

Ha már itt tartunk, van már valakinek nyaralási úticélja?
Jaj, én annyira remélem, hogy eljutunk, de még az anyagiak közbeszólhatnak és persze azt sem tudom hová menjünk. Még az is lehet Apa megy a csomagokkal kocsival én meg Hangával vonattal, mert kocsiba csak megyén belül mernék vele elindulni. De csak ne menjünk már 30 km-re nyaralni :? .

Ági nagyon eltűnt :( , remlélem minden ok. velük.
Meg Timcsi is jó lenne ha tudna valamikor jelentkezni.
Vendég
 


Sziasztok!
Hajni:gratulálok a szoba átkeléshez!!!Az én lányom nem akarja kamatotztatni tudását,nem akar mendegélni.Na sebaj majd csak!De rá jöttem rossz cipőt vettem :oops: olyan merev,hogy teljesen leblokkol benne(van egy kiscsizma ami jó rugalmas,bár nem márkás)abba sokkal szebben jön mellettem úgy,hogy csak az egyik újjamat fogja.

Nyaralás:én idén vagy Bulgária vagy Görögországra lennék kiváncsi!De persze ez nálunk is anyagi kérdés :twisted: :cry:

Sajnos mifelénk nem nagy program kínálat van...

Egy pár kép: Kép Kép Kép

Ma 4-től fennt vagyunk!Bár ő már édesdeden alszik!Nem sírt,csak úgy döntött ennyi elég!Ja és kijött a 6.fogunk!Szerintem ez zavart be!

KépKép
vicuska
 
 


Ez a tejtermék dolog amit Kata doki nénije (doki nénink) mondott, most engem is megkavart egy kicsit :roll: Szóval a tejtermék kiváltja a husit. Godolom itt natur joghurtról lehet szó, meg milyen sajtról?
Nálunk senkinek nincs allergiája a családban és Rozi lassan 9 hónapos, lehet bevállalunk egy joghurtot. Tegnap miközben vacsiztan Aktíviát ettem és a gyerekem teljesen kinézte a számból. Adtam neki 2 falatot (csak a kiskanál hegyén volt) és láthatólag tetszett neki, nyelte volna tovább.

Kata! Göröngyös :lol: talaj! :lol:

Hajni!
Tök jó, hogy Hanga már lépeget. Annyira cuki lehet a kis drága. Aki ennyit taposózik mint TE, annak meg sem kottyan felruccani vissza a 4.-re a gyerekkel átöltözni. :wink:
A bohócos dolog úgy volt, hogy csinált neki a bohóc egy lufi kutyát (potom 200 Ft) aminek nagyon örült. Utána a bohóc eltüsszentette magát, amitől a gyerekem sírva fakadt. Majd megvígasztaltuk közösen és ekkor adtam a kezébe. Miközben fényképeztem volna soha nem nézett rám, hanem nézelődött mindenfelé. Szólogattam, hogy "Rozi, Rozi baba,.............................." Erre a bohóc már unhatta a banánt, mert megszólalt "Rozika, nézz már oda!!!!!!" :lol:

Alváshoz kössem be a gyereket? :? Nem drasztikus ez :?:

Doo!
Te aztán előrelátó anyuka vagy. Mi az, hogy béna anya , aki ennyi cuccal indul útnak :lol: Nagyon szép helyen laksz, öröm lehet így sétálni, hogy ennyi szépséget látsz.

Még mindig porszívózom a gyerek orrát. :twisted: A nyála is szó szerint ömlik a szájából. Az ajka alatt már teljesen ki van pirosodva a bőre, kicsípte a nyál.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nagyon várom már a Születésnapot!Meg is tanítottam neki,hogy fújja a szél a fákat.Remélem majd ő fújja el a gyertyáját?! Kép

Hajni:Ha nem vagyok indiszkrét ti mit vesztek neki szülinapra ?én a világ minden kincsét megvenném,de tapasztalataim alapján felesleges.Szinte semmivel nem játszik amit erre a célra találtak ki.Minden más aranyat ér!De szeretnék Örömöt és Boldogságot látni az arcán(lili baba dvd-re nagyon megy)

KépKép
vicuska
 
 


Alsópáhokra megyünk április 7-én 4 napra :wink: Ez ugyan nem nyaralás még, de remélem jóidő lesz és sétálhatunk jókat! Már nagyon várom.

Nyáron szeretnék valami vízes helyre eljutni, ahol tudunk strandolni. Én a természetes vízek híve vagyok, de még ki kell találni hol van jó minőségű víz :?

Vicus!
Olyan jó fotókat tudsz csinálni, LOttiról. Azanyja, tényleg nemsoká 1 éves nagylány lesz. :lol:
A második képen mi az a nagy állat :roll: ?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Húú, most ki kellett jegyzetelnem kulcsszavakat, el ne feljetsem miket akartam írni. :lol:

Vicuska, Lotti is biztos hamarosan kamatoztani fogja, Hangi is egyik napról a másikra lendült így bele. Vasárnap még 3-4 et lépett, hétfőn meg átszelte a szobát. Mondjuk leesett az állam és levegőt is elfelejtettem közbe venni, de majd megszokom. És a járást kizárólag arra használja, hogyha megpróbálok távolodni akkor utánam seperjen. Nem lazul ez a póráz, de legalább mostmár csak rosszabb napokon követ üvöltve :lol: .
És cipőbe kint még Neki is sokkal nehezebb, ott nem lép ennyit.
Mókás lehetett 4 órakor toppon lenni és játszani, Te szegény, de gratula a fogicához. Fránya fránya fogak, ki találta ezt ki hogy este kell kinőjjenek? :twisted:

Nyaraláshoz szép terveitek vannak, nekünk most külföld biztos nem fog összejönni, mert ha végre egyszer elkelne a lakás, igencsak kell majd a pénz, hogy ne híd alá költözzünk :? .

Ajándék: már miért lennél indiszkrét? Én egy utazójátékra gondoltam, a Brendonba néztem ki. Felesleges sok játék, mert épp elég van neki a negyedét se használja, csak addig míg szétpakolja. Talán ez még a kocsiban hasznos lesz, remélem egy kicsit el tudja foglalni magát vele. Meg kap még egy tortát és a műtermi képeket szeretném megcsináltatni. (az se 2 fillér lesz) Hiszem, hogy nem az ajándékmennyiségtől lesz szép a szülinapja.
A nagyszülőket pedig ruhára fogom biztatni, mert semmi átmeneti ruhája nincs.

Bea, ha a vizes helyeket kedveled mégiscsak Gyulára kell gyertek, mert itt van természetes víz is + gyönyörű strand, ahol tök jó bébi medencék vannak. És akkor még közös progikat is csinálhatnánk. Itt nyáron majd minden hétvégén van valami rendezvény. Igaz, hogy egy csomó pedagógust utcára tettek, mert arra meg nincs pénz, de ebbe most inkább nem megyek bele. :twisted:

Édes kis bohóc lehetett... :lol:

Alváshoz miért drasztikus bekötni? Szerintem kiesni drasztikusabb és nem kell azt olyan szorosra, csak annyira hogy a felülést már megakadályozza. Gondolom a bkocsiba amúgy sem nagyon forgolódik.

Rozinak jobbulást!

Vicuska, tényleg nagyon szép képeket tudsz csinálni, Lotti, tündérpofi.
Vendég
 


Most megpróbálom belinkelni azt játékot amit kinéztünk.

www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.asp ... =7&whid=44
Vendég
 


Doo,
Fogalmam sincs mennyiért lehet feladni a körtét, megnéztem 990 ft per kilo. Nem értem, hogy miért ne lehetne tejterméket adni, csak tejjel kell várni 1 éves korig. Mikor próbáltad utoljára a joghurtot? Mi az a tojgli?

Hajni, én is gratulálok, akkor nálatok már nem "áll a baba, áll, ..." hanem "jár a baba, jár, ..." hangzik fel. :lol:

Bea, én natúr, zsíros, bio joghurtot adok. Vettem bio ementálit,parmezánt, azt egyelőre még nem adtam. Alsópáhokon a Kolpingba mentek? Mi április 20-án Anyummal, van üdülési csekke.

Jajaj, most du alvás helyett "áll a baba, áll" megy a kiságyban, pedig hulla, már nem is nagyon tud kordinálni. Ha bemegyek, akkor kacag :lol: cumival a szájában. Most mi legyen?

Akkor, elmondhatjuk, hogy én nem túl aggódó Anyuka vagyok az öltözés terén... :oops: bár lehet, eddig csak megúsztuk. De én utálom agyon öltöztetni :!: És ő most gyülöl öltözni. Fele cuccot útközben adom rá és lököd arrébb mert nem lát tőlem :oops:

Vicuska, olyan aranyos vagy, h várod a szülinapját :lol: Már csak egy hét, ugye?

Hajni, most azért szeretném elringatni a Marcit... Neked is volt állás az alvás helyett? Most esik-feláll-esik-ordít megy a kiságyban. tutti fáradt, mert minden lefejelt már úgy is, hogy félig tartottam és dobálta magát az ölemben is. Egyszerűen túl pörgött. Lehet próbálok vele járkálni, az általában megnyugtatja...
kpetro78
 
 


na, alszik. betakartam vastag takaróval és kinyitottam az ablakot. mi lesz ha majd így is fel tud állni?! a tempójából ítélve max két nap :D

Hajni, menő a játék. Most értem csak, hogy milyen mák, hogy szeret Marci utazni, bár azért eleinte ő is sírt... Azt nem próbáltad mostanában, hogy előre ülsz?
kpetro78
 
 


Köszönöm a bókokat.Az egy hatalmas pu-pu teve.Karácsonyra kapta mamáéktól. hú ez jó kis játék,csak én már annak örülök ha kifogy valamiből az elem mert nálunk egész nap zeng a ház a játékok dallamaitól...
Gyulán még én sem voltam csak átutazóban.Tehát akkor jó hely,lehet el kéne látogatni?!
Tényleg nagyon várom..már mondják az itthoniak is,hogy túlzásba viszem.De nem tehetek róla így érzem,hogy ez egy fontos esemény!

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska, igen, igen, gyertek csak Gyulára és akkor találkozunk :lol: . Én is nagyon várom a szülinapját, olyan nagy dolog ez, 1 éves, imádom :lol: . Nálunk azért nem lesz nagy felhajtás, ez a én hülyeségem, nem szeretem az ilyen nagycsaládi banzájokat. Mi az eljegyzésünket is utólag jelentettük be a családnak, kettesben gyűrűt cseréltünk, jó volt.

Dallam nálunk is van, főleg a kocsiban..., apa hallgatja a Hooligans cd-t, Hanginak meg énekel a tanulókutyája vagy a zene tv-je (ismeritek?). Kellemes kis hangzavar :?

Kata, nem nagyon ülök előre mert tudom, hogy meddig bírná figyelemelterelés nélkül. Szerintem nem lenne se jobb se rosszabb, ha elől ülnék. Illetve szoktak elől ülni, mikor vezetek de ez ritka.
És tényleg köszönd meg Marcinak, hogy ilyen rendes gyerek hogy szeret utazni. :lol:
Alvás nálunk is nehéz volt ebben az időszakban, de aztán valahogy magától visszaállt a régi rend. Én olyakor vagy 100x bementem, visszafektettem vagy kivettem és járkáltam vele, míg úgy rendesen elálmosodott, akkor már fekve maradt, ha letettem.
Türelem nem lesz örökké így. :lol:

Most Doo helyett válaszolok, tojgli=tojás :lol:

Elmesélem a mai bénaságom. Elmentünk Hanginak vékony kabit és sapit venni. Hangi állt a földön Apa fogta én lehajoltam, hogy rápróbáljam a kabátot. eddig ment is minden de mikor felálltam, úgy lefejeltem Apát, hogy nekem összekoccantak a fogaim, neki meg pupi lett a homlokán :oops:. És az egészbe az volt a legfurább, hogy az eladó csajszi kibírta röhögés nélkül. Gondolom csak addig míg ki nem jöttünk az üzletből. :lol:
Vendég
 


Kata, ezt Nektek találtam: :lol:

"Hoppá, hoppá áll a baba
hoppá, feláll Marci maga!
Tippen-toppan Marci magáll,
tippen-toppan, állni tud ám!"
Vendég
 


Hajni, fogadjunk, hogy ki-találtad :lol:

De tojást tényleg csak 1 év után lehetne adni; max a fehérjét (azt hiszem) lehet előbb, de nekünk nem ajánlotta a doki néni.

különben a túrót is ajánlotta.

Megérkezett az eteőszék. Rendesen ide lehet ültetni az asztalhoz. Olyan jó volt, tegnap először együtt vacsiztunk. Na, jó Marci dobolt, mert ő semmit nem eszik meg, ami nem cumis üvegből jön. Viszon szombaton rájöttünk, hogy szomjas és pohárkából iszik 8)
Együtt is reggeliztem vele, olyan jó volt, mert én utálok egyedül enni és elég sz.. volt hallgatni a nyafit a járókából. Mióta álldogál én nem nagyon merem letenni magában. Bár már tényleg letud ülni.

Azért kérdeztem az előre ülést, mert Marci ébren jobban el van, ha nem ülök ott. Nincs kinek "könyörögni", hogy szabadítsák ki :oops: Hanga sír?

Köszi a bíztatást alvás téren. Éjszakával mi a tapasztalatod? Én most már visszasírom, mikor etetni kellett (akkor csak 2x kelt). Szombaton fél óránként ébredt, majd 5-8-ig az ölemben aludt, én ülve! Emlékszem 2-3 napos korábban csináltuk így. Vasárnap már ez sem jött be :cry: Kezdünk kipurcanni.

Jó, jó tudom Doot, Beát is "ébreszgetik" éjszaka, de Ti együttalszatok. Bár most gondolkodunk. Csak az a baj, hogy mindenkinek totál szokatlan lenne... Igaz 6-8 hetes koráig ő is velünk aludt. Tényleg Lotti alszik éjjel?
kpetro78
 
 


ennyi helyesírási hiba, gondolom, el sem hiszitek, hogy a nyócam meg van
kpetro78
 
 


Kata, ha én találtam volni ki akkor az jobb lenne :lol: (mármint a mondóka)

Tudom, hogy mire gondoltál az előreülésnél, de Hangit ilyennel már nem lehet leszerelni. Sőt, szerintem rosszabb lenne, mert Ő annyira igényli a nagyon-közelséget. És aztis tudja, hogy mindig van kinek könyörögni :lol: . Bár sose vettük ki menet közben, mégsem szokta meg, hogy innen csak az álló autóból van kiszállás. És igen, sír, nem azonnal, ez változó mennyit bír. Mostmár kicsit terelhetőbb a figyelme, mint pár hónappal ezelőtt, akkor ha sírni akart nem tudtuk eltéríteni a céljától.

Biztos klassz az etetőszék, képet kérünk, ahogy dobol. Én nem tudok mellette enni úgy hogy Ő nem eszik, csak ha álcázom. :lol:
És ügyike, hogy máris le tud ülni. Ugye, hallgass csak az öregekre mondtuk mi, hogy így lesz. :lol:

Nálunk elég jók az éjszakák, 1-2 ébredés, rossz napokon 3-4, néha egy se. De mindig percek alatt visszaalszik. Szóval én erről nem panaszkodom. Tanácsot sem tudok adni, mert tudom, hogy Marcinál az is gond, hogy nem alszik köztetek, ahhoz is előbb szoktatni kellenne. Vagy mostmár elaludna köztetek?

És, elhisszük, hog megvan a nyócad, de csak azért mert én is úgy tudok gépelni, hogy néha azon gondolkodom bemásolom a bizimet, hogy 5-ös voltam nyelvtanból :wink: .

Jaj, még valami: én úgy tudom, pont a tojás fehérje allergizál és a sárgáját lehet adni 1 éves kor előtt. Én eddig azt adtam.
Vendég
 


Kata, nagyon sok mamától hallom h 6-8 hó UTÁN kezdenek együttaludni a babával - épp az általad említettek miatt. nálunk átaludt éjjel sose volt, de kb 6 hó körül kezdett egyre hamarabb felébredni és persze egyre sűrűbben is. mostanra már sűrűnek nem mondanám, de a hamar megmaradt :evil:

joghurtot én SOHA nem adtam bébimnek... uis anyatejen keresztül jelentkezett az allergia - ergo ÉN SEM eszem semmi tejterméket (és tojást, és magvakat és citrusféléket és halat és marhát és kakaót és és és...). viszont ezeket hidd el, nem én találom ki h nem érdemes egy év előtt - már nem egy orvostól hallottam/olvastam, múltkor Mary is uezt írta. mert nem pusztán a laktóz a gond, hanem a tehéntejfehérje, ami ugye bmilyen feldolgozott, savanyított tejtermékben jelen van. tojásból meg a FEHÉRJRE az allergénebb - csak sárgáját szabad adni. (nekünk persze azt sem... :? ) na mindegy, nem az

észt akarom itt osztani, csak hiszem h minél több információ birtokában van vki, néha annál jobb döntést tud hozni. ill ha közületek (kukkolók is :wink: ) bki hasonló helyzetbe kerülne egyszer az életben, akkor tudjatok róla h van ilyen és h erre is oda kell figyelni (én uis álmomban sem gondoltam pl h KIZÁRÓLAG anyatejes baba lehet allergiás a tehéntejre úgy h ő maga olyasmit SOHA nem kapott közvetlenül).

eddig rizstejet használtam (picit fura az íze, szoknom kellett), de most felfedeztem a zabtejet is (eddig is tudtam h létezik, de nem láttam még), ami nagggggyon fincsi!!!! :D na, és hol lehet kapni? na hol? IGEN, a DM-ben! :lol: :lol: (különben, ha vkinek van ötlete joghurt/tejföl helyettesítésére, azt kíváncsian várom!!)

Hajni, sztem a lefejelés nem vicces :? én ilyesmin soha nem röhögök, hanem sajnálom az illetőt h mennyire fájhatott... biztos az eladó is így volt vele. sztem is nagyon jó a játék!! én is szeretnék vmi ilyet, mert nem nagyon merek vele egyelőre hosszabban utazni egyedül :roll:

Vicuska, sztem is nagy nap - de főleg nekünk, azt hiszem. legalábbis az első. ők még úgyse nagyon fogják fel :wink: viszont már én is agyalok azon h milyen "tortát" készítsek neki :wink: ami ugye se tejet, se tojást, se glutént nem tartalmaz. és már több ötletem is van! :D

Ági valóban nagyon eltűnt :roll: és Anido is. Timcsi meg azt hittem h azért hetente fog tudni jönni de sztem már kb egy hónap eltelt, mióta nem jelentkezik :?

én külföldi nyaraláson nem is agyalok :roll: elsősorban az utazás miatt. sztem belföldön is nagyon szép helyek vannak! de még fogalmam sincs h merre kellene indulnunk...
Vendég
 


ja, látom h Hajni már megelőzött tojás-ügyben...
Vendég
 


Doo, a glutén se jött be? Ezt még nem írtad, csak azt hogy drukkoljunk mert megpróbálod. Pedig én drukkoltam :(
Vendég
 


hajni, ari vagy :D nagy gáz nem volt, csak egy-egy pötty a pofiján - végülis nem is biztos h attól, mert most is előfordul, pedig már elhagytam kb egy hete. csak arra jutottam h végülis jobb a békesség. majd hamarosan újrapróbálom. de a torta attól még lehet gluténmentes :wink:

kata, a mammutban pontosan hol van a biocentrum? férjuramnak kell útmutató :lol: lehet h hoz gyümiket :D őszibarack is szokott lenni?
Vendég
 


Sziasztok!!

vagyunk, de vasárnap sem tudtam olvasni, tegnap este igen, de már fáradt voltam írni, s ma megibt csak most ültem le, s rövid is leszek, mert álmos vagyok.
Most olvasni sincs már erőm, elkezdtem, de nagyon jól termeltetek :wink: majd pótolom.
Zituska szárnyra kapott több téren is, elkezdett MÁSZNI :D és elkezdett ENNI :D nem is tudom melyiknek örülök jobban :roll: :lol: 3szor kap enni,s olyan 100 ml körül termel, főzit, gyümit valamivel (rizspehely, kölespehely) és sinlacot-ezt egyszer kap egy nap, de pl ma sem kapott, ill van, hogy csak fél adagot. nem tudom mitől jött meg az étvágya, meggyógyult ugye, volt 1 hét Normaflore kezelés (ez csinálhat ilyet??) Anyuméknél voltunk és Mamával evett stb stb. a lényeg, hogy eszik.
Bea, Ti próbáltátok már a sinlacot?? Dr írta fel. És egyből bejött Neki, pedig akkor még alig evett, akkor lábadozott.

ne harizzatok, hogy nem reagálok, de ígérem pótolom majd. Megyek szunyálni.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, főleg az éjszakai huncutoknak, Rozi babának, Marcikának, Viktóriának és az amúgy jól alvó tündéreknek is...ja és el ne felejtsem, Zitának is (Ő a huncutok közé tartozik).
:wink:
ja, és gyors elmesélem, jöttünk haza , utazás, kocsi, elején jókedv aztán nyüglődés, végül mondtam Apának álljunk meg, kiveszem az ülésből, aztán elkezdtem sírni :cry: olyan frusztrált voltam, még hosszú út állt előttünk, és pont szülinapom volt, erre Apa viccesen, épp egy domboldal volt mellettünk, kecskékkel: Tegyük ki a kecskék közé! :lol: Végül hazahoztuk :wink: egyébként éjjel mikor megébred pontosan úgy csinál, mint egy kecske, mekeg, így :meeeeee annyira jópofa :D persze az alvás mégjópofább

Kép
ági_bp
 
 


Ági, jó, hogy előkerültél. Gtratulálok Zitának a sok új tudományhoz, úgy látszik a mászásba jól megéhezik, már csak jól el is kéne fáradnia, hogy aludjon nagyokat :wink: . Cuki lehet ahogy mászik. És követ mindenhová a lakásban?

kecskék :lol:

Doo, néhány pötty nálunk is gyakran van, ez szerintem nem olyan vészes. Hátha tényleg nem is attól volt és ehet még majd fini zsemléket :wink: .
A tortát Te akarod sütni, vagy rendelsz? Van Nálatok olyan cukrászda, ahol diétás sütiket csinálnak?

Most pedig megyek (megyünk) hajat mosni, mert már nem utcára való fejem van. :oops: :evil:
Vendég
 


Doo, tegnap, már félálomban eszembe jutott valami. Lehet elvetélt ötlet, de azért leírom. Szóval joghurt- félét nem lehetne úgy csinálni, hogy a rizstejbe teszel kefírgombát? Én régebben mindig csináltam így kefírt, de nem tudom másfajta tejből lehet-e és hogy tudsz-e kefírgombát szerezni.
Vendég
 


Sziasztok!

Megoldódni látszik a problémánk, már egy hete egyedül alszik a kiságyában, na jó csak úgy, hogy az én kispárnámat kell a feje alá tenni. Gondolom érzi az illatomat rajta, és reggel 4-6 ig nyugodtan alszik, kipihent és nyugodtabb lényegesen!

Azért köszi, hogy meghallgattatok és válaszoltatok!

További jó egészséget Nektek és Babáitoknak!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


És ha már ennyire belejöttem ezekbe a linkelésekbe, akkor Neked is teszek fel, Doo :lol:

www.kefirgomba.hu
Vendég
 


Ancsa, jó, hogy rendbejött az alvás, jó ötlet volt a párna :lol: .
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem viszonylag jól alszik!Átlagosan 1* kel fel de gyakran csak reggel.Általában eszik és visszaalszik.Tudom,hogy egy ennyi idős babának nem kéne már ennie éjjel de..Sokféle módszert kipróbáltam:cumi vissza,tea,türelem-de nem vált be semmi.Akkor kb30 percenként felébredt.Így ha adok neki enni alszik reggelig tovább.Bizti éhes,mert akkor nem aludna egyből vissza.Este keveset is eszik.
Szerintetek ez baj?Mert anyósom szerint nem kéne mert így nem pihen a gyomra.Amúgy nem sír csak felébred-felül vagy keresi a helyét forgolódik-nyűglődik.

KépKép
vicuska
 
 


Hú csajok, alig bírom követni az eseményeket :lol: Az én káptalan agyam nem bírja ám ezt a tempót :wink:

Kata!
Pont elkerüljük egymást a Kolpingban. :cry: Nem akartok esetleg kicsit hamarobb jönni, akkor talizhatnánk :wink:

Tegnap Rozi annyira elfáradt, hogy este fél8-kor már aludt és reggel fél8-kor ébredt. Na jó közben fenn volt egy párszor, de csak gyors cici a szájba és már aludt is tovább, uh. teljesen kipihentnek érzem magam.
Tegnap sétáltunk egy nagyot a tóparton és bi, bi, bi eleludt a BABAKOCSIBAN. Na nálunk ez is nagy szó. A fejére dobtam a plédet és így bealudt :lol:

Hajni!
Én is megyek hajat mosni, mert brutális a séróm. Ez a hajmosás olyan macerás :? A gyulai nyaralás nem hangzik rosszul, még úgysem voltam azon a tájon. Tudsz valami olcsó és jó szállást? Esteleg megszállunk nálatok pár napig :wink: Na jó csak vicceltem :lol:

Most már teljesen megkeveredtem ettől a tej, tojás mizériától. :? :roll: Rozi esténként tápszert kap pótlásnak, ami ugye tejalapú. Eddig nem volt semmi gondja tőle, akkor talán a joghurtot bevállalhatjuk! Vagy nem :?:

Ági!
Én is adok Rozinak Sinlacot. Eddig csak gyümibe keverve kapta, de tegnap uzsira forrázva ette és nagyon izlett neki.
Gratulálok, hogy hírtelen mennyi mindent csinál Zita. Nagyon ügyike!

Doo!
Hogy, Te miket nem tudsz! Nagyon tájékozott vagy ám kaja ügyben is. Rizstejet , meg malátatejet még soha, de soha nem ittam.

Csapongok ám, de közben eszembe jutott, hogy az Óbudai csecsemő ásványvízre rá van írva, hogy felbontva egy napig tárolható. Ti be szoktátok ezt tartani. Nem nagyon értem, hogy miért. És még annyit, hogy a csecsemő vízet forraljátok?

Vicus!
Szerintem ha felébred Lotti éjjel, enni kér, megeszi és utána alszik, akkor valószínűleg tényleg éhes lehet. Még jó, hogy adjál neki enni, mégis mit kellene csinálni :?:

Na hajsmosás, aztán ha valami eszembe jut még írok!

Puszika

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Jaaaaj, hogy ezek az anyósok mindig mindent tudnak, ugye Vicuska? :lol:
Én nem tudom mi jó a gyomrának, de ha enélkül folyton felébred, mégiscsak az evés a megoldás. Majd, ha körömpörköltet vacsorázik, nem lesz éhes éjjel :lol: . Egyébként tényleg lehet, hogy csak megszokás, de majd el fogja Ő hagyni.

Bea, ha komolyan gondolod, szétnézek szállás ügyben. A mi lakásunk 6 embernek már elég szűkös lenne, hacsak nem akkor jöttök mikor mi nyaralunk. :lol:

Én nem tartottam be az ásványvizes határidőt mert akkor nagyon sokat kidobtunk volna. De mindig forraltam. Én mostmár csapvizet adok, de még forralom.

Bea, ihletet adtam a hajmosáshoz? Én annyira gyűlölök hajat mosni, fél napos macera, mert nem szeretem szárítani. :?
Vendég
 


Még mindig nem mostam hajat, sőt semmit nem csináltam. jaaaaaaj, Rozi mindjárt ébred :lol: Na összekapom magam!

Még annyit, hogy esténként hullahopp karikázok mostanában. Eddig 10 perc a rekord :? Nyárra tutira kocka hasam lesz :wink:

Hajni, mi lenne ha nyáron kérót cserélnénk? Ti nyaraltok nálunk, mi nálatok,így ingyen szállás! :lol: Na mit szólsz? Vannak ám ötleteim! :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, én babavizet adok, Jana, vagy pl múltkor Hipp, simán szobahőmérsékleten tartom, és nem forralom. Ha csapvizet adok, azt persze forralom. De az ásványvizet nem. Végülis már mindent megnyal, nem hiszem hogy a forralatlan ásványvíztől lenne baja, főleg hogy abban nem sok táptalaj van a baciknak, nem? Nekem védőnő mondta, aki a dr mellett dolgozik, nem a saját, mert azt talán júliusban láttam utoljára, de ma jön :shock: szal a védőnő mondta, hogy nem kell forralni egy ekkora babának az ásványvizet.

Zita is aludt tegnap babakocsiban, sőt! tegnapelőtt is :shock: :shock: 8) 8) :D :D

Kép
ági_bp
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2008.11.29 10:20-kor.

Kép
ági_bp
 
 


heheee, akkora egy kópé ez a Zita (fotók)!!! :D na, olvasok...
Vendég
 


Zita sztem kopírozza Vikit :wink: :lol: enyém is 9.5 hó körül indult be az evésben :D jó, azért nem ennyire, mint a tied. de ma is pl tízóraira tök sokat evett! repetát!!! :shock: de volt olyan nap, amikor meg szinte semmit :shock:
nagyon ügyes h mászik, eszik :)

vicuska, sztem, ha 5x kakil be, akkor 5x teszi tisztába az ember, hiába "illene" már csak 1-2x naponta! :lol: uezt gondolom az evésről. sztem ez a pihenjen a gyomra egy elmélet, és ha te már minden más megoldást kipróbiztál, akkor nem értem, miért kellene egy tankönyv szöveghez igazodni jobban, mint a gyerek igényeihez. :shock: főleg h azt mondod, az ébredés már közelebb van a reggelhez...
Vendég
 


na, vagy háromszor végigtekertem a májusit is meg ezt is, de látom h ide írtad, szal akkor itt kívánom hogy BOLDOG SZÜLINAPOT! (kis spéttel, de hát nem a mi hibánk, mert nem szóltál időben :wink: :lol: )
Vendég
 


Ági, csatlakozom: Boldog születésnapot kívánok!
Zita nagyon édes, jók a képek f-f-en. Igazi csupaszem kisasszony. :lol:
Vendég
 


képzeljétek, milyen gáz: a gyerekem át akart kéredzkedni a karomból egy ismerősömhöz, akivel kb 5 perce beszélgettem és korábban sem találkoztak eddig max 3x :shock: :evil: csak nem fog már úgy viselkedni, mint egy lelencházi bébi?! :roll: :cry: mert OK h szociábilis gyermek, de azért ez már túlzás! eddig csak családtagokkal csinálta ezt - én karomból mamáéba, apáéba, papáéba, majd 2 mp múlva vissza. és ment ez az oda-vissza játék az ő kezdeményezésére. ez sztem édi is, meg a családtagokat jó is h szereti, kötődik hozzájuk, de egy szinte vadidegennel?! azért ebben a korban már kellene az anyjához kötődnie... :roll: jaj-jaj, pedig szoptatom, hurcolom, ringatom, vele alszom, stb és mégse esik le neki h én vagyok az anyja? :shock: :evil: :cry: :cry:
Vendég
 


tényleg ági, akkor te is halacska vagy, ugye? :D (mert Hangi, meg Lotti is és én is :D )

hajni, kefírgomba feladta a leckét: aszongya, víztisztító sem ártana... :roll: van vmelyikőtöknek ilyesmije? hogy működik az? és szted ez a víz alapú kefír ízre milyen lehet? te próbáltad ezeket? nem tudom h főzéshez alkalmas-e a dolog - ez inkább ilyen gyógyitalnak tűnik, nem?

sztem jó ötlet a lakáscsere! :lol: Lillafüredet pl nagyon érdemes megnézni! Viki is onnan jött velünk :wink: :D
Vendég
 


köszönöm a köszöntést
halak vagyok
gyermek ölemben, 1 kezem van
hőemelkedése van megint :cry: :cry: nem tudom miért :?: remélem magától elmúlik
jó éjt mindenkinek

Kép
ági_bp
 
 


Ági, sajnálom :( talán csak egy fogacska garázdálkodik a háttérben :?
Vendég
 


Ági, jobbulást Zitusnak! Hátha Doonak van igaza és csak egy fogica.

Lányok a rota vírus mennyire terjed, csak mert mondták a Híradóba, hogy valamelyik megyében járvány van. Jaaaaj, nagyon nem kellenne az nekünk.

Doo, vízalapúról eddig nem is hallottam csak itt láttam a honlapon, tejjel jó, olyan mint a kaukázusi kefír. Én arra gondoltam talán a Te spéci tejeiddel is működhetne. De ez csak egy gondolat, mert fogalmam sincs. szerintem annyira gyógyital, mint amennyire egy Danon Activia, mert élőflórás. Azt azért tudni kell róla, hogy ez olyan mint egy háziállat, ha egy hétig rá se nézel elpusztul. Na nem a depitől, hanem cserélni kell alatta a tejet. :lol:
Szerintem főzit simán be lehetne vele savanyítani, olyat amit egyébként tejföllel csinálnál.

Viktória barátságos, ezért nehogy összeomolj. Pont azért ilyen mert megtanulta általad, hogy az emberek jók és lehet bennük bízni, különben is pont neked mondom, nahát, tessék több önbizalommal viseltetni.

Doo, Te mikor ünnepelsz?

Én gyerkőm is elég nyif-nyaf volt ma és oooolyan kis csimpike.
Vendég
 


Doo, még azt akartam, hogy azon az oldalon a fórumban vannak olyanok akik ingyen kínálnak gombát.
Vendég
 


Ti mit tudtok, a Dentocar-ról, ti akartok majd adni a gyerekeknek? Vicuska, te beszéltél már erről orvossal, mert nekem tegnap mondta a védőnő, ha megyünk 1 éves státuszvizsgálatra, ott kell majd megbeszélni az orvossal. Csak azt mondta ha nem adom rendszeresen csíkos marad a fogzománc. :roll: Nem tudom ez mit jelent meddig nem lehet abbahagyni vagy mi van ha időnként elfelejtem?
Vendég
 


Elszállt amit írtam :twisted:

Na még 1szer!

Ági!
Zita fotók nagyon szuperek! Az első képen, annyira, de annyira huncut arcot vág! Én nem aggódnék a kaja miatt egyáltalán. Nem úgy tünik, hogy éhezik a gyermek :lol: Zita jól van, hőemelkedés elmúlt :?:

Doo!
Szóval Viki Lillafüredi gyermek! Áll az ajánlat nektek is, jöhet a kistesó is Lillafüredről :lol:
Szerintem az, hogy másokhoz is átkéredzkedik rövid időre Viki, pont azt jelenti, hogy nagyon szoros a kapocs köztetek és biztos háttér vagy! Ne analizáld magad félre :lol: Fő a pozitív hozzáállás!


Hajni!
Dentocarról semmit nem tudok :? Sőt, most hallottam róla először! Mi is ez tulajdonképpen?
Gombákról sem tudok semmit :roll:

Az enyém kislányomnak, annyira száraz az arcán a bőre. Most, hogy nagyon sokat vagyunk kint olyan rücskösre kiszárad. Hiába kenem folyton (popsikrémmel). Van valami ötletetek, hogy mivel kenjem?

Most nézek egy sport babakocsi után,de olyan drágák. Azt hittem 10.000 Ft-ból megúszom, de ennyiért nagyon gagyikat lehet kapni :?

Lehetek ma egy kicsit szentimentális :?:

"Az anya ül a világ közepén!
Kicsiny gyermeke szunnyad kebelén...
Így ábrázolják régi mesterek,
kik az örök időknek festenek...."
Várai Zseni

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Most visszaolvasva, a helyesírás és mondatszerkesztés :oops: :oops:

Csatlakozom Katához, nekem is megvan a nyóc :lol:

Nem javítgatok, remélem értitek így is :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, a Dentocar egy fogzománc erősítő tabletta. Asszem adni fogom, mert nekem sok rossz fogam van :cry: .

Én Neogranormmonos testápolóval kenem időnként az arcát. Hanginak pont a hideg szél szárította ki sokszor az arcát és az jó volt.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?