Új privát üzeneted érkezett!

Momo, Elli,
Még annyi, hogy szerintem 2,1-ért egy 1 éves autó nem volt rossz vétel (és még manuális klíma is van benne).Kép

Zsuzsa,
Mi másfél éve voltunk Egyiptomban. Szerintem az 5*-os szállodák megbízhatóak, az ottani ételekkel, gyümölcsökkel nincs gond. Vizet fölösleges innen cipelni, lehet kapni palackozott ásványvizet. A csoportból senkinek nem volt gyomor vagy has problémája és mi nem is ittunk fertőtlenítőt (unicum, pálinka).
Védőoltás nem kellett. De azért kédezd meg a gyerekorvosotokat.

Csucsuka,
Drukkolok, hogy jöjjetek talizni!Kép
Ezt a szöveget én is megkaptam, tényleg érdekes.

Psandi,
Kutyázás édes lehetKép
Eseménydús napod vanKép

Kaksa,
Bocsi, de KépKépKépKépKépKépKép nem tudom abbahgyni a röhögéstKépKépKépKépKép Tudom, nem is olyan vicces.
Láthatjuk az új frizudat? Ti jöttök talizni?

Heppi,
KépKép

Sofka,
HaliKépKépKép

Barbi,
KépekKép

Mókuska,
PoloskákKép

Tali:
Sajnos nem lesz időm sütniKép Úgy tervezem vaníliás karikát, valami sósat és üdítőt viszek.

Nem is írtam még, hétfőn megint vágtam Roni hajából. Talin nem kiröhögni szegényt!Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Mariannak megírtam, hogy kb. kik jönnek. Ma este a köv. írta
Jaj, de jó, hogy többen el tudnak jönni! Nagyon örülök és remélem jól fogjátok érezni magatokat! Én próbálok mindent megtenni, hogy jól sikerüljön.Kép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok,
most csak gyors helyzetjelentek, hátha tudok éjfélig aludni 2 órát egyben (már ennek is örülnék). Ma éjjel megpróbálom már éjfélkor megetetni (eddig csak 2-3 körül kaptt kajcsit) hátha akkor alszik egy nagyot - mondjuk 4-ig, ó, bárcsak...Kép

Szóval Dagimadár 7,5 kg. Mindenki csodájára járKép, tegnap még a neurodokinéni is behívta az asszisztensét, miután meglátta Kevint 1 szál pelusban, hogy nézze meg ezt a jóltáplát kölkötKép

És most a képek, amiket a barinőm csinált vasárnap:
pusza
Elli, aki nagyon szeretne 3-4 órát aludni EGYBEN, megszakítás nélkülKép

KépKép
ellimami
 
 

 
 

MOST EZ MÉR' LETT ILYEEEEN????Kép
BOCS LÁNYOK, BOCSI, BOCSI!!!!
E
ellimami
 
 


Elli, nem Te irtad véletlenül, hogy meg van a mozgássorozat amit lehet csináltatni babókkal???Lehet,hogy rosta az agyam, de igy rémlik. Ha Te vagy az (vagy bárki aki magára ismerKép) kérhetnék egy példányt az e-mail cimemre??Dagi-babi irtó édesKépKép
Orsoly, Ti mifélét tornáztok? Ha publikus (mármint le tudod irniKép), akkor Te is megdobnál vele? Most ezen agyalok,hogy egyszer nekem is fog kelleni, jó lenne, ha tudnék mihez kapni.
Pusza,Barbi, aki még mindig nem ebédelt...

Kép
Kép
barbi
 
 


sziasztok!
most nem nagyon írok, mert megyek aludni, és elég hangos a billentyűzetem...
de néhány dolgot csak nem hagyok szó nélkül

kukkolók!
egy kis brazil szappanopera mindig van a tévében...

elli
Kevin tündéri

barbi
hihetetlen, hogy esik a hó, a kutya tök jó pofa!

momo
rohadékok, égjen le a háza, aki ezt csinálta veletek!

zsuzsi
miki-gyuris kép mentve, ha nem baj, hogy popós?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Csak roviden:
Tegnap este 8-ra szuloire mentem Dani sulijaba. 11-re mar haza is ertem, ejfelkor mar eppen aludtam is, reggel 6- kor szokasos ebreszto, elotte feluton valamikor egy fel oras szopi. Nem vagyok tul friss, de azert nem is panaszkodom, lehetne rosszabb is.
Hogy a ferjem hogy birkozott meg a 3 gyerekkel este az maradjon az o titka. Ugyan nem volt melegviz (eves karbantartas), igy nem kellett furdetni a kolykoket, de azert meg igy is akadt veluk moka es kacagas. Mikit nagyjabol "lerendeztem", de allitolag jo nagy siras kiserte az elalvasat, es utana is tobbszor felsirt, amig haza nem jottem (ezt nem szokta alapesetben). Onnantol, hogy hallotta almaban a hangomat megnyugodhatott, es aludt fel 3-ig.
Szuloin kisse lefaradtam.
Kolykokkel delelott nem lehet megmaradni a lakasban, Miki hisztizik, valoszinuleg faradt, mert nem alussza ki magat, koran kel. Ha kiviszem magammal a konyhaba, es probalok neki kulonbozo targyakat adni, hogy 3 masodpercre lefoglaljam, jon Gyuri es elveszi tole. Ugyhogy inkabb elmegyunk otthonrol.
Mikor hazaerunk egyszerre kene etetni a gyerkocoket, jo esetben van mivel, ha reggel a turelmem kitart addig, mig megfo a kaja. Mikinek persze elobb szopi, aztan kulon neki pepecselt bebi-cucc. Altalaban szinkronban etetem oket, mintha igy Miki erdekesebbnek talalna az egesz ceremoniat, megha egy porcikaja sem kivanja azt, amit megprobalok beletuszakolni!
Ma delutan pedig vendegsegben voltunk Dani osztalytarsaeknal, ahol 4 gyerkoc van, igaz nem 80 nm-en, hanem 3 szintes bazi nagy alapteruletu hazban, kerttel, meretes ebbel! Persze ugye vinni kell valamit alapon mig Gyuri aludt, de Miki nem sutottem egy csokitortat (double choc), az altalaban bejon. Volt is sikere, de megint egy fel percem nem maradt, csak sovargo pillantasokat vethettem a szamitogep fele.
Jol ereztuk magunkat, el is kezdtem irigykedni legalabb egy kertecskere, ha mar a haz a mereteivel meg almaimban is elerhetetlen. De mindegy, mert mire sikerulne megvalositani, addigra ugyis akkorak lennenek, hogy inkabb nyug lenne, mint aldas (menj fiam, vagd le a fuvet!)!
Na, most egy par perce lerogytam a gep ele, bogremben valami szar Radler limonades sorrel, kegyetlen rossz, aztan mindjart huzok is aludni, mert holnap meg nehezebb lesz felkelni, mint ma reggel volt!
Pusszancs mindenkinek, kukkolokat udvozlom!

Bocsi, hogy szemelyesen most keptelen vagyok mindenkinek irni, amulok es bamulok milyen utemben fejlodnek ezek a "friss babak", milyen szepek es aranyosak mindannyian!

faradt Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Élünk ám még, csak nagy lakáskeresési lázban égünk, lakóparknézőkre járogatunk, hitelek után érdeklődünk, támogatásokat kutatunk... És ugye az is bonyolítja a helyzetet, hogy 3 családnak kell, hogy megfeleljen a végeredmény, és két ingatlant is el kell adni baromi gyorsan... Olyan, mint egy húszismeretlenes egyenlet, csak itt milliókat lehet bukni... És ráadásul eléggé nézeteltérünk. Szóval a fejméretem 3 számot nőtt az elmúlt két héten a sok gondolkozástól Kép.

Pénteki talin érezzétek jól magatokat, nekünk sajna épp akkor lesz a kerekasztali megbeszélés a családdal.

Mi ez a kukkoló dolog??? Megkaptam Sofka levelét, hát, szegény Ő!!! Kép Nem szeretném visszahallani a magánügyeimet mástól, én ezt csak NEKTEK írom KépKépKép.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Myssnia,
Nem baj, hogy popos, ennyi talan meg belefer! Kép

Kép


Jo ejt,
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Zsizsa,
ugy hallottam, a koldokserv eleg gyakori a piciknel, nem veszelyes es tobbnyire magatol elmulik. :-)

Beu,
jo hallani, hogy vannak meg emberi lenyek, akik alszanak ejszaka :-] de egyebkent gratula :-)))
Jaroka formaju Lorinc :-)))
Hat en edigi keves szamu onallo kimozdulasom alkalmaval nem mertem elmenni nyilvanos WC-re... inkabb visszatartottam :-( viszont a millenaris parkban tok jo kis pelenkazo is volt az ominozus helyen, ott szopiztunk az asztalon :-)))

Ari,
teljesen igazad volt, a vasalnivalo megvar, a mokusok nem :-)))

Orsoly,
gratula orokmozgova valtozott Lackonak :-)))

Evi,
Petra tunderbogar :-))) nagy gratula neki az atfordulashoz! :-)))

Heppi,
szakacskonyv jaaaj :-))) teljesen kesz :-)))
Orsi kis izompacsirta holgy :-)))

Csucsuka,
szoveg tenyleg muxik :-) erdekes az emberi eszleles!

Andi,
gratula Daninak a kutyazashoz, cuki lehet :-)))
En is mar csomoszor terveztem, hogy felhivom azt a tokaranyos csajt, aki az utso szobatarsam volt a korhazban, aztan mindig kimarad, ugy rohannak a napok... :-( na hatha most adtal egy lokest :-)

Sofka,
NAHALAAZEGNEK :-)))
lepcso :-))) van fogalmam amugy, milyen erzes. A terdmutetem utan en is majdnem elbogtem magam, amikor eloszor sikerult annyira behajlitani a labam, hogy nem kellett keresztben ulni a buszon...
Feldobott azert vagyok, mert itt ulok es irok. Ma este mar hisztiztem egy jot, csak azt en is cenzuraztam, nem a kukkolok miatt, hanem Miattatok... most ez van, hangulatom mint a hullamvasut.

Barbi,
Adam nagyon cukor :-)))
Kutyus jopofi :-) latom, az idojaras hozza a formajat Feletek, emlexem, a kismamiknal is irtal extremeket... :-]

Mokuska,
az a bizonyos poloska, ami az emberen eloskodik, mas, mint a sima mezei/erdei fajtak. Remelem, Te az utobbiakkal talalkoztal, mondjuk az se egy matyohimzes :-]

Maci2,
utolag en is viccesnek talaltam, azert irtam le :-) ha formaban vagyok, akciok kozben is szoktam magamon rohogni, de mostanaban nem mindig jon ossze :-[
Tali: hat az a fo gaz, hogy nekunk nincs kocsink. Amugy csak egyedul mehetnek, az emberem 3-ig dolgozik, es picit felek ekkora kirandulastol...

Ellimami,
gratula Dagimadarnak a dagimadarsaghoz :-))) lecci drukkolj, hogy Viola karacsonyra legyen ennyi! :-)

Zsuzsi,
ez tempodzsuszto rendesen :-] de legalabb ferjednek is fejlodik az empatias keszsege :-)))
Kepzeld el, egy nagy hazat milyen melo vegigtakaritani...
A Radlert az emberem szereti! neha szolidaritasbol azt iszik, amikor en a Schlossgoldot :-)))

Miszike,
nagy DRUKK a lakaskereseshez! :-))) Csak egyet mondhatok: ne az "igazit" keressetek, olyan sosincs, hanem a megfelelot! En 7 ev alatt 3-szor koltoztem itt BPesten, tudom, hogy nagy melo es stressz.

Nahat, Viola eddig meg csak egyszer ebredt...
Lassan viszont en is elbucsuzom, kezdek kidolni.

Csak jokat!

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok lányok!

Én egy "jóindulatú" kukkolóanyuka vagyok, és van egy 7 hós kisfiam. Nemrég olvaslak benneteket, és emiatt Frissbabatopik-függő lettem.

Sofka.
Nagyon aggódtam miattad, és nagyon örülök, hogy visszatértél.

Zsurlo.
Látom profi vagy tejallergia ügyben. Mi mindketten azok vagyunk a férjemmel. Mogyoró fiam HA tápszert kap néha,de még szopik. Gyümit és zöldséget is kap.Szerinted mit adhatok majd később neki?

Kaska.
Vihogógörcsöt kaptam a sztoridtól,(de azért sajnálom).

Mókuska.
Minket is bepoloskáztak,de csak félig.Ugyanis a férjem csak félig Pató Pál, minden 2. ablakon van szúnyogháló.

Nadine.
Jobbulást kívánok apukádnak.

Lányok.
Van tippetek, hogy mivel vegyem rá 4!!! fogu vámpírfiamat, hogy ne harapja le a bimbit szopáskor?
Ha válaszoltok, köszi.

Zizi
zizi
 


Barbi: mi devenyannazunk, ezt sajna nem lehet otthon muvelni, szakember kell hozza. Egyebkent nem is torna, hanem inkabb maszazs.Kép

Zizi: nalunk is volt ilyen gond, bar nem is igazan harapott, hanem a fogai surlodtak a cicihez es ez fajt (de nagyon). En alt ilyenkor kivettem a szajabol, es megprobaltam olyan poziciot talalni, ahol nem fajt. Vgay mas pozban szoptattam. Ha tenyleg harap, akkor szolj ra eroteljesen hogy NEM, vedd ki a szajabol. Aztan visszaadhatod neki, de ha ujra harap, vedd el megint, rakd el a cicit es jatszatok vagy valami. Igy talan rajon, ha harap, biza nincs ciciKép

Miszike: sok sikert, nekunk mondjuk szerencsenk volt, az elso haz amit megneztunk az volt, amiben most elunkKép

Jajj, en nem tok olyan szep pontosaggal mindnekinke valaszolni mint Kaska, bocsiKép

Itt meg egy kep Lackorol, ez a kedvencemKép

Kép

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly.
Köszi a tanácsot, remélem Mogyi veszi a lapot. Bár a gyerek nem hülye, csak kicsi.

Nagyon édes a kiskirályfid.

Jó éjt lányok! Kidőlök. Zizi.
zizi
 


Sziasztok!

Kaska
fodrász KépKép de jó (ezt most csak suttogom, hogy én az esküvőm előtt voltam utoljára fodrásznál, azóta magam nyirbálom a sörényemet Kép Kép)

ja, a mobilszopi igazán nem ördöngösség, eleinte még én is csak ülve, kispárnával a karom alatt... most meg már szinte bárhogy bármikor Kép

Sofka
jajdejó! hurrá! örülök nagyon!!! KépKépKépKép

BArbi
hómunkás kutya haláli Kép Ádám édes Kép kerti szék Kép Kép

Mókuska
poloskák brrrr..., utálom a bogarakat!

Toffi
egyszer elkezdtem kötni egy sálat a férjemnek (akkor még csak jártunk), mindig karácsonyra szántam... 3 év múlva meguntam és kidobtam Kép

Elli
drukk, hogy tudjál aludni egybe egy kicsit vagy sokat Kép
Dagimadár képek Kép

Zsuzsi
szülői Kép, vendégség és csokitorta Kép fáradtság KépKép

Zizi
üdv itt
jaj a fogacskáktól én is tartok... ha olyankor rászólsz hogy NEM, és csak utána adod vissza?
Daninak még nincs foga, de a száját úúúgy összeszorítja néha és húzza a cicit, hogy ihaj

Amikor Apa hazajött, lementem CSAK EGYEDÜL a közértbe, olllyan jó volt! Hát régen nem gondoltam volna hogy ennyire lehet örülni néhány perc egyedüllétnek Kép

Andi
psandi
 
 


Orsoly
jééé, msot látom, ugyanazt írtuk Ziznek (NEM)
kiskirályfi Lackó nagyon aranyos Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Ma ment a nyügi lefektetéskor. Olyan igazi. Nem aludt el szopi közben, lefektettem, aztán kis idő múlva sírás. Bementem elhallgat. kijövök, sír. Gondoltam egy kicsit hagyom sírni. 30 másodperc után apa közölte, hogy nem bírja tovább, felveszi. Én ezt nem akartam, úgyhogy kompromisszumos megoldásként bement hozzá és énekelgetett neki. Végül elkezdte magát altatni, akkor kijött. Aztán elaludt. Az első hiszti. Nem nagyon bírjuk sírni hallani, remélem, nem lesz szükség erre a módszerre.

Orsoly! Ééédes! Jó, hogy jöttök tornázni.

Andi! Cicihúzás, jujj de szörnyű, ismerem én is. Én a havi bevásárlást szoktam egyedül a Tescoban, jaj, de jó az!

Zizi! Üdv itt. Segíteni nem tudok, én csak jajgatok az ínyharapásnál. Akkor csodálkozva néz. aztán vagy elengedi vagy nem.

Zsuzsi! Gyuri de nagyon cukorfalat. Remélem, kipihened magad.

elli! Drukkolok, hogy nyugodalmas legyen az éjszakátok.

Ma már nem olvasok többet, bár van lemaradásom, de kezdődik Az elnök emberei.

Jó éjt!

Beu
beu
 


Hetalvok ebreszto!!!

Orsoly,
Nagyon cuki Lacko a tronuson! Es milyen buszke a fogacskakra, csak ugy villogtatja!
Erdekelne a Deveny-Anna-modszer, Miki gyerek szerintem rendesen le van maradva, Postamaci hozza kepest csak lassitott felvetel, amilyen sebesseggel az en fiam eldol, ha ulesben elengedem. (Hadirokkant kuszas meg megvan!)

Miszike,
Azert ne stresszeld agyon magad! Bizz benne, hogy akkor es ott az lesz a legjobb megoldas, ami osszejon!

Zizi,
Gyere gyakrabban, es irjal is!

Psandi,
Egyedul vasarlas Kép. Ismeros erzes, sajna, nekem ilyen egyre ritkabban jut. Miota Miki megszuletett 3 alkalom volt. Meg a szuloire is ugy mentem lelkifurdalva, mintha szorakozni indulnek egyedul, apara hagyva a 3 fiut. Kép

Most is epp vasarolni indulunk majd, csak epp harmasban a kicsikkel!
Aztan viragot rendelunk a szomszedasszonyom (aki epp hazautazott a gyerkocokkel) ferjenek a szulinapjara a csaladja neveben, majd delutan miniprogram kereteben azt el is hozzuk.

Apjuk tegnap mire hazaertem a csaladdal a bulibol lereszelt egy fel kaposztat, es megdinsztelte, ugyhogy ma nem kell foznom (legfeljebb Mikinek), kesz a kaposztas teszta! Juheee!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Szép napot mindenkinek!

Csak gyors bejelentkezésre fussa, majd este jövök hosszabban.
Szóval reggel kiirtottam a 10. poloskánkat isKép
Kaska igen az a mezei fajta, én még ettől is paff vagyok.
Na megyek mert mindjárt hazaér apa és reggelizünk, megigérte, hogy hoz fincsi lángostKép

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!!!

Tofi,
Az jó lenne, ha tudnátok jönni Mariannhoz!!!Kép Drukkolok, hogy csak ál-mellgyuszi legyen, ne igazi, elhúzódó nyűg.Vagy már tuti az?
A képek nagyon jókKép

Beu
Éjszakáért (még a keddiért) nagyon irigy vagyok. Nálunk valamelyest javult a helyzet, visszatértünk a dedós módszerhez, nem gondolkodom, mi baja lehet, megszoptatom. Az éjfélibe pár szívás után bealudt, és a 3 órásat sem nevezném kajálásnak... Szóval valszeg nem éhes, de hogy mitől ébred...?
Anyukám szerint is mehet a banán, pedig Kevin születése előtt frissitette az anyu-program 3.1-et, Kép utánaolvasott a legújabbaknak, hogy ne mondjon hülyeséget, hisz a legnagyobb hugim is 22 éves...Kép
Kanyar-LőrincKép
Ja, kedden már mindenképp megyünk tornázni, nagyon gondolkodom, hogy ma is elmegyek valahova, hátha hagy Kevin kicsit edzeni...

Orsoly,
Tökjó, hogy így fejlődik Lackó! Eddig nem hívtam fel a külsős DA gyógytornászt, de asszem ma megteszem, nagyon jól hangzik az eredményKép Lackó a fonott fotelben télleg édes!Kép

Évi
Gratula a manódnak a forduláshoz!!!Kép
A képek is nagyon aranyosak!! Tali péntek du. Jöttök?
Az Edinás tali szuper lenne! Akkor én beszélek majd a Beával...Kép

Heppi
SzakácskönyvKép

Sofka,
De jó, hogy mégis vagy!!!Kép
Látom Beu is kérdezte: a talira én viszek 1-2 üveg/doboz lónyálat, meg valami aprósütit a közeli fini cukiból. Édeset, sósat. Esetleg Marcinak valami csörgőt vagy apróságot, ezt még nem döntöttem el.

Mókuska
PoloskákKép
Nem hívtok ki rovarirtót? Ez már elég érv apának, hogy felhálózza az ablakokat??

Zsuzsi
Leveled nyomán az ember elgondolkozik a kis korkülönbséges második babáról, hogy kibírja-e ép ésszel. A harmadik meg már szóba se kerülKép Jobb napokat neked!!

Miszike,
Drukkolunk a megfelelő kéró összehozásához.Kép

Na, megyek pihizni, Kevin visszaaludt, hátha nekem is sikerülKép
Pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Csucsuka, boldog nevnapot! A lanyod csak 2 nappal nagyobb, mint az enyem, hihetetlen, hogy miket muvel! Kép Varjuk a fotot az ucsorgesrol!

heppi, az en lanyomat is reggel mindig az agy vegeben keresztben es hason talalom, az elejen furcsallottam, de mar megszoktam.

Beu, kanyarban fekvo Lorinc Kép

Orsoly, gratula a fejlodeshez! Nagggggyon jo a kep! Kisherceg Lacko Kép

Barbi, irigyellek, imadom a telet es a havat. Itt Kistarcsan sokkal szebb a tel, mint bent a belvarosban. Olyan kis mesebeli lesz a mi utcank amikor szikrazik a ho es elnyel minden kis neszt... Na mindegy, egyszer ide is elerkezik.

mokuska, poloska Kép Nalunk is tele a haz fala, szerencsere csak kivulrol, valszeg szeretik a sargat. Ahogy kinyitom a teraszajtot rogton behelikopterez egy-ketto. Akkor szivtuk meg igazan amikor epitettunk a hazat. Mikor meg nem volt vakolat es ablak sem, akkor bekoltoztek a poloskak a teglak koze, mi pedig bekoltoztunk amikor meg csak egy szoba es furdoszoba volt keszen, a tobbi ugy volt vakolat nelkul. Es akkor elkezdtek elobujni a poloskak. Eleinte gyilkoltuk oket, aztan rajottunk, hogy csak akkor olyan iszonyatosan budosek, ha megijednek. Ezutan mar csak finoman racsalogattuk egy papirdarabra es kidobtuk.

Zsuzsi, ugy tudlak csodalni! Engem a helyedben mar regen idegosszeroppanssal kezelnenek valamelyik szanatoriumban Kép

Sofka, jo, hogy visszajottel!


Ezt a hozzaszolast mar tegnap ota irom, most egy kicsit le vagyok torve, mert mar majdnem meggyoztem magam, hogy menjunk a talira, amikor elromlott a kocsink. Nagyon szivesen talalkoznek veletek, csak egy kicsit felos vagyok egyedul az ilyen hosszu utakon, pontosan az ilyen kocsielromlasok miatt. Tegnap este elindultunk nagybevasarolni, itthon felejtettem a hordozokendot, igy visszafordultunk. Ez volt a szerencsenk, mert az utcaban elszakadt a kuplungbowdenunk es nem lehet tobbet sebessegbe tenni az autot. Nehany szomszed segitsegevel hazavontattuk a kocsit, apa most vasarolja az uj bowdent. Ha sikerul ma este beleoperalni, akkor talan el tudunk menni Mariannekhoz. Kiderul.
Pussz,
Kiszuny es Kincso
kiszuny
 
 


Sziasztok!
Ujra en, mert a nagy szomorusagban elfelejtettem feltenni a kerdeseim.
Tegnap eloszor kapott Kincso reszelt almat, erre 3x kakilt, egy alkalommal pedig egy az egyben viszontlattam a reszelt almat a pelusban, meg az "illata" is alma volt. Normalis ez? Lehet, hogy meg nincs felkeszulve a gyomra a mas etel feldogozasara, vagy hozza kell szoknia? Mi lesz,ha barackot adok, 10x fog kakilni? Kép
A masik problemam a babacipo. Fogalmam sincs, hogy mik a jo babacipo markak, es mik a jo arak? Milyen markaju cipot erdemes megvenni hasznaltan egy borzen es kb. milyen arban? Talan egyszer Zulu irt babacipokrol, de nem talalom sehol az arhivban. Kincsonek eddig csak nem igazi talpas cipoi vannak, ezeket hordja, ha setalunk, mert ket mozgasbol lekapja a zoknijat es felek, hogy megfazik, de szeretnek a bababorzen beszerezni 1-2 cipot elore es nem tudom, hogy milyet?
Es itt a harmadik kerdesem is: ti mikor adtatok eloszor tejpepet a manoitoknak?
Bocs a sok kerdezoskodesert,
pussz,
Kiszuny

Kép
kiszuny
 
 


Szia Lányok! Kép
Köszönjük a gratulákat az évfordulónkra! Éttermezés jól sikerült, mikor elmentünk, Anka elaludt, amikor felébredt, akkor is rendesen viselkedett.
Anka sajnos az átaludt éjszakát nem ismételte meg, többször is ébredt múlt éjszaka is, meg ma is, sőt, ma úgy döntött fél 5-kor, hogy neki elég volt ennyi, ő most játszani akar, viszont egyedül nem megy Kép, csak a mi ágyunkban, a sajátjában ordított. Aztán fél 6-ra sikerült álomba ciciztetni valahogy, úgyhogy egy picit még alhattunk fél 7-ig, amikor is csörgött az óra a páromnak, így én is felkeltem Kép.

Toffi,
nagyon aranyos Zsombi a barátnőjével! Kép Szép pár! Kép

Beu,
mikor betöltöttem az oldalt, rácsodálkoztam a pezsgőspoharakra, nahát, milyen jó gif, aztán látom ám, hogy nekem szól! Kép Köszi!!! Lőrinc csuda jópofa, járóka-alakban is! Kép

Csucsukáék,
utólag is boldog névnapot nektek!!! Kép

Zulu,
sapós Maca gyönyörű, a kis csibészes mosolyával Kép!!!

PsAndi,
hát nem siettünk nagyon, de még így is megjártuk egy óra alatt Kép!!! Iszonyatosan telezabáltuk magunkat, úgy éreztem, szétdurranok. Ráadásul jó fűszeres-sós kaját rendeltem, egész éjjel jártam ki vizet inni Kép!

Heppi,
megnéztem honlapotokat, tündéri a kiscsaj! Kár, hogy nem nagyobbak a képek... Keresztben fekvés: Anka is mindig így feküdt egy időben, szerintem azért, mert tetszett neki, hogy a lábát kitámasztotta a rácsokra. Most már inkább kuckózik, bebújik az ágy egyik sarkába a macijával Kép.

Azúr,
nem voltam még abban a boltban, mert kívül az van kiírva, hogy gyerekruhák 2 éves kortól 14 éves korig. Ezek szerint vannak kisebbek is? Hmm, akkor mégis benézek valamikor Kép.
Hát igen, édes a kiscsaj, ahogy "dumál", tetete, meg gigigi, meg dájdájdáj, ezeket tudja. Kép

Orsoly,
kúszáshoz gratula Lackónak, nagyon aranyos a fotelben! Nagyon huncut mosolya van! Kép

Évi,
szuperügyi Petra, hogy megfordult! Kép És ráadásul milyen szép is!!! Kép

Gombóc,
tele a leveled Kép jellel... Ugye, nem vagy depis??? Nagy-nagy vigasztalást küldök neked, gyere gyakran olvasni, ha írni nincs is időd, majd felvidítunk!!! KépKépKép

Maci2,
Manócska is megy? Óóó, most még jobban sajnálom, hogy kimaradunk Kép. Mondd meg neki, hogy én is üdvözlöm!!! Aztán jöjjön majd, ha lesz nete! Kép

Kaska,
jó kis napod volt Kép!!!

Sofka,
hááát, nagyon örülök, hogy visszajöttél! Akartam írni, csak nem nagyon volt időm, hogy ne hagyd magad terrorizálni. Te így érzed jól magad, ha ide írkálsz, legyél picit önző, és tojd le magasról a pletykálókat. Gondolj bele, milyen unalmas életük lehet, ha ez a fő szórakozásuk. Nem irigylem őket.

Barbi,
húúú, de hangulatosak ezek a képek, egészen megkívántam a telet, pedig én nagyon utálom! A pici fiad meg nagyon helyes!!! Kép

Mókuska,
poloskák ááááááá... Kép

Elli,
nagyon jók a képek, Kevin egyre jóképűbb, igazi kis pasi! Kép

Zsuzsi,
nem csodálom, hogy fáradt vagy... Szegény. Azért a dinsztelt káposzta tök jó dolog, látod, mégiscsak csinál valamit ez a Férj!!! KépKépKép Gyuris kép nagyon jó!!!

Miszike,
drukk, hogy találjatok nektek tetsző lakást!!! Kép

Zizi,
örülök, hogy itt vagy, akkor akár elő is léphetsz jóindulatú kukkolóból jóindulatú babanetfüggővé Kép, szóval gyere gyakran, és ha tudsz, képet is kérünk szépen!!! Kép

Kiszuny,
remélem, sikerül megcsinálnotok a kocsit, és eljuttok a talira! Ne szomorkodj! Kép

Huhh, hihetetlen, hogy Anka végig bírta... Bár szerintem mindjárt fölébred. Ja, és mire ezt elküldöm, bizti írtok még Kép.

Pussz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!Kép

Heppi
Én is megkaptam a gyed-igénylőt (tegnapelőtt). A szülési szabadságra kapott pénz sokkal jobban tetszik, kár, hogy nem maradhatKép
Csomó (féltégla) elmúlt, szerencsére Zsombi most elég jól evett, így megkapta a gyógy_Zsombi címetKép De azért megnézem a pózokat (egyszer próbáltam úgy, hogy Zsombi fordítva fekszik, nem jött be, csak nézett, hogy mi vanKép)
ReceptKépKépKép

Évi
Gratula az átforduláshozKép

Zsurló
Köszi a tanácsot, de akkor melyik kenőcs? Garmastan van itthon, a burow megy recept nélkül is? (ha még egyszer kellene)

Csucsuka
Ja, tényleg, most már rémlikKép (mármint a suli)

Andi
Gratula a kutyázáshozKép Én is szeretnék olyatKépKép

Kaska
Ismerős az esti sztoriKépKép
FodrászKép, klassz lehetszKép
MosogatógépKép, tesóm sógornője egy külön konyhaszekrénybe gyűjtötte a mosatlant, naponta ment anyuja és elmosogatottKép

Sofka
De jó, hogy megint itt vagyKép

Barbi
Kisfiad tényleg édiKép
Kutyus aranyos és még segít isKép

Mókuska
Fúj, poloska.
Nem szeretném 3 évig kötni a kardit, akkor fennáll a veszély, hogy soha nem lesz kész. Tegnap kötöttem 4 vagy 5 sort (= 1 cm), ma eddig egyetKép (egy sorban viszont 190 szem van, ez a háta... hol van még a végeKép) Egyébként Szandi már naponta nyaggat, hogy neki is olyat kössek, mint apának és mikor lesz már kész???
Fordítva/fejjel lefelé olvasás: szakmai megbeszélés címszó alatt term. vezetőnek odavitték az én főnököm kirúgó papírját, hogy úgy jó-e? Naná, hogy sikerült elolvasnom, azt a boldogságotKép

Maci_2
Remélem, mire talira érünk, még találkozunkKép
Én nem merek sütni, de mit vigyek???
Biztosan aranyos RoniKép

Elli
De jól néztek kiKépKép
Gratula a 7,5 kilóhoz, nem semmiKép
Szerintem az elején elkaptam a gyuszi torkátKép (nagy dudor, fáj, cici felette bepirosodva, az az, nem?)

Zsuzsi
Este 8-kor szülői? Nem irigyellek.
Csoki tortaKép
Én nem merek káposztás tésztát enniKép, pedig úúúgy szeretem.

Miszike
De jó Nektek, lakáskeresés... Mi talán jövőre, először el kell adni a vidéki 1+2-es panelt, az árából itt nem kapok semmit (vagyis de, egy 30 nm-es használtat, ráadásul felesben van apámmal, szóval max. egy garázst kaphatnék Kép)

Zizi
Üdv a jóindulatú kukkolónakKép
Zsombinak még nincs foga, az ínyével szorítja a cicit, ha jajgatok, akkor vigyorog, de el nem engednéKép

Orsoly
Haláli ez a kép, olyan jó kedvem lett tőleKépKép

Kiszuny
Drukk a kocsigyógyításhozKépKép
Szép nagyszemű KincsőKép

Tali: Apa azt mondta, siet haza holnap, hogy mehessünk mi is, de szerintem 4-nél hamarabb nem érünk oda.

Már két órája itt dekkolok, valami takarításfélét meg kell ejtenem a csendesebb változatból, úgyhogy puszi MindenkinekKép

Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Kiszuny!

Hat ez szigoruan szvsz, de en nem vennek hasznalt cipot a gyereknek! Annyira fontosak az elso cipok, es minden gyerek mashogy tapossa ki az ovet.....Szal en inkabb azt mondom, aldozd ra azt a (sok) penzt az ujra. Ja es ez megint szvsz, de en csak akkor fogom megvenni, ha mar tenyleg kell, hiszen elore nem lehet tudni, mekkora kell neki.

Kaja: teljesen normalis hogy viszonytlatod a cuccot a pelusban, hozza kell szoknia az ujfajta kajahozKép Nalunk miota megy a hozzatapi, majdnem minden pelusban van kaka! Pedig egyre jobban feldolgozza, laccikKép

orsoly

ps: koszi a bokokatKép
ps: Kiszuny, Kincso nagyon edes, kis hajasbabaKép
orsoly
 
 


Kiszuny,
én úgy tudom, hogy minden új kajához hozzá kell szokniuk, valaki írta itt régebben, hogy először ált. egy az egyben kijön. Szóval szerintem normális. Anka is gyakrabban kakil, mióta gyümölcsözünk.
Babacipővel kapcsolatban még én is tapasztalatlan vagyok, várom a válaszokat. Az is érdekelne, hogy mi a jó: lakásban adjak-e rá kiscipőt, vagy legyen mezítláb? Ha igen, akkor olyan igazi cipőcske kell, ami jó minőségű, ergó drágább, vagy olyan Zulu féle Kép tutyi is megteszi? A mi esetünkben álldogáló - segítséggel lépegető kiscsajról van szó.
A harmadik kérdésedre: én 6 hónaposan kezdtem el a pépeket adni neki, előtte csak gyümilevet kapott, mert székrekedéses volt. Pár hétig a főzikkel kóstoltattam, utána próbáltunk pár kanál tejpépet. Ankának nem ízlik, csak ha keverem valami gyümivel, akkor hajlandó enni belőle pár kanállal.

F.
franyo
 
 


Toffi,
a Burrow kenőcs jó a csomókra. Nekem azt mondták anno, éjszakára jól kenjem be vele a ciciket, utána tekerjem körbe magam egy törölközővel, és úgy aludjak. Persze lejött Kép, nem is beszélve az éjszakai szopikról, de a krém azért használt.
A Garmastan a kirepedezett, sebes mellbimbókra jó.

Pusz
F.
franyo
 
 


Heppi
Elfelejtettem megnézni a honlapod, de pótoltam! Édi a leányzóKép
Zsombi is kereszte rakja a lábát, amikor hason alszik.

Kép

Tényleg megyek, mert mindjárt ébredés is lesz, úgy hallom.
Toffi
toffifee
 
 


Franyó
Köszi a tanácsot (receptköteles?)
Remélem, nem lesz szükségem rá.

Cipő: én nem vettem Szandinak használt cipőt, mind új volt és betétes. Így tervezem Zsombinak is.

Toffi
toffifee
 
 


Elli,
KépekKép Szeretném már "élőben" látni KevintKép Szép súlya vanKép
Roni jövő héten lesz fél éves, majd leviszem megmérni. Szerintem nem lesz 7,5 kg.
Drukk, hogy tudjál pihizni.

Miszike,
Sok sikert a lakáskereséshez.
Sajnálom hogy nem tudtok jönni talizniKép

Zsuzsi,
Drukk hogy jusson egy kis időd pihizni.
KépKép
Látod, azért a te férjed is tud, ha akarKép

Kaksa,
Szerintem nem baj ha nem 2-re értek oda a talira, hanem később. A fő hogy gyertek. Úgy néz ki, Manócskáék is jönnekKép Azóta nem jelentkzett, lehet hogy megoldották a kocsikérdést (talán ti is befértek).

Zizi,
Üdv.Kép
Roninak még nincs foga, így tapasztalatom sincs. Ínyharapáskor rászólok, de nem sok eredménye van. Látom mások azért írtak.

Orsoly,
KépKép

Kiszuny,
Drukk, hogy a kocsi rendben legyen és tudjatok jönni talizni!Kép
KépKép
Úgy tudom normális, hogy a kakiban viszontlátod a kaját. Majd ha répát vagy spenótot adszKépKépKép
Babacipő témában nincs tapasztalatom és tejpépet sem kapott még Roni.

Franyó,
Átadom (Manócska). Kár hogy nem jöttök, olyan régen láttalak benneteket!Kép

Toffi,
Ha 4 körül értek oda, akkor még találkozunk. Kb. 3/4 5-ig maradhatunk. Remélem apa bokája (fáj és kicsit bedagadtKép) nem rosszabbodik! Mert akkor nem tudom hogy megyünk talizni.
KépKép

Maci_2
maci_2
 
 


Hivatalos velemenyt nem tudok cipo ugyben, en amondo vagyok, hogy a gyerekre lakasban nem kell cipo. En tapadotalpu vastag zoknit szoktam a labukra huzni, amikor mar hidegebb van, addig meg szimpla zokniban vannak. Ha mar akar vezetve, de setalna a gyerek az utcan, akkor rendes cipo jar neki, megpedig elsore uj, es akkora, mint a laba. Tehat gyerekre probalt jo minosegu cipo. Hogy betetes, vagy sem, errol ugy tudom megoszlanak a velemenyek, van aki azt mondja, hogy a betetes ellustitja a labat. Ettol en meg betetes-magasszaru-cipo hivo vagyok! Szerintem mindenkepp magasszaruval erdemes kezdeni.
Most ezt jol leirtam, de ha megtalalom Gyuri elso cipojet, es jo is lesz Miki labara (hasonlo felepitesu a labuk), akkor nem veszek ujat Mikinek valoszinuleg. Az viszont tuti, hogy Miki 9 honaposan nem fog jarni, ezaltal lehet, hogy a cipo sem lesz mar jo a labara.
Tutyit multkor turtam Mikinek, de bevallom pusztan sznobizmusbol, nehogy ma` lemaradjunk! Kép En ugy erzem, ez is csak egy ujabb dolog, amire figyelhetek, hogy el ne hagyjuk menet kozben (mint pl. a cumi, jatek, zokni). Mert persze Miki ezt is lerangatja a labarol, ugyanugy, mint a zokni (bar a kormanyig meg nem tudja eldobni! Kép )
Fentiek szigoruan sajat velemenykent ertendok, nem tudomanyos allaspont! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Hogy illusztraljam a dolgot, ime ket tegnapelotti kep Mikilabrol:

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Reggelt,

Csajok, a lányom 8 óta pörög, én már túl vagyok a 3. kávémon (mert tápi mellett lehet Kép ), de a gyerek nem eszik, nem alszik, csak dumál és jáccik az ágyában, vagy a földön vagy bárhol. ÉS sikongat, amitől pillanatnyilag le tudnék szaladni a térképről Kép olyan zombinak érzem magam. Ha sírna, akkor legalább hagynám 1-2 percig, ez alatt úgy kifárad, hogy ha felveszem, és megnyugtatom, egyből vissza is tudnám rakni, és már alszik is. De nem, ő köszöni szépen jól elvan!

Na, húzok megnézem van-e még kávé....

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Ezt meg sapkas Gyuri kuldi nektek (amugy ma 25-28 C fok varhato, de epp most talalta meg a sapkajat, es erzett hajlandosagot, hogy felvegye):

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan irok mert ebredezik a leanyzo.

Barbi, Zsuzsi, Elli, Kiszuny szuperek a kepek Kép
Elli igy legalabb megismerlek Kép valaszmail megy, keszuloben. Remelem tudtal aludni !(Itt nem kurtolom ki a telefonszamomat, meg felhivnanak a lathatatlan kolisok Kép ) Anyukad nagyon szuoer lehet, hogy a legujabb szakirodalmat is elolvasta. (Nehany gyerekdoki kovethetne peldajat Kép)

Zizi
Szerintem Urszila profibb mint en tejallergia ugyben. Attol fugg szerintem, hogy tejcukor erzekenyek vagytok -e vagy tejfeherje erzekenyek, nalunk inkabb tejcukor erzekenyseg van, ez a jobb Kép. Aludtejet, kefirt, joghurtot, túrót, sajtot lehet enni es amikor be lehet vezetni (nem tudom pontosan mikor, en 1 eves kor utan probalnam, bar ugy olvastam valahol hogy 8 honapos kor utan lehet mar probalkozni) akkor a babanak is lehet adni.
En is tartok tole, hogy Andusnak tejallergiaja lesz, szerintem a 2-es tapszer utotte ki, most 1-est vettem, de nem fogadja el (nem is kell szerencsere) de peldaul a Hippes biotejpeptol nincs baja. Nem ertem...Ha nagyobb lesz eloszor lehet, hogy a laktozmentes tejet probalom ki. A tejfeherje allergia, az eleg rossz, bar van szojatej, rizstej, szojabab-turo (tofu) ezeknek eleg jo a feherjetartalma, bar nem tudom mennyire lehet fozocskezni pl. a szojababtejjel...

Maci2
hat en se a felnotteknek vinnek vizet Egyiptomba, hanem a babanak, ha itthon se lehet asvanyvizet adni nekik. Bar lehet hogy igazad van, es meg kellene tudakolni mennyi az ottani vizek asvanyianyag tartalmat.

Miszike
hat megis el kell adni a hazat? Kép Sok sikert, es kitartast. Brr lakaskereseres.

Kiszuny
en szinte eloszor tejpepet adtam Andusnak, gyumolcsle, tejpep, gyumolcsok, fozelekek. (De nem tudom, hogy szabalyos). Andus is felig vasarhelyi(tattiföldi Kép) talan mint Kincso.

Siras van, most baba baba-zas, inkabb megyek
sziasztok
Zs & a szintenzoknitlan bababazo A.
zsurlo76
 
 


Sziasztok,

Csucsuka, Sofka,
boldog névnapot kívánok!Kép

KicsiZsófinak isKép.

Talira sajnos biztos nem megyünk, bár már jobban van Dávid, de még volt egy kis láza éjjel.
Macóka meg fogzik, vagy én nem tudom, mit csinál, de hajnali 4-től 6 ig üvöltözöttKép, bármit csináltam.

Bocs, most nem leszek túl alapos, csak látom, szóba kerültek a cipők. Nekem az ortopédián azt mondták, hogy csak új cipőt kapjon a kölök. Döntött sarok nagyon jó, mert a boka befelé dőlését megakadályozza. Ilyen pl. a Dr. Leo cipő. Az szobában is ajánlották a szandálviselést, mert a kemény, egyenes talaj nagyon megterhelő a picik lábának. De tudom, hogy van doki, aki pont az ellenkezőjét mondja, igazából még nem játszották le ezt a meccset az ortopédusokKép.
Én Macóra ráadom Malacka első szandálkáit, mert azt még tuti nem taposta ki, többnyire a babakocsiban ücsörgött benne. De úgy 19-től felfelé, már biztos csak újat kep Mac, már csak azért is, mert Malacka motorozása nem épp cipőkímélőOKépKép.
Van egyébként egy jó könyv ebben a témában, ha valakit érdekel, előkeresem a szerzőt és a címet.

Kiszuny,
Mac nem kap tejpépet, mert az is tejalapú, helyette rizstejből kotyvasztok tejbepapit kukoricadarával, vagy grízzel, meg ilyesmikkel.

megyek, mert Mac betojtKép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Még valami eszembe jutott. Első cipőnek nagyon tudom ajánlani a Falcon márkájút, nagyon jó kis könnyű, hajlékony a talpa, és viszonylag olcsó. (4-5e körül) A játszóteres képeken az van Mac lábán, talán látszik belőle valami.

Megyek visszaolvasok, ha hagynakKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Furcsa, Friss Babak a topik cime, aztan mi mar itt a cipokrol diskuralunk! Oregszunk!!!

Nosztalgiazom: a franciaknal olllllyyyyan jo babacipoket lehetett kapni, 2000-2500 forint koruli osszegert, hogy csak na! Itt Nemetorszagban is joval olcsobbak, mint otthon.

Gyuri megharapta Mikit. Pontosabban kishijan leharapta a labujjat! Eddig nem tunt fel, hogy ilyen verszomjas a kolykom!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Lili bealudt, ugyhogy gyorsan bejelentkezek.

Elli
Mekkora fiu Kevin!Kép Lili 5 hónaposan volt 7,8 kg és mindig megjegyzik milyen nagy lányKép

Zsuzsi
Hát nem semmi, este 8-kor szülőiKép Csodállak hogy birod ezt a strapát, én sokszor egy mellett is alig győzöm (majd belejövökKép)
Lili zoknijának is mindig ez a sors jut, alig győzöm visszaadni rá.

Zizi
Üdv itt közöttünkKép Annak idején én is igy kezdtem, napokig csak olvasgattamKép

Orsoly
Nagyon édi Lackó ahogy trónol a nagy fotelbanKép

Psandi
Ismerem az egyedüli bevásárlás érzését, tényleg nagyon jó-csak az a baj, hogy ritkán van rá lehetőség!

Kiszuny
Drukk, hogy minél hamarabb elkészüljön az autótok! A miénk is mindig akkor romlik el mikor a legnagyobb szükség lenne rá, még szerencse, hogy a férjem sógora autószerelőKép
Kincsőnek gyönyörü szemei vannakKép
Látom nem sok különbség van korban a gyermekeink között. Én gyümölccsel kezdtem már négy hónapos kora után kóstoltattam aztán kb. 4,5 hónapos volt mikor már egy őszibarack levét megette. Ritkán kapott banánt is, két hete pedig reszelt almát. Ja, főtt krumplit és répát is adtam már neki, de azt még nem sokat. Tejpépet még nem kapott, azzal még várok egy kicsit.

Toffi
Nagyon édi ahogy Zsombi alszikKép

Na megyek harapok valamit

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Elkezdem maratoni irományomatKép.

Elli,
nálunk azért van mindenből dupla készlet, mert meguntam, hogy a kanalak és tányérok a gépben rostokolnak, amig be tudom indítaniKép. Így most pont jól jön ki.
Nagyon aranyosak a fotók! Az a rugi! A kis bajuszkával a tappancsán!Kép
Talit nagyon sajnálomKép, úúúúúgy mennék! De majd legközelebb összejön, remélem.

Toffi,
mellgyuszKép. Nekem az jtt be, hogy egy nagy kád melegvízben kézzel fejtem, és masszíroztam a csomót. Meg az, hogy mindenféle helyzetben szoptattam egy keveset, hogy mindenhonnan kiürüljön a cucc.
ZsombifotókKép.
Szerintem engem is olvas a család, no de sebajKép!

Kaska,
dzsízisz. Azért Malackának könnyebb dolga volt, nem kellett szoptatniaKépKépKép.

Orsoly,
kúszásKép. Fotó tündéri, már csak egy korona hiányzik a kobakjárólKép.

Évi,
gratula a forgáshoz!Kép Nagyon ügyes és szépséges Petra!

Heppi,
jó ez a sztori, csak az ember kevésbé kacarászik rajta, ha ríltájm megy a dologKépKépKép. Bár velem gyakran előfordul, hogy egy dolog annyira abszurd, hogy inkább röhögök, pedig sírni kellene rajtaKép.

Beu,
járókaalakúLőrincKépKépKép.

megyek vonatozni, folytköv későbbKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Eszembe jutott még valami!
Volt már valamelyikőtök az Aradi u-i MegaToysban?
(IV.ker.)Milyen?
Szombaton nagy bevásárlást tervezünk, először Auchan aztán usgyi babaülést venni majd végül a vasuttörténeti park (apa imádja a vonatokat és gőzmozdony verseny lesz).
Remélem birni fogja a kis tündérkém!

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Zsuzsi,
és képzeld el azt, mikor arról csacsogunk, hogy elengedjük-e friss babánkat azzal a halálpólós fickóval/ill. kékhajú csajjalKép.
Cipőárakért irígyzulu, itten aranyárban mérik ugyeKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Lányok!
Nagyon köszi az invitálást! Képünk sajnos nincs, mert nincs digink, de rajta vagyok hogy apát meggyőzzem. Nagyi most vitte el a kisbetyárt, ezért összekészülök a holnapi sulira. Szerintetek normális az az ember, aki egy izgő-mozgó baba mellett fősulira megy? Nagyszülőkre való számítás kb. 5%+ egy férj.
Igaz ha Zsuzsi74 bír 3 sráccal, akkor nekem a suli nudli.

Zsuzsi74.
Nagyon nagyon tisztellek ezért, és még a humorod is szuper.

Zsurlo.
Köszi a tippeket, a rizs- és egyéb tejeket kipróbálom majd.

Mindenkinek kösz a harapós rágós tanácsokat, ma bejött!!!!!

Elköszönök, jó talit, remélem hétvégén tudok jelentkezni.
zizi
 


Ilyesmi cipokrol gondolom pl., hogy idealis jarni tanulasra:
http://www.elefanten.de/content_manager/page.php?edbc_entw_ID=&edbc_gesc_ID=&edb c_parent=2003&dbc=a00a3e8629eb598511e725e04874e2dd&edbc_ignoreParent=0&ID=22967
"Elefanteneknal" keresztbe is szamozzak a cipoket, mert ugy van keskenylabfeju, meg magasrusztu gyerek!

Zizi,
Azert neha engem is elhagy a humorerzekem. Sot, nem is csak neha, de mire idekerulok a gephez, altalaban mar megoldodnak a necces helyzetek.
A suli kikapcsolodas lesz, igaz, vizsgakra tanulni nem egy leanyalom, de mar nem is vagyunk lanyok, elvegre!
Dani mellett meg en is tanultam, egy fosuli, aztan meg egy egyetem, de persze mindig megfogadtam, hogy soha tobbet gyerek mellett tanulas! Most mar persze hianyozna valami agyat is mozgasba hozo tevekenyseg!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zulu,
Kép Kép Kép halalpolos ficko, kekhaju csaj!
Danikamnak eddig szerencsere egesz normalis lanykak tudtak tetszeni. No de mondjuk minden nap masik, de max. hetente egy uj!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi,
igen, Elefanten szuper, azt is néztem Macónak, de az ára elrettentett (16000Kép). De utána ilyen jellegű talpakat kerestem. Malinak muszáj megvennem az Elefantent, pont a rüsztje miatt. Csak azt nem értem, Mo.on miért nem jöttek még rá a gyártók, hogy a hosszon kívül a bőség is számít egy gyerekcipőnél.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Hali Csajok!

Cipő ügyben, én az erzsébeti piacon vásárolok egy néninél, mindig Melania-t. Ez olyan gyógybetétes mint pl a szieszta, csak nem 10ezer, hanem 5300 forint. Eddig nem vettem látatlanban, csak felpróbálással. Most volt előszőr, hogy gyerek nélkül vásároltunk, igaz egy napos visszaviteli garanciával a nyugatinál lévő Salamander boltban. Itt szokott lenni kiárusítás, így a srác kapott egy 23as magasszárú zártcipőt és egy rendes simpatex bakkancsott (24est) szumma 6ezerért. Szerintem nem volt rosszvásárKép. Gumitalpú tutyi nálunk nemjött be, izzadt benne a lába. Otthon én is úgy csinálom, mint Zsuzsiék, bár Danónak van már papucsa is... Mondjuk azt is megkérdezték soxor a nyáron, hogy honnan van, mert papucs létére nagyon jól fogja a lábat (kinai boltban, adidas koppintás, de az eredetit már nagyon rég nem lehet kapni, pedig télleg jó).

Zizi, dobjá hozzám egy mélt, akkor kapsz táblicskut, lehet belőle puskázni ISKép

Zsuzsi, én fiam még az érett nőket komáljaKép) Zulu, mikor nézegetjük a képeket te vagy "A Nénike, szeretem", nézegetni meg sűrün szoktunk, így bizti nem felejt elKép

Sajna talira nemtudunk menniKépKépKép. Már mindent leszerveztem, erre apának létszükséglet a kocs... Apósét meg nem merem vezetni (párhónapos Xsara, normál váltós, én meg beszarialak) Most látom, még manócs is ott lesz... Mondjátok meg, hogy puszilom ezerrel, nomeg hogy hiányzik!!!

na mennem kell
pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Zsuzsi,
nagyon édi Miki lába, gondolom azért is vette le a tutyit, hogy látszódjon mily csinos.Kép
vérszomjas GyuriKép előbb utóbb elégtételt fog venni Miki ne félj, ha máson nem a játékain tutiKép

Zulu, Zsuzsi
köszi az infókat cipő ügyben, kezdő mamiknak nagy segítség ámKép

Zulu,
nagyon édes Mac a játszóteres képeken, gratula

Beu,
járókaalakú Lőrinc élőben is gyönyörű
azok a szemekKép Bencének is tetszettekKép

Orsoly,
Lackó tündi-büdi a fogacskáival, gratula!Kép

Urszila, Mariann
mi nem tudunk menni a holnapi talira, mert se kocsi, se apaKép majd legközelebb, jó talizást!

Franyó,
Anka úgy látszik követi Bence "példáját"Kép, szegény Te+én

most csak ennyi, mennem kell, ez idő alatt hordozófogságban volt a gyermek egy serclivel, de már végzettt és méltatlankodikKép
pusza,
Timici
timici
 
 


Sziasztok!
Megvettuk a betetes rugit Kép. Ha nekem anno kellett volna hasznalni kb. ugyanilyet kaptam volna! Gumibugyi a combja kozott egy muanyag lappal aminak nincs lekerekitve a szele. Patentokkal zarodik. A commbreszenel a muanyag van Bori labanal.
Hasznalt valaki ilyet? Nem letezik ennel korszerubb? Ha igen hol lehet beszerezni?

Most ennyi Bori nagyon nyugos, lehet hogy a rugi miatt.

Ari
ari
 
 


A commbreszenel a muanyag van Bori labanal. ez nem lett igy tul ertelmes a nejlon ami bugyi belsejeben van erintkezikk a borevel. Lehet hogy ez masnak nem tunik fel annyira, de ehez tudni kell, hogy muszalas ruhaban en nem kapok levegot. Muanyag ruhak erintesetol is ki lel a hideg.

Ari
ari
 
 


Sziasztok,

ded édesdeden alszik, délben evett, most meg már 4 múlt. Lassan kelhetne is, ha ahogy a ciciket elnézem. Apropó, kísértést érzek, hogy fejjek egy kis tartalékot, hátha hozzátápiba jól jönne az anyatejci. De félek is, hogy akkor mindig fejnem kell majd, mert Bálintka keveset eszik, mindig csak az egyikböl, és az se ürül ki. Fejnem nem kellett csak 1-1 napot az elsö 6 hétben. Az itteni szülésznök úgy tanácsolták, hogy fejni csak ha már muszáj. Mit gondoltok?

Az olvasással le vagyok maradva, tegnap este nem ment anett, csak emil. Kép Vagyis piros mérges fej, fene egye a sonerát, havi 50 ercsiért sz..t se nyujtanak.

Tegnap nagyon zürös napunk volt, kutyimnak kullancsa volt, és egyébként is kellett öt orvoshoz vinni oltásra, de nagyon nehezen tudtam csak elintézni, h bevegyenek minket akkor mikor a férjem tud vigyázni a babára, mert oda nem mehettem babával. Tiszta ideg voltam egész estig. De most már rendben van szegénykém.

Ha visszaolvastam, írok, de most megint annyi minden van (inkább le se írom amíg nincs nyélbeütve), és este meg látogatóba megyünk + egy sürgös melóm akadt, vagyis meló nem lesz vele, de azért mégis meg kell csinálni, na jól elhomályosítottalak Titeket. Kép

Még mindig alszik...hmm

Pálma és babakocsiban szunyáló Bali
pálma
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?