Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mzx"]
írta:
mzxMegnéztem, Al-sense kit a magzatvízszivárgást kimutató betét neve. Egyes források szerint már nincs forgalomban, de a Lágymányos Patika honlapján megtaláltam. Elég drága, 1600/db és 3 van egy csomagban.

Kb. 6 patikát jártam végig múlt héten: egyikben sincs. Ha jól emlékszem, akkor egy debreceni cég hozta forgalomba, de már nem... De érdemes esetleg telefonon megkérdezni a Lágymányosi Patikát - jól megdobjuk a forgalmukat, ha van nekik :)
linocs

Sziasztok!

Nagy izgalomra, még is csak a dokimhoz mentünk mert be voltam szarva hogy az Istvánban már benttartanának.
Vállaltuk hogy ha szülni kell a Nyírőbe szülök majd valahogy kifizetjük.
A lényeg, a baba jól van, van körülötte elég magzatvíz és a gyomrába is volt ami azt jelenti hogy egyenlőre neki elég, és jól érzi még magát odabent.
Egy két jótanáccsal ellátva így hazaengedett, és azt mondta ha jobban szivárog azaz nagyobb mennyiség akkor hívjam, ha nem akkor szerdán menjek ctg-re.
Sexelni nem szabad. Jó vicc az meg mi?????Már nem is emlékszem.....

most pihi és nyugi van

Bocsi az izgalmakért
Puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, na ugye, hogy minden rendben!!! Mi ezt megmondtuk!!!!!

Amúgy én nem lepődnék meg, haPati magának inditaná meg a szülést, mert most úgysem állatorvoskodik, hát gyakorol egy kicsit, hogy is volt :lol: tényleg, mi a fenét keresel a méhszájnál????

Mni, teszel fel majd ujabb táblát, mert lassan követhetetlenek a születések...

Kép

KépKép
eszterxx

Na, mármint kérdés akart lenni, csak nem jött össze.Szóval, ugye teszel majd fel??? Légyszi-légyszi-légyszi :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Pepike!
Örülök! :D
De azt meg tudták mondani, hogy magzatvíz-e?

Tavaj sógornőm is ezzel ment be, hogy csöpög folyamatosan valami, Ő már poharat tartott alá, hogy felfogja otthon, de a koriban csak azt mondták, hogy elfolyósodott nyák. Néha nem egyben zselészerűen távozik a nyákdugó, hanem felhígulva folyósan. 6 napig tartott nek iez a csöpörészés, és akkor indult meg a szülés.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lehet, hogy nem a méhszáj volt.
Mit tudom én már ebben a zűrzavarban :roll: :oops: :lol: :lol:

PEPIKE, JAJDEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Először is CICUKA, nagyon sok boldogságot Nektek és jó egészséget! Én már türelmetlenül várom a képeket! :)
Judit18, azóta semmi? Minden rendben? Hol vagy?
Eszterxx, nem semmi, hogy milyen túrákhoz van még energiád!
Pepike, örülök, hogy minden rendben van!

Hello Pati, jó hogy újra köztünk vagy! :)
Két TürelmetLenke (Pati, Eszterxx) nyugi egyik gyerkőc sem fog bent maradni. Mi is azt beszéltük, hogy még örülünk ennek a pár nyugis napnak, utána már nehezebb lesz!

Mindjárt frissítem a táblázatot! :)

KépKép
KépKép
mni

Pepi,
de jó, hogy voltál dokinál! :)

Én folyamatosan érzem a fájdogálást a pocim alján, mintha meg akarna jönni a mensim, de nagyon gyengén. Éjjel óta semmi rózsaszínes folyás nincs. Délután 4 körül megyünk be párommal a kórházba nst-re, kiváncsi vagyok, mi lesz.

Melinda

Kép
melinda80

Aktuális táblázat:

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Bosek írt üzit, bemásolom:
"Tök kóma vagyok a sok gyógyszertől, nagyon vizes lettem, de legalább a vérnyomás lemenet. 7elején lehet császár. puszi mindenkinek Bosek"

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Cicuka, én is nagyon gratulálok a babához!!! Várjuk a képeket!

Judit18, majd még jelentkezz, hogy mizújs!

Pepike, drukk-drukk-drukk ! (újra a te hsz-odhoz értem, szóval akkor pihi-pihi-pihi!) :lol:
Melinda, neked is drukk! :lol:
Tündérmanónak is! :lol:
Rimának is! :lol:
Ahogy haladok az olvasással, látom, milyen sokmindenkire ráfér a drukk! :lol: :lol: :lol:

Monácska, jobbulást a vakarózásban! Pocifotó megy a többi mellé. :lol:

Pati! SZIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!Sikerült megint jót Kép a hozzászólásaidon!

Kavics, én is négykor ébredtem ma, marhára görcsölt a hasam, de sikerült ezúttal nem pánikba esnem, mert egyfolytában görcsölt, nem részletekben, és gondoltam, ez Kép és végül 6-kor vissza tudtam aludni.

Niki, továbbra is tök jó a tábli!!!
(Elküldöd a fahéjas recit? :oops: Köszi!)

Kép
Vendég

Viszketés: valszeg májfunkció zavar! Én meg azt hittem csak hülye raplis vagyok!
Kedden ctg-re megyek, és addigra meg vannak a vérvételi eredményeim is, kiderül mi az újság! Sajnos ez rám nézve teljesen ártalmatlan, de Nórinak minden csak nem jó, koraszülést, mérgezést és..... okozhat!!! Még leírni sem vagyok hajlandó, nemhogy belegondolni! A rohadt életbe bele........................ Szóval én most nagyon befosikáltam! :(
Családom motorozni ment.
Megyek főzni!

Gondoljatok most rám és Nórira kicsit jó??????
Vendég

Monácska, én máris gondolok rátok!!!
Kép
Vendég

na itt vagyok, most értünk vissza a kórházból.
reggel még mindig nem volt további csöpögés, de fájogatott a hasam, bár nem keményedett, meg nem hullámszerűen csak úgy folyamatosan, úgyhogy bementünk.

csináltak ctg-t (eszterxx, engem ugyan beküldtek, de itt is simán besétálhatsz, senki nem kérdez semmit)... és azon volt pár összehúzódás, de az ügyeletes orvos azt mondta, hogy az még semmi. meg is vizsgált és mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj, ha még lenne szivárgás akkor menjek vissza.
mondjuk nem volt túl szimpi meg kedves sem, dehát csak tudja....

még mindig fáj kicsit a hasam, derekam is, úgyhogy pihenek...pedig olyan gyönyörű idő van, most kellene sétálgatni, kirándulni.
hirtelen olyan fura ez a pihenés kényszer először van az egész terhesség alatt, hogy nem tudok úgy ugrálni mint eddig

na és még fontosabb - találkoztam fanettával! pont kint ült a családdal. mesélte, hogy nem annyira jó a helyzet, mert a baba elég fejletlen (azt hiszem 36. hét volt) és ezért még vizsgálják, hogy a tüdeje jól működik-e, inkubátorban is van. 2850el született.

ráadásul fanettának is volt streptococcusa, amit ellen kapott antibiotukumot, de mivel 2 óra alatt kitágult és 2 adagot kellett volna kapni, de így csak 1et kapott még ez a fertőzésveszély is fennáll. most csinálnak tenyésztést. és még pluszban a magzatvízbe is bekakilt a baba, így gondolom még attól is fertőződhetett. amúgy szopni már tudott az rendben van.

a szülésről annyit mondott, hogy rendszertelen fájásai voltak, de mire a kórházhoz értek 2-3 percenként kb. ehhez képest csak 1 ujjnyira volt tágulva de utána viszont 2 óra alatt kitágult

szóval mondta hogy szerdáig még biztos bent lesznek megfigyelésen. remélem minden rendben lesz....

ez a magzatvizes betét jól hangzik, jó lenne ha az ember nem lenne ilyen tanácstalan... ha valaki talál valahol, írja meg!

na megyek lepihengetek

KépKép
judit18

Monácska, én is drukkolok, hogy semmi gond ne legyen!!!
hát ez eszembe nem jutott volna, hogy a viszketésnek a májfunkcióhoz köze lehet...

KépKép
judit18

Monácska!

Én is drukkolok!

Szinte már min denkinek lehet valamiér5t drukkolni.
Szóval a márciusi topiknak egy kollektív drukk.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska,
nagyon drukkolok én is Nektek!!!

Judit18,
már vártam, hogy írj! Azt hittem, már kinyílt a méhszáj, azért fájogatsz.

Fanettáéknak is megy a sok +++++++++++++++++++++++++ energia!

Melinda

Kép
melinda80

Csatlakozom: MINDENKINEK DRUKK!
Csujzi, ma mi is betöltöttük a 37. hetet! Ennek örömére egy aktuális pocifotó!
(Kvaszévinek szeretettel!)
Kép

Kép

Kép
Vendég

Judit18,
én ezt nem értem, ha zárt a méhszáj, hogy lehet magzatvíz szivárgás? Vagy akkor nem az volt?

Melinda

Kép
melinda80

Hú, Zsu! Vikó baba nagy növekedésnek indult! Jó nagy pocid van ám! :D

Melinda

Kép
melinda80

Monácska, ezt honnan gondolod, hogy májfunkció zavar? Vérkép? UH? Vagy az okos kis buksidból?
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Itt vagyok-ragyogok.
először is: PATI, JÓ, HOGY VÉGRE VISSZAJÖTTÉL, MÁR NAGYON HIÁNYOZTÁL!!!!!! Nicolnak meg örülök 8)

Cicukának is hatalmas gratula, pepike, neked meg szorítok!

Kedves barátnéim, köszönöm a jótanácsokat, megértő szavakat. Tudjátok, amúgy sem vagyok teljesen normális, de most meg kimondottan elviselhetetlen vagyok és rettenetesen érzékeny. Monácska, köszönöm, valahogy úgy érzem, te maximálisan átérezted az elkeseredettségemet. Próbálom ezentúl úgy felfogni, ahogy írtad.

Ma is milyen hülye voltam. Elmentünk délelőtt a Brendonba pelenkázótáskáért (köszi Meli, találtam is), aztán nem volt kedvem hazajönni főzni...stb, mondtam Robinak, hogy menjünk el vhova sétálni, kajálni. Megyünk-megyünk, aztán Tatán kötöttünk ki, lementünk a tóhoz sétálni. Sokat görcsölgettem, de már éhes is voltam, mondom go home és egy útszéli csárdában majd eszünk. Majdnem egy óra múlva hozták a kaját, cigánypecsenyét kértem ubisalival meg egy 0.00%-os Sopronit. A hús nem volt átsütve rendesen, rágós volt, a krumplit eláztatta a szalonnazsír, persze a sör sem esett jól. És el kezdtem bőgni, mint egy idióta. Nem tudtam abbahagyni. Én szerintem bekattantam teljesen.
Vendég

Fahéjas kuglóf
22 cm átmérőjű kuglófforma

Hozzávalók:
4 tojás, 250 g margarin, 250 g cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál rum, 1 teáskanál fahéj, 125 g liszt, 1 csomag sütőpor, 250 g mazsola, 125 g őrölt mandula vagy dió

A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a vajat, cukrot, rumot és fahéjat. Ezután hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd belekeverjük a mazsolát és a mandulát vagy diót.
A tésztát kivajazott, belisztezett kuglófformába öntjük, majd előmelegített sütőben (170C) 65-70 percig sütjük.

Díszíthetjük porcukorral és vaníliás cukorral, fahéjjal vagy szeletelt mandulával.

Kiegészítés: Én szerintem nem sütöttem ilyen sokáig, csak 50 percig, érdemes többször ránézni, nehogy szénné égjen. A formából nekem nem jött ki, de remélem Ti ügyesebbek lesztek! :)

KépKép
KépKép
mni

Tök jó, hogy mostanában már hétvégén is pörög ez a topic! :D

Úgy látom, egyre többünkre ráfér a drukk! Én is küldöm Mindenkinek a sok ++++++++++++++++++++++ enerdzsit.

Monácska! A viszketés nálam is úgy kezdődött, hogy nem volt semmi látható jele, csak majdnem megőrültem kb. 1,5 héten át, majd aztán jöttek a kiütések is, utána derült ki az ekcéma. Ne gondolj a legrosszabbra!

Ma nekünk is kirándulós napunk volt. :roll: :lol: Tegnap este még elkészítettem a mai ebéd nagy részét, így nem sok meló maradt, azt is megcsináltam hajnalban. Ha már úgysem aludtam. :? :roll:
Kitaláltuk, hogy felmegyünk a Várba. Úgy felmentünk, hogy a Dísztérig behajtottunk kocsival, majd fél óra után a kedves férjem teljesen elfáradt, így hazajöttünk. :? Ugye, milyen sokat kirándultunk??? :lol: :lol: :lol: Nem szóltam semmit, pedig én még annyira csavarogtam volna..., legalább a névnapját ne rontsam el a hülyeségeimmel. Majd a hét folyamán még bepótolom a sétát. Csütörtökig úgyis szép időt mondanak.

Zsu! Tényleg megelőztél rendesen! Ki gondolta volna ezt még októberben!? :shock: :lol: Nagyon szép nagy pocid lett! :D

Mni! Köszi a receptet. Jövő héten megcsinálom. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jimm, tényleg nem vagy normális, de ez nem a terhesség miatt van..
Rá se ránts, üdvözlünk a Klubban! :wink:

Ja és én csak ilyen kettyósan szeretlek, meg ne normálisodj a világért se!!!!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="mni A formából nekem nem jött ki, de remélem Ti ügyesebbek lesztek! :)[/quote]

Végül kikanalaztátok?

Kép
Kép

mpatr

Nem, a fele szépen kijött a formából, a másik fele beleragadt... vendégeknek nem mutatnám meg, de kiskanállal meg lehetett enni. :) :lol: Somlóinak is jó lett volna... :lol:

KépKép
KépKép
mni

Melinda, valószínűleg nem magzatvíz volt, azért nem szivárgott több. bár ma mesélte egy barátnőm, hogy neki miután kijött a magzatvíz egy része nem nagyon vette észre, hogy több jött volna, mert a baba feje már annyira lezárta a méhszájat.

ja még annyit mondott az orvos, hogy már a méhszáj le van rövidülve. de attól még zárt

Niki, köszi a receptet, én is kipróbálom!
nem tudom mit jött rám még pluszban az utolsó hetekben, véget nem érő zabálhatnékom van. mindegy mit csak egyek folyamatosan. összevissza zabálok mindent.
simán lehet, hogy emiatt lett gyomorrontásom és a beleim vicceltek meg

Zsu, na jól belehúztál!!

Évi, ez vicces, hogy a férjed rosszabbul bírja a kirándulást mint te :)! gyenge férfiak....

Jim, az én kedvemet is elrontaná simán egy rossz kaja :) nyugi...

KépKép
judit18

Sziasztok, elbújtam szoptatni, mert itt van 3 nagyszülő!!! Legalább egyszerre túl leszünk az aktuális látogatáson :).

Mindenkinek mennek a drukkok, Fanettának különösen, hogy minden rendben legyen a picivel!!!

Judit, pedig biztos voltam benne, hogy Te leszel a következő!

Pepike, ez azért jó hír, de jó lenne, ha sikerülne ilyen betétet szerezni!

Melinda, remélem a vérkép cáfolja a dolgot!

Jim, én is bőgtem volna, az tuti! Elképzelem, hogy hogy rákészültél, erre ezt kapod! Valami fincsi édességgel kellene kárpótolni magad!!!

Kép

Kép
mzx

Jim,
örülök, hogy találtál pelenkázó táskát! :)

Niki,
köszi a kuglóf receptet!

Mzx,
szerintem Monácskának szerettél volna írni helyettem. :wink:

Jó lett az nst, már amennyire jó lehet, mert Dóri végig aludt, többször fel kellett ébreszteni, hogy mozogjon picit.
Szülésznő megvizsgált, ki van nyílva a külső méhszájam, és puhul, tágul, de még nem rövidült meg. Valszeg a nyákdugó távozik részletekben, azért volt foltos a pisi. Egyébként most délután is láttam ilyen foltot. Azt mondta még, hogy az elkövetkezendő pár napban nem hiszi, hogy megindul a szülés, de azt már nem állítja, hogy egy hét múlva sem. Szerinte nem fogjuk kivárni a maradék két hetet. Ettől egy kicsit el kezdtem izgulni, mert valahogy úgy éreztem, hogy a kiírásig bent marad a picike. Na majd elválik. Ja, és a fájások, amiket érzek, jóslók.
Dokim ügyeletes volt, eléggé el volt havazva, még jó, hogy a szülésznő megvizsgált. Kedden megyek majd a magánrendelésre, akkor majd megbeszéljük az UH időpontját a dokival.

Melinda

Kép
melinda80

Feri készített pár fotót amíg még van pocakom... :)

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Niki! Nagyon szépek vagytok! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="eszterxx"]A írta:eszterxxz én kis görénykém szerintem március 13-t szeretne, illetve azt sem, de akor már nagyon fogják piszkálni a fenekét! Végülis helye van bőven, rázom a seggét egyfolytában, nem kell egyedül szenvedni a kiságyban, kajáért sem kell küzdeni... akkor meg minek annyira sietni kifelé?

Ha próbálok vele beszélni, akkor a hasam bal oldalán ki szokta dugni a fenekét. El tudom képzelni, hogy közben a kezével mit mutathat :lol:

Születése után is lehet popsit rázni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden gyerekben van "kiságy-radar"
Joseph-ből nem maradt ki... úgy néz ki, hogy már álomországban jár, közelítünk a kiságyhoz és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Pati
Szegény bebetonozott Norton :cry:
DE... gyerek még benn nem maradt :wink:

Drukk mindenkinek!
Most már döntsék el ezek a csemeték, hogy maradnak benn, vagy megnézik a külvilágot!
Vendég

Mommy, már annyiszor akartam kérdezni, hogy mennyi az időeltolódás Budapesthez képest?

KépKép
KépKép
mni

Mni
Nagyon jók a képek :lol:
Vendég

Mni
Most 11: 52 van itt...
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Kicsi mackóm :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Csak gyors bekukkantok, mert vacsorára hívtak a férjem haverja és élettársa, hogy hát ne legyek mindig egyedül, ugyhogy mindjárt indulok! Bár már késésben vagyok, hétre beszéltük meg! :oops: :roll:

Szóval elöször is gratulálni szeretnék a babásoknak és jó egészséget, sok tejcit kívánok nekik!

Másodjára pedig druukkolok mindenkinek, akinek szüksége van rá és küldöm én is a +++++++++++++.

Pati! Jó hogy újra vagy és írogatsz nekünk!

Mni: gyönyörüek a képek, készítsetek még sok ilyet, mert hát ki tudja meddig van rá lehetőség!

Zsu: igen, betöltött 37., és hát neked is jól megnött a hasid! Majd én is teszek fel képet, csak csinálnom kell és most néztem aksi lemerülve!

Pepi: vigy nagyon magadra, pihenj nagyon sokat!

Aki szülni szeretne egy a +++++++++++

Na lépek, mert nem kapok vacsorát! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusz mindenkinek!
Vendég

Mommy: gyönyörű a kis Joseph
Vendég

Jah és milyen nagyok már az "első babáink", hogy a köldökcsonkjukat is már elhagyták!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Mni, gyönyörűek a képek!!!!!!!

Joseph pedig tényleg olyan Baba-Teddy. :D :D

Kép
Kép

mpatr

Niki,
aranyosak lettek a képek! :)

Dany,
de édes Joseph baba! :)

Csajok, mióta megvizsgált a szülésznő (elég fájdalmas volt :? ), nem érzek jósló fájást. :shock: Úgy látszik minden fájdalmam a vizsgálatra koncentrálódott...

Melinda

Kép
melinda80

Ügynöknő!
Az jutott ismét az eszembe, amikor úúúúúúgy örültünk a 24 hétnek, TUDOD MIÉRT, aztán most meg robbantanánk a kis pöcsösöket már kifele.
Ez is Klubtagsági kérdés :roll: :lol: ....

Melinda, sajnálom, hogy fájt a vizsgálat.
Nem értem, nekem többször nézték már a méhszájamat, hogy mennyire van nyitva. Nem igaz, hogy annak fájnia kell! Mi lehet emögött? Szakszerűtlen vizsgálat? Más technika? Figyelmetlenség?
A szüléstől nem, a méhszájam tágításától félek.
Itt is leírom, ha kell írásba adom papíron is, hogy feljelentem, aki a szülésnél durván buzerálja a méhszájamat. Egyetlen kivétel a fiam :wink:

Kép
Kép

mpatr

Melinda, tényleg :), bocs!

Köldökcsonk: picit szivárog időnként a köldöksebéből a vér. Párom azt mondja, hogy Eriknél is ez volt, kétségbeesve felhívtuk a dokit, aki megnyugtatott, hogy ez előfordul. Én erre nem emlékszem, úgyhogy most is ideges vagyok emiatt, és legszivesebben felhívnám a dokit. :roll: :oops: Lehet holnap fel is hívom...

Képzeljétek, meg vagyunk döbbenve, ugyanis poénból odatettünk Laura mellé egy aranyos színes játékrepülőt, hogy nézegesse, mert nyafizott. Erre odafordult, és elkezdett kalimpálni a kezével, addig ügyeskedett, amíg oda nem gurította a szájához, és megpróbálta bekapni. Ezt többször is megcsináltattuk vele, mert azt hittük, hogy csak véletlenül gurította oda, és nem!!! :shock: Csak akkor kezd el kalimpálni a kezével, amikor meglátja a repülőt, teljesen célirányosan odanyúl, akármerre helyezzük el hozzá képest, és ha nem jön össze neki a szájához gurítás pár próbálkozásból, akkor nagy nyafizásba kezd. Azta, hogy már ezek a picik is miket tudnak! :shock: Állítólag a lányok mindent hamarabb csinálnak, mindenesetre Erik biztos nem nyúlt semmi felé tudatosan még ilyen kicsi korában, bár lehet, hogy nem adtunk rá lehetőséget sem neki...

Kép

Kép
mzx

Pati,
nem tudom, mi oka lehet, hogy így fájt. Pedig azért a szülésznő gondolom nap mint nap vizsgál szülés előtt álló nőket...
Hogyha legközelebb vizsgál, mondani fogom, hogy fáj. Most a meglepettségtől egy hang se jött ki a torkomon. :(
Amikor a doki vizsgált, soha nem éreztem fájdalmat. Doki talán jobban odafigyel, vagy nem tudom. :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Pati, nekem csak fájás alatt tágítottak most, úgy nem okoz külön fájdalmat, észre sem vettem, hogy rásegített. Bezzeg az első szülésnél csak úgy natúr nekemestek többször, szerintem is az volt a legrosszabb-fájdalmasabb az egész szülésben! :evil:

Niki, nagyon szuperek a képek!

Kép

Kép
mzx

Niki, lehet, hogy rosszul emlékszem, de a képekről jut eszembe, hogy Feri elég régen írt nekünk. Pedig pl. engem nagyon érdekelnének a mostani érzései és gondolatai!!!

Kép
Kép

mpatr

mzx: repülő :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Elképesztő ez a picilány!

Kép
Kép

mpatr

Heli Lányok!

Megvadulok! Reggel 10.30 óta 10 perces fájásaim vannak. De olyan kis könnyedek, hogy nem mentem a kórházba. Most az elmúlt 1 órában 4 6 perces, aztán megint semmi fél óráig, mi a francot csináljak??? Nem lehet valahogy méhszáj önvizsgálatot csinálni????
Holnap 9-re vagyok hivatalos a dokimhoz, meg ctgre, addig meg aludjak nyugodtan, mi??? Legalább az a ro...dt nyákdugó, vagy a magzatvíz jelentkezne.
Én is kibírhatatlan vagyok, már mindenkit "megdorgáltam" körülöttem!
Gyönyörűek a képek, mind a pocik, mind a babucik.

Kitartást és jó éjszakát Nektek!

Livi
Kép
Kép
lusie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?