Új privát üzeneted érkezett!

Zsibima!

Igen,aug.11. :wink:

Tudom,a vérvételnél máshol is ilyne sorok vannak...volt benne részem.Kb fél órát szoktam állni az sztkban is.A 7 óra ég elmegy,akkor szoktam kelni.
De télleg nem lakom messze.Csomó kóház van körülöttem,szerencsére.Imádom h minden itt van a számban.A Viola utcában lakom,térképen meg tudod nézni milyen messze van :wink: Aki meg erre jár ugorjon be,várom szeretettel :lol: 8)

annus11

Lei
Még fogsz egy pár dátumot hallani! :roll:
Nekem minden UH után mást mondtak!

Zsibima!
[quote] írta:És bár még nincs meg, de örülök, hogy hallgattam Alzizára!

Én is nagyon örülök! :lol:
Nekem ez nagyon jó érzés ha segíthetek,mert tudom,hogy ott jó kezekben vagy és a következő baba már megmarad!
(Lásd Verát! :lol: )
Azért ajánlottam már többeknek dokit,mert olyan jó lenne megóvni mindenkit attól amin pl. én átmentem!
(Nem kapok ám jutalékot! :wink: :lol: )
Vendég

Alziza!
Simán kaphatnál ám :wink:

annus11

Alziza-megkapod a jutalékot, ha másképp nem, akkor nézheted a babafotókat... :lol: :lol: :lol: Gondolom ez is kielégít teljesen!!! :lol: (meg a köszönöm-ök) :lol:
Hát áldom az eszem, hogy regisztráltam babanetre az biztos! Mert a kutya nem mondta volna nekem szerintem, hogy menjek el hormonvizsgálatra!

Annus-tudom hol a Viola utca-8-9 kerben laktam is, meg dolgoztam is marha sokáig...ha pocisak leszünk, akkor majd összefutunk a környéken jó???
Vendég

Lei!
Ez igen, gratula! Nagyon örülök, hogy minden rendben rendben van. Aztán hamarosan kezd majd mocorogni is. Vigyázz magadra továbbra is!
tücsökbogár

Zsibima!

Na még jó,hogy nézhetem a babafotókat!
El is várom!!! Kép
Vendég

OK, vigyázok magunkra :) most teljes éteri nyugalom vett erőt rajtam :lol:
lei

Lei,
En is szeretnek csatlakozni az elottem szolokhoz.
GRATULALOK!!!
Nagyon edi, es tenyleg milyen jol lehet latni! Hat nagy elmeny az biztos! Es nagyon jo nezni a kepeket.
Ugye, most mar megnyugodtal egy kicsit?
eperke25

Megnyugodtam, de azért majd jönnek még vizsgálatok, amiknél biztos, hogy mindig izgulni fogok (AFP, terheléses vércukor, genetikai UH). De most jól vagyok nagyon :)
lei

Sziasztok!

Eperke, fel a fejjel, nem azért írtuk a vizsgálatokat, hogy elkeserítsünk bárkit! Fel a fejjel, lehet, hogy tényleg a dokinak van igaza, és nincs semmi gond a háttérben. Azért a többiek által ajánlott helyeken nézz körül doki ügyileg.

Lei, nagyon jók a képek! Remélem most már a férjed is komolyabban veszi az állapotodat. Kicsit furcsán közelíti meg a dolgokat. Azért a síelést nem kéne neki annyira ajánlgatni. Dehát tényleg pasiból van, mit vár az ember. Azért talán most észbe kapott, hogy ott belül mégiscsak egy kis emberke mocorog!
Én is szeretnék már végre előbbre járni, bár eddig egész gyorsan elment az idő.

Alziza, döbbenetes egy riport volt. Úgy seggbe billenteném a nőgyógyászokat! Nekik kutyakötelességük lenne képezni magukat, utánajárni, hogy mit lehetne ezekkel a problémákkal kezdeni. Hát mi a túróért markolják fel a sok lóvét??

Hajni, anyukádnak biztosan szívfájdalma lesz, hogy nem láthatja majd olyan sokat az unokáját! Az enyém 20 km-re lakik tőlünk, de teljesen odavan, hogy nem tud majd beugrani csak úgy gey unoka-puszira..

Csajok, megvan a kiskönyvem! Tegnap elrobogtam a védőnőhöz, mert tudatosult, hogy mindjárt kifutok a kötelezően előírt időből. Hát ez is megvan. Jövő héten meg mehetek a vizsgálatokat elindítani. Holnap meg meglátogatom az itteni dokimat. Ő eddig csak 1x látott. Remélem nem akar megvizsgálni, mert azt még mindig nem hagyom. Egyébként a pesti dokim nem is ajánlotta, szerinte korai időszakban nem is lenne szabad vizsgálni a kismamát..

Hú, én nem tudok rövid üzenetet írni.. mindig hosszúra sikeredik.. Bocsánat érte.. :)

Rönééé

Kép
röné

Zsibima!
Tök jó!Akkor ha pocaklakók is megengedik télleg összefuthatunk!Ez úgy hangzott mintha már legalább a 10.hétben lennénk :wink:

Röné!
Ebben lehet vmi.Meg kell mondjam engem tök sokat vizsgáltak akkor.Mikor először voltam hüvelyi uhval tök sokáig vizsgált a doki,mert h állítólag a hólyagomtól nem látta a lényeget...pedig abszolút nem kellett pisilnem.És akkor még nem is látszott rendesen a peteszák,csak a felritkulás vagy mi....lehet nekem ez a sok hüvelyi uh nem tett jót...

annus11

röné: az én dokim a 9. héten engem nem akart megvizsgálni, direkt azért, hogy nehogy baj legyen. Szóval szerintem sem kell ilyen korán zargatni az ottani dolgokat, elég egy sima UH max.
lei

Na bejelentkeztem a főnökömhöz a titkárnőjénél egy bezsélgetésre jövő hét keddre!!! Kíváncsi leszek a reakciókra. De szerintem rendben lesz minden! :roll:
lei

Lei-nem szólhatnak semmit azért mert terhes vagy! Az hogy magában mit gondol, az meg kit érdekel!!! :wink:

Lányok-szerintem és ez az én véleményem: ha egy magzattal minden rendben van, akkor semmi baja nem lehet, egy vizsgálattól...ilyen alapon akkor szexelni se lehetne...ha meg baja van, akkor még jobb ha az elején kiderül...

[quote]E írta:gyébként a pesti dokim nem is ajánlotta, szerinte korai időszakban nem is lenne szabad vizsgálni a kismamát

Röné-te már nem vagy az első időkben!!! :D Már "komoly" méretekkel rendelkező babád van! :wink: Úgyhogy ne idegeskedjél, akár megvizsgálnak, akár nem: nem lesz baj, nézd Leit, nemsokára te is ott tartasz!!!
Gratulálok a kiskönyvhöz!!!
Vendég

Röné!

Kiskönyvhöz:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Képzeljétek,ide ültem a géphez nézegetem a leveleimet stb.Erre eszembe jutott az álmom :shock:
Azt álmodtam h gyerekünk született!Még arra is emlékszem h a doki poénkodott h kislány,aztán kiderült h kukija van :D Egyébként könnyű szülés volt,tök sokan ott voltak a kórházban.Bár nem tudom hogy kerültek oda...És megkérdeztem az uramat h mi legyen a neve,és ha akarja akkor legyen Miki mint ő :D Szóval éjjel lett egy kis Mikim :wink:
Kép

annus11

Annus!
Gratula Mikihez! Gyönyörű álom lehetett, remélem, hogy hamarosan igaziból is átélheted mindazt ami az álmodban szerepelt!
tücsökbogár

azért az első időben (7-8. hét) még egy manuális vizsgálattal sok mindent megbolygathat a doki odabent. Szóval ezért nem ajánlatos ilyenkor szerintem. De ez is abszolút doki függ, hogy ki hogy csinálja.

annus: ez az álom jelenthet valamit!! zsibi is mindig megálmodik előre dolgokat! :lol:
lei

Lei-sajna a rosszakat is megálmodom...és mostanában semmi jót nem..de majd lesznek még jó álmok.

Lányok!

Lehet, hogy én régimódi vagyok, de ha elmész nőgyogyihoz, hogy terhes vagy, azt előszőr mindig manuálisan állapítják meg nem?? Cáfoljátok meg, ha nektek nem így szokott lenni! Nekem eddig mindig így volt, aztán uh...szerintem ettől még egy baba sem ment el...
De ne is beszéljünk ilyen dolgokról, itt nekünk már nem megy el egy baba sem, és kész!!!

Annus-reméljük minél előbb meglesz Miki!!! :lol:
Vendég

nekem eddig nem csinált soha kézi vizsgálatot mikor elmentem hozzá. Mindig azt mondta, hogy először menjek el UH-ra, és utána menjek majd vissza. De volt, hogy még utána sem vizzgált meg kézzel, csak rá pár hétre. De mondom, hogy ez teljesen dokifüggő.

Lenne egy kérdésem, szerintetek, ha a saját dokim azt mondta, hogy majd az AFP és a 18. heti UH után menjek vissza hozzá és beszéljük meg, hogy ki legyen az új orvosom, az nem túl késő már, úgy értem a dokik nem szívesen vesznek át szülésre más dokitól kismamát a második trimeszter közepén. Legalábbis eddig sokan azt mondták, hogy minél előbb kerítsek egy új dokit.
Arra gondoltam, hogy elmennék egy rendelésre egy dokihoz, hogy megnézzem milyen emberileg, de nem tudom, hogy a saját dokim ezt hogy reagálná le, mivel ez pont egy olyan doki, akit én találtam és nem ő ajánlott a múltkor, hogy érdeklődjek utánuk a neten.
Szóval most vacilálok. Mert aztán az is lehet, hog ymégsem szimpi ez a doki és akkor meg legalább jó, hogy előbb kiderült. Viszont akiket az én dokim mondott, és utánuk érdeklődtem, azo közül a legtöbbről nem hallottam jó tapasztalatokat.
Jaaaj, olyan nehéz ez a dokiválasztás főleg, hogy az sem mindegy melyik kórházban vezetnek le szülést.
:(
lei

Zsibima!
Nekem is manuális vizsgálat volt először,aztán uh.Egyébként vhogy meg kell vizsgálnia hogy megtudja mi van odabenn,nekem csak 1 alkalommal volt gondom,tök sokáig furakodott(bocs a kifejezésésért)a hüvelyi uhnál.

Egyébként egyszer az uram is bejött velem,megnézte hogy mi van.Ugye még sose látott ilyet,csak tőlem hallotta hogy is néz ki egy ilyen uh vizsgálat,hát sajna sok mindent nem láttunk.

Remélem ez egy jósló álom volt :wink: Ráadásul apcim is elaludt reggel,fél 6kor még kaptam tőle egy puszit :lol: igaz több mint fél órája el kellett volna indulnia :roll:

Remélem szép idő lesz hétvégén.Kinek mi a program?Mi lehet sétálgatunk jó nagyokat :wink:

annus11

Lei!

Jó kérdés.Szerintem ezzel a dokiválasztással mind így vagyunk...nagyon nehéz .Akinek van egy jó dokija az nagyon szerencsés lehet.
Helyileg hova tartozol?Melyik kórházba?Vagy van már sejtésed arról hol szeretnél szülni?

annus11

Hát mi a Szent Imre kórház mellett lakunk, szóval helyileg az lenne az ideális, de onnan senkit nem ismerek. Meg állítólag ott nagyon szépen fel van újítva minden, de viszont futószalagon mennek szülések, iszonyat sok szülést bonyolítanak le egy évben.
Az a doki, akit én találtam a neten, itt végez szüléseket, de régen a Margitban dolgozott, tehát az én dokim is ismeri szerintem.
A rendelője meg itt van a melóhlyem mellett, szóval ez is jó.
Az én dokim viszont mivel a Margtiban dolgozott régen, azt favorizálja. Onnan ajánlott dokikat, hogy keressek rájuk neten, miket mondanak róluk. Közülük azt hiszem max egyről hallottam jókat a többiről inkább azt hogy lenézőek, meg hogy lehet, hogy jó szakemberek, de emberileg nem jó fejek.
szóval itt tartok most :cry:
lei

Szerintem menj el ahhoz akit találtál.Egy próbát megér.Nem?Mit veszítesz vele...semmit!Ha mégse szimpi,még minig van időd mást is megnézni!

Egyébként ez egyén függő is.Ne csak azt nézd h szimpi e,hanem h jó doki e.Lehet h mint ember esetleg nem jön be,de ha kiváló orvos akkor kit érdekel :wink:

annus11

Lei

Most valahol lemaradtam! :shock:
Miért is kell új doki?
Amúgy pedig úgy gondolom,hogy miután a dokid átad másnak,onnantól kezdve a Te döntéded,hogy kihez mész,hiszen rólad van szó és a te babádról!Vagyis azt hiszem joggal dönthetsz te a doki kilétéről!Még akkor is ha az az eddigi dokinak nem tetszik!
Végül is te sülsz!

A 18.hét pedig még nem késő,de ha már most úgyis tudod,hogy váltanod kell akkor szerintem nem kell megvárni!
Vendég

Lei! Szerintem nyugodtan tegyél lépéseket dr. ügyben,jól hangzik amiket leírtál,nem egy utolsó szempont hogy mennyire van közel a rendelő és a kórház!
Megmondom őszintén én is így indultam el!
Régen bejártam a városba magánrendelésre,ahol vártam 2-3 órát,sose lehetett elérni a dr-t,elment egy csomó időm az utazással és még a leleteim is elvesztek!
És persze a babám is mint tudjuk!
Az utolsó csepp az volt,hogy megszűnt a kórház!
Így Áron babához új orvos mellett döntöttem!
Elmentem a helyi SZTK-ba ahhoz akit nagyon dicsértek és a nővérem is nála szült és kellemesen csalódtam!
1X kellett várnom 5 órát,mert káosz volt,de amúgy ha nem időpontra megyek is max. 1 órán belül bennt vagyok!
1 beteg legalább fél óra!
Minden kérdésemre válaszol,2 hetente nézeget-INGYEN!!!!!!!!!
Persze néha adok borítékot de nem minden alkalommal!
Ja! És elsőre megadta a mobilszámát,hogy ha bármi van, a legapróbb dolog is hívjam fel!
Volt már rá példa!
Sőt karácsonykor ő kérte,mivel nem rendelt,hogy csörögjek rá és csak annyit mondjak,hogy jól vagyok!
Szóval remélem jól döntöttem és nem fogok csalódni!
Az,hogy a dokid a Margitot favorizálja természetes,én is oda küldeném a betegeimet ahol tudom,hogy mi hogy zajlik!
De ő csak segítségképp ajánl valakit akit vagy elfogadsz vagy nem!
A döntés a tiéd,te fogsz szülni,nem ő!
Amúgy ő miért nem vállal?
Sok sikert!

Kép

Kép
ibm

az enyém már azért nem vállal szülést, mert gondolom elege lett az évek alatt, elfáradt, meg ő a Magyar Menopauza Társaság elnöke, és inkább a klimaxos témákra koncentrál már, nem akar műtéteket, meg szüléseket.

Hát akkor azt hiszem jövő héten elmegyek ehhez a dokihoz, aki találtam és megnézem milyen. Szakmailag jókat mondtak róla, úgyhogy tényleg csak az embri oldalát akarom lecsekkolni. :lol:

Köszi a véleményeket :)
lei

Lei-ha szakmailag jókat mondanak róla az a lényeg! Nekem legalábbis nem szempont, hogy "jófej" legyen, v. mézes-mázos. Sőt! Persze legyen emberséges, de ne egy mosolygógép, de közben meg nem jó orvos. Szóval szerintem elég, ha szimpatikus.
Mindenképp érdemes megnézned, remélem szimpi lesz és meg leszel vele elégedve!
Vendég

Olvasom, miket írtok a kivizsgálásokkal kapcsolatban és a valóság teljesen lelomboz.

Pesten a lehetőségek tárháza óriási, vidéken szinte semmi. Persze vannak itt is szakemberek, nagyon jó és kiváló szakemberek, de azért korántsem olyan jók a lehetőségek.

Persze fel lehetne menni Pestre is, megkeresni a megfelelő dokit, de ki tudja munka mellett vállalni a kivizsgálásokra való feljárkálást (idő és pénz)? És szülni így sem tudnék Pesten (nem is akarok, meg nem is lehetne), tehát a pesti orvosválasztás ilyen oldalról sem lenne túl szerencsés.

Szóval kicsit elkeseredtem. És hétvégén szülinapom lesz, ami nem dob fel. Tudom, sokaknak a 27 nem sok, én most mégis azt érzem, mintha már nagyon nagyon sok lenne. Nyilván hülyeség, de most akkor is nagyon pocsékul érzem magam. :cry:

Talán a hétvége egy kicsit feldob. És sokat várok az új dokimtól is hétfőn.

Lehet, az se segített, hogy összekészítettem minden anyagot az előző terhességről - zárójelentés, vérvételek...és a kiskönyv, meg az uh fotó nem igen dobott a kedvemen.

Na jó, ez most a mélypont. :( Talán hétfőn optimistább hangvételben tudok beszámolni az események alakulásáról.

Egyébként hétvégén kipróbáljuk somogykertjét:) Nagyon tetszett az ajánlás alapján :wink: Köszi

Szép hétvégét nektek!

Kép
wruska

Sziasztok

Wruska

Hát..,most nem tudom mit írjak!
Szívesen megadnám Neked is a doki számát,de Győr az azért elég messze van! :roll:
Persze ha gondolod!

Attól mert mondjuk itt csináltatnál vizsgálatot,és kapnál kezelést, nem muszály itt szülni!

Sajnálom,hogy elkeseredtél!
:(
Vendég

JA!

BOLDOG 27. SZÜLINAPOT! Kép
Vendég

Wruska-ne keseredj el!!! Inkább boldog szülinapot kívánok!!!
A papírokat tényleg ne nézegesd...én úgy elraktam, hogy nem is találom! A 27 év meg egyáltalán nem sok, gondolj bele még akár 50-60 évet is élhettek a pároddal, a gyerekeitekkel, unokáitokkal...ugye hogy nem sok?? Fel a fejjel!!!

Jó pihenést, utána biztos jobban fogod érezni magad!!!
Vendég

Kicsit le vagyok maradva, de sok a meló!!! Most is nyomom az ipart, éjszakai ügyeletet vállaltam....

Wruska boldog szülinapot!!!Ne izgulj nem késtél még le semmiről!!!

Röné!
Én is örülnék egy kiskönyvnek!!!

Csajok! Engem a dokim mindig megvizsgált a terhességek elején, de nekem ez nagy megnyugvás volt, mert megállapította méretét(méh)és h méhen belül van a bébi. Tényleg doki függő.

Na jó éjt!Bár lassan jó reggelt!
merszi

Szia Merszi!
Rég jártál erre :wink: Az a fránya meló :twisted:

Wruska!
Most épp nem tudom h mi is volt a te történeted.De mért nem csinálod azt h feljössz egyszer megbeszélni a dolgokat,a doki ad beutalót és majd Győrben megcsinálják avizsgálatokat.Kiértékelni meg mondjuk visszajössz,vagy emailben megbeszéled a dokival.

Esetleg Alziza segítségével beszélhetnél a profal hátha tud ajánlani egy dokit Győrben.Egy próbát megér :wink: Főleg ha szeretél megnyugodni! :wink:

annus11

Sziasztok!

Látom nincs valami nagy forgalom! :cry:

Akkor viccelődjünk:

Én itt röhögtem magamban amikor kaptam! :lol:

Kép
Vendég

Alziza- :lol: :lol: :lol:
Vendég

Látom viccelődtök! A héten én is kiröhögtem magam "kínomban".
A történet:

A napokban kellett akcióznunk (éjfél volt), és amikor a "Himalája" tetején jártunk, a csemetém benyitott....már csak azt hallottam: Háát ti meg mit csináltok??? Képzelhetitek...nem tudtuk most nevessünk vagy pánikoljuk. Persze én azonnal kivágtam magam, de a kérdései kínosak voltak... :lol: Azt hiszem nem látta premier pláne, mert korom sötét volt...
Felkapcsolta a villanyt, addigra betakaróztunk mégis észrevette h apuci pucér. Természetesen rákérdezett és én azonnal rávágtam:éppen fürödni készül.És te anya miért vagy ruhátlan? Mert apa megmaszírozott....stb. Azóta Őt is minden este maszíroznunk kell... :oops: :P Úgy érzem jól kerültünk ki ebből a malőrből!!!

Ha ebből gyerek lesz, elmondhatom, h a fiam is ott volt.... :oops: :roll:
merszi

Merszi- :lol: nem semmi szitu :lol:

Nekünk is volt ilyen, csak ugye a Jani nem a lányom apukája, direkt a földön akcióztunk, hogy ne recsegjen az ágy, amikor ránkrontott a lányom, mert :"hangokat hallott" :lol: 6 éves volt szegénykém...de mivel már fel volt világosítva, így nem volt téma, pedig én akartam róla beszélni, de ő nem :oops:

[quote]H írta:a ebből gyerek lesz, elmondhatom, h a fiam is ott volt....

Remélem az lesz, és akkor azt is elmondhatod, hogy ti olyan összetartó család vagytok, hogy mindent együtt csináltok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsibima!

Az én fiam is pont 6! Tudom, h sejti a dolgokat, mert kajánul vigyorgott, de azért még reménykedem, h sikerült kicsit eltérítenem...

:) :lol: :lol: az utolsó mondatod tetszik :összetartó család aki mindent együtt csinál!!! :lol:
merszi

Merszi!
Ez jó sztory!Egyszer unokahugom is nagyban mesélte h megleste a szüleit,most már tudja mit csinálnak lefekvés után.Mindenkinek ráfagyot a mosoly az arcára.Kérdeztük na mit.Erre:hát tvztek :wink: :lol: Hát tesóm nagyot lélegzett,ja unokahugom is 6 éves.Úgy látszik ez ilyen kor :wink:
Az bizti én zárom amjd kulcsra az ajtót :lol:

Képzeljétek,ma végre vettünk csillárt a nappaliba és a fürdőbe is vettünk lámpabúrát!El se hiszem!
Délután meg sétáltunk a Duna parton.Csináltam is képeket,majd megmutatom őket.
Vagyis fenn vannak: www.pesten.annus.fotoalbum.hu

Ja a nyuszis is nagy poén :wink:

annus11

Annus-jók a képek! :lol: Az a labirintus hol van pontosan??
Vendég

Merszi!
:lol: hasonló sztorink nekünk is volt,a nagyfiam 4 körül lehetett de nem vágott semmit mert rögtön betakaróztunk..... :lol:

Lei!

Sztem se csinálj ebből lelkiismereti kérdést,a te szülésedről van szÓ!!!Neked kell hogy közel legyen(ez pl,fontos).És nekem az a véleményem hogy azért igein fontos hogy emberileg is szimpi legyen a doki,mert akkor nem tud egy bizonyos szintű bizalmi viszony kialakulni ami pedig lássuk be,nagyon kell egy szüléshez!!Akár a szülésig,akár maga a szülés alatt jól kell hogy érzed magad a doki kezei alatt minden szempontból,mert ha valami gátolna az kihathat mindenre....és ez sztem nem hülyeség!!
Én pl.nem tudnék olyan dokinál szülni aki emberileg nem szimpi,egyszerűen nem menne....az hogy szakmailga profi ,
legalább annyira fontos hogy emberileg OK legyen!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Ez is igaz,hogy számít az emberi oldala.Mondjuk ha tapló paraszt lenne nem is látna többször.Nehéz meghatározni azt a pontot ahol még el lehet viselni egy kevésbé szimpi embert...ez nem csak a dokikra igaz :wink:

Zsibima!
Köszi!Ez a Nemzeti Színháznál van,vagyis inkább mögötte.Ahhoz képest h 15 percre lakunk sose voltunk még :oops: A művészetek palotája van még ott(azt hiszem ez a neve)de azt is csak kívülről néztük meg,pedig annak a tetejére fel lehet menni nézelődni!

annus11

Panny!
Most látom te már nagyon közel vagy a szüléshez!!!!Tök jó!!
Hogy érzed magad?Minden rendben?

annus11

Annus!

Hát igen...közeledik a vég :wink:
Jól vagyok,egyre nehezebben bírom a gyrekőcökkel a reggeli strapát(öltöztetés,reggeli,ovibavitel..stb..)de még bírom... :wink: aztán az esti fürdi-fektetés is gáz már,de a férjem próbál sokat segíteni.
A derekam már sokszor fájdogál,jóslóim is vanna,úgyhogy így a 3.gyerekkel már bármi lehet...lehet hogy előbb jön,de lehet hogy túlhordom....ki tudja :wink:
Holnap megyek CTG-ra talán okosabb leszek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Na akkor jó!Hát ez ezzel jár.Azért +2 gyerek mellett ugrálni...elég fárasztó lehet.Na majd ha már 3 lesz :wink:

annus11

Annus-akkor azért nem tudtam, mert mindig csak kocsival megyek el mellette: még sosem voltam az új nemzetiben... :oops:

Lányok-nődokiról: persze fontos, hogy emberséges legyen, de sajnos ez nem fog az első alkalommal szerintem kiderülni-ez csak az én véleményem!
A mézes-mázos, közvetlenkedő dokikat ki nem állhatom!
Én 7 éve járok a nőgyogyimhoz, de mivel nem voltam terhes, nem volt baj, hogy nem egy közvetlen tipus. De minden kérdésemre válaszolt, és normális volt vizsgálatok alkalmával.

De az hogy emberséges, az akkor derült ki, mikor megműtött! És az uh-ok alkalmával, amikor már láttuk, hogy ebből nem lesz baba. Akkor nagyon jólesett, hogy kedves volt és vígasztalt, hogy műtét után ott állt az ágyam mellett! És a családomhoz is volt vígasztaló szava! És a legjobb ajánlás szerintem, ha egy dokinál sorban állnak magánban is és a kórházban is a kismamák...
Remélem jól fog Lei választani, mert az a legfontosabb, hogy megbízzon az orvosában!
Vendég

Panny-még egy pár hétig bírd ki!!! Azért biztos nem lesz könnyű három gyerekkel, de három oldalról kapod majd a szeretetet!!! :D És milyen jó lesz, amikor már együtt játszanak!

Mi is hárman vagyunk testvérek, és a hugommal mikor megszületett az öcsénk, alig tudott anyánk "levakarni" róla. Állandóan kiloptuk az újszülött öcsémet az kiságyból...így visszagondolva: meleg helyzetek voltak... :D

Remélem könnyű szülésed lesz, már alig várom, hogy beszámolj róla!!! :D
Vendég

Helló Lányok!Már nagyon régen jártam erre,de azért remélem még nem felejtettetek el engem.

mostanában sokat dolgozom,és jól érzem magamat egészségileg is és munkahelyileg is.Nagyon jó pofák a munkatársaim sokat hülyéskedünk ,és így jó a légkör odabent a boltban .

Zsibima:képzeld a héten kipróbáltam a KANGÓT!Nem egy egyszerű dolog,az elején alig bírtam megállni rajta ,de aztán egészen jól belejöttem.Csak attól féltem összecsuklik alattam!!! :lol: Szerencsére nem történt meg.Voltam még a héten konditeremben is,egy kicsit bicóztam,meg kipróbáltam a futópadot is persze csak gyalogló tempóban.Az tetszett,elég jól égeti a kalóriákat!!!

Te jársz még futni??

Lei:tök jóhogy minden rendben van veletek,szép lassan fejlődik az a babó!!

Merszi:Nem semmi lehetett az éjszakai dolog,szerintem minden kisgyermekes család járt már így,és ez alól mi sem vagyunk kivételek. :oops: :D

Panni:Már a célegyenesben leszel nem sokára a továbbiakban is sok kitartást a szüléshez pedig rengeteg erőt kívánok.

szióka!!!!

KépKép
henka76

Henka-hiányoltunk ám!!! De nagyon örülök, hogy jól vagy!!!! :D Örülök, hogy el kezdtél mozogni...biztos jobban érzed magad tőle!

Én most nem járok 1 hete, mert olyan depis voltam, hogy...most diétázom ezerrel, mert a mozgástól nemigen fogytam, ettől a diétától meg igen. Pár kilót ledobok és utána megint akarok futni. Tornázom egyébként. (itthon)

Látod nekem is az hiányzik amit írsz: hogy jól érzed magad a munkahelyeden! Én is akarok menni dolgozni...de csak olyan helyre ahol tényleg jól érzem magam! Neked ez összejött!!! :D

Jelentkezzél azért néha, hogy tudjuk mi van veled!!!

Puszi!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?