Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!
Egyszerre írtunk :D ...és pont lecsúsztál a LAPTETŐRŐL :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dezsikém: hát látod, én mán csak ilyen vagyok - újabban megint egy viccgyáros - majd ha ismét dolgozni kell menni 3 műszakba, letörlődik a mosoly az arcomról
Kép Kép Kép
Na de sebaj - a nevetés fél egészség, s mivel sokat neveték félig talán egészséges vagyok, ÉS mivel lusti is vagyok és a lustaság fél egészség, ezért :arrow: 1/2 egészség + 1/2 egészség = egészség, de ha nem jól számoltam akkor tévedek..
De hát :arrow: Matematikából mindig gyenge voltam. A tanáraim legtöbbször nem ismerték fel a válaszaimban rejlő iróniát.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

A kis kárörvedő Nyulasz :twisted: :lol: betemet :lol: :lol:
Te kis Laptetős :lol: , halacskás :lol:
dezsina

Kis-Csillag!
Ez a beszéd! Csak vidáman! Annyit kesergek már én is hogy olyan réges régen nevettem már egy jót! :)
dezsina

Nyulasz: én is csak csacsogásra - jó-jó most szerkesztem a honlapom, felrakom a fényképeimet :D Megmutatom a nagyvilágnak :) Meg én is ceretlek benneteket :D
Kép Kép Kép Kép
Gratulka laptetőhöz :)
Nekem a nyújtózkodással már szerencsére nincs bajom, már összebarátkoztunk - mondjuk ettől eltekintve nem nőttem egy centit se, pedig annyit nyújtózkodok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* - jól látom? Holnap lesz a konzultáció? Drukkolok nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Dezsi és ha még valakit érdekel,holnap páran találkozunk16-17 óra körül a Lurdyban,és a gynex nevű szerről tudhatunk meg többet.Bella segítségével eljön az a lány,aki ezt forgalmazza.
Kis-csillag!
Akkor én is egészséges vagyok :lol:
Vendég

Julika!
Nagyon-nagyon köszönöm! Ránk is fér holnap nagyon, fogalmam sincs mire számítsak, vagy hogy mi hogyan fog alakulni, egyáltalán mennyire fognak a dolgok megviselni, de a lényeg - időpont nélkül el nem hagyom a bázist! :lol: :lol:
Mivel Tapolcán is fél év az előjegyzés, mire eljön az én időpontom, letelik a "tilalom" is :wink: :D
És tulajdonképpen mindjárt március! :D

Nyulasz: jujj de ennek mennyire örülök, van rajtam kívül is "egésséges" ember! :D :lol:
Remélem még sokan vannak :wink: :wink:

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Hú,tényleg,Julika milyen szemfüles.Nagy drukk holnapra!
Vendég

Sziasztok!
Katica, Köszönöm szépen a jókívánságokat! lassan de biztosan javulok... Fekszem többnyire, rengeteget tudok aludni, pedig nem jellemző rám. Az emésztéssel vannak gondjaim, a dupla adag vas teszi valószínüleg.

Legyekmami, drukkolok a tüszőknek! Hú, neked is volt lapar.. magadtól kérted, vagy muszály volt? Én a szivemre és az észérvelre hallhatnék embrike szám ügyben... Az ismerősünk 2-t szeretett volna, aztán az orvos rábszélte a 3-ra a pesti kaáliban, és lett három baba. (igazm gyönyörűek, és makk egészségesek, aki időre születtek.
De ügyes vagy! Lemegy a 4,5 liter naponta! Húú, ez nem semmi! Békák kuruttyolnak már? Én a 2-nél már kipukkadok.... Nagyon nehezen csúszik...

Lanyané, hogy vagytok? Képzeld mi lenne, ha 3 manó lenne a pociban... Kicsit egyszerűbb lesz 2-vel... hogy lesz segítséged? 3-sal egyedül nem lehet lenni egy percre sem, az egyik ismerősünknek 3-as ikrek vannak, és nem semmi a program...

Hajnóca, aranyos vagy... zebrácska szem előtt van... Tényleg, ti már beszéltetek kistesóról? Szeretnétek még? HA igen, mennyi korkülönbséggel?

Katavirág, szép kismami vagy, meg kell hagyni! :) Csak így tovább! Az egyik meddőségi orvossal sikerült beszélnem a jövőt illetően is, azt mondta, fog funkcionálni a szétdurrant és összerakott petefészkem, remélem ezzel azt is értette, hogy stimulálni is lehezt, mondjuk kistesóra... Szerdán megkérdezem, akkor fogokk beszélni a nagyfőnökkel.

Petne, még nem tudom, mikor lehet a beültetés. Azt tudom, hogy az intézetnek az a jó, ha minnél hamarabb, mert akkor kapják meg csak a pénzt az OEP-től, ha már be is ültették az embrikét.(ket). De: mondjuk én szeretnék teljesen felépülni, hogy tárt karokkal várja a szervezetem a babókat. vérképem állítólag 2-3 hónap, mire visszaáll a normálisra, Így szerintem azt megvárjuk. Majd szerdán beszélek az orvosommal, és megbeszéljük.

Allegro, Kiscsillag, Nyulasz, Dezsi és a többiek olyan ranyosak vagytok ti is! Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Nyulasz, annyira morbid volt a történet a kórházi tartózkodásodról, hogy már kínomban nevetőizmaim beindultak, Pedig azt nem szabad. A lényeg, hogy túl vagy, és megnyugodhatsz, hogy te mindent megtettél! A legközelebbi sikerülni fog!

Panda, én is megnéztem a kishercegnőt, tündéri továbbra is! Olyan ügyi vagy,
hogy ilyen kis prezit tudsz!

Julika, hogy vagy? Viháncol a picur? És a diéta jól megy?
Vendég

Brummadzag :)

én nem kértrem kaptam... 8) pont abban az időszakban került sor a HSG re ahol kiderült a turpiiság a petevezetőimmel, mikor éppen ment a hisztéria a támogatással kapcsolatban... :? ezért nekem inkább egy lapar történetet javasoltak hátha úgy elérhetünk valamit. Én nem őrzők ettől függetlenül rossz emlékeket róla, nem baj hogy kiderült midnen oké...igaz csúsztunk egy évet, de ez így harminc fölött má' mindegy 8) Fiatal anyuka már nem leszek :wink: ellenben fiatalos :lol:

nekem sem jött vissza sokáig a jó emésztést ez a lapar velejárója nem említették? teljesen normális de ne hagyd....ha szereted a joghurtokat akkor esténként azt fogyaszd, de a legjobb a normaflór kúra ... én másnaptól rendbe jöttem :lol: Én is sokat aludtam egy két hétig, szerintem a szervezet ilyenkor lecsítít hagy gyógyuljon :lol:

Mától már csak Gonalt szúrúnk és jön esténként a klion hüvelytabi...persze ma alig szúrkált így el is képzeltem hogy már nem is nő odabent semmi 8) az ember jánya mindig talál magának valami idegeskednivalót amilyen lükepééééééééééék ... :lol:
Vendég

Brumi,
szeretnénk kistesót. :D Tervezgetve van, de még a megvalósítás még várat magára.
Pont mától számít a 4 év a szocpol miatt. :D :shock:
Korkülönbség? Nem szeretnénk túl nagyot, de ezt sajnos nem mi döntjük el. :? A nővérem és köztem 3,5 év van pedig kevesebbet szerettek volna. Anyumnak már németországból hozzatták anno a gyógyszert, de .... én beelőztem őket. :wink: :lol:
A 4 évbe bele kell szorítanunk illetve addigra már szeretnénk, ha jönne a tesó. :)

Szóval ma aláírtuk a lakásvásárlási szerződést!! :D Még egy mérföldkő az életünkben. :wink: .... már csak a bankon múlik majd, ha sikerül beadnunk minden papírt. Elméletileg április végéig kell elutalni az eladónak a pénzt. Remélem nem húzzák majd, mint a rétest. Már nagyon költözhetnékem van. .... Itt kergetőznek a tervekn a fejembe, de megvalósítani még nem tudjuk. Bízom benne, hogy az 1. házassági évfordulónkat már ott ünnepelhetjük meg vagy legalább Bogyika 1. szülinapját Júliusban. :D

ui:
Nagyon örülök, hogy jobban vagy és kívánoim, hogy ez legyen életed legrosszabb élménye és a beülti után csak 9 hónap múlva kelljen mennetek szülni.
Házikóval mi a helyzet?

Kiscsillag,
te egyre rövidebbre vágatod a hajad? :wink: Még mindig csíkos?

Katavirág,
szépen gömbölyödik az a pocak!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kiscsillag, mennek a drukkok holnapra :!: Majd jelentkezz, hogy mi volt!

Kép
petne

Legyélmami! Nyugi, minden rendben lesz, biztosan ott vannak azok a tüszőcskék.

Kép
petne

Brumi, jó hogy itt vagy! Gyógyulgass, szerintem is az az első, hogy Te rendben legyél. A legjobbat kell nyújtani a kicsiknek, hogy odabent akarjanak maradni.
Kíváncsi vagyok, mit mondanak szerdán.

Kép
petne

Jó reggelt mindenkinek!
Megvagyok én is, de szokás szerint csak olvasgatok :oops:
Szorítok mindenkinek :!:
Brumi és Nyulasz - örülök, hogy már jobban vagytok :!: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Mnzsani!
Atyám! még mindig nem jött meg :shock: én már megőrültem volna :shock: :roll: :!: Nem kell dokihoz menni? :roll: :?: végülis ez nem mondható normálisnak :?

Brumi!
Kitartás! Gyógyulj meg teljesen és a tavasszal választassz egy hónapot! Drukkolok!

Legyekmami!
küldöm a tüszőérlelőket! :!: :wink:

Nyulasz!
:D :wink:
dezsina

Dezsina
Pénteken tervezem a dokit :? Ma meg reggel tettem el pisit, mindjárt indulunk le és veszek tesztet :lol: De nem hinném, hogy van valami. Járok futni és korizni is...ha mégis lenne, akkor jól beágyazta magát, ha mindezt bírja :lol: Egyébként meg nekem soha nem volt normális. Egyszer javasolta a dokim a PreMenset, az van itthon és lehet elkezdem szedni, csak azt nem tudom, hogy megvárjam e amég megjön :roll: :?
Látom már 15 nap....lassan, de azért megy az az idő majd :wink: ....persze tudom, hogy ne az kelljen :!:
Vendég

Zsani!
Azért várd ki a dokit... Kiváncsi vagyok mit mond :roll: :?:
Bárcsak jól be lenne ágyazódva! Volt már ilyen hogy 53 nap és még semmi?
én meg most megint lefelé húzok :arrow: ma vagyok a 20. napon és megint elkezdtem barnázni. kiborultam, hogy ez már sok. Fél éve elromlott a ciklusom. Ha most megyek a dokihoz, valamit csinálnia kell velem, mert én ezt nem fogom kibírni. Ki a fene akar tizennapig betétezni :evil: :cry: Most nagyon elkeseredtem. Már azt hiszem, hogy tán elszálltak azok az esélyeim is, amelyek eddig megvoltak, mármint a spontán babára. mélyrepülés :cry:
dezsina

Zsani!
és igen, az idő lassan megy (15 nap) a hét évhez képest :cry: :(
dezsina

Dezsina
Gondolom a sok hormon zavarhat be nálad, mert neked általában normális ciklusaid voltak. Kérdezd meg a dokid, hát azt mondja, hogy szedjél rá valamit. Ne keseredj el, mert irgumburgum lesz :!: Én régen szedtem valami mastodinon cseppeket is a ciklusomra. Szóval nekem mindig rendszertelen volt, ez a 53 nap nem meglepő. Ha nem szeretnénk a tesót, akkor nem is érdekelne...kinek hiányzik a piri :oops: :roll: :? Igazából igy meg azt se tudom, hogy mikor van peteérésem, ha éppen van :twisted: Ja, és a teszt nega, de nem is vártam mást. Már azon vagyok, hogy jó lenne ha holnapra megjönne. 7 év :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Az elég soknak tűnik, de meglátod nem lesz rá szükségetek, hogy kivárjátok a 7 évet :!: :wink:
Vendég

Zsani!
Hát,ez a ciklus :shock: Persze,ha lenne tesó Matyeknak,akkor még örülhetnél is a ritka mensinek.Sajnálom,hogy nem baba az oka a késésnek.
Dezsi!
Fel a fejjel!Gyere el a Lurdyba,ha van kedved.Majd jól popónrugdoslak,ha depiskedni van kedved.
Na jó,tudom,nem ehhez van kedved...
Vendég

Zsani!
Sajnálom, hogy nega lett :cry: Pedig nagyon drukkolok!
nálam meg a doki meg cska mond valamit! iszonyú depibe estem ma. Hihetetlen vagyok...

Nyulasz!
depis hangulatban semmihez sincs kedvem. először is, ma ritka sz..ul nézek ki. tehát ha kedvem is lenne, nem mennék emberek közé. :shock: de, egyszerűen lent vagyok. Olyan hihetetlen, hogy tegnap olyan jól éreztem magam, sőt az elmúlt 2hétben minden nap. Betett ez a buzi barnázgató. arról már nem is beszélve, hogy reggelre bedagadnak az újjaim, mint egy boci-pata úgy néz ki :shock: jóóó estére lemegy. tehát nem is fogyok (ráadásul) mert a hülye szerveztem a vizet is visszatartja. mindegy.
És nem látni, hányadik napon úszik a hal....
dezsina

Fel a fejjel csajok, mindenkinek eljon az ideje :!:

Legyekmami, akkor most te vagy a kovetkezo, akiert izgulunk. Hanyadikan esedekes a leszivas, transzfer es mikor kell majd tesztelned :?:

Brummi, labadozz csak. Ha az a petefeszek fog funkcionalni is, akkor nagyobb kart nem szenvedtel. Ez orvendetes :!:

Mzsani, sajnalom a nega tesztet :cry: az elhuzodo ciklus mindig rejtegethet pedig meglepit :wink:

Lanyok :!: Mara tolem is egy kis humor:

Kép
katavirag

Legyekmami, akkor most te vagy a kovetkezo, akiert izgulunk. Hanyadikan esedekes a leszivas, transzfer es mikor kell majd tesztelned :?:

Brummi, labadozz csak. Ha az a petefeszek fog funkcionalni is, akkor nagyobb kart nem szenvedtel. Ez orvendetes :!:

Mzsani, sajnalom a nega tesztet :cry: az elhuzodo ciklus mindig rejtegethet pedig meglepit :wink:

Kép
katavirag

Kép
katavirag

Kép
katavirag

Katavirág!
mindjárt 4*n viccelődik :!: :D Laptetőzni akar :lol: :lol: :lol:
dezsina

Ja, ha azt irja ki, hogy "No answer from the server", akkor mindig ez tortenik.... :roll:
katavirag

Dezsi!
Gyere kesztyűben :roll:
Vendég

Aranyos Nyulasz!
remélem jó lesz a tali! Érezzétek jól magatokat! Legközelebb én is megyek.... :oops: De ma tényleg nyomi vagyok...
dezsina

Sziasztok!
Szerintem az idő miatt vagyunk ilyen nyomik. Én is depis vagyok, pedig nincs rá igazán okom.
Pirivel én is küzdök. Barnán kezdtem, aztán az utro abbahagyása után 2 nappal átalakult pirossá, és olyan bőségessé, amit még soha életemben nem tapasztaltam. 5 napig nagyon erős volt és darabos, most meg megint barna. Remélem, csak a hormonok "viccelnek" meg, mert már unom. Több, mint egy hete tart.
Zsani, sajnálom a negatív tesztet, fel a fejjel!
Legyélmami, neked már csak 1 napot kell kibírni, és megtudhatod, mi zajlik odabent! :)
Csajok, majd meséljetek, milyen volt a lurdis buli :)

Kép
petne

Sziasztok!
akkor én is hadd panaszkodjak... Próbáltam kikelni az ágyból, hogy erősítesm magam, vagy hogy ne gyengüljek le, de 1 óra után vissza kellett feküdnöm, mert úgy elkezdett mindenem fájni belül. fekve miért nem fáj vajon? Pedig holnap el kell jutnom a varratszedésre, és szeretnék beszélni a meddőségi orvosommal is.

Dezsi.... Na, csinálj valami jó programot! eg yjó film, vagy ilyesmi? vagy egy jó gyümisali?

Petne, kívánom, hogy ez legyen az utolsó előtti pirinénje látogatás, és utána 9 hónapig messze kerüljön el! Ezek a gyógyik bezavarnak, egyértelmű. Kitartás! nekem is momdták, hogy jó bőséges lesz. Már alig várom :(

Katavirág! :) És mennyibe kerül a döglött ponty? :)

A lurdis buliról várom a beszámolót! :)
Vendég

Dezsi, köszönöm neked is a jókívánságokat! Látod, lecseréltem a vonalzó, mert a béka megint ledekkolt, így menesztettem. Vagy elöl, vagy leghátul érezte magát jól. :roll:
Vendég

Mindjárt jövök beszámolóval!

Csak előtte hoztam Nektek gólyát és csíkos lovat!
Kép Kép

De most azonnal forró fürdőt kell vennem!
Tavaly augusztus óta erre vártam.. :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
Vendég

Kis* - persze..............................én is úúúúúúúúúúúúúúgy vágyom egy fürdőkádas fürdőre!!!!!!!!!!!!!!!!!Persze csak két zuhanyzónk van! No de ez igazán nem szép dolog ám, hogy ennyi ideig áztatod magad....tessék becsületesen beszámolni! Janka majd' kirúgja az oldalamat a kiváncsiságtól!

Milyen volt a talákozó a Lurdy-ban? Olyan szívesen megnéznélek titeket élőben is. Csak ahhoz mi túl messze lakunk......mi lenne, ha idén nyáron mindenki errefelé tervezné a nyaralását??????????Lennének ötleteim!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

No.. :lol: :lol: :D :D Ez mesejó volt :)

Mint írtam a minap, időpont nélkül nem hagytam el a "bázist"
Június, de inkább július lesz a köv. lombik indulásának hónapja..
DE!
Mivel tavaly, a HSG-n leletezték a behúzódást a méhem fundusán, ezért kellett nekem a tavalyi hiszteroszkópia ugye, csak akkor úgy vélekedett az itteni fődoki, hogy legyen egy lapar is..
Na most, az a helyzet, hogy a Tanár Úr nem tartja kizártnak, hogy a "vetélést" nem-e ez a probléma okozta.. Mondanom sem kell, nekem is megfordult a fejemben, de ennyi.. Most aztán képzelhetitek hogy belehetek sózva..
Egyébként (igen Nyulasz, már megint ez a szó) - a következő vérzés 3. napján mehetek teljes laborra, és megkezdjük a hormonok kivizsgálását is..
DE!
Mivel a belső varratok felszívódása valóban eltart áprilisig, így addig sajnos várni kell azzal a vizsgálattal, amire én eddig nem számítottam - jujj de titokzatos vagyok :lol:
ÚJRA meg kell csinálni a hiszteroszkópiát.. :( :evil:
2 lehetőségem volt, vagy megcsináltatom itt helyben, vagy leutazunk Pécsre és a meddőségis orvosommal ott megcsináltatjuk. Mi az utóbbi mellett döntöttünk, lássa a szakember, mi újság odabent.. Ha úgy látja, hogy nem jó a helyzet, akkor helyben meg tudja operálni.. Így amikor megyek a 3. napos vérvételre, bekell menjek a Tanár Úrhoz is, és megbeszéljük, mikor legyen.. Hát mit mondjak.. kicsit rágom a kefét.. :? :shock: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

frizuráról azóta sem csináltam képet, de webkamerával msnen tudom mutogatni :wink:

brumi: drukk a holnapi konzira. gyógyulást kívánok!

zsani: hú, de nagyon hosszú a ciklusod. :?

dezsi: fel a fejjel!

katavirág: jó a kép , négyszer is :lol:

julika: mi szoktunk azon a környéken nyaralni, kőszeget nagyon szeretem. de már cákon is voltunk bicóval :wink:

kis *: hajrá vizsgálatok! sajnálom, hogy újra hisztero kell.

lányok, fel a fejjel! ez a mai nap ilyen volt. én is kissé depis voltam. ma le kellett mondanom a holnapi vérvételt, ami az altatáshoz kell. összeszedtem vmi fázást megint. mára már picit jobb, de tegnap elég vacakul voltam. majd jövőhét hétfőn megyek vérvételre.

katica
katica30

Katica pipálva - ismeri a környéket, tetszik is neki. (no de kinek nem , aki erre téved? ) Többiek? :lol:

Kis* - nem örülök a műtéted miatt, gondolom te sem. Ezek olyan fura dolgok. Nekem a vetélés után 3 orvos is egymástól teljesen függetlenül a pco-mat is hibáztatta hogy az ikrek elmentek. Így is csodaszámba mentem, hogy 22 hétig kibírtam, állítólag előbb kellett volna már történnie. ezeket sajnos előre nem láthatjuk. Reméljük minden rendben lesz, itt vagyunk mi jó példának, én teljesen rendbejöttem. Nagyon jó olvasni a soraid között a derűt ami árad belőled! Ügyesen végigcsinálod meglásd!!!!!!!! Aztán nem győzzük majd küldeni a babaruhákat! :wink:

Hát lányok ez a mai időjárás nem segít rá a tegnapi "jó" hangulatra! Szúrjatok ki az idővel - csak azért is legyen ma mindenkinek jó napja!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!
Aki kérte,annak elmondom,hogy iszonyatosan jól sikerült tegnap a tali.Én még sosem találkoztam így "ismeretlenül",de mintha mindigis barátok lettünk volna.Bella beszervezett egy ismerősét,aki gynex és társairól tartott egy kis ismertetőt.És bizony azt mondta,hgy egy ilyen találkozás többet ér mindennél,teljesen felszabadultan,vidáman beszélgettünk a "nyomorunkról" :lol: :lol: :lol:

Kis-csillag!
Én is imádom a forró fürdőket,de most nekem is azt mondták kerüljem,mert a méhszáj teljesen nyitva a műtét után,és könnyebben összeszedhetek valamit.Sajnálom én is,hogy újra műteni kell téged,reméljük utoljára.Június meg mindjárt itt van. :wink:
Brumi!
Kiváncsi vagyok mit mond a dokid.Sajnálom,hogy még mindig rossz,jobbulást kívánok!
Julika!
Szóval azt mondod Cák szép?
Katica!
Nahát,mostmár tessék meggyógyulni!Mindjárt kezdtek,elég volt a megfázásokból!
Dezsikém!
Ma már jobban vagy?Remélem! :wink:
Vendég

Dezsi!

Megcsináltam a vonalzót,mostmár tecccccik látni rendesen????
Vendég

Cák mesés. S ez a mi házunk! Itt lakunk! (csak a hét törpe hiányzik - de ők a bányában dolgoznak! :lol: :lol: - egyébként tényleg van egy kőfejtő is Cákon, így ki tudja.....) No, szóval ha még nem tudtátok rólunk, nekünk ez volt az álmunk, egy ilyen házikó. Ez egy műemlék ház, boronafalú, ez azt jelenti, hogy gerendákból van a fala és sárral és szalmával tapasztják, majd meszelik. A bútorok egy fafaragó bácsi keze munkáját dícsérik, övé volt a ház. A kemencém működik, ha rakja az emberem egy teljes délelőtt, délután már a fél falu itt van nálunk a langalló illatára. A legjobban akkor szeretjük, ha teli van gyerekekkel, ezért elég gyakran aludt itt a mindenkori osztályom. Az udvaron keresztülfolyik a cáki patak, egy kis tóban van a vége nálunk, mellette óriási-öreg diófa áll, alatta remekül lehet babanetes bulit tartani.......Ha van kérdésetek szívesen válaszolok!!!!!!! Nagyon szeretünk itt lakni! Mi nem cákiak vagyunk, úgy költöztünk ide, mert a szomszéd faluban van az isi ahol tanítok, a környék pedig gyönyörű, én meg mindig arra vágytam, hogy itt éljünk a gyermekeim között......persze szerencsés, hogy emberemet is szeretik a gyerekeim, ő meg a környék gombakínálatát kedveli leginkább.....Remélem senkit nem untattam - mert hogy ez annyira nem illik ide a mi témánkhoz!
Kép Kép Kép Kép Kép :lol:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!
Tényleg szupi volt a tegnapi találkozó, úgyhogy el is határoztuk, hogy ezt sűrűbben megtesszük, esetlegesen pasikkal együtt szalonasütéssel egybekötve. Lehet, hogy Nyulasz Te akkor már elmentél mikor ezt beszéltük. Egyébként a barátnőm azt mondta, hogy hihetetlenül feldobta a találkozó őt és rájött, hogy az ő problémái eltörpülnek a mienk mellett és mégis mennyire jól állunk ezekhez a dolgokhoz.

Dezsi nagyon jó lett volna ha eljössz, hidd el nekem.
Vendég

Most, hogy nézegetem a képeket- közben a konyha át lett csempézve-járólapozva, a fürdővel együtt (amiről nem is tettem képet) és most tulipános a csempe is. Vettünk babakocsit is.........azt is feltehetem? :oops: :oops:

Kép

Kép
julika79

Julika,
Ez nagyon szép!
Én is nagyon szeretem az ilyen típusú házakat.
Vendég

Julika,
persze.

Ja és még egy info, ha valaki nem tudná a mi Nyulaszunk nem hagyományos Nyulasz ám, mivel nem a répa a kedvence, hanem csaki a bogyókra bukik! :D :wink:
Vendég

Julika,igy ismeretlenül is gratulálok!
Csodálatos, izléses, valódi mesebeli házikó :D S a pincesorról még nem is irtál :!: :?: (Bocs, nincs hosszú "i"-m.)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Szép reggelt Lánkák!

Kivel indítsam ezt a "dönörű" napot..

Brumm: fájdogálhat még sajna egy ideig, óvatosan tessék mozogni, sokat kell pihenni, hidd el most megérdemled hogy kényeztessenek! Gyógyulgatást pocakodnak, varratszedéshez hatalmas drukkok! Remélem sikerül becélni meddőségis bácival :) :wink: És hogy csak JÓÓ híreket kapsz!

Julika: ez egyszerűen mesébe illő! Kérünk képeket! Babaszoba? Külön lesz? Vagy veletek alszik? Komolyan mondom megfűzöm apácskát egy látogatásra! Annyira nem vagytok ide messze! És egy túránkba bele is férne - mint tegnap is, Veszprémi állatkert és egy interneten megismert barátnő első meglátogatása Herenden! Na ma beszélek Vele! Meglásd! :wink: :roll: :oops:
És jöhet a babakocsiról is kép :wink: :wink:
És gratulka a 29. héthez!

Nyulasz: én biza már látom, hol is tartasz :wink:
Kibírod ezt a kis fürdő-tilalmat, s utána csobbanhatsz :wink:
Most megint ki fogom egy jó darabig bírni - általában akkor van szükségem forró fürdőre, ha gondolkodnom kell..

Rágicsálom aztatat a kefét süjven, hát meglátjuk, nekem az az érzésem, hogy megoperálja azt a behúzódást, de nem zavar, legfeljebb ha tényleg így alakul, akkor beteljesedik egy 2001-es információ.. Akkor volt az első HSG-m, és akkor azt mondták, hogy okozhat biza gondot :cry: :( de tavaly ezt nem mondták.. :shock: - lényegtelen - a múltból nem lehet megélni, a jövőbe kell tekinteni! Fő az optimizmus és a pozitív gondolkodás :) Na meg néha egy erős ember aki seggberúg ha kibillenünk :D

Van még sok állatkertes fotóm, ha érdekel benneteket néhány jóvágású állatpofa, sikíccsatok :D:D:D:D:D

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?