Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

!!! OFF !!!

24. Ezen jár az agyam. 24...

24 évesen egyetemre játam, hetente kétszer hajnalig buliztam, hetente ötször sportoltam, futni jártam, step-aerobicoztam, tai-boztam, volt egy olasz pasim, akihez kéthavonta kiutaztam Rómába, nem volt súlyfeleslegem, nem voltak ráncaim, nem őszült a hajam, és nem éreztem magam csődtömegnek, mint most. Biztos voltam benne, hogy a jövő csupa jót és szépet tartogat, tele voltam tervekkel és reményekkel, most nagyjából ennek az ellenkezőjéről vagyok megygőződve, és csak a túlélésre játszom, nemhogy tervezzek...

Kép
waterlilly

móni, bocs, most olvastam, hogy a korunkról ne...

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Én ma vagyok 31!! Várom a köszöntéseket!! :lol: :lol:

Rami éjjel 3 óránként szopizik újra!! Mint az elején!! :evil:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lilly:
24: 2 gyerekem van, jó állásom, jó végzettségem-kiváló minősítéssel, férjem, nem járok bulizni. Súlyfelesleg +3.5 kg, ránc elvétve, nem érzem magam csődtömegnek és asszem elégedett vagyok. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vicuska:
isten éltessen sokáig. :wink:

Móni:
azéé csak gyere. :)

Kép
Kép
h@jni

Vicuska, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép
waterlilly

Micsoda eszmefuttatások. :D:D :D

Örülök, hogy van egészséges önbizalommal megáldott anyukáink is. :)

Vicuska!
Kép
Jé, ma sok ismerős ünnepli a szülinapját.

Én 3 hét múlva töltöm a 3.x-et. Még most próbálok kapaszkodni a 29. Remélem lesz meglepetés buli, de tuti nem , csak meglepetés....:)

Timi!
Micsoda szakszavak....Szepa...De jó, hogy mindig van valami amire ráfoghatjuk a gyerkőc baját. :) Nálunk akkor lassan 3 éve van. :D Na jó, nem, nagyon ügyes Manó. Ma is csajozott. ügyintézés közben is szóval tartja a előadó nénit. Már eldöntötte, hogy a tengerre megyünk nyaralni.
Ákosnak nincs beceneve, semmi nem illik rá. Csak Ákos, vagy néha húsgolyó...
Szerintem most kékes-zöld Bibi szem, de még lehet barna is. ;)

Fürdőruha!
Haha vicces. De, ha már víz mellett leszek, nem érdekkel, majd a gyerek takar. ;)

Bea!
Köszi jól vagyunk. Délelőtt nagyokat csavargunk, most már a helyi járatra is felmerészkedünk, de csak menetben. Na meg, ha babakocsi barát járat jön. Nagyon cuki a kiscsajod a képen.
Ákos több mint fél kilóval több, mint a múlt hónapban. (9,53kg)). Hosszra nem nőtt mérés szerint, de...csak a fiatal védőnéni, nem merte jobban megnyújtani Ákos lábát. Szurinál is Ákos hason fekve vigyorgott, a védő néni, meg félve fogta le, még nem csinált ilyet. :))Na majd belejön.

Andi!
Jó munkát neked, ez a konyha...:) Talán egy éve is ezt csináltad...

Kaja ötlet: Pirított tésztaleves, mákos laska, Köménymagleves, káposztás vagy túros kocka, Savanyú krumplileves, ízes-grízes tészta...ez mind hamar meg van. Nálunk most az első kettő van.
Ja meg tegnapról gyümi torta, és még csinálok Radír sütit(Mindmegette.hu-n rugóláb v. hűtött süti alatt szerepel.) Manó imádja a zselét, ezért is csinálom, ne mindig a rudi.

A fiúk szokásukhoz híven szinkronba alszanak.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hi

Vicuska
isten éltessen

Jolka részleteket :-)

Prücsi

kukistoryk :-)

Újabb féltékenységi rohamok vannak,nem olyan durvák csak egész nap sír,morog Majci,sajnálom most őt.Bibu nem akar a babakocsiba elmaradni a konyhába hanem ordít,Maja meg az ölembe ülne vagy szeretné hogy etessem,hát megpróbálo de nincs 8 kezem :-(

most nem is tudok írni többet

nyúlpuszi

ja én 27 vagyok
Vendég

Jolka

így kilehet bírni,alszanak mi???????? áh rossz gének vannak nálunk már tuti

hát nem tudom szepa nem szepa,eddig szépen elvolt most meg csak ölbe vagy aktívan szórakoztatva,ha kilpek a látóköréből jajgat

nálunk tojgli leves van meg lekvárosbukta

jó hogy mondtad 4 hós most az uccsó szuri,szuper :-)
Vendég

Vicuska, nagyon boldog szülinapot!

ne idegejjetek mán ezzel, h aggódtok a korotok miatt, az olyan... izé.. fölösleges.

Raminak jobb éjszakákat. az ikrek épp ma éjjel aludtak mindketten! fél 10től fél 6ig! :D

Anett, azé' ennél kicsit optimistábban, lécci! ennyire még én sem vagyok magam alatt! ;)

Móni Te meg maraggyál már! tök jó nő vagy, meg magas és vékony és kreatív és kitartó és sokoldalú, és elmúltál 30. na és? én is. na és?

na, megyek, mert nyüszi van, és lehet, h Petra épp Huba fejáét nyalja, mint az előbb. szétröhögtem magam rajtuk :wink: :arrow:

Kép
an°°di

Timi:
csak 26. :) Lefigyeltelek ám az iwiwen. :wink: Valamiért azt hittem, h fiatalabb vagy nálam. De azt rájöttem, h az Orsi az, csak már nem ír ide. :(

Jolka:
mi az a pirított tésztaleves?

Kép
Kép
h@jni

Én meg 29, tehát még huszas... és szerintem ezen ne lovagoljunk, én 23 évesen asszem még annyira nem voltam szülésre kész... éppen szakítottunk az ex-pasimmal, végeztem, állást kerestem és azt se tudtam, hol áll a fejem...
DE pár hónap múlva volt állásom, pasim (a mostani :lol: ) és el kezdtem berendezni a mostani életemet, amit Dorka éppen jól átrendez! :D
Tehát most se tudom, hol áll a fejem... :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk gyógytornásznál. Csajszi azóta egyfolytában fordulni próbál (mármint a szokásos torna utáni 2-3 órás kóma után)...

Ja és 1,5 napig alig bukott, most meg.... (és már a torna előtt is, tehát nem amiatt).... ezt én nem értem... :roll: :roll: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Vicuska, boldog szülinapot!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
ma ebédre Lilla is Sinlacot evett. 180 ml-t szokott. Most 140 után bukott/hányt egy hatalmasat. :? Én se tudtam hova tenni.

Kép
Kép
h@jni

Anett

pezsgő nem volt,csak bor,csórik vagyunk hó végén :-)

van még egy vörös dög is meg egy hamvasszürke,ők tegnap csajoztak,nem értek rá művészkedni

most is vágni kell mindkettő frufruját,két hét után :-)

Kiri
ez volt a legjobb hszed :-)

a szavazás aapján,zöld,zöldeskék,de még lehet barna,sokat segítettetek :-)

Móni
most hülye vagyok vagy nem írtad le mi az ajándékod

Bea
ti is kakigond?durva

Mogyó
na az enyém nem unja meg soha,de legalább akkor bírná
Vendég

Hajni
81.05 ja tényleg akkor még csak 26

és köszi mégegyszer ,várjuk :-)
Vendég

Timi:
remélem holnap odaér. :)
kivi leszek Bibucnak ízlik e valamelyik. :wink:

Na, megyek hajatmosni. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

hát én tom mi van a Petra egésznap hisztis semmi nem jó neki most is rajtam lóg ha leteszem ordít, egy jó volt ma ,hogy a Sinlac legalább ízlett neki, vagyis én ugy láttam....

Ja én 29 vagyok.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Timi!
Mit részletezek?
:)

Szuri, jaja, az tényleg jó, hogy 1-el kevesebb. Most nem is megyünk egy darabig. Tegnap már majdnem a hajam téptem a tanácsadáson. Manó eleven gyerek, de ha pörög is hozzá, akkor, világvége. Eleve alvásidőben van a tanácsadás. Az első 15 percben nagyon jól viselkedett, ahogy itthon meg is beszéltünk, de utána, szaladgálás, kimnet folyton a babakocsitárolóba. Ott meg járólapoztak, nem lehetett rálépni. Ákos ugyan feküdt a pelenkázón, de nem szívesen hagytam volna ott. Bezzeg más anyuka annyira el volt foglalva az Ő nyugodt gyerkőcével, hogy egyik se mondta, szaladja, addig figylek...Így Ákost félpucéron, takaróval, szladtam Manó után....Ááááá kataszrófa volt. Mi kerültünk sorra, erre Manó megint el. Ákost beadtam, jó, hogy ilynekor több védőnő is van. Vissza Manóért. Bent folytatta, meg se illetődött Marika nénitől(dokinéni), egy darabig ült...aztán felborította a széket...Dokinéni mosolygás közben megjegyezte, féltékeny...:) Tegnap tényleg sok volt, de Manó Ákos előtt is szaladgált, élelmes, barátkozós, nem úgy mint a többi gyerkőc, akik megbújik anyu hát mögött.

Ma is a kiscsajossal olyan jól eljátszottak. Közben kiderült, hogy egy csoportban járnának, ha Manó ment volna bölcsibe.

Alvás: Ez nálunk szent, kell délután. Este egyedül leszünk, Apa focizik, így két nyűgös gyerkőccel nehéz lenne.

Torna: Már én is bejelentettem Apának, hogy megyek, már csak el kellene menni. itt van a következő utcában. 1 órát csak kaphatok.

Fütyi: :D Hát...Nálunk is téma volt az elmúlt napokban. MAnó fürdés után tornázgatta, fel le. Ezt a mutatványt reggel is meg akarta ismételni. Nem jött össze. Anya, nem működik, elromlott. :D Na majd rájön nagyobb korában, mikor is működik...

Mi a tojgli leves?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta Hajni!
Ti a Sinlac-ot cumisüvegből adjátok, mert én még csak megkósoltattam a Petrával kanállal.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Jolka
rántott leves,tojásleves :-)

de én kapok a mekiből kaját,mert megérdemlem :-)

alvás szent lenne nálunk is ,ha lenne,még levegőt se vennék,

Bibu egy kezemen megtudom számolni hányszor aludt nappal 2-3 órát.már régóta napi 2-3 alvása van fél-egy óra :?

te írtad ,hogy részleteket akkor írsz ha érdekel valakit,hát engem érdekel

hát nem egyszerű egyszerre két kölök,de semmi se lehetetlen ügyebár

de én megmondtam apának,hogy én maját le nem viszem oltatni egyedül az biztos,vesz ki szabit
Vendég

Jolka: hihetetlen szép súlyban van Ákos. Biztos, hogy kell neked a torna? Gondolom a karod már szép izmos :wink:
Csajok! Ha gyerekkel együtt cipekedem, mindig eszembe jutnak ezek a sztorik. Több gyerekkel én el sem tudnám képzelni! A tanácsadás nálunk általában zökkenőmentesen zajlik. Ádi nagyon jó kisfiú a doktornéninél.
Móni: ne már. Gyere csak szépen!
Vicuska! Boldog születésnapot!
Timi:ennyire bírod a mekis kaját? :shock:
Ez a szeparációs izé... akkor minden gyerekre jellemző ez?!
Nálunk is sírás, mondogalódás van, ha nem lát Ádi

Kép
Kép
gabcii

Andi05:
én kanállal adom. :)

Kép
Kép
h@jni

Gabci

hetente egyszer simán jöhet a meki :-)

nem hiszem hogy rosszabb sok kifőzdénél :-)

sosem felejtem el amikro a kolléganőm ropogtatta a brokkolit ,kiköpi nézi mi az?hát egy csigaház nyammmi
Vendég

Háj,
Vagyok én is.
Én is elmúltam már 30, no meg 31 is. 24 évesen én is nagyon sok mindenre alkalmas voltam, csak épp gyerekvállalásra nem :lol: Asszem legalábbis. De ki is 24 itt?? :shock: :lol:
Tegnap megpróbáltam Nadinba kanalazni egy kis tápit, mert megint nem akart enni. Két kanállal nyomtuk, az egyik a hóna alatt landolt, a másikat is kitépte a kezemből és hadonászott vele, de közben nyitogatta a száját, hogy mehet bele a cucc, aztán úgy csinált, mint aki lenyeli, de 10 mp múlva visszaengedte a háromszorosát :shock:
Ma viszont minden kajánál volt szopi. Csak nem tudom mennyi, mert anyumnál voltunk, de talán jobb is a boldog tudatlanság :)

KépKép
kertikiri

Vicusnak, Móninak boldog szülinapot! Meg akinek még van. Meg Lillának boldog hófordulót.

KépKép
kertikiri

Meki, hmmm én inkább Burger. Burrito nyammmnyammmnyammm. Lehet én is hozatok magamnak. :)

Tanácsadás: mi nem járunk. :lol: :lol:

Timi:
fúúújjjj, nem hányta ki??

Kép
Kép
h@jni

Hajni
mi sem járunk tanácsadásra,én balga azt hittem dokihoz se aztán többet voltam október óta ,mint egész életembe :cry:

Ő nem hányt,nem finnyás,csak majdnem én :-) na ezért nem eszek én brokkolit )többek között)

na itt nincs ám Burrito ,nagy fenéket,van egy meki,meg hamurgeres,pizzéria,de mind bent van a városba :-(
Vendég

:D Kép
Vendég

Vicuska! Isten éltessen. ha jól számolok a szüleink az 1977 februári topikon nyomultak (volna, ha lett volna internet). Pont 2 hét van köztünk, te mikor kezdted az almát???? :wink: :D

23 évesen sosem voltam elégedett magammal, pedig 4x aerobicoztam, nem volt ráncom és minden szerdán buliztam, csut. reggel meg úgy mentem órára mint a mosott sz@r.
nem mondom lehetne min javitani, de 3 gyerek mellett nem vészes. én mostanra találtam meg a leki békémet. tök nyugis minden karácsony mióta nincs vizsgaidőszak

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!

A szülinaposokat isten éltesse nagyon sokáig!

Mióta apa itthon van tiszta nyügi a csajom!
Inkább csak reklamál mert apa játszik ő meg a kiságyban nyomul!

Hát meki miaz?
Már rég nem voltam sokkalom az árát azért a pici burgerért inkább non-stopba megyek na az hambi!
Pedig régen mennyit voltam mekibe! :oops:

Kép

Kép
mogyoland

Elégedettés: hát nem tudom nem zavar pedig jóhúsban vagyok!
Pedig idén tavasszal szeretnék elfogyni na majd kiderül!

Élek mint hal a vizben és majd csak lesz valahogy sok minden zavar meg sok minden nem!
Szeretek magamban lenni meg apával meg mostmár a csaj is van!
Élet úgy is elrendezi a dolgokat!

Kép

Kép
mogyoland

Vicuska! Isten éltessen! És mi lett a szépségversennyel? Bár gondolom, Nektek ki a legszebb!! :lol:

Andi005! Még tartozol a Petra nappal! Milyen volt?

Jolka! Nem semmi Ákos! El sem tudom képzelni. Boti pont 7500 g volt ma, és ő is kis husi! Hát, én is voltam már tanácsadáson 3 gyerekkel: Levi kapta a 6 éves oltást, Boti a 3 hónaposat, Réka meg csak a'la natur. Na, persze, Ő is akarta, hogy a doktor néni meghallgassa, ha már a fiúkat is vizsgálta, így aztán sorban ültek/feküdtek a vizsgálóasztalon. Mondjuk aznap az én férjem is eljött velünk...Másképp nem is tudom, mi lett volna! Ja, és ma nekem is egyszerre aludtak a kicsik! Csúcs! Így viszont nem tom, Réka meddig lesz fenn...

Timi! Nekem is kéknek tűnt az a szem! Mindenesetre akármilyen a szeme, nagyon szép! És Maja is! Mekis kaja az én gyerekimnek is bejön, a krumpli és a csirkefalat, a hambit nem szeretik. Néha beruccanunk Nyházára mekizni. Jó program falusiaknak!!! :lol:

Gabci! Hajad? Milyen lett?

Ja, és én jövő hónapban leszek 33, egy héttel a lányom 3. szülinapja előtt. És tök jól vagyok!!! 23 évesen mentem férjhez, majdnem 27 voltam, mikor Levi született, és nagyon örülök, hogy így volt, mert én szerettem volna, ha egy kicsit 2-en vagyunk, ráadásul még mi is tanultunk! Most egy pár (?) évre úgyis le leszünk kötve!

No, nem tom, még mit akartam! Ha valakire nem reagáltam, ismét bocsi! Jóccakát!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Na ma elköszönök jó éjt mindenkinek kicsiknek nagyoknak egyaránt!

Kép

Kép
mogyoland

én is lépek
és asszem, máskor is a tesómmal estézünk. már kb 10 perce csönd van! :shock: állat! ;) Gyula sörözik.... egy kis kikapcs
szerbusztok
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Bocs!!!: Én most nem érzem magam 29-nek, de azért 80-nak sem... Úgy 45 körül inkább :lol: ahogy pl a karom zsibbad, meg három ujjam egész nap, háááát :lol: :lol:
Viszont nem őszülök, hahhha :lol:

Anett: sztem babakocsival én láthatatlan vagyok, mint nő. Ma egy csapat siheder nézegetett, sztem azt nézték, h ez most jól néz-e ki, vagy sem... Gondoltam magamban mi a fene... Aztán rájöttem, h nincs velem a babakocsi :wink:

Egyszer tinédzser koromban volt, bringáztam, sortban meg trikóban, és jött utánam pár srác motorral, megelőztek, és vártak rám h stírölhessenek. Én megérkeztem, fejem vörös, (épp pátyi körből jöttem, az Bkeszi/Páty/Zsámbék kb 10 km), izzadtam stb, erre megjegyezték: Hát, nem is olyan jó nő... hehe:)))

Vicuska: Boldog szülinapot!!!!

Lillának boldog miniszülinapot.

Mogyo: há' vicces kép lesz-e?

Andi005: nálunk is nyügi nap volt. Néha elgondolkodom rajta, hogy nem mindegyik napom így telik-e...

Móni: útlevél... jó, h írtad!! Már épp foglaltam le a jegyet Berlinbe, és eszembe sem jutott, h kéne útlevelet intézni!!! Jó lett volna, ha a reptéren derül ki... :oops: Jujj, ettől félek ám egy kicsit, röppeni a kis szarossal, bár csak másfél óra...

Jó éjt!!!

KépKép
1macsek

Csibea: nálunk a haj minimális, kis szőrök, meg pár Gusztáv szerű hosszú hajszál a fejtetőn...!

KépKép
1macsek

Ej-ej, lányok, nem láttátok a Supersize Me-t? Én azóta nem merek Mekit enni... :shock: Maradok a Győri Keksz- és Ostyagyár nem kevésbé kalóriadús termékeinél. :lol:
Na, mentem aludni, ennek a napnak is vége, végre... (Megkönnyebbült sóhajos smiley)

Kép
waterlilly

Macsek: :lol: :lol: :lol:

Kép
waterlilly

Hogy miért is nem alszom ilyenkor? Hát mert így vagyok kódolva. De azért amikor megszületett Ábel és éjjel-nappali szolgálat volt, akkor tudtam volna ilyenkor is, meg mindenkor. Szerencsére most már a gyerekek reggel 7-8 előtt nem ébrednek (kop-kop), szóval így bírom.Kell egy kis idő,amikor azt csinálok, amit akarok és senki nem jön, hogy pisilni kell, éhes vagyok, gyere játszunk, stb. Máshogy nem bírnám a reggel 7-től este 9-ig tartó műszakot.

Móni, most már áruld el végre, hogy mit szerelsz nem meg, hanem be, mert már akkora lyuk van az oldalamon...
(Ha korelnöknek tituláltad magad, akkor már Te is 35fölött vagy? Akkor már ketten vagyunk, hurrá!)

Anett, még mindig döbbenten ülsz és a 24-en gondolkodsz? :lol:
Én már nem emlékszem mi is volt akkor...

Vicuska, Boldog szülinapot!!!

Kiri, én annyira örültem, hogy Ábel 3 hónapos korában visszaadtam a mérleget a barátnőmnek, mert már magamat az őrületbe kergettem az állandó méricskézéssel. Azóta meg figyelem, hogy röhög-e eleget Ábel, csillog-e a szeme, milyen a kedve. SZóval hajrá boldog tudatlanság! 8) Te, lehet, hogy nem éhes Nadin, amikor nem akar enni? Hányszor is eszik egy nap?

Bea, Ábel nagy séróval született, azóta egyszer már megnyírták, meg ki is hullott egy csomó. Most olyan lájtos.

Jolka, aztaaaa, Ákos 9 kiló fölött van? Te aztán rendesen erősítesz karra!

Timi, tényleg,miért nincs több kezed? :lol: Nekünk is nyűgös napunk volt, de jött Anyukám erősítésnekésrendesen lefoglalta B-t.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Jó reggelt!

Prücsi! Gondoltam, hogy olvasok Tőled egy éjszakai hsz-t! :lol: Megértelek, én azonban nem bírok fenn maradni. Tegnap este én hót ideg voltam. Réka ugye aludt du., estefelé elmentünk Tokajba (olyan 25 km innen), ott nagyon szeretnek a gyerkőcök motorozni, rollerezni a belvárosban, gondoltuk, hadd fáradjanak. Levi és Botond el is aludt emberi időben, de Réka...10-kor felébredek mellette, még Ő fenn van, én meg ideges leszek, mert nem akartam elaludni, a Fábry elejét szeretem nézni, így erről is lemaradtam, a férjem meg nem vette fel nekem, brühühü. Szóval most nekem is ennyi elég volt egy kiakadáshoz, ne röhögjetek légyszi!

Macsek: :lol: Babakocsival láthatatlanság? Erre még nem is gondoltam...lehet benne valami! És tényleg: útlevél kell, bár ilyen kicsiknek asszem csak 2 évre adnak, úgyhogy én is megnézem már, Rékáé mikor jár le, és Botinak sem ártana csináltatni nekünk sem, ha esetleg nyáron ránk jön a mehetnék pl. Szlovákiába.

Andi! A fél 9 körüli idővel kiegyeznék én is!!! Ügyik vagytok!

Mogyo! Tetszik a hozzáállásod!

No, lépek hegyekben áll a vasalnivaló! Hogy én ezt hogy utálom (mármint a vasalást)! Szép napot! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Háűt én rám már nem mondják ,hogy csinos vagyok! :lol:
A kisiskolások meg előszeretettel mondják ,hogy : csokoloom

Na mindegy lánykám éjszaka sirva kell a fogzás gyönyörű mezejére léptünk hurrá! :?

Na majd lesz ahogy lesz majd csak kibújik a fogacska!

Macsek ezt neked:
Kép

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke: boldog hófordulot Marcikának!!!

Kép

Kép
mogyoland

Marcinak hófordulója vaaan? akkor nagyon boldogot!!! :D

rakok fel gyorsan egy-két képet a picasara, aztán irány a lépcsőtakarítás, míg alszanak a kis pisisek.
mindenkinek szép napot! én nemleszek, mert vendégeket várok (anyukámat és egy barátnőméket gyerekestül
csá

Kép
an°°di

Sziasztok!
Na ma is csak reggel vagyok, mert holnaptól nálunk vendégjárás. Ugyan én vagyok az indok, de valamiért az a sejtésem, h nem én leszek a fő műsorszám. :lol:
Nekem még nincs szülinapom, viszont nem várom el senkitől! :wink: Akinek eszébe jutok a napján, annak meg köszi! 8)
Prücsi! Hát az a nagy helyzet, h valóban elmúltam 35 (de azt se mostanában! :? ). Na jó, csak Neked (Timi :wink: ), dvd felevevő, asztali, hdd-s, panasonic... Ezt szereltem (tv-vel, házimozival, digitális műholdvevővel össze) és ismerkedem vele. Bakker, ha ezt anyámnak kéne csinálni... :shock:
Andi! Annyira rendes vagy, de nekem (is) van egészséges önkritikám. Aggyá paramétereket a szerdai(?) bulihoz! Ki jön még?
Ugye, ugye útlevél!? Látnátok milyen cuki képet vágott! És valóban 2 év! (Macsek, Berlin? Kutyaszános anyuka? Milyen meglepiket tartogatsz még? :wink: Mi újság Vilkóval? Hogy haladtok a tornával, a mozgással?)
Ja, Ciripke! Pocakfotó? :? Eszem ágában sincs! Még a gmailre sem! :lol:
Gabcii! Nem is meséltél a hajadról, meg hogy sikerült-e amorozzo Ádi ruhatárát lecserélni!
(Többiek, tescoban vettetek új dizájnú egyen hálózsákot? Mer' én igen, kinőttük a másikat... Amúgy is a 6-9 hós cuccokban nyomulunk! :) )
Anett, ha ez vigasztal én arra se nagyon emlékszem, h 30-as évem elején mit csináltam, nem hogy a huszas éveimben... De ez már a korral jár... :? :lol: :lol: :lol: Vagy nem?
Szerintem a hétvégén már nem leszek! Jók legyetek! :arrow:

Kép
ermoni

ja, buli: nemtom, ki jön még, de sztem Macseknak kellene. hátha kifogyunk a beszédtémákból... ;)

gmailre majd küldök paramétereket.

na, tényleg el, mert ébredezés van, én meg még nem is reggeliztem (hülye képek)

Kép
an°°di

Andi!
Szuperek a képek!
Gyerkőcök, csak ámulok, milyen szépek.
Lakás tuti, falszínek tetszenek. Sok a meló, de azért boldogok vagyotok, ugye? Mosogatógép...:) Most már van helyed. Sok boldogságot az új lakáshoz, nagyon szép!

Móni!
Tudom, hogy vasárnap lesz, de előre is sok boldog születésnapot kívánok!
Hétvégén nem leszünk, anyósékhoz megyünk.

Bea!
Detto, akár én is írhatam volna. 23-27 És a közte lévő idő csak a miénk volt....

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

Ági!
:D haha jó a kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Móni:a pocakfotó nálad kilőve?! megértem. A nincsen mit lehet fotózni? Jájj, hogy utálok én mindenkit aki már szépen "vissza alakult" :P :D
Lőtem pár melegítőt Ádinak a vaterán. Már csak éjszaka van rugiban. Most, hogy jön a tavasz végre, kicsit várok aztán veszek neki még vagi utcait is, ha sétálni megyünk legalább Ő legyen csinos! :D
A hajam meg... Nem kell vmi nagy átváltozásra gondolni.Maradt a fazon, a végéből vágattam picit csak( jajj, de hülye kifejezés. MIndenki a végéből vágat.) És, a fodrász hajhullásra ajánlott egy nagyon jó gyógynövényes sampont, cirka 3000-t. Ott is maradt...
Mogyo: szegény mosolygós Ágika. JÓ korán jön a foga.
Ezt a szeptemberi topicból loptam, hogy állítólag amelyik gyereknek hamar kibújik a fogacskája, hamar jérkezik kistesója is! :wink:
Macsek: :D Ja, az ismerkedésben a babakocsi, vagyis inkább benne a gyerek, nagy vissza tartó erő. :D
Én akkor érzem magam láthatatlannak , mikor a szembe jövő forgalmat én kerülöm ki babakocsistól. :evil:
Prücsi: Valld be, arra gyúrsz, hogy a napi utolsó Hsz mindig a tiéd legyen. Ez az esti szabadfoglalkozás csak kamu... :wink:

Kép
Kép
gabcii

andi: gratrula az ikrekhez egyre jobban tetszenek4
A kéró meg csodás!

Jó hétvégézést mindenkinek aki nem lesz!
Én leszek!

Puszi mindnekinek!

El mert éhes a csaj!

Kép

Kép
mogyoland

Gabci: hát azt hiszem nállunk nem igy lesz!Nem hisuem ,hogy lesz mégegy na de majd kiderül ha rajtam múlik biztos nem! :D
Hú b@sszus jobban jártam volna én is ikrekkel letudtam volna mindkettőt egyszerre! :D

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?