Új privát üzeneted érkezett!

Mano!
Itt Godollon az egyik patikaban. REHAB RT. gyartotta cime Bp. Dozsa Gy. u 144. ez itt nem a reklam helye Kép

Ari
ari
 
 


Háj,

Na, mintha most elaludt volna, úgyhogy ármánykodok kicsit a neten Kép

Istenem, már a cipőknél járunk??? Télleg hogy rohan az idő. Vmelyik nap még csak hozzátápiztunk Kép Erről jut eszembe. Próbáltam új ízeket is adni Orsinak. Szal a lényeg, hogy az alma, az alma+barack nem jött be. Tegnap csináltam egy kis répát. Először nagy megilletődés, aztán 1-2 kanálnyi lecsúszott. Ma megint próbálkozok, hátha ma kicsit több megy. Csak hát nálunk még az is gond, hogy nekünk még nincs etetőszékünk, így a répázás végére teljes ruhacsere a gyereknél, anyánál, sőt még két textil pelust is sikerült felavatnunk. Ja, és a konyha teljes kitakarítását sem hanyagolhattam tovább. Hú, utána elég rémesen éreztem magam, mert a gyerek csak úgy volt hajlandó enni, ha ő is foghatta a kanalat. Ennek vhol örültem is, csak olyan nehezen viselem, amikor a répás kezével végigsimogatja az arcomat, a ruháját meg mindent. Asszem neki ez még csak játék Kép De a végén már nagyon unta, úgyhogy jött a tápi. Viszont holnap megyünk a MegaToys-ba ruhát meg etetőszéket venni - hátha úgy könnyebb lesz.

Zsuzsi,
Én átérzem a csokitortás fiad látványát. Először örül az ember, hogy azért kreatív, de aztán a takarítás miatt elég lehangolt lesz Kép Pedig így kívülről télleg cuki a fiad Kép még tortásan is. A szó legszorosabb értelmében ÉDES!!!

Mókuska,
Te írtad, hogy irigy vagy Zizire a tanulás miatt, és hogy nyelvtanfolyammal szeretnél kezdeni, de még most szoptacc??? Szóval itt a babaneten van egy hirdetés, ahová kimondottan kismamákat várnak, viheted a gyereket is, és akkor szoptacc, amikor akarsz. Elég húzós az ára, ha jól emléxem, de ha belefér a büdzsébe, akkor nosza rajta Kép

SOFKA,
Már akartam írni, de olyan jó, hogy megint vagy !!! Most is árgus szemekkel olvasom soraid, és szorgalmasan jegyzetelek. Még jó, hogy itt vannak többgyerekesek is Kép Nekem legalábbis jó!
Hozzátápit bízd arra, akitől elfogadja, még ha az Orsi lányod is Kép Addig is 2 db csemete elvan, így lehet örömködni felettük Kép

Heni,
Gratula a 4kézláb lépcsőzéshez, meg az álldogáláshoz Kép

Nadine,
Apukádnak további jobbulást, kórházi ingázás miatt nem irigykedek. Nagyinak készített csomagot remélem megdícsérted Kép

Kaska,
Én az ELO-nál az anyukám megörökölt olasz csomagjából próbáltam tanulni. Háááát, ha van önfegyelmed, akkor sok sikert, de nekem nem jött be, mivel senki sem macerált, hogy hol a házi?, és a szavakat sem kérdezte ki senki, stb. Szóval lehet vele haladni az tény, csak kitartás kell hozzá. Egyébként fentebb írtam már a nyelvtanfolyamról - egy klikkelést megér!

Magdi,
Én is most beszéltem a TBügyintézőnkkel. Szóval télleg úgy van, ahogy írod. Szóval ha valaki gyedről-gyesről megy szülni, akkor a mindenkori minimálbér kétszereséből (pillanatnyilag 100e Ft)számítják a második gyerek után a juttatásokat. Kivéve, ha ez a 2xminimálbér magasabb, mint az előzőekben keresett egyhavi béred. Magyarul, ha valaki az első gyerek előtt hivatalosan mondjuk 80eFt-ot keresett, akkor 80e után kap 70%-ot, ha vki 150-et, akkor a minimálbér kétszeresének 70%-át kapja. Persze, időközben lehet gyereket bölcsibe adni, és visszamenni dolgozni, de akkor min. 180 naptári napot kell dolgoznod, és csak akkor éri meg, ha ott az egyhavi kereset magasabb mint bruttó 100e Ft - egyébként rosszabbul jársz (lásd fentiek). Remélem, tudtam segíteni, és mindenkinek tiszta, hogy mikor miből számítják azt, amit éppen kap.

Pildi,
Nálunk is hasonló a helyzet. Ha a gyerek előtt eszünk, tágra nyílt szemekkel követi a villa vagy kanál mozgását, néha ránknéz egy "figyu, nekem nem adtok?" tekintettel, és ilyenkor meg kell zabálni.

Dé,
12 hetes csöpped teljesen rendben van. Az én lányom kb ebben a korban kezdte felfedezni, hogy a hásáról (hasonalvó) a hátára is tud fordulni, csak marha sok energia Kép Ja, és Orsi sosem jáccott a kezével, az enyémmel még ma is szívesen, a lábát is csak pár hete fedezte fel. Ennek viszont örülök, mert pelenkázáskor csak a kezébe nyomom, és nyugodtan lehet dolgozni alantabb Kép

Momo,
Egyrészt örülök, hogy mentek talizni, remélem kicsit kizökkentek a hétköznapokból Kép Vesemedence-gyulladás Kép de nagy DRUKK, hogy semmi gond ne legyen!

Andi,
Szerintem ne aggódj! Egyrészt vannak időszakok, amikor a gyerekek súlya stagnál (akár néhány hétig is). Az is lehet, hogy a két mérés között gyakoribb és nagyobb mennyiségű volt a kaki, vagy megtanult vmit (pl forgás), amihez energia kell. Az irodalom szerint 6hós korára kell megdupláznia súlyát, szóval nyugi. Ha meg tisztán anyatejes, akkor főleg nincs miért aggódnod, annyit eszik, amennyit akar, és akkor, amikor akar - vagy nem? Kép A másik iránymutató a gyerek közérzete, ha vidám, mosolygós mint máskor, és nem sír pl fél óránként, akkor nem éhezik. Ha bizonytalan vagy, és sírós a gyerek, akkor próbáld meg ilyenkor cicire rakni, lehet, hogy éhes.

Jaj, csajok,
Anyósomék most költöznek, olyan bolondokháza van. Férjem dolgozik, ők pakolnak egyik lakásból a másikba, nem lehet odaadni a gyereket sem, mert nincs idejük, így én sem tudok elmenni fodrászhoz v. kozmezikushoz stb. Pedig már megint rámférne egy délutáni miniszabi. Főleg ebben a jóidőben úgy sétálnék!

Na, nem panaszkodok

Talisoknak minden jót, aztán írjatok hogy mi volt!!!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Ari!

Gondoltam.Kép Hú, most lehet hogy akkor szégyellem bevallani, de ott dolgozomKép Igaz gazadasági területen és bevallom még sose láttam terpeszbetétes rugit, csak az árlistán olvastam a nevét. Sajnos ez a fajta a tB támogatott, és nem tb támogatott meg nincs, mert nem olyna nagy rá a kereslet. De azért ha egyszer visszamegyek dolgozni majd felvetem a dolgot, biztos lenn pár anyuka méga kik inkább megvennék recept nélkül, de a jobbat. Azért tényleg érdems szétnézni még más gyártóknál, hátha valaki foglalkozik vele, bár bevallom neked, nem hiszem, mert nincs benna nagy pénz és sokan inkább megveszik receptre az rossazt mint hogy támogatás nélkül vegyék a jót.KépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

heppi!

na ez az, sok Tb ügyintéző így tudja, Áfonya meg írta valamelyik nap hogy az ő Tb-sük nem így tudja. Akkor most valyon mi az igazság??? Mert ha jár a több pénz, akkor azért érdemes érte harcolni, még ha csak 10-20 ezerrel több is, nem? Áfonya! h olvasol minket, akkor erről mi a véleményed? azóta ketten írták hogy náluk bizony a minimálbér kétszerse az alap a Tb ügyintéző szerint.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Heppi, szerencsére nem gyulladás, csak veleszületett tágulat! Állítólag kinövi, csak addig nagyobb a veszélye egy esetleges hugyúti fertőzésnek, ezért kell résen lenniKép

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Momo Kép
mi megyünk, és Beuékat is visszük Kép

Kukkoló Kangi, mert nincs ihlet Kép
kangi
 
 


Sziasztok!

Urszila!
Boldog szüli- és névnapot. Kép

Maci2!
Neked is boldog névnapot. Kép

Andy!
Gratula Márknak a felálláshoz. Kép

Sofka!
Tényleg nem akarsz többet jönni? Kép Mit csináltak a bunkók? Kép

Kangi!
Vidám napod. Kép

Beu!
Köszi a hiányolást. Tudod sokszor van úgy, hogy elkezdek egy levelet, de Zsuzsi hív, közben hazajön apa és amíg szopizunk nekiesik a gépnek és véletlenül becsukja az ablakomat. Kép Ilyenkor vagy visszaolvasok és újraírom, vagy emlékezetből írok, vagy fáradtság miatt elnapolom a topkolást.

Momo!
Miért nem vesztek ti is egy Opel Astra Caravant(kombi). Mi februárban vettük, végighívtam az összes Opel márkakereskedést, hogy hol van 1,4-es 1 milla körüli és így vettük 1,1 milláért 8 éves és nagyggyon jóóóó. Kép 3 gyerekkel is rengeteg cumó belefér, még nem volt olyan, hogy valamit otthon kellett volna hagyni helyhiány miatt.

Franyó!
Boldog házassági évfordulót! Kép

Na most megyek, majd tovább olvasok.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Mano!

Na ebbe jol beletrafaltam. De ha lenne idom elvinnem nekik. Ez sem TB tamogatott. legalabbis mi nem kaptunk receptet. 747 Ft volt az amit Zsurlo ajanlott meg nem tudom milyen de a neni a boltbanm azt mondta vaszon kantaros es 900 Ft.
Zuhanyozok Bori eszik es indulunk.

Ari
ari
 
 


Ari!

Hú, tényleg nem receptes?Kép lehet. Akkor tényleg nincs mentség. Remélem találtok jobbat.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


sofka
az kep, kell hozza ocr (optikai karakterfelismero)szoftver hogy szovegge konvertald, csak utana lehet javitani benne, ja es a konvertalt szoveget is javitani kell neha.
OCR programok: ABBY Fine Reader ill. a Recognita (magyar fejlesztes.)
tovabb nem tudtam olvasni, rohanunk
Zs,
zsurlo76
 
 


SZiasztok!


köszi a viszontnyugtatást Kép
megnéztem Neked Dani naplóját, hogy 12 hetesen miket csinált:
11 hetesen kezdte nézegetni a bal kezét,
12 hetesen elkezdte szopni az öklét, ujját,
13 hetesen jobb kezét nézegeti,
15 hetesen egyikből a másik kezébe átteszi a csörgőt és nyúl a tárgyakért, hasról hátra fordul

most 20,5 hetes, a kezét már ügyesen használja, hasról hátra simán, hátról csak oldalra fordul, 2 napja kutyázik, ha fogom a kezét, szépen ül, hát ennyi. És megállás nélkül magyaráz Kép

Heppi
Neked is köszi. Dani csak anyatejes, kaki van 2-3x egy nap, közérzete jó, vidám, nem tűnik éhesnek, akkor nem aggódom. Gondolom valahogy csak tudtomra adná, ha éhezne Kép

GYed-ről szülés: szóval az a lényeg, hogy akármi van, a kevesebb pénzt kapod, nehogy jól járjál Kép marhajó Kép

Na megyek kuglófot sütni Kép

Andi
psandi
 
 


Momo, mi meg nem ismerjuk egymast, de remelem meg fogjuk, mert mi is megyunk. Kincso alszik, mikor felebred, indulunk.
Kiszuny
kiszuny
 
 


Hali Lányok,

Muszály leírnom, mert olyan boldog vagyok Kép

Szal az történt, hogy ma is próbálkoztunk a répával, amikor csörög a telefon. Anyám hívott, mondom neki, hogy éppen répázunk nem vmi nagy sikerrel. Erre ő mondta, hogy amikor én kicsi voltam, nekem mindent sütőtökbe kellett burkolni, mert az volt a kedvencem. Hiába mondta akkor is a védőnő, hogy az új ízeket magában adjuk, mert ez is a tanulás része, volt úgy, hogy napokig sütőtökpürén éltem, mást nem fogadtam el. Na, gondoltam, azt én is megpróbálhatom, mert tele vagyok sütőtökpürével, meg van néhány s.tökital is. Telefon le, vissza a konyhába, stökital elő, kibont, répát felhigítani itallal. HÁÁÁÁÁÁT, képzeljétek egy varázsütésre megoldódott minden porbléma. A gyerek csak úgy nyelte a híg pempőt. Megevett úgy szemre kb 100-120 ml-t Kép Miután kiürítette a tányérkáját, csináltam még neki kb 50ml tápot is, hogy hátha nem lakott jól, de az nem kellett neki. Volt nagy büfi is - kanállal bizti több levegő jut a pocakba. Most az ágyában fexik, megbeszéli még elalvás előtt magával ezt a hozzátápis témát, de ahogy látom lassan bele is alszik. Gondolom, most hamarabb fog megéhezni, de már résen leszek. Ja, és az ebéd eltartott úgy egy órán át, de kit érdekel, mikor a lányom ilyen sokat evett Kép Nagyon elégedett fejet vág, és már alig várja, hogy egyedül lehessen a szobájában, és aludhasson végre.

Szal be is fejeztem, hadd pihenjen a kis drága.

puszi: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Nem ér, megint lemaradunk Momóékról KépKépKép! Momo, lécci-lécci, most már legközelebb egy olyan talira is gyertek el, amin én is ott vagyok, jóóóóóóóóóó??? KépKépKép

Én is csak olvasgatok most egyébként, mert munka van, de azt még azért le akarom írni, hogy csöpp gyermekem életében először ma egyszerre megevett egy fél üveg bébiételt!!! Ez pedig a Hipp "Kukorica burgonyakrémben pulykahússal" nevezetű bébiétele volt. Hát, ínyenc a drágám KépKépKép!!!
Egyébként megkóstoltam, és nekem is ízlett. Lehet, hogy azért, mert só is volt benne? Kép Holnap főzök saját pempőt neki sósan, és ha azt is megeszi, akkor megvan a bibi. Kép

Franyó
franyo
 
 


Mano,
most mit mondjak?Kép Szerencsemre nekem a munkahelyem igy szamol, de ha szamomra kedvezotlenebbul dontene, en biztos nem hagynam annyiba, foleg nem akkor, ha lenyeges az a parezer forint a csaladi kasszaba es ezert mennek vissza dolgozni es adnam bolcsibe a gyereket /bocsi mindenkitolKép nem eliteles, en csak magamrol beszelek/
Ja, es nekem a megyei TB intezetben dolgozo holgy mondta, amit irtam, aki tobbezer anyuka gyedet intezi, nem egy "mezei" TB-s!
Es amiket beideztem torvenyreszleteket, szerintem teljesen egyertelmu. Igaz, valamelyikben volt egy olyan kitetel, hogy a munkavallalo es a munkaado kozotti megallapodast is figyelembe kell venni, amennyiben ilyen van. De nem hiszem, hogy ez jellemzo lenne.
Mellesleg az egyik link az egy "beszelgetos" oldal, lehet kerdeseket feltenni. En vennem a faradtsagot es konkret esetemet megirnam es konkret valaszt kapnek, torvenyekkel, paragrafusokkal alatamasztva. A telefonba a TB-s no nekem ugyan elmondta, de keptelen voltam megjegyezni, mert Rekam epp kinyitotta a hifi CD-jet es ugy ereztem, sietnem kellKép

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan.Weblap progival legyartva a fenykepezogeprol minden kep, az elejen laptopolo Bori.
http://lajli.gau.hu/~lajbi/kepek/magan/babanet0919/
Udv Ari
ari
 
 


Sziasztok,

segítsetek....hogy tudok képet feltölteni a képtárba?tiszta béna vagyok.

Örülök,hogy találkozhattunk a babucsekokkal.Mindenki nagyon édes volt...még a néha kicsit síró Petrámmal is meg voltam elégedve. Kép
Készítettem képeket,de nem tudom feltölteni őket.Ide azért küldök 1-2 kedvencet.

Momo,
leírom majd az ekcémára való krémünk összetételét,de Petrus már elaludt és az ő szobájába vannak ezek a dolgok.

Mariann,
köszi szépen,hogy megszerveztétek a talit.Marci nagyon édes és nagyon ügyes,mert az egyik szememmel lestem ám,ahogy apája tornáztatta Kép ...kis vigyori.
(Viszont a rumliért nem irigyellek,amit otthagytunk nektek.Remélem lesz segítséged összepakolni.)

Na teszek fel ide 1-2 képet,aztán please help!
üdv
Évi+Petra
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi24
 
 


MÉg mindig tart a tali, vagy miért nem ír senki?

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Még egyszer köszönöm mindenkinek a MegaToys-os infokat!Kép

Nadine
Hát nem lehet könnyü dolgodKép Sok kitartást kivánok neked és azt, hogy apukád minél előbb meggyógyuljon!

Momo
Drukk, hogy Zsebi minél előbb kinőlje a vesemedencetágulatot!!!!!

Psandi
Tuti jól mér a mérleg?Kép Szerintem tökéletes sulyban van, ugyhogy ne izgulj!Kép Én Lilit nem is mértem itthon, mindig a védőnőhöz mentem leméretni először kéthetente, mostmár csak havonta fogom.

Manó
Na téged sem irigyellek a csótányok miatt!Kép
Azoktól már tutira frászt kapnékKép

Heppi
Köszi az ötletet, majd utána nézek bár én vidéki vagyok ("hátrányos helyzetü")Kép
Egyébként már nálunk is hirdettek kimondottan kismamáknak nyelvtanfolyamot, akkor voltam terhes és még dolgoztam ugyhogy kihagytam, most arra várok hátha megint indul itt helyben.
Hozzátápi: először Lilinek sem tetszettek az uj izek. Én őszibarackkal kezdtem, hát a hideg is kirázta tőle. Viszont nem adtam fel, minden nap kapott 1-2 kiskanállal aztán az egyik nap sitty-sutty megevett egy egészet (vagyis csak a levét).
Azóta akár mit kóstoltattam vele mindent megevettKép

Ma du. elmentem Lilivel sétálni. Először gyorsan letudtam a bevásárlást aztán letelepedtünk egy padra. Felültettem a kocsiban had leskelődjön, nagyon tetszett neki, azt sem tudta hova kapja a fejét. Aztán a szomszédos padra odajött két nő, hát egyből elkezdett nekik nevetni, de ugy, hogy fülig ért a szája és világitott a két apró fogacskája. Közben pedig sikongatott is.
A két nő teljesen oda volt tőle én meg észrevétlenül törölgettem a könnyeimetKép

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ari,

képek szuperek.Már mentettem is el magamnak egy-kettőt. Kép

Évi + Petra
Évi24
 
 


Ari
Nem tudom sikerült-e jobb terpeszpelust venned, épp most akadtam rá egy cikkre itt a babaneten:
www.babanet.hu/termek/terpeszpelenka/terpeszpelenka.htm
Itt egy teljesen uj terméket mutat be, fényképek is vannak. Az is fel van tüntetve melyik üzlet forgalmazza.
Remélem tudtam segiteni!

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


nem látom a képeket,amiket feltettem,miért?
az előbb még lehetett látni
Kép
é.
Évi24
 
 


Jó estét! Hát nem volt hiába a nyűglődés, kenegetés, rágcsálás meg az átvirrasztott éjszakák! Ma megtapintottam Marcipán első fogát. Látni nem sikerült, mert mindig rajta tartja a nyelvét. Mint vmi kis tyúkanyó.
Tali jól sikerült? Itt libikókáztam, de nem jártuk volna meg sehogy sem. Cserébe küzdhettem a felspanolt, megbokrosodott lányokkal.
Ma nagyon jó történt velünk. A könyvtárból két éve kivett, és azóta sem lelt könyvről kiderült - amit én talán már sejdítettem - hogy egyszerűen nem hoztuk el. Sem büntetés, sem más, sőt az állandó lelkifurka is költözhet máshová.
Keresztelőre milyen ajándékot illik vinni vendégként?

sofka




ManÓ! Neked válaszoltak a törléssel kapcsolatban?
sofka
 
 


Sofka!

Még nem!

Mi keresztelőre kaptunk: ékszert, játékot, ruhát, füleses díszpárnátKép , könyvet.


manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Lányok Kép
tali szuper volt, Julcsi fürdés után duplacicit szopizott és hang nélkül beájult Kép
Nagyon örülök, hogy újra találkozhattam sok ismerőssel, közöttük olyan régi arcokkal, mint Manócska na és persze Mariann, akiket még pocisan láttam utoljára ...
Mariannak nagyon köszi!!!!!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,

jó volt újra talizni ma délután! Jó volt látni a rég látott ismerősöket (pl Beu, akivel délben együtt is úsztunkKép). De komolyan, nagyot nőttek a babák az Árkád ótaKép És jó volt újakat megismerni élőben...

Urszila
elképesztő jól nézel ki 3 gyerek és 40 után! Kép
Én az egyik nagytalis képen láttalak, és azon idősebbnek néztél ki szerintem, de így élőben találkozva veled, én meg nem mondanám, hogy 12-vel idősebb vagy nálam!
Beszéltük Zsurlóval hazafelé, hogy mi meg 1 gyerekkel nyavajgunk a plusz kilóinkon, te meg hárommal nem, Kép és -teszem hozzá - még fini sajtost is hoztál, mig meg csak közértes-cukis dolgokat vittünk. Hogy csinálod?! Kép Nagyon irigyellek, és a 2 nagy is csudaszép gyerek!

Momo boszijai élőben is gyönyörűek, Timi szempillái nem jönnek le a képeken! Kép Legalább 2 centisekKép

Tofi Zsombija is nagyon édes, de nem sorolok fel mindenkit, ha jól tudom 30 körül volt a felnőtt-népesség, szerintem gyerekek is 15-20 körülKép...
Ja, és Kangi Julcsija nem is sovikutty!!!KépCsak nem szabad Kevinnel együtt fotózniKép

Maci2
Mi miért nem beszéltünk egy szót se???? Én nagyon készültem, hogy végre talizok a "másik újpesti csajjal", aztán mire kerestelek, mondták, hogy aki korán elbúcsúzott (na ez rémlikKép) az voltál te...De kárKép

Na, most má' elteszem magam holnapra, de a képeket nagyon várom én is!
pusza
Elli+Bealudt Dagimadár
ellimami
 
 


Sziasztok!

Lőrinc is korábban feküdt le, mint máskor. Nem kellett altatniKép

Hát igen, tali megint jó volt.

Momo, Zsurló! örülök, hogy végre találkoztunk.

És persze a többieknek is.

Mariann! Jó volt látni benneteket, Marci igazán aranyos kisfiú! És köszönjük még egyszer a vendéglátást.

Ari! Képeket megnéztem, nagyon jók.

Én is elkezdtem tölteni a tárra, szerintem holnap este lesz, mire látni lehet rendesen. Kép

Évi! Te hova töltötted a mit nem lehet látni?

Beu és a ma fél éves Lőrinc
beu
 
 


Sziasztok,

taliképek nagyon jók, mégmégmég! Sajnálom nagyon, hogy nem tudtunk menniKép.

Beu,
Lőrincnek boldog félévességet!KépKépKép

Sofka,
gratula Marcipánnak a fogacskához!Kép Én is valami hasonló katarzisra vágyom, mert már kivagyok az éjszakai cirkuszoktól. Persze fog továbbra sincs.

Gombóc,
ha még olvasod, nyaraljatok nagyon jól!KépKépKép

Franyó,
Macnak is ez a kedvenceKép. (halkan megjegyzem, nekem is, mert ez az egyetlen nem narancssárga foltot hagyó Hipp, ha megyünk valahova, mindig ilyent viszek, mert nem látszik meg a ruhánKépKépKép)

Nem tudok most többet írni, mert mindjárt elájulok a fáradtságtól, meg aztán holnap megyünk vásárolni, rá kell készülniKép.

pusz mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Elli Kép
Kevinnel EGYIK gyereknek sem szabad együtt fotózkodnia, még Urszila Andrisának sem! KépKépKép
Édes Dagimadár, haláli ezekkel a hurkákkal KépKépKép

Ari Kép
a képek jók, bár én rendkívül hülye arcokat vágok. De már megszoktam Kép

Jó éjt! (én is elfáradtam ám)

Kangi
kangi
 
 


Sofka! Gratula a fogacskához.

Zulu! Köszi. Melyik a nemnarancssárga Hipp?

Beu
beu
 
 


Sofka
Most figyelem, hogy Marcipán és Lili egy napon születtekKép
Gratula a fogacskáhozKép nekünk már van kettő és világitanak mikor Lili nevetKép

Irigy-irigy a tali miatt!!!

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Beu!
Nemnarancssárga hippet föntebb írtam én! Azért se írom le még egyszer, tessék visszaolvasni! KépKépKép
Tali miatt persze sárga irigy vagyok Kép...

Pussz és jóccakát
Franyó
franyo
 
 


Psandi! Húú, köszi, hogy ennyit fáradtál! Mostmá' tényleg nem leszek türelmetlen. Kép Szóval Dani is egy dumagép?! Kép

Heppi! Láb-a-kézbe módszer nagyon tetszik! Kép Köszi neked is a nyugtatást, asszem télleg csak én vagyok türelmetlen. Répaevéshez gartula!

Sofka! Jó, hogy mégis itt vagy és a fogacska is nagyon szupi! Oan kiváncsi vagyok milyen egy frissen kibújt kis rece! Kép Keresztelőre esetleg gyerekeknek írt bibliát?

Mókuska! Ezek szerint te is ilyen meghatódós vagy?! Kép Amikor először meghalottam Virágot nevetni egyből kibuggyantak a könnyeim. Gondoltam is, hogy milyen buggyant vagyok, ez a drága gyerek itt rötyög én meg pityergek. Kép

Én se látom a képeket! Pedig megesz a penész a kíváncsiságtól!

dé_
 
 


Na de Franyó!!!!!! Kép
beu
 
 


Azért is megkerestem! Kép
beu
 
 


Sziasztok lanyok!Kép

Jo reg nem jelentkeztem, szegyellem is magam, hogy csak ugy szo nelkul eltuntem. De nagyon sok dolgom volt az elmult kb. 2 hetben, es meg lesz is minimum a jovo heten, de lehet hogy tovabb is. Majd leirom, hogy mi volt ez az egesz. De babonabol meg egy kicsit hadd titokzatoskodjak!Kép Bar persze lehet, hogy Urszila mar elmeselte, az sem baj, de en meg inkabb nem...Kép

Amugy jol vagyunk, es Petra meglepoen jol viseli az egesz napos rohangalasokat. Alig-alig van nyugoskodes, ugy latszik, jot tesz neki a nyuzsges.Kép
Jarunk mi is szorgalmasan babauszira, holnap lesz a harmadik alkalom, es egyben az elso merules!Kép Hat, kivancsi leszek.Kép Raadasul apa nem fog tudni jonni holnap, mert dathas, ugyhogy anyukam jon velunk, akit ugyan bir Petra, de azert o megsem apa.Kép

Most jut eszembe, hogy kb. masfel hete elkezdtem irni egy hozzaszolast, csak aztan nem fejeztem be, es nem is kuldtem el, ugyhogy most elkuldom, csakazertis.Kép Ime:

Majdnem egy hetre eltuntem, de jelentem megvagyunk, csak suru volt a program.Kép
Penteken reggel dokineninel kezdtunk, aztan ruhavasarlas a bunkoboltban es a Megatoysban. Vettem par rugit, de treninggatyot meg mindig nem katpam. Egyebkent nem is ertem, hogy rugikat miert szinte csak rozsaszinben es vilagoskekben gyartanak??
Szombaton mi is voltunk babauszin (Rubin hotel), jo volt, Petra nem sirt, sot, a hason karra fektetes kifejezetten tetszett neki. Viszont szocializacio teren van meg hova fejlodnunk (na jo, uszas teren isKép), volt egy olyan gyakorlat, amikor a medence kozepere korben, egymas fele fordulva be kellett tolni a bbakat, es mig a tobbiek erdeklodve neztek egymast, Petranak minden alkalommal pillanatok alatt legorbult a szaja...Kép Erdekes, hogy az oktato csaj pedig nagyon szimpi volt neki, akkorakat vigyorgott ra, majd' megzabaltam.Kép
Vasarnap pedig keresztszulok lettunk.Kép Az istentiszteletet a jelenlevo babak es kisgyerekek kozul Petra viselte a legjobban, buszke voltam ra.Kép Volt a karzaton egy uveggel lezart baba-mama szoba, es meg oda sem kellett felmennunk, mint pl. a keresztfiamnak.Kép Aki egyebkent egy roppant aranyos es beketuro kissrac, csak szegenyt teljesen kizokkentette a rokonaradat. A keresztelo utan Petrat hazavittuk, es anyukamek vigyaztak ra, mig mi elmentunk unnepi ebedelni.
Kedden delutan Petra is oltast kapott (Urszilaekhoz hasonloan szinten az othos szulinaponKép), es ez mar szinte egyaltalan nem viselte meg. Szuri kozben persze sirt, de amint felvehettuk, elhallgatott, es itthon mar ugyanugy jatszott este, mint maskor. Hoemelkedese sem lett.Kép
Tegnap meg vendegunk volt, apa volt munkatarsa, aki most latta eloszor Petrat. Birom a sracot, de nathas volt.Kép Nagyon remelem, hogy Petra nem kapja el, mert akkor lottek a szombati uszinak, es az anyoslatogatasnak is. Ugyanis uszi utan indulunk Miskolcra, remelem, Petra jol birja majd a strapat.
Ja, es kis panaszkodas: Petra, az en kis Petram, aki kb. ket es fel honapos koratol ataludta az ejszakakat, es julius-augusztusban tobbnyire csak 9 korul vagy utan kelt fel, nem alszik rendesen ejszaka.Kép Van, hogy 8-10-szer is kelnem kell hozza.Kép Es 7-fel8 korul aztan vegleg felebred.Kép

Na ennyi volt a multba visszatekintes, azota az alvas valamicsket javult, sot, egyetlen egyszer Petra at is aludta az ejszakat. Tudom, hogy ez altalanos, es sokan panaszkodtatok az ujboli ebredesekre, de azert elmulhatna mar...Kép

Petra egyebkent mar naponta nehanyszor atfordul hatrol hasra, es ami nekem fura, hogy ejszaka is, almaban.Kép Hasrol hatra meg nem megy, pedig ezt mar junius elejen produkalta parszor. Szokott kacaraszni, ha olyan kedve van, nagyon figyel mindanre, amit mondunk neki. Szoval aranyos nagyon, na.Kép Ja, es meg nem bujt ki, de mar latszik az inye alatt a masodik fogacska. Petra egyfolytaban "ragozik", ures szajjal ragcsal, ugyhogy gondolom, erzi o is. Talan ha ez kibujna, akkor javulna az alvas, talantalantalan...

Talizokat irigylem, en is szivesen mentem volna, de nem fert bele az idombe semmikepp.Kép Na meg apa nathas, lazas, amugy sem hiszem, hogy el mertem volna menni a sok babacska koze.Kép

Na megyek, mert hulla vagyok kisse, udv:

Leszter

Ja, es egy kep. Nekem tetszik, bar mar vagy 3 hete keszult.

Kép
leszter
 
 


Sot, ime meg egyKép:

Kép
leszter
 
 


Leszter! na végre!!! Van egy tippem a titokra,majd emondom, az volt-e, ha elárulod. Petrus édes, drága. ÉjszakákKép de ismerős. Forgás: ügyes, majd megy fordítva is.

Réka! Küldtem mailt, de betelt a postafiókod.

beu
beu
 
 


Sziasztok!

Sajna mióta gyereket nevelek, sok időm nincs benneteket olvasni, írni, meg jó ha a Szegedbe tudok.

Azért egy pár szót rólunk.
Bencém 12 hetes, 5420 g, 60 cm (3770/51), sokat mosolyog, hangosan sikongat, gagyarászik, éjjel este kilenctől reggel nyolcig alszik (kivéve, ha anyu korán akar kelni, mert akkor leghamarabb fél tízkor kelt felKép).
Tökéletesen tartja a fejét, kinyomja magát hason, hasról hátra forog, ha berágatja magátKép, ha feltérdeltetem a mellkasomra, akkor azzal a lendülettel fel is áll! No ezt nem szoktam neki hagyni.
Sajnos a tejem teljesen elfogyott, a tb-től kapunk anyatejet, meg kap tápszert, és bébiételt is.
Pont ma döbbentem meg, mert etettem Sárgarépával, és közben beszélgettem, azaz nem figyeltem annyira, csak arra figyeltem fel, hogy kopog a kanál az aljánKép Az én két és fél hónapos kisfiam bevágta a 180 ml sárgarépát, és utána még megivott 80 ml anyatejetKép
Nappal az én drágaságom óránként, jobb esetben másfél, kétóránként eszikKép
Meg is hízta most 8 nap alatt a 35 dkg-otKép

szóval roppant büszke vagyok ráKép

Búcsúzóul néhány kép:
http://www.nexus.hu/szusika//DSCF0006%20kicsi.JPG
http://www.nexus.hu/szusika//Resize%20of%20DSCF0016.JPG
http://www.nexus.hu/szusika//Resize%20of%20DSCF0047.JPGú

Puszi:
Zsófi, és Bence

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


sziasztok,

láttam a képeket a képtáron...naggyon jók. Kép Ki készítette őket,Beu Te?
Továbbra is kérem a segítséget képfeltöltés ügyben.köszi.

próbálkozok 1 képpel
üdv
Évi +Petra

Kép
Évi24
 
 


Boldog félévességet Lőrincnek!!!

Kép


Na a gyertyának, csak a fele jár!!!
sofka és családja
sofka
 
 


Jó reggelt!

Évi!

Még egyszer kérdezem: hova próbáltad feltölteni?

Beu
beu
 
 


Ááááá! Sofka! Majdnem egyszerre írtunk.
Köszönjük szépen! Majd a felét lecsippentem.

Beu
beu
 
 


Beu,
a képtárba szeretném...de nem tudom,hogy kell.
é.
Évi24
 
 


Leszter,
jó hallani rólatok..Petra mosoly Kép.Zabbantani való a kiscsaj. Kép

Beu,
fél éves Lőrinc?!?!?!Akkor gatula neki...kéretik fülhúzást átadni. Kép

Zsófi,
nem lehet könnyű egy kistesó és egy saját kisgyerek mellett. KépBence nagyon édes.Gyere minél gyakrabban.

még egy kép a taliról

Kangi remélem tetszik! Kép


Kép

Évi + Petra
Évi24
 
 


Évi!
Jók a képek.

Akkor küldöm Neked is, amit annak idején Myssnia küldött nekem.

http://kep.tar.hu
- itt a feltölteni a képeid linkre kattintasz
- beírod, amit Csucsuka elküldött:felhasználónevet és jelszót, azt ami a feltöltéshez van.
- a képkezelőre kattintasz
- kiválasztod a legördülő menüből, hogy hova szeretnél felrakni képet, nyitottam egyet, Dunakeszin címmel
- az oldal alján van egy rubrika, ahova ez van írva: "Hány képet akarsz feltölteni" . Ez maradhat 1 de lehet 10, úgy gyorsabb.
- utána a Browse/Tallózás gombra kattintva csatolod a képet, ami valószínű a te gépeden van valamelyik mappában.
- ha ez megvan, akkor mehet a "mehet" gomb.

Én csak félig töltöttem fel, de most nem engedi a feltöltést, kiírja, hogy a kiszolgáló nem található. De próbáld meg, hátha sikerül, ha mégse, később kell próbálkozni. Van, hogy napokig szórakozik.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Heppi,
tegnap egyszerre írtunk, látom, a te lányodnak is megvan a kedvence! Kép

Ari,
képeket megnéztem, szuperek, köszi! Kép

Évi,
nagyon helyesek vagytok a képeken, Petra már kész kis hölgy! Hol vetted azt a csini kis kockás rucit neki? Annnnnyira tetszik! Kép

Mókuska,
nevető Lili KépKépKép, édes lehetett!

Sofka,
húúú, már Marcinak is előbukkantak a fogacskái!!! Ez aztán a hír! Anka még tartogatja Kép. Viszont, képzeld, ma megint aludtunk éjszaka!!! KépKépKép
Keresztelőre mi két helyről is gyerekétkészletet kaptunk, kis kés, villa, kanál, kiskanál van benne, láttam, Vasedény boltban lehet kapni. Most még tuti nem használjuk egy darabig, de később biztos nagyon jó lesz.

Mindenki babója gyönyörű!!! Olyan kis aranyosak, és milyen gyorsan fejlődnek, Beu, Lőrinc már megint nagyfiúsabb, mint mikor utoljára láttam! Kép

Zulu,
fog-ügyben én bennetek bízom, BOCSIIII!!! Kép Amíg nektek nincs, addig én sem aggódom KépKépKép!

Beu,
nemnarancssárga Hipp-ért is bocsi KépKépKép!!

Leszter,
Petra gyönyörűűűűűűűűűűűű!!! KépKép És jó, hogy itt vagy! Nekem is van tippem, kettő is Kép!

Na megyek, Anka engem hív, pussz
F.
franyo
 
 


Franyó!

Na jó, megbocsájtok.Kép
Lesztert illetően nekem is van másik tippem, de azzal nem kel hetekig rohangálni. Kép

Beu
beu
 
 


Beu,
szerintem egyre gondolunk (mármint kettőre Kép), mert az egyik nekem sem rohangászós Kép!
F.
franyo
 
 


Hali Lányok,

Csak szólok, hogy megyek a képtárba irigykedni a talisokra. Voltunk Pesten, vettünk a gyereknek ruhát meg etetőszéket. A szék nagyon szupi, már fel is avattuk. Lényegesen könnyebb így a dolgom, mint ölben ültetve - és nem lettem sem répás, sem s.tökös Kép a gyerek meg kapott tiszta ruhát. Viszont, háromszor annyit költöttünk, mint terveztük, szóval kicsit le vagyok hangolva.

Na, húzok a képtárba...

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?