Sziasztok!
Sajna napokig nem volt netünk,mert a szg nem akarta.
És most pótolom a legfontosabbat:BOLDOG SZÜLINAPOT BENCÉNEK!
Nálunk minden rendben,Bulcsúnak is folyik a kis orra,de más baja nincs.Úgy tűnik,ez a hirtelen lehűlés meghozta áldásos hatását!
Kicsi fiam egyre bátrabb,már símán lehet vezetni egy kézzel,bár néha még összeakad a kis lába.És nagyon teteszik neki,hogy ha bhol feláll,nyugodtan elengedheti a támaszt,mert meg tud állni
.Na meg most az a kedvenc szórakozása,hogy ebből a felállásából lehuppan és ezeken nagyokat kacag!Főleg az ágyon.Ésmár tesz felém 1-2 lépést is és nevetve a karomba dől!Édi!
Egyébként tényleg hihetetlen,hogy mennyire gyorsan fejlődnek,mert én is sokszor megdöbbenek,hogy miket tud.Amikkel én nem is számolok.Csak megkérdezem,hol van ez vagy az és tudja,hozza ,mutatja.Amit a legjobban szeretk,hogy megtanulta,hogy az ajtó üvegjén keresztül hogy kukucskáljon bmivel.Anyós mutatta neki,hogy ha odarakja a macit,akkor lehet látni az üvegen keresztül.Most mindet odahord és ül az ajtó szélénél és egyik oldalon nézni,hogy a másik kezével mit tart
.
Tanítvány--kapott egy osztályfőnökit és ma voltak bent a szülei,de erről még nem tudok semmit,majd holnap informálódok.Egyébként még másnap megkeresett,hogy ne haragudjak stb stb...Hát ugye én nem,de azért az emberben ott maradt a tüske.A osztályfőnöke nagyon meg volt döbbenve.Főleg azért,mert kiderült,hogy sokan nem is ismerik a szó jelentését,mégis használják(magyar tanár az ofő).Elég sokat beszélgetett velük,de szerintem a legnagyobb lecke mégis csak az volt,hogy így derült ki a dolog.
Kicsit furcsa így tanítani ott,de asszem inkább nem gondolok rá...
Zsófi
Üdvözöllek én is köztünk,főleg mint leendő anyukát és mint leendő veszprémit.Mivel nem ismersz itt senkit,szívesen ajánlom a baba-mama klubunkat,ott sok anyukát megismerhetsz,vannak köztük pocakosok is.
Sok jó orvos van itt,a kéréd az,hogy milyen a "zsánered".Ha gondolod,akkor írd meg az emilcímed és leírok mindet.Itt nem akarom,mert nagyon hosszú lenne.
Gratulálok a babaához és hogy ilyen hamar összejött a méhen kívüli utána.Bulcsúnál engem is ezzel ijesztgettek,deszerencsére nem lett semmi baj,csak nem látszott jól az UH-on.Mi a foglalkozásod?Hátha az álláskeresésben is tudok segíteni,bár terhesen nehéz lesz,az biztos.
Kati
Nagyon sajnálom,hogy ez történt Veled,de én is csak azt mondom,hogy ez a 80% kicsit sok.És nem hiszem el,hogy eddig nem derült volna ki!!!!Nézesd meg mással is tényleg!
Bencének még egyszer boldog szülinapot,mert a múltkor nagy sietségemben elfelejtettem,aztán meg nem volt jó a telünk.
Olyan kár,hogy nem lett a tortáról kép,mert mintát vettem volna
!Írd ám meg,ha vmi újabb fejlemény!
Szilvi
Igen,igazad van,minden szempontból.Az utakon sok a barom,én is anyázok sokszor,de mindig csillapítom magam,hogy nem mindenki érzi magát biztonságban stb a kkocsiban,nem mer így vagy úgy menni.Csak a KRESZ-t akkor is tudni kéne.
Én elég sokat vezetek,hoszzú távokra is,elég gyakorlottnak érzem magam.Így elég rosszul esett az első baki a suzukival.De azért a csaj élettársától megkaptam,hogy na...NŐ...volt.Azt hittem,menten megüt a guta.De azért majd vmi édeset üzenek még neki.
Tényleg,mi sem engedtünk meg magunknak ennyi mindent,mint a mai fiatalok.Szürnyű is.Főleg,ha belelátnának az emberek az iskolába...Annyira féltem már most a mi gyerekeinket,mi lesz velük...
Szóval kata fut,rohan?Akkor megvan a napi edzés és jövő nyáron már nem vmi hájpacnit(vagy hogy írtad?
) kell keresnem a strandon,mi????
Érdekes, a fogzás Bulcsút annyira nem viseli meg.Na jó,nem szólok,mert lehet,ha a hátsók jönnek,én sem fogok vele bírni!
Giti
Igen,épp az előbb fejtettem ki,hogy mennyire eldurvult a világ.de legalább nem k... anyámat szidták,mert volt már olyan is...
Kár,hogy nincs cipőd,de azért a többiről küldj listát.Igaz,állítólag most kapunk egy csomó ruhát egy ismerős két fiáról.De ha vmi még kell,akkor legalább tusok bálogatni
.
mindenkinek dicsekszem ám az ovis példátokkal!Hogy milyen jó is,ha előbb bölcsibe megy a baba és utána semmi gond az ovival!
Aztán lehet,hogy nálunk nem is fog bejönni...
de az még arréb van.
Hát igen,gyorsan nőnek.Ne is mondd.Én már úgy szeretném a következőt,dehát még nem lehet
.De annál jobb lesz,ha már igen
!
A macisimogatás hogyan működik?Leírod?Hátha arra vetemedünk,hogy elnézünk arra
!
Éva
Jobbulást nektek!Mi is hasonlóan voltunk és még biztosan pár millióan az országból!Na,ez akart a vígasztlás lenni!Jól sikerült
?Gondolom,Andris a is produkál!!!Már biztosan jár,mert körülöttünk a hasnolnó korúak mind mennek már,csak hát mi vagyunk ilyen komótosak,mint Apa volt annak idején!Mert hogy nem rám ütött ebben Bulcsú,az biztos!
Na pusszantás,mert már én töltöm be az egész oldalt!
Anyapoc