Új privát üzeneted érkezett!

Hali, nem szültem :?
Gordonnak éjszaka iszonyúan fájt a kis lába, a csont növekedési zónájánál, többször felébredt és sírt. Annyira sajnáltam!!!! :(

Jimm, forralt bor :lol: :lol: :lol: :lol:

Azon gondolkodom, hogy mi a jobb, ha itthon fexem, vagy ha csavizom. Mert a konkrét fekvéstől megy le a vérnyomim de hülyét kapok tőle :?
Megvárom van-e ma úszás és attól teszem függővé.

Bejelentkeztem Barna Csillához, hogy a vérnyomi miatt nézzen egy flowmetriát, ha már a dokim nem küldött :roll: :roll:
Nem baj, vagyok akkora állat, hogy állatorvos kezeljen......

Zsu! Alexa?

Ügynöknő! Csini a vonalzód!

Nekünk 10 nap :D :D :D :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jó reggelt!

Hát még nincs baba!

Fanetta férj!
Köszi, a baba nagyon szép és minden jót nektek hozzá!!!!!

Én nagyon jól aludtam végre!!!!

Korán reggeli pocifotó 36+5

Kép

Ádám tegnap így aludt
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Hűha triplán :shock: :shock: pedig egy is sok belőlem :roll:

Tündérmanó, helyes poci, még jól fent van, Ádám nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Milyen hatalmas szempillái vannak :shock: nagyon csajszidöglesztős!

Jimm, Anna is beteg még mindig szegény, úszás nincs egy ideje, azért is nem szóltam. Lehet, hogy pénteken lesz, azt nem tudom, én leszek-e még :) bár apa a vasárnapra gyúr. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!
Azért van a kép, hogy nem látom már a kést a hátamnál, így biztosan azért nem is szúr a vesém! :) :)

Ádám ikreknek indult anno, biztosan lány lett volna a párja!
Mindenki irigyli a szempilláját és a kék szemét...hát lesz gond pár év múlva!!!!!

Remélem már jobb Gordon lába és nem fájdogál neki!

Kép
Kép
tündérmanó27

Nem ér, hogy egy pasinak ilyen szempillái legyenek! Az én fiamnak is olyan hosszú, hogy amikor nekem műszempilla volt fent, akkor sem közelítette meg az ő méretét! Nagyon szép Ádám, majd hajthatod el a csajokat.

Pati, csavizz ide Keszire, én is uncsizom. Azon gondolkodom, megcsinálom az ablak alatti kertet. Annának jobbulást.
Vendég

Sziasztok!

Még mi is egyben vagyunk Dórival. Este csak gyenge jóslóim voltak...
Sógornőm szegény még vajúdik. Várom már, hogy mikor jön ki a bébike! :)

Pété,
de jó, hogy írtál! :) Én is hiányoltalak már!

Fanetta férj,
köszi a beszámolót, nagyon rendes vagy, hogy gondolsz ránk! Nagyon szép a kis Nimród! :)

Pati,
remélem én is, hogy már fájdogál Gordon lába!

Jim,
megcsináltad este a palancsintát?

Tündérmanó,
ari a pocakod! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Még mi is egyben vagyunk Dórival. Este csak gyenge jóslóim voltak...
Sógornőm szegény még vajúdik. Várom már, hogy mikor jön ki a bébike! :)

Pété,
de jó, hogy írtál! :) Én is hiányoltalak már!

Fanetta férj,
köszi a beszámolót, nagyon rendes vagy, hogy gondolsz ránk! Nagyon szép a kis Nimród! :)

Pati,
remélem én is, hogy már nem fájdogál Gordon lába!

Jim,
megcsináltad este a palancsintát?

Tündérmanó,
ari a pocakod! :)

Melinda

Kép
melinda80

A második hozzászólás az igazi, ahol azt írom, hogy "remélem már NEM fájdogál Gordon lába!"

Melinda

Kép
melinda80

tündérmanó: Igen, Miskolctól azért messze van Pécs. Pedig tök jó lenne, ha jönnél te is, havonta egyszer csak kibírom, hogy leutazom. Különben is, nekem ott lakik a család, barátok. De ha majd ennyit sztrájkol a MÁV, nem tudom, mi lesz...
Vendég

Pati drága :D , na gyon gyengusz, úgyhogy nem lehet alternatív segédeszközként használni. Meg nem is biztos, hogy jó lenne, ha leborotválnád a méhszájad... :lol: , bár lehet, hogy a vakolat egy részét kiszedné :wink: !

Kép

Kép
mzx

Jó rerggelt!

Ahogy közeledik a szülések ideje, egyre jobban pörög a topik.

Fenattaférj!
Köszönjük a híreket, képeket, mielőbbi hazacipelést. :D

Melinda!
Valahogy éreztem, hogy Te még maradsz 2in1. Persze ezt így utólag könnyű mondani.De hajnalban amikor felébredtem akkor is gondoltam rád, éreztem, hogy semmi sincs.

Tündérmanó!
Milyen rendes gyerek Ádi, hogy 20:14-kor már ilyen szépen alszik. És tényleg egy jól sikerült gyerek. :D

Pété!
Jó, hogy vagy! Miért mondta az orvos, hogy még két hetet bent kellene tartani a babát? A 37. hetet már Te is betöltötted.

Pati!
Hol van az a bizonyos növekedési zóna? Enyémeknek is szokott fájni, de nem voltam benne biztos, hogy azért.
Klassz, hogy beléptél a 10-es számkörbe. Ez már csak jelent valamit. :wink:

Zsu!
Alexa törpilla hogy van?

Esztereu!
Köszönjük a szülésmegindító tippeket. Ha már agyamra megy a vérnyomi miatti idegeskedés, akkor lehet jobb valamelyiket bevetni. Ha meg már nagyon a terminus végén vagyok vagy túl akkor mindegyiket? Oda- vissza :lol: :lol: :lol:

Csak csendben jegyzem meg amikor a fogammal nyafiztam a 30-31 héten akkor öblögettem mezei zsurlóval, orvosi zsályával. Rá is kérdeztem, hogy szabad e terhesen. Azt mondta a szomszéd belgyógyász, hogy szerinte, csak öblögetésre szerinte igen. Fogyasztásra már nem biztos. Napközben bőszen öblögettem, éjszaka meg görcsölgettem, és 2X250mg magnéziumot nyomattam magamba, hogy több óra fájásfigyelés után el tudjak aludni. Az összefüggést nem láttam, ezért másnap újra öblögetés, estefelé görcsölés, már gyanakodtam, de harmadnap még délelött öblögettem, és akkor megtaláltam a neten, hogy zsályát tilos terhesen, mert összehúzódásokat okoz. Leálltam vele, de este későn még jött egy- két erősebb összehúzódás ami akkor is eltartott 1-2 óráig. Zsályát elhagyva, megszűntek a görcsök. Persze azóta is voltak jóslók, de esküszöm azok voltak a legerősebbek. Inkább nem is említettem, mert mérges voltam, hogy lehetek ilyen felelőtlen, és örültem, hogy a magnézium segített.
Konklúzió: a gyömbér, a fahéj a verbéna mellé a zsályát is tudom ajánlani. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Annnyira hülyék vagytok, Mzx, Pati!!!!! Elektromos vakolókanál????

Nem igazság, hogy ma senki nem szült! Gondoltam, reggelre biztos lesz valaki...

Én egész éjjel paráztam, hogy a gyerek meg sem mozdul. Fél ötkor már apa is felébredt, onnantól együtt mozgattuk a hasamat, de semmi. Teljes, totális pánik van... megvárom a délutánt, aztán felhivom a dokit fodrász után, ha addig nem lesz meg a 10 mozgás, hátha megnéz. Ha meg nem, akkor elkérem Patitól Csilla számát és bekuncsorgom magam valaki közé 5 percre. Az arca meg egyebek nem érdekelnek, csak hogy egsézséges legyen, meg nehogy valami miatt ne mozogjon...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh, megint kezdem a para topikot...

Megyek is...

Kép

KépKép
eszterxx

Juditkecskemét, minden rendben van Veletek? És Tand????
Nagy az eltűnés, én aggódom!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na, eddig birtam türelemmel... délre megyek a 4D Genezisbe áramlásvizsgálatra, meg megnyugodni... :lol:

Drukkoljatok majd nekem, úgy várom!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na, tessék, magamra hagytok és máris nem birok magammal! Hol van mindenki????? Mindenki szülni ment???? Hallllo!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt! :)

Pété, örülök, hogy jelentkeztél, már épp akartam kérdezni, hogy hol jársz? Babafordítós taktika nem tudom érdekel-e... mindenki azt mondja, hogy nem bír megfordulni, mert "pici" a hasam és hogy oka van, hogy nem fordult meg. :(
Fanetta férj, Te is írhatsz gyakrabban ugyan úgy, mint az én Ferim. :) Ő is szokott ám írkálni... Remélem ma hazaviheted Fanettát és az új családtagot. :)
Kissani, Te tartod a kapcsolatot Erikával? Én múltkor kicsinyí tettem Neki képet, de nem is töltötte fel... amúgy le mertem volna fogadni, hogy az Ő ikrei lesznek az első topikbabák! :) Drukkolok Nekik!
Eszterxx, Pati legalább találkoztok a Csillánál? ;)
Tündérmanó, a Te hasad sem kicsi. Erről jut eszembe, Anyu szerint az én hasam már lejjebb ment...

Na most erőt veszek magamon és felöltözök, majd kitakarítok! :) Judit18 említette tegnap, hogy lehet majd beugrik... :)

KépKép
KépKép
mni

Sehol egy újabb csemete? :roll:

Szex
Nálunk egyenlőre orális szex van... csak beszélünk róla :wink:
Vendég

Sziasztok!
Eszterxx jó ötlet, hogy menj el Csillához, kis utazgatás és még kedvesek is :) és legalább azt is megtudod mit mutogat a kisfiad odabent :lol:

Melinda, most megnyugodtam, más is van, kin nem látja a végét :)
sogornődnek megy a drukkdrukk... :) Tegnap este azon gondolkodtam, hogy akkor egyikőtök szülei hipergyorsan nagyszülők lesznek, úgy értem, egyszerre kétszeresen :)

Pati, inkább pihizz, a vérnyomival ne játszál itt nekünk, hadd izguljunk a szülő csajokért ;) inkább gyere és irj sokat. No nem, háromszor ugyanazt ;) bár tudom, csakazért csináltad, hogy megint Te legyél felül :)
Látod, ezért nem születik meg még Norton, tudja hogy Gordonnak most Rád van szüksége. ki tudná hogy hol van a növekedési zónája, ha nem Te???

Pété, végre, már kezdtünk télleg aggódni, mivan Veled. tessék gyakrabban ;)

Fanetta-férj :) köszönjük a beszámolót, a képeket! Ne agggódj nem felejtünk, várjuk már nagyon Fanettát! és tündéri a kis Nimród!

Esztereu, hát én a tegnap délutáni termés után elkezdtem vizionálni a gellérthegyi csapatról amint kitalálják, hogy akkor most szülésmegindítást játszanak.... de amúgy ezeket én is hallottam már.

Kisani, köszönjük a hireket Erikáról, drukkdrukk neki ha beszélsz Vele!

vajon akkor az én mellem meddig nő majd :shock: 85Dnél tartok... segítség. pedig nem is tűnik olyan nagynak...

Pepike, drukkdrukk a betét miatt, meg minden :)

Tündérmanó, nagyon csini a pocak és Ádi meg egyszerüen tündérmanó :lol:

Dany :lol:

Niki, én teljesen felnézek rád, nem tudom rávenni magam a takaritásra. jó mondjuk dobozokat kerülgetni nehezebb de akkor is.

na ma megyünk megismerkedni személyesen a lengyel dokival, akinél szülni fogunk. kiváncsi vagyok, de még 4ésfélóra...
utána meg remélem veszünk függönyt a nappaliba

na megyek, a férjuram is indul munkába, veszek egy fürdőt :)
(olyan jó nagy a kádunk :P )

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Köszönöm mkinek a biztató, együttérző szavakat. :cry:
Le sem bírom írni, hogy mennyire de mennyire szomorú vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Apukámmal voltam a hétvégén Gyulán a kórházban. Nagyon rosszul néz ki, szinte alig lehet felismerni...
Örült nekünk és annak hogy még látott egyszer utoljára. Fogtuk a kezét, masszíroztuk, kenegettük, bíztattuk, a végén zokogva búcsúztunk....
Nagyon rosszul van, alig tud beszélni, enni - inni egy hónapja nem tud. Hány, öklöndözik, a hideg rázza, lázas, nem tudja szabályozni a vizeletét.
Mondta, hogy legyünk boldogok, és járjunk rákszűrésre....fáj a szíve értünk....

Eszterxx!
Nekem Nimi van, hogy 12 órát sem mozdul, és van hogy egy nap egyszer kétszer érzek vmit. Levi is így volt akkor még én is nagyon aggódtam. Mostmár betudom annak, hogy nagyon nagy, kicsi a hely, nem fér. Meg ugye a pajzsmirigyem is okozhatja a kevesebb mozgást. Bízom benne, hogy a dokik tudják hogy mit csinálnak, és hogy okklal emelték a gyógyszeradagomat már kétszer is meg a terhesség alatt.

A babákhoz gratulálok, gyönyörűek, az anyukákról meg sugárzik a boldogság.
Én is nagyon várom a kis Nimimet.

Levi jobban van, visszajött az étvágya is. Voltunk tegnap játszóházban (először), pár perc múlva otthagytam. 1,5 óra múlva mentem érte és NEM AKART VELEM HAZAJÖNNI!!!!!
Szóval végre van egy hely ahová vihetem ha kell. És persze jót is tesz neki a társaság.

Tejszivárgásról:
Nekem volt elég tejem Levivel, de soha egy csepp sem folyt ki magától csak ha szívta. Nem kellett használnom melltartóbetétet, és olyankor :oops: sem folyt ki semmi.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

kolyok, fényképezzél már légyszííííí, úgy megnézném, hol laktok! 85 D, nem semmi :D amúgy nekem sem tűnik olyan nagynak a cicim, mert has mérete szerintem elnyomja. De múltkor rendezgettem a régi melltartókat és xs-es tangákat, még a könnyem is kicsordult. Mármint inkább a bugyikákon, a mellem az maradhatna ekkora! (persze ha lefogysz, onnan megy le először......)

Márti is jól eltűnt megint!

mni, jó takarítást, én még nem vettem rá magam, hogy kimenjek a kertbe. De el kéne ültetni a jácint hagymákat, mert egy csomó már ki van amúgy is bújva.

eszterxx, üdv Csillának, remélem csak tényleg parázol és nincs semmi baj!
Vendég

Judit!

De jó, hogy jelentkeztél, már nagyon vártunk. Nagyon együttérzünk veled, tudom, hogy ilyenkor nincs sok vigasz, talán csak az, ha nem szendved már sokáig a drága apukád. Olyan szépen írsz róla, biztosan nagyon nagyon szereted. :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Na... megyek csicsikálni...
Írjatok sokat! Legyen mit olvasnom :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hat hogy ti mennyi baromsagot osszeirtok, csak pislogtam :) !

Mpatr! Nekunk is ugyan ilyen kutyank volt, nayon hasonlitott a kecskenkre, na meg a tesomra :oops: !

Fanetta-ferj! Koszi a kepeket, a szep beszamolot es remelem, h nemsokara egyutt a csalad :) !

Jim! Az en parom olvas, csak nem erti, amit lat, vasarnap kikeszult, h miert chatelek pasikkal(rad gondolt, a keprol :oops: ), mondtam neki, h csak neakard latni, h milyen bomba no az a pasi :) !

Eszterxxx! Lehet Andris gyujti az energiat a penteki kibujasra :wink: !

Zsu! Hogy van Alexa?

na megyek babazni, bar meg nem az enyemmel :cry: :cry: :cry: !

Kép Kép
rima

Halihó!

Ma sincs még újabb bébi?! :( :)

Pété! Tessék jönni gyakrabban, még akkor is ha depis vagy! Nyugodtan panaszkodj! Mi baj lehet belőle? Legfeljebb a végén még mosolyt csalunk az arcodra... :wink:

Fanetta férje! Köszönjük a beszámolót és a képeket. Nagyon édes a kis Nimród! Remélem, ma már hazaviheted Őket! :)

Zsu! Hogy van Alexa??? :shock:

Pati! Biztos elég, hogy háromszor elküldted??? :lol: :lol: :lol:
Gordon jobban van már? Ma mész a Csillához? Én tegnap este beszéltem vele telefonon. Nagyon fontos kérdéseim voltak hozzá..., málnalevél tea meg vizesedés ügyben. :oops: :lol: Kérjük a beszámolót és képet is, ha megmutizza magát Norton! Ja, és nézesd meg, hogy még mindig dinólábú-e!!! :wink: :lol:

Meli! Úgy látom, a jó példa ragadós..., de neked csak kétszer sikerült. :lol: :lol: Szorítok, hogy azok jóslók mostmár igaziakká váljanak. :wink:

Tündérmanó! Helyes pocid van, és milyen szép a kisfiad!!! :shock: :D

Pumperka! Tényleg, Neked teljesen helyrejött a fogad??

Eszterxx! Te sem úszod meg a beszámolót! És kérünk képet is Andrisról! Ha jól emlékszem, mi még nem láttuk! :oops: :wink:

[quote]S írta:zex
Nálunk egyenlőre orális szex van... csak beszélünk róla

Mi még azt sem... :oops: :lol:

Kölyök! 85D??? Irigyirigyirgyirgy. :oops: :wink: Mesélj majd a dokiról! Kívánom, hogy szimpi legyen! 8)

Juditkecskemét! Sajnálom Apukádat! :cry: Nagyon sok erőt kívánok Nektek erre a nehéz időszakra!

Na, megyek vasalni, mert ma sem járt erre a bejárónő... :wink: :lol: :twisted: :twisted:

Évi

KépKép
kvaszeva

Na, elindulok Csillához, lehet, hogy csak 5 felé érek haza fodrász után, de mnidenképp jelentkezem. TÖk jó lenne Patival ott összefutni, de nem tudom, ő hányra megy. Na, majd meglátjuk :lol:

Juditkecskemét, nagyon jó, hogy előkerültél. Sosem tudhatjuk, mikor lesz az utoljára, az apukáinknak meg kell várniuk az unoka megszületését!!! Amúgy végigzokogtam apukád szavait, de hiszek benne, hogy megvárnak minket!!

Na, indulok, majd jelentkezem.

Kép

KépKép
eszterxx

Lányok!
Lassan mindenki itt van, akinek szülőszobán kellene már lenni!!!!
Már csak Linocs nem volt és Zsu.....

Köszönöm az Ádis dicséreteket, legalább ő jól sikerült az előző házasságomból. Tegnap is csak bámultam, ahogy ilyen édesen aludt. Van egy csomó alvós kép róla, mert olyan pózokban bír aludni.....

Juditkecskemét
Szilvánuszhoz tudok csatlakozni, hogy együttérzünk veled...amit írtál kicsordultak a könnyeim és előjöttek az én 16 évvel ezelőtti emlékeim....Rám és a fiamra már fentről vigyáz az édesapám....

Na megyek is fürdeni, mielőtt a klaviatúra tele lesz könnyekkel.....

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Én is vagyok!
VÉGIGALUDTUK AZ ÉJSZAKÁT!!! Kép
Reggel volt még egy kis lájtos fosi :oops: ,azóta semmi és reggelizett is. Úgyhogy talán vége ennyivel! KOPP-KOPP-KOPP!

Most megyek főzni, mert az ebéd sehol :oops: :oops: :oops: , aztán majd du. jövök bővebben!

Kép
Vendég

juditkecsk: örülök, hogy írtál!

tündérke: "Köszönöm az Ádis dicséreteket, legalább ő jól sikerült az előző házasságomból. " Valahogy én is így vagyok a fiammal :wink: 8) Néha azt gondolom, elfogult vagyok vele, de más is azt szokta mondani, hogy jó pali lesz belőle és az olyan jóóóóóóó. Én már alig várom, hogy nagy legyen és a hülye kiscsajok epekedjenek utána. Fúúúúú :twisted:

zsu: csak nem rotavírust nyaltatok be? Nekünk volt már 2x, mindig infúzió lett a vége :cry: Jobbulást!!!!!!!!!

Ma megittam az első málnalevéltea adagomat. Szerintem olyan, mint a csalán. És nem vagyok éhes, úgyhogy lehet, étvágycsökkentő hatása is van :D
Vendég

rima: olyan jót röhögtem, hogy a párod azt hitte rám, pasival levelezel. ezek szerint nem ismeri Jim-et :wink: :D
Vendég

Itt vagyok.
Kurta sz@rul: fáj a torkom, el van dugulva az egész fejem. Ráadásul mintha folyamatosan lennének jóslóim, vagy mi: olyan mintha hasmarsra készülődne...

Most ébredtem: visszaaludtam reggeli után.

Hogy fogok fájós torokkal üvölteni szülés közben ;)
linocs

szegény linocs, jobbulást :(
Vendég

Köszi Jim: húzok is vissza aludni...
Már akartam tőled kérdezni: nem tudod, szociálpszichológiát hol lehet tanulni - nekem ez ment a fejembe, hogy a közgáz diplomáimmal azt szeretnék tanulni :)
linocs

Linocs, jobbulást! ez nem hangzik jól.
Neked szülni kéne nem betegeskedni!!! Irány az ágy, citromosméz meg miegyéb!

Zsu, örülök hogy jobban vagytok!

Juditkecskemét, örülök, hogy vagy. hogy Levi jobban van, örömmel hallom! És nem is tudom... :cry: megértem szomorúságod. Gyere gyakran, hadd osztozzunk benne.

Eszterxx, megy a drukk,most nézhetsz farkasszemet Andrissal :)

na én is készülődöm.

ja igen,. lányok, sikerült EGYEDÜL levágnom a lábkörmöm!!!! :lol: :lol:
már azon gondolkodtam, izibe ki is lakkozom, de aztán erről letettem, amikor a ballábamon a kisujjam majdnem megsínylette a vágást.... eszembejutott az, mikor a 3ésféléves kisunokahúgom egyedül elkezdte a lábkörmeit kifesteni pirosra.... :lol:
Amikor anyukám meglátta, nem tudta hogy szidja le mert annyira vicces volt :lol:

na megyek, Jim, majd fotózok és rakok fel képet... ha rendlesz :) hihi

Kép

Kép
kolyok28

linocs: olyan szak sajna nincs. Ilyenek vannak mesterképzésben, hogy eü szocmunka, szocmunka, szociológia, szociálpolitika. Viszont mindenhol vannak szakirányok, keress rá a www.felvi.hu oldalon. Közgázzal szerintem lehet jelentkezni mindegyikre, de intézményfüggő! Az is elég mókás, hogy az eü szocmunkán több közgázos tantárgyat (pl jog, menedzsmentes tárgyak...stb) tudok elfogadtatni, mint bioszost :shock:

kolyok, kit érdekel a kupi, fotózz és kész!
Vendég

Sziasztok!

Csajok, hogy én mennyit röhögtem, amíg végigolvastam a tegnapi nem kevés termést!!! :lol: :lol:
Micsoda zakkant társaság! :lol:
És még merje valaki azt állítani, hogy szülés előtti és utánni depi létezik! :lol:
Csak titeket kell végigolvasni!

Én még mindig tangucit hordok, kismama bugyogók szóba sem jöttek. Melleim pedig lassan kicsoroignak a melltartóimból, mert addig nem veszek szoptatósat, amíg nem jövünk haza a kórházból. Én úgy érzem, hogy csak a kosár méret nőtt!! De az már legalább egy számot! Szeretem magam, mert nagyon dekoratív vagyok! :lol: :lol: :lol: Az Embernek is tetszik! :lol: :lol: Persze mellé még jár egy gömb has! ami folyamatosan mozog! :lol: :lol: De így is vonzó az ember állapotos leánya! :lol: :lol:

Bosek!
Szívből gratulálok a nem éppen csöpp babucihoz!

Várunk vissza és ízes beszámolót is kérünk! :D

[quote="linocs"]I írta:linocstt vagyok.
Kurta sz@rul: fáj a torkom, el van dugulva az egész fejem. Ráadásul mintha folyamatosan lennének jóslóim, vagy mi: olyan mintha hasmarsra készülődne...

Most ébredtem: visszaaludtam reggeli után.

Hogy fogok fájós torokkal üvölteni szülés közben ;)

Kb. ebben vagyok. Qva sz.r! Elegem van a fejemen lévő nyílásokból. :roll:

A füleim iszonyatosan viszketnek "ott belül". Az orrlyukaim dugultak, sajnos alig hatja meg őket az orrcsepp. A sok orrfújástól sebes az orrom és vörös! Alvás emiatt kilőve. Csak szakaszosan és keveset. A szám a légzéstől kiszáradva, torkom bedurrant, megjelent 3 herpesz is amúgy is cserepes "ajkaimon" (ha lehet ezt a két halvány rózsaszínű bőrfoszlányos, sebes, kencékkel kidekorált szervrész ajaknak nevezni :shock: )

Úgyhogy drága Linocs teljesen megértelek. Szó szerint átélem a helyzeted! :roll:
De tudod, ami nem öl meg az megerősít! :roll: :lol: :lol:

De ami a legjobb!!!

Rima, Pété, Judit (Kmét)!
37. hét!!! Kép

Ennek örömére ma összerakom a kórházi cuccost! :lol: Mert a doki elhagyatta a Maci tablettát! (Magnézium citrát)
Vendég

Lányok!

Köszönöm az együttérzést! Sírok minden egyes hozzám intézett üzeneten. :cry:
Sírok a babák születésekor..
Sírok ha Levi kedves velem (az előbb talicskával behozott nekem egy darab százszorszép virágot nagy boldogan).....
Sírok már mindenen...
Egyfolytában Apukámra gondolok. Ő régen nem tudta kimutatni az érzelmeit, viszont egy - egy cselekedetéből mindig tudtuk hogy hogy szeret bennünket. Most pl. az jutott eszembe, amikor felkísért 18 évesen Pestre a vonaton, mert Bonn-ba mentem gyermekfelügyelőnek. Végig könnyes szemmel nézett rám.....
Most én szeretném fogni a kezét, és ölelni...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Mni, igen, tartjuk a kapcsolatot az Erikával. Meg fogom említeni a képet, mert az nem szép tőle, ha félbe hagyja másnak a munkáját. Remélem a babákról tényleg rak majd fel.
Ma még nem jelentkezett, hogy kapott-e már engedélyt a dokija a főorvostól, hogy holnap meglegyen a császár. Szegénynek velem sincs könnyű dolga, mert én is mindig azt hajtom neki, hogy érettségizni mennek belőle a gyerekek.
Köszi a drukkokat, átadom majd.

Juditkecskemét, Eszterxx sok erőt kívánok Nektek.
A baba nekem is keveset mozog, de az előző kettő tapasztalatából nyugtatom én is magam.

Márti, tényleg jól eltűnt, én ugyan csak olvasva követem a csapatot, de már feltűnt. Remélem nincs semmi baj, csak anyós elől abba a tuti kis kertbe menekült és most ebbe a jóidőbe nincs kedve bemenni. (remélem a kertre a jól emlékszem)

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Karácsonykor még jobban nézett ki, (bár akkor is nagyon szenvedett már). Most rá sem lehet ismerni. :cry:
Ezt az egy képet szeretném veletek megosztani, kell a lelkemnek.

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Milyen kis jóságos nagypapa arca van. Osszál meg velünk bármit, amire a lelkednek még szüksége van.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

juditkecsk: olyan szívszorítóan és szépen tudsz írni róla! Légy erős, mi veled vagyunk!
Vendég

És Judit, olyan igazságtalan az élet. Tudom, most 1-2 ember biztos nem érti majd meg, mire gondolok. Nekem apám lelépett 1984-ben (én 1980-ban születtem). Kanadában élt a családja közelében sokáig, sokat nem tudtam róla, mert a második felesége küldött nekünk játékokat, képeslapot szülinapunkra. Ez is csak addig volt, míg a nő elvált tőle. 2000-ben nekem az apai nagypapám hívott ki Torontóba, mert a halálán volt és úgy nem akart meghalni, hogy nem látta az unokáját. Aztán 3 hónap után hazajöttem, nem akartam kintmaradni. Apámról rengeteget meséltek, milyen ember is ő. Gyerektartást soha nem fizetett, nem érdekelte őt, mi van velünk, bezzeg a kokainra tudott költeni. Apám már valamikor a '90-es években visszajött Magyarországra, úgy tudom, most Pesten él, de nem foglalkozik velünk, azt sem tudja, hogy itt lakom a közelében és hogy már a második babámat várom. Csak él a nagyvilágban! És tudom, nem kívánhatom, hogy ő minek van a Földön, de amikor meg látom a te példádat Judit, hogy én is mindig ilyen apát szerettem volna, nekem megszakad a szívem! :cry:
Vendég

Szilvánusz!
Szerintem is igazi nagypapa kinézetű. Sűrű ősz haj, (bár itt már fájdalmas arckifejezés - de nem volt mindig ilyen), vidám, viccelődős.

Jim!
Sajnálom, hogy veled ez történt. Az apukámat is eldobta az ő édesapja. Egy faluban laktak és ő csak ácsingózott egy jó szaváért, de az átnézett rajta. Ráadásul az anyukája meg eldobta magától (annak idején megesett lányként nem kellett volna más férfinak). A nagymamája nevelte fel, nagy szegénység közepette. A nevelőapát (aki csak gyerek nélkül volt hajlandó feleségül venni Apukám Anyukáját) megverte az Isten. Nagyon szeretett volna fiúgyereket, erre 5 lányuk lett. Apa sokat mesélt az éhezésükről, a hideg telekről (neki még cipője sem volt) stb...
Annak ellenére azt mondta, hogy jobb élet volt az mégis. Nem volt ilyen stressz.
Szóval én nagyon szeretem Apukámat, tényleg jó lett volna ha Te is átéled ezt. Bár így most nagyon nehéz....De az élet értelme a SZERETET!!! Gondolom ezzel mki egyetért....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szilvánusz!
Szerintem is igazi nagypapa kinézetű. Sűrű ősz haj, (bár itt már fájdalmas arckifejezés - de nem volt mindig ilyen), vidám, viccelődős.

Jim!
Sajnálom, hogy veled ez történt. Az apukámat is eldobta az ő édesapja. Egy faluban laktak és ő csak ácsingózott egy jó szaváért, de az átnézett rajta. Ráadásul az anyukája meg eldobta magától (annak idején megesett lányként nem kellett volna más férfinak). A nagymamája nevelte fel, nagy szegénység közepette. A nevelőapát (aki csak gyerek nélkül volt hajlandó feleségül venni Apukám Anyukáját) megverte az Isten. Nagyon szeretett volna fiúgyereket, erre 5 lányuk lett. Apa sokat mesélt az éhezésükről, a hideg telekről (neki még cipője sem volt) stb...
Annak ellenére azt mondta, hogy jobb élet volt az mégis. Nem volt ilyen stressz.
Szóval én nagyon szeretem Apukámat, tényleg jó lett volna ha Te is átéled ezt. Bár így most nagyon nehéz....De az élet értelme a SZERETET!!! Gondolom ezzel mki egyetért....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét, egy barátnőm tavaly szeptemberben szült, náluk a dédi volt nagyon beteg, már 35 kg-ra fogyott, de megvárta a dédunokát.
Kívánom nektek is, hogy Apukád lássa a kis Nimit!
Kép

Linocs, Kavics, jobbulást!
Melinda, megy a +++++++ sógornődnek!
Kmanna, a te unokatesóddal, Mézgombival mi újság?
Pété, jó újra itt látni! Gyere nyugodtan depisen is, nem te leszel az első! :lol:
Fanetta férje, köszönjük a beszámolót és az újabb képeket!
Jim, szerintem nem rota, mert láza nincs és úgy látom, talán javulóban van. (Ma még csak két pelusnál tartunk.)
Tündérmanó, csini poci! Ádi is nagyon édi! :wink: :lol:
Rima, te nem raksz fel pocifotót? Rólad még egyáltalán nincs! :(
Eszterxx, te azon aggódsz, hogy keveset mozog, az én fiam pedig meg nem áll :roll: , én egy kis nyugalomra vágyom ott bent! Elképesztő, hogy milyen alakzatokat formál a hasamból! :shock:

Márti, Tand, Norco, Enikő, merre vagytok???
Kikó is hiányzik már!

Kép
Vendég

Zsu!
Sajnos én már nem biztos hogy azt akarom hogy lássa. Tudod nagyon-nagyon szenved és mire én Gyulára eljutok szülés után....Rettenetes látni a kínt, és érezni a tehetetlenséget..
Bár megígértem neki, hogy webkamerán azonnal látni fogja, amint lehet!!
Jobbulást Alexának! Levi 5 napig volt hasmenéses (utána újra székrekedés jött), de már jól van. Itt Kecskeméten ez most járvány.

Na megyek egy kicsit pihenni, mert már csak vonszolom magam. Olyan nehéz a hasam. És néha én is azt érzem hogy szétszakadok mindenhol..
Az első terhességnél nem rémlik ilyen, bár akkor tudtam pihenni ha akartam. Most meg Levi nagyon igényel. (játék, séta, pakolás utána, stb...)

Aki tud pihenjen, amig van rá lehetősége... :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk. akkor csak azt kívánom, amit mindannyian szeretnétek!
Kép

Én is megyek pihizni, úgyis az egész család alszik! :lol:

Kép
Vendég

Na Sziasztok!!!!!!!!

Itt vagyok ám!!!! Bocsánat, de nagyon sok rossz dolog történt velem az elmúlt napokban!
Kissani te aztán jól rátappintottál a lényegre!
Igen anyós dolog sajnos! De nagyon visszaszóltam neki, Marcit
baszogatta, és azt mondta rá hogy szemtelen!
Pedig Marci nagyon kedves vele! És jó gyerek!
De most végre beolvastam neki!
Megmondtam, hogy fog jönni anyukám segíteni........ :!:
Még a pici Bencét megvárhatja, hogy azért lássa, akár még maradhat max. 1 hetet, utánna Viszlát!!!!!!!!
Akkora kő esett le a szívemről!
Ja és nem bírok itthon lenni....... mert nem bírom látni se!!!!!!
Inkább bent vagyok az irodában, és dolgozom!
De szerencsére már nem kell sokáig várnom!!!!!!!!!!!
Ujabb untatós anyós történet......... Bocsánat! :oops:

Bosek Fanetta Cicuka!!!!!

Szívből Gratulálunk Nektek a Kicsi Édess Babókhoz!
És Sok Egészséget, és Rengeteg Tejcsit!!!!

Pati, Évi, Beuska!
Nagyon jók lettek a képek! Édes a pocitok nagyon!
Pati!
Azt a mindenit micsoda bugyi?????? Ja és hol van ott háj?????????
Sehol!
Én nem is mutatok nektek ilyen képet, mert nagyon gáz!

Mni!
Juj......... Ne izgulj, nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolunk nektek! Feri vigyázni fog rátok!!!!!!!
De jó! Kicsi Lillát nem sokára meglátjuk!!!! :lol:

Linocs!
Nem semmi mekorra pocit hordassz!!!!!!!!!!!
Most már gondolom nagyon nehéz! De neked is csak napok kérdése, vagy órák????? :?: :?: :?: Addi tessék nekem meggyógyulni!
Pihenj jó sokat!!!!!!!

Tündérmanó!
Nagyon szép neked is a pocid!
És Ádi tényleg nagyon cuki!

Meli!
Hogy vagytok??
Sógornődről van már valami hír???????
Ja és nagyon tetszik a kocsitok! Szerintem aranyos nagyon!

Jim!
Most sütöttem palacsintát!
Kakaósat, lekvárosat, mogyorókrémeset!!!!
Olyan jót zabáltam belőle!
Ja és ha megnyugtat, kezet foghatunk kg ügyben!!!!!! :?

Juditkecskemét!
Nagyon sajnálom! De én is szívből remélem, hogy teljesül, hogy lássa Nimródot!

Aranykavics!
Jaj...... te ilyen nem jól vagy?????????????
Gyorsan gyógyulj meg mire szülni kell menni!!! :wink:

kolyok!
:lol: :lol: Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is sikrült tegnap levágnom, de én nagyon kidöglöttem!!!

Zsu!
Hogy mekorra pocid lett! Nem semmi!!!!!!!!!!
Örülök, hogy jobban vagytok!!!!! :lol:
Vendég

Pumperka,
aranyos vagy, hogy éjjel gondoltál rá, hogy megyek-e szülni. :) Valahogy én is azt érzem, hogy még nincs itt az idő.

Kölyök,
na, kiváncsi vagyok, milyen az új dokid, írjál majd!

Judit (kecskeméti),
sajnálom, ami Apukáddal történik, rengeteg erőt kívánok, hogy túlvészeld ezt az időszakot!
Annak nagyon örültem, hogy Levi már jól van! :)

Zsu,
szuper, hogy Alexa kifelé jön ebből a betegségből! :)

Linocs,
mézes hársfatea jót tesz, jobbulást!

Márti,
jól tetted, hogy most már végre helyreraktad az anyósodat! Jó sokáig bírtad, gondolom már elég volt a folyamatos nyelésből.

Párommal nemrég beszéltem, sógornőm megszült. Semmi adatot nem tudok a piciről, csak annyit, hogy Boróka Zsófiának hívják és egészséges. :D Köszi a drukkokat!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Mindenek előtt Juditnak:

Talán emlékszel rá, amikor nemsokkal ezelőtt elment a nagybátyám, leírtam, hogy Anna (az úszásoktató dúla) ezt mondta: egy baba születésekor nyitva van a kapu oda-vissza. Sok fájdalmas igazság van ebben. Nem is elmúlás fáj, hanem látni, átezni a szenvedését annak, akit szeretsz. Édesapádat sem irigylem, aki most a sajátja mellett a Te fájdalmadat is átéli. Légy boldog és adj hálát a sorsnak, hogy el tudtál tőle búcsúzni, ez mindkettőtöknek sokat jelenthetett. Nem könnyű ezeket az érzéseket feldolgozni, de ahogy a születés, a halál is az élet része, és ezt talán ilyenkor, nagy pocakkal értjük, érezzük meg jobban, mint bármikor az életünkben. A pocakunkban fejlődő élet törékenysége és élni akarása emlékeztet az Élet örök nagy körforgására nap mint nap.

SZeretném kifejezni a Veled való együttérzésemet az alábbi idézettel és csatlakozva a többiekhez, ne bújj el ezekkel a problémáiddal, gyere, hogy Veled lehessünk!

újra és újra leszállsz ide a földre
váltakozó ölekbe
mígnem megtanulsz
olvasni a fényben
s látod hogy élet és halál ugyanaz
s az idő időtlen
míg a fáradságos életek láncolata
nyugvó körré nem rendeződik benned
míg akaratod világakarat nem lesz
s a csönded csönd
és örökkévalóság

Kép
Kép

mpatr

Bosek, Fanetta, Cicuka Gratulálunk nektek, sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk nektek!!!!!!

Velünk minden rendben, ma voltunk NST-n megint jó lett.
Olvaslak titeket folyamatosan, csak valahogy nem fog mostanában a hely itthon, ha meg itthon vagyok, akkor takarítok, pakolászok, előjött rajtam a fészekrakó ösztön.
Néha jósolgatok, főleg éjszakánként.
Megpróbálom megbeszélni a kis csajszinkkal, hogy jövőhét hétvége fele bújjon ki, szorítsatok nekem.
Mni: ne izgulj, rendben lesz minden, és igen te már hétvégén babázhatsz.
Melinda80: sógornődnek gratulálunk és jó egészséget valamint sok tejcsit kívánunk Zsófinak.
Juditkecskemét: erre nem igazán tudok mit írni, csak annyit, hogy kitartást és sok-sok erőt kívánok neked.

Bocsi majd még jövök, csak közbne főzök.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?