Új privát üzeneted érkezett!

BENINEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!

LUCÁNAK NAGYON BOLDOG FORDULÓT!!!!!!!!

Látom mindenki csavarog, mi is most jöttünk haza, bejártuk a hajógyári szigetet!

Niki: tök ügyes Emma, büszkélkedj máskor is! Alig várom már én is ezt az időt...

Fatima: Gratulálok az álláshoz! Én is ezért féltem Szonját, mert ilyen kis lököttségeket csinál néha mint Tarek. Azért engedem felállni bárhol, és arra jutottam, hogy hagyni kell elesni, mert csak úgy tanulja meg hogy kell esni, és hogy nem lehet csak úgy elengedni amibe kapaszkodik.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket. Mostanában nem tudtam jönni, mert Luca baromi nyűgös pár napja, alig alszik napközben. Nem tudom mi lehet vele. ÉS 5 hónapos nagylányunknak kibújt a jobb alsó egyes fogacskája. Nekünk is csak a hegye van kint, mint Tareknak, de észre sem vettük. :oops:
Igaz, hogy Luca csócsálta a mellemet pár napig, de én nem is gondoltam volna, hogy a fog. Anyukám átjött 3 napja és gondolta belekukucskál Luca szájába, hogy van-e fognak jele, és igen. :) Tök jót nevettem rajta.

Emma tündéri, nagyon csini ebben a csíkos cuccban. :wink:

Samuka imádnivaló, igazi huncut feje van. A spagettis kép csúcsszuper, és az apán alvó is. Szívmelengető. :)

És megszületett tegnap az unokahúgom kisfia, Matyi. :) 3840 g és 57 cm. Pont 5 hónap van a gyerkőceink között, ugyanúgy, mint köztünk. :) Kép Kép Kép Kép Kép anyukámmal

Edis

Kép
ediske

Nem semmi pufók a lányom, igaz? :lol: :lol: :lol:

Edis

Kép
ediske

Benéztem, hogy elolvassam a szokásos 7végi 1-2 hsz-t, de látom, hogy nagy a forgalom ebben a szép időben is!! :shock:

Emmának, Lucának, Beninek boldog hófordulót!!!!!!!!!!!! :lol:

Fatima: Tarek drága, gratulálok a fogacskához meg a felálláshoz!!!! :lol: (Majdnem egyszerre kezdték Emmussal!) Jó, h meggyógyultatok, Apukád hogy van? Nem akarok okoskodni :oops:, de sztem is hagyni kell (persze ésszerű keretek között) gyakorolni állni és esni is! Nem könnyű, de mi próbáljuk (itthon már 5 percenként feláll :shock:- nyilván itt már ismeri a lehetőségeket ), hátha így hamar megtanulja. :roll: :wink:
Niki: hogy van a kis druszánk? Jobban? Hisztis kép zabálnivaló!! Húúú, ennyi mindent mond már? Nem semmi okos kiscsaj!! :lol:
Zsófi: Samuról már nem tudok újat mondani- imádnivaló! :lol:
Viki: hol van az a játszó? Sajna a fogacska még nem fotózható, még növesztjük egy kicsit! Beninek hány van, mit mond, mit csinál? :?:
Teri: jó, hogy Petra is oké már!! :) Fotót régen tettél fel róla!!!! Kérünk!
Edis: üdv az egyfogúak táborában! :lol: Jó korán kezdtétek, nem is volt előtte nyűgös Luca? Fordul már? (bocs, ha már írtál róla :oops: ) Nagyon édik a fotók!

Autósülés: Egy Römer és egy Maxi-Cosi között próbálunk dönteni, az előbbi nagyobb név, az utóbbi talán kényelmesebb, de hogy melyik a biztonságosabb vajon??? :roll: :?:
Péntek éjjel kezdtük az éjszakai evésről való leszoktatást, 2szer ébredt fel, de sikerült visszaaltatnunk. Tegnapról mára viszont fel sem ébredt, aludt este 8-tól reggel 6-ig! :lol: Jól meg is lepődtünk, de azt hiszem lesz itt még nemulass!!! :roll:

Tök jó, hogy ezen a héten mennyi baba tanult valami újat és midenki milyen ügyi! 8)

Zsu
svs

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!!
Én is rohanok, mert hatalmasat sétáltunk és most délután 4-kor fogok ebédet főzni.

Milyen ügyes minden baba!!!! Egyre okosabbak és ügyesebbek!
Nemcsak szépek mint ahogy azt már többször megállapítottuk, hanem eszesek is. :lol: :lol: :lol:

Niki: GRATULA Emmának, nagyon okos kiscsaj!! Én még nem is gyakoroltam Benivel a tárgyak ismeretét. Fú de buta anyuka vagyok, lehet hogy akkor már ő is tudna ilyeneket. Mi még csak a pacsit tudjuk és terméseztesen a hamikat. :wink: Na meg azt nagyon tudja hogy mit NEM szabad. :wink: Direkt csinálja és nézi hogy mit reagálok, huncutkodik és ha elindulok hogy pl. kiszedjem az ágy alól ahova tilos bemenni akkor kacarászik és nagyon élvezi, játéknak fogja fel. :wink:

Ediske: GRATULA az első fogakhoz!!! Annyira édes kis pofijú szép lányod van!!!

Fatima: GRATULA Tareknek a felálláshoz!!! Éljen, éljen! Vigyázz a kis torpedóra! :wink:

Na majd még írok, zizi vagyok és éhes.....

Fog nekünk még sehol :cry: :cry: Már kezdek aggódni!!!

Kép
viky30

Fatima: most olvasom, hogy már nektek is kibújt az első fogacska!!
Gratula!!!!

Kép
viky30

Fatima, Ediske! Gratula az első fogacskákhoz!!!

Ediske! Luca egy tünemény baba, nagyon szép!

Teri

KépKépKép
pruci

Wow, mire jövök én ide. Tarek bébi feláll! Aztamindenit! Fatima, nemrég volt, h. itt kúszott a csajok között, most meg....a mászással hogy álltok?
És egy fogacska is van, ez iiiigeeen! Gratulálunk!

Lucának is gratu az első fogacskához!
Fájdalommentes volt?
És Matyit isten hozta a nagyvilágban!
Húúú, mennyit hízott most Luca! Olyan kis édes pufika az arcocskája! Nagyon jól áll neki. Hány kg most?
Most olvasom, h. írod, h. milyen pufók :lol: hihi, hát jah. Aranyos.

Zsu, nem mond ennyi mindent Emma, dehogyis :lol: Szép is lenne. Csak apára mondja, h. pa, a többit pedig nem mondja, csak odanéz, ha kérdezem hol van:)

Viki! Fog: minél később jön ki, annál egészségesebbek lesznek. Nyugika.

Kép
niki30

Viki: Boldog 10. hónapfordulót Beni macinak! :)

Zsu: Lucus eddig kétszer fordult át hasról hátra...azóta sem próbálgatja. Na de ekkora popót elbírni. :lol:

Niki: Luca most 7 és fél kiló! :shock: Édes kis pufimacim. Imádom, hogy ilyen az alkata. :lol:
Fájdalommentes volt a fogacska, olyannyira, hogy észre sem vettük.

Teri: köszönjük szépen.

Voltunk 4-kor sétálni, hihetetlen, hogy mennyire jó idő volt még akkor is.
Ez a kép készült közben. Kép

Edis

Kép
ediske

Na akkor kezdem...

Először is NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK a sok-sok drukkot és +++ energiát, amit küldtetek nekünk.
Ha most kinézek a szobából és ránézek az én eleven fiamra, aki itt kommandózik az előszobában, akkor nem is hiszem el, hogy még 2 napja alig bírta felemelni a kis buksiját. :( Na de mostmár!!! :) :) :)
A lényeg, hogy a fránya vírust elűztük a francba! Most egy jó darabig nem akarok ilyen izgalmakat az biztos!!! :)

Teri! Nagyon szép menyasszony voltál! Talán csak a menyecskeruhás fotóm látni egy picit, hogy valójában 3-an vagytok! :) :wink: :) Hol volt az esküvő????
Jaja, nekünk is van szivacspuzzle-ünk és naná, hogy szétszedi Tarek. Felpödri a szélét és azt harapdálja. :)

Viki! Nem semmi a megismerkedésetek története! :) Péterekből sosem elég!!!! Neked meg az az egy is milyen jó, hogy szintén chat-es volt!!! :)
Beni mint mindig nagyon cuki! És milyen szerencséd van, hogy jól esik. Tarek olyan kis ügyetlen. Még betörné a kis fejét! :(
Az Ilosvai játszót nem ismerem, de sajna nekünk még nem is nagyon buli a játszózás. Tarek még nem tud hintázni. Ha meg sokáig egy helyben vagyok vele a babakocsiban, akkor felébred. :( Így nekünk továbbra is a séta lenne jó.

Zsófi! Talán már döntöttél, meg amúgy is mindenki leírta már a véleményét, de azért csak annyit írok én is, hogy én az egymás mögöttire szavazok. Nekünk Zsuval Bergon babakocsink van (igaz nekem már van egy kicsi Bébé Go-m is) és konkrétan vannak olyan kicsi közértek, ahová nem is tudunk bemenni. :( Pedig azért van, hogy a kenyeret, tejet stb onnan kéna megvenni. Ahová én járok, ott már jönnek és segítenek, de ez valljuk meg őszíntén nem igazán jellemző. :( Szóval ha a közlekedésre gondolok, akkor mindenképpen nekem az egymás mögötti jönne be. Azért majd kíváncsi leszek ti melyik mellett döntötök. :)

Elküldöm...

fatima

Ja és nem semmik vagytok Zsófi! 2 nap után összeköltözés! :lol: :lol: :lol: Lazaaaaa!!!! 8) 8) 8)

Niki! Hisztis Emma drága zabálnivalóóó! :) Még nem is láttam hisztizni! :) És ugyan tegnap már gratuláltam hozzá, de tényleg nagyon szupi, hogy egyedül elalszik!!! :) Hajrááá-hajrááá! :)
Cipő kérdésben meg úgy látom már a tapasztaltak válaszoltak. Én nem tudtam volna amúgy sem hozzászólni. :)

Klári! Megismerkedés nálatok is nagyon vicces! Basszus sem belőled, sem a férjedből nem néznék ki ekkora huncutságot!!! :) A fotókon pedig nagyon szééép voltál! És milyen vékony!!! Hány kg?

fatima

halihó!!

A hétvégén pihi volt, sok séta, motorozás stb.

Köszi a dícséreteket!! Az esküvői képek a Margitszigeten készültek, van ott egy vízesés.

55 kg voltam, 175 cm-hez. Akkor azt hittem jól nézek ki, valójában egy csontváz voltam némi husival (akkor is baromi sokat ettem, szóval nem koplaltam vagy ilyesmi). Most viszont van fenekem, meg mellem is, és a derekam is megmaradt, úgyhogy most jobban érzem magam :wink: De tavasszal tervben van úgy -3-5 kg, akkor lennék igazán elégedett.

Tarek nagyon ügyi, a fogakhoz gratula, Lucának is!

Hófordulósoknak is sok puszi!!!

Fatima ahogy a talin is mondtam én jókislánynak nézek ki de valójában :lol: Már ezt úgy értem, hogy nem nézik ki belőlem általában hogy a lelkem mélyén elég vagány vagyok. :wink: Na meg akkoriban elég vad korszakomat éltem :oops:

Klári
Kép
ganti

De jó délutánra milyen sokan jöttünk! :D

Gratula az első fogacskához Lucusnak is! Annyira kis cuki pofija van!

Zsu: a sógornőm szerint (most várja a 3. gyermekét) a Römer, Maxi-cosi, és Concord között nagyrészt csak az árukban van különbség. A Maxi-cosi olcsóbb kiadása a Concord, és általában ez a három ülésfajta verseng minden évben a legbiztonságosabb ülés díjáért! Szerintem menjetek el egy üzletbe ahol van mindhárom, és próbáljátok ki őket. Én is nézegetem már, én egy Maxi-cosiba vagyok beleszeretve. :) Nekem ránézésre az tűnik a legkényelmesebbnek, és az a legdrágább is. :?

Nelly

Kép
breeki

még gyorsan: nekünk Römer van, nagyon biztonságosnak tűnik, és kényelmes is, mert menet közben is lehet állítani, 3 pozícióba, tehát ha a gyermek elalszik vagy szeretne lehet kicsit dönteni.

Persze ez is olyan hogy remélem soha az életben nem kell tesztelni a megbízhatóságát :roll:

de én nem vagyok mérvadó, mert Juli utál autózni hosszú távon, és sztem a Tesco gazdaságos ülésben ugyanúgy ordítana mint egy aranyozott 1000000 Ft-osban :lol:

Na lépek, mindenkinek szép estét, holnap nem leszek, suli van :cry:

Klári
Kép
ganti

Zsu! De jó, hogy jól sikerült a síelés!!! :) Majd szóban mesélsz. OK? Ja! És gartula Emmusnak a fogacskához, üléshez és a felálláshoz!!! :) Ügyi kiscsaj!!! :)
A fotókon ti is nagyon szépek vagytok! Igaz, én már láttam a wiw-en is.

Timi! De jó, hogy jöttél! :) Nagyon sajnálom a sok betegeskedést, de drukkolok, hogy mostmár minden OK legyen veled és Zsebivel. Ugye megírod majd, hogy mi volt a 4D-n? Bala mint mindig nagyon hucut! Ahogy apájával dolgozik... Beszarás!!! :) Az esküvős fotók szintén nagyon szépek!!! :)

fatima

bocsi csajok, hogy csak így 100 réászletben, de közben visszakaptam a rosszcsont fiamat és természetesen nem hagy írni! :lol: :lol: :lol: Jajjjjj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :lol:

fatima

Ez a kép csütörtökön készült, itt volt nálunk Andika Eszterrel.
Olyanok mint két tojás:)
Egész nap meg voltunk zavarodva, sosem tudtuk melyik a saját gyerekünk, hasonlóan voltak felöltöztetve is. Vicces volt.

Íme: (kicsit homályos, bocsika)
Kép

Kép
niki30

De ez a kedvencem róluk.
Ez egy másik alkalommal.
Kép

Kép
niki30

Háttérben Fatimával.

Kép
niki30

de jó sokat írtatok.
mi ma egész álló nap úton voltunk. délelőtt szt istván park a szüleimmel, du margit sziget apával.

gratula tareknek aki ügyin felállt! sztem is hagyd esni fatima, abból megtanulja, a korlátait, meg esni. sokkal biztonságosabb, mintha megóvni próbálod, mert akkor nem lesz résen. te meg nem lehetsz ott mindig mindenütt.

niki: olyan drága emma! és eszter is nagyon cukkancs.

viki: fog: a barátnőm kislánya annyi idős mint samu és 4 db foguk van. ez is teljesen ok. asszem 1 éves volt , amikor kijött neki az első. van olyan ismerősünk, akiknél 13 hónaposan jöttek ki az első fogak.

edis: luca baba gyönyörűséges! nekem is nagyon tetszik az alkata, nem véletlenül, samu is ilyen volt :) :)

zsu: gratula az alváshoz! sztem nem biztos , hogy lesz visszaesés! sztem édesmindegy melyik ülést veszitek, mindegyik tutijó. legyen kényelmes!

klári: sztem így is úgy is nagyon szép voltál-vagy!!!! hogy van julókánk??

teri: a szalonnás cuccon én is kivagyok, amikor ilyet hallok. sztem is tök gáz!

én egész nap nagyon keményedek és görcsölök, lehet pihenni kellene többet, pedig most nem is volt strapás a nap! szedem a magnéziumot, mint állat.

és néhány kép:

(a kabátot samu az öcsémtől kapta, aki vmilyen fesztiválon vette és samu kukoricát eszik)
Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Niki! Nagyon édes a két kiscsajszi együtt! Külön-külön is persze, de így nagyon drágák!

Zsófi! Samu eszméletlenül aranyos! Olyan huncut kis pofija van!

Pertáról pár kép:
Kép Távirányítóval lehet csak aludni...

Kép A tegnapi tejpép:lol: :lol: :lol:
Kép Imádok térdelni...
Kép Mindjárt orra esek.
Kép Tudok ám én ülni!

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima! Az esküvőnk Szeghalmon volt.

Teri

KépKépKép
pruci

de édes! kedvencem a mosolygós és távirányítós képek! annyira cukin alszik!!!

csajok én egész nap eszeveszetten görcsöltem. pedig még jó sokáig bent kell maradnia :) ráadásul valahogy a derekamra is kihat, mintha lumbago szerü fájdalmakat okozna. plusz előszeretettel nyomul ide oda kifelé a hasfalamon át.
kerekpocak

Zsófi: vigyázz magatokra, és pihenjél nagyon sokat! Ez a hirtelen jött meleg nagyon megviseli a szervezetet!

A két kis csajszi nagyon cuki!

Samura már nem tudok mi szépet írni. Imádom!

Petrusról mosolygós kép! Nagyon édes, iagzi kis csibész!

Nelly

Kép
breeki

igazi :?

Nelly

Kép
breeki

Tudjátok kit hiányolok igazán? Tudom, hogy megbeszéltük, hogy nem csalogatunk senkit, aki jön, jön, aki nem, nem, de Lizu cica, és az ő mindig vidám anyucija adhatna hírt néha magukról!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Nelly, igen, már nekem is eszembe jutott Kata. Ő azelőtt nagyon sűrűn jött, most meg... :cry: mi lehet velük?

Nagyon szépek a gyerkőcök.
Kis maszatos Petra, hihi :lol: Nagyon ügyin ücsörög.

Samu meg motorral, ez igen:)
Figyi Zsófi, összebeszélhettünk volna, mert tegnap mi is vaciláltunk hova menjünk, Városliget vagy Margitszigetn, aztán Városliget lett belőle.

Tegnap:
Tudni kell, h. mi egy nagyon őrült pár vagyunk Ferivel, sokat bohóckodunk, én imádok gyerekeskedni. De ha kell persze komoly vagyok.
No a lényeg a lényeg, h. mióta megszületett Emma nagyrészt hármasban mókázunk, főként neki, na de tegnap, hatalmába kerített minket a bolondság.
Beültünk a kádba és az üres tusfürdős flakonnal elkezdtük egymást spriccelni, lövöldözni. Hát annyit nevettünk. Pont mint a gyerekek. Háborúztunk. Annyira jólesett. És már nagyon rég volt ilyen, h. ketten játszottunk így.
Jólesett.
Ti szoktatok ilyen lököttségeket? Gondolom igen.

Szép, napfényes napot Mindenkinek!
Mit csináltok?
Klári tudom suliban lesz:( Klári, tegyél már fel képet Juliról, tök rég láttuk!

Kép
niki30

niki: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mi is szoktunk, én is elég gyerekes vagyok. :)

lizacica: www.lizacica.blogspot.com

kata sztem ugyanazért nem jön, amiért zsóka, nóri stb. amúgy a blogjában követhetitek, miket csinál. pl találkozott bendével és anzsival meg nóri farkasával is. szal megvannak, de gondolom nem akar fórumozni.

nelly: a meleg, hmm, az lehet! jó lenne ha csak ennyi lenne!

mi délelőtt átszó, du viszont még nincs ötlet. apa pedig későn jön.
kerekpocak

Zsófi! A Szent István Park nem az, ami a Jászain van? Mi is arra kóboroltunk tegnap. :) Elmentünk a Seráj-ba kajálni, autána arra sétáltunk, végül a Kossuth téren szálltunk fel a metróra és így jöttünk haza. :) Majdnem taliztunk bakker!!! :)

Ja! Tényleg! Mi lett a talizás tervvel? Most akkor mikorra beszéltétek meg? Ezen a héten vagy hétvégén vagy mikor??? :roll: Szóljatok ám! Mi is megyünk, ha tudunk! :)

fatima

hát nem pont a jászain, annál kicsit beljebb. ez egy viszonylag nagy játszó, és nagy park.
nem beszéltünk meg semmit. szerda?
kerekpocak

ja, nekem nem jó a szerda.
kerekpocak

Ez jó volt! :lol:
Szerda? Ja, nekem nem jó a szerda.

Liza blogját meg szoktam nézni néha, de az nem ugyan az. :(
Na mindegy...

Mi is szoktunk bolondozni, csak ritkán. :( Apa ugyan itthon van sokat, de nagyon sokat dolgozik itthonról. :( Muszály, de legalább itthon van! :)

Nelly

Kép
breeki

Zsófi, csak én érzem így, vagy javult a helyzet a szüleiddel? :)

Nelly

Kép
breeki

nelly: tök jól érzed. elég rendszeresen talizunk, hetente 1x biztosan. nyáron lesz nagyon jó, akkor sztem hétvégéken alhat is ott samu leányfalun. ő is kezd kötődni hozzájuk.

én egy csomó embernek írtam emailt és iwien, h miért nem jönnek, és h hiányoljuk őket, de a szokásos "megváltozott a hangulat" dumától totál kibuktam, így már nem kérdezek, nem üzenek. nem akarom még egyszer megkapni az az igazság. ha akarnak jönnek, ha nem nem. én is sajnálom, nekem is hiányoznak, de ez van. nekem elég volt az eddigi "bocsi de már nem akarok jönni" reag. szal ennyi.

gyönyörű idő van. remek volt a délelöttünk.
kerekpocak

Tök jó hogy Samu kezd kötődni a szüleidhez! Annyira örülök!

Az Evu-s storyig nem tudtam hogy e-mailben hívtad őket, és sajnáltam is a végeredményt. Hagyom én is ezt a témát, csak nem gondoltam, hogy Kata is közéjük tartozik.

Gyönyörű idő van/volt ma tényleg, mi is 2 órát csavarogtunk.

Nelly

Kép
breeki

Csajok, én úgy vagyok ezzel, aki itt van, annak örülök, aki nem jön, azt pedig sajnálom, de mit tudunk tenni. Mindenkinek saját döntése, h. jön e vagy sem.
Evvvvan :wink:
Mindenesetre most nagyon jó itt a hangulat és csak sajnálhatják, h. nem jönnek!

Kép
niki30

Nem tudom, h milyen volt régen- régen a hangulat, de sztem most naggggggyon jó! :lol:
Ülésileg döntöttünk- Römer a nyerő!! :) Köszi a tanácsokat!

Zsófi nem ”félsz” a babázástól? Úgy értem, én már szinte nem is emlékszem, milyen egy újszülött :oops: (pedig csak most volt) olyan gyorsan megy az idő! Valójában persze nincs mitől félni, de azért mégis furi lesz Samu után egy iciri-piciri baba, nem? :roll: :lol:

Ilyen jó időben lehetne valami szabadtéri talit szervzeni, ahol azért meg is lehet inni, enni valamit. :lol: Vagy mindnenképp játszóház-félére gondoltok?

Zsu
svs

na mi is megjöttünk, ez a mai nap mesés volt, bárcsak ilyen lenne mind! holnap 18 fok lesz. samun ma már nem is volt sapka, csak max kapucni, amikor hidegebbre fordult az idő. délelött saját játszó (mármint itt a környéken) du pedig a városmajorban voltunk, taliztunk sok ismerőssel, egy barátnőmmel és a kislányával is. nagyon klassz volt. samu imád homokoni, egész nap ellenne megfelelő mennyiségű és minőségű homok közepén. (természetesen a pelusa alatt is van homok, sőt hajat is ilyenkor naponta kell mosni :)) lányok nektek is idén nyáron-tavasszal már játszózás lesz! samuval 8-9 hónaposan kezdtük, és nyáron a játszón már el is indult. nagyon más élet ám a játszós élet. lehet dumcsizni sokat, míg a babók a homokot túrják :) :)

6 körülre apa jött értünk, jöttünk haza vacsi, most éppen fürdőzik a drága.

nincs is kedvem holnap dolgozni menni, ebben a remek időben maradnék már samuval. de hát már alig pár hét, azt már féllábbal is. :)

zsu: dehogynem félek! nem is nagyon gondolok bele. "szerencsére" boldog boldogtalan elmondja, h húúúúúúúú ilyen kicsi korkül. akkor kössem fel a gatyámat, mert nagyon nehéz lesz. komolyan a következőnek most már bemosok egyet, annyira unom ezt a szöveget. tudom, tudom nehéz lesz, de (ahogy niki mondaná:)) evvan.

nektek milyen volt a mai nap???
kerekpocak

Zsófi, látom Ti is imádtok csavarogni :lol:
Nos, mi is, nagyon.
Ha mégsem megyünk, akkor a legritkábban maradunk azért itthon, mert nincs kedvem. Szal, nekem legtöbbször van, csak vagy Emma beteg, vagy nincs nálam annyi pénz, vagy apa elviszi a kocsit, vagy van valami....

Városmajor merre van? :oops:

Jah, biztos jó lesz majd már nyáron olyan igazi játszóteres anyukának lenni. Most is megyünk bandázunk a házbeliekkel a közeli játszón, de Emma még nem élvezi a hitát. Pedig élvezhetné. Emlékszem ősszel mennyiszer aludt el úgy benne, h. beültem, ő az ölemben, énekeltem és elringattam. (itt a ház előtti hintában).
Bár fárasztó is lesz egyben, mert ha elindul Emma, akkor majd rohanhatok utána.

Samu imád homokozni? Az jóóóóó! :lol:
Édes kis molyolós pasi:)

Zsófi, én nem féltelek, h. nem fogsz bírni a pasikkal. Persze lesznek nehezebb pillanatok, dehát gondolom ezzel Te is tisztában vagy.
Azért szerintem ura leszel a helyzetnek.
A másik meg az, h. ha van egy szerető, gondoskodó, segítőkész apuka, akkor máris nem olyan nehéz. De nem? Ez szerintem borzasztó sokat számít. Mert egyedül naná, h. húúzós, de gondolom Csaba azért igencsak besegít Neked.

Kép
niki30

hintát

Kép
niki30

Én ma nagy hévvel belevetettem magam a helyi turiba!
Úgy intéztem, h. Emma pont elaludjon, ilyenkor kinnt hagyom az ajtó előtt (rálátok és az ajtó is nyitva volt), én meg tuuurkálok!
Ma 100 Ft/db volt, nagy vagányan kiválasztottam 7 cuccot, erre nézem a pénztárcámat, 400 Ft volt benne. Apa rájárt. :evil: Tök ideges lettem. Állítólag mondta....na mindegy, így csak 4 cuccot hoztam el.
Vagy 2 órát lenn voltunk, aztán ebéd (máramennyit Emma evett
:? ), aztán itthon játszottunk.
Már 20 perce alszik, mert ma csak séta közben aludt egy órácskát, eléggé kaki volt estére.

Kép
niki30

Zsófi én sem féltelek, nem is azért kérdeztem (mi is hasonlóan szeretnénk)! Csak nagyon hamar el lehet szokni a pici bébitől- aztán uolyan hama vissza is lehet szokni nyilván!!!!! :lol:

Niki
- turi! :lol: Nem tetetted el a másik 3 cuccost? Apát kéne elküldeni értük! :wink:

Zsu
svs

Zsuuuuu, hogy találtad el? :lol: Apát felhívtam dühöngve, h. mani nélkül hagyott, én pedig direkt tartalékoltam erre....aztán felajánlotta, h. beugrik értük hazafelé, csak tetessem el.
Aztán végülis nem tetettem el, elhoztam négyet.
De ráéreztél. :lol:

Kép
niki30

:lol: :lol:
Hogyhogy Emma nem szeret hintázni? :shock: Azt hittem minden kicsi szereti!
Enyém Emma most 7végén hintázott először és nagyon tetszett neki! :lol:Húú jól bealudt a lánykád, mindig ilyen keveset alszk napközben? :shock:

Zsu
svs

zsu: nem is neked szántam, tudom, h te nem azért mondtad! húúúúúú amúgy nagyon fura lesz, pl , h nem tud ülni! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: úgy megszoktam már, h samu iylen klassz, önálló!!!

niki: hát muszáj csavarogni! én űnnek érzem, ha nem megyünk egy nap 2x sétálni! főleg, ha ilyen az idő. meg hát amíg samu kicsi volt, volt, h csak 1x mentünk, de kb 9-10 hónapos kora óta (vagy még előbb??) már 2x kell. egyszerűen muszáj.
kerekpocak

Persze, nyílván az időtől is függ.
Ilyen szép időben mi is kétszer le fogunk menni sétálni.
Csak most még Emma nem tud menni és oda kell figyelnem, h. a napi x óra aktív mozgása meglegyen.
Pl. alvás után nem ültethetem be rögtön kocsiba, babakocsiba, ilyesmi.

Kép
niki30

ja-ja, azért mentünk mi is a játszóra (füves nálunk) és samu a melegben már a füvön tépett. addig mi is csak 1x mentünk, h mozoghasson itthon. szerencsére tavasszal-nyáron lesz jónás még kicsi - akkor vagy leányfalu és kert, v játszó, amikor meg nagyobb lesz, jön a hideg és úgy is csak egyszer megyünk mi is, valszin. mármint a legnagyobb hidegben samu is csak egyszer megy. aztán meg jön a tavasz és jónás is (remélem) tud majd járni!!
kerekpocak

Szonja csak most aludt el. :roll:

Én is imádok csavarogni, aztán ha túl sokat csavargunk, akkor meg azon dühöngök hogy mennyi házimunka vár rám itthon. :evil:
Nálunk ált. Apa elviszi a kocsit, így csak a környéken szoktunk sétálni, és csak du., mert azt a keveset amit Szonja alszik azt szeretem ha az ágyában teszi, mert séta közben kevesebbet alszik. Nekem is figyelnem kell arra, hogy alvás után eleget mozogjon a lakásban, mert különben nem fárad el eléggé, és nincs el a babakocsiban sem.

Nelly

Kép
breeki

ha majd járnak, az lesz szuper!!!
nekem most már lenne autóm, de utálok csúcsforgalomban vezetni :twisted: így inkább bkv.
kerekpocak

Én meg el nem tudom képzelni, hogy bkv-zak Szonjával. :shock:
A babakocsit nem is úgy vettük, és szerintem baromira nehéz is lenne felszállni vele.

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?