Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom ma nem volt valami nagy forgalom!

Persze ma olyan jó idő volt!
Tiszta tavasz! :lol:
Találkoztam is a gólyával és küldött Nektek üzit: :wink:

Kép
Vendég

Ééééés Laptető!

Na így kell ezt csinálni fontos üzinél!Hi-hi! Kép
Vendég

Alziza :lol: :lol:

Ti is élveztétek a szép hétvégét? Gondolom a te gyerekeidet is feldobja, hogy végre jó idő van.

Hú, újra hétfő. Ez a nap mindig olyan nehezen indul.. Hétvégén mind két nap felkeltem viszonylag korán, ma bezzeg tudtam volna aludni..

Rönééé

Kép
röné

Alziza!

Jöhet a gólya,várjuk szeretettel :lol:

Henka!

Nagyon ügyi vagy h így tornázol te is.Csupa fitt lesz itt mindenki :wink:

Én meg nem tom mi van,szerintem nem sikeredik ez a peteérés...tiszta hülye a görbém,annál is hülyébb!!!Kíváncsi vagyok mikor jön majd meg,min 35 napot tuti várni kell!Mondjuk ez a hőmérőzés..sokszor én még visszaalszom,vagy forglódom és lusta vagyok felkelni...ez van h 1-2 óra.Na most akkor melyik hő a jó?Szerintem össze vissza mértem...Ja és majd minden nap van egy ébredés 4-5 körül,akkor megy el apcim. :roll:

Szóval valószínű nem sokat ér...na mindegy.

annus11

Alziza-remélem jön tavasszal tényleg a gólyád sokakhoz! :D

Lányok
-tegnap megint kiruccantunk ide az erdőbe két kutyával (lányom nem volt itthon) felmentünk a kilátóba és .... ott rosszalkodtunk :oops: :oops: Olyan izgi volt, úgy féltem, hogy meglátnak! :D Én nem tudom mi van az emberemmel, mostanság nagyon érzi a tavaszt, és nem hagy békén sehol!
Szóval jó nagyot sétáltunk, napoztunk...szuper jó idő volt!

Annus-ne törődj a hőmérővel, hanem inkább a férjeddel!!! :wink: :D Egyébként láttam már össze-vissza görbéből született babát...
Amúgy én se tudnám mérni, mert mindig máskor kelek fel...meg tutira el is felejteném...
Vendég

Zsibima!

Ejnye-bejnye :wink: Hát nálunk nem kell attól tartani h elhanyagolom apcit :wink: Sőt!A múltkor azt mondta h minek akarok szeretkezni már nincs is peteérésem :shock: Mondtam is neki h azé ne csak a gyerek miatt csináljuk már :wink:

A görbe meg...hát az bizti h nem ezen múlik.Mindig van kivétel,azt hiszem én legtöbbször oda tartozom,lásd 93 nap... :roll:

Egyébként meg hajrá TAVASZ!!!!

annus11

Sziasztok!

Zsibima!
Hiába!Itt a tavasz

Kép

Annus!
Én már írtam a hőmérőzésről!
Nekem nem jött be és a prof szerint sem megbízható,annyi mindentől változhat a hőd! :roll:
Ráadásul be is lehet tőle golyózni!
Amikor a prof látta rajtam ennek első jeleit Kép
azt mondta hagyjam abba,de azonnal!

Volt olyan amikor UH szerint volt peteérésem,hőmérő szerint nem! :roll:
Na itt kezdett gyanús lenni!
Vendég

Szióka!

A hétvégén én is tavaszoltam,a családdal kivonultunk a szabadba!
Jó volt kabát nélkül flangálni.

Hőmérőzés: én nem vagyok a bajnoka, mert vagy elfelejtem, vagy nem akkor kelek fel minden nap. Amúgy nekem be se jött. Én mindig tudom mikor van érésem a hőmérőzés viszont nem ezt mutatja. Most például a félidő elött 4 nappal korábban volt mint szokott lenni. Telefonálnom is kellett a páromnak, h siessen haza... :lol: . Ez volt az ominózus rányitós napja a fiamnak... :oops:
merszi

Merszi-remélem örökre emlékezetes marad az a nap!!! :D
Miből érzed a pé-t?? Én soha nem érzem :cry: (én másban jeleskedem: 3 nappal az egyetlen védekezés nélküli akció után megéreztem a lányomat, mindenki hülyének nézett a családban! :lol: )
Vendég

sziasztok!

örülök, hogy azért mindenkinek bejött ez a jó idő és közeledő tavasz. Jókat derültem a sztorikon!! :)

én bejelentkeztem az SZTK-ba ahhoz a dokihpz, akit találtam. Szerintetek hog ykezdjem a mondókámat nála? Panaszaim nincsenek szerencsére, szóval csak azt kéne megtudni tőle, hogy válla-e egyáltalán szülést és hogy milyen emberileg. Vagy mondjak el neki mindent, hogy a dokim nem válal már és hogy most kereső üzemmódban vagyok? Mi legyen a taktikám????

Én bowlingoztam a hétvégén. Izgultam, hogy nehogy baj legyen a súlyok miatt, de szerintem nem volt semmi. Jól éreztem magam nagyon.
lei

Zsibima!

Remélem is h emlékezetes marad!!!! :oops: :lol:

Abból érzem meg a PÉ-t, h látványos! A váladék olyan mértékű, h kifolyik és totál nyúlós és áttetsző. Néha a pocim is szurkál , de inkább a váladék rá a bizonyíték. A "testem kiabál" hogy: na most!!!!
merszi

Igen,én most ezt is figyelem,mármint a nyálkát.Most nekem is volt szurkálás.De nem tudtam eldönteni h most a hasam vagy a méhem szurkál :roll: Béna vagyok ezekhez :lol:
http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml innen tájékozódtam,mert én ezt se tudtam :oops:

Lei!
Szerintem mondd el h mért kell másik dokit keresned,próbálj vele beszélgetni.Mivel másról nem tudsz,számolj be h eddig milyen vizsgálatok voltak,előzmények stb.Úgyis adja magát a dolog.Ha érdeklődő és kérdezősködik,akkor megy szépen a beszélgetés és le tudod szűrni h szimpi e! :wink:

Alziza!
Begolyózástól messze vagyok még :wink: Ezt az egy hónapot akartam volna nézni,hátha látom h minden ok a ciklusommal...

Zsibima,Merszi!
Akkor mi kb egyszerre próbálkozunk!De jó!!!!

annus11

Lei-szerintem mondj el a dokinak mindent, előzményt, miért és milyen orvost keresel. Lehet, hogy mire leírom már túl is vagy rajta...
Persze hogy nem lett bajod a bowlingozástól!!! Ilyen könnyebb mozgásokat nyugodtan végezz, amíg jólesik! És főleg örülök, hogy jól érezted magad! :D

Merszi-így már értem!!! Az a durva, hogy régen én azt éreztem, hogy most éppen melyik petefészkem az "ügyeletes"...évek óta semmi...

Annus-én még nem próbálkozhatok :? De akik igen, annak sok sikert kívánok! :wink:
Vendég

Zsibima!
Télleg :oops:
Mindjárt meglesznek az eredmények!!!Tök jó!

Többiek?Hogy vagytok?Bár a legjobb az lenne ha ez a topik kiapadna...lekopogom de szerencsére újak nem jöttek mostanság!!!!

Mi meg hamarosan mehetünk a felettünk lévő topicba :wink:

annus11

JÓREGGELT LÁNYOK!!!

Kihalunk??? Vagy engem untok???

Én munkát keresek...eddig sikertelenül :evil:
Vendég

Sziasztok!

Zsibima! Dehogy ununk!! Írjál csak így nem érezzük egyedül magunkat!!!Én mindig itt vagyok!! Vagy a munkahelyemről vagy otthonról.
Tegnap is megszivattam magam, véletlen bejöttem dolgozni, pedig pihenő nap volt kiírva, mert hétvégén dolgoztam. Ma szólt a főnököm, hogy miért jöttem be melózni? A munka hőse lettem... :lol:
merszi

Merszi-b@sszus!!! Ez tényleg bosszantó!! De akkor tényleg a munka hőse vagy!!! :lol: Lehet, hogy az üldözési mániám jött csak ki és nem untok??? :oops:
Csak kicsit bosszús vagyok, egy csomó helyre elküldtem az önéletrajzomat és még csak nem is válaszoltak...pedig önéletrajzot azt aztán tudok írni! :D Remélem a héten válaszol legalább valaki, mert má' megőrülök itthon! Még a napocskának se tudok úgy örülni, mint kéne...
Ráadásul a Janinak is sz@r az új munkahelye, tegnap már le akart ütni valakit :lol: és ez már a vég...de ki kell bírnia még itt 1-2 hónapot, amíg "elkészül" a beígért új munkahelye...ráadásul sosincs itthon, és a családi kocsikánkat mindennap elviszi (eddig csak én használtam) és be vagyok zárva!!!! (tavaly 3 kocsi állt a ház előtt és egy motor kettőnkre, eladtunk mindent, mert nem kellett, mivel egyet használtunk, erre most járhatok gyalog :evil: )
Naa panasznap bezárva!!! :D
Egy dolog vígasztal, hogy holnap megyek dokibához az eredményeimért! :wink: Úgy izgulok!
Vendég

Panaszkodj csak nyugodtan, mi meghallgatunk!!! ÉS NEM UNUNK! Vannak az embernek rossz napjai, akár sorozatos is. Egyszer fenn egyszer lenn, különben unalmas lenne az életünk!
A munkahely is csak alakul majd valahogy!

Jaa és rendes volt a főnököm, a túlbuzgóságom elszámolja túlórának!
merszi

Merszi-köszönöm! :D Tényleg vannak dolgok, amiket nem tudok, v. nem akarok a környezetemre zúdítani...itt meg olyan jó, hogy kapok egy kis vigaszt!
Akkor tényleg rendi a főnököd!!! :D
Kétségbe esésemben jelentkeztem a vidámparkba!!! :lol: :lol: :lol: Hátha felvesznek és "vidám" leszek! :lol:
Vendég

Zsibima!
A vidámparkhoz szorítok! Biztosan jó móka lenne.
tücsökbogár

zsibi: egyáltalán nem ununk!! Ne hülyéskedj!! :)
milyen melóra jelentkeztél a vidámparkba ???? Ez tök vicces :lol:

na én meg ma reggel bementem a főnökökhöz és elmondtam nekik a hírt. Úgy néz ki, hogy örültek. Beszélgettünk csomó mindenről, meg adtak tanácsokat, hogy szerintük jó lenne, ha még a baba születése előtt összeházasodnánk a párommal mert nagyon sokban megkönnyíti a fránya bürokratikus ügyeket a baba születése után. Meg úgy egyáltalán.
Hát majd ezt mondom páromnak is :P
A többi kollégána majd szép fokozatosan mondom el. Minden napra egy hír 8)

DE most jó kedvem lett ettől, hogy már ezen is túlvagyok. Meg közben szervezem ezerrel a céges síelést, és ez is tökre feldob.
Szóval az idő is jó, minden tetszik. Vidám vagyok úgy érzem :wink:
lei

Naa! Lehet h pont ez fog bejönni! a vidámpark! Én is így érzem magam néha a munkahelywem magam:hol bolondokháza, hol vidámpark!
merszi

Uhh, Zsibima!
A vidámparkot gondold meg jól (gondolom, pénztárosnak jelentkeztél). Nem fehér embernek való! Az ex dolgozott ott mint gépkezelő, igy tudom, milyen munkahely! Ismertem egy csomó pénztárost is! Nyitástól zárásig húzhatod a beled, mert nincsen délelőtt-délután.... pisi-kaja, ha jön váltás, ha nem, csinálj magad alá (bocsika a szókimondásért)... pénz... :roll: amikor felvesznek szépnek tünik, aztán korrektül lehúzzák, ahol csak tudják. Nincs hétvégéd, nincs ünnepnapod! Mert ezeken tuti, hogy dolgozol és csak hétköznap kapsz szabadnapot! Ja, és válogatott idióta társaság dolgozik ott (nagyon minimális kivétellel) akiktől leépül az ember rendesen agyilag!
Nem belevau akartam... csak gondoltam, leirom neked!

Lei!
Azért óvatosan azzal a bowlinggal! Ok, hogy nem vagy porcelánból, de azért vigyázz magadra! És tessék többet irni a másik topicba! Irgum-burgum! :)
Vendég

Zsibima!

Ugyan már,dehogy ununk!Én is itt jártatom a számat mindig :oops:

Én el tudlak képzelni egy Burger Kinkben is 8) Bár a vidámpark jobb!!

Nekem tök jól telnek most a napjaim.Azóta is összejárok ezzel a szomszéddal.Holnap az erkélyt takarítjuk nála.Tök sokat sétálunk,együtt megyünk boltba közben meg babázhatok is :wink: Mire saját gyerekem lesz már túlképzett leszek a neveléshez :lol: :lol:

annus11

annus!

Most néztem meg azt az oldalt amire utaltál: peteérés idején milyen is a nyálkahártya. Ez nagyon jó tájékoztatást nyújt. (mintha rólam szólna, az enyém pont ilyen látványos).
merszi

Merszi!

Örülök h te is felvilágosodtál :wink:
Sok mindent tudtam meg mostanában a ciklusról...sok mindennek nem is tulajdonítottam jelentőséget!
Lehet nem kaptam meg a megfelelő tájékoztatást erről gyerekként...na amjd az saját lányomat ellátom ilye hasznos dolgokkal :lol: :lol:

annus11

Hűű felkavartam az állóvizet a vidámparkkal!!! :lol: :lol:

Pumpi-én pont azért akarok odamenni, hogy ne legyen 1 perc időm se, én halálra akarom magam dolgozni, és nem érdekel mennyit fizetnek!!! Ha meg hülyék dolgoznak ott: akkor közéjük illek a mostani lelkiállapotomban! :lol: Aranyos vagy hogy meg akarsz védeni, de az a helyzet, hogy ülhetnék szép irodában, kiskosztümben, de ordítani tudnék, ha erre gondolok!!! Hétvége: nekem mindegy, hogy hétvége, v. hétköznap, akár éjjelre is elmennék most dolgozni. A lányom sz@rik a fejemre, nélkülem is elvan már, nagy! A párom éjszaka jön haza, egész nap nem látom...úgyhogy tényleg mindegy mikor melózom! Pénztárosi munka: van még olyan a vidámparkban?? Nem erre gondoltam...pénzt nem akarok látni...hanem egyszerű embereket, egyszerű munkát, és abból jó sokat!!! :lol: Egy darabig úgy sem lehet gyerekem, akkor meg minek üljek itthon?? Bocsi attól aki irodában dolgozik, de nem akarok öltönyt látni, és kétszínű, írigy, rosszindulatú pixxákat magam körül...

Merszi-úgy szép az élet, ha zajlik! :lol:

Annus-aranyos vagy, de azért a burg.k-ben nem tudom elképzelni magam :lol: :lol: :lol: Szerintem a szagtól első nap kismamának érezném magam: rókacsalád meglátogatna! :lol:

Lei-házasság téma: én nem mentem hozzá a lányom apjához...semmi hátránya nem volt belőle soha a gyereknek! Nekünk se.
Kétségtelen, hogy vannak a házasságnak előnyei és hátrányai...számomra a terhesen kötött esküvő hátránya, hogy nem bulizhat úgy az ember, mint szeretné...én inni, mulatozni, táncolni szeretek egy esküvőn, terhesen nem akkora buli...(De Pumpi nehogy magára vegye, mert náluk más a helyzet!)
Viszont biztos nagyobb biztonság érzetet ad, ha az ember férjnél van...de bárhogy is döntötök az biztos: a gyereketeknél nagyobb összekötő kapocs nem kell!!! Soha nem "szabadulsz" most már a párodtól! :lol: (én a mai napig nagyon szeretem a lányom apját, pusztán azért, mert ő az apja, ha bajban vagyok őt hívom, mint férfit nem szeretem, de valahol közel van hozzám a gyerek miatt, ezt nehéz elmagyarázni...pedig lassan 9 éve hogy otthagytam)
Vendég

Annus!

Engem bizony fel akart világosítani az anyukám, de már elkésett. Addigra mindent kiolvastam a Veres Pali bácsi könyveiből és az akkori IM-ből. Kb 12-13 éves lehettem...

A házasságról annyit, h mindenki maga dönt. Ma már nem furcsa ha nem házasodnak az emberek és még gyermekük is van. Én viszont házas vagyok mert így érzem jól magam (bár ez a nevemből nem derül ki... :lol: )
merszi

Zsibima!
Megértelek,én se szívesen ülnék irodában..A Burger Kingbe azért ne menj,csak arra értettem h ott tök fiatalok dolgoznak,munka is van bőven.Sajnos több a negatívum...na de majd a vidámparkban :wink:

Merszi!

Hát nem arra a felvilágosításra gondoltam...nekem 11,5 évesen jött meg először... :roll: pl erről a nyálkáról nem hallottam,meg arról se hogy magasabb a hő a ciklus második felében stb.Most én világosítom fel a barátnőimet is.Multkor mondta az egyik h napok óta 37 körül mozog a hője,mondtam neki bizti peteérés után vagy :wink: 8)
Szóval mindent csak nagyvonalakban tudtam,szégyen!!!!

Én meg régimódi vagyok.Elöbb házasság,aztán baba.Ez nézőpont kérdése h ki mit tart jónak.Sokan magyarázták nekem h minek a papír stb.Pedig én sose mondtam senkinek h menjen férjhez,akkor mért baj h én meg házasságpárti vagyok.Na ezt sose értem meg.
Csak én nem akarom megmagyarázni h mért jó ez nekem,jó és kész :wink: Másnak meg enélkül a jó.

A lényeg h boldogan éljünk,ennyi.És szeressük egymást :lol:

annus11

Sziasztok!
Kicsit eltűntem...elkapott engem is az x-dik influenza a múlt héten,eléggé legyengített,de már jól vagyok.
A hétvégén síelni voltunk,nagyon szuper volt.Csodás időt fogtunk ki,napoztunk,még le is pirult az arcom.És sokat pihiztem,olyan jó volt már kimozdulni,mostanában nem mentünk sehova,csak itthon ültünk.

Lei!
Gratulálok,gyönyörűek a képek!
Zsibima!
Kitartás a munkakereséshez! Én már kb. 7 hónapja keresek munkát,már vagy 60 helyre elküldtem az önéletrajzomat,és vagy 6 helyről jeleztek vissza,úgyhogy ne lepődj meg,ha még válaszra sem méltatnak...sajna ez van. Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz egy fiatal nőnek munkát találni...még most is keresgélek,de ha őszinte lennék most bármelyik interjún,akkor sehova nem vennének fel így (babával a pociban),főleg,hogy nemsokára látszódni fog...Nagyon kiábrándító helyzet a munkanélküliség,de úgy vagyok vele,hogy majd lesz vmi....csak a babával legyen minden rendben.
Üdv! Hajrá!
Drukkolok a holnapi eredményedhez!

Kép
susisusi

Jajj, Zsibima, dehogy veszem magamra. Nálunk teljesen más a helyzet. Ha nem lenne muszály, nem házasodnánk most össze! Hanem tuti várnánk még min. 1 évet vagy többet és baromi nagy mulatással egybekötött esküvőt csinálnánk. Ezt egyébként meg is beszéltük már az elején, hogy ha még egyszer megházasodunk :lol: akkor az olyan igazi "falusi" lagzi lesz, sok emberrel, tánci-tánci egész éjjel és féktelen mulatozás! Elhiszed, hogy a szivem mélyén mennyire szeretném, ha Zolival akkora esküvőm lenne, amennyire szeretem??? De most nem lehet... nem is birnám, már most eléggé nehéz talpon lenni (és semmi különöset nem csinálok) és nem vizszintben... hát még egy lagzi... az nem kismamának való! Tudod, mi a siralmasan nevetséges? Hogy az első esküvőmön sem ihattam kedvemre (no, nem részegségig akartam inni magam), mert 6 hós terhes voltam... most meg 9 hós leszek... :lol: :cry: :lol: Egyszerre sirok és nevetek magamon! Hiába lesz szép ruhám, csini vőlegényem, koszorúslányom, csini nyakkendős kispasijaim, tortám, csokrom, stb... azért egy kis üresség ott van.. meg a muszály érzése... de a babáért mindent! Nem lehet az ex nevén!!!!

Úgyhogy Lei, én nem házasodnék össze a párommal a te helyzetedben! De ez a ti döntésetek! :wink: A nevét akkoris viselheti a baba, mert tesz egy apasági nyilatkozatot (nálunk ezt nem lehetett) és ugyanúgy ráanyakönyvezik a babót! És ebben igaza volt Zsibimának teljesen, hogy terhesen nem olyan az esküvő, pedig, ha minden jól megy, az csak egyszer van az életben! Nincs meg az a felhőtlen érzés... ott a baba a pociban, akire figyelni kell!
De nem pampogok tovább!!! Bocsika, megint sokat járt a szám! :roll:
Vendég

Sziasztok,
látom mindenki kivirult a szép időnek köszönhetően. :D Egy kicsit én is kisimultam, bár az új doki sem mondott semmit, ugyanazt meghallgathattam, amit a saját dokimtól. Úgyhogy maradok az ingyenes semminél :roll:

Ráadásul most nagyon várom, hogy ne jöjjön meg. Kiváncsi vagyok, hogy betaláltunk e. :wink: Végül is jövő héten kiderül.
Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de én úgy érzem összejött a bébi. Lehet ilyet érezni? Ilyen korán?! :shock:
Pár napja émelygéssel ébredek és ez úgy délután is előjött. Ma a buszon azt hittem kidobom a taccsot, pedig sosem szoktam rosszul lenni, ha utazok, és reggeliztem is. És a hasam is szúrkál, fájdogál. Úgy mint a mensi előtt és ahogy a babaváráskor is.
Na mindegy. Nem élem bele magam, mindenesetre azért szép teljesítmény lenne ...egyből egy... :wink:

Mindenesetre a március mindenképpen itt van és új lehetőséggel kecsegtet - beleadunk szó szerint apait anyait, hogy az a kis lurkó minél előbb összejöjjön.

És ahogy titeket is elhallgatlak, a gólya felkötheti a gatyáját, mert annyi dolga lesz hamarosan!

Zsibima: eredmények mikor lesznek? Tudsz már valamit?
wruska

Jajj, majd elfeledtem. Köszönöm szépen a születésnapi jókíváságokat! :oops: :P

Igazán fantasztikus volt Somogykertje, menjetek el, ha igazi kikapcsolódásra vágytok!

Kép
wruska

Wruska- :lol: :lol: :lol: Hát hogy a viharba ne lehetne már érezni!!!!!!! Én 3 naposan éreztem a lányomat, egyetlen egyszer nem védekeztünk...de jó lenne!!!! Remélem így lesz!!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem én is sűrűn jön a gólya tavasszal!!!!!!!!

Pumpi-mi akik már túl vagyunk 1-2 házasságon, másképp gondoljuk szerintem ezeket a dolgokat!!! És igazad van, neked most tényleg muszáj...egyébként meg egyik férjemtől sem született gyermekem, a nem férjeimtől meg remélem igen és ez nekem több mindenféle ceremóniánál!

Amúgy imádom ám az esküvőket, nem vagyok ellene egyáltalán, csak én inkább nem terhesen szeretném, mindegy hogy baba előtt vagy után...

Zsu-60 helyre??? :shock: Akkor kussolok...Amúgy ha terhes lennék, akkor nem érdekelne már a munka, mert akkor elfoglalnám magam mással :wink: de most egyedül érzem magam... :cry: és úgy érzem a munkával elfoglalnám magam és nem gondolnék folyton egy babára...

B@sszus a 12. héten vagy!!! :D Mikor mész genetikai uh-ra??? Majd írjál és ha lesz kép akkor kérjük!!!

Régimódi Annus :lol: - te így érzed jól magad és így vagy boldog akkor így jó!!! Ha nem vagyok indiszkrét te milyen területen dolgozol??
Vendég

Annus!

Én sem kifejezetten arra a felvilágosításra gondoltam, csupán elmeséltem a gyermekkori szitut...
Engem 12-13 évesen is érdekelt a testem (kicsit jobban talán mint az átlagot), de nem csak a szexuális felvilágosításról szóltam odafenn.(egyébként 12 évesen voltam először nőgyogyinál-sajna)Megtanultam az orvosságok latin nevét egy gyógyszerkönyvből (mert a gyógyszerek hatása is érdekelt) , és folyton az Orvos a családban című könyvet bújtam és egyéb női kiadványokat amik az anyukámnak megvoltak.Ebben már olvastam az ovulációról és a nyálkáról. Ma viszont már sokkal több az ilyen jellegű kiadvány és itt az internet is (ahol mint a linked mutatja már kép is található ).

Wruska
Ezek szerint nem vártad meg a 3. mensit... :wink: Remélem bejött... :wink:
merszi

csakhogy illusztráljam a fent leírt hobbimat:

Én 13 évesen a pattanásaimra a patikában így kértem szert:
-Kérek egy SUSPENSIO ANTISEBORRHOICA-t !
Persze azóta már sokat elfelejtettem, ma inkább a sport a hobbim.
:lol: :lol:
merszi

Sziasztok lányok!

Tényleg nincs valami nagy mozgás most nálatok! Remélem ez jót jelent, hogy mindenki igyekszik kihasználni a szép időt, és a szabadban vagytok inkább, mint a gép előtt. Meg szerencsére nem gyarapodott ez a topik újabb lakókkal.

De legalább Zsibima tartja a frontot! Nem sikerült most visszaolvasnom, hogy mit szeretnél a vidiparkban csinálni, de drukkolok, hogy megkapd az állást!

Nekem szerencsésen alakult eddig minden a melóhelyen! Elmondtam, és szívből gratuláltak! Arra kértek, ha egy mód van rá, akkor május - júniusig próbáljak dolgozni... Addig még talán menni is fog, és így gyorsabban elmegy az idő, mintha itthon ülnék.

:roll: én rtikán írok, de akkor nem tudom abbahagyni.. Bocsi a hosszú levelekért

Rönééé

Kép
röné

Röné!
Te is közeledsz a 12.héthez!!!Hurráá!!!

Merszi!
Ez nagyon jó.Orvosnak kéne lenned :lol: ennyi latin szóval :wink: Nagyon érdeklődő gyerek lehettél!

Zsibima!
:oops: őőő én még nem dolgozom.Még tanulok,hivatalosan közlekedés mérnök leszek majd...csomó helyen dolgoztam diákmunkában,de szeptember óta leálltam...

Wruska!
Kíváncsi vagyok összejött e,drukkolok!Télleg szép Somogykertje?Alig várom h mehessünk!!!De még várom a bővebb tájékoztatót!Azért lehet elkezdek érdeklődni,nehogy elsumákolják 8)

Susi!
Neked is sok sikert a munka kereséshez...Ez annyira szörnyű :twisted:

Pumpóka!
Ezek a fránya törvények...Így hozta a sors,ez van!Lesz még nálatok felhőtlen,hajnalig tartó mulatozás!!!És már a gyerekek is ott lehetnek,az annyira jó!Azért képeket mutass majd!Tök szép egy terhes menyasszony :wink: :lol: szerintem :oops:

annus11

sziasztok csajok!!

wruska: nagyon drukkolok, hogy összejöjjön az a trónörökös. Olyan jó lenne!!! :lol:

pumpi, zsibi: én igazából sosem voltam olyan fehárruhás esküvőről álmodozó kislány, nem igazán érdekelt ez a dolog sosem. Elvileg az előző baba előtt akart a párom lépéseket tenni esküvő ügyében, de akkor közbejött az első baba. Aztán utána elsikkadt a téma, most meg megint baba van, úgyhogy megint csak nem gondoltunk erre. Én nem is forszroznám, mert nekem annyira nem fontos. Mármint most. amúgy a párommal úgy terveztük eleve, hogy a hivatalos részét abszolút szűk családi körben (max apuka, anyuka, tesók) és utána meg valamikor valahol egy iszonyat nagy bulit csapni a barétokkal. Szóval ezt még akár meg is lehetne valósítani akár még most is. De szerintem várunk vele a baba utánig. Ráérünk végülis :lol:

zsibi: végülis akkor milyen melóra jelentkeztél?????

susi és röné: drukkolok, hog yminden rendben legyen veletek majd a 12. heti UH-n!!! Akkor úgy meg lehet nyugodni utána. :P
lei

Sziasztok!

Zsibima
Mikor is mész az eredményekért?

Na dobok képet Nektek.Régen már feltettem,de Ti még akkor nem voltatok! :lol:

Kép
Vendég

Annus!

Orvos talán nem, de gyógyszerész szívesen lettem volna! Már elkéstem és nem váltok.

Amúgy a közlekedésben dolgozom, de nem mint közl. mérnök. Sokszor megfordult a fejemben a fősuli ezirányban, látom te el is kezdted!Nekem felsőfokum van belőle, de majd tovább fejlesztem magam... :wink: Talán pont a gyes alatt!!!
merszi

Sziasztok

Kicsit eltűntem, de jelentem megvagyok.

Mult héten megvoltam fázva, de már rendben vagyok, most a nagylányom beteg fája torka, és köhög.

Én elkezdtem szedni a clostylt, és a 15. napon volt egy 18 mm-es tüszőm, ami ha jól sejtem akkor a 19. napon repedt meg,illetve a hőm szerint. Azóta szépen megy felfelé, meg akkor éreztem hogy nagyon fáj a hasam, és a hát a váladékról nem is beszélve szó szerint eláztam. Minden beleadtunk, és remélem hogy össze is jött. Van egyolan érzésem hogy..... legalább is ma iszonyat álmos vagyok, pedig tegnap már 10-kor aludtam. A melleim is feszülnek, ami nekem nem igen szokott. Csak nehogy kopanjak egy jó nagyot, mert nem lesz valami kellemes érzés.

Én a férjemmel akkor házasodtam össze mikor 16 hetes terhes voltam, nem így képzeltük el, csak időben abbahagytam a gyógyszert hátha nehezen jön össze, de hamar sikerült, így 16 hetes voltam. Engem abszolút nem zavart megpáromat sem mert egyikőnk sem iszik soha egy kortyot sem, táncolni is ugyan úgy táncoltam. De csak terhesség miatt nem házasodtunk volna össze, egyszerűen mind ketten akartuk.

Belinkelem azért nektek a hőmet hogy megnézzétek.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 70400_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Csak gondoltam irok egy sort, hogy nem vesztem el, de mostanaban csak olvastam kivel mi van. Nalam csak annyi az ujsag, hogy holnap megyek a kivizsgalas utolso vervetelere. Ja es meg annyit, hogy bar dietanak nem neveznem, de ket hete jobban odafigyelek, hogy mit es foleg, hogy mennyit :!: eszem (azert nem dieta, mert azok nalam nem mukodnek :oops: ). Az eredmeny ket het alatt -3 kg. Nem egy nagy szam, de jo lenne ha ezt tudnam meg egy ideig tartani...

Zsibima - ird meg ha megjottel a dokitol, nagyon kivancsi vagyok mit mondott.

Orulok, hogy minden relative firss pocakosnak (Rone, Zsu, Lei) esemenyletenul telik az elso harmad. :D Remelem hamarosan bovul a letszam, mert nem volt mar nehany hete uj pozitiv tesztesunk! :evil: Mar itt lenne az ideje.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Merszi-elképzelem a gyógyszertáros fejét, amikor latinul kérsz valamit 13 évesen!!! :lol: Én 13 évesen örültem, ha normálisan meg mertem szólalni ilyen helyen magyarul! :lol: :lol:
És remélem, hogy nemsokára gyeden leszel és tovább tudsz tanulni még!!! :D

Röné-nyugodtan írjál még hosszabb leveleket is!
Az tényleg jó lenne ha még pár hónapig tudnál dolgozni, legalább elszalad az idő. Bár szerintem most egy kicsit megállt neked, de a 12. hét után megint repülni fog! Észre sem vesszük és már a szülőszobán leszel!!! :D

Annus-te is itthon vagy??? Akkor ha megyek a klinika felé, összefuthatnánk egyszer! Ha van kedved!!!

Lei-
akkor a baba is lehetne már veletek az esküvőtökön!! :lol:
Én is így gondolkozom!
Inkább azt kérdezd meg, hogy milyen állásra nem jelentkeztem :lol: Irodai munka kizárva!!! Ücsörögni itthon is tudok, és mennyivel kényelmesebb!!! :lol:
Na a helyzet az, hogy én már 16 évesen irodában dolgoztam, "kirittyentős" munkahelyen, ami nem most volt... :oops: És most sokkal izgalmasabb helyre vágyom...a legjobban az feküdne, ha egész nap kocsiba kéne ülnöm, és ide oda rohangálni...majd meglátjuk mi lesz belőle.
Sok függ attól is, hogy mit mond ma a doki...

Alziza-kép: :lol: Igen ma megyek elvileg az eredményért, de előtte még felhívom, hogy biztos ott van-e.
Vendég

Hajni-végre!!! Gratula a - 3 kg-hoz!!! Persze, hogy beszámolok doki után, de te is!!! Ha ráérsz, tessék jönni!!!!!! :D

Gabi-nagyon megy a drukk!!! ++++
Húha tényleg költöznek a gólyák tavasszal!!! :lol:
Vendég

Zsibima - koszi szepen. 3 kg messze nem eleg, de en ugy vagyok vele lassan, de biztosan. Ja es nekem majd csak marcius vegen lesznek meg az eredmenyek.

Gabi - jo, hogy jelentkeztel. Akkor most neked es Merszinek kell drukolni (mar akirol tudunk).

A hazassag temarol annyit, hogy nalunk eleg sokaig szoba sem kerult, pedig mar a kapcsolatunk elejetol latszott, hogy mi osszetartozunk. Ennek foleg a csaladi hatter az oka - mindkettonk szulei elvaltak es mindket csaladban eleg sok a valas (nalam meg a nagyszuleim is elvaltak mindket oldalon!) Szoval mi akkor hazasodtunk ossze, amikor mindketten ugy ereztuk teljesen biztosak vagyunk benne, hogy egymassal akarjuk leelni az eletunk. Addigra mar negy eve egyutt laktunk, egyutt vettunk hazat stb. szoval az eskuvo maga semmin nem valtoztatott, de egy nagyon jo alkalom volt arra, hogy megunnepeljuk a csaladdal baratokkal a kapcsolatunkat. A paromnak viszont meg az eskuvo utan is egy evbe kerult mire azt mondta, hogy kesz arra, hogy gyermekunk legyen, addig nem volt es en csak ugy akartam babat, hogyha mindetten egyforman szeretnenk.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy minden par maga erzi, hogy mikor van itt az ideje a hazassagnak - en csak a sajat peldankat meseltem el.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

gabi: nagyon megy a drukk neked is!! Igen-igen!! :lol: :lol:

zsibi: akkor neked valami területi képviselő, vagy termék bemutató állás kéne :wink:
lei

Ja es munkaugyben - en olyan munkat vegzek ami valoszinuleg az irodai munka kategoriaba esik, megis itthon ulok - reggel altalaban meg pizsiben reggelivel a kezemben kezdek el dolgozni. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Lei - 15. het!!! De gyorsan megy az ido! :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

köszi lányok, én nagyon drukkolok mindenkinek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?