Új privát üzeneted érkezett!

igen már láttam csak még meg kell szoknom hogy megszületet az emma is
hülye vagyok,hogy nem figyelek. :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="syrynx"][ írta:syrynxsize=75]Betsy
Most nézem Peti hamarosan 3 éves lesz. Oviba csak ősszel megy, gondolom most nyáron még marad veled, meg Bencével.[/size]

JULI:Márciustól megy oviba Peti, jövő héten kell bemennem megbeszélni, hogy mikor kezdjük a beszoktatást!Amúgy június 26-ig van ovi..
Vendég

betsy:olyan édes ksi pofija van bencének,anyira tetszik nekem!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Először is Carpediemnek nagy gratula a kis Bálint napi Bálint hoz!Jó egészséget és sok tejcit kívánok neki!

Már jó régen voltam,de azért olvastalak benneteket.Most van egy kis időm ezért gyorsan írok.
Semmi különös nem történt igazából velünk.Áron szerencsére jól van,jár a bölibe,bár szeptembertől megy át az oviba.
Biztos írtam hogy a dokim írt fel Clostit,hát azt beszedtem,és most várom az eredményt.Vagyis hogy megjön-e vagy sem.Igazából most kéne megjönnie ahogy számoltam 15.vagy 16. körül.eddig még semmi.Mondjuk a melleim egyszer úgy fájnak hogy majd szét durrannak,máskor meg csak feszesek.Néha meg hányingerem van,de csak ritkán.Na midegy most várok vagy megjön vagy nem.
Bocsi hogy ilyen hosszú voltam.
Na megyek!
Sziasztok!

Zsóó
zsóó

Krisztinka: Köszi a sok jó receptet ki is irtam őket. És a képek magukért beszéltek :)

Kép
csucsu05

zsóó:drukkolok,hogy ne jöjjön meg a piroskád!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska007:köszi a drukkolást.Remélem én is hogy nem jön piroska!

Zsóó
zsóó

szerintem már nem is fog..:)
hány napja késik? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Zsóó: én is nagyon drukkolok, én is tegnap kezdtem a clostyt!

Kép
németh

Hajrá előre babát "akarók"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsó: Remélem azóta sem jött meg. a mellfeszülés biztató nagyon. Irj, hogy mi újság. Drukkolok nagyon:)

Kép
csucsu05

Betsy
Boldog névnapot kívánok!
szóval Petinek hamarosan kezdődik az ovi. Mit szól hozzá? már voltatok ismerkedni az ovónénikkel? jele már megvan?

Kép

Kép
syrynx

JULI: Köszi :) Már egyszer voltunk bent Petivel, de még tavaly április környékén. Akkor megnéztük a csoportját, az épp ott lévő óvónénit (3 lesz neki), az udvart stb. Jelet majd ő fog választani magának, ha megyünk. Peti nagyon vájra az ovit, imádja a gyerekeket!
Vendég

sziasztok.Máté még soká megy oviba,de ő is szeretni fogja szerintem,elég barátkozós:)
HOgy vagytok ma ebbe a szeles csúnya időbe?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: boldog névnapot kívánunk neked Mátéval!
Egyébként az igaz, hogy ha azt akarom, hogy 3 éves korától járjon oviba, akkor már most májusban be kell íratnom? Máté most lesz 2éves áprilisban.
Kinga

Kép
németh

németh:már neked is jó nagy a Máté fiad!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

KINGA: Köszi :) Aki május 31-ig betölti a 2.évet, azt be kell iratni, ha szeretnéd, hogy jövőre már járjon. Legalábbis nálunk így van.
Vendég

szerintem sok helyen jóelőre be kell iratni a gyereket oviba :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Carpediem nagyon nagy gratula a Bálint babához és sok tejcsit kívánok!!!

Ovi téma!

Én most májusba íratom be a Gergőt mert mikor tölti a 3-at akkor mehet csak oviba azaz 2009. január 10-én már reméálem menni fog ésa ha jó az ovónéni és elbírja intézni a Viktor csoportjába fog járni.
Nálunk a bölcsivel van gond mert régebben kevés volt a férőhely de most újjat építettek és most májusba adják át, már nem kell már akkor beíratnod a gyereket a bölcsibe mikor még a pocakban volt még tavaly úgy kellett legalább előtte 2 évvel beíratni hogy mire betölti a kettőt legyen helye de ez a állam hibája.
Na megyek mert a fiúk kint vannak az udvaRON

Sziasztok!!

Kép
Kép
Kép
márti80

sajnos ilyen rossz világ van,hogy ha azt akarjuk,hogy a gyerek oviba vagy böcsibe járjon már évekkel ezelőtt be kell iratni.Lehet az a világ is el fog jöni,hogy még a fogantatás előtt irassa be a szülő a gyereket oviba vagy bölcsibe :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!

Én is szeretném beíratni Olivért oviba, hoggy január 10-től mehessen ő is. Már csak találnom kéne egy jó ovit a 13.-ker.-ben. Nem tud valaki ajánlani egyett? Ahol tényleg a gyerek az első!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Képzeljétek ma voltam cukorterheléses vérvételen. Nagyon sz... volt az a lötty. :x :x :x :x 3x szúrtak.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: A fő, hogy túl vagy ezen is.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Krisztinka

Üdv a dokinknak :)
Remélem sikeres lesz a találkozás :wink: Kíváncsi leszek mit mond, majd mesélj!
Nagyon szuperek a receptek, a pizzát megcsináltam hétvégén, nagyon fincsi lett!

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést!
Minden rendben velünk, leszámítva, hogy nem akar összejönni a kistesó :( De már nem görcsölök rajta.Novemberben elkezdtem dolgozni.Találtam egy jó helyet, és ami a legfontosabb nem Pesten.
A munkahelyem 5 percre van az ovitól és 10 percre otthonról :D :D :wink:
Igaz, hogy nem annyit keresek mintha egy pesti cégnél dolgoznék, de azt a plussz pénzt eltankolnám, az időről meg nem is beszélve, úgyhogy ez egy kompromisszumos helyzet, de valamit valamiért.Jól érzem magam, nem idegeskedek, hogy beérek e vagy odaérek e az oviba, és ez a lényeg.
A babaprojectet nem függesztettük fel, próbálkozunk aztán csak lesz valami.Bízom benne, hogy így hogy mással foglalkozom, dolgozom, másra koncentrálok majdcsak összejön.

Máté túl van egy bárányhimlőn, annak ellenére, hogy bevagyunk oltva.Persze nem volt olyan durva mintha nem lett volna.Kb.10 db pöttyünk volt, amik 2 nap alatt szinte teljesen elmúltak.Nem volt lázas, volt étvágya, egyáltalán nem viselte meg.Imádja az ovit, délután amikor megyek érte alig lehet hazacibálni :D

Puszi mindenkinek!

málna2162

Van egy iwiwes mwghívóm még 2 napig...Ha kell valakinek szóljon!!

málna2162

Málna: Meglátod most, hogy elhelyezkedtél jönni fog a kistesó is. :) Az tök jó, ha a bárányhimlőt így megúsztátok. És az mégjobb, hogy szeret a fiad oviba járni. Nekem is van iwiwes meghívóm igy köszönöm nem tudom felhasználni. írd ki az üzifalra kell e valakinek.

Kép
csucsu05

Csucsu

Már kiírtam, de nem tolongott érte senki... :( Szerintem mindenki azzal küzd, hogy kinek adja...

Most nézem, hogy Halásztelken laktok!?Mi is ott laktunk, a Kisgyár utcában.85-ben költöztünk be pestre.

málna2162

Málna: tényleg itt laktatok? Ésnem sajnáltátok it hagyni Halásztelket? Én most 3éve költöztem ki Pestről. A férjem itt lakik már 20éve és ő csalt ki. De nem bántam meg
Valóban ha nincs meghívód akkor kellene de ha van akkor senkinek sem kell.

Kép
csucsu05

sziasztok lányok.iwiwen a meghívókért már nem tolonganak mint annnakidelyén mikor beindult.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="titanilla78"][ írta:titanilla78size=75]Betsy: nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!
Én is szeretném beíratni Olivért oviba, hoggy január 10-től mehessen ő is. Már csak találnom kéne egy jó ovit a 13.-ker.-ben. Nem tud valaki ajánlani egyett? Ahol tényleg a gyerek az első![/size]

TITI: Köszi :) Én nem pesti vagyok, de itt tudsz nézelődni.. És egyesével is meg tudod nézni az ovikat, részletes leírás van róluk.

http://www.budapest13.hu/wps/portal/ker ... VIR-6A5KEK
Vendég

Málna
sajnálom, hogy még nem jelentkezik a tesó. :( de ami késik, nem múlik. :D szokták volt mondani. mennyi ideje próbálkoztok.
Örülök, hogy jó a melóhely. Pesttől milyen messze laktok? ( mi Pest szélén lakunk, a munkahelyre 1 óra 10 perc volt az út nekem egyirányba. voltak Fehérvári kollégáim, akik ugyanannyi idő alatt értek be, mint én. :evil: ) Bárányhimlőt oltás ellenére is el lehet kapni???? :evil:

Lányok, tegnap voltunk védőnőnél. (kicsit megkésve ez volt az 1 éves kontroll) Máté 10110 gr. és 77 cm. elégedett volt vele. megbeszéltük a fogmosás, cipő kérdést. ez az ami most érdekelt. (már szeptember óta nem találkoztunk.) Egyébként épp a terhesrendelés idejébe mentünk (valahogy összetévesztettem :? de nem volt olyan túl sok kismama, így fogadott) láttam pár pocakos anyukát. remélem hamarosan én is újra járhatok a terhesrendelésre.

Lassan hazaengedik Carpedieméket. Már várom a jelentkezését. Az ikres barátnőmék már otthon vannak. azt írta szépen szopiznak a babák és még aludni is hagyják őt. a kisebbik lányával most kicsit nehezebb (ő 4 éves lesz hamarosan), azt írta "átment kisbabába", de azt hiszem ez normális reakció az elején.

Krisztinka
kíváncsi vagyok mi volt a dokinál.

Zsó???

Kép

Kép
syrynx

syrynix:jó megnőtt a fiad súllya :lol: csak így tovább :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Bocsi hogy nem jelentkeztem,hogy mi újság,de őszintén nem mertem elkiabálni semmit sem.De teljesen felesleges volt,mert sajna ma megjött! :(
Egy kicsit kiborultam,de jól kibőgtem magam,és már egész tűrhetően vagyok.
Már beszéltem is az orvosommal hogy mi a helyzet.Majd jövő7 végén megyek hozzá.Már lassan 1 éve hogy próbálkozunk,és még mindíg semmi
:( :( :( :(
Na jol van már megyek.Majd még jelentkezem.
Ja!Meg tudja valaki mondani hogy milyen teát igyak a ciklus első és a második felébe?Előre is köszi!
Sziasztok

Zsóó
zsóó

zsóó:sajnálom nagyon de ne dd fel,nem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!
drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska007:nem adom fel!Már jól vagyok csak délután voltam kibukva,de már minden ok.Talán a dokim ír majd fel clostyt.majd kiderül.
Amugy köszi a drukkot!!!
Sziasztok!

Zsóó
zsóó

Zsóó: sajnálom és megértelek, hogy kiborulsz. viszont ah egy éve próbálkoztok akkor a doki most biztosan mond valamit mi lesz a következő lépés. Irj ha elmentél hozzá mit mondott.
Fel a fejjel lesz babád ne félj :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu

9 éves voltam amikor beköltöztünk pestre, kertes házba.Igazából nem tudom, hogy sajnáltam e otthagyni Halásztelket, nem kötődtem annyira oda(azt hiszem )Muszáj volt mert anyuék bent dolgoztak és a hugommal mi is bejártunk iskolába.
Ma már nem pesten lakunk, hanem Gödöllő mellett.Imádom, és nincs az a péánz amiért vissza mennék a városba!!Nem embernek való :twisted:

Syrynx

15 percre lakunk Pesttől.Tehát közel,csak ami utánna van a városban az egy őrület.A párom egy héten egyszer kijár az irodába Budaörse, és annyi idő alatt ér ki, mintha itthonról lemenne Nyíregyházára... :shock:
Azt mondta a gyerekorvos, hogy nem ad 100%-os védettséget csak kb.80%-ot.Ha belesik valaki abba 20 -ba akkor megkapja.Mi beleestünk.De ezerszer gyorsabb és könnyebb lefolyású volt mint oltás nélkül.És ugyanúgy védettséget arra, hogy már nem kapja megtöbbet.

Zsóó

Sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel biztos összefog jönni, hiszen már egyszer sikerült :wink:
A www.babatervezok.otthona.net oldalon nagyon sok hasznos tanács van a teákkal kapcsolatban. Van shopja is ahol lehet vásárolni

Krisztinka

Mi újság?Voltál a dokinál?

Puszi, megyek dolgozni

málna2162

Málna: Én is igy vagyok. Nincs az a pénz ami miatt vissza költöznék petre. Sőt ha be kellmennem oda már akkor idegesit mert bűdös van az emberek sietnek.nem véletlenül költöznek sokan ki pesthez közeli településekre.

Kép
csucsu05

szia csucsu.Teljesen igazad van amit mondasz,ha én is megyek be a nagymamimhoz olyan rossz az úton leni,mert az emberek nem csak sietnek/rohannak,de ha nem tetszik nekik valami még le is ugatnak.Iszonyat,hogy milyenek az emberek.A tömegközlekedésről nem is beszélve.
zsóó:örülök,hogy már jól vagy remélem a gyógyszer majd segít :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bettsy! Irtóra megkésve, de annál nagyobb szerettettel kívánok Neked BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Csajok! Csak jövő szerdán megyek dokihoz!!!!

Ezzel az ovi témával elgondolkoztam én is, mert ha nem lesz addig kistesó a pocakban , akkor nekem is be kell iratnom Gergőm az oviba máj-ban, ha jövő januárban vissza kell mennem dolgozni. Irtóra szar belegondolni is.

Zsoó! Esetleg próbáld ki a barátcserje kapszulát azt az egész ciklus alatt lehet szedni és lehet kapni a Herbária üzletekben is a 60 db-os 1790 Ft. (de egyes üzletekben drágább) Általában minden Tescoban van Herbária üzlet de itt megtalálod az üzlet listát: http://www.herbaria.hu/?mode=wShop
Sajnálom a pirit én is ezzel küzdök 17 hónapja!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

krisztina:neked i mielőbbi babásodást kívánok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: nagyon szépen köszönöm az infót.

Krisztinka: Te mi alapján válsztod ki a megfelelő ovit?

Csucsu: mikor kezditek a projektet?

Ma voltunk ringatóban Olivérrel. Nagyon élvezte. :D Tátott szájjal hallgatta ahogy hegedült a csaj.

Mostanában egyre többet mocorog a babuci, aminek nagyon örülök!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

CARPEDIEM: Otthon vagytok már?
Vendég

Carpediem: Csak nem jöttök már haza? De jó ha leszidőd a icuroktól akkor írj milyen volt a szülés és a nagyfiad , hoyg viselte, hoyg nem találkoztatok pár napig. te hogy vagy? Milyen a kisbaba??

Kép
csucsu05

sziasztok csajok.miujság,hogy vagytok?
Carpediem:veled mizu,hogy vagy?milyenek az első napok két gyerekkel?Sok puszi!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem:veled mizu,hogy vagy?milyenek az első napok két gyerekkel?Sok puszi!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="[size=200]CARPEDIEM[/size] öccse sms-ben"] írta:[size=200]CARPEDIEM[/size] öccse sms-ben Szilvi csütörtökön érkezett haza kisfiával a kórházból... Üzeni, h amint összeszedi magát, jelentkezni fog...Nem feledkezett el rólatok, smst is próbált küldeni, bár nem kaptátok meg...Csatoltam egy képet a Bálintról.

Kép
Vendég

Betsy: Köszi az értesítést.

Carpediem: De szép a Bálint istenem. Gratulálunk sok szeretettel. :)
Persze megértünk ha most nem az első, hogy jösz netezni pihend ki a fáradalmakat és meg is kell szokni, hogy már két gyermeked van. Fel kell venni a napi ritmust velük. Amint tudsz úgyis jössz és mi nagyon fogunk örülni neked.

Kép
csucsu05

Carpediem:gyönyörű a kis bálint.gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?