Sziasztok!
Nem tűntem el, csak vagy apa dolgozott itthon a gépen, vagy egész nap dolgom volt, ha végre aludt az én kincsem, akkor a háztartással...
A szurit jól megúsztuk, nem csak, hogy hősiesen tűrte, de nem is lett semmi utóhatása, se láza nem lett, se a helye nem lett piros vagy bármi. Remélem, a többit is ilyen jól tűri majd...
Krisz! régi téma: kollégák. Gyurinak csak a neve ismerős, nem lehet túl régen nálunk. Az elmúlt kb másfél évben pedig a kereskedés vezetői leszoktak arról, hogy körbevezessék nálunk is az új kollégákat. Attilát viszont ismerem, hiszen ő az indulás óta van nálunk. Néhányszor bizniszeltem is vele, persze csak cégesen
A receptek tök jók, köszönjük! Főleg a kefíres sütinek örülök, mert vagy ezer éve próbálok rájönni, hogy hogy is volt, valaha tudtam, de aztán elvesztek az arányok. Hétvégén tuti sütök!
Remélem, nálatok sem volt különösebb gond a szurival...
Fridus: kitartás! mostmár csak kibukkan az a fogacska! És a képek még mindig tüneményesek!
Mi egy pár napja nem fotóztuk a drágát, de ha lesz valami jó, azt majd felteszem.
öltöztetés: nálunk is az a helyzet, hogy ha nem lesz balesetes a cucc, akkor az esti fürdés után kap tisztát. Néha olyan hálózsákban alszik, ami alá nem kell rugi, akkor természetesen reggel kap ruhát.
Fürdés: annyira szereti, hogy mi minden este fürdetjük. A legelső alkalommal sírt csak, meg tegnap, de szerintem csak azért, mert túl álmos volt. Elcsúsztunk egy kicsit...
hason alvás: szerintem nem baj, ha egy baba csak hason vagy csak háton akar aludni, ő tudja, melyik a kényelmesebb. Inkább az számít, hogy ébren hajlandó-e elviselni mind a két módozatot. Mi ugyan hason alszunk, de nappal két percnél tovább nem bírjuk, egyelőre.
Mindjárt írok két receptet, csak előbb reggelizek végre.