Új privát üzeneted érkezett!

Amikor nektek egyik honapban elment a baba, mikor jött meg legközelebb? A málnalevél egyébként nem a peteérést hozza előrébb? Nekem jobb lenne a palást, de nem tudom mikor lesz menszim.
Biztos okát nem tudni. 6 hetes volt. Egyszerüen bevéreztem. Elöbb barnás foltok, majd tegnap estére "zutty". Várok pár honapot, de már ápr,-ban gyártjuk a köv.-t.
encike 2

Igen,és azt hiszem már érezhető is,mert nagyon sok ismerősöm lett most babás az utóbbi időben.És itt a babaneten is.

Gondoltam csatlakozni kellene nekünk is a fészekrakásban :lol:

Ti is próbálkoztok,vagy most pause?

KépKép
lyndee

encike:nekem volt műszeres befejezésem is és nekem 36 napra jött meg.De ha neked nem indokolt a műtét még az is lehet normális időben fog megjönni.

Dokinál voltál?

málnalevél a peteérést támogatja,palástfű a méhnyálkahártyát és az esteleges beágyazódást.
De ez a két tea együtt a leghatásosabb.
Vannak lányok itt a fórumon akik homeos boltban vették nem a netről.

KépKép
lyndee

Én síma gyógyszertárban vettem a teákat...

Na voltam dokinál: tiszta gomba vagyok mindenhol. De hogy hol szedtem össze... Kérdeztem, hogy ettől görcsölt a hasam éjszaka, meg a vesém... mondta, hogy végül is a hugyutakra is átterjedhetett. Volt UH is, mert megtapogatott, majd viccesen mondta, hogy "meg terhes". Mondtam, hogy azt nem hinném, teszt negatív, hőm leesett...., nem látszott persze semmi az UH-n. Valamiért nagy a méhem, nem tudják miért. De már nagy volt az előző terhességnél is, azt hitte tapintás alapján, hogy idősebb terhesség. Nincs benne semmi, olyan, amilyennek lennie kell, csak nagy. Azt mondta, reggel csináljak azért tesztet, és ha negatív, akkor vegyem be az antibiotikumot. Így ezt a hónapot majd ki kell hagyni, de nem is bánom, most ráfekszek a cukor normalizálására, aztán majd áprilisban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

encike:sajnálom ami veled történ sajna én is átestem nemrég egy baba elvesztésén a 12.héten.nehéz volt az elsőhét nagyon.drukkolok,hogy te is mihamarabb kiheverd a babát.
Lesz műszeres befjezés?
kitartást!!!!!!!!!!!!
lyndee:hogy vagy?
próbálkoztok már?
Most voltam bennt a kórházba látogatóba a szűlésznőmnél és azt mondta,hogy vetélés után egy menzit kell megvárni,erre direkt rákérdeztem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:A gomba nem jó hír,de végül is nem zárta is a terhességet sem.Holnap reggel minden eldől?

Azért sajnálnám ha ez a hónap kimaradna nektek :?

Nitácska:Én jól vagyok,már lassan készülődünk a pé-re :lol:
Milyen volt a lovaglás?Kicsi élvezte?

KépKép
lyndee

Linácska:Az utro-t abba kell hagynod?vagy majd csak holnap ha nega lesz a teszt?

KépKép
lyndee

lyndee:nekem ma mondta a szűlésznőm,hogy már mi is próbálkozhatunk nyugodtan,mert az a baba ha akar jönni akkor jönni fog ha nem akar akkor nem jön.
A kis Mátékám nagyon élvezte a lovaglát majd teszek fe képeket róla meg majd a holnapi szülinapi buliról is:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor hajrá Nitácska,ez nagyon jó hír!
Együtt babásodunk :lol:

nagyon kíváncsi vagyok Mátéra!De el ne felejtsd! :wink:

KépKép
lyndee

Lina, sajnálom a gombát...Jó, hogy kaptál rá antibiotikumot, az gyorsan meggyógyít.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a gombát lehet látni?Vagy honnét tudja a doki biztosan, hogy az van?
Nem voltatok mostanában valami fürdőben?Ott össze lehet szedni ilyeneket.

Mi Sárváron ezért nem mertünk fürödni, és Mimi is kifejezetten figyelmeztetett...(Legalábbis úgy emlékszem, Ő volt.)

Lyndee,én ugyanezt éreztem, amit Te, amikor megtudtam, hogy valaki a környezetemben babás lett.Pocsék érzés. :cry:
Vendég

Encike, sajnálom! :cry:
Vendég

Enci! Az első mensi 4-6 hét múlva esedékes. Nekem 24 napra jött meg, bővebb volt, de volt műtét is, mert nem ürült ki magától. Ilyenkor erőssebb a mebsi.

Lindee! Még van egy levél fogigátló amit be kel szednem sajnos. Pedi az előző babóca márciusi hónapban fogant, úgyhogy nagyon sajnálom, hogy kihagyjuk, de muszáj. :(
kislibus

lyndee:nemfogom elfelejteni,majd a hugom vagy a párom segíte feltenni a képeket meg asszem videófelvétel is készűlt.
Örűlnék neki,ha együtt babásodnánk :D :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, teszt?
Vendég

Luca,
teszt negatív, ez várható is volt, ha lett volna baba, azt tegnap látta volna a doki, a méhem meg amúgy is nagyobb, ez már a tavaszi babánál is kiderült. Minden jó vele, csak nagy. Hőm még lentebb ment. Este már utrot sem használtam, reggel sem, de nem akar megjönni. Hőm továbbra is lent, szóval tuti nem vagyok terhes.

Képzeljétek, Lili megint lebetegedett, szerintem nem lesz kedden műtét. Pedig annyira szeretnék túllenni rajta. Kicsit náthás csak, végülis keddig meggyógyulhat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lilinek jobbulást!

Lina, elküldeném Neked a diétám lényegét.Priviben küldjem, vagy írsz emil-címet?
Word-ös dokumentumban van.Nekem is emilben jött.
Vendég

Ott pontosan le van írva, hány órakor mit, mennyit lehet enni.Nekem nagy segítség volt.
Vendég

linácska:jobbulást a kis lilinek.Remélem mihamarabb túlestek a műtéten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luca:milyen jól haladsz előre már 9 hetesek vagytok,ez tök jó!!!!!!
Remélem a babák is jól vannak csakúgy mint te?!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus:Ne búsulj,hiszen ha a fogigátló segít akkor lehet egyből babás leszel.és ez már az utolsó hónap... :wink:

lina:nem baj,most jól kikezeled magad+diéta..aztán jöhet a baba. :wink:

luca:elküldenéd nekem is a diétát?vagy priviben vagy gingirlnet@hotmail.com

egyébként nagyon nehéz betartani?

KépKép
lyndee

Libus:Ne búsulj,hiszen ha a fogigátló segít akkor lehet egyből babás leszel.és ez már az utolsó hónap... :wink:

lina:nem baj,most jól kikezeled magad+diéta..aztán jöhet a baba. :wink:

luca:elküldenéd nekem is a diétát?vagy priviben vagy gingirlnet@hotmail.com

egyébként nagyon nehéz betartani?

KépKép
lyndee

bocsika,véletlen volt :oops:

KépKép
lyndee

Luca,
e-mailben jó lesz: dunai.melinda@t-online.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Hü, de sok mindenről lemaradtam!!! Alig birtam visszaolvasni:
Szoval dokinál voltam, de nem vizsgált meg. Elküldött UH-ra ott pontosan kiderült, hogy baba már nincs. Mivel spontán vetéltem 6 hetesen, igy kaparni nem kell. Hétfön megyek vissza dokihoz, gondolom, ha kevesebb a vérzés megvizsgál.
Akkor beszélünk meg mindent a továbbiakrol.

Nitácska ugye te vagy a női vonalon is? Már taliztunk!
encike 2

Lili és a kutya.... ebben csak az a szép, hogy nálunk elvileg nem jöhet be a kutyus, na de így hogy küldjük ki :lol:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk!

Nita!
MÁTÉNAK NAGYON VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Linácska!
gomba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mielőbbi gyógyulást és pocakodosást!
Lilinek is gyógyulást!

Encike!
Együttérzésem! Lehet, h figyelmetlenül olvastam, szóval vérezni kezdtél , úgy történt a baj? Sok erőt neked!

Luca!
Nekem ugyan nem derült ki gond, de szívesen megnézném a diétát. Kérlek küldd el nekem is! (az az emilcím jó, amiről küldtem a vértesztes infókat)

Napsugi!
Hogy vagy ma??????????????? Reggel én is azt hittem "hipp hopp, jön vuk", de csak ijesztgetett.....

Lyndee-kislibus!
Jó fészekrakást!! :D

Vidám napot-hétvégét Mindenkinek!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Ja lemaradt:

Lili naggyon édike!!!!! :D :D

Férjecském kitalálta, ha fiunk lesz, egyen Konstantin........NAGY KONSTANTIN........... ááááááááááááááááááá :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

szoktalak titeket olvasni.:)

Linácska
nagyon aranyos a kép a kutyussal. Helyes a kislányod! sajnálom a gombát, de azt gyorsan el lehet űzni. szorítok, hogy utána hamarosan jöjjön a tesó.

Zsuzsu
neked gratulálok a tesóhoz! (tudom, még nem voltál orvosnál, de szerintem minden rendben lesz) Nevetni fogsz. Anno 20-22 évvel ezelőtt :oops: én ismertem egy Nagy Konstantint személyesen. együtt zenéltünk, ő fagottozott én fuvoláztam, azóta nincs kapcsolatom vele.

mindenkinek szép napot, jó hétvégét.

Kép

Kép
syrynx

Zsu!
Igen jol olvastad. Vérezgettem . Ez van. De készülök lelkileg a köv. projectre.
Örülök, hogy babásodsz. Vigyázzatok magatokra.

Linácska!
Tök ari a kép!
encike 2

encike:örülök hogy nem lesz műszeres bef.,ez így lesz a legjobb!

Linácska:Nagyon aranyos Lili,és a kutyus is csodaszép! :wink:

Zsuzsu:ne is törődj vukkal,az a lényeg hogy lesz Ábelnek kistesója és kész :wink: már alig várom az első uh-fotót :lol:

nitácska:képeket akarunk!!!!! :D

KépKép
lyndee

Lyndee!
Hát gondolom, ha eddig nem kellett ezután se kell. Hétfőn megyek dokihoz bizti vizsgálgat vagy Uh-ra küld, hogy megnézzük mi ahelyzet odabent.
Szerinted is kell 3 honapot várni, ha nem volt beavatkozás?
Barátnőm 20 hetesen szülte a babát és rá 2 honapra terhes lett. Egészséges babát szült.
Rendeltem LH-t a márc.-t kikisérletezem peteérés szempontjábol.
encike 2

CSináltam vonalzot, csak nem találom, hogy ide hogy kell felrakni. Biztos kiüti pedg a szemem. Bezzeg, ha más lenne!!!!
encike 2

Megtaláltam segédletekben a profilt. Engedélyezve van az aláirás, de nem rakja fel. Hol rontottam el?
encike 2

encike:pedig ott kell a segédletek,profil,aláírásnál beszúrni és klikk a lap alján.

mindenkinek mást mond a doki.nekem műtét után is csak egy menszit kellett várni,szerintem neked is elég az egy menszi,de majd a doki elmondja hétfőn,attól is függ a dolog hogy mit lát.

de nem biztos lesz egyből pé-d,lehet az lh végig nega lesz.egy menszit mindenképp várj a teszttel is,de ez csak az én véleményem. :wink:

KépKép
lyndee

Probálom, probálom.
Hát hétfőn mindenféleképp megkérdezem, nehogy megint igy járjak.
a két csajszi, férjem tartja bennem a lelket.
De pozitivan fogom fel, az háha sokat segit.
encike 2

Nita!

Máténak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
Vendég

encike:igen vagyok a nőivonalon is ,több fórumba is.

linácska:olyan édesek együtt!!!!!!!!!!!!!!!

zsuzsu:nagyon szépen köszönjük a jókívánságot,amint tudok majd teszek fel képeket is:)

ppetike:neked is nagyon szépen köszönjük a jókívánságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te hogy vagy a nagy pociddal????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor máshol is taliztunk. Jok ezek a forumok. Nagyon sokat segitenek a csajok. Legalábbis most nekem.
encike 2

Nita!

Még egyenlőre elvagyok. Szeretném március 12-ig kihúzni, de majd a szerdai UH-vizsgálat eldönti, hogy mi legyen. Bízom abban, hogy azért nincs meg az a bizonyos 4000gr-os súly, amit 36 hetesen mondott az UH-os orvos. :shock: Szerdán beszéljük meg a dokival azt, hogy mikortól akarok befeküdni a klinikára, mert ugye Tura az nem a szomszédban van.
Vendég

ppetike:drukkolok,hogy kibírd addig!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha olyan nagy a baba akkor császároznak nem?
nekem anno azt mondta az orvos ha még fél kg-val nehezebb lett volna akkor tényleg császár.De nem hízott annyit így végűl 4000gr-mal szűltem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu!
Majd küldöm Neked is a diétát, de sajnos a másik gépen van az emil-címed, és még alszanak ott a gyerekek.De nem felejtem el!

Többiek, megkaptátok?
Vendég

Luca:Én nem kaptam meg,hová küldted?E-mailemen nincs.

KépKép
lyndee

luca:ez diétás recept???
nekem is elküldöd ha megkérlek?
köszike.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Alíz!!

PETIKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!! :D

Mit szólnál ha ma születne a kistesó? :lol:

Luca!
Türelmes vagyok, köszi!!! :D

Syry!
Nagyon aranyos vagy!
Megnézem Nagy Konstantin egyházalapító volt az első században... Barátkozom a névvel, de jobban szeretnék kislányt!
Nektek tesó?? :)

Lyndee!
UH kép nekünk nem lesz, ugyanis a Klinikán nem adnak. Magánrendelőben sincs UH. Csak akkor lesz kép, ha elmegyünk 4D-re.... Azért ne szomorkodj! :) :P

Encike!
Köszi! Neked is minden jót kívánok!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lányok,
Luca diétája nem fogyókúrás, csak a szénhidrát van benne kisebb mennyiségben. Sajnos mindkettőnknek erre van szüksége, rossz a szénhidrát anyagcserénk. De ezt előtte érdemes megnézetni, fölöslegesen kár belekezdeni, mert ettől igazán fogyni nem fog az ember. Én is benyakaltam ma egy nagy tányér székelykáposztát, na az nem diétás, viszont szénhidrát nincs benne...

Úgy néz ki, javul Lili, talán lesz kedden műtét. Majd holnap reggel kiderül.

Képzeljétek csináltam tortát. Hogy milyen lesz, nem tudom. Méteres kalácsnak indult, csak nem hosszába raktam össze, hanem egymásra, meg kerek alapra. Szerintem nem lehet rossz. A nagymamámnak most van a 72. szülinapja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Petikének és máténak is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Nagyon szép idő van odakint,22 fok volt a teraszon délelőtt :D

KépKép
lyndee

Sziasztok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na a fiam nyűglődik, később jövök! :wink:

KépKép
dreika

Szóval a hétvégénk fergetegesre sikeredett, ami ma reggel ezzel ért a csúcsra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsit haloványka, de a miénk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
dreika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?