Új privát üzeneted érkezett!

KAta!

A Városmajor úti Plus-nál voltunk.

phpBB: Kép
kati74

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a gyerekek farsangja oviban. Rakok mindjárt képeket is. Ettek-ittak minden féle csemegét, persze az ebéd senkinek nem kellett. :D
Reggel ott maradtam kicsit a gyerekek közt, csináltam néhány fotót, annyira aranyosak voltak. Hercegnő-királynő volt a sláger jelmez, de azért volt tigris, tininindzsa, méhecske, katona...
Péntek este a bálban: Óvónénik(ezt hogy kell, nyelvtanilag helyesen leírni?) készültek műsorral: nevetőizmunk fájt az előadásuk végére. Hosszú lenne leírni az előadásuk tartalmát, röviden 3x piros karikás. szigorúan 18 éven felülieknek. Új oldalukról ismertük meg őket, nagyon aranyosak voltak.Nagyon kevesen voltunk az oviban. kevés szülő jött el. Az nyerte meg tombolán, a tortát (fő dijjat) aki hozta, de ari volt mert felajánlotta az ovinak. Felszeletelték, és megvehettük. Jelképes összegért.
Szombaton is voltunk bálban, akkor egy iskolában. Itt élő zene volt.

Erika
Kép
Kép
kné erika

nagyon szép idő van sokat sétálunk.
Jaj és majdnem elfelejtettem a nagy eseményt JÓZSIKA SZOMBATON SZEKRÉNYBE KAPASZKODVA FELÁLLT!!!!!!!!!!!!!!!!, ÁLLT PÁR PILLANATIG, majd visszarogyott térdére, majd leült. Azóta is próbálgatja új tudományát, nem lépeget, csak feláll, és visszatérdel.

Erika
Kép
Kép
kné erika

No megjöttünk a tanácsadásról...

Oltás tolódik a barihimlő miatt... A három hósat 4 hósan kapja...etc.

Súly.... öhh ... kiakasztóan sok... :shock: 8040 g... Hossz... 63 cm... A védőnő azt hitte, hogy 6 hós babával van dolga. :roll: :shock: :lol:

No ennyi... Menek benyomok az arcomba vmit... mert éhes vok...
szilbee

én jó voltam matekgból, de ezeken a feladványokon én is megtorpantam. az ígért kép: Kép Kép Kép Jó lerámolni dolgokat... Kép én is zenélek...

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika! Gratula a felálláshoz! 8) Hát Brigi naggyon jól nézett ki ebben a jelmezben!! :D
szilbee

jaj még azt akartam: mit szóltok a szegedi klinikán történtekhez? Ez az egészségügyi ellátás egyre tragikusabb, és ezen nem segít a vizitdíj sem.

Erre gondoltam, aki esetleg nem olvasta a cikket:

"Órákon át feküdt egy beteghordó kocsin az egyik szegedi klinika ambulanciáján egy szegedi nő. Többször hányt, majd megfulladt - állítja az asszony fia, aki rendőrségi feljelentést tett. Szerinte az osztály dolgozói megsértették édesanyja emberi méltóságát..."

oldal.info oldalán megtalálható a teljes cikk, akit érdekel.
Szörnyű, hogy ilyen megtörténhet. Mennyi lehet még ilyen, amiről a sajtó nem szerez tudomást, és ezáltal nem hallunk róla. Talán jobb is.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Szép délutánt mindenkinek!

Köszönjük a köszöntést, bár nekem fogalmam sincs, hogy most mikor is van a névnapja a saját gyerekemnek :shock: Mert ugye február 24-én, tehát tegnap lett volna, ha nincs szökőév, de ez is naptár függő, mert van, ahol ma van, van, ahol tegnap volt... :roll: Még jó, hogy ő semmit nem ért belőle, mi meg nem csinálunk nagy faksznit: ha ma hazaérnek apáék a Gekkóból, felköszöntik a gyerkőcök egy kis virággal és mindegyik ad neki egy-egy gyümölcsöt (banánt, narancsot, mangót csomagoltam be) ajándékként.

A nap híre: volt két érdeklődő a házra, az egyik meg is akarja nézni, a másikat meg nem igazán értettem, miért is hívott, mert azokat kérdezte, amik amúgy is benne voltak a hirdetésben :shock:

Erika! Gratula Józsika mutatványához, nagylányod pedig nagyon édes volt a jelmezében, kifestve :lol:

Szilbee, tényleg nem semmi súlya van a kisembernek! :shock: :lol:

Olga, mielőbbi jobbulást Balázskának!

Judit, Letinek is hasonlókat kívánunk! Nálunk is a hétvégén volt az első kerti hintázás, apa gépén vannak a képek, majd meglátom, mit alkotott...

Katlina, megvan már Robika laboreredménye? Nem mesélsz, hogy állsz a készülődéssel?!

Anna, Niminek boldog hófordulót! Hogy álltok a menéssel? Jázmin olyan édesen óvatos! Már vagy két-három hete tud(na) lépni egyet-kettőt, de látszik rajta, hogy inkább a biztonságra megy és ha olyan a helyzet, lehuppan. Viszont anyukámmal (aki a "legjobb" választás a gerincsérvével) órákat tudna sétálni. :roll:

Kata, az én gyerekeim se hipeaktívak, csak km hiányuk van örökké :lol: :lol: :lol:

Jaimee, új szerelés Rékának? Fénykép róla? Tessék divatbemutatót tartani :lol:

Niki, tart még a szünet a tesódnak? Ilyen sok köztetek a korkülönbség? Nálunk a húgom, meg köztem van 12 év, az se semmi...

Balwin, s mitől lettél tőmondatos?! :lol:

Ildi, Betti, Ditke, Dorka?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Tegnap ezeket a zsemléket sütöttem vacsorára:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

ERika!

NAgyon klassz lehetett a farsang. Már olvasni is tök hangulatos volt. :D Szuper volt a jelmez, az arcfestés.
Na meg, hogy Józsika 7 hónaposan már áll? :shock: Nem semmi!
Szépek vagytok!

Szilbee!

Több mint 8 kila? Húúúhhha! DE cuki :D

kati74

Szamóca!

Na! Örülök, hogy avna már érdeklődő, remélem komoly.

És tényleg : Ildi????????

kati74

Kati, nincsenek új képek a Ti házatokról? Egy-két ötletet szívesen ellesnék... Ez a fürdőszoba tervezés komoly küzdelem így, hogy ilyen kicsi a hely... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin! Hallom 7-én segélykoncert! ;) Apjukat elzavarom hepajozni... hehe... Én is úúúgy mennék... :roll:
szilbee

Sziasztok!
Na akkor divatbemutató mindjárt dobok képeket!

Erika!
Nagyon jó ez a jelmez Gréti kacsa lesz, most örülök egy kcisit, hoyg nem hercegnő.... abból ahoyg hallom lesz elég... majd jövőre...

gratu a mutatványhoz, majd arról is dobjál képeket!

én nem hallottam ezt a sztorit, de jobb is. hát azzal a 300 ft-tal biztos nem lesz jobb semmi sem.

Szami!
Nagyon szépek ezek a zsömik! Recept? és hoyg csináltad? a gépben kelesztetted, aztán megformáztad, és a sütőben sütötted? vagy hogy?

Jaj, akkor lehet nemsokára el is kel? lehet a másik csak viszonyítani akart, én is csináltam olyat....

Szilbee!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Szóhoz sem jutok! 8 kg! Ejha! Te miből gyártod azt anyatejet?

na megyek az előző oldalra, közbe bedobom a képeket is...
Kép Kép nutellás palacsinta és Leti Kép

Kata!
Igen, ez Jungle gym. nagyon jók az elemek, Pestről vettük, szupi szerelődobozzal, apa meg egy nap alatt összerakta. Csináld magad mozgalom, ég egy pasi kellett a helyrerakáshoz, de egyébként teljesen egyedül csinálta.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hehehehe... :lol: Leti úgy látom bőrön keresztül veszi fel a táplálékot!! Honnan vannak ezek a hihhhetelen kék szemek??? :shock: :shock: :shock:
szilbee

Szilvi/BBJ: Biztos Photoshop....Mármint a kék szemek. :D :wink:
jaimee1

Szilbee, szerintem az anyukájától :roll: :lol:
8 kiló? :shock: Bogyóm is alig annyi :lol:

Szamóca, tyűh, nagggyon fajin zsömik ezek! Én (illetve a gép...) meg kenyeret süttem :mrgreen:
Nemtom, mé lettem tőmondatos... magamnak is meglepő...írásban tudom fosni a szót 8)

Erika! Gratu az ácsingóhoz :D Brigitta szép oroszlánhölgy lett :)

Namosmán télleg visszaolvasom az eddigieket...érdekelnek a matekfeladványok :P

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah! Jaimee, köcce a privit :D

Judit
Kép

Kép
balwin

A mai termés
Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Hát 8kiló,nem semmi :D

Brigitta nagyon aranyos!
És azok a kék szemek :wink:
Bizti jó volt a farsang!

Bbj!
Nutellás pali,az jöhet ide is :wink: :D

Kép

Kép
katlina

Mindíg lemarad valami!

Szami!
Megvannak negatív minden :D

Készülődés meg javában tart,végülis majdnem minden megvan már,lufi szalvéta megvan még most jön meg a krepp papír,és még a gyertya hiányzik

Kép

Kép
katlina

Annám!

Vicces volt ám a beszólásod, megmosolyogtalak!
Már régóta akarom kérdezni: virslievéssel hogy álltok?

Ma a doktornénink már megint irt fel egy újabb gyógyszert babónak. :cry:
Én egyre szarabbul vagyok. :?
Babó múlthét csütörtökön hintázott kint idén elöszőr, meg ma is egy jót. Fél 10 után indultunk a dokihoz, hazajöttünk egy peluscsere-ebédre, aztán majdnem ötre értünk haza.
:wink:

Szolkatám! Lehet megnéznénk veletek valamikor a Nefagos játszit... :oops: Persze ha meggyógyultunk! Csak idegeneket fertőzünk! :lol:

Juditom! Jó durvák a Letis képek! :lol: Tiszta öröm, hogy nem csak nekem van "malacom"! :lol: Egyébként először azt hittem nosztálgiázol és Gréti az... :oops:

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Noakkor a visszamenőleges reagálás...nemmintha fontos lenne ennyi idő távlatából... :mrgreen:

Szamóca, tyűh, van ára ennek a relaxkomplexumnak! Nekem infraszaunára fáj a fogam :lol:
Előke... :lol: :lol: :lol:

Jaimee, istenien néz ki Réka az első nemrugiban :D Egyemismeg, hogy mosolyog :lol:
A vemhes kancák is fekve pihiznek :) Amúgy én is úgy tudom, hogy a lovak nem állva hunynak; csak nagyon keveset alszanak, ezé “feltűnő”, hogy alvásidőben is állnak...

Jányok, hogy néz ki ez a Gyöngyi szülésznő? Nem vörös, rövid hajú, középkorú?...

Hamár nyelvjárás: én meg a lipityókán akadtam ki, ezt csak itt hallottam :D Libikóka oké...gyerekkorunkban meg kakashintának hívtuk :mrgreen:
Naeggen, ha elereszti magát az ember, kiesik a kapa a szájából :wink: Én is tudok echte palóc lenni :D

Ohh, Cora-s pontok: én a tavalyit már letudtam, gyümicentrifuga lett belőle :D Még nem próbáltuk ki :oops:

Matek: az első feladat oké, de a másodikon gondolkodni kellett :mrgreen: De az sztem nem is matek...legalábbis nem a klasszikus fajtából :?

Hamár fejtörés: írok majd egyet én is, bár lehet ösmeritek :)

Jaimee, én szoktam hallgatni, hogy már megint verem a billentyűzetet...nadehát kihez szóljak?!

Szilbee, igen, koncsertó lesz a Borostyánban :)

Katlina, milyen jól térdel Robika :lol:

Naakkor a fejtörőzsdie: Kérdéssorozat, részletekben fogom írni...úgy van értelme.

1.Hogyan teszel be egy elefántot a hűtőszekrénybe?

Várom a válaszokat :) Ha ösmeritek, szójjatok, fölöslegesen nem írom :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwinom, és mindehhez vedd hozzá, hogy ált. iskola 3. osztálya, ahol azért a 13-mal való osztás sem mindennapi feladat...

Én ismerem a rejtvényed, nem lenne tisztességes megfejteni, de nagyon bírom, örülnék, ha majd folytatnád! Amúgy én imádok játszani... Puzzle, kártya, szórejtvények, matekrejtvények... Nem is lenne rossz ötlet itt sem játszani... :lol:

Bár nem engem kérdeztél, Olga, de Jázmin ma vacsira két virslit benyomott :shock: :lol: Mellé kis pirított őfajta kenyeret, kis almát :lol: Igazából nem is csodálom, hogy olyan kis dundi, mint az anyja :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin: A miénkbe csakis apránként. Kicsi a hűtőnk. :D

A szülésznő veresnek veres, helyes és harmincas lehet, mert még nincs csemetéje. Rövid haj stimmt.
jaimee1

Kép

Nekem is van egy jó!!! Merre megy a busz?
Ezt állítólag minden óvodás szokta tudni. :shock:
jaimee1

Ja és indoklás is kell ám! :wink:
jaimee1

Jaimee, voltál Mosonyinál?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami: Őőőőő.......nem.
jaimee1

helló!

Balwin Judit: Én ismerem, úgyhogy meghagyom másoknak a feladványodat.

Judit: Szépek vagytok! Leti szemei..., édes baba.

Katlina: Nagyon édes Robika is.

Szami: Neked hogy van időd ilyeneket sütni? Ügyes vagy!

Szilbee: Láttam Dávid mappáját a dokinéninél. 8 kiló? Azta! Kata 7100 g, azt hittem több lesz. 2 hónap alatt 40 dekát hízott. Szerintetek ez elég?

Erika: Grat. a felálláshoz és a szép oroszlányhoz!

Kata: Végül az dönötött Berény mellett, hogy hosszabb az út, így többet alhat Kata (de így többet is srt visszafelé).
Sms... Velem is jártak így, mikor Kata megszületett, de engem csak pár nap múlva hívtak fel, mikor rájöttek, ki küldte az sms-t. Megkuksizom a képeket amott.

A héten már volt iskolában az öcsém. A rejtély kulcsa pedig az (a korkülönbséget illetően), hogy Ő nem a vérszerinti öcsém, anyukám örökbe fogadta.

Kata pápát mond és integet hozzá és valami babaféleséget is mondogat. Dorka pedig Barbie hercegnő mániás lett. Áááá Inkább a hercegnők ezerszer is.

Niki

Kép
Kép
csni

Megfejtsem? Á, nem érne, ezt is ismerem... :roll:

Jaimee: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jaimme: Ezt viszont nem ismerem. Mindjárt megkérdezem Dorkát.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki: Barbie és a hercegnők: :twisted: Én már úúúgy utálom őket... ill. nálunk szinte csak a hercegnők vannak a világon... De szerintem ezt az időszakot minden kislány megéli. Nálunk most azért lesz az egyik szoba hercegnős, hogy egy-két évig még Anna lakja, aztán Jázmin kapja, mire belenő ebbe a rózsaszín - hercegnős korba :?

Fényképek nem készültek?

Zsömik: a gépben dagasztottam, aztán átgyúrtam, kelesztettem, gőzfürdős sütőben megsütöttem. És Anna hármat (!!!!) megevett belőlük, amiket ő gyúrt, formázott :lol: Ha kell valakinek konkrét recept, innen szedtem (nekem lassú az oldal, de alul, bal oldalt vannak a receptek):

http://www.gportal.hu/portal/emargit/

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!
Tök jók ezek a feladványok!

Judit!
A tiedet ismerem nem lövöm le a poént

Jaimee!
Rögtön idehívtam Gréti azt mondja balra.... :shock: :shock:

az enyém
a király próbára tette a kertészét.
Így szólt hozzá: ültess az udvarban fákat úgy, hogy azok 5 olyan sort alkossanak, amely sorokban négy fa található. Itt van 10 mag. Ebből annyit spórolj meg, amennyit csak tudsz. na tessék.

Szami!
Köszi a receptet, majd megkuksizom, aztán most már tényleg elő kellene venni azt a kenyérsütőt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki! Elég! Most már Kata lemozogja! Kár hogy nem tudtunk talizni... :cry:
Errők jut eszembe... hogy szerintem Dávid véletlenül se fog 4 hósan átfordulni még... Ekkora tömeget mozgatni, még nekem se egyszerű... :roll: :lol:

Erika! Balra...?? mert nem látni az ajtaját...
szilbee

Szép estét!

Nekem csak bejelentkezésre van időm, rengeteget írtatok!
Szépek a lányaid, Judit, mint mindig! És a tuti a palis kép!

Katlina, végre hír rólatok is! Robika nagyon kis huncut ám! Virágoztok? :)

Szilbee, hát, én kb. annyira tippeltem Dávidot, ahogy a kezemben volt múlt héten! :) De most sokat is nyúlt, nem???

Szamóca, a zsömléid nagyon gusztusosak! :)

Erika, angyon szép volt Brigid, és Józsika is nagyon ügyes, gratula!

Jaimee: ejnye-bejnye....
Ez a buszos... nekem mindké irányba is mehet, ahoyg elnézem....

Kata, jó volt talizni, örülök, hogy szóltál! Én épp azon agyaltam, apa miylen kacifántos szavakkal tol le, hogy nem tom időben feltölteni a telóm akisját....
Bence hihetetlen jópofa, szép kisfiú! Nem csodálom, hogy estére kipukkansz mellette, kell hozzá energia! :)

Niki, sztem elég, ilyen idős korban már elég ennyi gyarapodás, nem? De inkább fontosabb, hogy milyen a kedélye, iylesmi, vagy nem?
Szabi most 9 kg, most belehúzott, kikerekedett a lelkem! Főleg ezzel a katonaséróval! De olyan étvágya van! Este elalvás előtt 3 dl tápit is kap, és ma is fél 4-kor kelt, kajcsizni....
De nem emrek már többet adni neki.
Mi majd 10 hósan megyünk dokinénihez, barihimlő ellen oltatjuk be.

Olga, Balázsnak még kellett gyogyó?? Óó, de legalább talán gyorsabban meggyógyul!
Tesódékról van hír?

Kép
Kép
dorkáék

na megint itt, nem hagyott a lelkem nyugodni, megnéztem a buszos megoldását. jaimee! hihetetlen!

Niki!
Emlékszel, kb ilyen idősen én is ezen agyaltam, szóval nyugi, oylan kis formás Katus, és hát Ti sem vagytok kosaras termetek no valljuk meg, szóval.... nem is lesz nagy gyerek.

Dorka!
Tali Katáékkal? Nefag? Képek véletlenül?
Na a telefon töltését én sem szoktam én is kapok érte mindig. de neki kell, ő ébreszti azzal magát (az övé elromlott)

Jaimee!
ja már írni akartam, én is szoktam kapni a netezésért abba r... babanetbe, hogy pusztulna meg aki kitalálta, meg hasonlók.... és védekezésként én is azt mondom, mint Judit

meg menjél nőgyógyihoz! ne halogasd!

Judit,
Kép
Kép
bbj

és hófordulós Nminek és névnapos Jázminnak nagyon sok puszi!!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

ügyesek vagytok! Grétinek gratula, Szilvinek pirospont az indoklásért! :D
jaimee1

Natessék, mindenki ismeri :lol: És hányan tudtátok a válaszokat? :wink:

Merre megy a busz? Előre :mrgreen: A gyerkőcökben még műxik az ősi ösztön...ahogy növünk, úgy butulunk :?

Judit, nemtok kertészkedni :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Katlina!
Akartam kérdezni, hoyg Robika csak kaparássza, vagy eszi is a virágföldet?

Judit, na szóval kinyitom az ajtót, beteszem az elefántot, becsukom az ajtót...
jöhet a következő :wink:

Szilbee!
én kérdeztem Grétit, hoyg miért arra, de nem mondta, hogy azért, mert az ajtó a túloldalt van! azt mondta arra, sé kész... :shock:

ja és valaki kérdezte, hoyg honnan a kék szem Letinek, anyai ágon mindne nőnek kék a szeme, én vagyok egy kcisit kutyult, nekem inkább szürke...
az egyik barátunk szerint valami titkos csípőcsavarás van a dologban, amit nem árultunk el nekik, pedig ő is kék szemű gyereket akart! :mrgreen:
na már megint témánál vagyok...

Többiek? nem csekkolnak be? judit jó ez a szó! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Fogadjunk, hogy amikor én már ráérek nincs itt senki..... :roll:
szolkata

Olga: menjünk játszizni. A tábliban telószámom. Akkor gondolom, ez a jövőhét leszen? :D

Bbj: Dorkáékkal a Plazaban taliztunk össze. Ő ténfergett Szabival :D , én meg kigúvadó szemekkel sasoltam, hogy jól látok-e. Többször összenéztünk, de nem nagyon mertem leszólítani őket, mert annyira nem vélt bennünk felfedezni ismerősöket :roll: Kicsit bátortalankodtam.
szolkata

Erika: nagyon csini oroszlyányod van. Józsika meg kész pasi! (Ugye kék a szeme?!)

Katlina: Robika is milyen ügyes. Tényleg, virágföldezik? Nálunk kb. 1,5 méter magasra költöztek a virágok, amikortól elkezdett mászni Bence... ő azt hitte, homokozó :roll:

Szami: már megint nagyon fincsit csináltál. Fürdőszobailag az abonyi nem tudom mi a neve boltban voltatok már? Az elég nagy, azt mondják nagy a választéka is. Meg közel is van.

Niki: ne aggódjál, ha jókedvű.

Szilbee: óriás bébitek van! Most megnéztem, hogy a mi full anyatejes Bencénk 3 hónaposan 6645gr volt, félévesen lett 8190gr. És nekünk is csodánkra jártak. Meglehetősen jól hasznosít :shock:
szolkata

Tudtam, hogy megen magammal társalgok :(

Balwin Judit és Jaimee: ezeket már sajnos ismertem.

Bbj: viszont ezt nem. Agyalok, de nem tom. :roll:

Olga: azt meg csak nem írod, mi zu a tesódékkal. Eredmény?
szolkata

Bbj: jaj, hát Leti kiasasszonyt meg sem dícsérem... naon cuki :lol:

Jó így is fórumoozni, csak nem izgalmas :roll: :roll:

Ne aludjatok, ilyenkor lehet nyugiban netezni!!!
szolkata

Druszám, nem bírtam magammal, meglestem a megfejtést :oops:

Kata, még vagyok, de mán alunni kéne...

Judit
Kép

Kép
balwin

Mi a megfejtés... unalmamban ezen gondolkodom.
szolkata

Na, ezt se tudom meg mán ma :( Egész íccaka gondolkodni fogok...
szolkata

Én má nem :mrgreen: Ezé néztem meg...muszáj alunni.

Jóccak :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?