Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kolyok! Csak vigyazz magadra, nem h beelozol mindenkit, pihenj, pihenj, pihenj!!!!!!!!! Ahogy latom ferjed tenyleg jol all a szekrenyek osszeszerelesevel :) ! Megvettetek a bababutort? Meg mit kell a babanak megvenni? Full berendezitek mind a 3 szobat azonnal?

Edu! Nem vagy semmi! ennyit jonni menni, ugy latszik ez tetszik a picinek :) ! Akkor holnap lesz a vasarlos nap?Van vmi tervben? Mi tegnap voltunk vasarolni, persze a babanak, meg egy oriasi szabadteri partyra, mivel koszovo fuggetlen allam lett, parom Albaniabol van, de sok baratunk van koszovoi, igy megneztem a sok alban babyt, h milyen lesz az en gyerekem :) ! este lefekveskor meg Mario odabujt a pocakomhoz es elkezdett a gyerekhez dumalni, h vartam, h ma megszuletsz, stb...na h ezt honnan szedte, szulesre semmi jel :lol:

Kép Kép
rima

köszi Rima az aggódást, nem foglak még beelőzni :) Edut semmiképp nem akarom :lol:
igen, megrendeltük a bababútort, 1 héten belül szállítják. :)
igazából berendezzük mind a három szobát, de leginkább azért, mert a szekrények az egyik kisebb szobában lesznek, a hálót nyilván berendezzük és a nappalit is :) de csak apránként :)
A babának még sokmindent meg kell venni, de már inkább csak apróságokat, amiket már kinéztem, hogy hol lehet kapni. szval kádat, babaápoláshoz szükséges dolgokat, ágynemű, lepedő stbstb
jól olvastam, hogy Ti meg még utazgatni készültök? Nem semmi :) mondjuk országon belüli kocsikázást én sem vetem meg, de ha nem muszáj, repülőre nem szállnék... sőt, talán nézz körül, mert vannak légitársaságok, akik nem is engednek repülni.
De érezzétek jól magatokat, ha mentek :)

Ha érdekel Titeket, a márciusi topikban írtam az itteni kórházi körülményekről :)

Kép

Kép
kolyok28

Hello csajok :!:

Ujra itt volnek. Velem terhessegileg minden ok, a repules sem viselt meg minket. Bar Tucsokkoma valoban mintha tobbet mocorgott volna odafonn.

Otthon szep napos es telies ido volt. Sokat setaltunk, libegoztunk, szinhazaztunk, vendegeskedtunk es persze aludtunk. Furcsa volt utoljara felulni a gepre idefele. De valahol nagyon orultem is neki.

Kolyok, gyogyulast :!:
Rima, csini kismami vagy :!:
Edu, drukk :!: :lol:
katavirag

Szisztok,

Katavirag, welcome home! Latod nem maradtal le semmirol velem kapcsolatban. :D
Kolyok, pihenj sokat es kurald magad, tenyleg megvar a rendezkedes. Amikor en Berlinben belazasodtam a gyogyszeresz a legnagyobb megdobbenesemre kozolte csak nem kepzelem hogy ad nekem barmilyen gyogyszert is a megfazasra meg a lazra. Azonnal homeopatias gyogyszert adott (Weledasat) es hasznalt is. Vegulis abbol az orszagbol szarmazik a homeopatia 'atyja' nem csoda hogy olyan nepszeru.
Ma is elmentunk maratoni setara meg futasra a zuhogo esoben de nem jart kovetkezmenyekkel persze (mar teljesen all-terrain kismamanak erzem magam). Vasarolgattunk is a little monster-nek mert a ferjem kozolte biztos azert nem jon ki mert elegedetlen a ruhatarral. Beszereztunk nehany tok feleslges 2-4m, 3-6m szivdogleszto ruhat. Most ugy erzem ezen a heten sem fog megszuletni azon egyszeru oknal fogva, hogy a due date nem tegnap volt hanem 25-en lenne. Mindegy csutortokon ugyis jelenesem van a dokinal es majd vitatkozunk egy sort.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Katavirág, örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon :) és hogy minden rendben :) voltál végül topiktalin? mit láttatok a szinházban? nem volt nagyon hideg a libegőn? :) najó nem kérdezek ennyit :lol:

Edu, hát ma sem...? minden reggel úgy jövök fel, hogy hátha... :) de ez igy olyan izgi :lol: 25dike? az még majdnem egy hét! Kérdezni is akartam, hogy nálatok meddig hagyják túlhordani a kicsit? Itt nem tudom mi a szokás...

rólam annyit, hogy tegnap este csak felszökött újra a hőm.... felhivtam a dokit, megmondta mit szedhetek. úgy voltam vele, hogy majd este hoz az uram, de csak akkor szedem be ha nagyon magasra megy, 38 fölé. És mire megjött férjuram.... fel is szökött sajnos :? de aztán a gyogyi jól megizzasztott és estére már semmi bajom nem volt, mármint a hőmmel. Ma reggel sem, csak sokat köhögök. Viszont jön fel valami a köhögéssel és ez jó jel :) Szval ma is ágyfogság... sebaj, legalább kipihenem magam.
De Maszat nagyon jó fej, sokat mocorog, továbbra is nyugtatja Anyát, hogy minden rendben van. még a 38 fokos láznál is mocorgott ezerrel... :lol:
vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok :!:

Edukam, akkor meg 2 in 1 :lol: Az elso gyerkoc sosem adja magat olyan gyorsan egy ket kiveteltol eltekintve. Turelem. Most mar ugy is csak napok kerdese.

Kolyok, gyogyulast :!: En is tudom, hogy ekkor mar ezek a gyogyik nem artanak, de az ember mindent olyan felszegen vesz be ebben az allapotban.

Nem, nem volt hideg a libegon. A jeges szel csak napokkal kesobb jott.

Topiktaira pedig bevallom oszintem, elfelejtettem elmenni. Elotte is gondolkoztam persze, elmenjek-e, hiszen en oda mar nem is nagyon irok, es kulonben is, ennek a forumozasnak pont az a nagy elonye, hogy latatlanul, ismeretlenul irogatunk egymasnak. Aztan annyi csaladi program lett otthon, hogy el is felejtettem elmenni.

Az eperlevel tean kivul mit erdemes meg eszegetni, iszogatni, kenegetni stb. hogy boldogsagosan tullegyunk a nagy esemenyen :?: :lol:

Itt is jo nagy tragya ido van. Kuldok nektek szepet: :wink:

Kép
katavirag

Sziasztok,

Itt ezzel a tulhordasos dologgal ugy vannak, hogy felnek a pereskedestol ha neagyisten valami tortenne a babaval es az egyetlen biztosito altal is elfogadott due date az amit uh-val allapitanak meg es nem az utolso menstruacio elso napjatol szamitott 40. het. Ezert a 41. het utan a legtobb helyen akcioba lepnek. Az opciokat meg nem ismerem de van rola elkepzelesem. :( Az allando NST-t meg uh-t a biztosito tul draganak talalja, hogy 2 naponta ellenorizzek a magzat jol van e meg odabenn tulhordas eseten. Tegnap este mar azt hittem ki akar jonni mert olyan baromi erosen furta lefele a fejet hogy az mar fajt es a furdoszoba turnek szama is emelkedik. Reggelre persze lenyugszik es elvezi hogy cipelem.
Ma tenyleg beteszem meg a maradek cuccot a korhazi taskamba es sterilizalom vegre a mellszivot es lehet ideje lenne kicsit beleelni magam a gyerek erkezesebe.
Kolyok, sajnalom a lazat nem lehet konnyu nagy pocakkal meg ezt a diszkomfortot is elviselni. A korhazad a leiras alapjan nagyon megnyugtatonak tunik, foleg a kadak a szuloszoban. Itt 27 komplett szuloszoba van de egyikben sincs kad csak hatalmas furdoszoba leulos zuhanyzoval. Na meg az a szoptatos szoba nagyon jo otlet, az 5 nap ottartozkodasrol nem is beszelve. (aminek persze csak akkor van ertelme ha ott nagyobb biztonsagban erzed magad mint otthon - majd ugyis meglatod)
Katavirag, sokat nott a pocid az elmult hetekben? Regen tettel mar fel kepeket. En nem is gondoltam volna, hogy az utolso hetekben is kepesek nagyot noni. Vettel valamit otthon a babanak?
Ez egy jo kerdes, hogy minek a segitsegevel lehetsz tul boldogsagosan a szulesen. Nem is tudom, leginkabb azzal ha sokat mozogsz az utolso percekig es lelkileg rahangolodsz a szulesre/babara, kipihent/relaxalt vagy. A malnaleveltea/homeopatia/Bach-viragterapia/gatmasszazs mind olyan dolog ami lehet felesleges de ha valaki szeretne kiprobalni tegye azt. Egyik hatasa sem bizonyitott tudomanyosan. A valasztas rajtad all.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok!

Katavirag!!!! Jupiiiiiii :) ! orulok, h ismet kozottunk vagy :) es hogy nagyon jol telt az otthonlet :)! Szerintem nem is volt topiktalitok, olvasom azt a topikot is :wink: !

Kolyok! Remelem ma mar jobban vagy, csak pihenj! en nem szoktam szedni semmilyen gyogyszert, a terhesseg alatt volt 2* 39fokos lazam, de szerencsere egy nap alatt atment, pedig tudom, h nem art, csak gyerekkoromban a dokim parszor elsz..t a gyogyszerekkel, azota, ha nem haldoklom inkabb kihagyom :)! Ja es igen, szeretnenk meg vhova elmenni ezen a hetvegen, persze meg penteken meglatjuk, h leszek :) !

Edu! Annyira szoritok, h mar legyel tul rajta, minel elobb es konnyeden :) ! Az a 25.i datum az elso UH alapjan van, vagy a menstuacio alapjan? mert ha az UH alapjan, akkor most azt is figyelembe veszik? es akkor meg mindig nem hordod tul, csak febr 25. utan, vagy nem? itt max. 10napot hagynak tulhordani, de sokszor azt sem... es ami a szuloszobakat illeti eleg sokhoz van medence, de en ezt nem tervezem ignybe venni, mert elazik a kezem :lol: :lol: :lol: , gondolom ez lenne a legkisebb gondom :lol: :lol: :lol: !

Kép Kép
rima

Rima,

A februar 25-e a menstruacio alapjan van szamolva, a 17-e meg az uh alapjan. Sajnos a menstruacio alapjan szamolt idopontot nem veszik figyelembe ugyhogy elvileg a jovo het hetfotol indithatjak a szulest hacsak addig nem jon magatol. Csutortokon okosabb leszek ezugyben.
Gratulalok a 36. hethez, Isten hozott a 9. honapban. :D

Kép
Kép
eduarda07

Akkor most mar ertem, hmmmm :roll: .... Hat nem is tudom, mert nekem szinte az osszes uh eredmeny kozott +- par nap volt, na ez most furan hangzik, de pl. mikor eloszor voltam uhn aztmondtak, h 6het+3napnak felel meg, mikor mentem pl a 12.hetes UHra(ez pont a 12.hetben volt), akkor azt mondtak, h csak 11+4(vagyis h egy kicsit levan maradva), most viszont ismet behozta magat, sot idosebbnek mondta most az UH, de az elso UHt nezik alapul es az en menstuaciommal nem foglalkoznak, mert azzal nem lehet :lol: !
Viszont teged tenyleg csak napok valasztanak el(lehet h meg azok sem), h a karodban tartsd a kisfiad :) !

Kép Kép
rima

Szia Rima, s mindenki. Jol esik, hogy igy vartatok.... :lol:

Tenyleg, hanyadik betoltott hettol nem szamit koraszulottnek? Rima, udv a 9. honapban. Te is benne vagy mar a korban.... :wink:

Edu, most mar biztosan beindul. Jo lenne, ha magatol menne. Az mindig termeszetesebb.

Hu, ha nekem ki kell varni az utolso mensi szerinti idopontot (aprlis 20.), akkor bedilizek. Az meg 2 honap :cry: En Husvetkor, betoltott 37. hetesen mar szivesen szulnek. Bar tudom, ez nem kivansagmusor.

Hat lehet, hogy a setat valasztom. Vilagosabb is van, erezhetoen kozeleg a tavasz. A teakat, bogyokat azt hiszem kihagyom, es testikeg-lelkileg keszitem magam.
katavirag

sziasztok :)

Katavirág, a betöltött 36héttől nem számít koraszülöttnek :) Szval Rima :) hajrá :)
Jaj olyan izgi, ahogy így sorban növekszünk.... :)

megértem, hogy nem voltál topiktalin, nekem is tök rohanás volt anno az a 4nap amig otthon voltam.
köszi a képet, csak nem a leendő ausztráliai lakásotokról készült? :lol: elfogadnám :P

Edu, naggyon drukkolok, hogy ne kelljen inditani... mindig amikor feljövök, lesem, hogy nem írtál-e... :) Amúgy nekem pont azt mondták a barátnőim, tesóm, hogy az utolsó hetekben képes a pocak a legnagyobbakat nőni... mert akkor zsirosodik a kis lurkó odabent :)
meg persze a tesóm azt mondta, hogy vigyázzak a kilókra, mert a legkönnyebben az utolsó két hónapban lehet felszedni a fölöslegeseket... persze most nekem ez könnyen megy, mármint a vigyázás... :) a csokit sem kivánom, és valszeg a megfázás miatt az inyem is feljebb huzódott, érzékenyebb.... igy maradok a gyümölcsöknél :)

Rima, nekem azt mondták, hogy a magas láz többet árhat a babának mint néhány gyógyszer. így, mikor fölszökik, akkor beveszek egyet. De még csak kétszer kellett, és remélem ma már nem. Tegnap azt mondta a nődokim, mutassam meg magam egy házidokinak. Ilyenem még nincsen, gondoltam bejelentkezem egyhez. Felhivtam ma reggel, mire közölte, hogy ne menjek, mert ő sem adhatna mást, mint amit a nődokim mondott, mivel terhes vagyok... brrr.. azért megnézhetett volna... na mindegy. ma úgyis jobban leszek, eldöntöttem. Délelőtt mindig jobban vagyok, a délután 4 körül a kritikus... amúgy ebben a korban a magas láz azért veszélyes igazán, mert beindithatja a szülést. na azt még nem szeretném, mert sehogysem állunk a babacuccokkal... majd 1 hét múlva :) télleg, Rima, Ti hogy álltok?

a kádat a szülőszobában én sem tudom, hogy akarom-e használni. Eredetileg nem terveztem, de azt mondták, még ott is kitalálhatom, hogy hátha van kedvem beleülni, akár csak vajúdás közben, akár ott szülni. mondjuk az nekem bizarabb... meg ott nehezebben tud gátvédelemben segíteni a szülésznő. amit én szeretnék nagyon...

Katavirág, a húsvétot én is kinéztem magamnak. :) szülünk egyszerre? :lol:
vidám napot mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Katavirag! Hat tolem johet a baby akar jovo heten is, ha gondolja, bar ahogy elnezem lesz belole husvet vagy akar aprilis egy is :lol: , na remelem ez azert nem es februar 29.en sem szulnek szivesen! meg a vegen en szulok utoljara :lol: ! es az UH alapjan mi a datumod? en s a setanal maradok, csak egy gondom van vele, engem a WC tourok nem ejszaka kapnak el, hanem mikor felallok, na es aztan egesz nap rohangalok WCre :) ! Tenyleg nagyon szep kepet tettel fel, milyen jo is lenne ilyen helyen lakni :) !

Kolyok! Az igaz, h most lehet a legtobbet felszedni es en mindig eszek, eddig nem voltam ehes es nem is birtam sokat enni, de most meg ejjel is kajarol almodok :) ! Azert probalok minel tobbet mozogni, hat meglatjuk mi lesz! Hogy mi hogy allunk? Vegulis szinte mindenunk megvan, ami nincs azt meg meglehet venni nelkulem is, csak egy gond van es az a kisagy, ugyanis a parom es a haverjai nagy oromukben az egyik szobaban szereltek ossze es hat nem fer ki az ajton :oops: :oops: :lol: :lol: , igy ujra szetkell szedni es osszeszerelni a haloban, es ehhez mindenki lusta, rajtam kivul :twisted: ! en is tuti bevennek vmi bogyot, ha ugy mint neked napokig nem menne le a lazam, de mondom en szerencses voltam, h szinte egy napot sem tartott.

Kép Kép
rima

Sziasztok,

Tegnap delutan fele remenykedtem, hogy a hirtelen elotort derekfajasbol es alhasi fajdalombol lesz valami mara de kulonosebb valtozas nem tortent. Na jo biztos nem azert fajnak mert sokat tornaztam vagy elrontottam a gyomromat de egyenlore nem vezetnek sehova. Pedig pont annyira eszrevehetoek, hogy alig birtam aludni miattuk plusz hohullamaim voltak es csurom vizesre izzadtam a felsomet. Azert nagy kaland ez az egesz terhesseg. :D

Rima, ti valami oriasnak valo agyat vettetek, hogy nem fer ki az ajton? :lol: Vagy csak egy tipikus szuk Londoni hazban laktok? Az eves miatt ne aggodj en sem birtam magammal a hirtelen visszakapott gyomorkapacitasommal. :D Nem az utolso percben felszedett kilokat nehez leadni. Hamarosan ugyis mindannyian tesztelhetjuk az elmeletet. Ja es az uh-n a 8 nap kulonbseget soknak talaltak ezert datumoztak ujra.

Katavirag, nalad aztan semmi ketseg nem lehet a fogantatas idopontjat illetoen. Ez legalabb tiszta sor, persze a 36-42. het kozott barmikor megszulethet. Latom mar te is kezdesz turelmetlenne valni. :D Meddig dolgozol? A seta es a relaxacio kivalo valasztas!

Kolyok, itt sem allnak kismamakkal szoba a haziorvosok. Minden a szuleszed felelossege, o kuld el a megfelelo szakorvoshoz ha szukseges. Azert nalad nagyon kitarto ez a megfazas. A bebik valoban sokat nonek az utolso percekben ezt magam is tanusithatom. De ha jol tudom hosszban nem csak sulyban szednek fel es az elvileg nem neheziti a szulest. En biztosan kiprobalnam a kadat fajdalomcsillapitas szempontjabol (nekunk csak zuhanyzonk van itthon) de szulni nem akarnek benne tobbek kozott a gatvedelem miatt meg valahogy a viz kiszivja az energiadat ha sokat vagy benne (uszodai tapasztalat).

Legyetek jok!

Kép
Kép
eduarda07

Hello csajszik, latom, most mindenki megjelent.... :wink:

Es azt is, hogy mindenki szertene hamarabb szulni. En spec. nem a teherviseles miatt, hanem mert mar ugy fognam a karomban ot. Raadasul mindennel kesz vagyok. Kisagyat 2 het mulva hozzuk el a baratnom padlasarol, elotte nem, mert vendegeink lesznek, es a lakas kicsi. De barmikor elhozhato lenne....
Vasarlast pedig most mar hanyagolom, mert ellep a sok cucc... :lol:

Ja, a mi bebikenk fogantatasanak pillanata valoban nem kerdeses. Menszesz alapjan a terminusom aprlis 20., lombik alapjan (tabu!!) aprlis 18., UH alapjan aprlis 13. Egyszoval nekem azert meg van idom... :cry: De ha Husvetkor megis megszulnek, azaz a 37. het vegen, nem szamitana koraszulottnek. Bar ahogy Edut elnezem, ez hiu remeny.... :roll:

A szep foto fentebb csak ugy az internetrol van, Tahiti egyebkent. De azt hiszem, Brisbane is lesz ilyen szep.

Tucsokkoma egyebkent olyan izmos lett, illetve olyan kis izmos mozgasokat erzek belulrol. Olyan edike. Az uram szerint a hasam "kompakt". Ne kerdezzetek, mit ertett ez alatt. Nemsoka teszek fel hasfotot. Korfogat 97cm, a seggem brutal nagy lett, 65kg vagyok (52 voltam).... :shock: De a babavaras orome szerencsere nem engedi, hogy e miatt csuggedjek, eszem is egy marcipanrudat....
Ja, has :!: Nekem sosem eg a gyomrom es nincs teltsegerzetem akkor sem, ha sokat eszem. Lejjebb lenne a hasam a szokasosnal :?:

Nalunk lehet valasztani a szuleszeti klinika (orvos+epidural) es a mellette allo alternativ szuleszeti babas/dulas/homeos/kadas intezmeny kozott. Ha nincs hely a klinikan, atpasszolnak a masikba. En azert ha lehet, a klinikat valasztom :lol: , bar megmondom oszinten, Husvetkor innen 100km-re, egy sicentrumban leszunk Voss-ban, raadasul a magyar szulesz Geza bacsival. Voss, bar kis telepules, a szuleszeterol csak jot hallottam. Szoval ez a konstellacio szupi lenne. 8)

Kolyok, gyogyujja :!:
Rima, a kisagyat gyorsan hozzatok ki onnan.... :lol:
Edukam :!: Szokasos Drukk :!: :!:

Egy ket kep Voss-rol (volt am itten teli olimpia is...)
Kép Kép

Itt szoktunk aludni, ha Voss-ban sielunk... (most csak a fiuk fognak)

Kép

Ez az 1200-as evekbol valo kistemplom, ahol az ejfeli misen voltunk tavaly, es leszunk iden is

Kép

...es a kis lepukkant korhaz.... :wink:

Kép

na szio mara...... :wink:
katavirag

Sziasztok lanyok,

Holnap reggel 7-kor teljes menetfelszerelessel varnak a korhazban az inditasra. Nem hagytak mas valasztast. Valoszinuleg oxitocinnal es magzatburok repesztessel inditjak a szulest. A doki viccesen megjegyezte, hogy mit izgulok ott van az epidural es kulonben is vasarnapra mar ujra karcsu lehetek. Marha vicces, nem? Valahogy nem igy kepzeltem a szulesemet, nem is tudom hogyan alljak a dologhoz. Holnap van az anyukam szuletesnapja is de persze ki tudja megszulom e 16 ora alatt bebet. Szegeny bebe azt sem tudja milyen merenylet keszul ellene holnap. Szerintem meg jol erzi magat odabenn.
Gondoljatok ram holnap es kuldom az sms-eket ha megvan bebe.
Puszi

ui: azt mondtak ha valamiert ejszaka sok szules tortenik lehet hazakuldenek hetfoig de ez nem valoszinu

Kép
Kép
eduarda07

sziasztok!

Edu! Megy a drukk MOSTra, hogy magától induljon meg a szülés! +++++ eddig is ezerrel szorítottunk, de annyira szeretném, hogy teljesen természetes szülésed legyen, hogy most nagyonnagyon koncentrálok!!!!! De ha nem, akkor remélem nem kell sokat bántani a bébét, hogy elinduljon kifelé! És valóban csodálatos ajándék lenne Anyukádnak. (Főleg hogy nem is sejti ;) wow.... )
jajajjj, úgy izgulok, én is Veletek!!!!

Katavirág, nagyon tutin néz ki a képen a hely ahová mentek :) Tuti husvétoló hely :D

jaj, lányok, én meg csak nem gyógyulok, a tegnapi jólét után azt hittem ma már csak teljesen meg kell gyógyulni..
Erre reggel arra ébredtem, hogy kiköpöm a tüdőm. Najó, csak a váladékot belőle ami jött, de nagyon fájt a köhögés... aztán napközben jobb lett, de már unom ezt az egész dolgot... Remélem most már TÉLLEG elmúlik. De nem is panaszkodom, hanem inkább
Edura gondolok. hajrá, hajrá, gyerünk kicsi Bébé, várnak nagyon kint. (Tudom, hogy bizti próbáltátok már, de állítólag a szerelmeskedés nagyszerű szülésindító :) )

najó, megyek eldugulok, de azért még
hajrá kicsi Bébé, hajrá :)

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok,

Nagyon koszonom a biztatast! Mar lenyugodtam kicsit es gyorsan elrendeztem a hazban az utolso simitasokat. Azt el is felejtettem irni, hogy sajnos a mehnyak hosszusaga es nyitottsaga valtozatlan magyarul nincs eppen keszen a szulesre. :( Remelem jol fogok en is es bebe is reagalni az inditasra.
Te meg gyogyulj meg gyorsan!!!!
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Edukam!
Most csak igy gyorsan nagyon sok szerencset kivanok, holnap egesz nap ratok fogok ill tuti, h fogunk gondolni! nagyon drukkolok, h minden jol vegzodjon es holnap ilyenkor mar a karodban legyen a te kis gyonyoru es egeszseges bebed!
puszi

Kép Kép
rima

Edu, sajnálom,hogy ez a fránya méhnyak még nem ereszt. Hátha.... én javíthatatlanul optimista vagyok és úgy fexem le mindjárt aludni, hogy remélem reggel arra ébredek, hogy azt írod ide, hogy lányok, mentem szülni mert megindult magától :)
De ha nem, akkor is minden a legnagyobb rendben lesz! Biztos vagyok benne!!!! És igaza van Rimának, holnap ilyenkor már kezedben dédelgetheted a kicsi Bébét :)
Ezért picit mindannyian irigykedünk ám ;)

Kép

Kép
kolyok28

Edu +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ;)

Kép

Kép
kolyok28

Edukám, mostanában készülhettek a kórházba, hacsak nem vagy már ott ;) megy a drukkdrukkk +++++++

(bocsi, hogy állandóan velem van tele most az oldal, de most naggyon Rátok koncentrálok ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok :!:

Edu, szoritok, hogy minden siman menjen :!: A mehnyakad allapota nem jo jel, marmint szerintem nem kellene igy elkapkodni a dolgot. Talan ha hetfoig varnanak, szepen magatol beindulna..... de hat ok tudjak.
Ha megis szulnel, boldog, oromteli, nyugalommal vegzodo napot kivanok :!:

Epp ma kaptam egy megszultem sms-t egy baratnomtol. Emlekszem, amikor osszefutottam vele utoljara, o volt 18, en meg 12 hetes. Hogy eltelt az ido....

Kolyok, a sex-rol jobb ha mar nem is beszelunk. Nekem mar-mar eszembe sem jut. Tenyleg, meddig is szabad?

Rakok fel egy hasfotot, kb. egy hete keszult, meg megprobalok priviben is kuldeni nektek, buraval egyutt :lol: :

31 + 3 (13 kg plusz)

Kép
katavirag

Katavirág!

Naggyyyonn csinos vagy! Wow!!! :) De téllleg ;) és köszönöm a piriv képet is ;)
Hol van rajtad az a +13kg? én nem hiszek Neked... olyan vékony vagy , persze a hasat leszámítva :lol: csak ámulok!!!!

állítólag bármeddig lehet szerelmeskedni, mert csak akkor indítja meg a szülést, amikor annak amúgy is eljönne az ideje. A végefelé mondjuk a nagy pocak miatt egyre nagyobb kihívás ;) Mi most szünetelünk a betegség miatt, de reményeim szerint ez csak átmeneti...

Edu.... vajon mi lehet épp Veled....

Kép

Kép
kolyok28

Jaj, Edu, szultok..... :roll: :?: Vagy meg nem.... :?: :?:

Kolyok, az a franya nathad.... sajnallak, tenyleg. Ez ilyenkor olyan felesleges.....

Hja, en azt hallottam a sexrol, hogy az elso es utolso 6 hetben nem szabad, egyebkent igen. En bevallom oszinten, egyre kevesbe kivanom es elvezem :oops: Utoljara felhotlenul jot es nem babara gondolosat a 13 heten voltunk egyutt :oops: Apus is raallt a nyugdijas tempora.... Inkabb lelkiekben vagyunk egyutt, hassimogatas, babahoz beszeles... :wink: De ez talan rendjen is van igy.

Erdekes, hogy azt olvasom mindehol, hogy a bebe a 30 het utan mar kevesebbet mozog a helyhiany miatt. A mienket en egyre erosebben erzem. Szinte a keze-laba kiveheto, es olyan kis testes es izmos. Lanyok, olyan szep ez az egesz.

Mara bedugulok es felrakom a szokasos penteki kepemet. Hetfon leszek ujra, es Edukam, varom az sms-ed... :roll:

Kép
katavirag

Sziasztok!

Edu! egesz nap egy nyugis percem sincs, annyit izgulok ertetek, meg aludni sem tudtam, mar alig varom az smst :) ! irigy, irigy, h mindjart anyuka leszel :) ! szoritok, de nagyon!

Katavirag! hogy te milyen egy bomba no vagy :wink: ! es en sem latom azt a 13kgt, bizti nagyon jo helyre ment fel :) ! en is ugy vagyok vele, mint te, h most mar vegkepp nem teher a terhesseg, sot elvezem, h mennyit mozog baby es tenyleg egyre erosebbek a mozgasai, es mindig vmit kinyom, viszont elkezdtem turelmetlenul varni es mar a kezemben akarom :x ! szex :lol: ? epp most panaszkodtam a masik topikban, h tegnap az egyik baratnomnek panazkodtam, h miota nem volt semmi, erre o, h biztos vagy benne, h nem csal a parod :shock: ! na aztan egesz nap bogtem, mire mario, h minek nezem ot, vmi allatnak, h o csak felti a babat, meg engem(ez nala meg akkor kezdodott, mikor egy akcio utan, elkezdtem verezni), es ha van is vmi, latom rajta, h nem tud elengedni es aztan fel orat magyarazkodik a babanak :lol: , igy inkabb mi is maradunk az oleleseknel, pusziknal, hassimogatas, stb...

Kolyok! ez a hulye kohoges es tarsai :twisted: ! kuld mar oket a fenebe!!!!! nemsokara jon egy babakep Edutol :)

Kép Kép
rima

Érdekes, én is azt olvastam, hogy majd a 30héttől kevesebbet mocorog. Az én lelkem akkor indult be. Olyan kis mocorgós, és olyan erős :) nagyon élvezem :)

na a szexről még egy ucsót: mindenki mást mond, a lényeg, hogy ha kivánjátok mindketten, akkor nincs gond. amúgy meg annyi mindennel lehet romantikázni ;) szval nopara, de ezt már megbeszéltük, igaz Rima ;)

Edu... vajon hogy vannak.... én annyit gondolok Rájuk... nagyon izgi...

rólam annyit, hogy a köhögés még megvan, de maj már nem leszek lázas, eldöntöttem, és eddig tartom magam hozzá :)
szval gyógyulok s ígérem megmaradok :)

vidám hétvégét csajok :)

Kép

Kép
kolyok28

Edu!!!!!!! Mi van veletek? Legyszi irj, ahogy tudsz, mert mi itt halalra, na jo szulesre izguljuk magunk!

Kép Kép
rima

Rima :) megelőztél :)
én is nagyon sokat gondolok Edura!!!!

most röviden magunkról: tegnap sikerlt a lázmentes nap ma vége az ágyfogságnak :lol:
vidám hétvégét!

Kép

Kép
kolyok28

Bemasolom Edu smst, hatha valamelyikotok nem kapta meg:
Szia Kolyok. Ma hajnali 5.45-kor megszuletett Aron. 51cm 3860g. Puszi Edu

:lol:
Annyira boldog vagyok!!!! Ugy orulok :D
Isten hozta koztunk a kis lurkot! Es kivanok sok oromot es boldogsagot az uj csaladnak! :lol:

Kép

Kép
kolyok28

EDU!!!!!! ITT IS EGY ORIASI GRATULA :D :D :D :D :D :D ! Mar nagyon varunk!

Kolyok! Orulok, h ma mar ilyen jol erzed magad, csak az a kohoges elkerulne :twisted: :twisted: :twisted: !

na jo ejt

Kép Kép
rima

Edu a marciusi topik is gondolt rad es gratulal :wink: !

Kép Kép
rima

sziasztok!
sajnálom, de most megint ritkábban leszek, mert hálIstennek meggyógyultam. viszont van mit pakolászni....
A héten megjönnek remélem a bababútorok, a héten babaruhát mosok. Veszünk majd könyvespolcot is és a kelengyelistát elkezdem kipipálni :)

Edukám, sokat gondolok Rátok! Remélem minden rendben Veletek, élvezzétek a csöppséget és nagyonnagyon várunk vissza!!!!

utólagos engedelmeddel én meséltem Rólad a márciusi topkiban, mert úgy izgultam ;) És télleg gondoltak Rád és mindenki gratulál Neked :)

jó éjt ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok, sziasztok :!: :!:

En is megkaptam Edu sms-et. Szombaton epp shoppingoltam, amikor pittyeg a magyar mobilom. Rogton tudtam, hogy o az. Nagyon bizom benne, hogy sima ugy volt.
EDU :!: Sokszor gratulalok megegyszer :!: Remeljuk, minden siman ment es most epp nagyon boldogan kismamaskodsz. Varunk kepekkel, beszamolokkal.

Rima, en is ugy erzem, hogy a bebe naprol napra erosebben mozgolodik. Valoban kevesebb a kimondott rugas, inkabb hirtelen eros helyzetvaltoztatasok vannak.

A sex-rol annyit, hogy ne parazz, hogy a parod megcsal. Bar amikor irtad, hogy akcio utan vereztel, az tenyleg jo reg volt. Egyebkent meg micsoda baratno az ilyen, aki ilyeneket mond. Szerintem elso gyereknel amugy is akkora az orom, hogy ilyet csak elvetemult ferfiak csinalnanak. Az en uram szerencsere nagyon huseges. Mondhatni utalja a noket :lol: Nalunk aktion kb. 10 naponta van, de ma biztos lesz, mert 2 napja ugy latom, nem bir magaval. Valahogy erot veszek magamon.... :wink:

Kolyok, nagyon orulok, hogy meggyogyultal :!: Azert ne maradozz le annyira :!:

Hu, neketek mar milyen keves ido van hatra.... :!: Foleg neked Rima :!:
katavirag

Szia Katavirág ;)
ne aggódj, annyira hozzászoktam, hogy nem is tudnék lemaradozni nagyon :lol: igazából ma megint lazázom. Tegnap annyira megörültem a szekrényeknek, hogy izibe kipakoltam a ruhákat. A konyveket meg ucse pakolhatom, mert még nincs hová meg azok amúgy nehezebbek...

most el kéne menni vásárolni, de ahhoz még gyűjtök egy kis erőt :) Meg mosni kéne, tegnap szétválogattam a babaruhákat szín szerint. De a mosópor fogytán, szval avval is várok egy kicsit :)

de nagyon élvezem, hogy jobban vagyok :) nem is tudtam eddig ennyire örülni az egészségemnek :) viszont most, hogy talpon vagyok, érzem, hogy tényleg kezdek terhes lenni :lol: nehezebb a pocakom, pedig elvben nem hiztam, sőt fogytam az elmúlt héten.

szomjas vagyok, de a teából elegem van :roll: vizet iszom, mert az üdcsi elfogyott, most már télleg mennem kéne vásárolni.
Vidám hetet mindenkinek!

Edu, ha erre jársz, leírod mi volt, hogy volt,
és hogy hogy vagytok? ;) jójó,m nem türelmetlenkedem :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Akkor jo vasarlast, Kolyok :!: Latom, sokmindenbol kifogytal :wink:
Idonkent benezek a marciusi topikba. Elkezdtek szulogetni a csajok. Igy a vege fele mar mindenki ugy olelne magahoz a csemetejet.... :lol:
Edu, vajon mikor toppan ide be....
katavirag

Sziasztok Lanyok,

Nagyon koszonom a gratulaciokat es hogy annyit gondoltatok rank!
Ma delutan (hetfon) jottunk haza. Szulestortenetet holnap megprobalok irni nektek. Diohejban csak annyit, hogy eleg gaz volt mert osszessegeben 22h-t vajudtam es 16h utan kertem az epiduralt mert persze a bebinek esze-agaban sem volt kijonnie es a prosztaglandin zsele amit szulesinditas gyanant kaptam tulstimulalta a mehemet. Legkozelebb lelovom azt aki ilyennel probalkozik nalam. :D Mindegy a vegeredmenyert megerte.
Sajnos a baba szinte azonnal besargult es ezert nagyon sokat alszik, keptelenseg rabszelni a szoptatasra. Ezert bereltem egy mellszivot a szoptatasi tanacsado javaslatra es a vegeredmenyt egy fecskendovel toltom a bababa. A tobbit sajnos tapszerrel kell potolnunk mert 24h alatt 300g-ot vesztett a sulyabol. Jo lenne mar ha megindulna a tejem es megtanulhatnank a babaval szopizni.
Amugy nagyon boldogok vagyunk es a ferjem a vilag legjobb apukaja.
Holnap jovok kepekkel meg szulestortenettel.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Szia Eduuuu!!!!

ez nagyon dúrván hangzik a 22óra vajudás... szegénykém... és még be is sárgult! :(

remélem hamar rendbe jön és tudod csak szoptatni!
megy a drukkdrukk továbbra is és várjuk a fotókat
de első a család ;)

mi ma délután megyünk a lengyel orvoshoz, akinél szülni fogunk. még nem találkoztunk vele személyesen, kiváncsi vagyok. no meg 3 hete nem voltam orvosnál. persze tudom, minden rendben mert annyit mocorog Maszat odabent

vidám napot és drukkdrukk

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Edu! Megegyszer nagy gratula! es varjuk a szulesstoryt ill a kepeket :) ! De eloszor pihenj(ezt ugye nem is lehet), na jo akkor babazz! Te szegeny, az a 22ora nagyon nem hangzik jol, meg a tejcsi sem, de ez remelhetoleg helyre jon :) !en is tuti igy jarok mint te szulesileg, vhogy te vagy az en peldakepem :lol: :lol: :lol: (lasd rosszulletek, ajulas)! es gratula a vilag legjobb apukajahoz(azert remelem ez is bovulni fog meg 3apukaval)!

Katavirag! en ezeket az eros mozgasokat nagyon elvezem :) ! ez jol hangzott, h a ferjed utalja a noket :lol: :lol: :lol: , enyem szerette oket elottem, most vhogy nem mutatja, de a nok annal inkabb :twisted: :twisted: :twisted: , de van egy magyar pincrnoje az ettermeben es o meselte,h mikor bejon egy csinos csaj es a pasik megjegyzik, h anyam ez jo no, akkor o csak annyit mond, h lattad mar az en nomet :lol: :lol: :lol: ?
meg meddig tervezel dolgozni?

Kolyok! Ugy orulok, h meggyogyultal, bar hianyzik, h nem irsz olyan sokat! Drukkolok, h jo fej legyen a doki! Hogy allsz a lakassal?
a masik topikban irtal a babaruhak mosasarol, gondolom mar tul keso, de en 30fokon mostam es oblitettem is, baby mosoporral es oblitovel, amit a korhazban ajanlottak, remelem jo lesz :roll: !

Kép Kép
rima

Rima, ne aggódj ;) azért leszek itt elég sokat :)
de mindjárt mennem kell majd az orvoshoz és előtte még ennék is valamit :)
majd este mesélek mi volt :)

babaruha:
még nem túl késő végül tegnap a saját rucijainkat mostam ki
majd ma este lesz babaruha mosás vagy holnap
végül öblitőt nem használok, úgy döntöttem. meglátjuk mennyire lesz kemény tőle a ruha.

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok :!: :!:

EDUUUU, de jo, hogy mar irsz is :!: Hu, 22 ora vajudas :shock: :shock: gondolom, most nem tervezel kovetkezot...... :shock: na de azt mondjak, az ember elfelejti es az orom nagyobb annal, hogy utolag ezen gondolkodjunk. Lassuk be, a szules senkinek sem leanyalom, csak vannak szerencsesebbek.... :lol: Varjuk a kepeket, beszamolokat :!: Nagyon kivi vagyok :!: Es irigy, irigy :lol:

Kolyok, en mar vagy egy honapja kimostam mindent. Gyakorlatilag semmi dolgom a babaval kapcsolatban. Feltem tole, hogy igy a vege fele nem lesz mar kedvem pakolaszni, ruhacskakat, hordozo es babakocsi reszeit kimosni. Pedig lenne. Most azt erzem, uncsizni fogok az utolso 3 hetben, amikor mar nem kell dolgoznom :cry:

Rima, aranyos a ferjed.... hat, csini vagy, az igaz... lattalak az iwiw-en. Es pimaszul fiatal :wink:

Na, nalunk megvolt a tegnapi akcio, nem is sikerult rosszzul. Noi praktitkakat bevetve.... de azt hiszem, ez volt az uccso szulesig :oops: :oops: :oops: :oops:

Voltam ma hazidokkernel, minden rendben, szerencsere. Jaj de varom mar kis kis bebit :!:
katavirag

Sziasztok,

Most jon a felkezes gepeles mert a kis ET itt vonyit az olembe. :D
Hat lanyok, gatyat felkotni a szules utanra! A babak biztosan nem fognak 1 nyugodt percet sem hagyni. Ertem ezalatt a rengeteg sirast, etetest, ejszakazast es az allando aggodast, hogy vajon mindent rendben csinalunk e. Persze minden percert megeri!!!!!!
A szoptatas pocsekul megy mivel a bebi meglehetosen rossz alany es nagyon turelmetlen. Nem szeret kuzdeni a kajaert na meg szegeny elegge sarga de azert annyira nem, hogy fenyezni kelljen. Ma reggel voltunk a gyerekorvosnal es csutortokon is mennunk kell. Az etetes most ugy nez ki, hogy eloszor probalok szoptatni mindket mellbol 10-10 percet (sajnos meg mindig nem indult be) utana kb. 15-25ml hypoallergen tapszer adasa fecskendovel es naponta 3x ezutan meg pumpalas is a tej megindulasa erdekeben. A mellbimboim mar szepen neznek ki sajnos de kenem lanolinnal. A szoptatas maga nem fajdalommentes de azert nem is olyan szornyu mint ahogy egyesek leirjak. Mindent a babaert. :D
Erdekes modon nem toltok tobb idot az agyban mint terhesen. Mondjuk ez azert is van mert a 2-3 orankenti etetesek baromi sok elokeszulettel jarnak a tapszernek meg a mellszivonak koszonhetoen. :evil: A gatsebem gyogyulgat habar neha pokolian faj meg amikor leulok vagy felallok. A hasam is huzodik vissza naprol-napra de azert meg kb. 5 honapos terhesnek nezek ki. A sulyomat nem mertem es megfogadtam, hogy legalabb 2 honapig nem is fogom.
A fotokat mindjart kuldom es irom a szulestortenetet.
Legyetek jok es elvezzetek a terhesseg hatralevo perceit. Hamarosan mindenkinel ott fog visitani egy little monster habar tudom eleg nehez elkepzelni mint ahogy en a szuloagyon az utolso percig sem tudtam.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Jó reggelt :)
Edu, de örülök, hogy újra írsz. Pláne, hogy ennyi nehézség van most Áronnal. Remélem most már lassan beindul a tejed. Mondjuk azt mondják,hogy a 3dik nap környékén indul be szval most lesz aktuális. Érdekes, itt azt mondták, hogy az első 3napban nem kell neki más tápanyag, csak az az icipici előtej ami jön. Annyi neki elvben elég. mondjuk Nálatok biztos azért mást a helyzet, mert besárgult szegénykém....
Majd ha van időd, leírod a szülést? Meg fényképet is ;)
najó,nem türelmetlenkedünk :lol: helyette örülünk Nektek! Első a sorban közülünk :)

Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk megimserkedni a szülődokinkkal. Szimpi. Csak Zürich másik végén rendel, szval örülök, hogy nem kell sokat járni hozzá. viszont itt lakik a szomszéd városkában, ha nem rendelési időben indul a szülés, nincs gond :)
Megnéztük Maszatot, köszöni szépen, jól van. A doki szerint ne lepődjünk meg, ha már március közepe táján kibújik. Amikor apukám ezt meghallotta nagyon megörült. Persze, hiszen március közepén terveznek jönni 4napra. :lol:
szval minden rendben velünk.
Tegnap este végre csináltattam néhány pocakfotót, Tik is kaptok :)
Kép Kép

illetve a hétvégén szép időnk volt. amikoris, bár ki még nem mehettem, mert nem akartam visszabetegedni, így a fokozatosság mellett döntöttünk, de az ablakból gyönyörűen lehetett látni az Alpokot. sajnos a fotó nem adja annyira vissza, de szép :)
Kép

tegnap végül nem mostam babaruhákat, mert a sok utazás kiszivta az erőm és nem volt kedvem lépcsőzni a mosókonyhába. De mindent összekészítettem és ma kezdem. ha jól számolom legalább négy adag... ha nem 6... :lol: szval napokig eltart majd :)

Katavirág, örülök, hogy minden rendben :)

mosolygós napot mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok :!: :!:

Kolyok, de szep kismami vagy :!: Te sem fujodtal fol, amint elnezem. Vannak akire a hormonok ugy hatnak, hogy eltorzulnak. Es a hasad sem oriasi, hanem szep nagy. Innen latszik, hogy nem mindig a has merete mondja meg, hogy mekkora az a baba, hiszen van ott haj, meg magzatviz, meg miegymas :lol:
A svajci szurkes hegyes taj hasonlo az ittenihez.

Edu, ugy varom mar a szulesbeszamolot. Ugy erzem, te lekileg egy igen eros csaj vagy es felkeszultel a nagy esemnyre. Igy a tortentek utan, hogy erzed: olyan volt a fajdalom, ahogy elkepzelted? Jobb? Rosszabb? Vagy borzaszto?
Kicsi Aron babarol es rolad varva varjuk a fotokat :!:

Rima, mizujs :?: Azta mindenit, a 38. hetben vagy :!: Te barmikor szulhetsz :!:
katavirag

Sziasztok!

Edu! Hogy te milyen ugyes egy no vagy!!! masok szerintem mar reg bedepiztek volna, de te, igaza van Kataviragnak eros vagy :) ! es en nagyon bizom benne es drukkolok, h megjojjon a tejed es hozzaszokjatok az uj helyzethez :wink: !

Kolyok! Nagyon szep vagy, sugarzik beloled a boldogsag, apuci rolam is keszitett kepeket az ejszaka, na de szornyuek, most nem tudom eldonteni, h en ennyire nem lennek fotogen, vagy csak o nem tud fotozni :roll: , szerintem mindketto :lol: ! es a kornyek is szep ahol laktok! Nagyon kellemes babyruha mosast :wink: !

Katavirag! Barcsak ugy lenne, h kibujna , de vhogy nagyon jol erzi benn magat, a nyakdugom mar tavozott es itt ott vannak enyhebb fajasok, de ennyi, ilyenkor beparazok, h megse akarok szulni, meg h zsiros a fejem, mit fog mondani szegeny gyerek :lol: :lol: :lol: , de amugy jol vagyunk :lol: ! es en azok koze tartozom, akik total eltorzultak :twisted: :twisted: :twisted: !
toled akartam meg kerdezni, h nalatok meddig tart a baba utlevelenek intezese? itt azt mondtak, h min 3 honap :shock: !!!

Kép Kép
rima

Rima :shock: nyakdugod elment :?: :?: Akkor te tenyleg mindjart szulsz :!: :!: Szinte csak olyanokat ismerek, akiknek ugyanaz nap ment el, mint amikor szultek. Na, jo, azt mondjak, nehany nap differecia lehet. Nalad ugy erzem, a heten meglesz a babo. Nemreg paraztal, mennyi elinteznivalod van meg. Elkeszultel mindennel :?: :?: Eltorzultal :?: Hisz nem is hiztal :?: Sokat. En bezzeg mar 66 kg vagyok :!: De megsem vagyok felfujodva. Innen latszik, hogy ami rajtam van, az szimpla zsirhaj :lol: Kerjuk azokat a kepeket, mielott bemesz szulni :!: :!: :!:
Azert csak nem nezel meg igy ki :?:

Kép

Edukam, gyussz man ide mikozenk :roll: :?: Vagy nem hagy man az a gyerek idot semmire. Sokan azt mondjak, az elso napokban nuku tej, aztan omlik, mint a tejcsarnokban.

Kép

Sok sikert :!:

LYKKE TIL :!: (ez norvegul volt :lol: )
katavirag

Katavirag! Sajnos ez meg vasarnap volt, es a szuleszno azt mondta, h a baba akar meg 4hetet is bent maradhat, a baratnomnek a 36.hetben ment el es csak 40+3szult, en is vhogy igy fogok jarni es mar nagyon turelmetlen vagyok :cry: , ugy latszik ez mindenkit utoler :lol: ! Majd kuldom priviben, mert tenyleg gaz :roll: !

Kép Kép
rima

Nagyon szupi a kép, nem tudom mi a baj vele :) nagyon csinos vagy, és télleg a finishben. ne aggódj, nem marad bent a baba :lol:

aranyosak vagytok ;)

most megyek konyházni, majd délután/estefelé lehet leszek hosszabban is. pusszantás

Kép

Kép
kolyok28

Kép Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07

Hello lanyok,

Bocs de most nem tudok valaszolni a kerdesekre meg a szulestortenet sem keszult el pedig jo lenne gyorsan megcsinalnom mielott szulnetek hatha hasznat veszitek, foleg az epiduralos tapasztalatnak.
Roviden, ma is a gyerekorvosnal kotottunk ki mert a baba nem volt hajlando enni meg felebredni. Megint csokket a sulya es enyhen dehidratalt lett. Szigoru tapszerezest irtak elo 2 orankent. :( A jo hir az, hogy a tej beindult de meg nem tudok versenyezni a 2 orankenti 60ml-es tapszer mennyiseggel. Nem adom fel.
Nagyon csinos es szep kismamik vagytok mindharman! Kolyok az a poci meg boven noi fog. :D
Holnap jovok remelhetoleg mar a szulestortenettel. :oops:
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?