Új privát üzeneted érkezett!

Nika,
Hat igen, s az a legnagyobb felelotlenseg, hogy azota nem torodik a gyerekevel!!! :cry:

Viki,
Kerdezted a fogmosast. A dokino meg honapokkal ezelott mondta, hogy vegyek olyan fogkefet, amit az en ujjamra lehet huzni, es azzal dorzsoljem at az inyet/fogat minden etkezes utan. Megvettem, es azota ha 2x hasznaltam. Egyreszt mivel nem volt foga, akkor annyira szerintem meg nem fontos, masreszt azota kapott sajat fogkefet, es azt ragogatja nagyon ugyesen. Mindig egyutt mosunk fogat, en mutatom, hogy hogyan csinalom az en fogaimmal, es O utanoz :)

KépKépKépKép
thelga

Jön a második fogunk felül!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Boszi: grat a foghoz :lol: És nem nyügi Gabika? Alul még csak egy van? és felül jön a következő???

Helga: vettem én is tegnap fogkefét neki, de még nem bontottam ki... majd ma, aztán mától használjuk is :lol:

Képzeljétek éjszaka egyáltalán nem volt evés :lol: Igaz, felkelt Fanni 3-szor is, de elég volt neki a baracklé. Nem kért cicit :lol: Viszont nagyon sokat ivott, úgy hogy tuti eddig is ez volt a gond, hogy szomjas, és nem éhes.
Helga, ha jól emlékszem Te is azt mondtad, hogy éjszaka még cicizik Áron. Nem tudom, hogy hogy állsz ehhez a kérdéshez, hogy hagyod enni, vagy le akarod-e szoktatni őt az éjszakai evésről? Ha igen, szerintem próbáld ki Te is, hogy éjszaka inni adsz neki. Tudom mondtad, hogy nem nagyon iszik Áron, de napközben Fanni sem akarja elfogadni, de most éjszaka semmi gondja nem volt vele és nagyon is ivott!
Remélem ez nemcsak egyszeri alkalom volt és bejön ez az ivás. Mert néhány korty gyümilé után már aludt is tovább :lol:

Ma anyuéknál ebédelünk, apa dolgozik. Jönnek vendégek, anyu névnapját tartjuk a rokonokkal. Jönnek gyerekek is, Fanninak megint jó dolga lesz :lol:

Többiek? Ma mit csináltok? Már megint olyan szép idő van, olyan jókedvem van :lol: :lol: :lol:

horvviki

Ezt most nem fogjátok elhinni, amit írok:

Fanni az ágy szélébe két kézzel kapaszkodva végig totyog!!! Még ez nagyon kis ügyetlen totyogás, de végig tud menni az ágynál!!! Rakja előre a kis kezecskéjét, megtámaszkodik és utána rakja a lábait is előre!!! Ha jöttök jövő héten, megmutatjuk, mert anyu se hitte el... :shock:

És pár kép tegnapról, délutáni alvás után anyuéknál
Kép Kép Kép

horvviki

Viki:) nagyon siet ez a lány:):):):):) gratula

Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ma nagyon szép idő volt.
Sétálunk egy nagyot hármasban... és hol :?:
Megnéztük a "tavak"-at :lol:
Megtaláltuk - nincs messze.
Tavasszal tó lesz?...mert most még olyan, mint egy kis mocsár... :(

Nika
Sajnálom, hogy megjött...
Drukk a következő hónapra!!!! :wink:
Gege tényleg ügyesen "takarít" a konyhában - biztos örültél, amikor megláttad :lol:
Vissza is pakolt?

Viki
Örülök, hogy jó volt a tali!...és, hogy Fanni ilyen jól viselkedett.
Nagyon ügyes, hogy már megy az ágy mellett :wink:

Boszi
Gratula a 2. fogacskához!

Ma mérjük ismét Levit - lesz új adat.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyi.. :shock:

Tegnapi képek:
Uncsitesók
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

na azért ennyire nem ügyes :):):):):):):) próbálgatja de nekem kellett visszapakolni

nika70
Salgótarján

Jo reggelt!

Nalunk is van ujabb fogacska, a masik also egyseke! :)
Uj tudomany: felmaszik a kanapera. Sajnos, lejonni meg nem tud, ig y retteghetek, mikor lesz baj belole.....

Viki,
Ez a Fanni! Hihetetlenul ugyes! Mar oldalazgat??? :lol: Meg a vegen rekordot dont, hogy O indul el legkorabban :)
Koszi szepen a tanacsot, szerintem kiprobalom, bar egyszer mar regebben probalkoztam, es nagyon nem jott be, csak meg mergesebb lett Aron, hogy mit adogatok neki vizet a fini anyatej helyett! De majd meglatjuk, most mit fog szolni.

Nika,
Gege nagyon hazias, takarit, lassan foz, szoval nemsoka komoly segitseged lesz :) Ja, es szerettem volna megkerdezni, hogy az az uvme-s munka nem jott be vegulis?

Boszi,
Gratula az ujabb fogacskahoz!

KépKépKépKép
thelga

Kia,
tavak: hat, kicsivel tobb lesz majd benne a viz... remelhetoleg! :lol:
Levi nagyon cuki a masik kislannyal :)

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!
Szép reggelt Mkinek!)

Megint annyit írtatok,h alig győztem:)

Viki örülök h jól sikerült az osztálytali és GRATULÁLOK FANNINAK AZ ELSŐ LÉPTEIHEZ ÉS H ILYEN ÜGYES CSAJSZI ÉS SZÉPEN ALUKÁL!
Mondtam a múltkor nálatok h én is igy csináltam,éjjel csak inni kapott és alszik tovább.Nálunk ez igy maradt,csak néha alussza végig teljesen.Szerintem nagyon száraz a panelba a levegő,mi párásítunk pont ezért..és megfigyeltem ha bevan kapcsolva akkor max egyszer kel fel.

Boszi Neketek is gratulunk a 2. fogacskához!!

És most hagyj ragadjam meg az alkalmat h bejelentsem.
PÉNTEKEN KIBÚJT AZ ALSÓ 2 FOGUNK ALUL!)))))
Olyan furi h már beakad a kis rece a kanálba:))-mikor ráharap..

Nika sajnálom h most meglátogatot a télapó,de jövő hónapba bozots elmegy messzebbre és felváltja a gólya:))
Drukkolunk!!!
trécsi

Levi manó ugy látom az idősebb hölgyek társaságában jól érzi magát:)))

Helga apárom is békási volt,de mikor a tavat meséltem neki,nem tudta miről bezsélek:)

Szombaton voltunk moziba,de nem kettesbe,másrészt meg kényszerültem bemenni erre az idióta filmre,undorító volt!Alien Predator..De sajna leszavaztak,3:1 lett..:(

Vasárnap nagytakarítást tartottam,még azért az ablak meg afüggönyök hátra vannak..Olyan csodás idő volt,de én nem tudtam lemenni.
Az ember elvitte Milánt az anyóshoz,Armand meg itthon maradt velem.(nem akart vele menni)

Kivételesen nem veszekedtünk hétvégén és még bevásárolni is voltunk!(ugy h nem hagyott ott:))!!
Nem kezdtem bele nagy beszélgetésba,mert sose volt alkalmas..De kérdésemmel kicsit megpróbáltam fényt vinni az agyába..
A kérdés így szólt:-Szeretsz még?
A válasz:-(szarkasztikusan)-neeem.)
Mire én:-Nyilván ,ha felmerül a kérdés,vmiért kérdezem.
Ő:-Nem érzed?
Én:-pontosan!Nem éreztetetd mostanába,semmilyen formában.

Ezt követően megálltunk tankolni és beszállt a kocsiba és átadott egy Opelos kulcstartót nekem:))ugyanis jövőhéten érkezik meg végre az első autóm:!))
Tudja h h várom már!Bár már abba se vagyok biztos h tudok e vezetni:)
Mióta megvan a jogsim,nem sokat mentem..:(

Helga ugye Te szoktad írni h most a páros vezet és reméled ügy i lesz..?
Ez tetszik nekem!Legalább bízol Benne és hagyod h rutint szerezzen.
trécsi

Jó reggelt!

Már felkeltünk, mert most nem tudunk lustizni a nagy ágyban. Apa itthon van, és alszik még, nem zavarjuk, pihenjen csak. Péntekig itthon lesz szabadságon, de attól még lehet babatali, nem fog zavarni minket.

Tényleg melyik nap lenne jó nektek? Bár még megbeszélem apával is, mert valamelyik nap megyünk be a városba, Fanninak cipőt venni, meg magamnak is akarok egy-két dolgot venni. 2 hét múlva meló és nekem fekete gatyába kell dolgoznom, a régiek nem jönnek már rám... :oops:

szerdán megyünk tanácsadásra, de az úgyis reggel van, és fél óra alatt végzünk.

Kia! Mi lett a mérés eredménye? Hány kiló Levi?
Tavak: kicsik, de szép nyugis hely, nem?

Helga: ma éjszaka is bejött csak az ivás, nem kért enni Fanni!
Grat a foghoz :lol:

Trécsi: nektek is grat a fogakhoz!
Mozi: legalább voltatok valahol :lol:
Kulcstartó: azért próbál figyelmes lenni, nem?
Vezetés: szerintem nem lehet elfelejteni, de előtt gyakorolj itt Békáson parkolokban :wink:

Megyek mert Fanni bekakilt :?

horvviki

Szia Viki!)

Persze,abszolúlt értékeletem eme tettét!)
Én még nem tudom a heti tervezetet.Ma mindenképp akarok vhova menni,mert bevagyok itt fásulva meg amugy se voltam tegnap se sehol..

A fogkefe kérdést latolgatni kell még nekem is..

Ötleteket várnék farsangi jelmezekre:)
Ha tudtok vmi jopofát és könnyen elkészíthetőt,szivesen venném.

Hogy van a kismamánk?

Merre vagytok csajok?
trécsi

Trécsi: farsangi jelmez? Kinek? Armandnak már volt farsangja... :shock:

Boldog hófordulót Milánnak :lol:

Mi azt várjuk Fannival, hogy apa felkeljen, mert teljesen üres a hűtőnk... Ma nagybevásárlást kell csinálnunk. De szerintem apa ma délig tuti aludni fog :?
Lehet, ha Fanni visszaalszik és is visszafekszem még egy kicsit. Ma lustizni fogok, úgy döntöttem :lol:

horvviki

Jól teszed,pihenjetek csak!

Nekem meg apáromnak kéne..A tesóméknál 15.-ém szerveznek otthoni farsangi mulatságot és megjelenés jelmezben:))
Mi legyek? Ursula?:)))

Köszönjük a köszöntést!Hogy repül az idő?!:)

Fanni h bírja a vásárlást?
trécsi

Jó reggelt lányok! :wink:

Nálunk is elég sűrű volt a 7vége,és néha már kezd elkapni az ideg,hogy nem jó itthon egyedül! Apába is ok nélkül belekötök,veszekszem vele. Anyós szerint ez a típikus GYES betegség! :twisted: Ő mindig elfoglalta magát a babán kivül is,de én mit csináljak,ha szinte egész napomat kitölti Gabika és a háztartás??? :roll:

Szombaton közel estig egyedül voltunk,tegnap pedig anyóséknál voltunk. Sógornőm kislányának 11. születésnapját tartottuk. Nagyon szép idő volt,Gabika jókat aludt kint a levegőn. :wink:

Panelos anyukák! Nektek is száraz a baba arca?

Én megérem kenni ALSOL krémmel,de nem nagyon tapasztalok javulást!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki Fanni nagyon ügyes! :lol: Kivételes kiscsajszi!

Trécsi gratula nektek a 2 fogacskához,jó hamar elkezdődik! :P Én is örülök,hogy voltatok vhol,és aránylag jó volt a 7vége. Na azt a filmet én sem tudnám megnézni,annyira hülyeség! :roll:

Kia Levi hatalmas baba már! :lol: Várom a méreteket! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

És akkor hoztam pár képet:

Szülinapi torta(marcipános-csokis)
Kép

Kép

Kép
Sajtos rudat eszem

Kép
Kép
Megsimizem

Kép
Kép
Kép
Degukat nézem apával

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fiora ???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Köszönöm az együttérzéseteket!

Boszi ez a"betegség" nálam is fennt áll,pedig sose unatkozok)
Csak rossz egyedül:(

Nagyon szép az a torta és jók lettek aképek!
Örülj azért h jót levegőztetek és Ti is kiruccantatok!

Már jóideje nyüglődtünk a fogacskákkal,de most végre!Uy néz ki a felső 2 is hamarosan követi)
A dokinéni pedig azokat saccolta elöbb:)kinézetre..

Hova menjek,hova menjek?
Nem szeretek céltalanul bolyongani egyedül..
trécsi

Ha sikerül,akkor szeretnék egy videót megosztani Veletek..Szenzációs!!
trécsi

Trécsi köszike a drukkot remélem összejön hamar:)
Gratula a két foghoz beírtam a táblába :)

Helga:Hát őszintén baromira nem jött össze:) hírdettem stb senki nem jelentkezett aki meg igen két online prezentáció után azt mondta nem neki való igy abbahagytam de a játékos részt szerintem csinálni fogom mert az csak egyszer 1000 ft körül kell feltölteni aztán meg lehet pénzt nyerni.Mindegy ez van :)

Boszi nagyon édes Gabika a videón meg a képeken is.Amúgy én is be vagyok ide zárva a négy fal közé de most már jönnek a jobb idők talán akkor majd megismerkedem a játszin pár anyukával és akkor lehet közös progit csinálni:) a nógrádi topikba is már szervezzük tavaszra a talit hátha alakul majd valamiféle barátság és akkor nem kell itthon lennem egyedűl :) Gabi lassan egyre többet fog dolgozni ma sincs itthon hála istennek keres egy kis pénzt.

nika70
Salgótarján

Trécsi Gegeének is egyszerre jött az első négy foga kb két hét alatt:):):)

nika70
Salgótarján

Lustizás megy ma lányok? :lol:

Viki gondolom apával pihengetsz! :wink:

Kia?Helga?Fiora?Trécsi?Nika?

Gabika 9:30 óta alszik! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Trécsi
Boldog hófordulót Milánnak!

Boszi
Jók a képek és szép a torta.
Levi arca is száraz egy kicsit..

Az új "méret" (most nagyon keveset hízott) 6570 gramm.

Ébredezik a kicsi fiú...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A cumi csodákra képes...
Még pihen :P

Boszi a száraz arcra hallottam már a popsikrémet is :shock:

Trécsi
Gratula az első autódhoz!
Opel lesz?

Viki
Már csak 2 hét a melóig??
Nem irigyellek - én nagyon nem szeretnék még visszamenni.
:?

A hétvégén Anyós telefonált egy kis hírrel...
Apa keresztapjáék (nem tartják a kapcsolatot) fia elég nagy beosztásban van Nyíregyen... Beszélt vele... Talán lesz helye Apának és tényleg költözünk... lehet még az idén :shock: (bár vissza fogják tartani 6 hónapra - az biztos)
Aztán már csak nekem kell kérnem az áthelyezésemet..

Ezen izgultunk, hogy mi lesz, ha engem is vissza akarnak tartani és csak akkor lehet beadni a kérelmet, ha már melózok?

Már keresgéltem néhány helyen ezt és azt írta az egyik kolléga, hogy szociális alapon rögtön el kell engedniük..
Kiváncsi vagyok erre...

....nem leszek Békási anya :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia nem baj ha nem leszel békási anyuka de attól még majd gyere:) az a lényeg hogy ez most nektek jobb lesz :)

nika70
Salgótarján

Délelőtt aludtam még Fannival másfél órát. Rám fért :lol: Utána apával lejjebb raktuk a kiságyat, most már teljesen lent van, de így vagyok nyugodt. Ha felállt Fanni, már nagyon ki tudott hajolni belőle, féltem, hogy egyszer átbukik... Most viszont pont a szájáig ér a kiságy teteje, kipróbáltuk, hát persze, hogy beveri oda a száját. Ezért a rácsvédőt sajátos megoldásként mi a kiságy korlátjára tekertük rá, igy puha ott, és nem üti be a száját. Nem a legszebb megoldás, de balesetmentesitve van a kiságy :lol: Most Fanni is alszik. 4 körül megyünk el apával vásárolni, persze Fannit leadjuk anyuéknál, igy nyogodtabban tudunk nézelődni. Lehet cipőt is veszünk neki itthonra (szandált).

Kia! Én törzsgyökeres pestiként csak itt tudom elképzelni az életemet, de megértem azokat is, akik nyugalomra vágynak. De kisgyerekkel nem lesz egyszerű a költözés, reméljük azért még addig sokat sétálunk együtt :lol:
Meló: Kia én már várom :oops: Lehet fél év múlva Te is máshogy gondolod majd. Kicsit jó lesz kimozdulni, mással foglalkozni, agyamat tornáztatni, nyüzsögni, szervezkedni... :lol: Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy nagyon szeretem a munkámat.
Száraz bőr: anyatej is jó rá! Kenegesd be vele :wink:

Annyira jó idő van, hogy ha megint hűvősebb lesz, én nagyon mérges leszek :twisted: Már beleéltem magam a tavaszba :lol:

horvviki

Hú nagyon jó idő van mi is voltunk lent a játszin gegével hintáztunk aztán hazajöttünk kaja aztán egy óta alszik jól kifáradt :)

nika70
Salgótarján

Nika
Az biztos, hogy jobb lesz :lol:
Főleg Levinek...
Apa már tervezgette, hogy milyen játékok lesznek a kertben :P

Viki
Remélem Fanni nem veri be a száját...

Ááá, Viki , én nem szeretem annyira a munkámat...
Az elején hiányoztak a kollégák, de inkább itthon vagyok.
Majd talán vidéken :)

Levi ha fexik már néhány centire felemeli a fejét :shock:
A hordozóban pl. lassan felül :lol:

...és bekenem anyatejjel este (akkor úgyis fejem a maradékot)... :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Tegnap este:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Mi ez a csend?
Mindenki pihen? :P

Én ma Leviztem, főztem, mostam, ..stb...stb

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia! Nagyon ügyesen emeli már a fejét Levi!

Mi most jöttünk meg a vásárlásból, sajnos szandált nem sikerült venni, mert én aztán 10ezer Ft-ot nem adok egy bébiszandálért... :? A WestEndben voltunk, majd még a héten megnézzük máshol is.

horvviki

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!)

És köszi Kia h szóltál,már csatlakoztam is!Levi nagyon komolyan tud nézni! :D csatlakozom,gyönyörűen tartja a buksiját!
Költözés?Háát a vidéki élet teljesen más,szerintem sokkal nyugisabb..Sokan csak azért nem mennek,mert nehezebb a munkavállalás,de ha Nálatok ez megoldódik,akkor én mellette szavaznék.

Ma elég rosszul indult a napom,kissé morcos vagyok..:(
ugyh elnézést ha nem leszek túl sokat..

Viki miért nem nézed meg a piacon?!tényleg jó cipőcskék vannak,szandit is láttam..
Hétvégén mi is lerakrtuk a kiságyat:)szimplán elővigyázatosságból:)De marha jól kitalálták,h pont beverje majd a száját :?

Nika?Helga?Boszi?és hol a kismamánk Fiora?
trécsi

Jó reggelt!

Trécsi: igen ma az a terv, hogy ebéd után apával megnézzük a piacon is a cipőt, meg a függönyöst is megnézzük, mert ugye nincs sötétitőnk a nappaliban, és most már úgy besüt a nap... Eredetileg azért nem akartam a piacon venni a cipőt, mert egészségpénztár kártyára venném, és nekem áfás számla kell róla. A piacon biztos fognak örülni, hogy áfás számlát kérek :) Én még ott soha semmiről nem kaptam még blokkot sem...

Azért tegnap vettünk egy kicsi cipőt Fanninak a C&A-ban, 1800 Ft volt, és kis rózsaszin kocsicipő. Most leárazások vannak ott is.

Kiságy: hát ha egy kicsit nő még Fanni, akkor már jó lesz igy is a kiságy :wink: Pár hét...

Miért van rossz napod Trécsi???

horvviki

Jo reggelt!

Aron reggel 5-kor mar felkelt, alig birtam visszaaltatni, es csak fel oracskara sikerult! Ugyhogy en is morci vagyok igy reggel! :evil:

Trecsi,
Milannak boldog hofordulot kicsit megkesve!
Meg az elozo kerdesedre valaszolva, igen, az en ferjem csinalta most meg a jogsijat, de egyre ugyesebb, es ezt mindig el is mondom neki, hogy batoritsam! Azt hiszem, rafer ilyen autovezetok kozott, amilyen a magyar atlag....
Biztosan majd Te is szepen belejossz majd! Igy vegulis ertheto, hogy a parod minden fillert felrerak, es ezert nem kaptal a Nevnapodra egyenlore semmit, bar egy Boldog Nevnapot koszontes semmibe sem kerult volna....

Viki,
Szerintem a piacon is adnak majd szamlat ha kersz! Mondjuk kivancsi vagyok, hogy egeszsegkartyara elszamoltathatod-e, de remeljuk, hogy igen. Melyiknel vagy? Mi a TEMPO-nal. Termszetesen a ceg fizeti, kulonben biztos nem lennek tag. Egyre tobb mindent szuntetnek meg. :(

Kia,
Jelentkeztem en is a baba-roomra, es szavazni is szerettem volna Ratok, de vegulis nem sikerult... tudtok segiteni, hogy is kell?
Pont a heten foglalkozott vele a Hirado, hogy a budapesti rendorok folyamatosan fogyatkoznak, mindenki probal videkre menni, mert ott egyszerubb a rendorelet :) Remeljuk osszejon Nektek, es kicsit irigykedek, mert en meg mindig nem tudtam megszeretni Bp-t, es ha modunk lesz ra, mi is elkoltozunk majd innen. Nyugdijas eveimet mar nem itt tervezem :) hanem mondjuk egy hegyvideki hazacskaban!!!!! :) Pl: Nograd megyeben, Diosjenon :) (Nika hallod??)

Na elkuldom, mert mar kesz van Aron!

KépKépKépKép
thelga

Részben igazad van..Ott biztos nem tudzs Egészségpénztárosan fizetni,de áfás számlát biztos tudnak írni..(én is dolgoztam piacon)..

A rossz kedvem oka,a fiam és a párom közti kapcsolat..
Tegnap a fiam hozott egy 5,4,2,1.est..Reggel találtam hozzá még két1-est:(
Hétfőn,kedden nem kapnak leckét,igy akötelező olvasmánnyal nyüstölöm mindig..Amugy napi 10 oldalt adok neki.Tavaszi szünetre kikell olvasni(márc.26 )és még van vagy 160 oldal..
Persze dacol és nem akar olvasni..De nem hagyhatom!
És tegnap már olyan kijelentései voltak,h ő elakar költözni..ilyet még sose hallottam tőle:(
trécsi

Részben igazad van..Ott biztos nem tudzs Egészségpénztárosan fizetni,de áfás számlát biztos tudnak írni..(én is dolgoztam piacon)..

Hétfőn,kedden nem kapnak leckét,igy akötelező olvasmánnyal nyüstölöm mindig..Amugy napi 10 oldalt adok neki.Tavaszi szünetre kikell olvasni(márc.26 )és még van vagy 160 oldal..
És tegnap már olyan kijelentései voltak,h ő elakar költözni..ilyet még sose hallottam tőle:(
trécsi

trécsi

Helga: nekem Generali van, a páromnak meg K&H-s, nekünk is a cég fizeti. Meg szoktam kérni az eladókat, hogy gyógycipőt irjanak a számlára... (de eddig csak magamnak vettem, Fanninak még igy nem.) Vagy eleve gyógycipőboltban vásárolok, pl. Scholl, Dr Batz, Rieker, Dr. Leo... Tavaly például a Dr. Batz-nak olyan jó papucsai meg nyári szandálai voltak, ott vettem magamnak a nyári cipőimet mind!

Trécsi: a fiúk nem szeretnek olvasni, tudom, ez téged nem vigasztal és ki kell olvasni a könyvet... Bár nekem is volt olyan kötelező olvasmányom, amit utáltam. Pl. A kőszivű ember fiait a mai napig nem olvastam ki :oops: Filmen megnéztem, de nem szeretem...
És hova akarna költözni a fiad??? :shock: Azt is mondta? Nem érzi jól magát itt az új helyen?

Kia:
Rendőrség: hát én nem is tudom, hogy akiket ismertem rendőröket, hányan dolgoznak még a rendőrségnél... Akikkel igy néha napján tartom a kapcsolatot, azok mind leszereltek. Többek között a volt párom is. Nagyon sokszor idegeskedett, amig ott dolgozott.

Boszi? Még alszotok?
Nika?
Fiora??? Gyere többször, mert a végén azt hisszük, hogy közben megszültél :lol:

horvviki

Sziasztok,jó reggelt lányok! :wink:

Kép

Mai napot tornával kezdtem,30 perc aerobik,délután újra lesz még torna! :wink:
Gabika már tud tapsolni képzeljétek. :lol: Már régóta mutattuk neki,és tegnaptól végre nagyon jól megy neki!

ÉS jön a harmadik fogunk!!! :lol: (alul a második)

Babatali kinek mikor jó? :P

Kia Levi nagyon ügyes,hogy már így tartja a fejét! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: de jó hogy Te tudsz tornázni :lol: Én ma már a 3. körözöttes kenyeremet vágom be :oops:

Szerintem nekünk a holnap jó lesz babatali szempontjából. Esetleg ha ilyen jó idő lesz, akkor először sétálhatnánk egyet, aztán feljöhetünk hozzánk. Apa szabin van, de be kell mennie pár órára dolgozni, mert valami határidős melója van. Úgy hogy délelőtt egyedül leszünk. 9:45-re megyünk dokihoz, utána nekünk jó bármikor. Ki jön akkor?

Hogy lehet ahhoz szoktatni a gyereket, hogy magától elaludjon? Már leszakad a kezem, vállam... pedig nem is kell sokat járkálnom vele, max. 10 perc, de már ezt sem birom.

horvviki

Hú, nagyon ügyes Gabika. Én is tanitom Fanninak, de csak néz nagy szemekkel és kiröhög :lol:

horvviki

Viki régebben Gabikát is altattuk,de csak délután,mert igényelte. Én mindig letettem a kiságyába ott eljátszik mindig,egyszer meg csak kidől! :P

Körözött? NYAMMMM :lol:

Nekem jó a babatali! :lol: Lányok többieknek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Képzeljétek a mamám úgy érzi,mintha meglenne mind a 2 lába! :( A doki szerint ennek még 3 hét és elvileg elmúlik majd. És fáj is neki sokszor,nagyon rossz neki! :roll:

Más téma:

A barinőm aki 8 hét múlva szül kitalálta,hogy ő már ugyan azért sem fog CTG-re menni,mert nincs kedve utazgatni,ezért ekólkezdenek agyra-főre sexelni a férjével,hogy előbb megszüljön! :shock: Szerintem ez felelőtlenség és nagy hülyeség!!! Én is utolsó héten hétfőn(nyákdugó is elment ráadásul aznap) egyedül mentem be a kórházba---1 óra út,és kibírtam,pedig a hét szombaton meg szültem már! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Repülőgépen utazik két arab. Egyikük az ablak mellett ül, míg a másikuk a középső széken. Ekkor egy izraeli utas érkezik, és elfoglalja a mellettük levő, harmadik széket. Felemelkedik a gép, az izraeli kényelembe helyezi magát, leveszi cipőjét, kényelmesen kinyújtózva hátradől. Az egyik arabnak egy ötlete támad:
- Elnézést, uram, nem hozna nekem egy csésze teát? - kérdi az izraelitől.
Az izraeli furcsállva nézi, de aztán fogja magát, és mezítlábasan elmegy.
Az arab felkapja az egyik cipőjét, és beleköp. Kisvártatva megjelenik a cipő tulajdonosa a teával, ám ekkor a másik arab is megszólítja:
- Ne haragudjon, hogy most szólok, de hozna nekem is egy csészével?
Emberünk megfordul és ismét elmegy teáért. A másik arab beleköp a másik cipőbe. Az izraeli visszatér, az arabok megisszák teájukat, magukban jót mulatva. Amikor a gép leszálláshoz készülődik, az izraeli utas páros lábbal belelép cipőibe, és megdöbbenve konstatálja, valami nem stimmel velük. Félhangosan megszólal:
- Azért ez szörnyű! Mindannyian emberek vagyunk, és itt szórakozunk egymással! Beleköpünk egymás cipőjébe, belepisilünk egymás teájába...

:lol: :lol:
:lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Az a baj, hogy ha beteszem Fanni a kiságyba, ő nem játszik, hanem feláll, és nem hajlandó leülni... Áll a rácsnál, és magyaráz...

Barinőd: hát 8 héttel hamarabb ne akarjon szülni... már bocsi, de elég furi ez a barátnőd :lol:

horvviki

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X