Új privát üzeneted érkezett!

Viki!
Fél óra... :shock:
Maja egész éjjel nem alud viszont mostmár kilenc óta nyomja....
este megint nem lesz alvás :? :shock:
Vendég
 


2 héttel szülés előtt a balatonnál. :)
bálnaszindróma :D
Kép

leko
 
 


Csajok, nagyon el vagyok fáradva... Tök jó, hogy Fanni mászik, meg áll, meg minden, tényleg nagyon büszke is vagyok rá, de ez rohadt fárasztó... Ugyanis bárhol feláll, de visszaülni már nem tud, csak ha eldől. Ezért ha feláll, én pattanok oda, hogy ha megunja az állást és elengedi magát, akkor el tudjam kapni... A kiságy sem jó, mert ott is feláll, de szintén eldől, ha megunja és a háta mögött lévő rácsokba jól beveri a fejét... Megállni sem tudok sehol sem, mert egyből mászik utánam és a lábamon kapaszkodik fel állásba. Pl. ha mosogatok, teregetek, vagy bármi. Belém kapaszkodik, feláll... Ezért előbb mindig le kell fejtenem magamról és csak úgy tudok tovább menni. Egy hete csak ezt csinálom a nap 24 órájában.... Le sem veszem róla a szemem.... Nincs valami ötlet? Vagy kénytelen leszek kivárni, amig biztosan tud állni, vagy vissza tud majd ülni??? Az egész lakást csak nem rakhatom le habtapival...

Panni: végül lehet valahol kapni itthon is olyan rácsot, ami nektek van???

Két dologgal tudom kicsit lefoglalni és akkor nem jön utánam és ÜLVE eljátszik velük: a mobiltelefonom és a távirányitó... :?

(Bocs, tudom másoknak ennél sokkal nagyobb problémájuk van :oops: )

horvviki
 
 

 
 

viki sajnos nemtudom átérezni a helyzetet...
Maja olyan mint egy kistuskó ..... meg se moccan csak ha arrébb teszem...
Leko :shock:
ez ismerős.....
Vendég
 


Úgy látom mindenkinek megvan a maga keresztje.....

Viki
Tanítsd meg leülni. Először a kiságyban. Suttogó II-ben az volt, hogy úgy kell neki segíteni, hogy a kezecskéjét lejjebb és lejjebb kell csúsztatni a rácsokon, mígnem a popi olyan közel kerül a földhöz, hogy veszély nélkül huppanhat rá. Aztán szerintem a lábadon is meg fogja tudni csinálni.

mikegirl
 
 


Nem tudok szavazni ,pedig regisztráltam. :oops:

Horvviki
Járóka?
Arra az időre amíg dolgod van?Szerintem nagyon jó szolgálat.Ha sír majd megszokja,úgysem egész nap van benne,neked meg kicsivel nyugisabb a mosogatás ,teregetés stb....

Fiam indiánüvöltésbe kezdett 15 perce és nem csendesedik.
Viszont az evőkéje nagyon rossz ,még mindig.
3/4 üveg déligyümit tömtem bele 20 perc alatt és előtte 6.15 kor evett 140 tápit kínkeservesen.
Csoda ha nem hízik....

Leko
Csini kép:)
Hú én nem is mertem volna így levetkőzni.
:oops:

Kép

Kép
jucu
 
 


Vendég
 


Viki: Nekem mind a 2 csajra ráment 1-1 mobilom! Matilda egyszerűen csak fogta magát és beledobta 1 vödör vízbe, amiben a pelenkát áztattam! Tamika meg szépen csendben rágogatta és belefolyt a nyála!
Még 1 pici kitartás! Szerintem hamar megtanul ülni és rendesen menni is!:)

Jucu: Szedtek vmi bélflóra visszaállítót?

Csatlakozom csokinyuffhoz, iszonyatos éjszakánk volt! Apa 1 órára magamellé vette, (mellettünk alszik matracon) , de olyan volt, mintha fél percet sem aludtam volna közben! Nem akartam elhinni, hogy 1 órát aludtam! :cry:
Persze most alszik a drágám! :o

mamiblue
 
 


franciska, SEPIA OFFICINALIS 15 CH, napi 1x5 golyó
Sírás, lehangoltság, keresi az egyedüllétet, elutasítja a vigasztalást.

PULSATILLA PRATENSIS 15 CH, napi 1x5 golyó
Érzékeny, könnyen sír, igényli a vigasztalást.

Látom mindenkinek van gondja, nálunk ha megtörténik a "na most mindent rendbehozunk" beszélgetés, akkor 5 napig nagyon segítőkész, jó minden, aztán kezdődik minden..... Valami, valamikor elromlott :?

Képzeljétek most szül a barátnőm (távbarátnőm, mert 120km van közöttünk).

Kép
mona76
 
 


mona szegény ő.....
de talán nemsokára tul lesz rajta:)
Vendég
 


Csokinyufff: ez jónak tűnik, bár elég drága :shock: Este megbeszélem apával, mert muszáj már egy kis nyugi.

Mikegirl: tanítanám én leülni, de ha feláll, egyszerűen nem engedi, hogy leültessem. Feszíti magát, a lábait is lehetetlenség behajlítani. Nem hagyja magát...

horvviki
 
 


Viki igen elég drága de szerintem összelehetne ezt hozni ha apa ügyesebb... :wink:
Vendég
 


Maja felkelt....
jol lehuzott 3 órát.... :shock:
de legalábbb most cicizik mert olyan nagyon kiéhezett hogy mindegy mi csak nyelni lehessen :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Bogesz : ment a szavazat! :D
Depis anyukák kitartás! Hála az égnek nálunk nincsenek ilyen problémák apával. Én is szoktam depizni néha de mindíg megbeszélem apával vagy valakivel és minden rendben.Szerintem is azért van ez mert nincs más elfoglaltságunk, csak a gyerek.Nem azt mondom,hogy ez rossz feladat épp ellenkezőleg, csak néha jó lenne egy kicsit mást is csinálni,kizökkenni a hétköznapok egyformaságából.
Egy biztos: én sem tudnék megbocsájtani egy megcsalást! Igaz nem tudnám mitévő legyek egyedül a gyerekkel, de egy gyerek vagy több nem tarthat össze 2 embert. pl nálunk gyerekkorom óta állandóan veszekedtek a szüleim.3-an vagyunk testvérek.Már mikor nagyobbak voltunk,mi mondtuk nekik,hogy váljanak el,mert ez így nekünk nem jó. De ők sosem figyeltek arra amit mi mondtunk.Még most is együtt vannak és még mindíg veszekednek.Inkább szerettem volna úgy felnőni, hogy külön látom őket, de boldogan vagy legalábbis veszekedések nélkül.Ez csak az én véleményem, persze mindenki csak maga tud dönteni az életéről és azt, hogy mi a legjobb neki.

KépKép
dudu_84
 
 


Csajok!
Beszéltem a Bébikuckós nővel, mondtam neki, hogy tuti megyünk, le van fixálva a dolog. :lol: :lol: :lol:

horvviki
 
 


Viki oks!
Remélem nem jön közbe semmi és ott lehetünk ugy szeretném olyan jó lenne...
És kivi vagyon hogy viselkedik Maja más kisbabákkal :roll:
Vendég
 


Judit, köszi az infókat a taliról, még megbeszéljük itthon, hogy tudunk-e menni. Remélem, nem jön közbe semmi egyéb program azok közül, amelyek még függőben vannak.
Atyaisten, tényleg nagyon rég voltam, látom már új oszlopos tagjaink is vannak. :)
Puszi minden mamának és babának, továbbá azoknak az apukáknak, akik megérdemlik! (Szomorúan látom, hogy egyre kevesebb ilyen akad.) :(

italoman
 
 


Megcsalatott, vagy válságban lévő lányok.
Én is végig csináltam ezt.
Nekem az a véleményem, tapasztalatom:
1, nem szabad azonnal dönteni.Meg kell kérni aput, hogy egy pár napig költözzön a haverjához, amíg átgondolod.
2, nem szabad haragot táplálni, még akkor sem, ha nagyon haragszol.
Ezt el kell nyomni és ész érvekre alapozni:
- szereted- e még?
- Túl tudsz-e lépni ezen úgy, hogy később nem veted folyamatosan a szemére?
- Le fogsz- e tudni feküdni vele?

- meg tudsz-e élni a gyerekekkel?
- megoldható- e a lakás?

Ha ezeket nem csípőből, hanem alaposan átgondolod, akkor könnyebb a döntés.
Ne barátnőre hallgass, vagy ránk.

Viszont, ha megbocsájtasz, akkor tényleg meg kell bocsájtani.
Nem lehet minden vitánál felhozzni, hogy bezzeg te...
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Férfiak:

Panni! Nagyon megdöbbenten olvastam, hogy mi történt veletek. :( Én is elvált szülők gyereke vagyok, sé hát mi mondjak...én egy időben imádkoztam, hogy csak váljanak már el, mert ezt így tovább bírni nem lehet. Én is apás voltam, és apa is megcsalta anyát egy sokkal fiatalabb nővel, akit később el is vett, és azt akarták én legyek a koszorúslány (10 éves voltam)... :roll: Persze azóta elváltak! :lol: Anya pont nem élte meg, februárban halt meg, és márciusban mondták ki! Szóval azt akarom mondani, hogy nagyon drukkolok Nektek, de csak akkor maradjatok együtt, ha tényleg jó viszonyban, a gyerekeknek szép családi légkört teremtve tudjátok ezt megtenni...

Én még mindig nagyon szerelmes vagyok apába. :oops: :D Remélem Ő is. :)

Csokinyuff: Hát a ti történetek is megrázó. Sajnálom hogy apukád ilyen korán elment. :(

Akartam már mondani, hogy írtad, hogy nem tudnál sokat maradni a talin, mert megy vissza a buszod. Nos mi nagyon szívesen látunk Benneteket, aludhattok itt nyugodtan, van vendégágy Majácskának is, és majd hétfőn visszamentek! Mit szólsz? :?:

Nagyon jó az a kádas kép!!!! :lol:

Viki! Én is a járókát javasolnám, vagy a komp... Tudom, sokan ellenzik, én sem pártolom, de olyan babák, mint Fanni, akik már állnak, másznak, satöbbi, nem hiszem hogy ártalmas. A másik meg hogy nem kell egész nap beletenni, csak egy kicsit, vagy csak annyi időre, hogy biztonságban lehessen tudni babót, ha épp wc-re kell menni vagy ilyenek.

Úgy várom már a talit! :lol:

Teszek képeket!

KépKépKépKépKépKép

dincuska
 
 
 
 
 
 


Hello!

Csokinyuff: Nincs a közeletekben más kismama-baba? Szerintem nektek is jó lenne napi szinten összejárni. Jó sok közös téma pld...kikapcsolódás:)

Edit: Köszi, megjött a cuccos!:) Nagyon jókat írtál, lehet el is mentem maganak...sose lehessen tudni :roll: Te hogy döntöttél végül? Én nem tudnék sajna józan maradni és biztos mérgemben döntenék...

mamiblue
 
 


Judit

Normaflórt szedünk napi 1 -et a teába.

Kép

Kép
jucu
 
 


Valóban nem egyszerű a döntés.
Most akkor leírom ,nálun k Diusnál /2 éves volt kb/ volt egy válságunk.
Volt egy nőci nagyon nyomult apára ,de csak egy egészséges flörtig volt benne.Azt mondta nem sok hiányzott ,hogy több legyen ,de akkoriban otthon tényleg eléggé elhanyagoltam.Mindig a gyerek, és mindig fáradt voltam a sexhez,bújáshoz.
Egyis este jött egy sem ,ő már aludt.Sosem néztem meg telót ,de akkor valahogy tudtam meg kell.Elég kétértelmű sms jött "linától" hogy köszöni ,de nem tudja megtenni a párjával ,ert szereti ,de jólesett neki így is.Szóval én abban a pillanatban pakoltam éjjel 11 és mentem anyuékhoz.Ott szót sem szóltam ,de nem is kérdeztek,másnap csak annyit mondtam amíg gondolkodom maradhatok.?Eltelt 3-4 nap ,jöttek a békítőbarátok ,addig drága apus ivott mint a kefekötő.
4 nap után mire kicsit lehiggadtam ,átmentem beszélni vele,....tisztáztuk ,hogy nem történt efektív olyan dolog, csak flört volt.Én ezt is nehezen emésztettem meg.:(

Két éve volt egy pasi aki el akart venni ,feladta a házasságát és mindent ,vállalta volna Diát is, de a szívemre hallgattam akkor.Nem tudom mennyire döntöttem jól.Lehet most sokkal boldogabb lennék,de lehet hogy nem.Ez a nagybetűs élet!!!!!

Kép

Kép
jucu
 
 


mamiblue: Hogy hogyan döntöttem?
Szültem neki egy 3. gyereket.
Néha imádom, néha meg tudnám őlni.Veszekszünk, nem egyszer.
De szeretem és ő is engem. Sajnos hibás voltam én is a dologban és be kell vallanom, hogy régebben én is gondolkodtam rajta, hogy mástól csikarok ki szeretetet, megértést, törődést. De szerencsére nem tettem meg, csak ő. Igy én tiszta maradtam, ő meg azóta próbál normális lenni.

Szerintem hazudik az, aki azt állítja, hogy nem volt sosem válságban a házassága. Persze tisztelet a szerencsés kivételnek. Hozzá tartozik és a milyenket megerősítette. Azóta a kisebb veszekedésnél mindig eszembe jut, de sosem mondom, hogy ez semmiség!! Bezzeg az és azt is átvészeltük.Mondjuk nehéz volt, de azt hiszem megérte.
tuza edit
 
 


Lányok köszönöm a "vállatokat" -nagyon tanulságos más és más szemszögből látva problémám és mindannyian írtatok olyat ami megérintett mélyen elgondolkodtatott. Most ott tartok hogy még nem döntöttem mert egyet értek azzal hogy indulatból csak rossz döntések születnek és az is úgy van hogy nem szeretném ha azt érezné hogy ezt könnyen megússza-érezze a tettének minden következményét -és az is igaz hogy a gyerekek érdekeit szem előtt tartva kell döntenem mert nem szeretném ha csonka családban nőnének fel de azt sem akarom hogy feszültség veszekedés legyen körülöttük.Edit annyira klasszul leírtad a kérdéseimet amiket most teszek éppen fel magamnak -megkértem hogy egy kicsit most hagyjon békén mert valami elszakadt bennem..és végignéztem több ingatlanos portált hogy szétköltözés esetén a rám eső pénzből milyen otthont tudnék teremteni a gyerekeknek és ez menni fog ha szükséges lesz.Amíg a kicsik bölcsi érettek lesznek addig képes lesz őket úgy támogatni hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben aztán ha munkába állok már nem lesz gond -és anyuék közelébe költöznék hogy ne hiányozzak a munkából állandóan ha pl betegek lesznek...szóval így higgadtabban átgondolva menne egyedül is ..Mert még nem tudnék lefeküdni vele de képes lennék nem felhánytorgatni soha többet ha érezném a változást -a tartós változást.Mert Mona eddig nálunk is úgy volt hogy a nagy beszélgetéseket pár napos változás követte aztán.... :( Csokinyuff Dincuska köszönöm nektek is amit írtatok -nem lehetett könnyű nektek és nagyon nagyon meg akarom ettől a gyerekeimet kímélni.
Nyuff sajna a mostani talira még nem tudok menni -de ha jön a jóidő remélem csinálunk egy olyan Állatkertben bóklászós Szamos cukiban jegeskávézós babakocsis talit :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Panna kár :cry:
Dincus édes vagy!
Ha nem sikerül a fuvar hogy kocsival menjünk akkor lehet igénybe vesszük a szolgáltatást!
Szolok nagyon ari vagy :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Döbbenten olvasom, hogy sok helyen van probléma. Nekem a mostani házasságom hálaIstennek jobb szinte nem is lehetne. Az előzőnek vége lett, nem volt egyszerű pontot tenni a végére. Fél évig kínlódtam, mire ki mertem lépni belőle, mert vártak rám. Szerencsére nem született gyerek az előző férjemmel, nem is tudom, mi volna. Így az volt nehéz, hogy érzelmileg zsarolva lettem és nem állt mellettem az, akinek nagyon azt kellett volna tennie. Mára már túltettem magam az egészen, csak van egy közös lakás a volt férjemmel, így csak akkor lesz vége, ha el tudjuk adni.
1 szó mint 100: én a szívemre hallgattam és tovább mertem lépni. (és eddig nem bántam meg egy percig sem!!) Remélem, hogy Ti is megtaláljátok a legjobb utat!!

jajj, ez a fogzás... meddig tart??? (tudomtudom, gyereke válogatja :) )

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mona!
Köszi. Bár egyik sem illiik rám igazán... Megpróbálom legalább a hétvégén többet rásózni a nagyszülőkre a kölyköket és talán egy kis szusszanás is elég...

Sziszike!
Én is úgy érzem, jót tenne mást is csinálni, de szeptemberig a 2 gyerek mellett nekem más nem fér bele(akkor lesz Beni ovis).... még a házimunka is alig-alig....
Bölcsibe nem fogom beadni Nikit, nagyszülők nem tudnak sokat vigyázni rá, ráadásul momentán lehetséges melót sem tudok felhajtani, úgyhogy talán folytatom a sulit, amit elkezdtem tavalyelőtt... úgyis ingyen van :) és az csak néhány nap havonta.

Panni!
Erős vagy és bátor :) Remélem jól alakul minden.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Nyuff!
Maja csodaszép csajszi és mindig vigyorog.... :)

Másoktól bocs, sajna nem tudok reagálni mindenre, mert nem engednek. :? Pedig ellógnék a gép előtt naphosszat...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Most értem haza az osztálytaliról, illetve anyuékhoz, mert itt alszunk Fannival. Anyu simán elaltatta Fannit, azt mondta egy tündér volt, nem volt semmi gond vele. Egyáltalán nem hiányolt :( Most nyugodtan alszik, kiváncsi leszek az éjszakára. Ha felébred anyu fog oda menni hozzá gyümilével... hátha tőle elfogadja és nem jut eszébe cicit kérni... Drukkoljatok :lol:

horvviki
 
 


Szia Lányok!

Rég jártam erre, bevallom a hátam közepén is szőr nőtt a sok tennivalótól.... Kicsit úgy érzem sok van a vállamon... sírógörcsöket kapok, és ami a legrosszabb: leordítom a kölköket! Sok már.... és most a végsőket rúgom... aztán meg a férjemet seggbe... ha nem segít semmiben!
Hát, lányok... olvasgattam a történeteket... sír a lelkem...
Oh, mindenek előtt: Jucu, örülök, hogy jobban vagytok!
Szóval, azt kell gondolnom, hogy már megint engem igazol az élet... átkozottul igaz lehet, hogy minden férfi egyforma... alapjaiban. Hú annyira tudom gyűlölni a férjem amikor a kolléganőkkel járkál ebédelni, amikor hajnali kettőkor állít haza, a mobilját meg nem veszi fel hiába csörgetem... ...... és most olvasom a történeteket!!! Most komolyan, tényleg képtelenek a hűségre???!!! Ha nekünk megy, nekik ez miért ilyen nagy kihívás? Ja, persze... f... feláll ész megáll.... Áh, nagyon ki tudok akadni ezen! Az enyém - szerintem - nem csalt meg... ha csak az internetes szájtok pucér kurváit nem nevezem megcsalásnak.... mondjuk én már ezen is kiakadok... engem észre sem vesz, úgy három-négyhetente találkozunk.... már "úgy"...., bezzeg a cybercicák... azokra rámozdul az én drágám...
Nem baj.... tegnap óta diétázom! :) Olyan tehén vagyok, hogy csak na!!!! Harminc mázsát le kell dobjak! A négy (öt) gyerekkel ugye végig feküdtem a terhességet... olyan vagyok, mint egy cethal! Így nem is csoda, ha a negyvenkilós szilikonkeblű brűnhildákat nézegeti.... :evil: :evil: :? :x Bár, hozzáteszem, hogy ez akkor sem mentesíti!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Topic találkozó: nem leszek túl népszerű.... Szerintem a topic találkozó azért topictalálkozó, hogy "idegenek" ne legyenek ott! Nem kellenek a májusi, a júniusi, a decemberi stb. babák! Már bocsi! Akkor csináljunk egy babanetes talit és akkor jöhet mindenki! De én pl nem járok a nyári topicba, engem zavarna ha ismeretlen nick-ekkel találkoznék. Eccerűen nem vagyok kíváncsi másra! Nem ismerem őket, számomra idegenek! Az meg megint nem megoldás, hogy akkor oké, nem kell odamenned ha nem akarsz, beszélgetsz a többiekkel! Áh, ez hülyeség! Szerintem közvetlenebb, ha nincsenek ott mások! Lehet, bunkónak tartotok, de nem véletlenül topic tali a topic tali! Úgyhogy én arra szavazok, hogy csak mi legyünk! Majd máskor lehet közös, mondjuk arra nem megyek el... de ez legyen zárt! Ne má, hogy nem az! Ez olyan, mint az osztálytalálkozó! Mondjátok már, az osztálytalálkozóra elhívjátok a barátnőket? Ugye nem? Na, akkor téma részemről ennyi... De ha gondoljátok, hívom a négybabás topicot... mer' én velük vagyok nagggyon jóban, nem a nyáriakkal! :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Ja, amúgy a tali akkor most a békási csiki-bege (vagy hogy is híjjják????) emeletén lesz? Pontosítsátok le nekem... legyetek elnézők, egy kialvatlan agya-kihagy nőszeméllyel! :twisted:

Ja, emlékszem ilyen 15 rugó per alkalom akárhányan megyünk ajánlatra is... ha ezt szavazzátok meg, akkor megyünk mindannyian.... vagyis.... apa meg a négy gyerek, no meg jómagam... de ha a fejenként sokezer pöngő nyert, akkor könnyes szemekkel kihagyom... tudjátok... a pénznyelő automatáim működnek ám itthon rendesen...
Viki akkor jelzem, hogy mi is ott, csak plíííííííííííííííííííííz.... hol és mikor és mennyi az annyi.... ha apa ügyeletes, amit megtudok jövő hétfőn... szóval akkor is megyek a sok-sok pulyával! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 



Kép
mona76
 
 


Mona! nagyon tündér!!!! :) :) :)

leko
 
 


TALI! :)

[quote="horvviki"]J írta:horvvikia, és ha a mai nap hiányzói már nem igazodnak ki, hogy mit és hol szervezünk:

Baba-mama topik tali:
Márc. 2. vasárnap 13 órától
III. kerület Pünkösdfürdő út 52-54 Bébikuckó
www.bebikucko.hu
Ár: 15000 Ft/különterem. Szóval kb. 1000-1500 Ft/családonként. Attól függ még hányan jelentkeznek, hogy jönnek.

Akkor mielőbb le kéne fixálni, ma este megnézem, és legkésőbb pénteken befizetem az előleget! Addig csak befutnak a többiek is és jeleznek :wink: Eddig 32 fő.

mamiblue
 
 


Viki: Na milyen volt az éjszaka?

Mona: Dani édes!!! És nagyon jü minőségű a felvétel is, és sajna tök béna vagyok ezekhez, még normélis fénykép is ritkán sikerül!

Mandala: Üdv újra itt! Hidd el megértünk! Még akkor is ha kevesebb az éhes és üvöltő száj...Hoxa-n vezetek naplót...éppen most panaszkodtam, hogy egyszerűen csak elfutnak mellettem a napok, mindenkinek csak ugrálok. Persze szivesen, csak ugye meddig lehet ezt bírni!:(

Edit:Akkor jól döntöttél, biztos nagyon nehéz lehetett!

Sziszike: :) Fő a bizalom! De azt ki kell érdemelni!

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Most olvastam vissza a tegnapi termést, és meg vagyok döbbenve :shock: Tényleg ilyenek a férfiak? Ilyen gyönyörű gyerekeket kapnak, erre így viselkednek?! Arról nem is beszélve, hogy végre találtak olyan asszonyt, aki a mai világban hajlandó szülni, feladni a karrierjét, és valjuk be: egy kicsit önmagát is! Erre mi kell nekik? Hülye kis csitrik, szórakozó szinglik :twisted: :twisted: :twisted:
Az én férjemmel (eddig) ilyen probléma nem volt, de én azt hittem, ez a normális. Most azonban elgondolkoztam, jobban meg kellene becsülnöm. Mostanában kezdek elsárkányosodni, mindenen felkapom a vizet. Mentségemre legyen mondva, mire délután hazaér a munkából, az idegeimet már rongyosra rágják a lánykák :roll:
Vendég
 


mandala ezt különben már rég lezártuk hogy csak mi leszünk.... :roll:

A talira mi megyünk ha nem számitunk idegennek....
Vendég
 


Jó reggelt!

Egy kicsit haladtunk az éjszakákkal kapcsolatosan... Fanni fél 5-kor kért cicit először, addig elvolt néhány korty gyümilével. De fél 5-kor aztán nem volt mese, cici kellett :lol: Na de nem adjuk fel, ma éjszaka is megpróbáljuk. :lol:

Mandala: tök jó hogy jössz, ráadásul ilyen sokan :lol:
A helyszint akkor fentebb már megirták, még annyit, hogy ez tényleg a Csiki-Bege Plaza 3. emeletén van.
Tehát többieknek is szól: a Pünkösdfürdő u. 52-54 szám alatt ez a Csiki-Bege Plaza van,és annak a 3. emeletén van a Bébikuckó (van lift :lol: )

Mona: haláli a videó :lol: Fannit nem érdekli a tükörképe még...

horvviki
 
 


Sziasztok!

Szörnyűlködve olvasom én is a soraitokat :( .Nem lehet könnyű.
Nálunk hál'Isten soha nem volt zűr.Azt nem mondom,hogy apró-cseprő dolgok miatt ne lennének kisebb veszekedések,de ezeket meg tudjuk beszélni.
Ha meg kezdenék befordulni az állandóságtól,megyünk kirándulni.Engem ez sok energiával feltölt.Eddig használt.MEg ott van anyum akire mindig számíthatok,ha gyerekőrzésről van szó.Persze csak hétvégén,mert még dolgozik,de akkor apával kettesben tudunk lenni egy kis időre.
2 éve volt,mikor anyuék a Balcsin voltak nyaralni 2 hétre,és lementünk hozzájuk 4 napra.Akkor még ugye csak Gábor volt meg.Anyu arra a 4 napra teljesen átvette Gábort tőlünk.Nem is engedte volna,hogy másképp legyen.Addig megvetettem azokat,akik gyerekek nélkül mentek nyaralni....a 4 nap után nem.Annyira feltöltődtünk,csak egymásra figyeltünk,annyit beszélgettünk...Isteni volt.Annyira jót tett,pedig nem volt semmi gond a házasságunkkal.PErsze így sem mennék nyaralni gyerkőcök nélkül,hiába is bíztat anyu az ellenkezőjéről :lol: ,de így jó,hogy ott vannak velünk,de mégse :D .Remélem érthető voltam,és nem nagyon zavaros :oops:

Kicsi fiam ma 3 éves.Úgy megkönnyeztem reggel :oops: .Nemrég még ő volt olyan kicsi,mint Zsófi.Rohan az idő...
MEgyek is,mert annyi a dolgom :shock: .Holnap lesz megtartva,ráadásul keresztelő is holnap lesz.Mindent elő akarok ma készíteni,hogy holnap csak fel kelljen dobni a kaját főni.
Még takarítanom is kellenne...huh[/quote]

Kép
Kép
huni
 
 


Huni!
Igen szalad az idő Maja holnap fél éves és olyan mintha tegnap láttam volna meg hogy kibujt a feje :roll:
Vendég
 


CSokinyuff :lol: .Az én drágám tegnap volt annyi :D .Én sajnos nem láttam....császis voltam :D .

Kép
Kép
huni
 
 



Kép

Kép
jucu
 
 


Huni zsófinak boldog szülinapot!
Vendég
 


Jucu édes a kiskrapek!!!
És helyes is!!!
Vendég
 


Csokinyuff,Gábornak van szülinapja :lol: ,de azért köszi :D .Elraktározom augusztusra :wink: :lol:

Jucu,nagyon édes Bálint :D

A fene,hogy idehúz a gép maga elé....nem haladok :oops: :D

Kép
Kép
huni
 
 


Huni

Boldog szülinapot Gábornak!!!!
Igazad van.Jót tesz az embernek .....nekünk Dius 8 hós volt és 2 napra lementünk balcsira nélküle.Igazából csak 1 éj volt ,de nagyon tuti kettecskén töltött idő :):):):):)
Keresztelőhöz nagy készülődés lesz?Mit főzöl?

Tavasszal szeretnénk mi is a keresztelőt ,ebbe a fránya időbe nem volt kedvem.Jó lett volna Bálintot is 6 hós koráig ,de ezt már lekéstük.

Mi jövőhét végére terveztünk megint egy szabad szombat estét 20-reggel 9-ig.Talán addigra teljesen rendbejövünk./anyum is,mert ő vigyázna Bálintra./
Szülinapi bullit tartanánk kicsit eltolva , mert ugye holnap krisztusi korba lépek. :P E van........... :wink: de azért szép üde és fiatalos vagyok :lol:

Kép

Kép
jucu
 
 


Maja már 5 hetesen meg lett keresztelve :oops: :D
Huni ugy értettem hogy boldog feledik szülinapot... :oops:
Meg Gábotnak is!!! neki 3.at hogy ne legyen félreérthető :oops: :D :D :D
Vendég
 


Csajok! Ti mivel mossátok a babák fogait? Mossátok egyáltalán? Már elég szépen kint van az a két foga Fanninak, eddig nem mostam :oops: Pedig kéne. :oops: Ugye? Mivel mossam, tisztitsam?

Jucu: boldog szülinapot Gábornak, és boldog féléves szülinapot Zsófinak :lol: Videó: :lol:

horvviki
 
 


Viki
MAjának van ami a fürdökádas képen is a kezébe van... Ilyen babafogkefe...
Igazábol arra valo hogy a kintlévő fogakal a gumilamellákkal tisztitsa. Közben pedig kitünő rágóka... MAja nagyon szereti...
Én esténként ki szoktam törölni a száját sima vizes pelussal...
Még nem nagyon volt időm körbenézni mit is kellene használni :oops:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?