Új privát üzeneted érkezett!

Nincs itt senki? Egyedul beszelgetek magammal :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

es egy spontan lapteto.... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ime a legfrissebb kepek a fiukrol... :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Márti
De jó, hogy jöttél. Nagyon helyesek a fiúk. Örülök, hogy már nem kell a kúpot dugdosnod.
Amúgy a babaprojekt folytatódik? Remélem.

Andy
Hát tényleg megérték a ruhák. Az a kantáros fari is szuper. De jó, hogy ilyeneket lehet venni a turiba. Én is ott fogok vásárolni, bárcsak már mehetnék én is, veled! De majd eljön az az idő is. :lol:

Kép
p__lilla

Koszi Lilla!

Hat egyelore szunetel a babatema....
De majd ha ujraindul, akkor szolok! :wink:

Ti mikor mentek sielni?Bocsika de mar elfelejtettem... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Ezt talaltam az egyik topikban :lol: ES TISZTA SZIVBOL KIVANOM MINDEN BABASODNI VAGYONAK EBBEN A TOPIKBAN :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi a gólyát! Március 12-én megyünk síelni Ausztriába. Bár nem tudom mi lesz a hóval, mert apu Szolvákiába van most és elég kásás. Utóbb még gleccserbe kell mennünk. Az 50 km a szállástól.

Kép
p__lilla

Andi:
A rucikat nem a Hádában vetted? Anna ruháinak 90 %-a onnan van :) Imádok ott vásárolni, olyan egyedi, minőségi rucik vannak, hogy ihaj! :)

Clostysok:
Nem tudom jól szedtem-e be a clostyt.. A második naptól kell kezdenem, de nem tudom, hogy a barnázás első napnak számít-e? Mert elkezdtem barnázni, azt vettem első napnak. Akkor még csak papíron látszott. Gondoltam, majd második napon megjön rendesen. Második nap reggel papíron piros (bocsi), és egész nap se papíron, se betéten semmi! De ekkor már beszedtem a gyógyszert. Végül harmadik nap este jött meg rendesen! Akkor most elcsesztem??
Olyan régóta szedem a gyógyit,ilyen még sosem volt velem.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti:
Nagyon szép fiaid vannak! Ezeken a hajfürtökön mindig elgyönyörködöm :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok

Márti édesek a fiúk, irigylem a fürtöket.ű

mágnes

Ajkán vettem egy turiban a rucikat. televolt. kétszer ennyit is el tudtam volna hozni annyi jó minőségű volt, csak még nem akartam. szerinted korai?

Kép
andyfekete

Magdolnam
Szerintem tök ari,ahogy így bezsongva ecseteled malackád mindennapjait.Én mindig jót mosolygok rajta :lol:

Muffin
Télen 18 ezerért adják a fürdőruhát…nem semmi.
:(

Andy
Én 2 barinőmtől kaptam ruhát.Konkrétan 2 embernagyságú bálában voltak. De ennek ellenére nem bírtam ki,hogy ne vegyek Heninek (jó)néhány cuccot. :D Ne hagyd,hogy el keserítsenek,letörjék a lelkesedésed.Amúgy tényleg jó vásárt csináltál,édesek a rucik!!
Hol turiztál? Mekkora méretet vettél?
Én a Rákoczi út elején lévő angol turiban szoktam vásárolni,imádom azt a boltot.Minden hónap első szerdáján jön áru…

Márti
Édesek a nagyfiúk mint mindig!! :D Gólya klassz
:lol: :lol:

Mágnes
a barnázás még nem a mensi első napja..

Lilla
bár én nem tudok síelni de irigy-birigy vagyok ám... :lol: biztos csodaszép tájakon jártok majd. Hozz nekünk egy kis hangulatot majd és dobj fel 1-2 képet ha hazaértetek,légysziii...
holka

Ha megjövünk teszek fel képeket, csak legyen hó!

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Lilla: itten vagyok :) Tegnap kicsit zsufi volt a délután. Apáztam :) Elvileg ovum volt, vagy mi :)

Andy: helyesek a rucik. Én is kaptam egy csomó ruhát a rokonoktól, de ettől függetlenül párat vettem én is. Azért jól jönnek majd azok a rokonoktól való rucik hidd el. Főleg mikor egy nap tízszer öltözteted át a kicsit, mert vagy összehányja, vagy a pisi-kaki folyik ki a pelusból :)

Márti: úgy látom, még mindig angol a billentyűd. Így tudod átállítani:
A nyelvi eszköztár visszaállítása: az egérre egy jobb klikk az óra mellett, kijön egy menü ott rákatt bal gombbal az eszköztárra, és akkor megint kinyílik egy menüsor és ott be kell pipálni a nyelvi eszköztárat. Utána ott lesz a szokott helyén és át tudod állítani magyarra ;)
Nagyon helyesek a fiúk még mindig ;) Jajj ez a gólya is nagyon kedves. Remélem bejön :)

Mágnes: azt hiszem ezt elcseszted. :( Az igazi nagy piritől kell számolni az első napot. De nem hiszem, hogy nagy gond lesz azzal, hogy egy nappal előbb kezdted a gyógyszert.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
De jó, hogy jöttél. Jól tetted, hogy apáztál. Drukkolok, hogy ne kelljen köv. hónapban szegényt megvizsgálni. :lol:
Szerintem azért még a mai napot se hagyjátok ki, szerintem ma van ovud. Ma is tesztelsz ugye? Mennyire erős neked a tesztcsík?

Kép
p__lilla

Lilla: ma is tesztelek egyet, mert eddig a tegnapi volt a legerősebb csík, de még azért haványabb volt, mint a controll vonal. Ma hajnalban már voltunk együtt :oops: De ha este apa hazajön a melóból akkor még azért szeretnék összebújni vele :D

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok az szerintetek baj, ha napi kétszer is együtt vagyunk? Tudom akkor romlik a kiskatonák minősége, de én attól félek lemaradunk a petécskéről. Tuti hülye vagyok már mi?

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Úgy olvastam, hogy napi egynél nem kell többször együtt lenni, mert nem termelődik megfelelő mennyiségű kiskatona. Inkább 2-3 naponta ajánlatos hancúrozni, de hát ki bírja azt ki, amikor a petesejt igen rövid életű, és attól félünk, hogy nem érik el a katonák. :lol: Szerintem inkább holnap hajnalban kapd el apát, vagy csak késő este. Nehogy ott legyen a bibi. :lol:

Kép
p__lilla

Ma este olyan 10-11 körül lesz esélyem elkapni apát, mert Kende akkorra alszik el rendesen :) :) Akkor meg már majdnem 20 óra telik el :) Az jó nem? Igaz tegnap délután pár óra elteltével voltunk újra együtt, és délután után csak hajnalban (kb 12 óra után) :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

20 óra az már biztos jó. Az már majdnem 1 nap. Apának biztos jók a kiskatonái. Ha Kendét ilyen jóra meg tudta csinálni, biztos nincs probléma. :lol:

Kép
p__lilla

Viri :)
Akkor ajánlják a ritkább együttlétet ha van probléma a kiskatonákkal. Ha norm,egészségesek akkor nem baj ha napi 2x vagytok együtt.
Mennek a mega drukkok! Végülis csak egyetlen stramm,ügyes kiskatonának kell jelen lennie a több millió közül!!!
holka

Hát remélem én is hogy jók a katonák :lol:
Most egyébként azért próbálok nem görcsölni semmin :) Akkor vagyunk együtt amikor jól esik és nem akkor, amikor kötelező :D

Kép Kép
kisvirág_30

Holka: két éve vizsgálták apát és tökéletesek voltak a katincsok. Remélem most is azok :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin
Jó napod lehetett és még rá az a telefonhívás a kozmetikusnak…
Jót nevettem. Ez olyan mint Mártinál volt: anyukád itthon van?

Andy
Nagyon édik a rucik. Nekem a kék kutyás tetszik nagyon és a farmernaci.

Lilla
Nekem is fura ez a sok laptető már. Bár még ma sem + az ovuteszt, de már erősebb mint tegnap. Közeledünk már!!!

Márti
Köszönöm a gólyát!!! És gondolom mindenki.
Örülök hogy már jobban vagy és nem kell már a kup dugdosás. Elég sz.. lehet.
Aranyosak nagyon a fiúk. Imádoma a göndör fürtöket.

Mágnes
Nekem doki azt mondta hogy a barnázás nem számít. Az első erős nap az első nap.

Viri
Akkor mindent bele napok vannak. Nálunk is ezek jönnek. Már annyira izgulok.
Én sem tudom hány nap kell a kisfickóknak az „újjászületéshez“. Én legszivesebben most minden nap akcióznék, hogy el ne szalasszuk az ovut.
Na látom ezt már meg is beszéltétek. Szóval akkor nyugodtan lehet naponta ha nincs semmi baja? Ok!

Olyan hulla vagyok, egész nap suliban voltam és holnap is megyek. És persze ma kötelezettségeink vannak párommal.
Ja! Ma megint valaki lekismamizott. Olyan szar volt, mert ugye a pocakom kerek, de nem a baba miatt. Mondtam is, hogy még SAJNOS!!!!!! Nem vagyok az.

Kép
Kép
nati80

Most tisztára elkeseredtem... De ,ahogy belegondolok, máskor is volt, hogy barnázásnál beszedtem. Csak nem emlékszem, hogy akkor mekkora tüszőm volt. De volt mindig! Affene! A dokim meg elutazott! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
ha később kezdem a closti szedését akkor esetleg több vagy nagyobb tüszőm lesz?
Tudod nekem csak egy domináns tüszőm lett napi 2 tablettától, amit 3-7 nap szedtem.

Kép
Kép
nati80

Nati:
Pffff..... passz! Nekem a 2-6. napon kell szednem. Szerintem nem befolyásolja a tüszők számát, ha máskor szeded.. De tényleg nem tudom...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lilla: most csináltam egy LH-t és nega lett. Úgyhogy tegnap volt az igazi + :) Most jól rágyúrtunk :) Kíváncsi leszek az eredményre :)

Nati: nektek is hajrá-hajrá!!!! Szerintem nem függ a tüszők száma attól hogy melyik naptól szeded a gyógyszert. Én 2 hónapig ugyanúgy szedtem és az elsőbe 5 és a másodikba csak 2 tüszőm lett. Nem tudom mitől függhet.

Kép Kép
kisvirág_30

na végre itthon! Elfáradtam nagyon. MEgint vettem kisrucikat. Olyan édik. Képzeljétek a kis drágám kezd aktívkodni :lol: bár nem viszi túlzásba, de olyan furi érzés. Még meg kell szoknom.Csak még nagyon lennt mocorog és néha olyan kicsit kellemetlen. NEm is inkább fura.
magdolnam

Magdolnam: az lesz jó, mikor a hólyagodat rúgja meg és azonnal pisilned kell :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
Olyan jó érzés lehet, hogy mocorog a babád. De érdekes, hogy te már milyen korán érezted. Ismerőseim csak a 17-18. héttől kezdték érezni.

Viri
Ha tegnap volt + az ovuteszted, akkor ma van, vagy volt ovud, ugye? Hajrá-hajrá.

Kép
p__lilla

:shock: :shock: :shock: :shock: á ne is mondd! Már a tegnapi is sokkolt, hogy ennyire fura érzés, de jó volt! Már eddig is éreztem, de ennyire nem! Csak olyan buborékszerű, kiszabaduló érzés volt. Sajna csak nagyon ritkán érzem.... Mondjuk tegnap kb 1,5óránként éreztem ls hajnalban is. Egész jól alszik, vagy csak én alszom elég méllyen. :roll:
Tegnap potyára tettünk meg majdnem 200km-t.... Elmentünk, hogy az autót megvegyük, erre nem volt ott :shock: majd hétfőn hozzák :evil: aztán a pasi azt mondta, hogy kb 6 telefonszáma van előttünk, akik megígértették vele, hogy őket hívja, ha már nála van az autó. Olyan gyönyörű. De nem baj, akkor is az enyém lesz!
magdolnam

Kép
magdolnam

láccik hogy vasárnap van. mindenki pihen.
megyek elmosogatok aztán séta, hajmosás, du benézek.
remélem mindenki pihen.

magdikám! gyönyörű ez az autó, nekem is kell egy ilyen!!!!

Kép
andyfekete

gyönyörű idő van! Én is sétát tervezek az urammal meg a két vizslával. Mali sajnos nem jöhet, ezt már megbeszéltem vele. Nem nagyon örült neki, mert azóta az üvegajtón át bámul kifelé a természetbe. Ropival próbáltam boldogítani, a ropi hiphop elfogyott, Mali meg szomorú. Mindjárt kiteszem napozni :D
Nekem még el kell mosogatni és ebédet varázsolni (franciasali+rántott pipi+lencseleves)
Andy, jobban vagy már?
magdolnam

Mi is megyünk sétálni ebéd után, Apa nélkül :cry: Megy a nagyijához a kórházba látogatni, így kettesben sétálunk. Olyan gyönyörű az idő!! Remélem marad a tavasz!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Heni és apája elmentek bicózni én meg jó idő ide vagy oda nyomom az ágyat. :roll: És nézek egy szép, de szomorú,nagyon bőgetős filmet az HBO-n.Már nem először látom,de annyira szép film!!!
holka

Sziasztok!

Végre itthon. Annyira elfáradtam a hétvégén, hogy el se tudom mondani. Még mindig fáj, szurkál az oldalam. Remélem ma már + lesz a teszt és akkor hajrá!!! Tegnap is gyakoroltunk egy kicsit. :wink:

Holka
Tuti lehet naponta hancúrozni, ha az apának nincs baja? Mi ezen filóztunk, de már írtam is. Te hol olvastad?

Magdolnam
Szerintem próbált megetetni a fickó, hogy nem te vagy az első jelentkező a kocsira. Nem?
Mali miért nem mehet veletek sétálni? NIncs hámja?

Kép
Kép
nati80

na én meg kidöglöttem. A derekam le fog szakadni... :( iszonyatosan fáj. csak azt nem tudom, mi lesz még később... vicces lesz, ha most majd négy hónapig nem tudok lehajolni... na mindegy.
tényleg nagyon szép volt ma az idő. ki is kapcsoltuk a fűtést, és így is 19 fok volt a házban egész nap. pedig még nyitva is volt vagy három ablak (mondjuk szerencsére mindenhonnan besüt a nap) de nagyon élveztük! LEhetett kintre teregetni és olyan jó illata lett a ruháknak! Nagyon szeretem. :) Aztán meg kocsit mostunk meg főztem meg gereblyéztem meg ilyesmi, de most csak döglök.
de sebaj mert holnap végre wellness és apa négy napig csak az enyém. :) már várom hogy lenn legyünk! :)
most azt hiszem ennyi. lehet hogy este még benézek. nati, ti meg húzzatok bele. :)

KépKép
muffin

Most egy kicsit elbizonytalanodtam. Péntek óta csinálok ovutesztet. Pénteken halvány 2. csík volt, szombaton erősebb, ma pedig megint gyengébb. Szóval akkor a tegnapi volt a pozitív? És akkor a mai már a negatív? Gondolom a holnapi hőm megint sokat fog segíteni, de nem akarjuk elszalasztani, ha ma nagy esélyünk van a babára.
Valaki???

Muffin
Jó pihenést nektek!!! Érezzétek jól magatokat.

Kép
Kép
nati80

Nincs itt senki??? naaaa!!!! Segítsetek!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

na itthon!Jó volt kimozdulni!
Nati, nagyot derültem azon, hogy: "nincsen hámja" :lol: :lol: :lol: :lol: Sztem ma jól kapd el a párod!
magdolnam

Muffin, jó kikapcsolódást!
magdolnam

megint sikerült egy érdekes könyvre szert tennem (imádom a könyveket!): híres címlapsztorik sexbotrányok
magdolnam

Magdolnam
Ha már a vadászgörényeket is viszik sétálni, akkor miért ne vihetnéd a malit is? Érdekes látvány lenne. :lol:

Most nagyon érzem az oldalam, iszonyú. Legszivesebben elaludnék már most, de persze nem teszem. Párom úgyis felkeltene, nem hagyna aludni.

:wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Gyönyörű idő volt ma. Kende meg velem együtt majdnem az egész délutánt átaludta :) 4-kor kelt fel. 5-kor tudtunk kimenni vele. Na de akkor is még kellemes volt az idő. :) Remélem holnap is ilyen lesz.

Lilla: azt hiszem tegnap volt ovum :) Úgyhogy hajráztunk. Ti is lassan nekiállhattok a hajrának :)

Magdolnam: szép a kocsid :)

Muffin: jó pihit nektek! Merre mentek?

Nati: szerintem a tegnapid volt a + . Úgyhogy gyerünk hajrázzatok!!!

Csajok akik hőt vezetnek: a ferti mit jelöl be az ovut, vagy a peteérést? És a ciklus.hu???

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Igen, szerintem is tegnap volt ovud. Jól elkaptátok apával.

Magdolnam
Szép a kocsi. Remélem sikerül megvennetek. Elképzeltem a malit hámmal. :lol:

Nati
Jó hosszú hétvégéd volt, ha suliban voltál.

Én ma nem csináltam semmit. Elég volt tegnap kitakarítani az egész lakást. Kint voltunk a szabadban. Olyan jó idő volt, meg kutyáztam.

Kép
p__lilla

Lilla: hát most megint bizakodok. Remélem most már lesz eredmény is.

Jenny: olvastalak a másik topikba. Nem mész el másik dokihoz?????? Druukkkkkk ezerrel, hogy minden ok legyen!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Csak beköszönök, drukk mindenkinek. Nati hajrá!!!!

Én újfent Brüsszelben voltam nagy valószínüséggel utoljára. Helyzet új semmi. Amióta megjött fájdogál a petefészkem. Csak ennyi. gyébként nagyon jó hétvégénk volt.

Holnap jövök, Puszi mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Madolnam:
de szép autód lesz!!!! :lol:

Kisvirág:
köszi a tanácsokat, mostmár át tudom álitani a nyelvet. De nem ugy, ahogy mondtad, itt a párom megbrunyálta a gépet, másképp állitotta a dolgokat.Aztán megkérdeztem tőle és elmagyarázta mit kell csináljak, hogy magyar karakterek legyenek. :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny:
én is olvastalak másik topikban..
Ne keseredj el, küldök neked sok-sok virtuális öelést... nagyon sokan mondták, hogy nem a korához megfelelő méretet mutatott az uh. De ez függ attől is, hogy éppen hogy van fordulva.. Nem szabad elkeseredni!!!!Aztán meg eyetértek Kisvirággal, menj el más dokihoz akinél jobb uh van esetleg, ennyit megér, hogy megnyugodhass... :wink:
Puszi-puszi és kitartást!!!! :wink: Ezt neked küldöm: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?