Sziasztok!
Nika: hogy vagy? Reméljük tényleg csak az ovut érezted.
Anda: drukk nektek. Azért milyen az élet, hogy a fogigátló szedése alatt jöttél rá, hogy nem is igazi aki melletted van. A mostani pároddal biztos szerencsésebb leszel. És reméljük jövőhéten tesztelsz egy + at
Én Vácon lakok, és most gyeden vagyok a fiammal.
Én kétszer átestem már a petevezető átjárhatóságin.
Tapasztalatom: 10-15 perc az egész eljárás. Egy katéteren keresztül a méhszájon át felnyomnak egy kontraszt anyagot és röntgennel nézik a folyadék útját. Ha nincs nagy letapadás akkor szerintem annyira nem fáj. Max egy erős mensis görcsöt érzel. Ha letapadás van akkor fájdalmasabb lehet. Mikor viszont a kontraszt anyag távozik pár óra múlva akkor nagyon fogsz görcsölni. Én menni alig bírtam. Általában egy délután kell bent feküdni a kórházba, utána mehetsz haza. Szerintem másnap még ne menj melózni, mert még akkor is lehetnek görcseid, és olyankor jobb otthon.
Ja és a fiamnál a hsg után a 2, hónapban babás lettem. Most októberben csinálták meg és még sajna nincs baba
Melcsi: nem tudom mit tud rá adni. Egyik topikba olvastam, hogy egy lány utrogestant kapott, mert vékony volt a mhny-ája. Én is akartam kérdezni ezt a dokitól, de mivel nekem helyreállt, így nem kérdeztem meg. Én ittam a palástfű teát, állítólag az is segít, bár nincs rá bizonyíték.
Datolya: ennyi időt kell várni az oltás miatt?
De utána hama a pocakodba lesz a baba! Mindjárt vége a februárnak, a március meg hamar elszáll
Lilla: ha el van záródva a petevezető akkor tényleg nem tud kijönni a pete. Viszont elsorvadni eltud. A ciszta a ki nem szabadult petéből alakul ki.