Új privát üzeneted érkezett!

De ügyes vagy!!!!!!
Simán foglalkozhatnál ezzel!!! Vagy pont ezzel foglalkozol?
Ő a "büszke" apa?

leko
 
 


csokinyuff: szépek tényleg a rucit, nagyon egyediek

sajnos bee73 sem tud jön: "Nagyon sokszor eszembe juttok, de alig jutok gép elé...Mindig van nálunk valami gond.Most pl. 4 hete nem tudunk kimászni a nyavalyából, a gyerekek hol felváltva, hol egyszerre betegek, volt nálunk mandulagyulladás, hörghurut, hányás-hasmenés...lehet választani.Egyik sincs jól most sem, ráadásul én is belemásztam az influenzába, 10 napja nem tudok helyrejönni Félek, hogy visszaragasztom rájuk.
Köszönöm a meghívást a babatalira, de sajnos nem tudunk elmenni.Apa sokszor vasárnap is dolgozik, kell neki a kocsi,vonattal meg kissé macerás lenne...Egyébként meg aznap van a Városi Farsang, ahová feltétlenül mennünk kell, mert Tomi 3. lett az iskolain. Nektek viszont jó szórakozást kívánok, remélem tesztek fel képeket!
A fórumon is jelentkezni fogok, amint összeszedtem magam egy kicsit. Addig is puszilok mindenkit, babákat-mamákat egyaráni!

Bea"



aztán itt van italoman levele:

"Aranyos vagy, hogy szóltál, mindenképp benézek valamikor a topikba, mert nagyon klassz, hogy lesz találkozó. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar összejön. A kisasszony mostanában gyakorlatilag egész álló napra lefoglal, ezért nincs időm fórumozni, pedig nagyon hiányoztok. Azért majd benézek, legfeljebb nem fogok visszaolvasni.

Puszi, Ildi"

és Zeze:

Szia!
Köszi, hogy gondoltatok rám is!
Szívesen megyek én is a talira, igyekezni fogok, hogy többet menjek a topokra dumcsizni, de most kezdődött az iskolai gyakorlatom, és teljes a káosz a fejemben, de nagyon hiányoztok, mostanában sajnos bekukkantani sem volt időm, de ez nem azt jelenti, hogy nem gondolok sokat rátok.
Puszi mindenkinek
Zeze"



Nekünk is van ám szerelmünk, de úyg látom az én lányom többfelé is kacsingat. Az úszáson a vizben mindig simizi a kisfiúk arcát, ha meg a barinőmhöz megyünk akkor annak a kisfiút nyúzza. Kép

Csokinyuff: Én egy ilyen gerinctelen pali miatt nem aggódnék, annak örülj inkább h megszabadultál tőle. Amúgy mióta ismerted mielőtt gyereket vállaltatok?? ezt nem lehetett előre sejteni??
Mostmár úgyis mind1, neveld fel tiszteségben a kislányodat ez legyen számodra a célkitűzés és ne keseregj ezen a katkányon! A lányodat nem kell ellene nevelned, az élet majd kialakitja ezt a viszonyt közöttük..

Jucu: örülök h jobba nvagytok


Nem is újságoltam nektek, hogy mostmár 2ik hete minden nap délután elmegyek melozni, addig a Baba a nagyiknál van.


Jó éjt

Kép
sziszike77
 
 


Jó reggelt!

Csokinyufff, nem vesztettél semmit.... nagyon ügyes vagy, hogy tudtál ruhákat készíteni Majának, ez különleges tehetség. És ahogy más is mondta, gondoltál arra, hogy komolyabban foglalkozz ezzel? Lekötnéd magad, és ami nem utolsó, pénzt is hozhatna a konyhára. :wink:

Eszter tuti fogzik, mostmár semmi kétség. Próbáltam a Virbucolt, de ugyanúgy óránként ébredt, ezután éjfélkor kapott 1 adag Nurofent, így már aludtunk reggel fél 7-ig egyetlen ébredéssel. Mi az, amit a fog kibújásáig folyamatosan lehet adni? Ti hogy vészeltétek át? Egyébként meg nagyon izeg-mozog a lány, próbálgatja a négykézlábazást. Ma megyünk neurológiára kontrollra.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 

 
 

Sziasztok! Látom szerveződik a tali -nagyon szívesen mennénk mi is de Csokinyuff után -nekem is súlyos szívproblémáim adódtak :( Csak fogalmam sincs hogy 3 manóval hogyan tovább....még nagyon friss a dolog ezért vagyok eltűnve...alapvetően nem vagyok egy depresszív alkat de ez most földhözvágott :(
Babók nagyon édesek -mi nagyjából kikecmeregtünk a betegségekből lányok tünemények remélem ők nem sínylik meg nagyon a körülöttünk zajló dolgokat...

Kép
Kép
panni7
 
 


Panni :shock: nemááá, most sorba megy el az eszük???

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


SZEGEDI, GYŐRI, BÉKÉSCSABAI vagy SIÓFOKI BABANETES társunk van????

Nagyon kéne segitség a Brendonban egy ülést akarok vennni és már csak ezekben az áruházakban lehet kapni


Kérlek jelezzetek

Köszi

Szilvi
Priviben küldeném a számomat meg a pénzt utalnám

Kép
sziszike77
 
 


Panni!
Bár nem írtál semmi konkrétat, engem is letaglózott a dolog! Ne már!!!
Ha csak a gyakorlati oldalát nézzük... 3 kicsit ellátni egyedül képtelenség. Ha meg a többit nézem: iszonyat nagy bunkóság, nem létezik, nem lehet igaz....
Bár sajnos hallottam már cifrábbat is. Azért remélem vagy helyrehozható a dolog, vagy a lehető legjobban alakul a továbbiakban minden!
Tarts ki és légy erős!

Mi éjszakánk most nem volt olyan rossz. Nagy fiam két napja különszobában alszik sátorban! :)

Ma megyünk Gryllus-műsorra, kíváncsi vagyok, hogy jön be nekik...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Szombathely és veszprém is jó!

Kép
sziszike77
 
 


Panni: Mi történt? Helyre hozható a dolog? Borzasztó, nem könnyű biztos 3 picivel, barátnőmnem ikerei vannak és társas magányban neveli, őket pici koruk óta. Végig néztem és nem könnyű neki! KItartást! És te is gyere gyakran hátha picit segít a társaság!

Csokinyuff: tényleg nagyon ügyi vagy!

Sziszike: És hogy viseli Hanga hogy nem vagy vele non-stop? És te? jót tett a munka neked is
Na majd még jövök

Kép
kis pupu
 
 


Hello!
PAnni: Ne már! Próbáljátok meg rendezni a dolgokat, bát gondolom ezen vagytok! Sok sikert hozzá!Bár nem ismerünk titeket, de lehet ez átmeneti dolog is! Tényleg szorítok, hogy ne legyen komoly ez a 3 gyerek egyedül!

Ennyire nem tudják elviselni a pasik, hogy kevesebb idő jut rájuk! Vagy mi van???

Franciska: Mi egyszer voltunk Halász Judit koncerten! Tamara elaludt kb. 2,5 éves volt akkor! Vagy 800 gyerek ott üvöltött ez a drága meg aludt a kezemben!

Egyébként, hogy vmi vigasztalót is írnjak !Mikor Matika kb. 5 hónapos volt, egyszer mi is összepakoltunk, már indultunk volna anyukámhoz, aztán mégis inkább megbeszéltük a dolgokat...mondjuk nálunk a pénz volt a gond! Nagyon sok adósságunk volt, de tényleg együtt tudtuk legyőzni a gondokat, nem lett volna egyikünknek sem könnyebb külön...Azóta meg van egy lakásunk egy házunk...és boldogan élünk (míg meg nem halunk) :D Szóval hullámvölgyek bárkinél lehetnek, szerintem komolyan is kell venni ezeket, de nem szabad a látszólag könnyebb utat választani( mármint a pasiknak)

mamiblue
 
 


:shock:
sok a kérdés bocsi ha kihagyok valamit...
Leko! Megjött a kupon köcce :D
Nem nem evvel foglalkozom grafikus vagyok különben.... :lol:
Nem A képen a keresztapuka!!!!!

Köszi a biztatást Igen más is mondta hogy foglalkozhatnék evvel :roll:

Mi a fogzást nagyon megszenvedtük.
Maja kapott dentinox-ot ami szerintem semmit nem hat és egy nap 3* lehet adni és különben is csak 20 percig hatna ha hatna....
Éjjelre germicd kupot kapott nappal egyszer panadolt....
Aztán meg jöhetett a protexin ami helyreállitja a bélfloráját.. a sok vacak után...

A második fognál már használtunk kin baby gél ez inypuhito szerintem ez jó :lol:

sziszke szeged jo???
Vendég
 


ja különben elromlott a fütés tegnap is meg ma is majával egész nap összebujvamelegitettünk egymást.... :shock: :roll:
Még jo hogy kint nincs nagyon hideg.... :shock:
Vendég
 


Kép Kép Anya, mondtam, hogy fázom!!! Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu
 
 


Sziszke én nem nevelem ellene sőt...
Mindig csak olyat mesélek róla mikor még rendes volt....
Kifejezetten a párti vagyok hogy szeressék egymás.. elvégre apa is csak egy van...

Ja különben 4és fél éve voltunk együttt :shock: :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


pupu de édes és fürge van mit tanulni tőle!!!
Nemcsodálom hogy megdicsérte a védőnő :P
Vendég
 


úgy néz ki h megoldva

Kép
sziszike77
 
 


ezt kötöd csoki?

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!!!

Valami van az éterben :shock: Én talán a múlt héten aludtam Ati szobájába, és mondtam apának, hogy mire hazajön, mi már nem leszünk itt..... Persze azóta megbeszéltük a dolgokat, most éppen jó. De sok a hullámvölgy. Érzelmileg ingatag vagyok. Néha szabályosan azt érzem, hogy gyűlölöm, aztán meg nem tudom az életem nélküle elképzelni. Elég ijesztő, amiket átélek......
Panni, biztos nálatok is ez egy hullámvölgy. Kitartás, semmit nem adnak "ingyen".
Ja, és tegnap full depi voltam délután. Mára talán jobb egy kicsit. Olyan gondolataim voltak, hogy csak na....aztán apát hivogattam, hogy siessen már haza. Ne legyek már egyedül a gondolataimmal. Hazajött, odabújtam egy kicsit, és jobb lett. Ma talán egy jobb napnak nézek elébe...
Egyébként amikor depis vagyok, akkor irány a játszószőnyeg, Ati dögönyözés - a nevetésétől, a gyönyörű szemeitől ahogy rám néz mindig boldogságérzet tölt el. Hát én igy kezelem magam.

Atival sem volt tegnap minden ok. 1/2 8-kor bealudt fürdés és kaja nélkül, és 11-kor kelt. Egész éjjel át kellett hozzá mászkálni, sokat nyüszizett, 3-kor kipattant a szeme, tök éber volt, de nem vettük ki az ágyból. (Megtiltottam, mert tudnia kell, hogy éjszaka nincs játék és dumaparti.) Apa átment simogatni, és visszaaludt.

Csokinyuff
Nagyon ügyi vagy :lol:
Keresztapa - miért olyan bánatos?
Azért ma csak kimennek megjavítani a fütést, nem?

Kis pupu
Máté :lol: :lol: Imádom ezeket a bébitapikat!!!

Sziszike
Na igen, Hangus még sok-sok férfiszívet fog összetörni :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!!!

Valami van az éterben :shock: Én talán a múlt héten aludtam Ati szobájába, és mondtam apának, hogy mire hazajön, mi már nem leszünk itt..... Persze azóta megbeszéltük a dolgokat, most éppen jó. De sok a hullámvölgy. Érzelmileg ingatag vagyok. Néha szabályosan azt érzem, hogy gyűlölöm, aztán meg nem tudom az életem nélküle elképzelni. Elég ijesztő, amiket átélek......
Panni, biztos nálatok is ez egy hullámvölgy. Kitartás, semmit nem adnak "ingyen".
Ja, és tegnap full depi voltam délután. Mára talán jobb egy kicsit. Olyan gondolataim voltak, hogy csak na....aztán apát hivogattam, hogy siessen már haza. Ne legyek már egyedül a gondolataimmal. Hazajött, odabújtam egy kicsit, és jobb lett. Ma talán egy jobb napnak nézek elébe...
Egyébként amikor depis vagyok, akkor irány a játszószőnyeg, Ati dögönyözés - a nevetésétől, a gyönyörű szemeitől ahogy rám néz mindig boldogságérzet tölt el. Hát én igy kezelem magam.

Atival sem volt tegnap minden ok. 1/2 8-kor bealudt fürdés és kaja nélkül, és 11-kor kelt. Egész éjjel át kellett hozzá mászkálni, sokat nyüszizett, 3-kor kipattant a szeme, tök éber volt, de nem vettük ki az ágyból. (Megtiltottam, mert tudnia kell, hogy éjszaka nincs játék és dumaparti.) Apa átment simogatni, és visszaaludt.

Csokinyuff
Nagyon ügyi vagy :lol:
Keresztapa - miért olyan bánatos?
Azért ma csak kimennek megjavítani a fütést, nem?

Kis pupu
Máté :lol: :lol: Imádom ezeket a bébitapikat!!!

Sziszike
Na igen, Hangus még sok-sok férfiszívet fog összetörni :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!!!

Valami van az éterben :shock: Én talán a múlt héten aludtam Ati szobájába, és mondtam apának, hogy mire hazajön, mi már nem leszünk itt..... Persze azóta megbeszéltük a dolgokat, most éppen jó. De sok a hullámvölgy. Érzelmileg ingatag vagyok. Néha szabályosan azt érzem, hogy gyűlölöm, aztán meg nem tudom az életem nélküle elképzelni. Elég ijesztő, amiket átélek......
Panni, biztos nálatok is ez egy hullámvölgy. Kitartás, semmit nem adnak "ingyen".
Ja, és tegnap full depi voltam délután. Mára talán jobb egy kicsit. Olyan gondolataim voltak, hogy csak na....aztán apát hivogattam, hogy siessen már haza. Ne legyek már egyedül a gondolataimmal. Hazajött, odabújtam egy kicsit, és jobb lett. Ma talán egy jobb napnak nézek elébe...
Egyébként amikor depis vagyok, akkor irány a játszószőnyeg, Ati dögönyözés - a nevetésétől, a gyönyörű szemeitől ahogy rám néz mindig boldogságérzet tölt el. Hát én igy kezelem magam.

Atival sem volt tegnap minden ok. 1/2 8-kor bealudt fürdés és kaja nélkül, és 11-kor kelt. Egész éjjel át kellett hozzá mászkálni, sokat nyüszizett, 3-kor kipattant a szeme, tök éber volt, de nem vettük ki az ágyból. (Megtiltottam, mert tudnia kell, hogy éjszaka nincs játék és dumaparti.) Apa átment simogatni, és visszaaludt.

Csokinyuff
Nagyon ügyi vagy :lol:
Keresztapa - miért olyan bánatos?
Azért ma csak kimennek megjavítani a fütést, nem?

Kis pupu
Máté :lol: :lol: Imádom ezeket a bébitapikat!!!

Sziszike
Na igen, Hangus még sok-sok férfiszívet fog összetörni :lol: :lol:

mikegirl
 
 


sziszke igen :wink:
Most éppen ezen ügyeskedem
Vendég
 


király voltam :oops: :oops: :oops:

mikegirl
 
 


mike ilyen gyorsan teleirtuk az oldalt :oops: :wink:

nekem meg a kép maradt le: :oops:
na akkor most éppen ezen ügyködöm
Kép
Vendég
 


mike éppen nagyon álmos volt meg fáradt keresztapa azért olyan bánatos... :wink:
Igen ma kijönnek csak ma jönnek haza a sielésből a szerelőék...
Vendég
 


Sziasztok

Nézem a képeket és egyszerűen csodaszépek a bébik.
Köszönjük a jókívánságokat. :lol: már kezdjük összeszedni magunkat ,csak az evés megy carul.Ez főleg azért rossz mert tömzsike egy zabagép volt.De remélem mielőbb visszaáll.

Tegnap már nekem is orvoshoz kellett mennem mert olyan magas lázam volt 2 napja,úgy néz ki elkaptam influenzát ,de tüdőgondozóba is mennem kell mert fáj a hátam és a mellkasom is.
Ráadásként ma beszéltem nőgyógyásszal ,mert ugye még mindig menstruálok immáron 10 napja és előtte 1 hét szünet volt ...azelőtt megint8 nap......szóval vszínű egészségügyi küretre kell mennem.Fasza mi jön még????
Írtam a neten CSákány dokinak kivi vagyok mit válaszol.

PAnni
Remélem mielőbb helyreáll a béke nálatok.Nagyon drukkolok ,hogy megoldjátok a gondjaitokat.

Sziszike
Hogy bírod a melót ? és Hangus?

Dincuska
Édes mosolyalbumod van:):):)

CSokinyuff
Ezek angyon jók.Hogy csinálod?Hú most irigy vagyok ,nekem semmi kézügyességem ilyenekhez.
Ezerszer különb ember vagy mint az a hólyag pasi,ne is foglalkozz vele.A kispicsa.mewg labdába se rúghat mellettted:)

Kép

Kép
jucu
 
 


A kötéseket babadivatból vagy a fürge ujjak gyerekből szoktam csinálni.
Ez pedig keresztszemes ehhez nem kell nagy kézügyesség és ez pl nem is hosszadalmas munka :lol:
Vendég
 


Jucu jobbulást különben :( :wink:
Vendég
 


Sziszike! Én győri vagyok! Ha tudok szívesen segítek!

KépKép
dudu_84
 
 


Hello!

Jucu: Ez a császár miatt lehet? Vagy hormonális? Mindenesetre remélem hamar rendeződik a dolog!

Sziszike: Grat a melóhoz! Én örülök ha a takarítás közben ki tudok kapcsolodni kicsit, meg ha a 2 naggyal elmegyünk 3-asban. De én is várom már, hogy mehessek dolgozni!

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Meglepett a védőnő reggel minket. Mondhatom nagyon örültem neki, pizsiben nyomtuk még Fannival :? Fanni viszont bemutatta az összes tudományát neki, és azt mondta a védőnő vegyünk itthonra szandált Fanninak, mert már nagyon sokat áll... ezen én még nem is gondolkoztam.

Csokinyufff: nagyon ügyes vagy, irigyellek érte! Tényleg nagyon szépek a rucik.

Panni: el vagyok ámulva, hogy minden pasi bolond. Néha én is parázok hogy apa talál egy olyan nőt, aki minden nap friss és üde, csinos, nincs nagy hasa, nem foltos a ruhája, és nem kell minden percben a gyerekhez szaladnia.... Ezt néha elő is adom neki, de mindig az a válasza, hogy én vagyok a bolond, hülyeségeket beszélek és szeret minket. Úgy legyen, de én mégis félek... :oops:

Kis pupu: haláli az a kép, amikor Máté a tükörben bámulja magát :lol:

Sziszike: köszi, hogy bemásoltad a válaszokat, akkor ezek szerint Zezére is számithatunk, meg talán Italomanra. Ha még jelezne valaki szólj, én holnap véglegesitem a nővel a termet. Köszi a segitséget.
Melót hogy birod? Nekem is mindjárt kezdődik, márcsak 17 nap... Bent már olyan "rendesek", hogy e-mailben mindig küldik mik az aktualitások bent, hogy képben legyek a dolgokkal.
Egy valamitől félek azonban: én az Auchanban dolgozom, és ősszel új áruház nyilik Miskolcon, most zajlanak a felvételik (400 embert kell felvenni) és le kell majd járnom Miskolcra interjúztatni :( Onnan azért nem ugrok haza 10 perc alatt ha bármi van. ..

Jucu: ennél már csak jobb jöhet! Az a fő, hogy Bálint jól van!

horvviki
 
 


Sziasztok!
Bocs,hogy még nem jeleztem vissza,de idáig reménykedtem, hogy mi is el tudunk menni a talira, de sajnos nem tudunk! Talán majd a következőre.Azért majd képeket rakjatok fel!
Puszi

KépKép
dudu_84
 
 


Ja és mi is betöltöttük a 6 hónapot!

KépKép
dudu_84
 
 


Hello!

Viki: Na, most az hülyén hangzana, hogy igazad van hogy félsz, hogy egyedül maradsz! :) De azért van benne valami! Ezt soha nem tudhatja az ember! De tényleg! És sokszor hibáján kivül kerül ilyen helyeztbe!

Csokinyuff: Merre dolgozol, ha meg szabad kérdezni?

mamiblue
 
 


"Így állunk mi" fotósorozat :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki
 
 


mamiblu!
nem dolgozok :?
akkor nem maradna itthon senki a babával
Néha szoktam kisebb vállalkozásoknak tervezni ezt azt de azt is csak alkamakként. Meg azt itthon is tudom csinálni :wink:
Vendég
 


viki!
Fanni nagyon ügyes kezdem unni hogy Maja semmit nem tud :roll:
Vendég
 


A játékpalota most válaszolt vissza. Bemásolom azért az e-mailt, de akkor mivel itt az időpont többeknek nem jó, ezért lemondom, ok? Meg drágább is.... mert itt 1500/fő, a Bébikuckóban meg ha jól számolom már 13-14 család jön, az eddig 15ezer Ft/13 család=1150 Ft/család


Tisztelt Horváth Viktória!



A Baba-mama találkozó szervezésére 2008. március 6-án (csütörtökön) 14 órai
kezdettel a következő árajánlatot teszem Önnek:

1500Ft/fő , mely 1 éven felüli gyermekekre, illetve felnőttekre vonatkozik.

Az ár tartalmaz:

-3 dl üditő/fő
-pizza szelet/fő
-különterem
-édes-sós aprósütemény

Várom válaszát.

A Játszóház telefonszámán az esetleges kérdéseire szívesen válaszolunk.

Telefonszám: 06-70-383-6584

Tisztelettel:

Major Nikolett
Játékpalota Játszóház

horvviki
 
 


Koncert megvolt, jó volt.
Enikő elaludt a kezemben, Benedek hozta a szokásos formáját... nem egy társasági lény, mindig küzdeni kell vele. 2 cumival is ordított amíg el nem kezdődött, nem bírja a tömeget. Utána meg 1 órán át nem sikerült rávenni, hogy levegye a kabátját. És persze nem bírta ki a végéig, egyszer csak rátört, hogy menjünk haza és hiszti újból, úgyhogy eljöttünk. Még jó, hogy apukám eljött velünk...
A többi 300 gyerek együtt nem volt olyan balhés, mint Beni egyedül... :)
Viszont az sem megoldás, hogy sose viszem sehová... muszáj szoktatni az emberekhez...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Viki szerintem is mond le
Ha jol olvasom akkor 1500 egy évnél idősebbnél...
Mi ha hárman mennénk az már 4500ft :shock:
Vendég
 


Változatlanul nagyon ügyik és helyesek a kis félévesek a videókon és a képeken.

Mira most nagyon élvezi, hogy sorozatban tud forogni és így eljut mindenhova... de azért közben négykézlábon is áll és próbálgat így is haladni

Bogesz!
Mi még kisebbek vagyunk. Mira 6090g és 63cm. De szerintem nem sovány hanem kis formás. Persze doki bácsi szeretné, ha lenne rajta egy kis felesleg, hogy ha netán beteg lenne vagy a fogzás idején nem lenne étvágya akkor legyen miből leadni. Szóval most hízókúrán vagyunk ...

Csokinyuff!
Apuka ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz! Kívánom, hogy minél előbb találj egy olyan párt, aki Majával együtt elfogad és szeret.

Panni!
Bízom benne, hogy minél előbb rendeződnek a dolgok!

Beteg babóknak, tesóknak és anyuciknak gyóygulást!

Kép
mirosz
 
 


Sziasztok!

Röviden, tömören, velősen: elegem van! Úgy kiborított Ádám, hogy csak na. Kezdte éjszaka, 1 órakor úgy kinyíltak a szemei, mintha reggel lenne (pedig tegnap egész délután nem is aludt). Végül megitattam, aztán én visszafeküdtem, a kislámpát pedig égve hagytam. Ezután 1-1,5 óránként felsírt, apával felváltva mentünk hozzá. Egész délelőtt is ilyen nyűgös volt, egyszer aludt kb. 20 percet. Most alszik fent az ágyában, adtam neki Nurofent. Azóta már volt itt a barátnőm is, de nem ébredt fel Ádikám. Jót dumcsiztunk, most már kicsit jobb a kedvem.

Tegnap voltunk tanácsadáson: 7700 gramm és 65 cm. Zöld utat kapott a csirkehús. Csak a hülye agyammal azt nem kérdeztem meg, hogy milyen gyakorisággal kaphatja. Írattam tápszert. De mivel már a Milumil HA-tól voltak pöttyök az arcán (aztán lehet, hogy semmi köze nem volt hozzá), ezért teljesen tejmentes tápszert írt fel (Alfaré). Ráadásul csak a 4. gyógyszertárban volt belőle. Mondanom sem kell, egy kortyot nem ivott belőle, valami szörnyű. Ilyet senki ne váltson ki, ha jót akartok a gyereknek és magatoknak is. Reggel is bepróbálkoztam, öklendezett tőle. Pénteken a rendelés végére visszamegyünk, kérünk másik receptet, addig is (és szerintem utána is) fejek rendeületlenül, ismét elkezdtem szedni a homeósat (ricinus communis), amíg lehet igyon anyatejet. Emiatt is elegem van.

Mindenki babája nagyon szép és nagyon ügyes!

Na puszi, megyek eszem, amíg nem kel fel.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Hello!

Márkanyuka: Miért nem sinlacot írt fel? Az is tejmentes!

Szerintem ezek a tavaszi frontok kavarnak be a babáknál, meg ugye mivel fél évesek a fogacskák is jönnek ám gondolom már minenkinél:) Mi sem alszunk túl jól! Bár délelött (kop,kop) Aludt több mint 1 órát és most is alszik 45 perce. :) Éjjel hajnali 3-tól 4-ig fent volt...mondjuk én olyankor már kialszom magam, mégis várom már mikor lesznek nyugisabbak az éjjelek!

mamiblue
 
 


Csajszik én orvost keresek. Barinőm már egy ideje mondogatja, de most megfogadom a tanácsát. Egy időben volt javulás, de tegnap du megint zokogtam, magam sem értem. Azt mondta, ő már nem tud segíteni, és hogy magától pedig nem lesz jobb..... pedig mindent megpróbáltam......és nem szeretnék tönkre tenni mindent.

Egyébként fantasztikus a fotósorozat :)

mikegirl
 
 


Mikegirl? Mi a baj? A férjed? Vagy valami más (is)?

horvviki
 
 


Sziasztok

Nekünk is katasztrófális éjszakáink vannak mostanában. :( Csengének rémálmai vannak, éjszaka közepén felriad, "katica, katica" kiáltásokkal és hányja-veti magát. Tudni kell, hogy nála minden bogárszerű dolog a katica nevet kapja, akár hangya akár bodobács. Szóval alig tudom lecsillapítani. A pici pedig felébred a hisztire, és nyomakszik kifelé az ágyrácson katicanézőbe. :lol: Mire elaltatom a nagyot, kezdhetem győzködni a kicsit. Mire sikerül, ismét rázendít a nagy. Éjszaka 4X játszottuk ezt el.
Vendég
 


MÁrka!
nekünk is humanat irt fel. Tejpépet de én ugy szoktam csinálni a védőnő tanácsára hogy belerakok pl fél babánt meg 100ml vizet és nagyon izlik neki :shock: :lol:
Nálatok ilyen nyűgös nap :shock:
Nálunk ilyen ha minden rendben van.... :shock: :shock: :shock: :roll:
Vendég
 


ja neketek nem is azt bocsi elnéztem....
Vendég
 


Mamiblue: van Sinlac-unk, szereti is Ádám, de az nem helyettesíti az anyatejet, amiből már egyre kevesebb van. (Azért ma már kicsikartam a cicijeimből 100 ml-t). Ennyi idősen viszont még szükségük van legalább 2 folyékony étkezésre. Legalábbis én így tudom.

Mikegirl: a lelki problémáidra keresel orvost? Nem jöttök ki a pároddal? Végülis igazad van, ha ketten nem tudjátok megoldani a problémákat, talán egy harmadik (hozzá értő személy) tud segíteni és rendbejönnek a dolgok. De ez csak az én magánvéleményem volt. Fel a fejjel, szerintem mindenkinél (akinél nem, az mázlista) vannak hullámvölgyek a párkapcsolatban. Én a legjobbakat kívánom.

Na elszaladunk gyogyitárba, veszek magamnak homeósat, valamint Ádikámnak is Viburcol kúpot és Chamomillát. Remélem segítenek neki. Aztán pedig megyünk a suliba a Márkért.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


noémi :?
A nővérem is ilyen volt az unokabátyám megijesztette gilisztával...
Anya éjjel legalább háromszor ment gilisztamentesiteni...
paplanrázás stb...

mike! ha találtál dokit meséld el milyen volt nekem se ártana...
mostanában olyan türelmetlen vagyok
Vendég
 


márkanyuka! Nekünk is tejmentes tápunk van (Neocate), ez is bűn rossz, ezért én keverem Sinlac-kal. A doki jóváhagyta, és Csani is behörpinti így :) először fele-felében nyomtuk egy hétig, most már 120ml táphoz 60ml Sinlacot teszek

leko
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?