Új privát üzeneted érkezett!

BBJudit!

50???????? :shock: Ez csak azért lehet mert mindig sötét van amikor erre jöttök. NA majd legközelebb! :mrgreen:

phpBB: Kép
kati74

Kata!
na jól van 49! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kati, Fanna: A képeitek alapján számomra hihetetelen, hogy volt a súlyotok annyi, amit írtatok.

Az a torta tuti jól néz ki. Majd megpróbálom egyszer én is.

Másik titok? Mire gondoltok?

Megjártuk Berényt. Jó volt, lányok élvezték. Szép idő volt, jó kis tavaszi hangulatot csinált. Csak annyi bibi volt, hogy Kata a visszautat végigordította. Én viszont köztük ülök, így teljes hangerőn tudtam élvezni.

Judit: Én vevő vagyok minden kirándulás ötletre.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, még mindig rosszul vagyok... vagyis egy kicsit jobban, de nem az igazi.
Anyukám bejött, így mire hazaértünk volt ebéd, én is ettem egy pár kanál húslevest, de kajára gondolni sem tudok... me még mindig gyenge vagyok...nem tudom meddig tart

Hát a kupa nem sikerült túl jól. Negyedikek lettek, kicsit morogtam is az edzőre, mert elég rosszul cserélt. De hát ő az edző, ez van. Csongi lett a gólkirály, de ebből is veszekedés lett. Na, mindegy, hosszú, nem akarlak untatni vele benneteket.

Kati, jól sikerült a jelmez, nagyon klasszul nézett ki Trixi!!! És Szonja is kis csinibaba volt!

Szami, nekem az tűnt fel, hogy Jázmin mennyire hasonlít rád! Jó lehetett a kirándulás!

Nálunk nem készült fénykép a farsangon, mert nem voltam ott. De a Zorro jelmezben volt, amit már feltettem anno ide.

Nohát lányok, micsoda fehérmájú népség van itt :wink: :lol: Hajnalban én is inkább alszok :lol:

No, azt a falfirkát nekem is átdobhatná valaki, kifúrja az oldalam a kíváncsiság!

Márti, én is ritkábban vagyok, néha örülök, ha olvasni van időm! Hair? Hú, az tök jó lehet, majd mesélj!

Niki, vannak ilyen időszakok az ember életében. Hátha jövő hét már könnyebb lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Fanna! De jól néz ki a torta! Én is kipróbálom valamikor. Bár a héten már van elfoglaltságom: apának a pénteki búcsúztatójára kell egy rahedli sütüt sütni. :roll: Nem ismertem ezt az oldalt mindjárt szét is nézek. Én nagy mindmegettés rajongó vagyok.

Voltunk ma reggel ügyeleten mi is. Babó éjszaka csúnya "ugatósan" elkezdett köhögni. Aztán meg sírt, gondolom fájt a torka. Ugyhogy írtak fel egy csomó gyógyszert, mert semmink sem volt itthon (nem volt még rá szükség). Ugyhogy holnap a gyerekorvoshoz is el kell vinnem Balázst. Bár Peti is mondja már vagy 3-4 napja, hogy fáj a torka, most az enyém is újra rákezdte fülfájással tetézve...

Judit! Azt a receptet én kaptam, szóval kép nincs, de szivesen beírom.

Joghurtos

Tészta:
125 g búzaliszt
2 csapott teáskanál sütőpor
80 g cukor
1 tasak vaniliás cukor
2 tojás
60 ml étolaj
60 ml tej

A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral és keverőtálba szitáljuk. A többi hozzávalót beletesszük és robotgéppel simára keverjük. kb. 2 perc. A tésztát egy 26 cm átmérőjű kikent, lisztezett tortaformába öntjük.
180 C hagyományos sütőnél, hőlégkeverésesnél 160, gázsütőnél 2-3-as fokozat előmelegítve, 15 perc.

Krém: 1 nagy pohár natúr joghurt vagy a gyümölcs ízének megfelelő
25 g-os zselatin
3 dl tejszín (zacskós az nagyjából annyi)
cukor kb: 8 evőkanál
gyümölcs

A tejszínt, a joghurtot és a zselatint elkevered, majd tüzhelyre teszed. Legkisebb lángon állandóan kevergetve melegíted! Csak melegítsd, ne forrald fel!

Ha a tészta kihűlt, ráöntöd a félig hűlt krémet, gyümölcsöket dobálsz rá, bele és mehet a hűtőbe 2-3 órára.

Na remélem semmit nem hagytam ki!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Csajok! Én nem kaptam falfirkát!

Olga

Kép
juhaszolga

olga!
Akkor nyomd már át azta firkát!
Remélem nem tőlünk kaptátok el! ám ahoyg hallottam Balázst, ő még egy cuppanósat is lenyomott volna Grétinke

Köszi receptet!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kati, Judit, Évi, Olga: Elküldtem a firkát. Remélem Szilbee nem haragszik.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki!

ARanyos vagy! Köszi a pü-t is! :D

Évi!

Sajnálom, hogy még mindig nem jöttél rendbe! :cry:
Azért az tök jó, hogy Csongi gólkirály lett még ha a helyezés nem is olyan jó. Bocsi, hogy ma nem vittük a kardot de el is felejtettem, hogy szülinapozni megyünk. Majd hívlak!

Olga!

Sajnálom, hogy Balázs beteg lett azért kívánom, hogy ne legyen olyan vészes.
Egyébként ezzel én is így vagyok. Szonja se volt még beteg de most taknyos a lelkem. Remélem nem rosszabodik.

kati74

Sziasztok!

Kati, semmi baj, úgy sem vagyok toppon... Csonginak meg nem hiányzik a kard, úgy is van másik :lol:

Olga, kaptatok Rectodelt kúpot? Ha éjjel megint ugatósan köhög, nyiss ablakot, gyerek betakar, és állj ki vele. Vagy jó, ha a fagyasztót nyitod ki, és ott lélegzik. Fontos, hogy nyugodt légy, és nyugtasd meg őt is. Ja, és HIDEG pára!
Remélem minden rendben lesz!

Niki, köszi a privit. Nem semmi véleménynyilvánítás :wink: :?

Évi és
Kép
csongianya

Szió!

Évi!
És már máskor is volt baj az epéddel?....vagy vmi kajára jön ki...hallomásból tudom milyen pocsék!....szegénke.....

És tudom hg már erről a hideg páráról volt szó....akkor is értetlenkedtem de akkor kb mennyi ideig kell vele a hűtőnél állni?...

Olga!
ÓÓÓÓÓÓÓÓ...... :( Szerinted megfázás vagy mi?.....De sajnálom!!!!!!! ++++++++Gyógyulj meg Balázska!!!!!!
Milyen búcsúztatója lesz apának?....
1. legény...
2. nyugdíjas....
3. ??????
x.

Ja holnapra Jázminnak Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Niki!
Kata az ótót nem bírta?....VAgy már elfáradt?....gondolom jót tett akkor ha amúgy is fáradtabb vagy...és te szedsz vmi vitaminost?...

fanna3

Sziasztok,

kicsi betegnek gyors gyógyulást kívánunk!

Ma milyen gyönyörű idő volt, népvándorlás volt mindenfelé, mi is ,5 órát sétáltunk, sőt, Szabika először ült hintában és csúszdáztunk is, persze csak óvatosan! Élvezte nagyon!
És titokban 2 fogat is növeszett!!! :shock: de nem ám a "várható helyen", talán ezért nem is vettük észre. Így van 2 teljesen kinőtt fogunk, meg 3 növőfélben van.

NA még jövök, most kajcsi jön!

Kép
Kép
dorkáék

Háj Dorkáék!

És hol van SZabi foga?....kíváncsi vagyok!!!!!!!
És mond már el hg tudtatok csúszdázni?.....Hülye vagyok lehet....de én még ilyet nem mertem próbálni....meg lehet engem néztek volna hülyének a játszótéren hg mit piszkálom szegény gyereket.....bár ez lehet hülyeség!.....
:lol: :?: :lol:

fanna3

Fanna, hogy meddig kell fagyasztó előtt állni? Hát igazából addig, míg a légzése normalizálódik. De az az igazság, hogy ha nagyon csúnya az ugatós köhögés, én azon nyomban nyomom a Rectodelt kúpot, aztán jön az ablaknyitás...

Csúszda, hát gondolom úgy, hogy fogta a kezét... nagyon nem ajálnom, mert nagyon rá tudnak kapni a gyerekek és hát elég megterhelő elfoglaltság az anyuciknak :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

na vagyok!

Anna, úgy csúszott Szabika, hogy feltettem rá, és én oldalt végig fogtam a hóna alatt, "lassítottam", meg vigyáztam, nehogy hátracsapja a kis fejét. A Széchenyin voltunk, mert Peti szüleit látogattuk meg, és ott a Hild V. úton van egy kis játszótér, 1-2 éves pici gyerekenek: pl. a hinta oylan, mint egy pelus, a csúszda is elég alacsonyan van. A hinta jött be a leginkább! :)

fogacskák? Hát, alul a középső kettő kint van teljesen, felül is a jobb oldali első bújt át. A két titkos fogacska meg lent balra a 2., és fent balra a második. De még a középső bal nem is jött át mellette, azért nem számítottunk rá. Hát, szakszerű nem voltam, talán még érthető sem.... :oops:

Niki, igen, kérdezni akartam én is, hogy Katának mi nem tetszett hazafelé??

Kati, mi baj a Kodállyal? Én majd szeretném, ha Szabi oda járna ( :oops: , na jó, előbb a bölcsit és ovit sem ártana kiválasztani...)

Judit, a ház falán is volt firka? És mégis micsoda? Meg szabad jkérdezni, esetleg priviben? Én most már csak a javított falrészt láttam... Kinek lehet baja szegény dokival?

Gratula a kis gólkirálynak! Tervezitek már a szülinapot? És ti, Szamóca?

Eltűntek??????

Kép
Kép
dorkáék

Szilvi! Elaludtál? Hol a kávénk? :lol:

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értünk!
Évi! Írt föl neki Rectodelt, Spiropent, Fenistil cseppet, és Rhinathiol köptetőt.
Hidegpárásítónk az van, szerencsére.
Az orrszívással kinlódunk. Olyan rossz, hogy ráteszem a kezem a hátára, és érzem ahogy szaggatottan veszi a levegőt. Nem folyik az orra, de be van dugulva, így orrcseppezünk, hát a szívás az kész téboly. Sokan nem gondolnák mekkora erő van egy 15 hónapos gyerekben. Még hogy magatehetetlenek! Tegnap már a tüdejéről is szakadozott fel a váladék, orrszívás közben gondolom a sírás-hörgéssel felszakította. Rendesen "hab" folyt ki a száján, majd megfulladt, merthogy közben satuban tartottuk az ágyban, hogy Peti tudja orrszívózni. Ugyhogy velünk aludt az éjjel, nem mertem átvinni a másik szobába.

Olga

Kép
juhaszolga

Gyorsan elküldtem, mert megjött Balázs garázdálkodni! :D

Judit! Bizti, hogy nem tölletek kaptuk el. Apa is hozhatta, ő már pár nappal előtte mondta, hogy fáj a torka, illetve a bölcsibe is volt egy beteg kislány.
Egyébként az mondta az orvos, hogy nátha, hurutos, ezen is át kell esni anyuka.
Ma délelőtt meg vinnem kell a mi gyerekorvosunknak is megmutatni, meg mennem kell(ene) az óvodába is az óvónőmhöz részletes megbeszélni, hogy milyen foglalkozásokat tartsak a hospit időm alatt, illetve szerettem volna a kismamabérlethez is leadni a papirokat a PH-ba... Na nem valószínű, hogy a végére érek. (És a tanulást meg sem említettem).

Anna! Az emberemnek munkahely búcsúztatója lesz. Most pénteken van utoljára, márciusban kezd az új munkahelyén. Már régen írtam, lehet elfelejtetted. Mindenki kérdezi a családon belül is, hogy milyen az új munkahely. :roll: Sok volt ez a másfél hónap felmondási idő.

Na hirtelen ennyi.

Judit! Mi is bennelenénk egy kis kirándulásba! Ha jobban leszünk, akkor azt a ceglédi gyógyfürdőt nézzük meg.

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Oh, falfirka nagyon durva! Azért én is megmosolyogtam! A kis szadista vandál! Köszi Niki!

Olga

Kép
juhaszolga

Szió!

Olga!
De ....nemám felejtettem el...csak azt nem tudtam hg már még nem az új helyen dolgozik...:).....no meg vickes akartamlenni...... :oops:

Ezen is át kell esni?....Ez f.sza........ :evil:

Ja Szilbee!
Jól vagytok?

Dorka!
De értettem! Akkor kis fog...kis szünet.... :wink: hátha majd jönnek a maradók... :D

fanna3

Kép

Hali!

Nem... nincs gond! Megvagyunk, csak tavaszi fáradt vok... :roll:

Délután megyünk Déviddel tanácsadásra...

Pusz!
szilbee

NIMINEK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!

JÁZMINNAK UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!

Szabinak gratula a fogacskákhoz!

Balázsnak pedig gyors gyógyulást kívánok!

Szilbee: Mikorra mentek? Én 2-re viszem Katát.

Fanna, Dorka: Nem volt szerintem semmi különösebb baja Katának, egyszerűen unta magát. Dorka is csinálta egy párszor.

SZÉP NAPOT!

Niki

Kép
Kép
csni

Jó reggelt!

Jól van lányok, akkor nézem a progikat!

Köszi a falfirkát, egyébként én is röhögtem, gondolom a gazdának nem volt olyan vickes....na még írnék valamit, de már lehet sok lesz belőlem...

Olga!
Akkor jó! bár ahogy bekerülnek közösségbe óhatatlan. bár most én is vittem az oviba Grétit, még nincs teljesen rendbe, d az vónéni kérte, hiszen holnaptól farsang, és próbálni kell :roll:
aztán pusszancs Balázsnak!

Ja Letinek felszakadó köhögésre mit adnátok? most a sinecodot kapja, de már alig pár csepp van, és nem akarom ezért orvoshoz vinni van valami más? Olga írja a rhinatiolt, az köptető az már jó lenne? a felköhögött nyák miatt... vagy valami más?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niminek utólagos boldog hófordulót, Jázminnak is hasonló jókat, sé persze:
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Sajna nem tudok segíteni. Levente sokkal idősebb volt, mint Leti, mikor először köhögött sokat...

Niki! 13:30 vagy 14:30-ra kell... Ádám még rákérdez, mert nem biztos, hogy jól emléxik az időpontra... :oops:

Köszi, azoknak aki továbbküldték a firkát... nekem esélyem se lett volna tegnap ennyi püt-t küldeni... no meg gépközelben se voltam... :roll:
szilbee

Jazmin! Boldog Névnapot! :)

Nimi! Boldog hófordulót! :)
szilbee

Niki! 14:45-re kell mennünk!!
szilbee

Kép idei év első hintázása Kép

a csuszit nem bírtam lefényképezni, apa éppen rózsákat metszett, sé nem jött segíteni :mrgreen:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na már megint nem értek semmit,de a firkát nekem is átküldhetné valaki!!!

Balázsnak jobbulást!

Szabinak gratula a fogacskához!!!

Bbj!
Most megyünk másik tervezőhöz vagyis akkor ha a leendő férjem itthon lesz :D
Nagyon jók a képek!

Szami!
Nagyon szépek a gyerekek és írígykedtem a Mátrás séta miatt!
Gőzkabin,hm....nem hiszem hogy nekünk lesz ilyenünk :D ,kicsit sokkoló volt az ára számomra :D :shock:

Niki!
Még mindíg gyerekcsőszködsz?? :wink:

Ildi!
Elvagy veszve!!!!!!!!!Életjel,vagy füst mindeggy csak valamit!!!!!

Fanna!
Niminek boldog hófordulót!!!

Jázmin!
Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina: Privi ment!

Jázminnak nagyon boldog névnapot!!! :D

Niminek is jó hófordulót! :D

Dorka: Hűha....gratula a fogacskákhoz! :D :D
jaimee1

jaimee!
Köszi!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Köszke......de biztos nem figyeltem volna......
Amúgy meg fene ezzel a kavarodás a szökőnappal.....tegnap volt hóferdülős...de mára írja.....szal a vonalzók nem követik ezt nálunk....érdekes....meg a naptárban 24.e van kijelölve szökőnapnak... a Tv-ben meg 29-ét reklámoznak.....hogy is van ez?..... :roll:

Judit!
Írtad mán....de kockáztatom hg ez a saját játszóteretek..... :?: :idea: JéééééMÜTYÜRahintában :D

fanna3

Fanna:
:D :D
A köztudatban, és sok naptárban is rosszul értelmezik a szökőnapot, és február 29-et hiszik annak. Valójában a szökőnap 24-én van, persze csak a szökőhónapban, ami ugye a szökőév februárja. A 23-a utáni névnapok pedig ennek megfelelően egy napot csúsznak ilyenkor. Hogy miért pont 24-e? - Hagyománytiszteletből.
A rómaiak Julius Caesar előtt 355 napos évet használtak, 29 és 30 napos hónapokkal, és nem a hónap első napjától az utolsóig sorszámozták napjaikat, hanem volt három fix nap, amelyekhez képest relatív számozást használtak:

Calendae a hó első napja (vö. kalendárium)
Idus a hó közepe (márc., máj., júl., okt. 15. egyébként 13.)
Nonae Idus előtti nyolcadik nap

Ezek után pl. szeptember hó 4. napja volt "nóna másodikja" (két nappal nóna előtt - nónát elsőnek véve), 9. napja volt "idus ötödikje" (öt nappal idus előtt - idust elsőnek véve) és 24. napja volt (október) "calendaejának hetedikje" (mert szeptember 29 napos volt). Aki nem hiszi, számoljon utána!
Az újesztendő pedig esett március calendaejára. A “szökődolgot" pedig időnként szökőhónappal (intercalaris) korrigálták az újév előtt, amikor már nagyon felgyűlt a lunáris év és szoláris év közötti (a hold, illetve a nap alapján számolt év) eltérés (8 évenként 3szor).
Ezután Julius Caesar megbízására Szoszigenész elkészítette a ma juliánus naptárként tisztelt rendszert, amely szökőnapos volt. Amikor a császár elé terjesztette munkáját, az rendeletben hirdette ki azt, amelyben már az szerepelt, hogy március calendaejának hatodikját duplázni kell (bissextile). Tehát szökőévben az ilyen napból kettő volt, amelyből a visszafelé számlálás miatt az elsőt tekintették járuléknak, azaz szökőnapnak.

Szóval ezek alapján “normális" évben:

március calendaejának 7-dikje = február 23
március calendaejának 6-dikja = február 24
március calendaejának 5-dikje = február 25
március calendaejának 4-dikje = február 26
március calendaejának 3-dikja = február 27
március calendaejának 2-dikja = február 28
március calendaeja = március 1

szökőévben:

március calendaejának 7-dikje = február 23
március calendaejának bissextilje = február 24
március calendaejának 6-dikja = február 25
március calendaejának 5-dikje = február 26
március calendaejának 4-dikje = február 27
március calendaejának 3-dikja = február 28
március calendaejának 2-dikja = február 29
március calendaeja = március 1

Hogy miért éppen oda suvasztották? Részben azért, mert a hagyomány ezt
követelte (az intercalaris hónapnak is ez volt a helye, nem pedig február és
március között), másrészt a calendae adóügyi szempontból kiemelkedő nap
volt, s emiatt a naptárügyi kacskaringókat távol akarták ettől tartani.
(De tulajdonképpen a kérdést így csak megkerültük, ugyanis azt nem tudom,
hogy miért alakult ki a fenti hagyomány - talán Metón tudna rá válaszolni. Ő
vezette be ugyanis a görögöknél a 8/3 helyett a 19/7-es dátumkorrekciót.)
Vissza a jelenbe:
A szökőév kiszámítása a Gergely-naptár bevezetése (1582. október 15.) óta:

szökőév az az év, amely osztható 4-el
a 100-zal osztható évek közül csak a 400-al is osztható évek szökőévek
Figyelem:
Mostanság gyakran hallani olyat, hogy 2000. február 29-e RENDKÍVÜLI SZÖKŐNAP, és ez gondokat okozhat egyes szamítógépes rendszerekben. Ilyen nap tényleg lesz iden, csak ez nem RENDKÍVÜLI és nem SZÖKŐ. Ha a programokban a fent említett szökőév kiszámítási formulát alkalmazták, akkor nem lesz gond. Ha az ún. egyszerűsítettet, azaz csak az év néggyel oszthatóságát vizsgálták, akkor sem. Tehát ez is csak egy szenzacióhajhasz fogás.
Budapest, 2000 március calendaejának bissextilje (február 24).
jaimee1

Dorka!

Végül is annyira nincs bajom a sulival. De lényegesen nagyobb a követelmény mint más általános suliban. Végül is mi válsztottuk. :?

BBjudit!

De jó! Aranyosak a csajok! :D Ma mi is hintáztunk a Plus melletti játszón. Szonja nagyon élvezte.

Jázmin!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk! :D

kati74

Jaimee!

Azta! Köszönjük a hihetetlen mennyiségű és pontos információt. Nem is tudtam, tök érdekes. :D

kati74

Jaimee: na ne mán, hogy ezt alapíkúból nyomtad! :lol:
szolkata

Kati: Őööö...Köszi. az internet a korlátlan ismeretek forrása. Bemásolni meg már könnyű. :D
jaimee1

Lányok, lebuktatok, ott van a lap alján, hogy mikori a cikk.. :D :D :D El se olvassssátok!
jaimee1

Hejj :)

Balázsnak gyoooooors gyógyulást! :( Gyógycupákok mennek...

Jázmin drága, Boldog Neved Napját! :D

Nimi nagylegénynek pedig Boldog utólagos Hófordulót! :D Bakker, annyira megy az idő...most írtam a 10. hófordulót...

Gratulálok az új fogacskákhoz is :)

Falfirka nekem is jöhet lécciköszi :wink:

Dorka, tegnap már én sem láttam a ház falán, valszeg akkor frissiben láttuk Attival, amikor készült... A szövegre nem emlékszem, de egy nemzetközi puncijelzés volt, az bizti :) :?

Judit, dejó, játszhatnak otthon is a csajok :D

Újabban tőmondatos vagyok...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwinom: privi megy. Még valaki kivi?
jaimee1

Hűűűűűűűűaztamindenit!!!!!!! 8) :D Köszi szép a fáradozást!!

:?: Dejakkormost a vonalzók majd visszaállnak? :?: ...vagy egyszerűbb ha én is odaírom hg márc.24-én született... :D
trallala

fanna3

Niminek boldog hófordulót!
Jázminnak boldog névnapot!

Fanna: köszi, mot már elképzeltelek :lol: Nagyon fini lehet a túrótortád, kiírtam :lol:

Szilbee: megkaptam a recepeket, köszi. Most már csak azt áruljátok el, melyik az, amelyik olyan, mit az éttermekben?

Bbj: nekem küldhetsz még recepteket, amikor éppen kicsit ráérek, rögtön sütős - főzös újságokat, könyveket olvasgatok. Már a gyerekem is.

Niki: mi meg tegnap az abonyi vadasparkba mentünk át ... úgy gondoltam, azt választjátok, összefuthatunk. De hiába tekergettem a nyakam, nem láttalak. :(

Olga: eltelt már egy hét? A tesód eredménye...? Balázsnak jobbulást!

Aki a Tabános firkát ismeri, küldje el nekem légyszi! Köszi.

Mi meg tegnap is taliztunk Nórival, Lilcsivel, Hajnival és Francival - a másik topicból a Nefagos játszin. Nagyon cukik voltak :lol:

Ma meg a Plazaban Dorkával és Szabi babával futottunk össze. Olyan nyugis gyerkőc Szabi :lol: Egyenlőre ...he...he... :lol: Bezzeg az én gyerekem.... mint egy mérgezett egér :roll: De nem hipermotil ám, csak olyan menős - tevős.
szolkata

Fanna: Nem. Igen. Sztem... :D
jaimee1

Erika! Úgy pörögsz, hogy beleszédülök!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Fogadjunk te nyúltad le az enerdzsim! :wink:

Balázs! Jobbulást Drága! :(

Menek, lehajtok egy KV-t, aztán összekapálom magam és induszolok KisMukkal Tanácsadásra...
szilbee

Jaimee: jelentem, én elolvastam, de az konkrétan nincs odaírva, hogy ez egy cikk.... :lol:
szolkata

Bbj: fajin a játszótok. A Jungle Gym.... vagy miről vettétek? Én is néztem azokat.
szolkata

Mindég elfeledek valamit.

Olga: a Te-féle torát is kiírtam, most már csak meg kell csinákolnom. Sajnos nagyon szeretem :oops:

Kati: melyik Plus mellett van játszi?

Szilbee: Dávid most oltást is kap?
szolkata

Képzeljétek! Most kaptam egy sms-t, hogy megszületett ....(név) 2500 gramm, 50 cm... és fogalmam sincs, hogy kitől kaphattam. :oops: De arra gondolok, hogy lehet, hogy a csajszi nyomhatta félre. :roll: De ciki :oops:
szolkata

Szilbee: Dehogy, dehogy...enerdzsim nekem sincs. Alig élek az éjszakai migrénem után. :wink: És még sétáltunk is 1,5 órát. Még jó, hogy tudtam a babakocsiba kapaszkodni.

Kata: Azért nyomjál vissza egy gratulálok-ot. Meg ne sértődjenek! :D
jaimee1

A másikban Nóri tett fel képeket tegnapról... a csajok szinte élvezték, hogy fényképezi őket az uram, a fiamra viszont nem lehetek büszke... ő épp nem akarta :(
szolkata

Jaimee: felhívtam a telószámot... én égek... ismerem, csak nem volt elmentve a telómba, meg a férje nevét nem tudtam, így a gyerkőc nevére sem jöhettem rá, honnan is :oops: :oops:
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?