Új privát üzeneted érkezett!

Gyorsan írjatok jó sokat, megint én vagyok laptetőn. :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Sziasztok!

Árnika!

Itt vagyok :D !

Csak tiszta ideg vagyok, nem tom, hogy miért! Kb. mindenkit megölnék! Nem bírok pihenten aludni, mármint igaz, hogy alszok, de reggel úgy kelek, mint egy mosott sz..r! Meg itt van ez a hülye fogyókúra! Mert már elegem van a súlyomból! :evil:
De valahogy nekem ez nem megy! A párommal a dolgokat átbeszéltem, meglátjuk mi lesz! Kértem kb. 1 hónap haladékot baba ügyben, akkor ha úgy látom, hogy megéri, akkor belekezdek! De még nem tom, hogy akkor is mi lesz! Már szívem szerint most elkezdeném, de nem vagyok benne biztos, hogy nem idegeskednék! Majd meglátom! Képzeld kaptam tőle Valentin napra egy csokor gyönyörű virágot, közepén 1 szál vörös rózsa és egy szívecskés kabalát, amire az volt írva, hogy IMÁDLAK! Névnapomra pedig kaptam 5 szál vörös rózsacsokrot! Már ez is haladás :D

Veled mizu? Remélem te is kilábalsz a rossz hangulatból!

üdv.!
kjaja
 
 


Árnika!

Csak pozitívan!!! Meglátod sikerül. Egy másik fórumon az egyik csaj meg a pasim szerint boszi vagyok és bejönnek a jóslataim. :lol:

Kjaja!

Ismerem az érzést. Mielőtt a volt férjem elköltözött, én is állandóan ideges voltam és nem tudtam pihenni. Szerintem nálad is azt jelzi, hogy bizonytalan vagy. Ne kapkodj el semmit, adj időt magatoknak. Próbálj egy kis időt magaddal tölteni, kapcsold ki a telefont, hogy ne zavarjon senki. Nekem sokat segített.
vovanda
 
 

 
 

Akartam az egyik topicról másolni nektek egy szép idézetet, erre berakta ugyanoda, tiszta ciki.

Kjaja örülök neki hogy jól alakulnak lassan a dolgok a pároddal, és szerintem nagyon jó döntés volt, hogy halasszátok a babaprojektet.
Az viszont tényleg nem jó hogy ideges vagy, próbáld letisztázni magadban a gondokat. és olyan dolgokat csinálni amitől tudod hogy ellazulsz, kikapcsolódsz.

Vanda melyik fog sikerülni?? :roll: Én úgy veszem, hogy mindkettőre értetted! :lol: :wink:
Ha bejön isten bizony veszek neked egy seprűt :lol: :lol: :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!

Ajjaj. Máglyán fogok elégni... És természetesen mindkettőre értettem. :lol:
vovanda
 
 


árnika!
nem kérünk seprűt....(még kikapnék vele)...és különben sem tudnám eldönteni a rend és tisztaságmániás csajomról, hogy takarít-e vagy közlekedik:D
ja, és egy jó nagy kalappal neked az önéletrajzodhoz:-)

kjaja: sok sikert nektek. egy utolsó tanács: csak akkor vágj(atok) bele, ha mindketten teljesen biztosak vagytok benne....
1szálpasi
 
 


1szálpasi!

Köszia bíztatást. Én biztos vagyok benne, hogy akarok gyereket!!! Ez nem kétséges! És a párom is biztos benne!!! Csak néha hülye! De igyekszik! Azért kértem az 1 hónap haladékot, hogy addigra látom, hogy mi van, hiszen 3 hetente jön elő belőle ez a hülyeség! Mármint ahogy hallom a munkatársamat, aki most terhes, pl. az ő pasija meg minden hétvégén és előfordul, hogy hétköznaponta is elszalad vele a ló! Úgyhogy csak talán én reagálom ezeket a dolgokat túl, de egy szinten azért igazam van! Mert felőlem mehetne bulizni, ha szólna és megbeszélnénk, akkor ok! De így, se szó, se beszéd!

De majd meglátjuk mi lesz 1 hónap múlva! De a lényeg, hogy én biztos, hogy akarok babát!!! :)
kjaja
 
 


Szép napot!!

Mazsi!
Ahogy írta Árnika a kaáli kb a 12.hétig gondoz...nekem a 11.héten az utolsó uh-n mondta/írta B.B. a lapomra,hogy keressem fel a körzeti védőnőt...hamarabb nem is akartam.
Dokin nagyon sokat gondolkodtam, több ismerős szült ügyeletesnél és semmi negatívumot nem tapasztaltak...
Viszont úgy gondoltam jobb lenne egy dokihoz járni, és nem vadidegennél szülni, így a 18.héten kerestem meg magánban egy klinikán dolgozó orvost. Eddig 2-szer voltam,elégedett vagyok és ismerőseim szültek/nek nála..
Van egy nem mindenkinek szimpi modora,de szakmailag elismert.

Lányok babakocsit kellene vennünk, nincs egy nyugodt percem sem..nem tudom mi legyen a választás..ha rakok képet mondanátok véleményt?
Vendég
 


Kincs!

Rakjál képet a babajárgányról, viszont egy tanácsot hadd adjak! Mindenképpen próbáld ki, hogy rendesen meg tudod -e emelni a kocsit. nem tudom, hogy hol laktok (kertes vagy panel) de mindentől függetlenül bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy a kocsit babástól meg kell emelni. És nem mindegy, hogy boldogulsz -e vele. Az emberek sajnos jellemzően nem túl segítőkészek...
A másik, ami esetleg figyelmet érdemel: ha liftes házban laktok, azt is nézdni kell, hogy befér -e a járgány. Nálunk pl. olyan kicsi a lift, hogy babakocsi vásárlás előtt tuti le kell majd mérni.

Kjaja!

Nem reagálod túl. Ez igenis olyasmi, amivel foglalkozni kell.
vovanda
 
 


Itt is vagyok :D

Vanda köszönöm a tippeket, kertesben lakunk, méreteimből adódóan nem akarok monstrumot venni.

Kép

Első mindkettőnknek tetszik, új a piacon (nincs tapasztalat és a márka sem ismert :( egyébként lengyel)
Tolókar nem átfordítható :(
De a magasság állítható :)
Tetszik a merev mózes :)
A sport rész is jó :) +lábzsák van hozzá
Kerekeik megfelelőek, első bolygósítható :)
55.000

Kép Kép

Második elfogadható külső
Tolókar átfordítható :)
Mózes csak sima, a sport része sztem jó..
39.000

Egy 3.lehetőség a zöldhöz hasonló (szinte ua.) márkás kocsi használtan :( 60.000...

köszi a véleményeket!!
hűű bocsi a nagy képekért :oops:
Vendég
 


kjaja: ezt egyszer már megszívtam. (bocs)
nem abban kell biztosnak lenned, hogy akarsz-e gyereket. hanem abban, hogy tőle akarsz-e. tudom, ez így hülyén hangzik, de hidd el, hogy nagyon fontos. most már tudom, mi a különbség....:-(((
azt hiszem, erről is tudnék kisregényt írni....
1szálpasi
 
 


sziasztok csajok,

nem tuntem el, csak tegnap negyon keson ertunk haza a nogyogyitok, nagyon edes egy doki no, o csinalta az uh-okat az insze elott es nagyon oda addoan dolgozik (szerintem) kepzeljetek csinaltunk uh es 2 db kis poty latszot el sem hiszi az ember hogy valami kis fetete poty miljen oromet tud adni, a ferjem is el volt nagyon maganak, miutan le kapcsolta az uh gepet o meg mindig nezte a monitort, remelem minden rendben lesz....

ma el mondtam a nagy fonoknek hogy mi van, orult szegeny, de ra jott hogy nem anyira ok a cegnek, azt mondta hogy en beszeljek a kolleganommel hogy jojon visza hamarab, kepzeljetek le eszi majd a fejemet, igy is meg egy gratulaciot sem kaptam a 2 kolleganomtol akivel 4 eve dolgozok egyut, ameknek nincs csaladja anyit mondot hogy mar tudta (mivel a masiknak meg mondatm 2 oraval hamarabb mert o csat delutan jott az nap, tehat mar meg beszeltek kozben telefonon) a masik akinek 2 kislanya van es mindig en toltottem be a hianyat azt mondta hogy ugy mint Monika orul, de mint kollega nem...
el modtam a volt kolleganomnek akivel Ro-ban dolgoztam 1,5 evig most 5 eve es 5 percet orditot a telefonba az oromtol, es egyszer egy evben lasuk egymast, vannak akik nagyon tudnak orulni meg vannak aki nem.

majd meg irok estere mert most be feljeztem a szunetet

puszi jok legyetek

Vanda nagyon meg neznelek magamnak ha a seprun repulnel

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Vanda!

Én most nem azt mondom, hogy nem foglalkozok vele!!! Csak azt akartam mondani, hogy elvétve azért megengedett!?
kjaja
 
 


Kincs!

Nekem a második szimpatikusabb. A bolygósítható kerék nagyon jó, az ilyen kocsi sokkal mozgékonyabb. Meg az állítható tolókar is jó, ha van.

Kjaja!
Csatlakozom a pasimhoz. Én is most látom a különbséget: amikor a volt férjemmel babát terveztünk, gyereket akartam. Most a pasim gyerekét. Nem mindegy.

Móni!
Ne keseregj. Örülj annak, hogy ti jól vagytok. MI nagyon örülünk a babádnak!
vovanda
 
 


Kjaja!
Most olvasom a legutóbbit, egyszerre írtunk. Kicsit félreértettél: nem feltételeztem, hogy nem foglalkozol vele. Sőt! És persze, néha kell bulizni is, csak tudni kell, hogy a határ és persze szólni a másiknak, hogy bocs, ma buli van, majd jövök. És szerintem egyáltalán nem reagálod túl.
vovanda
 
 


1szálpasi!

Tudom, hogy hogy értetted! Ha nem szeretném, és nem akarnék gyereket tőle, akkor:
1. hozzá sem mentem volna! (az előző párom is el akart venni, de őt otthagytam!)
2. nem vállalnám ezt a tortúrát!

Azért írtam, hogy ő is és én is akarok gyereket! Mert tudod azért nekem nem mindegy, hogy ki a gyerek apja (na érted?!)! Szeretem őt, és ő is engem és törődik velem, csak néha ilyen hülye! De már javulóban van! :)
kjaja
 
 


Kjaja!

Sok szerencsét és a legjobbakat nektek!
vovanda
 
 


Vanda!

Köszi! Gondolom azért írtad, mert felidegesítettelek! Bocsi! :oops:

üdv.!
kjaja
 
 


kjaja: kicsit félreértesz :-) (ma mindenkit? vagy mi nem vagyunk elég világosak?)
nem mondtam, hogy nem szereted a párodat.
csak annyit mondtam, hogy különbség van aközött, hogy "gyereket szeretnék" és aközött, hogy "gyereket szeretnék TŐLE"
és természetesen a magánéletedbe sem szeretnék beleszólni, remélem, nem veszed tolakodásnak, amiket írok.
1szálpasi
 
 


Kjaja!

Nem idegesítettél fel. Nem szokásom ítélkezni. Nem tudhatom, nem én élek benne. És komolyan gondoltam.
vovanda
 
 


Kincs!

Elfelejtettem az előbb: nekem a Pierre Cardin babakocsival vannak jó tapasztalataim. A kisebbek nem is nagyon drágák és nrkrm nagyon jól bírta a strapát. Manó kirándulásokon, nyaraláskor gyakorlatilag abban élt (evett, aludt) és a kereke jól bírta a terepet is.
vovanda
 
 


irtam egy szep hoszut es eltunt

majd probalom megint le irni

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
A magnéziumra visszatérve!Mivel úgy néz ki neked is kettő lesz....Én a 20-ik hétig 3x2 magne B6-ot szedtem,de mivel ikreket várok magnerotot (500 mg magnézium)3x1 szedek a dokim utasítására.28-ik héttől 3x2-őt.Csak ha a te orvosod kérdezné.A magne B6 ilyenkor már kevés.

Kép
ani0227
 
 


Moni: Szerintem se vedd fel a kolleganőid dumáit. Csak magaddal és a picivel vagy a picekkel foglalkoz és ne idegeskedj.
Jó neked hidd el.
Már nem emlékszem veled vagy a férjeddel volt a probléma.
MIt kaptál szurit vagy gyógyszereket?
szmet
 
 


Sziasztok!

Árnika, találtál valami jó állást??
A kérdésedre válaszolva, a párom nagy sportrajongó, beleértve a motorsportot is. Bár az első a foci és a bowling. Miért kérdezted? Lesz valami rendezvény?

Kincs, én nem értek a járgányokhoz, nekem mind tetszik :wink:

Móni, lehet ikrek?? Mikor lesz a következő UH? Nem győzzük hangsúlyozni, a kollégákkal ne foglalkozz!!

Rólunk: Tegnap voltunk UH-n, pont egy hónapja volt a beült. Egy 6 mm-es embrike :D !!! )

Megjegyzés: Az öröm mellé sajnos úgy tűnik hüvelygomba is társult :( . Még sose volt, pont most kellett.. Kaptam rá valami ecsetelőt. Nagyon remélem 2-3 nap és elmúlik. Így is mindenen aggódok (sajnos nagyon ilyen vagyok), nem hiányoznánok efféle dolgok..
Mellesleg kifaggattam a lányokat és a dokit is. Igazatok volt, a 12. hétig nem kell másik doki, viszont a védőnőt felkereshetem. Eddig nem sikerült kinyomozni ezügyben semmit, mert a Bethlen utcai gondozót bezárták, és átköltöztetik.
mazsi02
 
 


Mazsi!

Hurrá! Nagyon örülünk. A gomba miatt ne aggódj, hamar kiirtható, csak a párodnak is kell valami gyógyi vagy kenőcs, hogy ne adogassátok oda-vissza.
Van tanácsadó a Bajcsy-Zyilinszky utcai gyerekrendelőben, szerintem védőnő ügyben ott is tudnak segítnei.
vovanda
 
 


Sziasztok

Kincs én a másodikra szavazok.
Szerintem fontos a kereke hogy milyen. Nálunk sajna még egy kis részen földút van, és elég fura testartást vesznek fel nyáron a homokban a kismamák amikor tolják. :roll: és könnyen kezelhetőnek látszik.
Azt ne mond hogy közös ismerösünk a dokinőd?? :shock:

Mazsi még nem találtam sajna, de nem adom fel. Úgy érzem hogy, az anyagiak mellet nem elhanyagolható hogy itthon teljesen zazu leszek.
Nem rég olvastam, hogy a kismamák hajlamosabbak elkapni ilyenkor a fertőzéseket, gondolom érzékenyebb az a terület.

Móni elhiszem hogy nem lehet egyszerű ilyen közegben dolizni, de kárpótoljon hogy egy pár hónap múlva anyuci leszel. :lol:

Timi merre jársz????? keress meg :)

puszi, jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Sziasztok

Kincs én a másodikra szavazok.
Szerintem fontos a kereke hogy milyen. Nálunk sajna még egy kis részen földút van, és elég fura testartást vesznek fel nyáron a homokban a kismamák amikor tolják. :roll: és könnyen kezelhetőnek látszik.
Azt ne mond hogy közös ismerösünk a dokinőd?? :shock:

Mazsi még nem találtam sajna, de nem adom fel. Úgy érzem hogy, az anyagiak mellet nem elhanyagolható hogy itthon teljesen zazu leszek.
Nem rég olvastam, hogy a kismamák hajlamosabbak elkapni ilyenkor a fertőzéseket, gondolom érzékenyebb az a terület.

Móni elhiszem hogy nem lehet egyszerű ilyen közegben dolizni, de kárpótoljon hogy egy pár hónap múlva anyuci leszel. :lol:

Timi merre jársz????? keress meg :)

puszi, jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Sziasztok

Kincs én a másodikra szavazok.
Szerintem fontos a kereke hogy milyen. Nálunk sajna még egy kis részen földút van, és elég fura testartást vesznek fel nyáron a homokban a kismamák amikor tolják. :roll: és könnyen kezelhetőnek látszik.
Azt ne mond hogy közös ismerösünk a dokinőd?? :shock:

Mazsi még nem találtam sajna, de nem adom fel. Úgy érzem hogy, az anyagiak mellet nem elhanyagolható hogy itthon teljesen zazu leszek.
Nem rég olvastam, hogy a kismamák hajlamosabbak elkapni ilyenkor a fertőzéseket, gondolom érzékenyebb az a terület.

Móni elhiszem hogy nem lehet egyszerű ilyen közegben dolizni, de kárpótoljon hogy egy pár hónap múlva anyuci leszel. :lol:

Timi merre jársz????? keress meg :)

puszi, jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Zazu! Vagy inkább Árnika? :lol:
Én is be tudok csavarodni, ha sokat ülök otthon, ezért izgat annyira, hogy lombik után veszélyeztetett terhes leszek -e. Merthogy nagyon nem szeretnék 9 hónapig otthon malmozni. De meglátod, sikerülni fog! És ha ez a jóslatom is bejön, nem bánom, jöhet a seprű meg a máglya.... :lol:
vovanda
 
 


sziasztok lányok!

2008.02.11én megszületett kislányunk Antónia ,laura,
Természetes úton,gátzmetszés nélkül!Súlya:3570g.hossza:48cm
1-re sikerült Lombikos babák vagyunk,és Köszönhetjük Dr.Tándor Zoltánnak. Kép
m. reni
 
 


Gratulálunk Reni!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
ani0227
 
 


Reni!!

Gratulálunk!!! Sok kitartást, türelmet, jó egészséget kívánunk.
vovanda
 
 


szep hetveget kivanok mindenkinek!

Kincs! mar irtam de eltunt, nekem jobban jon be a zold kocsi, ha valami kevesbe jarhatatlan uton kel menyetek szerintem jobb mert valamivel nagyob a kereke, de ahogy mondta Vanda azt is kel nezed hogy ha elbirod babastol. En tavaly vettem baratnomnek kocsit a CAM-tol, nem tom ha van nalatok ez a marka, a PEG PEREGONAK a kis tesoja, de joval olcsob, kocsit + tojaskat (az mit kocsira is tehetted, a kocsiba is magy es kezben is vihetted a babat) a ketto kb 240 euro volt, azt hiszeb olyan 60.000 ft.

Csajok ne izguljatok oda se o kolleganoimnek, nagyon el vagyok a sajat dolgaimmal, de tegnap majdnem ki kaptam a meloba, mivel en kezelem a bankokat en fizetem a cegeket akik nekunk dolgoznak vagy dolgoztak es a fonokom nem mindig akar mindenkit kifizetni... be jott az egyik kinai no terhesen, el kezdet velem ordibalni es ki akarta venni a fiokombol a csek konyvet, mint a filmekben, oda nyomot az iroasztalnak es osze karmolta a kezem, fel jot a fonokom es majd neki ment, vegul ki hivtuk a rendorotek mert nem csilapodot le, egy szal parir sem volt nala hogy igazolja magat, persze engem is igazoltattak es vegul el kuldtek, nagyon rosz volt az egesz...

a haziorvosom aki nagyon randes volt mindig velunk, azt mondta hogy itthon kene maradjak ha 2 van es ha meloba nem vigyaznak ram egy picit, ugy hogy a jovoheten beteg szabin vagyok, de azert be kel mengyek de majd csak lightosan...

hetfon meg kel ismetelni a hcg hogy lasak menyire szaporodik es mondtam hogy az egyik embri 4mm a masik pedig 4,4mm, mar anyira bele elem magam hogy 2 lesz, de azert vigyazni kel nagyon.

lanyok en eszt magne-b6 nem ertem, itt azt mondjak hogy nagyon sok gyogyit kertek a kaalibol, tegnap vettem valami gyogyikat amit hasonlitanak, de nem azok, magne-b6-ot, centru maternat es rutascorbint adnak recept nelkul is? mert ha igen el megy a hugicam venni magyarba es el kuldi nekem, mert igy nem tom ha ezek jok, es a dokik meg nem ertik miert kel szedni oket, azt mondtak hogy itt egyaltalan nem adnak aspiryb protectet es hogy a magnezium pedig hoza a fajasokat, lehet hogy kaaliba tok ovatosagbol sokat irnak, vagy itt nem ismerik az inszemes bvagy lombik terhesegeket, mert csak specialis korhazakban csinaljat, ti mit szoltok hozza?????

maszi! nem tom mikor csinalunk megint uh, miutan meg lesz a masodik hcg majd meg mondja a nogyogyi, uges vagy te is 6mm 8)

Szmetecske! a ferjemel volt a bibi, tudod neki nincs spermiumja, es donnor kellet, nalam ugy tunik minden ok volt ha elsore sikerul, csak ne hogy jojennek valami csunja hirek ez utan sem.

Ani ti mar talaltakok kocsit, itt eleg gyenge a valasztek ikkres kocsikban

Arnika! sok sikert a munka kereseshez en is mindig akartam dolgozni de azert most nem banom ha egy kicst lightosabban csinalhatom.

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


ja mondtam hogy nem todok ejel aludni, az ejel is fel ebredtem fel 3-kor es visza aludtam 6-kor egyesz fel 8-ig, nagyon idegesit ez a dolog

ja es mar kezdenek noni a cickoim, ezert nagyon orul a parom :roll:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok!

Mreni szió!
GRATULÁLOK a szépséges lányotokhoz!! Jó egészséget !
A természetes szüléshez meg külön, én is ilyenre pályázom :)
Ha van időd gyere néha mesélni!!

Tényleg Poppi és Vikimi merre vagytok????????

Demoniq a rutascorbint,magneb6-ot,maternát recept nélkül adják!!!
Én szedtem amit a doki mondott sőt szedem..és a sima nőgyógyim (Árnika az akire gondolsz :wink: ) is a 36.hétig 3*2 vel szedeti velem!! Lehet "csak" elővigyázatosság , sokan nem szedik mégis minden rendben van, de én úgy gondolom, ha nem szedném és vmi gond lenne hibáztatnám magamat nagyon!! Nekem ha picit fáj a poci a 2magneb6 jól rendberakja..és nem sopánkodok azon hogy miért görcsöl stb..megnyugtató is...de te tudod!

Köszi a kocsis véleményeket!
Nagyon az első felé kacsingatunk, annak is bilygósítható az első kereke, és a kerekei nagyobbak is mint a másodiknak.
Tegnap dokinál is voltunk szépen növögetünk BPD.82mm, és fejvégű!! :D nagyon szófogadó pocaklakó...és doktornéni azt monda a jólnevelt gyerekek így is maradnak a szülésig..
Vásárolgattunk is..lassan mindent beszerzünk.

Kellemes hétvégét!
Vendég
 


Reni GRATULALUNK!!!!!!!!!!!! sok sok egeseget nektek

Kincs! en is ugy gondolom inkab mindent meg teszek hogy jol legyenek a babak engem is nagyon gyotorne a lelkiismeret ha nem tennek meg mindent a babakert.

puszika

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Csajok !

Szülésem története!

Már a 40hét a 4napbban jártam,de nem akart kibújni a csajszi.
Pont mentünk a 4.amnioszkópiára.Már mondtama férjemnek,hogy semmi megérzésem sincs,Sem fájásaim nincsennek.
Megviszgáltak,és mondták,hogy zavaros a magzatvíz és menjek fel a szülöszobára.Bő kétújnyira nyitva vagyok.Felementem a szülöszóbára,és előkészítettek beöntés stb./Nekem a beöntés egyáltalán nem fájt./akkor már láttam a wc-be hogy elment a nyákdúgom.A férjem szegény mivel nem apás szülés lessz,kiküldték hogy nem maradthat ott,csak akivel eggyütt szülök.A nagynéném aki orvos vele eggyütt szültem.Rákötöttek az oxitocynra és elkezdöttek a fájások.Nem voltak vészesek,az volt a kényelmetlen,hogy nem lehetett leszállni az ágyról.
10-45perckor burokrepsztés.Már a tolófájásoknál jártunk,és mondtam a dokinak,hogy nyomnom kell,_erre ő nyomjak.!!3. Tólásra felsírt a mi pici lányunk!!!!!!Antónia.
Én szülés után 2órával hívtam a rokonokat,hogy megszültem!!
És éhes voltam,enni akartam.A doki megdicsért,hogy milyen ügyi voltam.A férjemet beengették,és eggyütt gyönyörködtünk ami kis csodánkban. :lol:
m. reni
 
 


Köszönöm a Gratulációkat!!!! :lol:
m. reni
 
 


reni, tenyleg ugyi voltal, orulok hogy nem voltal nagyon meg gyotorve a szules alat

szmet! el felejtettem valaszolni a kerdesedre, en 10 ampula menopurt kaptam, feltem hogy nem eleg mert vegul csak 2 szep nagy tuszo lett belole, de ez nagyon jo ha mindketo baba velunk marad 100% siker, mivel mi mindig 2 baban gondolkodtunk ha minketto meg marad nem kel ujra neki vagni az egesz programnak, es lehetmint ikrek jobban kozel fognak alni egymashoz, ez persze nem biztos de nagyob ra a lehetoseg

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok

Reni én is gratulálok, sok sok boldogságot, és jó egészséget nektek.
Aranyos a csajszikád.

Vanda ez az otthon maradás érdekes, mert szerintem ha baba miatt kellene itthon lennem másképp venném.
Akkor biztos szivesebben tespednék. :lol: :lol:

Kincs írok privit.

Móni a gyógyikat fontos lenne szedned, és igaz hogy mivel ketten vannak , ezért jobb lenne ha otthon lennél, mégha ezt a munkahelyeden esetleg ezt nem is nézik jó szemmel.
Pláne így, hogy ilyen dolgok történnek veled. :roll:

Timi merre jársz :roll: gyere már :twisted:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


sziasztok!

nem tüntem el,csak farsangi bulin voltam a keresztfiamnál...meg egyebek...

árnikám!itt vagyok már!örülök,hogy hiányolsz!képzeld fogytam 7 kg-ot!!!azért ez nem olyan rossz!nem?veled mi újság? remélem jól vagy?akkor márc. elején megyünk?szólj előtte!!!és keress meg msn-en ha elérhető vok! :wink: :D :roll: :wink:

kincs!őszinte leszek!nekem az első kocsi ami nagyon-nagyon bejön.az olyan kényelmesnek látszik,meg biztonságosnak.és ami a legjobb,hogy állítható a magassága.a keresztlányomnak először egy szimpla volt és fázott benne mert átfújt rajta a szél.olyan volt mint a második kocsi.és egyből vett neki az anyukája egy olyat mint az első,és nagyon jó.stabil,zárt biztonságos és kényelmes a kis Doresznek!de bitosan jót választassz!remélem jól vagytok?! :wink:

ani!veletek mi újság?hogy bírod a hatalmas pocidat?pindurik ficánkolnak odabent?pihengess és vigyázz magatokra! :wink: :D

mazsi!nagyon örülök nektek!6mm...annyira jó!!!!!a gomba meg reméljük minél hamarabb elmúlik. :wink: vigyázz magatokra! :D

móni!kettő!!!annyira jó!vigyázz magatokra,és szedd a gyógyzsereket!azok kellenek.szükség van rájuk,és nem véletlenül.a kollégáid meg most legalább megmutatták milyenek is valójában.csak erre nehezen jöttél rá.már régen is írtam,hogy ne foglalkozz velük.most csak magatokra koncentrálj! :wink:

m.reni!gratulálok nektek!nagyon-nagyon szépséges a kislányotok!gyönyörű baba.és a szülésed...nem semmi...jó egészséget és boldog babázást nektek! :D

vovanda!veletek mi a helyzet?nemsoká mehettek a konzultációra...márc 26,vagy nem jól emlékszem?de az már itt van nemsoká... :wink:

Kép
timé&tati
 
 


Reni
Gratulálok!
Majd megyünk hozzátok udvaroni :wink:

Mazsi
:lol: :lol: :lol:
Az Ótemetőről is és a Bethlenről is az OTI-ba költözik a rendelés...
Azt, hogy melyik védőnőhöz tartozol, a háziorvosod meg tudja mondani...
Vendég
 


Reni! :)

Kép
Vendég
 


sziasztok!

a hugom el megy hu-ba es vesz 10 db magne-b6, 3 centrum maternat es 5 rutascorbint, ugy szamoltam ki hogy enyi eleg lesz majus elejejig mikor majd megyunk ro-ba. Akkor majd meg beszeljuk egy nap hogy talizunk Debiben, mert szeretnenk meg ismerni beneteket es majd be nezek B-hez is.

most el megyunk egy templomba amejket egy sziklara epitetek (kb 40 km-re innen) hogy koszonyuk meg a csodakat es hogy imadkozunk hogy minden rendben legyen a babakal

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak nem voltunk itthon a hétvégén.

Reni!
Örülök, hogy minden jól alakult!

Árnika!
Sajna én Manóval majdnem depis lettem, nagyon sokat voltam egyedül, úgyhogy végül pszichológusnál kötöttem ki.

Timi!
Semmi különös nincs, mászkálunk az előzetes vizsgálatokra és várjuk márc. 26-át.

Ani?

Kincs!
Nagyon jólnevelt babád van! És szerintem már nem nagyon lesz helye forgolódni. Hol fogtok szülni? Párod veled lesz?
vovanda
 
 


Magamról: Ma délután megyek uhra. Kíváncsi vagyok hány tüszőm van remélem min 2.
szmet
 
 


Timi! tegnap el felejtetem gratulalni a minusz 7 kg-hoz, hogy csinaltad, tudom hogy szoktal tornazni, de valami kulonos dietat is csinalsz, erdekelne a hugom miatt, eleg duci es ahany dietat csinalt mindig a dieta utan tobbet vett fel mint amenyit le fogyot, bizti valamit nem csinalt jol...

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!

Most biztos lesz, aki a fejéhez kap és visít egyet, de én Schobert Norbi módszerére esküszöm. Szerintem terhesen csak azért nem híztam akkorára, mint egy bálna, mert eszerint ettem. Nem kell koplalni, arra kell vigyázni, hogy mit MIKOR eszel. Nekem bejött.
vovanda
 
 


Sziasztok! :)

Szmet várjuk az uh híreket!!!
+++++++++++++++++++

Timi a fogyásodhoz gratula!!
Látható érezhető változások zajlanak benned :wink:

Vovanda a klinikán fogok/gunk szülni...
Eddig apás szülésre készülünk :) nekem nagyon sokat segítene ha ott lenne!
Lányok a szülésfelkészítő milyen??

Vikimi képet nem kapunk??
Hogy vagytok??

Ani??????????????? Árnika??????????
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?