Új privát üzeneted érkezett!

Boszi! Nem ismertem ezt a fotóoldalt, de láttam már ilyen képeket! Nagyon aranyosak, bár nem valami olcsó... :shock:

Fiora: én a kórházba két nagy táskával mentem, de elég lett volna sokkal kevesebb cucc is, bár inkább legyen, mint ne legyen ott valami :lol: Viszont nekem anyu meg a párom is mindennap hozta be, amit kértem. A kaját főleg, mert az nagyon pocsék volt... bár azt hallottam, most már jobb...
És megvan már minden a babának? Babakocsi, hordozó, ruhák, kiságy? :lol:

horvviki

Nekem a kaja isteni volt a kórházban,de amit hoztak be azt is jóízűen ettem meg! :P
Egy nagy börönddel mentem be,és + millió cuccal jöttem ki!
Szomabti napon szültem,és szerdán jöttem haza,de már péntek délutántól bent voltam.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fiora: mi ugyanigy jártunk. Nekünk sem mutatta meg az arcát Fanni, két kézzel takarta magát :lol: De ugyis nagyon édes volt, és sirtam miközben néztük őt. A forró csoki sem segitett...

horvviki

Ja, és mivel nem mutatta meg magát Fanni, nem kérték el a pénzt! Rendesek voltak

horvviki

Viki akkor szerencsétek volt,hogy nem kellett fizetni.
Egyik barátnőmék a Brendonban voltak először uh-n. Én olyan pocsék képeket még nem láttam,amit ott csinálnak! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na, Fanni felébredt :? Fél órát aludt, tehát fél órát hagyott pihenni... még a reggelimre sem volt idő.... Vessetek meg érte, de ha nem mennék vissza dolgozni, szerintem rövid időn belül kikészülnék... Nekem kell, hogy kicsit mással is foglalkozzam... :oops:

horvviki

Viki szerintem senki nem vet meg érte,teljesen normális amit érzel,és csinálsz! Én is másképpen vélekednék szerintem,ha nem lenne ilyen jó a kisfiam! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Én is direkt ittam kakaót a 4D előtt és ettem csokit is, de nem segített. A babaszoba 95 %-os. Ágy, pelenkázó, kád stb. már van. A ruhákat is kimostam és kivasaltam már. Babakocsit és hordozót kaptunk egy ismerőstől.

Kép ennyi látszott belőle, az arca mellett a bokája és a lábfeje látszik :-)

Kép
fiora

Hú, Fiora, kellett néhány perc mire kisilabizáltam a képet! :lol: :lol: :lol:

horvviki

Huuu nekem nagyon kellett a képet néznem! :lol:
Én 3 ágyas babás szobában voltam,ahol TV és hütő is volt a fürdővel együtt! Nagy szerencsém volt,mert egyedül voltam végig,így nem kellett senkihez sem alkalmazkodnom. 5000/éjszaka volt

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika 31 hetesen :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki: igen, én már láttam párszor és így már könnyen megy :)

Kép
fiora

Itt vagyok én is:) kicsit szarul vagyok hányingerem van meg szédülök stb de a teszt még nem mutatott ki semmit majd egy hét múlva újra megcsinálom szerintem nem lehet ez más nem ettem semmi olyat amitől émelyegnék stb.ja meg sokat járok pisilni is :) szóval majd valami érzékenyebb teszttel megcsinálom újra ha kedden nem jönne meg :):):):)

Jó sokat írtatok de kia: gratula a kaksihoz anyatejes babáknál van hogy 2-3 napig semmi gege 4 naponként kakilt annó.

Trécsi nem semmi a párod de nem is részletezem fel a fejjel és később próbáld meg újra a beszélgetést.

Nálunk roomin.in vvan a kórházban és a csecsemősök is nagyon rendesek voltak annó.

nika70
Salgótarján

Nika nem is mondtad,hogy tervezitek a kistesót?! :lol:
Izgulok én is,és majd várjuk a hireket ám! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nika? Csak nem? Drukkoljunk?

Fanni visszaaludt, kiváncsi vagyok, hány percre...

Boszi: a ti képeitek nagyon jól sikerültek.

horvviki

Gabika még alszik,megcsinálom az ebédjét! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fanni tanulhatna alvás ügyileg egy kicsit Gabikától :wink:

horvviki

Én már meg is ebédeltem,de Gabika még mindig alszik 10 óta! :lol:

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez! :P
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki lehetséges,hogy a második gyerek nem lesz ilyen jó alvó!De én és apjuk is ilyen jó baba volt,meg titreménykedtünk azért! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ti próbáltatok már ROSSMANN-os pelust?
Egy barinőm nemsokára szül,és gondoltuk,hogy BABYLOVE-t visszünk neki,de neki csak a ROSSMANN-os kell! :roll:
Még jó,hogy említette,s nem vettem már előre meg.

Na Gabika felkelt,megyek etetni!
Nem tudom lemegyünk-e,mert elég bizarr az idő! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja és a csajszi közelébe nincs is ROSSMANN,de neki azért az kell,mert csomó mindent elolvasott,és csak ennek és a LIBEROnak van 3 védőgátja! :roll: Libero az tényleg szuper,de a másik is??? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: még soha nem vettünk Rossmannosat, nem tudok nyilatkozni... de szerintem majd a barátnőd is feladja az elveit, mert előre úgy sem lehet megmondani, hogy melyik babának mi válik be...

horvviki

Hát igen én is ezt mondtam neki Viki,de hajthatatlan,mert ezt és ezt hallott! Pedig már küldtem neki sok - tapasztalotot a pelussal kapcsolatban,amit a neten találtam...
És ráadásul a mani se veti fel őket,tehát szerintem nem kellene így ugrálnia,próbáljon ki többet,és majd rájön mi a nyerő! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Húúú de sokat írtatok!

Trécsi
Szerintem is - hétvégén próbálj meg ismét beszélgetni vele..
Drukk!!
Főzés..
Épp most hívott Apa - a tojáslevest már tegnap előtt mondta , most eldöntöttük, hogy grízes tészta lesz a második (jó, hogy csak estére kell főzni, akkor ér haza :P )

Azt is mondta, hogy holnap jön a sógornőm és a keresztlányunk , pedig tegnap kicsit összevesztekApával telefonon. :? Jó gyorsan eldöntötték... 1 nappal előtte. :evil:
A legszebb, hogy állandóan ki kell menni értük a Délibe, pedig nem nehéz idetalálni... bár kocsival sem tudnak...
Már rosszul is vagyok, ha belegondolok, hogy mennyi kiabálást, hisztit kell majd hallgatnom :evil:

Csak csajok - én is szoktam nézni, ha Levivel felkelünk...
Ma ébredt 8 előtt, így néztem..
Szandi tényleg jól néz ki 3 gyerek után.

A Babylove termékek közül még csak a popsitörlőt próbáltam ki - jó.

Nika
Szeretnéd ha pozitív lenne?
Én ettől félek... remélem még úgy 3 évig nem látok ilyet :lol:

Gabika Nagyon aranyos a képeken...
Látom szokott Apával játszani és nagyon élvezi :wink:

Viki
Remélem jól fog sikerülni az osztálytali.
Na mit veszel fel?

Fiora
Nekünk a dokinő akkor írta fel, amikor a kórházban voltunk - Apa beugrott érte az egyik nap és kiváltotta.
A gézlapot pl. nem is használtuk :?
Zsófi arcát rögtön láttam :lol:
Levi is ilyen volt... vagy a lába vagy a keze volt előtte.
De a csoki hatásos volt. :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Egy láb:
Kép
Egy kéz:
Kép
De végül...
Kép

6 óra 7 perccel a megszületése előtt:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Most olvasgattam a topik elejét...
De jó nosztalgiázni :lol: :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boszi mi használtunk rossmanos pelust nagyon jó és olcsó is :):):):)

Igen szeretnénk ha összejönne hiszen nekem már nem sok van hátra a termékeny éveimből meg az sem lenne gond ha nincs nagy különbség szóval jó lenne ha pozitiv lenne a teszt :)
Kia én egy évvel előtted járok:) amikor két hónapos volt Gege én sem akartam még :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Jo sokat irtatok :) Csak kicsit teszem ki a labam a topikrol, es tobb oldalas lemaradasba kerulok hirtelen. :)

Voltunk delelott megnezni Aronnal a Csiki-beges jatszohazat. Tetszett nekunk, bar valoszinuleg majd csak kesobb lesz erdekes, ha majd jobban egyutt jatszik a tobbi gyerekkel. Meg baromi draga is, egy ora 700ft. Volt ott egy jo kis hinta, Aron imatta :P

Mi mar vettubk Rossmann-os pelust, vegulis eleg jo, hasonlo szerintem a babylove-oshoz. Arban majdnem ott van, ahol a Pampers, akkor meg inkabb a Pampers ... legalabbis szerintem.

Aronnal beindult a szeparacios szorongas, nelkulem egy lepest sem tesz meg.... delelott is meg delutan is csak fel orat aludt, amint az apjaval hagytam, hogy pihenjenek egyutt (ejszakas volt a ferjem), egybol felebredt, es utana mar csak sirt, nem aludt vissza. Most is itt van az olemben, nem szakad el rolam :)

Nika,
Megy a drukk ezerrel! +++++++++++

Kia,
Orulok a kakinak :)

Viki,
Nemsokara megtanulja majd Fanni, hogy hogyan uljon vissza allasbol, es akkor kicsit konnyebb lesz. Illetve nehezebb, mert akkor meg pakolni fig ezerrel :)
Erezd jol magad a talin!

Boszi,
Gabi a naturjoghurtot mennyire eszi?? Nalunk meg mindig nem igazan fogadja jol ... hiaba, savanyu...

Na, majd mindjart folytatom!

KépKépKépKép
thelga

Trecsi,
Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!! Beszelgetes nyugodt korulmenyek kozott! Amikor nem faradt! Ahogy a tobbiek is javasoltak!

Fiora,
A babanak mi is azutan irattuk fel a dolgokat a dokinovel, miutan hazajottunk, leven, hogy utana valasztottam csak gyerekorvost. Gezlapot vittem be, alkohol meg hintopor volt. Pelenkat is vittem be, azt hiszem napi 3-at adott a korhaz, de nem volt eleg. Popsikenos a promocios ajandekok kozott volt (suducream, baromi jo, csak nagyon draga). Tenna betetet vittem be en is, de adott a korhaz, igy az enyembol nem is hasznaltam szinte egyet sem. Az Istvan korhazban szultem, programozott csaszar volt, farfekveses volt a baba.

Boszi,
En nov 8-an meg dolgoztam, aztan 9-en mar nem, mert egy vizsgalatnal kiderult, hogy nyitva a mehszaj, igy utana fekudni kellett, be is varrtak :( Ekkor voltam a 22-24 het korul, gondolhatjatok, hogy be voltam parazva.
Az utolso ket honapban viszont mar felszabadultabb lettem ismet, ereztem, hogy baj nem tortenhet. Csak hat nem fordult meg a baba ..... a kis huncut :)

KépKépKépKép
thelga

Helga!

Én is megnéztem már a Csiki-Begés játszóházat. Hát nem valami nagy szám... De képzeljétek, a másik topiknak, ahova még irok (2007. aug. babák) ott lesz jövő hét vasárnap babatalink :lol: Magamra vállaltam a szervezést, úgy néz ki, hogy 13-14 anyuka jön a babájával :lol: A vezetőnő viszont nagyon kedves. 15000 Ft-ért adja oda nekünk a játszóházat vasárnap 13-18-ig, és bármennyien mehetünk. És csak mi leszünk akkor ott, zártkörű rendezvény lesz.
Viszont érdekességképpen leirom, hogy az Állatkertnek is van egy játszóháza, és szerintetek az mennyiért adna oda egy különtermet? Kapaszkodjatok meg:
40ezer Ft+áfa/ÓRA!!! Úgy hogy azt egyből el is vettetük. Nem tudom kinek van pénze azt megfizetni, viszont telt házuk van, mert legközelebbi szabad termük márc. 22én lenne :shock:

horvviki

Hú, Helga! Nyitott méhszáj... Én is rendesen be lettem volna parázva. Na meg én feküdni sem tudtam volna több héten keresztül... Megőrültem volna...

Már elindult apu Fanniért... Most kezd lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy nem leszek vele este... Lehet nagyon rövid lesz ez a kiruccanásom, mert rohanni fogok haza Fannihoz :lol:

horvviki

Elvitték Fannit :( De este sietek hozzá vissza!

Most megyek készülödni, még mindig nem tudom mit veszek fel :shock:

horvviki

Viki jó szórakozást neked,biztos jól sikerül az este,és Fanni is jól érzi magát anyudéknál! :P
Majd teggyél fel képeket ám!

Viki 40.000/óra az kicsit durván sok! :shock:

Helga
elhiszem,hogy be voltál parázva,én is úgy lettem volna! :oops:
Szóval akkor a pelus ára,mint a Pampers-e?!
:shock: Akkor inkább az utóbbi! De sajnos erről a barátnőm hallani se akar,mert szerinte szar,anélkül,hogy kipróbálná! Ő tudja! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki
Remélem jól szórakozol... és Fanni is jól érzi magát a mamijával.

Helga
Nem lehetett könnyű neked a terhesség vége.
Több hét fekvés nagyon rossz lehetett..

Nika
Akkor DRUKK!!

Felébredt Levi...
Megyek...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

megjött:(:(:( majd köv hónapban de köszi a drukkokat :)

nika70
Salgótarján

Nika: :( De akkor mennek a drukkok, hogy jövő hónapban összejöjjön. Gege nehezen jött össze???

Én most értem ide anyuékhoz, Fanni alszik, anyu szerint tündér volt, nem volt semmi baj vele, simán elaludt. Most viszont magamat megszivattam, mert egész délután-este nem szopizott, és tele vagyok tejjel... most nem tudom mit csináljak... keltsem fel Fannit, hogy szopizzon? Fejni soha nem fejtem...

Az összejövetel jól sikerült, nagyon jól éreztem magam, ezért kicsit tovább is maradtam, mint gondoltam. Igaz nagy meglepetések nem értek, mert az iwiw jóvoltából mindenkiről mindent tudtam :lol:

horvviki

Hát, fel kellett keltenem Fannit :? Illetve fel sem ébredt, csak cicire raktam és nagy nehezen szopizott. Bezzeg most nem akart... de muszáj volt, mert úgy folyt a tejem...

Képek sajnos nincsenek, illetve készültek de egyiken sem vagyok rajta, mert én fotóztam, a többiek meg nem érdekesek számotokra :lol:

horvviki

nem tudom hogy nehezen e mert mióta együtt vagyunk nem védekeztünk és mikor úgy gondoltam hogy mostmár jöhetne a gyerek kb 3 hónapon belül babás lettem. másfél éve voltunk már akkor együtt :):):):) de azért próbálkozunk még mert tesó az kell:) ha meg mégsem akkor is jó lesz hiszen itt van nekünk Gergő :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Kép

Viki örülök,hogy jól sikerült a tali,és,hogy Fanni ilyen jó baba volt. :P Én eleinte minden szopi után fejtem,mert nekem nem volt túl sok tejem sosem,nem éreztem sose kidurranásig a cicim,csak,mikor belövelt. :roll:

Nika akkor fel a fejjel a drukk továbbra is megy nektek nagyon! :wink:

Többiek még alszanak?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kicsit megkesve, de Boldog hofordulot Gegenek! :)

Nika,
Sajnalom, hogy ez most nem sikerult, de majd a kovetkezo honapban! :)
Valoszinuleg nem tuszorepedesed volt akkor ugye??? Mert az a ciklus kozepen van. Vagy rosszul tudom???

Viki,
Orulok, hogy Fanni jol viselte a hianyodat, es hogy jol erezted magad a talalkozon! Jol tetted, hogy almaban megszoptattad! En is tobbszor csinaltam ilyet, ha nagyon sok volt a tejem. O a legjobb szivo :)

Elegge megijedtem amikor kiderult, hogy kinyilt a terhesseg kozepen a mehszaj, viszont eleg jol viseltem a fekvest! Szerintem Ti is mindannyian elviseltetek volna, mondjuk en is seduxennel birtam (mondjuk, csak par hetig szedtem) :) es az utolso ket honapban mar nem igazan fekudtem, elvoltam a munkam atadasaval (internetrol kellett bejelentkeznem, es rengeteg doksit irni.) es szepen eltelt az ido. Remelem, a kovetkezo terhessegnel nem fogok igy jarni, mert akkor mar biztos nem birnam a folyamatos fekvest Aron miatt. Nem birnam elviselni, ha nem emelhetnem fel, olelgethetnem magamhoz, csakhogy nehogy baj legyen belole. Ezert is dilemmazom azon, mikor is jojjon a kovetkezo babu, mert teso az kell!!!!!!!!

KépKépKépKép
thelga

Boszi,
Jo a kep :)

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt!

Kicsi haladtunk az éjszaki alvás ügyében. Fanni fél 5-kor kért cicit először, de akkor igen is kért... én nem lehetett nemet mondani neki :lol: Aztán 6-kor kelt, de anyu felkelt vele, én aludhattam 9-ig :lol:

Nika: akkor drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön :wink:

Helga: akkor már ti is a tesón gondolkoztok? nem is mennél előtte vissza dolgozni?

Boszi: köszi a képet, bár nekem annyira ezek a macsó pasik nem jönnek be :wink:

Apa dolgozik, délutánig itt maradunk Fannival anyuéknál, így lesz ma segítségem :lol:

Többiek? Kia, Trécsi, Fiora?
Fiora? hogy vagy?

horvviki

OOOOOO köszike el is felejtettem hogy hófori volt de szerintem már egy év után annyira nem is számolom legalábbis én a hóforikat :):):):) de azért köszönöm.
Ezek szerint akkor nem tüszőrepi lehett giszen igen az félidőben van lehet inkább valami premenstruációs valami ki tudja vagy lehet újra ért egy petém ki tudja előfordulhat igaz nem voltunk együtt hiszen baromi szar volt a közérzetem és igy nincs kedvem semmihez sem.

Boszi : ilyen képek tényleg jókedvre derítik a bandát szóval jöhetnek minden reggel :):):):):):)

Helga: itt volt egy kiscsaj 17 éves félidőben nyitott méhszájjal simán nem feküdt a buta de nem is szült előbb mint kellett volna:)

nika70
Salgótarján

pár friss kép:)

konyha átrendezése közben :
Kép

Egyedűl eszik :)

Kép

És egy ma reggeli friss párnák közt
Kép

nika70
Salgótarján

Nika! Jók a képek! De ugye nem Gege pakolt így ki a konyhában??? :lol:

Csajok! Ti mivel mossátok a babák fogait? Mossátok egyáltalán? Már elég szépen kint van az a két foga Fanninak, eddig nem mostam :oops: Pedig kéne. :oops: Ugye? Mivel mossam, tisztitsam?

horvviki

Szio újra! :P

Nika akkor a következő hónapban újra megy 1000el a drukk! :wink:

Gege nagyon aranyos! :lol: Már ő kipakol így mindent? :P

Voltunk 1 órát lent,most jöttünk haza,Gabika játszik éppen.
Azt hittem ebédre már keltenem kell,mert 10-13ig aludt! :shock: A kis hétalvó! :lol:

Viki én még nem mosom Gabika fogát,mert csak 1 van,és az se jött még ki teljesen. Nem tudom mikortól kell nekik igazán? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki: de igen Gege volt aki elkövette a rendetlenséget:):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika akkor nem unatkozol mellette! :lol:
Nekünk nem ilyen tágas a konyha,Gabikát míg ilyen pici nem nagyon engedem a közelébe! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nika,
Masfel eves korukig irom meg a hofordulos koszonteseket, es utana en is elhagyom:) Okes???
Nagyon ugyi konyhatunder ez a Gege! Hogy pakol! :P Erdekes modon, Aron meg nem fedezte fel a konyhat ilyen melysegig, valahogy a viragok :evil: jobban erdeklik. A konyhaban pedig egyenlore a hutomagnesek leszedese koti le az idejet :) Egyebkent tenyleg szupi nagy konyhatok van!

Nem semmi, hogy milyen bator (vagy felelotlen) volt az a lany. Nem mertem volna nem azt tenni, amit az orvos mondott, annyira ramparancsolt a szigoru fekvessel. Azota olvastam, hogy nem kell ekkor sem annyira szigoruan fekudni, lehet jonni-menni, de azert sokszor kell fekudni is. Az utolso ket honapban mar igy csinaltam en is. Vegtere is meg kellett venni mindent a gyerekszobaba, a babaunak is venni kellett szinte mindent.

Viki,
Nagyon ugyi vagy, hogy igy leszervezted a talitokat! Erezzetek jol magatokat! Jo jatekok vannak! Szerintem jol ellesztek!
Fanni hihetetlenul ugyes! Szerintem O nagyon koran meg fog majd indulni! Ugyhogy vigyazzatok! :)

Ja, nem is irtam, hogy a multkor lattam Szandit vasarolni a Sparban :) Nagyon kedelyesen elcsevegett a penztarosokkal :) Eleg hulyen volt oltozkodve (mini ruha, diszkos harisnya... szoval nem igazan nepkozbenre valo :) ).

Na szerintem megint megyunk le. Nagyot aludtunk delutan, kozel masfel orat! :) (En is)

KépKépKépKép
thelga

helga: szerintem inkább a felelőtlen lenne a helyes kifejezés. azóta sem nőtt fel még mindig nincs 18 és a ygerek is többet van a nagyanyjával mint vele szóval inkább felelőtlenség.
amúgy nem olyan nagy az a konyha csak Gege kicsi benne:)

nika70
Salgótarján

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?